Rejseselskab: Rejseselskabet er Alfa Travel. Holstebro Turen er ca km lang.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejseselskab: Rejseselskabet er Alfa Travel. Holstebro Turen er ca. 1400 km lang."

Transkript

1 Tid: Torsdag den 12. januar. Kl. 8 oprydning efter åbenthus, og 9 11 gymnastiktræning. Kl værelsestjek. Kl Middagsmad Kl Pakning af busser Kl Afgang mod Østrig. Kl. ca Fredag Ankomst til hotellet i Østrig Rejseselskab: Rejseselskabet er Alfa Travel. Holstebro Turen er ca km lang..turens formål: Vi tager på skitur for at lære, og for at opleve noget, som styrker fællesskabet. Det er

2 absolut ikke en individuel ferie, vi skal på. Vi skal i høj grad dyrke fællesskabet, bruge tid i bussen og snakke med nye og gamle kammerater. Vi skal bo tæt og tage hensyn til hinanden. Om dagen er vi opdelt i grupper, som får undervisning sammen eller for de erfarne ved at være på tur i gruppen. Alle skal dygtiggøre sig fra det niveau, de har. Torsdag den 12. januar Inden vi tager af sted på den 18 timer lange køretur til Østrig, skal vi have noget at spise. Køkkenet laver madpakker til vores aftensmad til busturen, og vi spiser morgenmad på hotellet fredag morgen fra kl. 8.00, og smører en madpakke til frokost på bjerget. Man skal pakke sin bagage, så man har alt skitøj og skiftetøj i en stor taske i bagagerummet (helst ikke en fiberkuffert bløde tasker pakkes lettere) og en lille taske som håndbagage inde i bussen. (se pakkelisten) Eleverne er sorteret busvis, men man bestemmer selv, hvor i bussen man sidder. Hvis man har tendens til køresyge, må man selv sørge for evt. medicin og en siddeplads foran. På turen holdes der pauser med passende mellemrum på rastepladser for toiletbesøg og indkøb. Vi besøger ikke grænsekioskerne, når vi passerer grænsen. Busserne bliver ikke lavet til sovebusser, men buslederen forlanger ro på et passende tidspunkt, så alle er klar til skituren næste dag. Beskrivelse af skiområdet. Hotellet er beliggende 3 kilometer fra skiområdet. Hver dag skal vi derfor med de lokale postbusser, der kører os til liften. Busturen tager ca. 10 minutter. Skiområdet hedder Ski-Arena Wild-kogel i området Hohe Tauern. Se evt. deres hjemmeside med snemeldinger og kort: Skiområdet har 8 slæbelifter, 3 stolelifter og 2 kabinelifter, og der er 54 km pister fordelt på blå, rød og sort. Fra byen Neukirchen og Bramberg går der kabinelifter op til selve skiområdet og herfra vil skiholdene tage på tur til det område, de skal løbe i. Byen ligger i 856 meters højde og hovedparten af området i ca meters højde, med Wildkogel i 2225 meter og Frühmesser i 2235 meter.

3 Hvordan skal vi bo? Vi skal bo på et Alpengasthaus på bjergsiden. De har specialiseret sig i ungdomsgrupper og har mange fritidsmuligheder. Stedet hedder Venedigerhof, Rosberg 103, A-5741 Neukirchen am Grosvenediger. Deres hjemmeside: Vi spiser morgenmad og smører madpakke om morgenen inden afgang med skibussen. Aftensmad spiser vi på hotellet efter dagens skiløb. Vi kommer til at bo på 2-8 mands værelser, altså almindelige hotelværelser, hvor der er sat ekstra senge ind. Der er bad og toilet på alle værelser. Vi er mange sammen, så alle skal vise hensyn og sørge for at give tid og plads til alle. Vores vært Kromutter er meget striks, hun forlanger orden på værelserne og ingen løben og uro på gangene. Indendøre benytter man hjemmesko. Værelserne er både i hovedbygningen og på en gård ca. 100 m væk. Mad. Vi får alt vores mad på hotellet, det starter med morgenmad mellem kl og Det er et ta selv bord, hvor man kan få cornflakes/yoghurt, brød med ost/pølse- /marmelade dertil kaffe/te/kakao og mælk. Under morgenmaden skal man smøre sin frokost madpakke, som normalt spises sammen med ens skihold, enten i sneen eller oppe ved en af restauranterne på bjerget. Medbring en ½ liters plastflaske til juice, som man kan få noget med til madpakken. Om aftenen er der varm mad, normalt med tre retter. Først suppe, hovedret og til sidst dessert f.eks. kage/henkogt frugt. Der kan drikkes vand til maden, eller man kan købe sodavand. Bordene i restauranten har numre, og to fra bordet skal hente maden, når bordnummeret råbes op. Efter maden ryddes bordet og man tørrer bordet af.

4 Som mellemmåltider kan man på bjerget købe varme retter f.eks pommefrites med pølser (ca. 5 euro), sauerkraut, knødelsuppe osv. Varme drikke som heise chokolade (ca. 3.5 euro), kaffe/te. Sodavand ½ l (3.5 euro.). Dagsrytme. Alle står op senest kl. 7.45, der er morgenmad mel-lem kl Man samles med sit skihold, og tager med postbussen ind til Neukirchen, husk at tjekke hvilket tidspunkt dit skihold skal af sted? Og husk hjelm, liftkort og sygesikringsbevis. Skiholdet har undervisning eller øvelser indtil frokost, som man normalt spiser sammen. Efter middag er der program igen til ca. kl. 15, hvorefter der er frit slag. Man kan tage hjem med bussen eller kan løbe på ski i eget tempo. Dog skal man altid være mindst 3 sammen. Postbussen hjemad er bussen til Venedigerhof. Aftensmaden er kl. 18. og der er fælles samling kl hvor der gives beskeder, og næste dags program aftales. Herefter er der måske aftenarrangement eller mulighed for at hygge sig i hotellets lokaler eller man kan også hygge sig på værelserne (Kl er der besøgsordning) eller gå en aftentur. Der er mulighed for følgende aktiviteter: Skøjteløb, kælkebane, skydning, bordfodbold, bordtennis, sauna, airhockey, eisstockschiesen (en slags curling). Flere af disse aktiviteter koster penge. Kl. 22 er man på eget værelse, og kl siges der godnat. Neukirchen Indkvartering og skiudlevering. De fleste værelser er 5 eller 6 mands værelser, og lærerne laver en indkvarteringsliste, så alle får en seng at sove i. Værelsesfordeling får I først lige før turen og værelsesnummer først på hotellet. Når vi ankommer skal vi spise morgenmad og smøre madpakker. Herefter skal man klæde om til skitøj. Det foregår sikkert i store rum, så vær forberedt på kaos, og hav dit skitøj liggende øverst i tasken. Når vi kommer hjem fra bjerget, får I nøgle og adgang til værelset.

5 Ved skiudlevering skal I have jeres skinummer og støvlenummer skrevet ned på en seddel, og denne skal I gemme, så I kan finde jeres ski igen mellem tusind andre. Husk at få støvler der er store nok! Skiopbevaring: Når man kommer ned fra bjerget om eftermiddagen stiller man sine støvler og ski ind i depotrummet ved siden af busstoppestedet, og tager skibussen hjem. Sørg for at få tørret dit tøj inden næste dag. Skitræning Måske er det en god ide, at vedligeholde sin form i juleferien og i projektugen, så man er klar til skituren.

6 Pakkeliste: Pakkes i bløde tasker, og en skoletaske (rygtaske) til håndbagage. Max 18 kg. Ude i sneen. Du er ude ca. 8 timer i måske 5 10 graders frost. Det er vigtigt med flere lag tøj. Tag evt. ekstra vanter og ekstra trøje i en rygtaske. Udetøj: Skiundertøj eller undertrøje/langeunderbukser. Varme sokker T-shirt eller tynd trøje Skidragt eller vindtætte bukser/jakke. Hue og vanter evt. halstørklæde Evt. Skibriller/solbriller. Evt. Kamera, chokolade, drikkedunk. Solcreme med høj faktor Inde: Rejsetøj Jakke behageligt tøj til bussen, kraftige sko/støvler. Håndklæde Evt. et vækkeur pr. værelse. Evt. pude eller tæppe til busturen. Skiftetøj- bukser, skjorte/trøjer, sokker, undertøj. Toiletgrej og evt. medicin Spil, bøger, tegneserier, kort, terninger, backgammon. Pas, blåsygesikringskort ½ l sodavandsflaske til vand og juice Hjemmesko Lagen, dynebetræk, pudebetræk Lommepenge (Alt er betalt, så lommepenge skal kun bruges til slik, sodavand og mellemmåltider.) Vi anbefaler derfor en kr. Man kan veksle til euro privat eller via skolen. NB: Hvis man ønsker at løbe hjem til hotellet medbringes løbesko og løbevest. Lad computeren blive hjemme i skolens pengeskab, så bliver den ikke stjålet.

7 Undervisning skihold gæster. Vi er på tur for at lære noget og opleve noget sammen. Vi skal undersøge et område i Østrig, og de fleste skal blive bedre på ski eller snowboard. Men vi skal først og fremmest opleve noget sammen, og derfor laves der grupper, der er sammen på tur til byen eller på tur på bjerget. Det betyder ikke, at man kører i en klump hele dagen, men at man har fælles aftaler, og at man venter på hinanden ved lifterne, så man kan få besked om, hvad der nu skal øves på eller hvilken piste, der skal løbes på. NB! Man har ikke musik i ørerne, når man kører på ski. Det er praktisk, at eleverne i grupperne har samme skierfaring, så der ændres på grupperne fra dag til dag. Grupperne skifter evt. også skilærer/guide. Vi er i alt 170 personer, der skal med på tur: 148 elever, skilærere og lærere. Udover vores egne lærere, der skal undervise i ski, har vi fået hjælp af andre skilærere. Ski snowboard hjelm og rygskjold Turen er en skitur for hele skolen. Hvis man er en snowboardkører vil vi undersøge, om det er muligt, at lave et sådant hold (skrives på ønskesedlen) ellers må man starte en ny karriere som skiløber. Alle skal køre med hjelm, den lejes sammen med skiene, og skolen betaler lejen. Hvis man er erfaren løber, og ønsker at lave trick/spring osv. bør man have rygskjold på. Kan lejes i skibutikken eller medbringes. Skiregler Når man færdes på bjerget på ski/snowboard, så er det ligesom i trafikken, at man skal tage hensyn og passe på andre. Overhold derfor skireglerne. Du har ansvaret for din kørsel, så du må aldrig få mere fart på, end at du kan undvige og bremse op, hvis der kommer andre i vejen. Husk: at det er de, der kommer bagfra, der skal køre udenom i god afstand.

8 Hvis man kører hensynsløst kan man få frataget sit liftkort! Når man ikke er sammen med sit hold, skal man køre mindst tre sammen. Hvis en kommer galt af sted, er der en til at hente hjælp og en til at blive ved patienten. Internationale skiregler: 1 Respekt: Opfør dig altid, så du ikke udsætter andre for fare. 2. Kontrol: Du skal have fuld kontrol over din fart og standseevne. 3. Rutevalg: Du må aldrig køre ind i andres bane. 4. Overhaling: Den, der kommer bagfra har ansvaret og skal give god plads. 5 Indkørsel, start og bevægelse op af bjerget: Kig både op og ned af pisten inden start. 6. Standsning: Stands kun hvor pisten er bred og hold helt ude i siden. 7: Til fods: Al gang op eller ned skal foregå helt ude i siden af pisten. 8. Skilte og markeringer: Respekter alle skilte 9. Ulykker: Enhver har pligt til at standse op og yde hjælp. 10. Identifikation: Ved ulykker skal vidner aflevere navn og adresse. Afrejse Tirsdag morgen skal vi ud af vores værelser, og vi pakker vore ting og stiller dem på et anvist sted. Når vi så kommer hjem fra tur om eftermiddagen, klæder vi om og spiser aftensmad tidligt, inden vi kører hjem til Danmark. Vi kommer til Jebjerg onsdag omkring middagstid. Når vi har spist evaluerer vi turen og får lidt motion. Kl er der forlænget weekend til søndag aften Telefon under turen: Leif: Frank: Tak for en god tur

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnenfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Velkommen på skitur: Skitur med klubben er efterhånden en tradition, der ikke er til at komme uden om. I år er det femte gang vi har arrangeret tur

Læs mere

Velkommen til skimøde 2016

Velkommen til skimøde 2016 Velkommen til skimøde 2016 Vesthimmerlands og Rebild Ungdomsskoler Skitur til Kaprun / Zell Am See Uge 8, 2016 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Kaprun - Byen - Skiområdet JUFA Skileje Skiskole Opførelse

Læs mere

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor.

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor. 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Skitur... 2 Specielt til forældre... 3 Pakkeliste... 4 Følgende kan ofte med fordel medbringes... 4 Påklædning på fjeldet.... 5 Valuta omregning:... 5 Rute

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Se her hvordan vores hytte ser ud:

Se her hvordan vores hytte ser ud: Velkommen til Storagergaard Fritidshjem Efterårskoloni 2008 Sig nærmer efteråret sig, og 0. Klassebørnene får derfor tilbuddet om en dejlig koloni, i en rummelig hytte ude i skoven med en dejlig natur

Læs mere

Efterårsholdet 2016. Forår 2010. Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden

Efterårsholdet 2016. Forår 2010. Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar. Se program på bagsiden Efterårsholdet 2016 Forår 2010 Velkommen til Egå Ungdoms-Højskole Vi ses den 2. januar Se program på bagsiden Velkommen til Egå Kære kommende højskoleelev på Egå Ungdoms-Højskole. Vi vil byde dig hjertelig

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Fredag eftermiddag Kl. 13.30. Læser Bosted, fælles og individuelle beskeder. Kvittere med læst til forældrene. Printer info fra forældrene og

Fredag eftermiddag Kl. 13.30. Læser Bosted, fælles og individuelle beskeder. Kvittere med læst til forældrene. Printer info fra forældrene og Fredag eftermiddag Kl. 13.30. Læser Bosted, fælles og individuelle beskeder. Kvittere med læst til forældrene. Printer info fra forældrene og videregiver til det øvrige personale, samt sætter beskeden

Læs mere

Nyhedsbrev. Vi skal have pas og det blå sygesikringsbevis + tilbagemelding om påstigning og afstigning (side 5) senest mandag 1. februar.

Nyhedsbrev. Vi skal have pas og det blå sygesikringsbevis + tilbagemelding om påstigning og afstigning (side 5) senest mandag 1. februar. Tlf.: 62 52 17 24 Fax: 62 52 17 03 SE nr. 12 68 00 82 Danske Bank: 3225-6034497 E-mail: aeroe@aeroe-efterskole.dk Januar 2016 Nyhedsbrev Kære forældre og elever Et af årets højdepunkter står for døren.

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Lad os så komme afsted

Lad os så komme afsted Lad os så komme afsted Lad os tage rejsen til Sletten Dette er Sletten stedet for landslejren Afgang Hvornår skal vi afsted? Vi skal med bus til og fra sletten vi tager afsted til og fra P-plads ved skøjtehallen

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger Østrig 2015 Neukirchen am Grossvenediger Det ligger her Neukirchen ligger i nationalparken Hohe Tauern mellem Zell am See og Gerlos, i hjertet af Kitzbüheler Alperne. Området 61 km pister 14 lifte Gratis

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 3. klasse

Godt at vide, når man skal i 3. klasse Godt at vide, når man skal i 3. klasse Kære forældre. Med denne folder vil vi gerne fortælle jer, om de holdninger, ønsker og tanker vi har, når det drejer sig om dit/jeres barns skolegang. Vi stiller

Læs mere

Kære forældre Til kommende skovbørn.

Kære forældre Til kommende skovbørn. Kære forældre Til kommende skovbørn. Her er nogle informationer om skovbørnehaven, som vi håber I finder nyttige. NORMERING: Vi er 5 voksne og 26 børn. Privat Skovbørnehaven Mariehønen Hummeltoftevej 139

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Kære forældre Til kommende skovbørn.

Kære forældre Til kommende skovbørn. Privat Skovbørnehaven Mariehønen Hummeltoftevej 139 2830 virum Telefon 2546 2830 e-mail: Bestyrelsen:kontakt@mariehoenenprivat.dk Børnehaven:mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og

Læs mere

Velkommen til Skovparkens Børnehus

Velkommen til Skovparkens Børnehus Velkommen til Skovparkens Børnehus Et nyt kapitel er startet i jeres liv. For at I får den bedste start her i Skovparkens Børnehus, har vi nogle erfaringer og forventninger, vi her vil give videre til

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO Glidende overgang 2014 Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene

Læs mere

Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne.

Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne. Så er det snart vi skal til juniorstævne!!! Her kommer de sidste informationer inden I begiver jer mod Aalborg til et brag af et stævne. Ankomst og afhentning af gymnaster Ankomst fredag Når I ankommer

Læs mere

Kære forældre til kommende skovbørn

Kære forældre til kommende skovbørn Privat Skovbørnehaven Mariehønen Skovbrynet 44 2800 Lyngby Telefon 30965035 E-mail: Bestyrelsen: kontakt@mariehoenenprivat.dk Leder: mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og 27 børn.

Læs mere

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter.

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter. Sommerlejr 1 7. juli 2012 Kråruplund Krårupvej 31, 4990 Sakskøbing. Mødetid ved Bassebjerg søndag den 1. juli kl. 9.45 Hjemkomst til Bassebjerg lørdag den 7. juli ca. kl. 15.30 Evt. kontakt mobilnumre:

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Mini program forår 2015

Mini program forår 2015 Mini program forår 2015 Hej alle Minier og forældre. Vi håber at i alle har haft en god juleferie og at i ikke har savnet os alt for meget. Neden for kan i se vores program for det næste halve år og vi

Læs mere

FDF etablerer Danmarks største legeplads

FDF etablerer Danmarks største legeplads FDF etablerer Danmarks største legeplads Vi laver Danmarks største legeplads, og med 11.000 FDFere på Sletten vil det være den næststørste by i Skanderborg Kommune - det er jo helt vildt fortæller landslejrchef

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk

Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk Skyttevej 2 7800 Skive Tlf: 9915 3250 www.hedemarken-skive.dk 1 Praktiske oplysninger: Vi er en integreret institution, normeret til 40 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn. Åbningstider i Hedemarken: Mandag

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

A trip to London Staby Efterskole 2016

A trip to London Staby Efterskole 2016 A trip to London Staby Efterskole 2016 Program Morgen Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag 08.00 Morgenmad 08.00 Morgenmad 08.00 Morgenmad Morgenmad i Tyskland 09.30 Ankomst og indkvartering Rest

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Steen. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal.

Steen. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal. 101 familier besøgte restauranten. 354 gæster kom og spiste. 115 børn var på

Læs mere

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480

Prisen: Pris for børn fra fritidsklubben er 2400 kr. + 10 timers arbejde. 6 rater 400 400 400 400 400 400. 5 rater - 480 480 480 480 480 PFC - Præstevængets Fritidscenter Så er det igen blevet tid til den legendariske PFC skitur. Denne gang går turen til et af Sveriges største skisportssteder Stöten. Turen er denne gang desværre kun for

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

H U S O R D E N for Skolen for Gastronomi, Musik & Design 2016/2017

H U S O R D E N for Skolen for Gastronomi, Musik & Design 2016/2017 H U S O R D E N for Skolen for Gastronomi, Musik & Design 2016/2017 KONTORTID: Skolens kontor har åbent for elever: Mandag torsdag: kl. 12.30 13.30, fredag kl. 12.30 13.00, hvor skolens forstander for

Læs mere

Elevinfo Haukeli 2017

Elevinfo Haukeli 2017 Elevinfo Haukeli 2017 Kongensgaa aard Efterskole 04. februar 2017 10. februar 2017 Så er det ved at være tiden, hvor vi på Kongensgaard Efterskole skal på snelejrskole, denne gang til Haukeli, Norge. Og

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

DEN FEDESTE EFTERÅRSFERIE VENTER PÅ

DEN FEDESTE EFTERÅRSFERIE VENTER PÅ DEN FEDESTE EFTERÅRSFERIE VENTER PÅ DIG! Er du klar til at tilbringe 3 dage på efterskole og opleve efterskolelivet samtidig med, at du dyrker en fritidsinteresse? Så kigger du på rette sted. Efterskole

Læs mere

Praktiske oplysninger Obertraun 2012

Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./5 kg.) (s. 4-5) 5. BFZ Obertraun (s. 6) 6. http://www.dachstein.at/ og http://www.tiscover.com/at/guide/196040at,de,

Læs mere

Skitur Neukirchen i Østrig

Skitur Neukirchen i Østrig Skitur 2017 Neukirchen i Østrig Hvor skal vi hen? Vi tager i år til Neukirchen i Østrig. et område hvor flere klubber fra Aarhus tager på deres årlige skitur, Området giver udfordringer for både den øvede

Læs mere

Velkommen til vores vuggestue

Velkommen til vores vuggestue Velkommen til vores vuggestue Med denne folder får du nogle vigtige praktiske informationer om dit barns hverdag i vuggestuen. Heri beskrives, hvad vi tilbyder, og hvad vi forventer af dig i det fremtidige

Læs mere

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade 2 5000 Odense C Telefon: 6375 1135

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade 2 5000 Odense C Telefon: 6375 1135 VELKOMSTFOLDER Børnehuset Østre Børnehuset Østre Danmarksgade 2 5000 Odense C Telefon: 6375 1135 Kære forældre. Vi byder jer velkommen til Børnehuset Østre. Vi glæder os til at lære jer og jeres barn at

Læs mere

PROGRAM Seniorhøjskolen Søndag den 21. juni til lørdag den 27. juni 2014 Skarrildhus

PROGRAM Seniorhøjskolen Søndag den 21. juni til lørdag den 27. juni 2014 Skarrildhus PROGRAM Seniorhøjskolen Søndag den 21. juni til lørdag den 27. juni 2014 Skarrildhus Seniorhøjskolen er et tilbud til beboere, som bor i KAB-fællesskabet. Formålet er at give seniorer (+55) en god oplevelse

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

Elevbesvarelser 7.-8. klasse

Elevbesvarelser 7.-8. klasse Antal returnerede spørgeskemaer: 65 Hvor ofte spiser du noget i 10-pausen om formiddagen? 23% 25% 14% 20% 18% 3-4 x om ugen 1-2 x om ugen Hvor ofte har du madpakke med? 22% 6% 5% 9% 58% 3-4 x om ugen 1-2

Læs mere

OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER:

OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG KL. 6.00

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING

PRAKTISK INFORMATION BESTILLING LEVERING VELKOMMEN PRAKTISK INFORMATION BESTILLING Du bestiller mad til 14 dage ad gangen på det bestillingsark, chaufføren har med hver 14. dag. Sammen med bestillingsarket får du et menukort, hvor du kan se,

Læs mere

Velkommen til skimøde 2019

Velkommen til skimøde 2019 Velkommen til skimøde 2019 Jammerbugt, Rebild & Vesthimmerlands Ungdomsskoler Skitur til Neukirchen / Bramberg Uge 8, 2019 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Neukirchen - Byen - Skiområdet Venedigerblick

Læs mere

SFO Grønnemose. Velkomstfolder

SFO Grønnemose. Velkomstfolder SFO Grønnemose Velkomstfolder SFO GRØNNEMOSE GRØNNEMOSE SKOLE SKOLESVINGET 8 2860 SØBORG TLF:NR.: Henning: 39573243 Kontor: 39573244 0/1. kl. afdeling 39573245 2/3. kl. afdeling 39573226 Personale og ledelse.

Læs mere

K ære deltager & forældre

K ære deltager & forældre K ære deltager & forældre 1. Velkommen til Explorer Camp 2. Til dig som deltager særlige hensyn/behov 3. Til forældrene særlige hensyn/behov 4. Camp kontoret telefonnummer & adresse 5. Pakkeliste 6. HUSK:

Læs mere

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014!

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! SLETTELEJREN 2014 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! Den store fælles lejrtur for hele skolen nærmer sig. Om kort tid drager elever og ansatte til Sletten, hvor vi vil fokusere på Natur/Bevægelse/Fællesskab.

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

Træningsdagbog & Kursusmateriale TEEN 1. Navn

Træningsdagbog & Kursusmateriale TEEN 1. Navn Træningsdagbog & Kursusmateriale TEEN 1 Navn Velkommen Vi skal være gode til at hjælpe hinanden med at få det til at fungere bedst muligt, derfor bedes du: Ø Overholde tider til træning, spisning, samlinger,

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

DII Stennehøjen. Velkomstpjece til DII Stennehøjen. Dii Stennehøjen

DII Stennehøjen. Velkomstpjece til DII Stennehøjen. Dii Stennehøjen DII Stennehøjen Velkomstpjece til DII Stennehøjen Dii Stennehøjen Stennehøjallé 202a 8270 Højbjerg Velkommen til Stennehøjen. Stennehøjen åbnede d. 1 januar 1989. Institutionen er aldersopdelt med 2 børnehavegrupper

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN TREKLØVEREN ENGBLOMMEN, KLOKKEBLOMST & KLUB 5 Børnehaven er normeret til 70 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 3 stuer, Engblommen, Klokkeblomst

Læs mere

Informationsfolder for FLE s skitur 2016. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig

Informationsfolder for FLE s skitur 2016. Bergeralm. ved Steinach am Brenner. Østrig Bergeralm ved Steinach am Brenner Østrig Forord Skituren 2016 går igen år til skiområdet Bergeralm ved Steinach am Brenner. Steinach am Brenner ligger i det østrigske Tyrol ca. 20 km syd for Innsbruck

Læs mere

Tour de Harzen socialt samvær og træning

Tour de Harzen socialt samvær og træning Indbydelse til kammeratligt samvær i bjergrige omgivelser med Galten CK Tour de Harzen socialt samvær og træning Sidste år arrangerede klubben den første tur det fantastiske cykelområde "Harzen". Igen

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN PALETTEN KLATTERNE & TUBERNE Børnehaven er normeret til 40 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 2 stuer, Tuberne og Klatterne, med 20 børn på hver.

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Folkesundhed Aarhus Dit Liv - Din Sundhed

Folkesundhed Aarhus Dit Liv - Din Sundhed Side 1 1. CPR-nummer - 2. Angiv din alder år 3. Dato for udfyldelse af skemaet - - 2 0 De følgende spørgsmål handler om rygning 4. Ryger du? (dette gælder også e-cigaretter og vandpibe), hver dag, mindst

Læs mere

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 HSO skal til Spanien!! For nogen er det første gang at de skal med HSO til udlandet, andre har både været med HSO i Burgsteinfurt i Tyskland og Tranemo

Læs mere

Ski-møde 20/3 kl La Rosiere uge

Ski-møde 20/3 kl La Rosiere uge Ski-møde 20/3 kl. 17.30 La Rosiere uge 15 2019 Afgang/hjemkomst Mødetid i Kastrup lufthavn: Lørdag den 6. april senest kl. 7.00 Terminal 2 HUSK PAS / PENGE / mad til flyturen Fly nr. EZY2654 til Milano

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

Hermed følger vigtige oplysninger om vores spændende ekspedition, der nærmer sig med hastige skridt.

Hermed følger vigtige oplysninger om vores spændende ekspedition, der nærmer sig med hastige skridt. 03-12-2015 Nepal 1 info 2 Namasté kære elever og forældre på Nepal Venskabsskole. Allerførst vil vi gerne sige tak for besøget til de mange af jer, der kom til performanceforestillingen og infomødet d.

Læs mere

Østrig Stadl Kreischberg

Østrig Stadl Kreischberg Østrig 2019 Stadl Kreischberg Østrigsturen 2019 Hermed får du en masse informationer om årets tur til Østrig. Hvis du savner oplysninger om noget, så spørg endelig Adresse Afrejse Besøg Brandalarm Busregler

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2016 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Plan for de sidste uger før sommerferien + prøveplan 2-3 Københavnertur + Invitation til dimission 4-5 Kære alle!

Læs mere

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Dagsorden Praktiske oplysninger om bæver/ulve lejr Praktiske oplysninger om Åslejr Fælles oplysninger

Læs mere

Dalens Daginstitutioner

Dalens Daginstitutioner Kostpolitik for Dalens Daginstitutioner Ellekonedalen 4-8 8800 Viborg Redigeret april. 2015 Kostpolitik for Dalens Daginstitutioner I Dalens Daginstitutioner har vi en madordning som er obligatorisk for

Læs mere

Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen

Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen Èn institution på 2 matrikler Mælkevejen: Persillehaven 22-24 2730 Herlev 44525890 Ønskeøen: Højderyggen 1 2730 Herlev 44525900 Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen.

Læs mere

Kære Førskole forældre

Kære Førskole forældre I ABC Til forældre Kære Førskole forældre Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn begynder i Førskolen i ABC. Det bliver noget nyt og spændende vi går i møde nogle måneder vi alle ser frem til. Da det er

Læs mere

Daginstitutionen. - en informationspjece til forældre. Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard

Daginstitutionen. - en informationspjece til forældre. Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard Daginstitutionen - en informationspjece til forældre Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard HVAD ER EN DAGINSTITUTION? 2 DERFOR ER DET VIGTIGT AT GÅ I DAGINSTITUTION? 3 HVERDAGEN I DAGINSTITUTIONEN 3 SAMLING

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Skovbørnehaven Søborgen. Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv?

Skovbørnehaven Søborgen. Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv? Skovbørnehaven Søborgen Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv? Velkommen til Skovbørnehaven Søborgen Denne informations- og velkomstfolder er til jer forældre, som har barn/børn i Skovbørnehaven

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

Mallorca Logbog. Fredag:

Mallorca Logbog. Fredag: Mallorca Logbog Fredag: Vi fløj af sted fra Billund lufthavn. Vi afleverede vores kufferter, og gik derefter ind i området før boarding, så vi kunne få lidt mad inden afrejse. Vi landede i Palma lufthavn

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN Svend Poulsensvej 154, 3060 Espergærde, Åbningsningstid: mandag-fredag kl. 6.30 17.00 Galaksen: 49284357 Himmel Stuen: 49284356 Stjernerne: 49284358 Leder David Seebach: 49282451

Læs mere

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 Uge 29: Nørd Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 HIPPY HippHopp uge_29_guidevejl_nørd.indd 1 06/07/10 10.42 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Ved Slottes port synger alle børn og voksne sangen Hosianna. Desuden råber vi alle i kor et vers fra Salme 24

Ved Slottes port synger alle børn og voksne sangen Hosianna. Desuden råber vi alle i kor et vers fra Salme 24 Lærervejledning Jesus på Slottet Arrangementet Fremstilling af rekvisitter Sange og noder Arrangementet begynder så snart børnene står af bussen foran Sønderborg Slot. Her står udklædte voksne guider klar

Læs mere