Vi leverer enkle energiløsninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi leverer enkle energiløsninger"

Transkript

1 Vi leverer enkle energiløsninger

2 Sternberg VVS & Gasteknik A/S har siden 1968 hjulpet virksomheder og private på Sjælland med at finde den helt rigtige løsning indenfor VVS, EL, gas og energi. Vi er certificerede indenfor vedvarende energi, er fjernvarme godkendt og i virksomheden har vi mange dygtige og professionelle fagmænd ansat bl.a.: Autoriseret VVS-installatør Autoriseret gasmester Autoriseret elektriker Derudover er vi specialister i solceller, jordvarme og luft til vand varmepumper. Vi har derfor kompetencerne og erfaringen til at være din VVS og energi-installatør, og vi står klar til at hjælpe dig uanset, hvilken løsning du leder efter.

3 VVS Uanset om din vandhane drypper, om toilettet løber, eller om du skal have gennemrenoveret dine installationer, så kan Sternberg VVS & Gasteknik A/S dygtige VVS-teknikere hjælpe dig. Sternberg VVS & Gasteknik A/S løser VVS opgaver inden for: Installation og montering af VVS-systemer Sanitet Badeværelser Alt VVS i forbindelse med energiløsninger Professionel VVS-installatør kvalitet frem for alt For os er det ikke nok blot at montere og installere dine VVS-installationer. Vi sætter kvaliteten i højsædet, og du vil altid indgå i en tæt dialog med vores VVS-teknikere, så vores arbejde også lever op til dine forventninger. Nye eller næsten nye badeværelser Skal du have totalrenoveret enten hele eller dele af badeværelset, så kan Sternberg VVS & Gasteknik A/S stå for hele entreprisen. Vi samarbejder med alle typer håndværkere, dine som vores. At vi står for hele entreprisen betyder også, at du har sikkerhed i at få dit nye badeværelse til den aftalte tid og til den aftalte pris.

4 EL Sternberg VVS & Gasteknik A/S kan også hjælpe dig med dine el-projekter. Vores autoriserede elektrikere varetager elektrikeropgaver hos en bred vifte af kunder, lige fra private boligejere og virksomheder til institutioner og fabrikker. Vi løser opgaverne, både de enkle som lampen over spisebordet til de helt store anlæg med tekniske og styringsmæssige udfordringer. Vi tilbyder næsten alt inden for el-arbejde, blandt andet: Bolig installationer Landbrugs installationer Industri installationer Butiksbelysning Udskiftning af el-tavler Forsyningstavler Lys-installationer Nød- og panikbelysning IT / Tele installationer Lysstyring Energibesparelse Energioptimeringer og meget mere. Vi udfører ikke alt el-arbejde, kun det vi er dygtige til. Sådan er vores holdning, da det er kvaliteten, der tæller.

5 GAS Som autoriseret gasmester har Sternberg VVS & Gasteknik A/S mere end 50 års erfaring med udskiftning af gasfyr. Vi har styr på lovkrav og regler, og vi kender produkterne. På den måde kan vi rådgive dig, så du får den bedste, sikreste og mest økonomiske løsning. Da ingen opgaver med gasfyrsudskiftning er ens, tager vi hellere end gerne en snak med dig om dit behov, hvorefter du får et uforpligtende tilbud. Vi udfører også almen service og serviceeftersyn på gasområdet efter pågældende lovkrav og anbefalinger. Energioptimering for private og erhverv Vi har som energivejleder og autoriseret el-installatør kompetencerne til at rådgive om, hvor der kan spares på elregningen. For dig, der har el-varme, er energioptimering en ideel mulighed. Vi kigger gerne helt uforpligtende nærmere på dine eksisterende og fremtidige energiløsninger, hvad enten du er privat eller erhverv. ALTERNATIV ENERGI Sternberg VVS & Gasteknik A/S råder over Vedvarende Energi godkendte installatører. Det betyder, at vi er autoriseret til at udføre hele installationsprocessen indenfor vedvarende energi installationer.

6 JORDVARME Jordvarme kan anvendes i alle typer bygninger. Derfor kan Sternberg VVS & Gasteknik A/S være behjælpelig, uanset om det er et parcelhus, en erhvervsbygning eller en institution, og om du har gulv- eller radiatorvarme har ingen betydning blot det er dimensioneret rigtigt og er beliggende i Hovedstadsområdet. Gennem tiden har Sternberg VVS & Gasteknik A/S monteret og installeret mange jordvarmeanlæg i Hovedstadsområdet, hvilket giver os en særlig ekspertise inden for området. Vi kan derfor i samråd med dig finde den løsning, der matcher dine behov bedst. Fordele ved jordvarme: Særdeles miljøvenlig opvarmning. Der kan være mange penge at spare på varmeregningen. Anlægget er typisk tjent hjem i løbet af 5 til 10 år. Ved udskiftning af anlægget bliver de eksisterende slangerne tilkoblet det nye anlæg.

7 VARMEPUMPE Har du overvejet at få en varmepumpe? Så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige til dig. Uanset om du skal have en luft-til-luft varmepumpe eller en luft-til-vand varmepumpe sørger vi for levering, installation og naturligvis tilpasning, så varmepumpen matcher dit behov. Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S er vi medlem af VPO (VarmePumpeOrdningen) og er VE godkendt installatør, hvilket sikrer dig som kunde så ikke mindst at kvaliteten af pumpen er i orden, men også at installation af varmepumpen sidder lige i skabet. Sternberg VVS & Gasteknik A/S tilbyder også varmepumpeservice til faste, lave priser. Og du skal ikke engang selv huske, hvornår din varmepumpe skal efterses Det klarer vi for dig.

8 Garantiordning Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S er vi medlem af installatørernes organisation TEK- NIQ. Derfor er du som privatkunde hos os omfattet af en garantiordning, hvis det mod forventning skulle blive nødvendigt.

9 SOLCELLER Sternberg VVS & Gasteknik A/S har stor erfaring i solceller til større offentlige kunder, private og landbruget. Vi kender til reglerne og de behov vores kunder typisk har, og vi sætter en ære i at levere en lønsom og etisk smuk løsning uanset hvor stort et energibehov du har. Det absolut bedste indenfor solceller Da vi for 10 år siden begyndte at installere solceller i de danske hjem, tog vi en beslutning om, kun at benytte os af de bedste og mest stabile produkter på markedet. Og denne beslutning holder vi den dag i dag stadig fast i. Det betyder, at vi kun samarbejder med nøje udvalgte leverandører, og at vi kun monterer kvalitets solceller med super ydeevne, lang levetid og minimal vedligeholdelse.

10 SERVICE Vores service team består af veluddannede og rutinerede serviceteknikere. De er alle certificerede til at yde service på varmepumper og gaskedler og har alle sammen den nyeste viden om de produkter, som vi servicerer. 97% af alle vores tilkald vedrørende driftstop bliver klaret på stedet ved første besøg med vores veludstyrede servicebiler. Du kan tegne en serviceaftale for enten 12 eller 24 måneder. I denne periode sørger Sternberg VVS & Gasteknik A/S for servicering indenfor de aftalte intervaller. Serviceløsningen kan også tilpasses boligselskaber og produktionsvirksomheder. Vores serviceordning dækker: Kondenserende kedler Gaskedler med lukket / åbent forbrændingskammer Varmepumper Jordvarme Fjernvarme

11 FORSIKRINGER Har du fået en rør- eller vandskade, så kan det ofte være både omfattende og kompliceret at få det udbedret og klare alting med forsikringsselskabet. Men der kan vi hjælpe dig. Sternberg VVS & Gasteknik A/S har ikke kun erfaring med udbedring af skaderne, men også med papirarbejdet, den løbende projektstyring og koordination mellem håndværkere og forsikringsselskabet. Det sikrer dig en hurtig og effektiv udbedring af skaden, så du bekymringsfrit kan komme videre Sternberg VVS & Gasteknik A/S har siden 1. Januar 1999 været ledet af Kim Busch. Han er selv udlært blikkenslager i firmaet og har siden arbejdet hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S både som svend og som overmontør. Firmaet har siden sin start udviklet sig fra at udføre service på oliefyr, til i dag at kunne tilbyde vores kunder en bred vifte af løsninger inden for vand, varme og EL. I dag har Sternberg VVS & Gasteknik A/S over 30 medarbejdere, som dagligt håndterer de mange forskelligartede opgaver og sørger for de over faste servicekunder i områderne fra Køge, Roskilde, Storkøbenhavn og hele Nordsjælland. Vores fagmænd kender markedet, de mange produkter og de mange muligheder. Vi installerer, monterer og servicerer og vi giver garanti på vores arbejde. Hvis uheldet er ude... I fyringssæsonen (1. Oktober til 30. April) står vi til rådighed fra kl alle dage. I sommerhalvåret kan du ringe og aftale besøg: Mandag torsdag før kl. 16 og fredag før kl. 14.

12 KONTAKT OS Sternberg VVS & Gasteknik A/S Frydensbergvej 20, 3660 Stenløse Telefon Vi er medlem af og samarbejder med: Anmeld Håndværker INSTALLATIONSBRANCHEN I 2017 vandt vi prisen som Årets VVS er. Vi blev nomineret til Årets VVS er i 2016, 2015 og 2014 i DK på baggrund af vores kunders anbefalinger på anmeld-haandvaerker.dk

Mølbak. VVS & Gasteknik A/S. Naturgasservice

Mølbak. VVS & Gasteknik A/S. Naturgasservice Mølbak VVS & Gasteknik A/S Naturgasservice Få et serviceabonnement til dit gasfyr Med et serviceabonnement hos Mølbak VVS & Gasteknik får du et regelmæssigt hovedeftersyn af dit gasfyr, der sikrer, at

Læs mere

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA DEN BEDSTE LØSNING LIGGER LIGE UDEN FOR DØREN 3 4 Vølund Varmeteknik EN VARMELØSNING MED JORDENS RESSOURCER Jordvarme er en af de varmeløsninger,

Læs mere

Servicetilbud. til husejere der har fjernvarme, gasfyr eller oliefyr.

Servicetilbud. til husejere der har fjernvarme, gasfyr eller oliefyr. Servicetilbud til husejere der har fjernvarme, gasfyr eller oliefyr. Hvem er Petrowsky A /S? Petrowsky A /S er en velfunderet og moderne installationsvirksomhed, der skaber inspirerende løsninger i samarbejde

Læs mere

Nye muligheder for varme i boligen

Nye muligheder for varme i boligen FREMTIDENS VARME Nye muligheder for varme i boligen Opvarmning med olie trappes ud over de kommende år herefter øvrige fossile brændsler Fremtidens varme er miljøvenlig og mere effektiv Der kan være mange

Læs mere

Hvordan Virker Jordvarme

Hvordan Virker Jordvarme Hvordan Virker Jordvarme 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Hvordan Virker Jordvarme Figur av kredsløbet i en enkel varmepumpe. 1) Kondensator, 2) Reduktionsventil, 3) Fordamper, 4) Kompressor. Trinnene i kredsløbet Kompressoren

Læs mere

Evaluering af varmepumper

Evaluering af varmepumper Her er et samlet dokument for alle cases. De kommer ikke i nogen specifik rækkefølge, men med kommandoen ctrl+f kan man finde den case man ønsker. Held og lykke :) Evaluering af varmepumper Hej mit navn

Læs mere

Varmepumper. Frigør Danmark fra fossile brændsler. Dansk Energi februar 2011

Varmepumper. Frigør Danmark fra fossile brændsler. Dansk Energi februar 2011 Varmepumper Frigør Danmark fra fossile brændsler Dansk Energi februar 2011 Danmark har brug for varmepumper Varmepumper hjælper til at frigøre Danmark fra fossile brændsler og sænke udslippet af CO2. Varmepumpen

Læs mere

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER 2 Vølund Varmeteknik SOM SKABT TIL DET NORDISKE KLIMA 3 4 Vølund Varmeteknik DET BEDSTE FRA MODERNE TEKNIK OG NATURENS EGNE RESSOURCER

Læs mere

- Din lokale VVS ekspert

- Din lokale VVS ekspert - Din lokale VVS ekspert CO RØR ApS Gørtlervej 3 A 7600 Struer Tlf. 97 85 48 70 www.coroer.dk CO CO RØR er en alsidig virksomhed, der leverer løsninger samt rådgivning inden for vand, varme og sanitet,

Læs mere

Udskiftning af oliefyr. Hvornår er det en god idé?

Udskiftning af oliefyr. Hvornår er det en god idé? Udskiftning af oliefyr Hvornår er det en god idé? 1 Indhold i oplæg Den energipolitiske virkelighed Energirenovering generelt Hvorfor energirenovering Tendenser og bevægelser Skal det kunne svare sig?

Læs mere

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning F2120 Luft/vand varmepumpe Stor effektivitet selv ved lave udetemperaturer En luft/vand varmepumpe er både et billigt

Læs mere

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber?

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Varmepumpe Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Hvornår bør du overveje en varmepumpe? En varmepumpe er typisk en god forretning, hvis du opvarmer med olie eller el og bor i et område uden fjernvarme. Varmepumper

Læs mere

Muligheder i et nyt varmeanlæg

Muligheder i et nyt varmeanlæg Program Hvilke muligheder er der for et nyt varmeanlæg? Hvordan er processen i udskiftningen af varmeanlæg? Tilskudsmuligheder Hvor finder jeg hjælp i processen? Muligheder i et nyt varmeanlæg Fjernvarme

Læs mere

- alternativer til oliefyr

- alternativer til oliefyr Energistyrelsen - alternativer til oliefyr - Energimærkning Jeg er: Anne Svendsen Bygningsingeniør, Energikonsulent +25 år erfaring med energiområdet Rådgiver på SparEnergi.dk Jeg vil tale om: SparEnergi.dk

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

Hvad kan du gøre for at nedbringe dit energiforbrug? <navn>, <dato>, <sted>

Hvad kan du gøre for at nedbringe dit energiforbrug? <navn>, <dato>, <sted> Hvad kan du gøre for at nedbringe dit energiforbrug? , , De 3 trin til en lavere varmeregning, når man kender sit forbrug 1. Se på boligen 1. Se på boligen Er din varmeregning høj? Har

Læs mere

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber?

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Varmepumpe Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Hvornår bør du overveje en varmepumpe? En varmepumpe er typisk en god forretning, hvis du i dag opvarmer med olie eller el og bor i et område uden fjernvarme.

Læs mere

Installationer - besparelsesmuligheder

Installationer - besparelsesmuligheder Installationer - besparelsesmuligheder Nuværende energiløsninger Udskiftning af oliekedel Udskiftning af gaskedel Konvertering til fjernvarme Konvertering til jordvarmeanlæg Konvertering til luft-vandvarmepumpe

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen

Læs mere

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper Svend Pedersen Center for Køle- og Varmepumpeteknik God energirådgivning - Varmepumper 1 Indhold Hvilke typer varmepumper findes der I hvilke situationer er

Læs mere

Varmepumpe og solceller

Varmepumpe og solceller Varmepumpe og solceller En ven af familien Vanner på 5 fra Østerholm havde i starten af 2012 fået solceller. Familien kunne med det samme se den gode fidus i denne idé. Der gik derfor ikke længe før familien

Læs mere

BR15 høringsudkast. Tekniske installationer. Niels Hørby, EnergiTjenesten

BR15 høringsudkast. Tekniske installationer. Niels Hørby, EnergiTjenesten BR15 høringsudkast Tekniske installationer Niels Hørby, EnergiTjenesten Komponentkrav Kapitel 8 Ventilationsanlæg Olie-, gas- og biobrændselskedler Varmepumper (luft-luft varmepumper, luft-vand varmepumper

Læs mere

KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab

KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab KIBO Sikring A/S 2015 Service & Beredskab Ov erv ågn ing Be red skab Mek ani sk S Bra nd si ing kr e vic Ser & ing ikr isk n o tr Elek KIBO Sikring 360 graders sikringspartner Vi passer på dig og dine

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter:

Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter: - Én samlet løsning Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter: Hans Grohe køkkenarmatur Pris inkl. standard montering: 1990,- kr. Hans Grohe Brusersæt m/termostat Pris inkl.

Læs mere

Service. Varmeservice. Med en serviceaftale med Gastech-Energi er du sikker på at kunne holde varmen

Service. Varmeservice. Med en serviceaftale med Gastech-Energi er du sikker på at kunne holde varmen Service Varmeservice Med en serviceaftale med Gastech-Energi er du sikker på at kunne holde varmen Service Når uheldet er ude Det danske vejr i vinterhalvåret er hverken særlig gæstfrit eller stabilt.

Læs mere

FREMTIDENS OPVARMNING. Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition

FREMTIDENS OPVARMNING. Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition FREMTIDENS OPVARMNING Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition SYV MINUTTER, DER KAN FORANDRE DIT SYN PÅ OPVARMNING Vi indrømmer det lige med det samme: Der er ikke ret mange danskere,

Læs mere

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre 50% besparelse på varmeregningen Spar op til 50% på varmeregningen ved at udskifte dit gamle gas- eller oliefyr

Læs mere

Frederiks Smede & VVS A/S

Frederiks Smede & VVS A/S Frederiks Smede & VVS A/S 2 Frederiks Smede & VVS A/S Smede- og VVS-arbejde af høj kvalitet Frederiks Smede & VVS A/S er autoriserede VVS-installatører og udfører desuden alle former for smedearbejde og

Læs mere

Program for ny varmekilde

Program for ny varmekilde Program for ny varmekilde Hvilke muligheder er der for at udskifte olie- og naturgasfyr Hvordan er processen i udskiftningen af varmeanlæg Tilskudsmuligheder Hvor finder jeg hjælp i processen Uvildigt

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

På toppen siden 1966

På toppen siden 1966 På toppen siden 1966 ISOPLASTICON ApS Tømrer & Tagdækning Isoplasticon ApS Tømrer & Tagdækning servicerer primært kunder i Østjylland, men vi har kunder over hele landet. Sådan har det været siden begyndelsen

Læs mere

ENERGI- FORBEDRING AF DIN BOLIG

ENERGI- FORBEDRING AF DIN BOLIG ENERGI- FORBEDRING AF DIN BOLIG Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne Denne folder henvender sig til alle boligejere ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS HVAD ER DET? I Danmark har vi stort fokus

Læs mere

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VARME SUND FORNUFT. FRA NATUREN TIL DIG OG DIT HJEM. 3 4 Vølund Varmeteknik VÆLG EN MILJØVENLIG OG ØKONOMISK VARMEKILDE Er du på udkig efter et alternativ til

Læs mere

VÆLG EN DYGTIG SAMARBEJDSPARTNER

VÆLG EN DYGTIG SAMARBEJDSPARTNER Håndværkergården Image:Layout 1 26/03/13 16.04 Page 1 VÆLG EN DYGTIG SAMARBEJDSPARTNER Lind Hansens Vej 5 Treschowsgade 4 5000 Odense C 7100 Vejle www.hvg-as.dk Håndværkergården Image:Layout 1 26/03/13

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG

VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VØLUND PILLEFYR HØJ KOMFORT OG MILJØVENLIG VARME SUND FORNUFT. FRA NATUREN TIL DIG OG DIT HJEM. 3 VÆLG EN MILJØVENLIG OG ØKONOMISK VARMEKILDE Er du på udkig efter et alternativ til dit nuværende olie-

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

Tjen penge på energirenovering

Tjen penge på energirenovering Tjen penge på energirenovering Videncenter for energibesparelser i bygninger er til for dig Vil du gerne slå to fluer med ét smæk? Vil du gerne ha mere at lave og samtidig sænke CO 2 -udslippet? Hvis du

Læs mere

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA. Calefa V. Indirekte fjernvarme

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA. Calefa V. Indirekte fjernvarme JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA Calefa V Indirekte fjernvarme MED CALEFA SPARER DU ENERGI OG FÅR EN MERE KOMFORTABEL HVERDAG HELE ÅRET RUNDT FJERNVARME KORT

Læs mere

TØMRER ENERGIRENOVERING

TØMRER ENERGIRENOVERING TØMRER ENERGIRENOVERING VI KAN MERE END AT RENOVERE DIT HUS STB BYGs Tømrerafdeling har ikke bare de rigtige håndværkere, men også et stærkt hold af byggeledere til at styre byggeprocessen for dig, fra

Læs mere

Virkemiddelkataloget beskriver en række tiltag og deres CO2 reduktions effekt.

Virkemiddelkataloget beskriver en række tiltag og deres CO2 reduktions effekt. 1 of 6 Bilag 4: Udvalg af virkemidler til opfyldelse målsætninger i Borgmesteraftalen Borgmesteraftalen omfatter kommunen som geografisk enhed og ved indgåelse af aftalen forpligtede kommunen sig til en

Læs mere

Dansk Varmepumpe. vedvarende energi fra naturen. varmepumper jordvarme luft/vand

Dansk Varmepumpe. vedvarende energi fra naturen. varmepumper jordvarme luft/vand Dansk Varmepumpe Industri A/S vedvarende energi fra naturen varmepumper jordvarme luft/vand præsentation af DVI DVI Dansk Varmepumpe Industri A/S, har i mere end 30 år udviklet og produceret varmepumper.

Læs mere

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål Uponor Blue Service gør det urimeligt nemt. Så du kan bruge tiden på det væsentlige.

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

MYNDIGHEDSKRAV VED GAS, VARMEPUMPER OG KØLEMIDDEL AF BRIAN NIELSEN BOSCH TERMOTEKNIK

MYNDIGHEDSKRAV VED GAS, VARMEPUMPER OG KØLEMIDDEL AF BRIAN NIELSEN BOSCH TERMOTEKNIK MYNDIGHEDSKRAV VED GAS, VARMEPUMPER OG KØLEMIDDEL AF BRIAN NIELSEN BOSCH TERMOTEKNIK Agenda 1. Hvad er en gasdrevet varmepumpe? 2. Kort status over udviklingen af gasdrevne varmepumper 3. Myndighedskrav

Læs mere

En lille. stor. betydning. Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres

En lille. stor. betydning. Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres Smøremidler En lille detalje med stor betydning Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres Ring og hør mere på 70 12 12 01 Alt i energi. Alt i olie

Læs mere

Sådan samarbejder du med Fjernvarmens Serviceordning

Sådan samarbejder du med Fjernvarmens Serviceordning Til fjernvarmeværkerne i Danmark Sådan samarbejder du med Fjernvarmens Serviceordning Til fjernvarmeværkerne i Danmark tre modeller for samarbejde med os Siden 2005 har Fjernvarmens Serviceordning arbejdet

Læs mere

Energirigtig renovering Erfaringer og anbefalinger fra Energilandsby Flakkebjerg og EnergiØ Omø

Energirigtig renovering Erfaringer og anbefalinger fra Energilandsby Flakkebjerg og EnergiØ Omø Teknik og Miljø 2012 Energirigtig renovering Erfaringer og anbefalinger fra Energilandsby Flakkebjerg og EnergiØ Omø Energilandsbyprojektet Energilandsbyprojektet er et samarbejde mellem Slagelse Kommune,

Læs mere

Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter

Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter - Én samlet løsning Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter Hans Grohe køkkenarmatur 1990, kr.* Ifö Sign Toilet m/ soft close sæde 3450, kr.* Hans Grohe Brusersæt m/ termostat

Læs mere

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER CALEFA ÅBN OP OG MØD CALEFA MED CALEFA SPARER DU ENERGI OG FÅR EN MERE KOMFORTABEL HVERDAG HELE ÅRET RUNDT FJERNVARME KORT FORTALT HVAD

Læs mere

Energi og energibesparelser i bygninger

Energi og energibesparelser i bygninger Energi og energibesparelser i bygninger Restricted Siemens AG 2013 All rights reserved. Answers for infrastructure and cities. Agenda Energien står øverst på agendaen Hvor bruges energien i bygninger?

Læs mere

Solcelleanlæg i andelsboligforeninger

Solcelleanlæg i andelsboligforeninger Solcelleanlæg i andelsboligforeninger Hvem er Energitjenesten? Energitjenestens hovedopgave er at yde gratis og uvildig information om energibesparelser og vedvarende energi til den enkelte borger, virksomhed

Læs mere

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen.

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. www.combihouse.dk Combihouse Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. Konceptet hedder Combihouse, da det er meningen at boligkøberen

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika.

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika. Firmaprofil (CVR: 30564294) er et 100 procent dansk ejet firma med opstart i 2007 og udspringer af Nørresundby VVS, hvor VVS installatør Lars Christensen igennem mere end 25 år har haft fokus på energioptimering.

Læs mere

Service. Varmeservice. Varme, trivsel og tryghed

Service. Varmeservice. Varme, trivsel og tryghed Varmeservice Varme, trivsel og tryghed Når uheldet er ude Det danske vejr i vinterhalvåret er hverken særligt gæstfrit eller stabilt. Men én ting kan vi være nogenlunde sikre på: det er koldt! Derfor har

Læs mere

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Forebyggelse giver merværdi Erfaringer viser, at manglende vedligeholdelse ofte koster

Læs mere

Træk din el-installatør fra i skat. og gør din bolig mere værd. Preview BRUG HÅNDVÆRKER- FRADRAGET NU! blueinstall.dk

Træk din el-installatør fra i skat. og gør din bolig mere værd. Preview BRUG HÅNDVÆRKER- FRADRAGET NU! blueinstall.dk Træk din el-installatør fra i skat og gør din bolig mere værd BRUG HÅNDVÆRKER- FRADRAGET NU! blueinstall.dk Håndværkerfradraget kort fortalt Det nye håndværkerfradrag har et grønt sigte. Det betyder fx,

Læs mere

Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! Energi Fyn hjælper dig på vej

Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! Energi Fyn hjælper dig på vej Bliv uafhængig af stigende oliepriser og gør samtidig noget godt for miljøet. Energi Fyn hjælper dig på vej Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! 1 Energi Fyn har varmepumpeeksperter

Læs mere

21 gode råd der sparer vand og varme

21 gode råd der sparer vand og varme 21 gode råd der sparer vand og varme Få besøg af din VVS Mester og tjen penge 4 ud af 5 bruger for mange penge på opvarmning. Med et gratis Mestertjek får du overblik over, hvor der er penge at spare.

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

NOTAT. 1. Baggrund for notat. 2. Rumopvarmning

NOTAT. 1. Baggrund for notat. 2. Rumopvarmning NOTAT Projekt Stevns Rådhus Kunde Stevns kommune Notat nr. 1 Dato 2017-10-02 Til Flemming Andersen, Stevns kommune Fra Rune Meier Sørensen, Projektleder Rambøll Kopi til - 1. Baggrund for notat Udfordringer

Læs mere

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW AVN HYDROPOWER AVN HYDRAULIK HYDRAULIK WE KNOW HOW SERVICE REPARATION MONTAGE KOMPONENTSALG 3 NAVNE ÉN VIRKSOMHED BEDSTE SERVICE Vores kompetente serviceteam renoverer og servicerer alle fabrikater. Med

Læs mere

Solvarmeanlæg til store bygninger

Solvarmeanlæg til store bygninger Energiløsning UDGIVET april 2011 - REVIDERET JULI 2013 Solvarmeanlæg til store bygninger Videncenter for energibesparelser i bygninger anbefaler at etablere solvarmeanlæg i store bygninger. Det er især

Læs mere

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden!

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden! Rengøring af hjælpemidler - så er alt i orden! Spar tid, plads og penge på rengøring af hjælpemidler Lad SSG klare rengøringen af hjælpemidler. Så slipper du for besværet, sparer tid, plads og penge. Vores

Læs mere

Best Green. Dato 8. oktober 2019 BL Fremtidens varmeforsyning

Best Green. Dato 8. oktober 2019 BL Fremtidens varmeforsyning Best Green Dato 8. oktober 2019 BL Fremtidens varmeforsyning Best Green Solid, dansk varmeleverandør Kontor Udvalgte installationer Volume ~ 12 GWh kapacitet Installationer ~ 300 Stiftelse 2015 Ejerskab

Læs mere

inspiration Jeg bruger stort set ingen energi Lad el-måleren løbe baglæns Send oliefyret ud i kulden pak huset ind i en varm dyne

inspiration Jeg bruger stort set ingen energi Lad el-måleren løbe baglæns Send oliefyret ud i kulden pak huset ind i en varm dyne inspiration REN BESKED om REN ENERGI Jeg bruger stort set ingen energi Pump varmen op af jorden Lad el-måleren løbe baglæns Send oliefyret ud i kulden pak huset ind i en varm dyne Få ny energi Miljørigtig

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

Solvarmeanlæg til store bygninger

Solvarmeanlæg til store bygninger Energiløsning store bygninger UDGIVET APRIL 2011 - REVIDERET DECEMBER 2015 Solvarmeanlæg til store bygninger Videncenter for energibesparelser i bygninger anbefaler at etablere solvarmeanlæg i store bygninger.

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 7 Adresse: Kløverprisvej 87 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-043631-001 Energikonsulent: Tom Kjørnæs Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer

KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS HVAD ER DET? I Danmark har vi stort fokus på at reducere

Læs mere

Kursuskatalog 2009 Bosch Termoteknik 1. halvår

Kursuskatalog 2009 Bosch Termoteknik 1. halvår Kursuskatalog 2009 Bosch Termoteknik 1. halvår Indledning Hos Bosch Termoteknik er vi glade for at præsentere vores omfattende kursusprogram for 1. halvår 2009. Vi tilbyder tekniske kurser indenfor: Villa

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

Indsæt intro-billede

Indsæt intro-billede Indsæt intro-billede Muligheder for udskiftning af olieog naturgasfyr Energistyrelsens uvildige rådgivning om udskiftning af olie- og naturgasfyr udføres af Energitjenesten i samarbejde med, Bolius og

Læs mere

20 gode råd der sparer vand og varme

20 gode råd der sparer vand og varme 20 gode råd der sparer vand og varme Få besøg af din VVS Mester og tjen penge 4 ud af 5 bruger for mange penge på opvarmning. Med et gratis Mestertjek får du overblik over, hvor der er penge at spare.

Læs mere

Krav. Minimum: Energimærke A. Afkast fra emhætte (separat) Primær varmekilde Koldt vand

Krav. Minimum: Energimærke A. Afkast fra emhætte (separat) Primær varmekilde Koldt vand Energiløsning UDGIVET SEPTEMBER 0 - REVIDERET JUNI 08 Brugsvandsvarmepumpe Det anbefales at installere en brugsvandsvarmepumpe i huse med naturlig ventilation, hvor den primære varmekilde er dyr, fx i

Læs mere

SEF har leveret energi til både private og erhvervsdrivende i mere end 100 år

SEF har leveret energi til både private og erhvervsdrivende i mere end 100 år SEF har leveret energi til både private og erhvervsdrivende i mere end 100 år Vores forretningsområder er el, naturgas, fibernet, elinstallation og energirådgivning. Med store investeringer i vindenergi

Læs mere

LSC Ejendomsservice. et fornuftigt valg

LSC Ejendomsservice. et fornuftigt valg LSC Ejendomsservice et fornuftigt valg Indholdsfortegnelse Hvem er LSC Ejendomsservice................................... 3 Skift lejer på kun en uge.......................................... 4 Hvad tilbyder

Læs mere

BR15 høringsudkast. Ombygning. Niels Hørby, EnergiTjenesten

BR15 høringsudkast. Ombygning. Niels Hørby, EnergiTjenesten BR15 høringsudkast Ombygning Niels Hørby, EnergiTjenesten Komponentkrav ved ombygning Bygningsdel Ydervægge Terrændæk Loft og tag Komponentkrav: U-værdi / isoleringstykkelse 0,15 W/m 2 K (ca. 250 mm isolering)

Læs mere

A. Baggrundsspørgsmål

A. Baggrundsspørgsmål Videncenter for energibesparelser i Bygninger Spørgeskema Introtekst: Goddag, mit navn er Jeg ringer fra NIRAS Konsulenterne. Vi er ved at gennemføre en undersøgelse for Go Energi om energibesparelser

Læs mere

Standardværdier - konverteringstabel. Version 1 rev. 4 (marts 2013). Gældende fra 1. april 2013

Standardværdier - konverteringstabel. Version 1 rev. 4 (marts 2013). Gældende fra 1. april 2013 Standardværdier - konverteringstabel. Version 1 rev. 4 (marts 2013). Gældende fra 1. april 2013 ID_gl. ID_ny Titel 105300 Belys 1 Udskiftning af 10 W halogenbelysning med 1,5 W LED belysning 105450 Belys

Læs mere

Intelligente løsninger levering, installering og servicering af intelligent bygningsautomatik

Intelligente løsninger levering, installering og servicering af intelligent bygningsautomatik Intelligente løsninger levering, installering og servicering af intelligent bygningsautomatik 2 JYSK CTS BYGNINGSAUTOMATIK Vores opgave er at levere den bedste løsning Jysk CTS A/S er grundlagt på viden,

Læs mere

JORDVARME VEDVARENDE ENERGI FRA JORDEN

JORDVARME VEDVARENDE ENERGI FRA JORDEN JORDVARME VEDVARENDE ENERGI FRA JORDEN Jordvarme og varmepumper i sin helt egen klasse Et anlæg fra DVI Energi er et kvalitetsprodukt, du får glæde af i mange år fremover - det er vedvarende energi i

Læs mere

Danskerne og energibesparelser adfærd og holdninger

Danskerne og energibesparelser adfærd og holdninger Danskerne og energibesparelser adfærd og holdninger Potentialer for energibesparelser i danskernes boliger. Konkrete og enkle energispareforslag fra TEKNIQ din installatør gir dig råd Danskerne og energibesparelser

Læs mere

GOD ENERGI ER GOD ØKONOMI ENERGIOPTIMERING TIL VVS INSTALLATIONER

GOD ENERGI ER GOD ØKONOMI ENERGIOPTIMERING TIL VVS INSTALLATIONER GOD ENERGI ER GOD ØKONOMI ENERGIOPTIMERING TIL VVS INSTALLATIONER ENERGIOPTIMERING START MED DE LAVTHÆNGENDE FRUGTER 40% af Danmarks samlede energiforbrug går til opvarmning af varme og varmt brugsvand,

Læs mere

Faret vild i varmen? Din guide til den rigtige varmeløsning

Faret vild i varmen? Din guide til den rigtige varmeløsning Faret vild i varmen? Din guide til den rigtige varmeløsning 2 Indhold Side 04 Oliefyr Reducér dit olieforbrug og udnyt energien optimalt. Side 11 Jordvarmepumpe Med en jordvarmeløsning kan du halvere din

Læs mere

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission AKTIV HYDRAULIK Dine behov - vores mission Totalløsninger Fra idé til produktion og salg. Vi hjælper dig med udvikling og design af hydrauliksystemer. Vores landdækkende servicepartnere tilser gerne dine

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Vi har haft et varmesalg på i alt 11.843 MW mod 10.470 MW i det foregående år. Altså har varmesalget været noget større. Året har også haft

Læs mere

KVALITETSHÅNDVÆRK TIL TIDEN. leveret til fast pris med faglig stolthed. VVS El Entrepriser Forsikringssager Energibesparelser

KVALITETSHÅNDVÆRK TIL TIDEN. leveret til fast pris med faglig stolthed. VVS El Entrepriser Forsikringssager Energibesparelser KVALITETSHÅNDVÆRK TIL TIDEN leveret til fast pris med faglig stolthed VVS El Entrepriser Forsikringssager Energibesparelser Telefon: 7012 2020 www.fld.dk VI ER KENDT FOR SMIDIGE PROCESSER med en bred vifte

Læs mere

Solvarmeanlæg til store bygninger

Solvarmeanlæg til store bygninger Energiløsning store bygninger UDGIVET APRIL 2011 - REVIDERET JUNI 2018 Solvarmeanlæg til store bygninger Videncenter for energibesparelser i bygninger anbefaler at etablere solvarmeanlæg i store bygninger.

Læs mere

Kom med nu, og spar kr.!

Kom med nu, og spar kr.! FJERNVARMEN ER GRØN OG BILLIG Kom med nu, og spar 5.000 kr.! Mød os og få et tilbud! Se indeni HORNBÆK Fjernvarme Få fjernvarme nu - det bliver ikke billigere Fjernvarmen kommer til Stenstrup i 2017. Vi

Læs mere

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING Spar mange penge på din varmeregning med en -TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING SPAR PÅ VARMEUDGIFTERNE Med en luft-til-vand varmepumpe fra Nordisk Energirenovering har du mulighed for at reducere

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

Driftssikker Vindmølle

Driftssikker Vindmølle Driftssikker Vindmølle Kingspan Wind er det seneste produkt i Kingspan Groups miljøvenlige sortiment. Resultatet af 30 års forskning, udvikling og innovation med installationer i mere end 60 lande og på

Læs mere

Mulighedskatalog. Proffesionsskolerne. [Kundelogo - eller slet tekst] Energibesparelse. 13. november 2013. [Kundes adresse]

Mulighedskatalog. Proffesionsskolerne. [Kundelogo - eller slet tekst] Energibesparelse. 13. november 2013. [Kundes adresse] [Kundelogo - eller slet tekst] Mulighedskatalog Energibesparelse Proffesionsskolerne 13. november 2013 [Kundes adresse] Bascon A/S Åboulevarden 21 Postbox 510 DK-8100 Aarhus C Indholdsfortegnelse Introduktion...3

Læs mere

Hybridvarmepumper Gastekniske dage 2017

Hybridvarmepumper Gastekniske dage 2017 Hybridvarmepumper Gastekniske dage 2017 v/vagn Holk Lauridsen Videncenter for Energibesparelser i bygninger Emner de næste 30 minutter.. Kort om VEB.. Baggrunden og formål med udvikling af hybridvarmepumper

Læs mere