Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. juni 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. juni 2014"

Transkript

1 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. juni 2014

2 Klarsynsaften ved clairvoyant John Calmar Torsdag den 14. august 2014, kl til Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg John Calmar er født clairvoyant og har i mere end 30 år hjulpet mennesker over hele verden med clairvoyant rådgivning. John har læst psykologi, er indviet shaman og er desuden uddannet hypnotisør og hypnoterapeut. Læs mere på om John på hans hjemmeside Kom og oplev en spændende aften med John der demonstrerer sine evner med kærlighed og humor fra den åndelige verden. Der vil komme meddelelser igennem fra dine åndelige guider, familie medlemmer der gået over i den anden verden, meddelelserne er klare og konkrete og noget du kan bruge til noget. Pris 100 kr. for medlemmer af foreningen, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com. Efter klarsyn vil du have mulighed for at få taget et aura-chakra foto for kr. 100,-. Med 4 siders personlig program analyse, af dig, din aura-chakra og dine energier. Tilmelding til aura-chakra foto nødvendig på mail: info@johncalmar.dk

3 I drømmeland ved Anna Lund, healer, dybdeterapeut og forfatter Tirsdag den 2. september 2014 kl Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Nattens drømme er en kilde til selvforståelse og selverkendelse. Hvad kan vi få ud af at arbejde med dem? De viser, hvor vi er på vej hen og hjælper os med at få øje på ressourcer, vi har glemt eller ikke været bevidste om. Drømmene afspejler vor livssituation en krise kan fx fremstå som oversvømmelse eller jordskred. Jeg gør rede for mange drømmesymboler og belyser dem med eksempler, som mange sikkert vil nikke genkendende til. Det er min oplevelse, at drømmene afbalancerer psyken, også selv om de ikke bliver tolket. Jeg giver vejledning i at huske drømmene og tyde enkle symboler. Desuden tolker jeg et eventyr. Selv har jeg skrevet mine drømme ned i 27 år og arbejdet med dem. Det har givet en masse selvindsigt, som jeg har stor glæde af. Kan jeg ikke straks tyde en drøm, griber jeg til tegnearbejde for at få svar på mine spørgsmål. Denne teknik gør jeg også brug af i mine drømmegrupper, på kurser og undertiden i individuel terapi. Metoden er nærmere beskrevet i min bog Drømmerejser, som kan købes ved foredraget. Se mere på Pris 100 kr. for medlemmer af foreningen, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

4 En aften i åndernes selskab ved Christian Viborg Clairvoyant medium Foredrag tirsdag den 16. september 2014, kl til i Center for Personlig Udvikling, Medborgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Kom og få en spændende aften i åndernes selskab! Clairvoyant medium, Christian Viborg, gæster igen Viborg for at afholde klarsyns demonstration. Denne aften fører han os tæt på den åndelige verden, hvor du kan få besked fra en af dine kære afdøde - familie og venner. Efterfølgende vil publikum få mulighed for at trække engle kort og Christian vil give clairvoyante besked til de fremmødte. Christian forstår at formidle med stor præcision, samt med kærlighed, alvor og jysk humor! Han laver klarsyn over hele Danmark, Norge og England, og er blevet undervist af nogle af verdens bedste medier, hvilket hans arbejde bærer tydeligt præg af. Læs mere om Christian og hans arbejde: Pris 100 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

5 Sådan løfter du dig selv og andre med dine spirituelle evner! ved Rikke Mors, spirituel behandler og underviser Foredrag tirsdag den 7. oktober 2014, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Du kan bruge dine spirituelle evner clairvoyance og intuitionen - til at leve dit hjertes længsler, og du kan også bruge dem til at løfte andre i din dagligdag. På denne aften vil du erfare, hvordan du kommer i gang med at bruge dine egne evner til at komme helt derhen, hvor du lever med tilfredshed, mening og glæde. Du vil også få tips til, hvordan du bedst bruger dine evner til at løfte andre. Sidst men ikke mindst, så vil du, når du går hjem kende de mest almindelige fejltagelser, der gør, at du ikke får de resultater, du ønsker med dine spirituelle evner, og du vil vide præcis, hvad du skal gøre i stedet for, så du kan begynde at bruge dem til at løfte dig selv og andre både privat og professionelt. Aftenen er med Rikke Mors, der har arbejde professionelt med de spirituelle evner siden 2002 og har Common Sense Clairvoyant Uddannelsen. Se mere om Rikke og hendes arbejde: her kan du også få 9 intuitionstips ved tilmelding til nyhedsbrev. Pris 100 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på (læg en besked eller send en sms), eller cpuviborg@gmail.com (skriv dit mobil nummer).

6 HJÆLP - mine tanker løber rundt som i et pariserhjul og mine følelser sætter dagsordenen! ved Susanne Shivala, vejviser i livet og business-coach Foredrag torsdag den 30. oktober 2014, kl til i Center for Personlig Udvikling, Medborgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Hvad er tankerne og følelserne for nogle størrelser? Hvordan opstår de? Hvad er det de skaber? Hvad forhindrer de os i? Hvordan kan vi kontrollere dem? Alt dette er der svar på denne aften, og du får konkrete værktøjer, så du ved: Hvordan du tager du styringen over dine tanker og følelser, så du i stedet for at være underlagt de følelser der opstår i dig, sætter dig selv fri og kan føle fred i en hvilken som helst situation. Hvordan du ved at styre dine tanker og følelser kan få et mere ubekymret liv og højere selvværd. Hvordan du kan reagere i bestemte situationer eller som reaktion andre menneskers adfærd, så du ikke mister energien. Pris 100 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på (læg en besked eller send en sms), eller cpuviborg@gmail.com (skriv dit mobil nummer).

7 Karma - god eller dårlig? ved Willem Schottert, shaman, akupunktør og clairvoyant Foredrag tirsdag den 11. november 2014, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Du har sikkert hørt meget om fænomenet Karma, men hvad er Karma egentlig for noget? Hvad kan du bruge Karma til? Skal vi frygte Karma? Ifølge Den Frie Encyklopædie beskrives Karma som Årsag og Virkning, og at Karma således er et princip der beskriver, hvordan tanker, ord og handlinger skaber indtryk i vores sind, og at disse ord eller handlinger bagefter viser sig i vort virkelig liv, enten på en god eller en dårlig måde. Dette er én måde at anskue Karma. Der er i virkeligheden noget helt andet der rører sig under denne karmiske overflade. Det vil Willem berette os om på en forståelig måde, krydret med hverdags eksempler og med en god portion humor samt masser af eksempler fra menneskets hverdag og hentet fra hans eget spændende liv. Willem tager os med igennem DIT liv og belyser hvor Karma træder frem, hvordan du kan få øje på den, og hvad du så kan bruge Karma til. Han vil fortælle om virkningen af Karma fra det øjeblik vi bliver undfanget, født og til vi dør. Hvad vi kan lære af det og hvad vi kan bruge forståelsen af Karma til, i vor livs udvikling. Læs mere om Willem på Pris 100 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på (læg en besked eller send en sms), eller cpuviborg@gmail.com (skriv dit mobil nummer).

8 ? Hvem vil du gerne have på programmet sidst i november? Forslag modtages frem til 1. juli Send forslag til cpuviborg@gmail.com. Skriv hvem du gerne vil have vi inviterer, hvorfor og emnet for foredraget

9 Ugentlig gåtur i skoven ved Bruunshåb Gl. Papfabrik, onsdage kl CPU fejrede 1 års fødselsdag med en gåtur i skoven ved Bruunshåb Gl. Papfabrik og efterfølgende madpakkespisning ved søen og koncert med Naja Broholm. Det var en fantastisk oplevelse. Det ville være dejligt at følge årets gang ved hver uge at gå en tur sammen i skoven. Derfor foreslår vi nu at mødes hver onsdag (eller de onsdage du har lyst) kl. 19 udenfor Papfabrikken (tast Vinkelvej 99 ind på GPSen). Også i regnvejr. Så går vi turen sammen som tager lidt over en time og går hvert til sit igen. Turen kan nemt afkortes, hvis man ikke kan gå så langt. Der er tissemulighed i nr. 97A døren i midten. Ingen tilmelding dem der møder op følges ad. Der vil være en som kender gåturen de første mange onsdage.

10 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os gerne med at blive mere kendt i Viborg og omegn. Du kan jo tage en veninde eller ven med til foredrag. Du er også meget velkommen til at hænge disse opslag op på din arbejdsplads, i dit lokale supermarked eller bibliotek! For tilmelding til arrangementer: telefon nr læg en besked eller send en sms, eller cpuviborg@gmail.com skriv dit telefonnummer. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til cpuviborg@gmail.com. Vores hjemmeside kan du finde på Facebook: Udvikling-Viborg/ Samkørsel til arrangementer hos CPU og andre steder: Årligt kontingent for medlemskab er på 100 kr som indkræves i januar. Efter 1/7 er kontingentet på 50 kr. Indmeldelse i foreningen kan ske på foredragsaftener ved kontant betaling, eller ved at sende dit navn, telefonnummer og adresse til kasserer Torben Mønster på sms: eller mail: tm@lite.dk, og indbetale 100 kr (eller 50 kr efter 1/7) på reg nr 5350 konto nummer

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/ Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/03 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/ Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/02 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e-mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr.

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e-mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr.

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. januar 2015 DIT ANSIGT ER EN SLADREHANK! ved Peer Heissel Foredrag torsdag den 22. januar 2015, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct.

Læs mere

Selvhypnose for os der vil lidt mere

Selvhypnose for os der vil lidt mere Selvhypnose for os der vil lidt mere ved Jan Backe Mandag den 6. januar 2014, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, lokale 7, 2. sal, Viborg Vil du have mere ud af livet? I virkeligheden

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg

Center for Personlig Udvikling Viborg Center for Personlig Udvikling Viborg Efterårsprogram 2016 Lever du det liv din sjæl ønsker sig? Lær at lytte til hvad din sjæl fortæller dig Ved Ianneia Meldgaard Foredrag mandag den 29. august 2016,

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Efterårsprogram 2019 Landskabstempler og jordens udvikling - -når himmel og jord mødes Ved Bodil Schmidt Foredrag tirsdag den 27. august 2019, kl. 19.00 til 21.30

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Efterårsprogram 2019 Landskabstempler og jordens udvikling - -når himmel og jord mødes Ved Bodil Schmidt Foredrag tirsdag den 27. august 2019, kl. 19.00 til 21.30

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Januar, februar, marts, april 2014 Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge, Sydfyn NYT! Supervision for healere den 26. februar og 30. april, kl. 19-21 På en supervisionsaften

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg

Center for Personlig Udvikling Viborg Center for Personlig Udvikling Viborg Forårsprogram 2017 CPU Viborgs Nytårsgave til medlemmer Center for Personlig Udvikling, Viborg, fejrer det nye år ved at invitere alle medlemmer til koncert og hygge.

Læs mere

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Naturhelbrederen Dit alternativ... UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Clairvoyance er at kunne se et andet menneskes energifelt. Har du evnerne og lysten til at hjælpe

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet.

Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet. Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet. Hvert kursus koster kun kr. 2000,- uanset om det er på to, fire eller seks dage. Der er 21 kurser

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

AstrologiHusets Mini-messe

AstrologiHusets Mini-messe AstrologiHusets Mini-messe Åndelig føde for krop og sjæl Lørdag-søndag 2. og 3. august 2014 kl. 10-18 Program Foredragsliste Lørdag Søndag Tid Navn Tema Tid Navn Tema 10.45-11.45 Heidi Wulff Healing 10.45-11.45

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Forårsprogram 2019 Nytårskur med nytårsritual CPU inviterer til nytårskur den 9. januar 2019. Borgerhuset Stationen, Ll Sct Hans gade 7-9, Salen 1. sal, Viborg. Fra

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Recoveryskolen Aarhus

Recoveryskolen Aarhus Recoveryskolen Aarhus Et undervisningstilbud for alle Kursuskatalog Foråret 2017 Velkommen til Recoveryskolen Hvad? Rammen for kurserne er recovery. Recovery handler om at komme sig, om at skabe en meningsfuld

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1

Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1 Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1 Velkommen til januarmødet. Tirsdag, den 17. januar kl. 18:00 på hotel Comwell, Kolding Tankefelt terapi effektiv behandling mod f.eks. præsentationsangst

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Iflow - skolen for alternative studier

Iflow - skolen for alternative studier Optagelseskrav: Alderskrav minimum 18 år. Evt. par kan ikke gå på samme hold. At du er åben og villig til at se på verden med nye øjne. Iflow - skolen for alternative studier Jeg har igennem 13 år arbejdet

Læs mere

Program for CPU Viborg september 2013

Program for CPU Viborg september 2013 Program for CPU Viborg september 2013 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e- mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr. eller arrangement, navn

Læs mere

Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg Kursus 1 - Stille Qigong instruktørkursus Tid: Mandag den 9. marts kl. 14.00 21.00 Tirsdag den 10. marts kl. 10.00 17.00 Pris: Kr. 2.500,- Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg Forudsætninger:

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Lise Almind Rønsholt blev nyt medlem i bestyrelsen velkommen til Lise.

Lise Almind Rønsholt blev nyt medlem i bestyrelsen velkommen til Lise. Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn I år afholdt vi den lokale generalforsamling i Odense midtby på Kulturmaskinen ved Brandts. Vi synes at Kulturmaskinen er et dejligt sted, gode lokaler, god stemning

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2016 Søren Hauge Thomas Breinholt Marianne Tiffanie Kirkskov Kim Pedersen Christian Viborg Mandag, 29. august Søren Hauge: Tør du åbne hjertet? Mandag,

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2010, nr. 4 Velkommen til vores medlemsmøde i maj. Tirsdag, den 18. maj kl. 18:00 På Hotel Comwell, Kolding Emnet for aftenen er: Bruttonational-lykke. Hvad sker der når målet

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve.

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve. Hjemve FDF Overlund Gl. Randersvej 49 8800 Viborg overlund@fdf.dk ww.fdf-overlund.dk Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve. Sådan gør vi fra FDF Generelt prøver vi på lejren

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Inde i nyhedsbrevet finder du en oversigt over og en beskrivelse af, hvilke aktiviteter

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Tre simple trin til at forstå dine drømme

Tre simple trin til at forstå dine drømme - En guide til at komme i gang med dit drømmearbejde, eller til at blive bedre til det du allerede gør. Vigtige pointer: Når du viser dine drømme interesse vil du bedre kunne huske dem. Din drøm er din

Læs mere

GRATIS GUIDE. 3 simple trin til at forstå dine drømme

GRATIS GUIDE. 3 simple trin til at forstå dine drømme GRATIS GUIDE 3 simple trin til at forstå dine drømme Forstå dine drømme - og find modet til at være dig selv Introduktion Denne guide er især tiltænkt dig, som gerne enten vil gå i gang med drømmearbejde,

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

Clairvoyant Foreningen Bliv bedre stillet med seriøs rådgivning

Clairvoyant Foreningen Bliv bedre stillet med seriøs rådgivning Rådgivning Information Indsigt Clairvoyant Foreningen Bliv bedre stillet med seriøs rådgivning www.clairvoyantforeningen.dk Hvad er clairvoyance Clairvoyance er formidling af råd fra den åndelige verden

Læs mere

HIMMELBJERGGÅRDEN. Nordisk inspirationsfællesskab for helhedsorienteret sundhed, indre lederskab og bæredygtig levevis.

HIMMELBJERGGÅRDEN. Nordisk inspirationsfællesskab for helhedsorienteret sundhed, indre lederskab og bæredygtig levevis. HIMMELBJERGGÅRDEN Nordisk inspirationsfællesskab for helhedsorienteret sundhed, indre lederskab og bæredygtig levevis. Velkommen til Himmelbjerggårdens nyhedsbrev. Tænk, der allerede er gået to måneder

Læs mere

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året,

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, Nyhedsbrev fra Annelise Holm marts 2019 Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, mærker lyset indeni, får ny energi og fornyet tro på, at alt virkelig

Læs mere

R E C O V E R Y KURSUS KATALOG C O L L E G E VINTER FORÅR V E J L E FOTO: HELLE FISKER

R E C O V E R Y KURSUS KATALOG C O L L E G E VINTER FORÅR V E J L E FOTO: HELLE FISKER R E C O V E R Y C O L L E G E KURSUS KATALOG VINTER FORÅR 2018 FOTO: HELLE FISKER V E J L E Velkommen til Recovery College Vejle Recovery College Vejle tilbyder kurser, workshops og lignende aktiviteter

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal.

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal. E-mail Nyhedsbrev nr. 31 Kære medlemmer af Scleroseafdelingens Lokalafdeling. Hermed fremsender vi invitation til arrangementer i januar, februar og marts 2014 Vi starter det nye år med en Caféaften med

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2015 Søren Hauge Martin Guldberg Marianne Tiffanie Kirkskov Robby Curdorf Thomas Breinholt Christian Viborg Vild Spiritualitet Liv og død i Johann Sebastian

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer 1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer Holstebro 2014 Sjælsro Skolerne V. Helle Nemborg Velkommen til Sjælsro Velkommen til Clairvoyant Healer uddannelsen. Det glæder mig, at du fandt vejen

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011 KUNSTLEGEPLADS 24.-30. juli CIRKUS 3.-9. juli 10.-16. juli ROLLESPIL 17.-23. juli HJEMMELAVEDE SPIL - SKULPTUR - FOTO FUNKY FAMILIE 24.-30. juli FANTASI - HYGGE - FORTÆLLING DOGCAMP 3.-9. juli SAMMENSPIL

Læs mere

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve FDF Ellevang-Risskov Tværmarksvej 20A 8240 Risskov FDF.dk/ellevang-risskov Hjemve Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve Udarbejdet af Gitte Taasti på vegne af FDF Ellevang-Risskov

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 15 Nr. 1 Dato Maj 2018 Nyt fra tilbuddet Så er vi flyttet i vores nye omgivelser på Bøge Allé 15. Selve flytningen er gået rigtig godt, stor tak til alle pårørende der

Læs mere

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding Se dette nyhedsbrev i en browser Sommeren 2011 Tirsdag 07. juni Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 Lørdag - Søndag 18.-19. juni Meditaionsweekend v/karen Lund Andersen Husk

Læs mere

Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan

Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan forord 13 Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan gøre det samme. 14 Fra energikrise til energiekstase

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Medlemsbrev & program efterår 2015. Medlemsbrev som mail Slægtshistorisk Forening Sønderjyllands medlemsbrev udsendes denne gang ikke som normalt med post sammen

Læs mere

Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret.

Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret. Kursus 1 - Stille Qigong instruktørkursus del 2 Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret. Tid: Tirsdag d. 15. september, kl. 13-17.00 Sted: Kursuslokale

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Iflow - skolen for alternative studier

Iflow - skolen for alternative studier Optagelseskrav: Alderskrav minimum 18 år. Evt. par kan ikke gå på samme hold. At du er åben og villig til at se på verden med nye øjne. Iflow - skolen for alternative studier Jeg har igennem 13 år arbejdet

Læs mere

KURSUSK ATALOG 2008 Kvindedaghøjskolen

KURSUSK ATALOG 2008 Kvindedaghøjskolen KURSUSK ATALOG 2008 Kvindedaghøjskolen Center for Livskompetencer unik læring én indgang flere muligheder Personlig udvikling Personlige valg Din ret til at vælge selv Fredselsker Frontkæmper Perfektionist

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

familieliv Coach dig selv til et

familieliv Coach dig selv til et Coach dig selv til et fantastisk familieliv At have børn fylder dit liv med mening og kærlighed men det kan være sin sag at bevare overskuddet og lykkefølelsen midt i en hektisk hverdag med job, alt for

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 21. august kl. 18:00 Spændende virksomhedsbesøg på Den Gamle Avlsgård i Ribe Program Kl. 18:00 Vi mødes på Den

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

6 FOREDRAG AF JES DIETRICH.

6 FOREDRAG AF JES DIETRICH. 6 FOREDRAG AF JES DIETRICH. Dette er en oversigt over de foredrag som jeg tilbyder. Der er for tiden 6 foredrag, og de er alle baseret på min bog Menneskehedens Udviklingscyklus, og på www.menneskeogudvikling.dk

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012 Invitation Woman 2012 - kun fo r kvinde r Torsdag d. 30. august 2012 En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Vil du styrke dine evner inden for kommunikation, ledelse og samarbejde? Ønsker du at tilføre

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

Nyt liv til gamle huse med sjæl

Nyt liv til gamle huse med sjæl Nyt liv til gamle huse med sjæl 1 Kan man restaurere et hus så det opfylder fremtidens krav til en bolig - uden at gå på kompromis med arkitektur, håndværkstraditioner og kulturarv? Ja, det kan man faktisk.

Læs mere

Overlevelsesguiden inviterer til en aften i selskab med Peter Lund Madsen og Anne Skov Jensen:

Overlevelsesguiden inviterer til en aften i selskab med Peter Lund Madsen og Anne Skov Jensen: Overlevelsesguiden inviterer til en aften i selskab med Peter Lund Madsen og Anne Skov Jensen: Den fantastiske hjerne og autisme set indefra Vores hjerne bliver hele tiden bombarderet med indtryk, og det

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Sanselighed og glæde. Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup

Sanselighed og glæde. Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup Sanselighed og glæde Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup I Specular arbejder vi med mennesker ramt af fx stress, depression og kriser. For tiden udvikler vi små vidensfoldere, som belyser de enkelte

Læs mere

DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK. Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet

DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK. Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK Ved Rikke Hertz Det er min vision at bringe det spirituelle ind i erhvervslivet,

Læs mere

Foredrag Lørdag den 24. oktober

Foredrag Lørdag den 24. oktober Foredrag Lørdag den 24. oktober Lokale 1 Kl. 12.00 PROvækst v/hasel Strange Pedersen STAND 100 Fra urmenneske til velfærd Et kort indblik i hvilke udfordringer vores krop og psyke har i et velfærdssamfund

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Velkommen til februarmødet. Tirsdag, den 21. februar kl. 18:00 Kom og hør Lisbeth Gade Mikkelsens historie Vi mødes på Hotel Comwell i Kolding Program

Læs mere

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap PROGRAM 2014/2015 Din Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap VELKOMMEN Vi byder dig endnu engang velkommen, til en ny sæson med forskellige tilbud, som kan være med til at give

Læs mere

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007 - Esbjerg September 2007 Branding af Esbjerg ESBJERG ERHVERVSUDVIKLING OG TIDLIGERE STUDIEVÆRT, JENS GAARDBO, FORTÆLLER OM BRANDING AF ESBJERG, HERUNDER BOSÆTNINGSKAMPAGNEN, DER SKAL LOKKE FLERE TIL AT

Læs mere

Personlig udvikling: Er du Offer Olga eller Proaktive Pia?

Personlig udvikling: Er du Offer Olga eller Proaktive Pia? Personlig udvikling: Er du Offer Olga eller Proaktive Pia? Tror du som de fleste andre, at det vil kræve 'helt vildt meget' at få mere overskud i dit liv? Det er ikke tilfældet, det er faktisk enkelt.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2017

GUIDE Udskrevet: 2017 GUIDE 6 faktorer, der motiverer og fastholder frivillige Udskrevet: 2017 6 faktorer, der motiverer og fastholder frivillige I kender det måske. I har sat opslag op og holdt informationsmøder for interesserede

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

Skygger og Selvkærlighed Af: Aino Elmegaard Larsen Selvkærligheds Guide og Master i Positiv Psykologi stud.

Skygger og Selvkærlighed Af: Aino Elmegaard Larsen Selvkærligheds Guide og Master i Positiv Psykologi stud. Kursusbeskrivelse: Her er et tilbud, du ikke kan afslå: Kan du svare ja til bare et af følgende udsagn, så spring på og få en masse redskaber til mere klarhed og mere ro Er du træt af lavt selvværd? Er

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2017 Lørdag d. 23. september Intro Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? 2 På indsamlingsdagen Briefing Inden I forlader

Læs mere

Hvor mange år har du været medlem af OKR?

Hvor mange år har du været medlem af OKR? 6 Hvor mange år har du været medlem af OKR? 5 Hvor mange år har du været medlem af OKR? 0-2 år 8 13% 3 2-5 år 9 15% 5-10 år 10 17% Mere end 10 år 33 55% Total 60 10 1 7 Hvor gammel er du? 6 5 3 1 Hvor

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015 NY UDDANNELSE Af SonjA Bruun Juli 2015 Kursusdage for dig, der gerne vil være i dit hjerte, være ét med dit hjerte og leve herfra som din egen spirituelle energicoach. Kursusdage for dig der ØNSKER og

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder

Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder Den sibiriske shaman Ahamkara tilbyder på tredje år et uddannelsesforløb i Danmark. Uddannelsen består af i alt 7 moduler på to dage i en weekend,

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Dette er vores tredje nyhedsbrev i år. Siden sidst har der været sommerferie, og i dette kvartal har satspuljeprojektet haft

Læs mere