Center for Personlig Udvikling, Viborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Center for Personlig Udvikling, Viborg"

Transkript

1 Center for Personlig Udvikling, Viborg Efterårsprogram 2019

2 Landskabstempler og jordens udvikling - -når himmel og jord mødes Ved Bodil Schmidt Foredrag tirsdag den 27. august 2019, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset, Stationen Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Vi ser på Europas Landskabstempler med chakrasystemer og landskabszodiakker: stjernehimlens afspejling i landskabet. Herunder den hellige fugl svanens betydning. Svanen møder vi på flere plan: 1. På stjernehimlen som stjernebilledet Cygnus. 2. I Landskabet. 3. Som national fugl. 4. Som symbol på sjælen. Den store hvide rene fugl, som også er et symbol for Center for Personlig udvikling. Vi kan arbejde med energierne i både landskabet og i os selv og hermed fremme udviklingen på begge plan. Vi kan belive Jordens æteriske netværk og løfte energien. Vi ser på Livets træ, som det afspejles i landskabet, og hvordan vi arbejder med det. Vi arbejder også med de tolv hjertekvaliteter, som vi må åbne os for og dermed åbne os for sjælens energier. Vi ser på stjernebilledet Svanen over Europa og dets betydning. Og vi ser på Tyren over Europa og dennes betydning. Desuden Pilgrimsruterne i Europa og deres betydning. Dette er en dejlig og interessant måde at arbejde med Jordens og menneskehedens udvikling på. Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetter kan også købes kontant i døren, hvis der ikke er udsolgt. Du behøver ikke udskrive billetten, vi har en gæsteliste med navne på de, der har betalt.

3 Ansigtslæsning - en ny vej til at optimere kommunikation Ved Peer Heissel, heilpraktiker, TCM akupunktør, NLP terapeut, TFT terapeut, studievært m.m. Foredrag torsdag den 19. september 2019, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset Stationen Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg. Med udgangspunkt i min bog med titlen. Dit ansigt er en sladrehank, vil jeg gennemgå ansigtet og forklare form, linjer og farvers betydning for personligheden. Vi lærer at læse ansigter, inden vi lærer at læse bogstaver. Babyer responderer på moderens ansigtsmimik, langt inden de lærer at tale. Et ansigt kan læses som en åben bog. Vi har længe hørt om, at kropssprog fortæller om, hvem vi er. Men de færreste er opmærksomme på, at ansigtet er en utrolig sladrehank om personligheden, samt indikator om vor fysiske tilstand. I USA har man længe benyttet ansigtslæsning indenfor salgstræning, gruppesammensætning, personlig coaching m.m. og FBI inkluderede ansigtslæsning i efterforskningen af de, som stod bag 9.11 terrorattentatet i New York. Nu har du mulighed for at få glæde af dette umiddelbare og enestående redskab. Vi læser hinandens ansigter ubevidst, men med dette foredrag bliver du i stand til detaljeret og konkret at forstå hvilke tegn, der fortæller hvad, eksempelvis stritører, lange fortænder, store øjne eller smalle læber. Ansigtslæsning er en måde at læse kroppens beskeder på og jo flere informationer vi bliver opmærksomme på, desto bedre forudsætninger har vi for at korrigere og optimere vores egen levemåde og forstå andre. Efter foredraget vil du ikke kategorisere mennesker, men læse dem, forstå dem og kunne se det unikke og individuelle særkende hos dem, du møder. Kunne læse hvor styrker og belastninger findes hos personen og åbne en ny og fantastisk verden! Du kan læse om Peers arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetter kan også købes kontant i døren, hvis der ikke er udsolgt. Du behøver ikke udskrive billetten, vi har en gæsteliste med navne på de, der har betalt.

4 Forløse slægtens arv - Bliv dit hele og autentiske selv - dit ægte selv Ved Birgitte Saviéra, facilitator for Den Nye Tids Menneske. Vejen til Empowerment Foredrag torsdag den 10. oktober 2019, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset Stationen Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg. En af vores vigtigste opgaver i Den Nye Energi er fortsat at heale os selv, at forløse alt det gamle fra den 3. dimension; fysisk, psykisk, og åndeligt for at gøre det muligt at kunne træde ind i de højere dimensioner. Før vi har frigjort os fra det gamle, kan vi ikke tage det nye på os. Den Nye Energi rummer fantastiske gaver, som hjælper os med helbredelse. For det er nu langt lettere at forløse de gamle overbevisninger og følelser, som har gjort os syge gennem århundreder. Men de nye gaver giver os også redskaber til at helbrede os selv fysisk. Slægtens arv: Mange af vores sygdomme - fysiske og psykiske - har vi arvet gennem vores gener fra vores slægt. Mange, mange tilstande går i arv fra generation til generation - igen og igen. De er lagret i din Akasha! Men det fantastiske er, at hvis du forløser disse tilstande i dig selv NU - ja, så vil du også forløse dem for hele din slægt og dine børn og børnebørn, altså både bagud i slægtstræet og fremad! Du healer din indre kerne! Din Akasha! Du forløser slægtens arv! Indtil denne healing finder sted vil rigtig meget energi blive brugt på at undertrykke vrede og at skulle håndtere dårlige livs- og kommunikationsmønstre. Du vil lyve for dig selv og ikke indrømme sandheden. Efterhånden som du giver slip på og forløser dine negative emotioner, vil du have mere energi til at manifestere dine drømme og skabe det liv, du ønsker dig. Processen er en bevidstgørelse - og denne proces vil vi tale om under dette foredrag. Du kan læse om Birgittes arbejde på Pris 115 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke medlemmer. Billetter kan også købes kontant i døren, hvis der ikke er udsolgt. Du behøver ikke udskrive billetten, vi har en gæsteliste med navne på de, der har betalt.

5 Klarsynsaften - i selskab med ånderne Ved Christian Viborg, clairvoyant medium Foredrag torsdag den 31. oktober 2019, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset, Stationen Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg. Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra afdøde familie og venner fra den åndelige verden. I løbet af aftenen vil der være clairvoyante beskeder til deltagerne. Christian vil med klarsynsaftnerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men i stedet tager i mod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, alle har. Det betyder, at alle kan lære at se, høre og føle ånderne. Læs mere om Christians arbejde på Pris 115 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke medlemmer. Vi forventer fuld sal, så køb billet i god tid for at sikre dig en plads. Der kan være udsolgt, og det er ikke sikkert, at du kan købe billet i døren.

6 Slip tankemylder, bekymringer, angst og traumer uden at grave dybt i gamle sår Ved Gudrun Boost Foredrag tirsdag den 19. november 2019, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset Stationen Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg. PEAT processerne ((/piːt/) Spirituel Teknologi. Denne vidunderlige metode kan bruges til at neutralisere problemer, tankemylder, traumer eller angst, eller en situation der har overtaget din måde at leve på. Sidder du fast i nogle overbevisninger, eller er der et mønster der bliver ved med at gentage sig, kan du ved hjælp af denne metode fjerne barrierer og sider i dig selv der blokerer eller holder dig tilbage. Når vi fødes, bevæger vi os fra at være svævende individer der er et med alt, til en verden farvet i dualisme. Vores verden er dualistisk. Det er umiddelbart ikke et problem, hvis vi formår at vælge frit mellem de to poler. Det er der bare ikke ret mange der gør. De fleste valg er ikke frie. De tages for at undgå noget andet. Hvad det er vi pendler imellem? Polariteter kan være: Opbygge destruere Os dem Kærlighed had Frihed slaveri Livet døden osv. PEAT processerne er så effektive, at det virker som ren magi. Kom og vær med denne aften hvor Gudrun Boost fortæller om PEAT ((/piːt/) processerne. Det bliver ikke kedeligt, og hvis du tør kan du få en plads i den varme stol. Læs mere om Gudrun på Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke-medlemmer. Billetter kan også købes kontant i døren, hvis der ikke er udsolgt. Du behøver ikke udskrive billetten, vi har en gæsteliste med navne på de, der har betalt.

7 Nyt i CPU for medlemmer: Caféaftener med inspirerende fællesskab mandag den 2. september og 4. november 2019 Kl på Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7 i Viborg (lokale; se informationstavle) På opfordring fra medlemmerne arrangerer vi i løbet af efteråret 2 caféaftener. Det er gratis at deltage. Hvis du ikke er medlem af CPU, kan du melde dig ind på aftenen eller ved tilmelding på cpu.nemtilmeld.dk. Kender du englekort? Måske har du et eller flere sæt, men får dem alligevel ikke rigtig brugt. Den 2. september har du på caféaftenen chancen for at få inspiration og høre om andres erfaringer. Vi starter med en meditation eller måske en meditativ dans. Under kaffen finder vi englekortene frem og begynder at kikke på dem til gensidig sparring og inspiration. Der vil være masser af tid til fælles snak eller bare det at være. Den 4. november starter vi vores anden caféaften med en meditation eller en meditativ dans og herefter vil vi kigge på blindtegning og/eller trække et englekort. Ligesom på den første caféaften vil vi prioritere fællesskabet højt, der er masser af tid til at tale om tingene, udveksle erfaringer og drikke en kop kaffe. På denne aften vil vi også høre jer, om der er stemning for, at vi fortsætter med at lave caféaftener, og lytte til hvad de i givet fald kunne indeholde. Selv om det er gratis, vil vi gerne have tilmelding på cpu.nemtilmeld.dk af hensyn til det praktiske.

8 Om Center for Personlig Udvikling (CPU) CPU er en forening med fokus på spirituelle emner. Vores motto er Sammen højner vi energien. Vi afholder foredrag hver 3. uge med lang sommer- og julepause, og Shine Meditation 1-2 gange om måneden. Vores hjemmeside kan du finde på cpuviborg.dk Du kan sende en mail til og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Køb billet til foredragene via cpu.nemtilmeld.dk/. Du behøver ikke udskrive billetten, vi har en gæsteliste med navne på de, der har betalt. Hvis der ikke er udsolgt, kan der også kontant og via Mobilepay købes billet i døren. Facebook: facebook.com/ / Hvert arrangement har en begivenhedsside, som du kan dele. Tilmeldinger på Facebook er fint, så dine Facebookvenner kan se det, men det gælder ikke som en reel tilmelding. Du kan kun tilmelde dig ved at købe billet. Foreningens andre Facebooksider/-grupper: Shine Meditation Viborg. Spirituelle begivenheder i og omkring Viborg og Spirituel inspiration - Viborg og omegn. Medlemskab giver rabat ved foredrag, og medlemmer kan deltage gratis i Shine Meditation, Nytårskur, caféaftener og CPUs fødselsdagsarrangementer. Medlemsskab koster 100 kr. for et kalenderår (50 kr. fra august). Du kan læse mere på cpuviborg.dk Hjælp os gerne med at blive mere kendt i Viborg og omegn. Du kan jo tage en veninde eller ven med til foredrag. Du er også meget velkommen til at hænge opslag op på din arbejdsplads, i dit lokale supermarked eller bibliotek! Listen med kommende foredrag kan du finde på cpu.nemtilmeld.dk og denne folder kan du downloade på cpuviborg.dk SHINE Meditation er et lysarbejde vejledt af teosof B. Kim Pedersen. Via kanaliserede meditationer kobler vi os på et fælles meditationskraftfelt, som består af andre andre grupper i Danmark og forskellige steder i Europa. Vi er med til at hæver energien (vibrationen) og løfter bevidsthedsniveauet for alle; for alle grupperne i fællesskab, for vores gruppe og for den enkelte. Samtidig med at du hæver din egen vibration, så modtager du også en healing, som er med til at styrke dig. I efteråret er der Shine Meditation på Stationen, lokale 7, 2. sal flg. datoer: 4/9, 2/10, 6/11 og 4/12. Du kan læse mere på eller tilmelde dig Facebook-gruppen Shine Mediation Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Efterårsprogram 2019 Landskabstempler og jordens udvikling - -når himmel og jord mødes Ved Bodil Schmidt Foredrag tirsdag den 27. august 2019, kl. 19.00 til 21.30

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Forårsprogram 2019 Nytårskur med nytårsritual CPU inviterer til nytårskur den 9. januar 2019. Borgerhuset Stationen, Ll Sct Hans gade 7-9, Salen 1. sal, Viborg. Fra

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg

Center for Personlig Udvikling Viborg Center for Personlig Udvikling Viborg Efterårsprogram 2016 Lever du det liv din sjæl ønsker sig? Lær at lytte til hvad din sjæl fortæller dig Ved Ianneia Meldgaard Foredrag mandag den 29. august 2016,

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. juni 2014

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. juni 2014 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. juni 2014 Klarsynsaften ved clairvoyant John Calmar Torsdag den 14. august 2014, kl. 19.00 til 21.00 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen,

Læs mere

Foredrag Lørdag den 24. oktober

Foredrag Lørdag den 24. oktober Foredrag Lørdag den 24. oktober Lokale 1 Kl. 12.00 PROvækst v/hasel Strange Pedersen STAND 100 Fra urmenneske til velfærd Et kort indblik i hvilke udfordringer vores krop og psyke har i et velfærdssamfund

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/ Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/03 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e-mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr.

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. januar 2015 DIT ANSIGT ER EN SLADREHANK! ved Peer Heissel Foredrag torsdag den 22. januar 2015, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct.

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/ Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/02 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e-mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr.

Læs mere

Selvhypnose for os der vil lidt mere

Selvhypnose for os der vil lidt mere Selvhypnose for os der vil lidt mere ved Jan Backe Mandag den 6. januar 2014, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, lokale 7, 2. sal, Viborg Vil du have mere ud af livet? I virkeligheden

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Kender du det, du har en rigtig god idé, til noget du gerne vil lave, men får det aldrig rigtigt gjort? Sandsynligheden for at du svarer JA til spørgsmålet,

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2016 Søren Hauge Thomas Breinholt Marianne Tiffanie Kirkskov Kim Pedersen Christian Viborg Mandag, 29. august Søren Hauge: Tør du åbne hjertet? Mandag,

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg

Center for Personlig Udvikling Viborg Center for Personlig Udvikling Viborg Forårsprogram 2017 CPU Viborgs Nytårsgave til medlemmer Center for Personlig Udvikling, Viborg, fejrer det nye år ved at invitere alle medlemmer til koncert og hygge.

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inde i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inde i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

Program for CPU Viborg september 2013

Program for CPU Viborg september 2013 Program for CPU Viborg september 2013 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e- mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr. eller arrangement, navn

Læs mere

Lær at spille livets spil Workshop lørdag d. 09.06. kl. 10.00-17.00 mindfulness og de spirituelle love - om energier og at leve livet i nærvær,

Lær at spille livets spil Workshop lørdag d. 09.06. kl. 10.00-17.00 mindfulness og de spirituelle love - om energier og at leve livet i nærvær, Lær at spille livets spil Workshop lørdag d. 09.06. kl. 10.00-17.00 mindfulness og de spirituelle love - om energier og at leve livet i nærvær, glæde, harmoni og flow På denne Workshop har vi det ene ben

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop

Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop Der er en mening med sygdom. Når du forstår den mening, ved du, at din krop er her for at hjælpe dig. Jeg er terapeut og hjælper dig med at

Læs mere

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015 NY UDDANNELSE Af SonjA Bruun Juli 2015 Kursusdage for dig, der gerne vil være i dit hjerte, være ét med dit hjerte og leve herfra som din egen spirituelle energicoach. Kursusdage for dig der ØNSKER og

Læs mere

Mailene. Dit liv B side 14

Mailene. Dit liv B side 14 Dit liv B side 14 Mailene En kort præsentation af hovedpersonen i denne bog, der gerne vil være anonym: Lad os kalde vedkommende Henri, så kan du kære læser selv bestemme, om det er Henrik eller Henriette:

Læs mere

AstrologiHusets Mini-messe

AstrologiHusets Mini-messe AstrologiHusets Mini-messe Åndelig føde for krop og sjæl Lørdag-søndag 2. og 3. august 2014 kl. 10-18 Program Foredragsliste Lørdag Søndag Tid Navn Tema Tid Navn Tema 10.45-11.45 Heidi Wulff Healing 10.45-11.45

Læs mere

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR Har du spørgsmål om kræft? Er der noget, du er i tvivl om i forbindelse med sygdommen eller livets videre forløb? Savner du nogen, der ved besked,

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer 1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer Holstebro 2014 Sjælsro Skolerne V. Helle Nemborg Velkommen til Sjælsro Velkommen til Clairvoyant Healer uddannelsen. Det glæder mig, at du fandt vejen

Læs mere

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl Kursusnr. 1 - De fem elementers Qi Gong (trin 3) Torsdag den 1. september kl. 14.00 21.00 (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl. 10.00 17.00 Pris: kr. 1.800,- Forudsætninger: At

Læs mere

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray Jeg er henrykt over at din deltagelse i Livmoder Velsignelsen. Denne velsignelse har til formål at bringe heling og forbindelse til din egen livmoder og femininitet. Den er også designet til at forankre

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2015 Søren Hauge Martin Guldberg Marianne Tiffanie Kirkskov Robby Curdorf Thomas Breinholt Christian Viborg Vild Spiritualitet Liv og død i Johann Sebastian

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2017

NYHEDSBREV NR. 1/2017 SELVHJÆLP Ringkøbing-Skjern NYHEDSBREV NR. 1/2017 I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om et nyt tilbud: Åben café for alle, der har erhvervet en senhjerneskade samt deres pårørende. Selvhjælp Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift,

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift, 08.09.2016 September Meditation Episode 2 af 4 Velkommen til den anden episode af September serien med Plejaderne, Kryon og et stærkt felt af Ærkeengle. I første Episode havde vi syv mægtige Ærkeengle,

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 01.12.2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 Godaften og velkommen til december meditation. Det er dejligt, at så mange af jer har glæde af serierne og får

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Energibevidst Lederskab

Energibevidst Lederskab Energibevidst Lederskab - dit kørekort til fremtiden Livsmentoren DET STARTER MED DIG LÆR DET, LEV DET OG GIV DET VIDERE Energibevidst Lederskab - når livet virkelig giver mening Lær det, lev det og giv

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev. Efteråret har omsider fået tag i haven, de sarte planter er blevet sendt i vinterhi, og det er tid til at

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev. Efteråret har omsider fået tag i haven, de sarte planter er blevet sendt i vinterhi, og det er tid til at Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev. Efteråret har omsider fået tag i haven, de sarte planter er blevet sendt i vinterhi, og det er tid til at plante nyt. Vi har netop startet anlæggelsen af Haven

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året,

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, Nyhedsbrev fra Annelise Holm marts 2019 Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, mærker lyset indeni, får ny energi og fornyet tro på, at alt virkelig

Læs mere

BOOST DIN SELVKÆRLIGHED AF METTE HOLM

BOOST DIN SELVKÆRLIGHED AF METTE HOLM BOOST DIN SELVKÆRLIGHED AF METTE HOLM H vem du elsker er ligegyldigt... Det er lige meget, hvem du er sammen med. Det er ligegyldigt, hvem du sender alle dine følelser over på. Det er lige meget, hvem

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan

Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan forord 13 Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan gøre det samme. 14 Fra energikrise til energiekstase

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Indeni mig... og i de andre

Indeni mig... og i de andre KAREN GLISTRUP er forfatter, socialrådgiver, familie, par- og psyko t erapeut MPF. PIA OLSEN er freelance illustrator og tegner til bøger, web, magasiner, apps og reklame. Når børn får mulighed for at

Læs mere

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Naturhelbrederen Dit alternativ... UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Clairvoyance er at kunne se et andet menneskes energifelt. Har du evnerne og lysten til at hjælpe

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Diakoni aftner. I Vestjylland og 2018.

Diakoni aftner. I Vestjylland og 2018. Diakoni aftner I Vestjylland 2017 og 2018. Programmet henvender sig til diakoner fra alle uddannelses stederne, og personer med interesse for diakoni Hvor andet ikke er nævnt, finder arrangementet sted

Læs mere

TILBUD OG RÅDGIVNING

TILBUD OG RÅDGIVNING Kræftens Bekæmpelse Region Nordjylland TILBUD OG RÅDGIVNING til kræftpatienter og pårørende Region Nordjylland Velkommen hos Kræftens Bekæmpelse Hvis du eller en af dine nærmeste får kræft, er det naturligt

Læs mere

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal.

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal. E-mail Nyhedsbrev nr. 31 Kære medlemmer af Scleroseafdelingens Lokalafdeling. Hermed fremsender vi invitation til arrangementer i januar, februar og marts 2014 Vi starter det nye år med en Caféaften med

Læs mere

CLAIRVOYANCE & psykiske evner

CLAIRVOYANCE & psykiske evner 1 CLAIRVOYANCE & psykiske evner Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 Clairvoyance & psykiske evner Af Kenneth Sørensen Fra Clairvoyance til Intuition Artiklens oplysninger om clairvoyance og andre psykiske

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019 Aktiviteter uge 36 Dato og tid AKTIVITET INFORAMTION TILMELDING uge 36 Kampagne: "Alle børn cykler" for 0.-6. klasse 02/09 KL. 08.00- "Ro på, Fredericia" - en 08.45 02.09 Yoga i kroppen - Iyengar Yoga

Læs mere

Se inspirerende billeder og få al information som nedenfor i dette link via munonne

Se inspirerende billeder og få al information som nedenfor i dette link via munonne En fri Himmel At frisætte livet i hverdagen EN LEVENDE NÆRVÆRS TRÆNING 6 MÅNEDERS MASTERTRÆNING der giver mulighed for sand fordybelse og meditativ vedholdenhed i trygge rammer og med tid til udforskning,

Læs mere

Nyhedsbrev Januar 2018

Nyhedsbrev Januar 2018 Nyhedsbrev Januar 2018 GODT NYTÅR! Et nyt år er startet, og for mange en ny energi til, at få det bedste ud af sit liv. Ø Hvad vil du? Ø Hvad drømmer du om? Ø Hvordan er din hverdag elsker du den? Ø Lader

Læs mere

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself * Oplever du, at det nogen gange kan være svært at mærke, hvad du virkelig har lyst til? * Har du en velfungerende forretning, men

Læs mere

I ønskes alle en rigtig god sommer og vi ses igen i efteråret. Hilsen DDUR

I ønskes alle en rigtig god sommer og vi ses igen i efteråret. Hilsen DDUR Efterårets kurser i Rosenmetoden Det Danske Uddannelsescenter for Rosenmetoden (DDUR) kan fejre 5 års jubilæum den 1. november 2015 Det har været en dejlig tid, hvor rigtig mange mennesker har vist os

Læs mere

Velkommen til. Aktiv Senioruge Den september På forskellige lokationer i Hørsholm

Velkommen til. Aktiv Senioruge Den september På forskellige lokationer i Hørsholm Velkommen til Den 19. - 22. september 2016 På forskellige lokationer i Hørsholm 2 Den 19.-22. september 2016 Indledning Seniorrådet i Hørsholm har i samarbejde med Hørsholm Kommune arrangeret nogle spændende

Læs mere

Lisegården. En lise for sjælen Trivsel for dig og dine omgivelser. Efter din første behandling på Lisegården

Lisegården. En lise for sjælen Trivsel for dig og dine omgivelser. Efter din første behandling på Lisegården Lisegården En lise for sjælen Trivsel for dig og dine omgivelser Efter din første behandling på Lisegården Efter din første behandling på Lisegården Har du fået: Samtaleterapi. Øvelser og metoder, som

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Gratis håndbog. 10 spændende muligheder. Glad i låget 24/7. Af RaffCoaching

Gratis håndbog. 10 spændende muligheder. Glad i låget 24/7. Af RaffCoaching Gratis håndbog 10 spændende muligheder Glad i låget 24/7 Af RaffCoaching 2 Velkommen Denne håndbog er til dig, som gerne vil lære at være glad og positiv 24/7. Jeg vil komme med rigtig mange ideer. Din

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Januar, februar, marts, april 2014 Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge, Sydfyn NYT! Supervision for healere den 26. februar og 30. april, kl. 19-21 På en supervisionsaften

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Århus Åben Lydhealingsgruppe Lydhealing med stemmen

Århus Åben Lydhealingsgruppe Lydhealing med stemmen Århus Åben Lydhealingsgruppe Lydhealing med stemmen Vi mødes i fælles ånd, med ønsket om at hele os selv og andre. Indhold: Intro Fælles ramme og motivation Ansvar og organisering Konkret, hvad foregår

Læs mere

Efter morens selvmord: Blev buddhist ved et tilfælde

Efter morens selvmord: Blev buddhist ved et tilfælde Efter morens selvmord: Blev buddhist ved et tilfælde Efter morens selvmord havde Bodil Wellendorf svært ved at se meningen med livet. Men så fandt hun ro som nonnen Ani Tenzin Af Marie Varming, februar

Læs mere

Energibevidst Lederskab

Energibevidst Lederskab Energibevidst Lederskab - dit kørekort til fremtiden Livsmentoren DET STARTER MED DIG LÆR DET, LEV DET OG GIV DET VIDERE Energibevidst Lederskab - når livet virkelig giver mening Lær det, lev det og giv

Læs mere

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray Jeg er begejstret for at du nu skal deltage i denne Womb Blessing/velsignelse af livmoderen. Denne velsignelse er lavet, ikke kun for at tilføre dig healing og en ægte forbindelse med din livmoder og femininitet,

Læs mere

TILBUD & RÅD- GIVNING

TILBUD & RÅD- GIVNING Region Nordjylland Kræftens Bekæmpelse TILBUD & RÅD- GIVNING TIL KRÆFTPATIENTER OG PÅRØRENDE RÅDGIVNING MOTION GRUPPER NETVÆRK AKTIVITETER REGION NORDJYLLAND VELKOMMEN HOS KRÆFTENS BEKÆMPELSE Hvis du eller

Læs mere

Invitation til konference om kirkens sociale ansvar

Invitation til konference om kirkens sociale ansvar Workshop Invitation til konference om kirkens sociale ansvar Kirkens Korshær i Aarhus og Diakonhøjskolen indbyder til en ny, årlig konference om kirkens sociale ansvar. Konferencen henvender sig til alle

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er *l for at hjælpe dig *l at finde indre balance,

Læs mere

SOUL HOME POWER. Ranvita la Cour. Merete Nørgaard. Gitte Jørgensen

SOUL HOME POWER. Ranvita la Cour. Merete Nørgaard. Gitte Jørgensen HOME SOUL POWER Merete Nørgaard Ranvita la Cour Gitte Jørgensen Soul retreat på Bali 12. - 19. februar 2017 med Merete Nørgaard, Ranvita la Cour & Gitte Jørgensen vil du med til bali? Har du lyst til at

Læs mere

TILBUD & RÅD- GIVNING

TILBUD & RÅD- GIVNING Region Hovedstaden Kræftens Bekæmpelse TILBUD & RÅD- GIVNING TIL KRÆFTPATIENTER OG PÅRØRENDE RÅDGIVNING MOTION GRUPPER NETVÆRK AKTIVITETER REGION HOVEDSTADEN VELKOMMEN HOS KRÆFTENS BEKÆMPELSE Hvis du eller

Læs mere

Aktiviteter i Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk

Aktiviteter i Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Aktiviteter i Jobboxen 2016 januar februar marts Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Kurser Hvordan bruger jeg Jobnet? Jobnet er jobcentrenes tilbud på internettet til alle jobsøgende

Læs mere

Pårørende. Livet tæt på psykisk sygdom

Pårørende. Livet tæt på psykisk sygdom Pårørende Livet tæt på psykisk sygdom Livet som pårørende Det er afgørende, hvordan du som pårørende støtter op om den syge og tager del i det svære forløb, det er, at komme ud af svær krise eller psykisk

Læs mere

Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford.

Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford. Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford. Fordi din livskvalitet er direkte proportional med kvaliteten af dine relationer. Hvis dine

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Sct. Kjeld. Inden afsløringen:

Sct. Kjeld. Inden afsløringen: Sct. Kjeld Inden afsløringen: Når vi tænker på en ikon, så vil mange af os have et indre billede af, hvordan en ikon ser ud. Hvis vi kunne se disse billeder ville de være forskellige. Ud fra hvad vi tidligere

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre KVINFOs MENTOR NETVÆRK KVINFOs MENTOR NETVÆRK åbner døre mentee Alle burde have en mentor! Sådan lyder rådet fra mentee Scholastique Nyiragwanesa. Scholastique har været i et mentorforløb med Britta i

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2017 Eskild Tjalve Thomas Breinholt Søren Hauge Kim Pedersen 28. august Eskild Tjalve Den guddommelige plan med dit liv 25. september Thomas Breinholt Hvad

Læs mere

TILBUD OG RÅDGIVNING

TILBUD OG RÅDGIVNING Kræftens Bekæmpelse Region Syddanmark TILBUD OG RÅDGIVNING til kræftpatienter og pårørende Region Syddanmark Velkommen hos Kræftens Bekæmpelse Hvis du eller en af dine nærmeste får kræft, er det naturligt

Læs mere

TILBUD & RÅD- GIVNING

TILBUD & RÅD- GIVNING Region Midtjylland Kræftens Bekæmpelse TILBUD & RÅD- GIVNING TIL KRÆFTPATIENTER OG PÅRØRENDE RÅDGIVNING MOTION GRUPPER NETVÆRK AKTIVITETER REGION MIDTJYLLAND VELKOMMEN HOS KRÆFTENS BEKÆMPELSE Hvis du eller

Læs mere

Inspirationsuge. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag!

Inspirationsuge. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag! Inspirationsuge Det er med glæde at Inspirationsforeningen igen i år kan invitere dig på en inspirationsworkshop. Tusind tak til alle jer, der har lyst til at hjælpe os med at gøre denne uge til noget

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere