driftssikker Er du på udkig efter energieffektiv og regulering af varme- og ventilationsanlæg?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "driftssikker Er du på udkig efter energieffektiv og regulering af varme- og ventilationsanlæg?"

Transkript

1 Er du på udkig efter energieffektiv og driftssikker regulering af varme- og ventilationsanlæg? Clorius Controls har i mere end 100 år specialiseret sig i varme og ventilation. I dag har vi især fokus på at projektere implementere og styre energieffektive og miljøvenlige anlæg, der udnytter moderne teknik til at optimere driften.

2 Tradition og vision mere Lige siden 1902 har Clorius Controls specialiseret sig i at udvikle og producere udstyr, der kan overvåge og styre, regulere og optimere varme- og ventilationsanlæg i boliger og andre bygninger. Brødrene Odin og Aksel Clorius lagde ud med at udvikle termostater, ventiler og trykdifferensregulatorer i høj kvalitet og den dag i dag er virksomheden kendt og anerkendt for at levere ventiler og reguleringsudstyr til industri og skibsværfter over hele verden. Her i Danmark er Clorius Controls mest kendt for sin mangeårige virksomhed med styring og regulering af bygningsopvarmning samt udvikling af automatik til såvel varme- som køle-/ventilationsanlæg, som har dannet skole for mange andre virksomheder i branchen.

3 Bygningsopvarmning, ventilation Udstyr til overvågning, styring og re gulering af varme og ventilation Specialister på udvalgte områder Fjernvarme Skræddersyede units, der sikrer stabil, ensartet og energieffektiv varmeforsyning end 100 år med gode idéer Temperaturregulering i industriprocesser Ventiler, termostater og motorer til regulering af opvarmning og procesvarme I dag er Clorius Controls en moderne virksomhed med fokus på kundernes behov. Derfor tilbyder vi i dag også totalløsninger til energioptimering af HVAC anlæg ikke mindst baseret på internetstyret automatik. Vi bruger al vor erfaring og viden, teknologi og knowhow på at sammensætte projekter lige fra opstart, opbygning og implementering - til finansiering, færdig drift og realisering af de lovede energibesparelser. Totalleverancer Sikkerhed for korrekt opbygning og dimensionering Service døgnet rundt, året rundt Overvågning og eftersyn sikrer optimal drift

4 Specialister på dit område Brug os som konsulenter og sparringspartnere når det gælder: Ventilation Clorius Controls tilbyder tillige ventilationsregulatorer med indbyggede sikkerhedsog alarmfunktioner, som gør projekteringen enkel og driften stabil og økonomisk. Indregulering af vandkredse Clorius Controls har ofte erfaret, at et opvarmningsanlæg ikke fungerer optimalt, fordi vandfordelingen er forkert i anlægget. Det giver både dårligere komfort og højere energiforbrug. Derfor har vi også specialiseret os i at indregulere vandfordelende systemer, så eksisterende anlæg kan optimeres. Bygningsopvarming Clorius Controls er specialister i styringssystemer til rumopvarmning og varmtvandsproduktion i boliger, kontorer og institutioner. Vi kan sørge for energioptimering, drifts- og betjeningssikkerhed, overvågning og regulering og vi kan blive bygningens altid årvågne, eksterne varmemester via internettet. selvfølgelig Se Clorius Controls har et landsdækkende net af erfarne serviceteknikere, der er på vagt 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Ved nye og ombyggede anlæg sørger vores serviceteknikere for indregulering og instruktion af brugerne. Det sikrer optimal drift og driftsikkerhed, sparer tid og giver tilfredse brugere fra starten. En service aftale med Clorius Controls sikrer gennem løbende vedligeholdelse af anlægget, at den optimale drift og driftssikkerheden fastholdes til Service døgnet rundt, året rundt

5 Udviklingen af Clorius Controls er koncentreret om kernekompetencerne inden for varme- og ventilation. Det har givet os en enestående viden og erfaring, som kommer vores kunder til gode i en tid, hvor ikke alene driftsøkonomi, men også energieffektivitet og klimavenlighed er på dags ordenen. rvice gavn for både økonomi, miljø og brugere. Serviceaftalen omfatter alle fabrikater reguleringsudstyr og alle komponenter i varmecentralen også varme veks lere, varmt vandsbeholdere, ekspansions be - hol dere, pumper mm Serviceteknikere fra Clorius Controls er eksperter i vedligehold og fejlfinding i styringsteknik på varme- og ventilationsanlæg. Vedligeholdelse og ændringer i rørsystemer foretager vi i samarbejde med lokale vvs-installatører. Indregulering, igangsætning og instruktion Totalløsninger Fjernvarme Clorius Controls kan projektere, implementere og styre udskiftning af ældre varmeanlæg med nye energieffektive og miljøvenlige fjernvarmeanlæg, der udnytter moderne teknik og teknologi til at optimere driften. Energibesparelserne beregnes på forhånd, så økonomien er til at regne med. Og vore serviceteknikere sikrer efterfølgende styringen, så driften bliver optimal. Clorius Controls kan både levere udstyr som enkeltkomponenter og som totalløsninger, hvor vi i samarbejde med den rådgivende ingeniør og andre leverandører skræddersyer anlægget til den kon krete bygning og de konkrete behov. Vi er også i stigende grad totalleverandør selv, fordi mange af vores kunder sætter pris på, at vi står for alt fra projektering, dimensionering, opbygning, montage, indkøring og driftsoptimering til at sørge for finansiering, realisering af energibesparelser, daglig drift og service.

6 Fleksibilitet og driftsstabilitet er nøgleord for Hvidovre Fjernvarmeværks nye CTS anlæg Vi valgte Clorius Controls til opgaven, fordi de kunne leve op til vores krav blandt andet om hurtig opfølgning ved driftsproblemer, og fordi vi havde tillid til, at Clorius erfarne varmeteknikere kunne håndtere de problemer, der kunne opstå på grund af den mangelfulde dokumentation på det eksisterende anlæg. Desuden var det afgørende, at fjernvarmeforsyningen hele tiden var i drift uden svigt på grund af udskiftning af automatikken, siger direktør Erik Christiansen, EBO Consult, som er ansvarlig for fjernvarmeværkets drift. Og Clorius Controls har til fulde levet op til forventningerne. Uforudsete problemer undervejs blev løst af Clorius teknikere uden problemer for fjernvarmeværket, selv om nogle krævede udvikling af funktionerne i CTS anlægget, og til tiden; det nye Clorius ISC 2000 CTS anlæg blev sat i drift på klokkeslæt - helt efter tidsplanen, fortsætter Erik Christiansen. Overvågning og styring af varmecentralens drift sker nu via en internetbaseret løsning. Det giver stor fleksibilitet og driftsstabilitet, fordi de driftsansvarlige nu kan overvåge, foretage fejlfinding og ændre driften af anlægget fra en hvilken som helst computer uanset hvor, de befinder sig.

7 Stort fokus på energioptimering Clorius Controls har satset mere og mere målrettet på energioptimering, bl.a. ved at opkøbe virksomheden Enertek, som var rådgivere med speciale i energioptimering af rumopvarmning og varmtvandsproduktion. Det betyder at man nu er endnu bedre rustet til at give professionel og up-to-date sparring omkring opbygning eller ombygning af fremtidens anlæg. Varmeteknisk viden gør forskellen Der er mange virksomheder, som kan tilbyde CTS-anlæg til overvågning, styring og regulering af varme og ventilation. Men som nogle af de eneste foretager vi i Clorius Controls altid en varmeteknisk gennemgang af anlæggene, hvor vi sætter os ind i det pågældende anlægs specielle opbygning og processer det er nemlig nøglen til at finde de individuelle og optimale resultater på energisparesiden. Der er ikke nogen facitliste, uden man er dybt inde i tingene! cts Vil du have hjælp til finansieringen? Hos Clorius Controls kan vi også være behjælpelige med at finde en finansieringsordning måske oven i købet en, som ikke kræver, at I skal have penge op af lommen. For vi har stor erfaring i de nye ESCO -ordninger, hvor tilbagebetalingen foregår via energibesparelserne i samarbejde med fx et energiselskab. Men vi kan også formidle lån til en fornuftig rente det kommer helt an på, hvad det er for et projekt, vi skal have gang i.

8 Vi hjælper naturligvis med indregulering, igangsætning og instruktion Clorius Controls sætter en ære i at følge opgaven helt til dørs: Ikke alene bruger vi tid og omhu på indregulering og igangsætning af såvel nye som ombyggede anlæg vi er også OBS på at instruere brugerne, så der kommer optimal drift og tilfredshed fra starten. Det behøver ikke kræve en større opsparing på vedligeholdelseskontoen at få en mere miljøvenlig og mere energieffektiv løsning i en ejendom. For der er flere forskellige finansieringsmuligheder som både er attraktive for administratorer/ejere/udlejere og beboere. Hos Clorius Controls er vi vant til at arbejde med forskellige finansieringsmuligheder og kan sørge for at formidle den, der er ideel i jeres tilfælde. For eksempel kan vi formidle finansiering gennem et energiselskab, hvor tilbagebetalingen kan ske helt eller delvist via de opnåede energibesparelser. På den måde undgås en forøgelse af de månedlige udgifter for ejendommens beboere.

9 Nemt bekvemt med masser af fordele

10 Vi lover holder, Kontakt hvad vi os Clorius Hør om Controls mulighederne er certificeret for, efter hvordan ISO I kan få en lavere Det betyder, varmeregning at ikke og alene højere vore komfort produkter, for beboerne men også ved at processer udskifte og det pro- eksisterende jektgennemførelse ældre varmeanlæg er til en et del nyt, af energieffektivt et kvali- fjernvarmeanlæg. du kan regne med. tetsstyringssystem, Desuden Tlf er mange 3130 af vores ventiler, termostater info@cloriuscontrols.com og motorer godkendt specielt Se også til marineindustrien det gør, at du ofte kan regne med kompo- Clorius Controls A/S, Tempovej 27, 2750 Ballerup nenter, der opfylder langt større krav, end man sætter til boligog industriformål. Clorius Controls A/S. Tempovej Ballerup. Danmark. Tel.: Fax:

Clorius Controls borger for driftssikker regulering af varmeog ventilationsanlæg

Clorius Controls borger for driftssikker regulering af varmeog ventilationsanlæg Clorius Controls borger for driftssikker regulering af varmeog ventilationsanlæg Tradition og visioner Clorius Controls er specialiseret i udvikling og produktion af udstyr til overvågning, styring og

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM

VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM VI FÅR DET BEDSTE UD AF DET DANSKE VEJR 3 Energiklasse 35 C pakkelabel Når du vælger jordvarme eller luft/vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik, er det kun nødvendigt

Læs mere

Clorius Energistyring. Besparelser med optimal komfort

Clorius Energistyring. Besparelser med optimal komfort 99.50.20-A Clorius Energistyring Besparelser med optimal komfort En vejledning til hvordan du kan holde varmen og samtidig belaste miljøet og din økonomi mindst muligt! Gælder for 1-strengede anlæg. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Clorius KC 9050-serien Multifunktionel regulator med energioptimering

Clorius KC 9050-serien Multifunktionel regulator med energioptimering Clorius KC 9050-serien Multifunktionel regulator med energioptimering Controls A/S - borger for driftssikker regulering af varme- og ventilationsanlæg. Multifunktionel Clorius KC 9050 er en serie mikroprocessorbaserede

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften Med Danfoss EnergyTrim kan du spare 15-25% på varmeforbruget og få maksimal

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Varmeautomatik guide Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Varmeautomatik guide Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Varmeautomatik guide Answers for infrastructure. Indhold Indledning 3 Siemens RVD varmeregulator funktionsoversigt 4 Anlægstype 1 RVD120 5 Anlægstype 2 RVD140 6 Anlægstype

Læs mere

Lavtemperaturfjernvarme. Christian Kepser, 19. marts 2013 Energi teknolog studerende. SFO Højkær

Lavtemperaturfjernvarme. Christian Kepser, 19. marts 2013 Energi teknolog studerende. SFO Højkær SFO Højkær Lavtemperaturfjernvarme Christian Kepser, 19. marts 213 Energi teknolog studerende Indledning Lavtemperatur fjernvarme er som nævnet antyder, fjernvarme med en lavere fremløbstemperatur. Fremløbstemperaturen

Læs mere

SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOM MED BESPARELSER?

SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOM MED BESPARELSER? SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOM MED BESPARELSER? En enkel løsning, der holder øje med vand- og energiforbruget og sparer jer for tusindvis af kroner I jeres ejendom kan der være mange penge at spare

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

GOD ENERGI ER GOD ØKONOMI ENERGIOPTIMERING TIL VVS INSTALLATIONER

GOD ENERGI ER GOD ØKONOMI ENERGIOPTIMERING TIL VVS INSTALLATIONER GOD ENERGI ER GOD ØKONOMI ENERGIOPTIMERING TIL VVS INSTALLATIONER ENERGIOPTIMERING START MED DE LAVTHÆNGENDE FRUGTER 40% af Danmarks samlede energiforbrug går til opvarmning af varme og varmt brugsvand,

Læs mere

SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOMME MED BESPARELSER?

SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOMME MED BESPARELSER? SKAL VI OGSÅ FORSYNE JERES EJENDOMME MED BESPARELSER? En enkel løsning, der kan spare jeres ejendomsadministration for mange penge ved at benchmarke og overvåge vand- og energiforbruget i jeres ejendomme

Læs mere

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VARME SUND FORNUFT. FRA NATUREN TIL DIG OG DIT HJEM. 3 4 Vølund Varmeteknik VÆLG EN MILJØVENLIG OG ØKONOMISK VARMEKILDE Er du på udkig efter et alternativ til

Læs mere

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VARME SUND FORNUFT. FRA NATUREN TIL DIG OG DIT HJEM. 3 VÆLG EN MILJØVENLIG OG ØKONOMISK VARMEKILDE Er du på udkig efter et alternativ til dit nuværende olie-

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og betal det hele over varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation

Læs mere

Ejendomsservicetekniker

Ejendomsservicetekniker Ejendomsservicetekniker CTS og energioptimering Strengt fortroligt NRGi a.m.b.a. NRGi Strategi 2017 NRGi konglomeratet Side 1 Henrik Nørgaard Henrik Nørgaard Funktionsleder / service 12 års erfaring med

Læs mere

læs denne brochure, hvis... et af disse forhold er interessant eller

læs denne brochure, hvis... et af disse forhold er interessant eller læs denne brochure, hvis... et af disse forhold er interessant eller relevant for jer.» Regeringens energi- og klimaplan fra 2007 har sat som mål, at i år 2020 skal energiforbruget i nye bygninger være

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Service Optimal performance FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Systems er en stærk servicepartner, der yder forebyggende vedligehold det forhindrer produktionsstop

Læs mere

Nu med AKTIV styring!

Nu med AKTIV styring! Introduktion til MinEnergi I/O Siden 1998 markedsleder inden for internetbaseret energistyring - spar op til 40 % på energiforbruget... med besparelsesgaranti! Nu med AKTIV styring! Sidste skud på stammen

Læs mere

Renovering af fjernvarmeforsynet

Renovering af fjernvarmeforsynet Energiløsning store bygninger UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering af fjernvarmeforsynet varmecentral Det anbefales at renovere en fjernvarmeforsynet varmecentral, hvis der er: Et højt varmeforbrug Dårlig

Læs mere

Intelligente løsninger levering, installering og servicering af intelligent bygningsautomatik

Intelligente løsninger levering, installering og servicering af intelligent bygningsautomatik Intelligente løsninger levering, installering og servicering af intelligent bygningsautomatik 2 JYSK CTS BYGNINGSAUTOMATIK Vores opgave er at levere den bedste løsning Jysk CTS A/S er grundlagt på viden,

Læs mere

CTS konference: Tag bussen til første. stop.

CTS konference: Tag bussen til første. stop. 1 CTS konference: Tag bussen til første John Olsen 2014-09-11 stop. Copyright 2012 Grontmij A/S Brugerflader Mange muligheder Åbne standarder eller proprietærer. Forskellige forretnings modeller. Hovedstation

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER 2 Vølund Varmeteknik SOM SKABT TIL DET NORDISKE KLIMA 3 4 Vølund Varmeteknik DET BEDSTE FRA MODERNE TEKNIK OG NATURENS EGNE RESSOURCER

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

DIN PARTNER PÅ ENERGIEFFEKTIVISERING

DIN PARTNER PÅ ENERGIEFFEKTIVISERING DIN PARTNER PÅ ENERGIEFFEKTIVISERING Korrekt indretning og køling af serverrum Reducer energiomkostningerne Forøg effektiviteten Få sikrere drift Lad os rådgive om korrekt køling og indretning af serverrum

Læs mere

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA. Calefa V. Indirekte fjernvarme

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA. Calefa V. Indirekte fjernvarme JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA Calefa V Indirekte fjernvarme MED CALEFA SPARER DU ENERGI OG FÅR EN MERE KOMFORTABEL HVERDAG HELE ÅRET RUNDT FJERNVARME KORT

Læs mere

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING Spar mange penge på din varmeregning med en -TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING SPAR PÅ VARMEUDGIFTERNE Med en luft-til-vand varmepumpe fra Nordisk Energirenovering har du mulighed for at reducere

Læs mere

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE 1Leverandør MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov Reducerer kompleksitet og planlægningstid. varme.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation,

Læs mere

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov 1 Leverandør Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation, installation og after

Læs mere

Overvejelser og betragtninger ved valg af CTS

Overvejelser og betragtninger ved valg af CTS Overvejelser og betragtninger ved valg af CTS Overvejelser og betragtninger ved valg af CTS Ved Henrik Schledermann Fag-ansvarlig for Bygningsautomatik Overvejelser og betragtninger ved valg af CTS Indholdsfortegnelse.

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Varme flytning. DUKA Ventilation Din tryghed for et godt indeklima

Varme flytning. DUKA Ventilation Din tryghed for et godt indeklima Varme flytning DUKA Ventilation Din tryghed for et godt indeklima Indhold 03 04 05 06 Hvad er varmeflytning? Men har jeg nu brug for varmeflytning? Træk frisk luft indenfor DUKA Varmeflytningsløsninger

Læs mere

Kursuskatalog 2008 Bosch Termoteknik 2. halvår. Kursuskatalog 1

Kursuskatalog 2008 Bosch Termoteknik 2. halvår. Kursuskatalog 1 Kursuskatalog 2008 Bosch Termoteknik 2. halvår Kursuskatalog 1 sfortegnelse Indledning 5 BOSCH GASKEDLER 100.08 Display og automatik, Heatronic III - for kondenserende kedler 101.08 Grundkursus - Kaskadeløsninger

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Faksingevej 11 B 2700 Brønshøj BBR-nr.: 101-136000 Energikonsulent: Søren Funch Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Frejasvej 11 Postnr./by: 4640 Fakse BBR-nr.: 320-006490 Energikonsulent: Ejvind Endrup Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Murbyg ApS

Læs mere

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA DEN BEDSTE LØSNING LIGGER LIGE UDEN FOR DØREN 3 4 Vølund Varmeteknik EN VARMELØSNING MED JORDENS RESSOURCER Jordvarme er en af de varmeløsninger,

Læs mere

Building Management Systemer CLORIUS BMS BUILDING MANAGEMENT SYSTEMER DET INTELLIGENTE VALG

Building Management Systemer CLORIUS BMS BUILDING MANAGEMENT SYSTEMER DET INTELLIGENTE VALG CLORIUS BMS BUILDING MANAGEMENT SYSTEMER DET INTELLIGENTE VALG Building Management Systemer VELKOMMEN HOS CLORIUS CONTROLS Intelligent styring af varme, lys og ventilation er sund fornuft for både klima,

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

Din vej til smartere energiforbrug og store besparelser

Din vej til smartere energiforbrug og store besparelser Din vej til smartere energiforbrug og store besparelser få screenet din virksomheds energiforbrug Er det dyrt? Det kan være dyrere at lade være. Se, hvad IVECO fik ud af deres EnergiTjek [ side 5 ] 7 gode

Læs mere

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg ECL Comfort 310 er kommunernes stærke genvej til styring af varme,- brugsvandsog ventilationsanlæg i gamle såvel som nye bygninger. Det skyldes ikke

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ålholmparken 146 Postnr./by: 3400 Hillerød BBR-nr.: 219-000111 Energikonsulent: Jan Chrillesen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Consult-88

Læs mere

Forslag til serviceordning for Gladsaxe Fjernvarmes kundeanlæg

Forslag til serviceordning for Gladsaxe Fjernvarmes kundeanlæg GLADSAXE KOMMUNE Forsyningsafdelingen Den 27. maj 2013 Mette Nedergaard/Klaus Malmose Miljøudvalget 22.08.2013 Punkt 65, bilag 1 Forslag til serviceordning for Gladsaxe Fjernvarmes kundeanlæg I forbindelse

Læs mere

Energirenovering ESCO Region Midtjylland

Energirenovering ESCO Region Midtjylland Energirenovering ESCO Region Midtjylland Teknisk chef Stig Tofteberg Teknisk chef Svend Christiansen. Hvad er ESCO (Energy Service Company) ESCO leverandør: større virksomhed med stærke kompetencer inden

Læs mere

Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi. Ejer- og Andelsforeninger. OBH-Gruppen rådgiver

Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi. Ejer- og Andelsforeninger. OBH-Gruppen rådgiver Ejer- og Andelsforeninger Vedligeholdelsesplaner sikrer en sund økonomi OBH-Gruppen rådgiver om brugbare helhedsløsninger, som skaber værdi og fordele for vores kunder. Vi tilbyder høj faglighed, indsigt

Læs mere

SEF har leveret energi til både private og erhvervsdrivende i mere end 100 år

SEF har leveret energi til både private og erhvervsdrivende i mere end 100 år SEF har leveret energi til både private og erhvervsdrivende i mere end 100 år Vores forretningsområder er el, naturgas, fibernet, elinstallation og energirådgivning. Med store investeringer i vindenergi

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

Unofix. Ventil til renovering af 1-strengs radiatoranlæg

Unofix. Ventil til renovering af 1-strengs radiatoranlæg Ventil til renovering af 1-strengs radiatoranlæg DATABLAD DATABLAD 2 Standard pumpe 1 før renovering efter renovering med Unofix QB Generelle oplysninger om renovering af ét-strengs varmesystemer. Renoveringen

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 2.9 MWh Fjernvarme, 570 kwh el

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 2.9 MWh Fjernvarme, 570 kwh el SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Grønnegade 2A 8600 Silkeborg BBR-nr.: 740-016429 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Programversion: EK-Pro,

Læs mere

Dagens Program. Intro

Dagens Program. Intro Dagens Program Hvem er Go Energi Typisk fordeling af energiforbrug Typiske energipriser Forslag til indsatsområder Hvordan kommer man i gang Salg af energibesparelser Organisering, ESCO Hvem kan hjælpe

Læs mere

Temperaturregulatorer

Temperaturregulatorer 9.0.00-C DK Hurtigvalg af Temperaturregulatorer Dimensionering af ventiler og termostater m.v. C o n t r o l s A/S - borger for driftssikker regulering af varme- og ventilationsanlæg. Hurtigvalg af temperatur-regulatorer

Læs mere

ENERGIFORBEDRING AF MINDRE ERHVERVS- VIRKSOMHEDER. Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne

ENERGIFORBEDRING AF MINDRE ERHVERVS- VIRKSOMHEDER. Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne ENERGIFORBEDRING AF MINDRE ERHVERVS- VIRKSOMHEDER Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS HVAD ER DET? I Danmark har vi stort fokus på at reducere energiforbruget.

Læs mere

Service og drift - optimer driften og få større overskud

Service og drift - optimer driften og få større overskud Service og drift - optimer driften og få større overskud +45 7010 0234 verdo.com/energy Service og vedligehold Bedre end reparation Trænger dine kedelrør til udskiftning? Eller er det tid til det lovpligtige

Læs mere

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning F2120 Luft/vand varmepumpe Stor effektivitet selv ved lave udetemperaturer En luft/vand varmepumpe er både et billigt

Læs mere

Unik AFCteknologi. Her er Max

Unik AFCteknologi. Her er Max Unik AFCteknologi Her er Max For at udruge det sarte æg fra en skægagame, skal det opbevares ved en perfekt reguleret temperatur. Det ville normalt være en stor udfordring for en almindelig termostatventil.

Læs mere

Gratis. Varme- og brugsvandsanlæg ECL Comfort 310 samler overblikket. adgang til ECL portalen. varme.danfoss.dk

Gratis. Varme- og brugsvandsanlæg ECL Comfort 310 samler overblikket. adgang til ECL portalen. varme.danfoss.dk Varme- og brugsvandsanlæg ECL Comfort 310 samler overblikket Med ECL Comfort 310 er kontrollen over jeres varme- og brugsvandsanlæg samlet i én intuitiv og letanvendelig løsning. Det giver tryghed blandt

Læs mere

RÅDGIVNING, & PROJEKTVIDEN

RÅDGIVNING, & PROJEKTVIDEN RÅDGIVNING, ERFARING & PROJEKTVIDEN SP Technologies varetager salg, projektering og montage af anlæg og komponenter indenfor pulverhåndtering. Vi er specialiseret i at skræddersy anlæg på tværs af industrier

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Vægtens Kvarter 134 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 5220 Odense SØ BBR-nr.: 461-571034 Energikonsulent: Bodolf Hansen Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Blichersvej 012 Postnr./by: 8723 Løsning BBR-nr.: 766-000135 Energikonsulent: Brian Aaboe Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Aaboe Arkitekt

Læs mere

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg.

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg. Erfaring og viden Individualitet og præcision En stærk partner. Et sikkert valg. SUATEC Increased output: The SUATEC Service S U AT E C s F I L O S O F I Vi er et team med klare mål: Vi går fremtiden

Læs mere

Afklaringsrapport vedr. styring af varmecentraler A/B Skydebanen

Afklaringsrapport vedr. styring af varmecentraler A/B Skydebanen Afklaringsrapport vedr. styring af varmecentraler A/B Skydebanen......... Dato: 19-08-2016 Indhold 1 Omfang og formål 3 2 Anlæggets opbygning 3 3 Overordnet vurdering af varmecentralens tilstand 3 3.1

Læs mere

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW AVN HYDROPOWER AVN HYDRAULIK HYDRAULIK WE KNOW HOW SERVICE REPARATION MONTAGE KOMPONENTSALG 3 NAVNE ÉN VIRKSOMHED BEDSTE SERVICE Vores kompetente serviceteam renoverer og servicerer alle fabrikater. Med

Læs mere

Servex Ventilation A/s

Servex Ventilation A/s historie Servex Ventilation A/s En virksomhed med mere end tredive års erfaring Servex Ventilation A/S arbejder med alle typer af ventilationsog klimastyring til eksempelvis laboratorier, skoler, produktionslokaler,

Læs mere

Kursuskatalog 2009 Bosch Termoteknik 1. halvår

Kursuskatalog 2009 Bosch Termoteknik 1. halvår Kursuskatalog 2009 Bosch Termoteknik 1. halvår Indledning Hos Bosch Termoteknik er vi glade for at præsentere vores omfattende kursusprogram for 1. halvår 2009. Vi tilbyder tekniske kurser indenfor: Villa

Læs mere

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft TCÅ Trykluft Centret A/S har i mere end 45 år været eksperter i trykluft, og vi leverer trykluftskompressorer

Læs mere

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER CALEFA ÅBN OP OG MØD CALEFA MED CALEFA SPARER DU ENERGI OG FÅR EN MERE KOMFORTABEL HVERDAG HELE ÅRET RUNDT FJERNVARME KORT FORTALT HVAD

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: Brannersvej 1A 2920 Charlottenlund BBR-nr.: 157-016962-001 Energikonsulent: Ejvind Endrup Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

BBR-nr.: 580-008331 Energimærkning nr.: 200014422 Gyldigt 5 år fra: 02-06-2009 Energikonsulent: Kai Verner Jessen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 580-008331 Energimærkning nr.: 200014422 Gyldigt 5 år fra: 02-06-2009 Energikonsulent: Kai Verner Jessen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Callesensvej 1A Postnr./by: 6230 Rødekro BBR-nr.: 580-008331 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Rudkøbing Varmeværk A.m.b.a. Strandlystvej 123. 5900 Rudkøbing. Tel.: 6251 2142 www.rudkoebingfjernvarme.dk Sydlangeland Fjernvarme A.m.b.a.

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok.

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. JKS TØJVASK Onlin esho p Konc e pt Serv ice Tota ll øsni Når kun det bedste er godt nok. nger RENT VASKERI DIN TOTALLEVERANDØR I TEKSTILVASKEMIDLER Miljørigtige og intelligente vaskeløsninger Doseringspumpe

Læs mere

Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning

Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning FJERNVARME ET GENBRUGSSYSTEM BOLIGENS RUM BRUG ALLE RADIATORER Princippet i en fjernvarmeforsyning er enkelt. Fra varmeværket pumper man opvarmet fjernvarmevand

Læs mere

Middelfart kommune. Bygningsforbedringer og energieffektivisering i Middelfart kommune Plan- og Byggechef Jørgen Knudsen

Middelfart kommune. Bygningsforbedringer og energieffektivisering i Middelfart kommune Plan- og Byggechef Jørgen Knudsen Middelfart kommune Bygningsforbedringer og energieffektivisering i Middelfart kommune Plan- og Byggechef Jørgen Knudsen 2. Udfordringer og projekt-ide Udfordringen for MK Betydeligt efterslæb i ejendomsmassen

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kløvervænget 001 Postnr./by: 4863 Eskilstrup BBR-nr.: 376-013843 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 3 MWh Fjernvarme, 1752 kwh el

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 3 MWh Fjernvarme, 1752 kwh el SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Skolegade 43 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 8600 Silkeborg BBR-nr.: 740-014451 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Programversion: EK-Pro,

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

BBR-nr.: 580-002422 Energimærkning nr.: 100120522 Gyldigt 5 år fra: 14-05-2009 Energikonsulent: Lars Petz Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 580-002422 Energimærkning nr.: 100120522 Gyldigt 5 år fra: 14-05-2009 Energikonsulent: Lars Petz Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Trækobbel 8A Postnr./by: 6330 Padborg BBR-nr.: 580-002422 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Sydkajen 2 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 3600 Frederikssund BBR-nr.: 250-006341 Energikonsulent: Ole Søndergaard Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

ESCO energirenoveringer med garanti. Havnekonference 2014

ESCO energirenoveringer med garanti. Havnekonference 2014 ESCO energirenoveringer med garanti Havnekonference 2014 Answers for infrastructure and cities. Agenda Siemens Building Technologies Energirenovering Case fra Guldborgsund Kommune Brugeradfærd Spørgsmål??

Læs mere

TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME

TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME MED TANKE FOR HELHEDEN FUGMANNs stærke tekniske kompetencer er samlet i afdelingen Teknik, Brand & Sikring.

Læs mere

KOMPETENCE, FLEKSIBILITET OG HØJT SERVICENIVEAU DANSK AUTOMATION & ANALYSE

KOMPETENCE, FLEKSIBILITET OG HØJT SERVICENIVEAU DANSK AUTOMATION & ANALYSE KOMPETENCE, FLEKSIBILITET OG HØJT SERVICENIVEAU DANSK AUTOMATION & ANALYSE KOMPETENCE, FLEKSIBILITET OG HØJT SERVICENIVEAU Sådan lyder kodeordene for Dansk Automation og Analyse. Gennem de sidste 15 år

Læs mere

Vi kender alle. lyden af stilhed...

Vi kender alle. lyden af stilhed... lindab ventilation Vi kender alle lyden af stilhed... Selv den mindste støj kan virke irriterende. Omvendt vil manglende indeklimaregulering også være et irritationsmoment. Det handler om at finde frem

Læs mere

Revision af frie skoler

Revision af frie skoler Vi har specialiseret os i... 90167145216418+51228672+91773+977123+724 9470912560915790167145216418+51228672+ 773+977123+7249+5687735987738935779385 39+8677689t743689+773698+776398+77469+ 7389+84789+81378983817398+87798+768189

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 156 MWh Fjernvarme, 20 kwh el

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 156 MWh Fjernvarme, 20 kwh el SIDE 1 AF 7 for følgende ejendom: Adresse: Vigerslevvej 2 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 2500 Valby BBR-nr.: 101-640817 nr.: 200041784 Energikonsulent: Ejvind Endrup Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

Få den fulde værdi af jeres næste projekt. DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma

Få den fulde værdi af jeres næste projekt. DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma Få den fulde værdi af jeres næste projekt DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma I sikrer hverdagens drift. Vi giver råd om fremtiden Overvejer I, hvordan I kan fremtidssikre værket i forhold

Læs mere

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials -serien gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 -serien Solutions for Essentials Introduktion Installer fremtidens gulvvarme og gør tilfredse kunder endnu mere tilfredse er fremtidens gulvvarmestyring.

Læs mere

Kvalitet. er altafgørende. Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker

Kvalitet. er altafgørende. Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker Kvalitet er altafgørende Det handler om tillid og kemi det handler om de rigtige mennesker. Når andre skal være virksomhedens ansigt udadtil,

Læs mere

Cowex Præsentation. Løsninger. Viden til. www.cowex.com. P r o f i l & k o m p e t e n c e r. industrial lt automation process technology

Cowex Præsentation. Løsninger. Viden til. www.cowex.com. P r o f i l & k o m p e t e n c e r. industrial lt automation process technology Cowex Præsentation Viden til Løsninger P r o f i l & k o m p e t e n c e r industrial lt automation process technology Profil & Know-how Cowex Profil Cowex a/s er en virksomhed med speciale i løsning af

Læs mere

Vi leverer enkle energiløsninger

Vi leverer enkle energiløsninger Vi leverer enkle energiløsninger Sternberg VVS & Gasteknik A/S har siden 1968 hjulpet virksomheder og private på Sjælland med at finde den helt rigtige løsning indenfor VVS, EL, gas og energi. Vi er certificerede

Læs mere

Renovering Til- og ombygning Nybyggeri. edre Bolig. for private bygherrer. Inspiration Planlægning Gennemførelse

Renovering Til- og ombygning Nybyggeri. edre Bolig. for private bygherrer. Inspiration Planlægning Gennemførelse Renovering Til- og ombygning Nybyggeri edre Bolig Inspiration Planlægning Gennemførelse for private bygherrer Kom godt i gang I renovering, til- og ombygning samt nybyggeri Boligarkitekten.dk er en tegnestue,

Læs mere