Referat fra generalforsamling i Gribskov vandløbslaug. D 25/2-2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra generalforsamling i Gribskov vandløbslaug. D 25/2-2016"

Transkript

1 Referat fra generalforsamling i Gribskov vandløbslaug. D 25/ Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 5. Indkomne forslag: Morten Flygenring Larsen kom ved generalforsamlingen 2015 med forslag om at ændre foreningens navn fra: Vandløbslaug for offentlige vandløb i Gribskov kommune. Til: Gribskov vandløbslaug. Dette er en vedtægtsændring og skal besluttes af generalforsamlingen med 2/3 flertal. 6. Forelæggelse af budget og fastsættelse af kontingent for Valg til bestyrelsen: Følgende er opstillet a. Michael Andreasen b. Finn Petersen c. Enok Vestergaard d. Peter Godtfredsen Valg af suppleant. Niels-Johan Drisdal Hansen (modager ikke genvalg) Valg af suppleant. Steen Petersen 8. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant a. Revisor Søren Nielsen b. Revisor Nicolaj Hansen c. Revisorsuppleant Svend Erik Jensen Tornegaard. Medlemmer der ikke er på valg i år. Anette Slesvig Kasper Hansen Thomas Larsen Finn Nielsen Morten Flygenring Larsen 9. Eventuelt 1. Søren Hansen blev valgt til dirigent og Anette Slesvig blev valgt til referent. Der var 27 mødt op og Søren konstaterede at generalforsamlingen var korrekt annonceret og i øvrigt lovlig og beslutningsdygtig ifølge vedtægterne. 2. Nicolai Hansen og Carsten Vestergård blev valgt til stemmetællere.

2 3. Bestyrelsens beretning v/ formand Michael Andreasen Foreningen har i medlemmer. Der har som sædvanligt været flere fokusområder for vandløbslauget i løbet af Det ene er arbejdet med vandplaner og et andet er arbejdet med sikre at kommunen overholder regulativerne i forbindelse med vedligehold osv. Vi har i bestyrelsen også brugt meget energi på at dokumentere overfor politikere og ledelsen i kommunen hvordan arbejdet i vandløbsadministrationen ikke altid er foregået efter gældende regulativer, og procedurer for sagsbehandling ikke er overholdt. Sidste år til generalforsamling tilbød Andreas at vi kunne holde en Workshop/arbejdsdag til at skrive høringssvar. Det benyttede vi os af og den 24. april havde vi lånt lokaler i Gribskov erhvervscenter og vi brugte en god eftermiddag på af få skrevet høringsvar til Gribskov kommunes vandhandleplan. Der blev på dagen skrevet og indsendt 18 høringssvar og mange af disse var nogle som måske ikke ellers havde fået skrevet noget. Stor tak til Andreas for hans indsats. Vi har i bestyrelsen lavet flere høringssvar både før og efter denne dag. Det har båret frugt at der har været så massiv modstand fra lodsejere til mange af indsatserne, især de indsatser som handler om genåbning af rørlagte strækninger hvilket der har været meget af i Gribskov kommune i forhold til andre Nordsjællandske kommuner. Det har betydet da man vedtog vandhandleplanen i kommunen blev det på den betingelse at man skulle søge Naturstyrelsen om at få taget flere af de store genåbninger ud af planen (Note 5) Resultatet af det blev fremlagt d. 22 sept. på møde i teknik og miljøudvalget (TMU) Følgende indsatser blev taget ud af planerne: Maglemose Å v. Græsted (to ud af tre indsatser): Manglende omkostningseffektivitet. Keldsø Å (alle tre indsatser): Manglende forbedrende effekt. Tinghuse Å (genåbningsindsatsen): Manglende omkostningseffektivitet. Efterølgende er også Genåbning på Kædebro å taget ud. Det som er tilbage nu er 2 restaureringgsindsatser på Tinghuse å. 80 m Genåbning på Essendalrenden 200 m genåbning på Maglemose å. Landbrug og fødevarer kører retssag på denne strækning. Fordi vandløbet fejlagtigt er udpeget om naturligt og ikke kunstigt. Der er bevilliget midler til at gennemføre disse indsatser og kommunen har 3 år til at færdigmelde dem. Tidsplanen for udførelse af indsatserne er der uenighed om imellem kommunen og vandløbslauget/ lodsejere. Vi ønsker at man udskyder udførelsen af indsatserne længst muligt og vi er enige med Bech- Bruun som fører retssag for LF og som har skrevet til kommunen for at fastholde at der ikke skal iværksættes nogle indsatser så længe retssagen kører.

3 Kommunen ønsker at komme i gang i løbet af et år for at være sikre på at kunne nå det. I den forbindelse vil vi argumentere for at starte med de mindre vidtgående restaureringsindsatser på Tinghuse å. Vandløbslaugets samarbejde med administrationen i Gribskov kommune gik i hårdknude i slutningen af 2014 Bl.a. fordi administrationen nægtede at møde op til vandsyn med GPS udstyr. Og efterfølgende ville administrationen diktere hvem der måtte deltage i møderne. Det betød et der måtte holdes møder uden for rådhuset i flere omgange med kommunaldirektøren, politikerne og chefer i teknskafdeling. hvor vi kunne få lov til at fremlægge vores sager med dokumentation på noget af det som er foregået af ulovlig opgravninger af rørledninger, vedligehold som ikke blev udført osv. osv. Vi blev lovet at der nu skulle være styr på tingene, regulativerne skal overholdes og vi måtte selv bestemme hvem vi ville have med til møderne og selvfølgelig skal der en GPS med når det er nødvendigt og der skal ryddes op i alle gamle sager. Hen over sommeren har vi forsøgt at holde presset på kommunen bl.a. på et møde i hvor vi endnu en gang fremlagde dokumentation for at loven i vid udstrækning er blevet omgået i vandløbsmyndigheden. Vi har i løbet af året fået at vide at der var ændringer på vej vandløbsmyndighedden.. Det er der kommet nu og fra nytår er det Christian Lundberg og Bjørn Aaris Sørensen som varetager tilsyn med vandløb i hele kommunen. Vi henvendte os til kommunen d 27. dec. Vedr. træer i Søborg kanal nede i Gilleleje. Dagen efter var der sendt en entreprenør ud for at fjerne det. Det viste sig så ved en længere tur langs kanalen at der var tale om mange problemer med mange træer og aflejringer i kanalen og vi skrev igen til kommunen med billeder og beskrivelse af problemerne. Ca. 14 dag efter var træerne blevet fjernet og der var blevet grabbet aflejringer op fra udløbet i Gilleleje havn. Vi håber og tror på at det er den nye måde at gribe tingene an på. Ved henvendelser til kommunen vil de komme og se på sagerne i løbet at nogle få dage, og de vil medbringe GPS hvor det er nødvendigt, som kan fastslå position og bundkote med stor nøjagtighed og det kan konstateres om der er oprensningsbehov eller ej. Der blev afholdt nyt vandsyn d. 5 ma 2015 j hvor vi besøgte med GPS. Tinkerup Å Hågendrup renden Tinghuse Å Søborg Landkanal Maglemose Å Søborg kanal. Der blev flere steder målt for høj bund. På Tinghus Å hvor det var værst blev der målt op til 44 cm og det er delvist blevet renset op, og har allerede nu resulteret i faldende vandstand. (Siden generalforsamlingen er resten blevet renset op)

4 Der blev aftalt flere ting efter vandsyn men der er stadig en del som ikke er lavet endnu. Bl.a er der ikke blevet sat skala pæle op endnu. De er dog på vej og vandløbsmyndigheden har også fået deres egen GPS til rådighed. Fremadrettet. Noget at det som vi i vandløbslauget kommer til at bruge tid på det næste år er revidering af regulativer, som kommunen så småt er ved at gå i gang med. Andreas har i går på vores vegne skrevet til hele TMU med spørgsmål og kommentarer så vi sikrer at der ikke kommer til at sniger sig forringelser ind af bagdøren. Det kommer til at tage lang tid at revidere alle regulativerne og man har lavet en plan for rækkefølgen. Man starter med de vandløb som af ukendte årsager ikke har noget regulativ, derefter kommer de vandløb hvorpå der er lavet forskellige indsatser uden at der er blevet lavet korrekt sagsbehandling med høring osv. og regulativet derfor ikke stemmer overens med de faktisk forhold i vandløbet. Til sidst kommer resten af regulativerne i alfabetisk rækkefølge. Der kommer til at være høringer til alle regulativerne og det skal vi alle være opmærksomme på og skrive høringssvar hvis vi er utilfredse. Der er som et levn fra da det var 2 kommuner og 2 vandløbsmyndigheder en del forskel på hvordan der er blevet forvaltet i forhold til hvad lodsejerne langs vandløbene må tåle med hensyn til opgravet materiale, fældede træer osv. Med nye folk på posterne og mere ensartet behandling i hele kommunen, vil nogle måske opleve at de skal tåle mere og andre mindre. Vi kan f.eks. blive mødt med krav om at fjerne oprenset materiale minimum 5 meter fra vandløbets kant. Vi kan i vandløbslauget evt. hjælpe med at finde regulativerne som beskriver den slags. De vandråd som for et par år siden blev lavet for at få input til vandplanperiode 2, de har ligget stille siden men skal nu i gang igen, bl.a. for at komme med forslag til hvilke af de små vandløb (typologi 1) som fortsat skal være med i planerne. På bestyrelsens vegne Michael Andreasen 4. Kasser Finn Kock fremlagde det reviderede regnskab og redegjorde for de 2 store poster til konsulenthjælp fra Agrov i med at der var tale om en forskydning således at den ene post var skyldig fra 2014 Regnskabet blev godkendt. 5. Forslaget om at ændre foreningens navn til det mere mundrette Gribskov vandløbslaug blev enstemmigt vedtaget. 6. Kasser Finn Kock fremlægger budget som er lig med regnskab renset for forskydninger. Kontingent for 2017 fastholdes på 500 kr. Der er ønske om at øge indtægterne ved at øge antallet af medlemmer og ikke prisen for den enkelte. Alle må deltage for at få flere medlemmer. Der er enighed om i vid udstrækning at bruge foreningens midler til konsulenthjælp

5 Kontrolopmåling af vandløb. 7. Valg til bestyrelsen: Michael Andreasen genvalgt Finn Petersen genvalgt Enok Vestergård genvalgt Peter Gotfredsen genvalgt Suppleant Steen Petersen genvalgt Suppleant Lars Prior valgt 8. Valg af 2 revisorer og revisorsuppleant. Revisor Søren Nielsen genvalgt Revisor Nicolai Hansen genvalgt Suppleant Svend Erik Jensen genvalgt 9. Under eventuelt blev det diskuteret om vi i fremtiden skal spare de ca kr. til annoncering i ugeposten i forbindelse med generalforsamling, dette kræver dog en vedtægtsændring og det vil blive foreslået til generalforsamling Vi har fra bestyrelsen et ønske om at foreningen skal have en hjemmeside og spørger derfor om der er nogle uden for bestyrelsen som brænder for at hjælpe med dette arbejde. Det er ikke tilfældet og det aftales at Anette Slesvig vil gå i gang med dette arbejde. Den formelle del af generalforsamlingen blev afsluttet i go ro og orden, hvorefter der var forfriskninger og Søren Hansen kom med et indlæg om hvad der foregår i Danske Vandløb, som Gribskov vandløbslaug er medlem af. Hovedpunkter fra dette oplæg. Ca medlemmer i Danske Vandløb (DV) Hjemmeside med mange henvisninger til faglig viden, nyhedsbreve, materiale fra kursers præsentationer, materiale til brug ved revision af vandløbsregulativer. DV indsendte et langt høringssvar til vandområdeplanerne. Henvendelse til miljø- og fødevareminister ang. revision af Vandløbsloven. Møder med relevante politikere om vandløbslov og fremtidig klimasikring af vandløbene. Kontingentforhøjelse i 2016 omtalt.

Vandløbs vedligeholdelse i Holbæk

Vandløbs vedligeholdelse i Holbæk Vandløbs vedligeholdelse i Holbæk Dialog med kommunen hvad virker? Jeg tror, der er mange måder at få det til at fungere på. Men at tror, at selvom vi bare er lidt flinke, at så kommer vandløbsmyndigheden

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune.

Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune. Side 1 af 2 Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune. Mandag den 30. april 2012 kl. 19.30 i Den gl. Smedje, Kirkegade 9, 9550 Mariager Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Velkomst ved formanden.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge, april 2016 Indbyder til: Generalforsamling - og Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør En typisk skade på huse bygget i 1970 erne er utætheder i vand-

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX 1. BESTYRELSENS FØRSTE MØDE Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Generelt 1.1 Elevrådets navn er Næstved Gymnasium og HF s Elevråd, forkortet NGH s Elevråd. Herefter omtalt som Elevrådet. 1.2 Elevrådets tilhørssted

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Marts 2012. Dienesmindes Venner Furvej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013

Marts 2012. Dienesmindes Venner Furvej 41 7800 Skive Tlf. 9759 7013 Marts 2012 Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling på Dienesminde, Furvej 41, 7800 Skive Søndag den 25. marts 2012 kl. 14.00 Dienesmindes Venner Furvej

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest Referat fra generalforsamlingen torsdag den 21. maj 2015 Generalforsamlingen blev i år afholdt på Taulov BMX bane ved Elbo Hallen. I år havde vi forsøgt at krydre mødet med en før mødet aktivitet for alle

Læs mere

Vejledning til vedligholdelse af vandløb

Vejledning til vedligholdelse af vandløb Vejledning til vedligholdelse af vandløb Vejledning til at vedligeholde vandløb Det er vigtigt at vide hvad der er tilladt inden du går i gang med at oprense dine vandløb. Herved kan undgås lange, tunge

Læs mere

Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og, hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund.

Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og, hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. For meget regnvand i dit sommerhusområde? Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og, hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. Kend dine rettigheder og pligter. NÅR REGNVAND

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. medlemmer 3 VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet. For ejendomme, der er opdelt i andels- eller

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

Forslag om nedklassificering af det offentlige vandløb nr. 140, Kærsiggrøften, til privat vandløb

Forslag om nedklassificering af det offentlige vandløb nr. 140, Kærsiggrøften, til privat vandløb Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 13-09-2016

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG 1. Bylaugets formål er: At varetage medlemmernes fælles interesser i Sæby s miljø og atmosfære. a) Ved at pleje fællesskabet mellem byens beboere. F.eks., ved at sikre afholdelse af arrangementer for bylaugets

Læs mere

Indkaldelse til ekstra ordinær generalforsamling og ordinær generalforsamling i FN Museet

Indkaldelse til ekstra ordinær generalforsamling og ordinær generalforsamling i FN Museet FEB 2014 Indkaldelse til ekstra ordinær generalforsamling og ordinær generalforsamling i FN Museet Lørdag d. 29. marts 2014 i Frøslevlejren i Barak W7 (efterskolens cafeteria). Inden generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd 1: Elevrådets navn Rådets navn er Ribe Katedralskoles Elevråd, forkortet RKE. 2: Elevrådets formål Elevrådets formål er at varetage elevernes interesser, fagligt

Læs mere

Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme.

Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme. Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme. 1 Navn og Hjemsted stk.1. Foreningens navn er: Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme (MSP). (Engelsk titel: Master of Education

Læs mere

Jeg vil håbe alle vore medlemmer har haft en god jul samt får et godt nytår.

Jeg vil håbe alle vore medlemmer har haft en god jul samt får et godt nytår. 1 Jeg vil håbe alle vore medlemmer har haft en god jul samt får et godt nytår. VMJK har i 2015 budt 7 nye medlemmer velkomme. 7 nye medlemmer som er faldet godt til i vores klub. Så tak til vores gamle

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Vedtægter for Egå Rosport

Vedtægter for Egå Rosport Vedtægter for Egå Rosport 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 5. november 1969 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningen skiftede i 2015 navn fra HEI Rosport til Egå Rosport Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Vedtægter for Nordsjælland Basketball

Vedtægter for Nordsjælland Basketball Navn og hjemsted Vedtægter for Nordsjælland Basketball Foreningens navn: Nordsjælland Basketball - NSBB Tilhørsforhold: Ingen Stiftelsesdato: 24. januar, 1969 Hjemsted: Hillerød Kommune 1 Formål Nordsjælland

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 1 Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Bestyrelsens beretning ved formanden Bente Arnika Skydsgaard 4) Regnskabsaflæggelse

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min)

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) Film efteråret 2016 Vild med film? 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) 19. oktober 2016 kl. 19.00 Room Italien 2015, Drama (spilletid 1 time og 58 min) 16. november

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Medical Prognosis Institute A/S,

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Aarhus Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer.... 3 1 Navn......... 3 2 Relationer.... 3 Kapitel 2: Vision og formål... 3 3 Vision...

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

TAPPER OG TRO L O V E. for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment. Stiftet den 25. november 1917. www.sjlr.dk

TAPPER OG TRO L O V E. for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment. Stiftet den 25. november 1917. www.sjlr.dk TAPPER OG TRO L O V E for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment Stiftet den 25. november 1917 www.sjlr.dk 2016 LO V E for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING 4. REGIMENT Antvorskov

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vejledning om dannelse og godkendelse af nye foreninger i Gentofte Kommune

Vejledning om dannelse og godkendelse af nye foreninger i Gentofte Kommune GENTOFTE KOMMUNE Kultur, Unge og Fritid Vejledning om dannelse og godkendelse af nye foreninger i Gentofte Kommune Dannelse af ny forening En ny forening dannes ved at afholde en stiftende generalforsamling,

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

2 Det er Ansatte Dyrlægers organisations formål at varetage medlemmernes erhvervsmæssige interesser på det økonomiske og social-økonomiske område.

2 Det er Ansatte Dyrlægers organisations formål at varetage medlemmernes erhvervsmæssige interesser på det økonomiske og social-økonomiske område. Vedtægter for Ansatte Dyrlægers Organisation (ADO) Navn 1 Organisationens navn er Ansatte Dyrlægers Organisation betegnet ADO. Ansatte Dyrlægers Organisation er en organisation under Den Danske Dyrlægeforening.

Læs mere

Ministeren bedes redegøre for, om ministeren

Ministeren bedes redegøre for, om ministeren Trafikudvalget 2010-11 L 173 Bilag 11 Offentligt Samrådstale til et kommende lukket samråd om forslag til lov om ændring af lov om taxikørsel m.v. (Tilladelser til offentlig servicetrafik og krav til beklædning

Læs mere

VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 15

VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 15 VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 15 1. BRUG DEMOKRATIET Medarbejderforeninger På mange arbejdspladser med 5 DJ medlemmer eller flere, er der oprettet en medarbejderforening (standardvedtægter for medarbejderforeninger,

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2014

Generalforsamling GF Norsvej 2014 Generalforsamling GF Norsvej 2014 Dato: Mandag d. 24. marts 2013, kl. 20.00 Sted: Asgård Skole, kantinen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 23. februar 2016. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 23. februar 2016. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 23. februar 2016 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 22.3.11.

Referat af generalforsamling d. 22.3.11. Referat af generalforsamling d. 22.3.11. Torben bød velkommen til generalforsamling. 1.Valg af dirigent Mikkel Farver valgt. Dirigenten konstaterede generalforsamlingens lovlige indkaldelse. Referent:

Læs mere

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev - 2-1 Navn, hjemsted og formål a. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bindeleddet. Den omfatter byggegrunde udstykket fra matr. Nr. 20a, 21a, 22a, 23a og 4a.

Læs mere

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 5756-002/KV 16.04.2012 VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Kommuneforeningen Kommuneforeningen Skiveegnens Radikale består af medlemmer af Det Radikale Venstre, bosiddende i Skive Kommune.

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015.

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fremtidigt arbejde 7. Budget 8. Valg: a) Formand b)

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk. a.m.b.a. Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1. for. Ændres til: 1999 2013

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk. a.m.b.a. Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1. for. Ændres til: 1999 2013 VEDTÆGTER for Smidstrup Vandværk a.m.b.a. Ændres til: 1999 2013 Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1 1 Navn og hjemsted "Smidstrup Vandværk a.m.b.a.", der er stiftet 28. august 1940, har hjemsted i

Læs mere

Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Vedtægter for Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening (HGI) l Navn og hjemsted Foreningens navn er Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening, forkortet til HGI. Foreningens

Læs mere

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen.

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Deltagere: 83 husstande. Gæster: Statsautoriseret revisor Søren V. Pedersen, advokat Anne Henriksen,

Læs mere

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Referat fra generalforsamlingen Afholdt mandag d. 23. Maj 2005 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen Valg af dirigent til begge generalforsamlinger:

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, den 23.

Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, den 23. Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, d. 23. April 2015 11 medlemmer er repræsenteret, herunder 5 støttemedlemmer:

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 27. september 2012 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Torben, Jacob, Søren, Brian, Arne og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte: 30 inklusive

Læs mere

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N:

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N: Benløse d. 18. maj 2016 Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling: Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. i garagen på Diget nr. 12, 4100 Ringsted. D A G S O R D E N: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen

Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen TEMA Stress Tekst indsættes Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen Værktøj nr. 6 i serien Vi finder os ikke i stress! Værktøj nr. 6 i serien Vi finder os ikke i stress! Personlige strategier mod

Læs mere

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune I henhold til lov og bekendtgørelse m.v. om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelses-indsats fastsættes følgende

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

Til underviseren. I slutningen af hver skrivelse er der plads til, at du selv kan udfylde med konkrete eksempler fra undervisningen.

Til underviseren. I slutningen af hver skrivelse er der plads til, at du selv kan udfylde med konkrete eksempler fra undervisningen. Til underviseren Her er nogle små skrivelser med information til forældrene om Perspekt 3. Du kan bruge dem til løbende at lægge på Forældreintra eller lignende efterhånden som undervisningen skrider frem.

Læs mere

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Instruktion Formålet med Lederadfærdsanalyse II Egen er at give dig oplysninger om, hvordan du opfatter din ledelsesstil. I det følgende vil du blive

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse

Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse Begrundelse for og kommentarer til vedtægtsændringer foreslået af bestyrelsen November 2015 1 Baggrund På den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

HK Ungdom Danmarks love

HK Ungdom Danmarks love HK Ungdom Danmarks love Kapitel 1: Indledende bestemmelser 1 Ungdomsarbejdet tilrettelægges af et Landsudvalg under HK Danmark. 2 Medlemmer af HK Ungdom er HK medlemmer, som enten er under uddannelse eller

Læs mere

Dagsorden: Punkt 1. Valg af dirigent. Punkt 2. Beretning. Kære medlem

Dagsorden: Punkt 1. Valg af dirigent. Punkt 2. Beretning. Kære medlem Kære medlem Slå følge med dem, der søger sandheden, og vær på vagt overfor dem, der mener, de har fundet den. Sådan sagde fysiker Jens Martin Knudsen og synspunktet kunne ikke være mere aktuelt i forhold

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

Vedtægter. for. foreningen. Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle

Vedtægter. for. foreningen. Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle Vedtægter for foreningen Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er: Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle, i daglig tale

Læs mere