Den store rengøringsplan for efterårsferien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den store rengøringsplan for efterårsferien"

Transkript

1 25,3 OZ / 750 ml BASERET PÅ Den store rengøringsplan for efterårsferien Med økologisk blomstervand Naturlige essentielle oiler fra Grapefrugt SUKKER PRODUCERET I DANMARK Så er vi klar til at skyde den store efterårsrengøring i gang! Vi har designet planen til dig der har efterårsferie, så du kun behøver at bruge to timer om dagen på rengøring. Resten af ferien kan du slappe af, nyde samvær med familie og venner, og stadig have et skindende rent hjem når ugen er omme. Hvis ikke du er så heldig at have efterårsferie, kan du i stedet bruge de forskellige dele af vores plan når det passer dig f.eks. i weekenden. Rigtig god arbejdslyst!

2 MANDAG: Støv af, sortér og smid væk Du starter med at støve alle overflader af med en tør klud. Normalt vil man anbefale at bruge mikrofiberklude til dette formål, da de binder støvet, så det ikke hvirvler rundt i hele huset. Desværre er disse klude mistænkt for at afgive skadeligt plastik, hvorfor jeg i stedet vil anbefale at du imprægnere almindelige bomuldsklude, da dette giver samme effekt se nedenfor hvordan du gør. Gå systematisk til værks, så du når rundt over det hele. Begynd med de øverste flader, så der ikke drysser støv ned, på allerede rengjorte steder. Når du alligevel er rundt i alle afkroge af dit hjem, er det en perfekt anledning til at sortere i de mange ting og sager, der ofte ophober sig på hylder og i skabe. En god tommelfingerregel er, at der skal smides en pose ud, med gamle papirer og glemte sager, i hvert rum husk at overveje om der er noget du ikke bruger mere, som andre kunne have glæde af, og derfor ikke skal smides væk men til genbrug. Når du er færdig med at sortere og støve af i alle rum, hælder du er par dråber Eco Clean Opvask i en balje med vand, og vasker alle de afstøvede områder. Når du vasker håndtag, karme og andre ofte meget fedtede områder, kan du med fordel spraye med Eco Clean Antifedt, lade det virke i fem minutter, og tørre efter. Når du har klaret ovenstående, er det tid et velfortjent hvil! Du kan nu holde efterårsferie resten af dagen med god samvittighed Sådan imprægnerer du dine bomuldsklude Bland 1 spsk. glycerin i 1 liter vand. Dyb dine almindelige bomuldsklude i blandingen, og lad dem tørre. Opbevar kludene i en lufttæt pose, indtil de skal bruges :) TIRSDAG: Støvsug og vask gulv i hele huset Når du skal støvsuge, er det vigtigt at du samtidig lufter ud, og lader vinduerne stå åbne, et stykke tid efter du er færdig. På denne måde sørger du for, at alt det støv du hvirvler op under støvsugningen, ikke ender på de rengjorte overflader. Ligesom i går er det vigtigt at gå systematisk til værks, når gulvene skal gøres rent. Sørg for at gulvet er så frit som muligt - stil stole og andre mindre møbler op på bordene, så du nemt kan komme rundt i alle hjørner. Begynd med at støvsuge vægge og karme grundigt husk også her at starte oppefra. Derefter er det møblernes tur. Det er vigtigt at både sofaen, sengene og andre bløde møbler bliver støvsuget omhyggeligt, da disse ofte er hjem for mange husstøvmider. Har du gulvtæpper skal de bankes grudigt i den friske luft på god gammeldags manér, og derefter støvsuges. Som det sidste støvsuger du gulvene rum for rum begynd midt i rummet, og bevæg dig derefter ud mod kanten, så du er sikker på ikke at efterlade nogen helligdage :)

3 Når støvsugningen er veloverstået, er det tid til gulvvask. Hertil har jeg i dagens tip, lavet en gulvvaskblanding, der er rigtig effektiv på de fleste almindelige gulve. Vigtigt at huske i forbindelse med gulvvask er, at trægulve som hovedregel ikke har godt af for meget vand, hvorfor en hårdt opvredet gulvklud eller moppe, er det bedste redskab. Gå frem på samme måde som med støvsugningen - start midt i rummet, bevæg dig systematisk ud mod kanten, og husk gulv- og dørkarme, der ofte er meget beskidte. Tillykke! Du er nu ét skridt nærmere et skindende rent efterårshjem. Hjemmela vet gulv vask Dette er opskriften på verdens nemmeste og mest effektive gulvvask og så kan du bruge det til stort set alle gulve! Du skal blot blande ca. 3,5 liter vand, med 0,5 dl. eddike, og 0,5 dl. Eco Clean Opvask i din yndlingsduft :) Så er du klar til at gå i gang! ONSDAG: Køkkenrengøring Køkkenet er et af de rum vi bruger mest og som bliver allermest beskidt, med masser af indgroet snavs og fedtede overflader. Det er derfor rigtig vigtigt, at du kommer ordentligt i dybden med din efterårsrengøring i dette rum. Start med at spraye alle overflader, skabslåger og hylder med Eco Clean Antifedt, lad det virke i 10 minutter, og tør så efter med en hårdt opvredet klud. Vær i denne forbindelse særligt opmærksom på emhætten, da det meste fedt og stegeos selvsagt ender her. Hvis du har din skraldespand stående i et skab, eller hægende indvendigt på en skabslåge, skal du tømme dette skab, spraye det med Eco Clean Universal, og tørre det efter med en fugtig klud. Ovnen gøres rent med en blanding af natron og eddike, og lågen poleres med Eco Clean Glas & fedt se vores blogindlæg om ovnrengøring, for en udførlig beskrivelse af hvordan du får din ovn helt ren med denne metode :) Derefter sorterer du alle dine skabe, og smider gamle madvarer ud ofte kan der bagerst i skabene gemme sig mel og gryn, hvor holdbarheden for længst er overskredet, og som derfor optager unødig plads på hylderne. Tør derefter skabene af med en klud indvendigt. Ryd også op i skufferne og vask dem i bunden særligt bestikskuffen er ofte skjulested for mange bakterier. Tøm nu køleskabet helt for madvarer, tag alle hylder ud, og vask dem grundigt med vand iblandet et par dråber Eco Clean Opvask. Vask køleskabet indvendigt med den samme blanding, inden du sætter hylder og madvarer på plads igen.

4 Til sidst afkalker du din elkedel og/eller din kaffemaskine, med en blanding af halv vand, halv eddike. Fyld vandbeholderen, og lad blandingen koge op/løbe igennem ca. 3-4 gange. Brug nu din nyafkalkede kaffemaskine, til at lave dig selv en velfortjent kop kaffe :) Lav din egen træpolering Med denne opskrift på træpolering kan du opfriske din træbordplade, og få dine spækbrætter til at se nye ud igen. Du skal blot blande 2 dele friskpresset citronsaft og 1 del olivenolie, putte det i en tom forstøver, og polere den valgte overflade med en blød pensel. TORSDAG: Rengøring af badeværelse Badeværelset er et af de rum der oftest bliver gjort rent, men som man sjældent kommer helt i dybden med det skal vi have gjort noget ved i dag! Det er ikke så nemt at støvsuge badeværelset, når rengøringen først er begyndt, og der bliver sprøjtet lidt med vandet. Start derfor altid med at støvsuge. Husk at smide eventuelle tomme toiletruller, shampooflasker og lignende ud, og tømme skraldespanden. Spray derefter armaturet og andre kalkramte områder med Eco Clean Antikalk, eller bland 2 dele vand og 1 del eddike i en forstøverflaske. Lad det virke i 10 minutter, og brug derefter en skruesvamp til de mest genstridige kalkrester. Skyld med vand og tør efter med en klud. Brug efterfølgende den samme eddikeblanding til toilettet, og spray alle steder på selve toilettet og toiletbrættet husk endelig fugen nederst mod gulvet. Bland derefter 2 dele Eco Clean Opvask med 1 del eddike, fordel blandingen i toiletkummen, og lad det virke mens du fortsætter. Brug en af dine imprægnerede klude fra i mandags, sammen med vand- og eddikeblandingen, til at rengøre spejlet. Skyl efter med vand, og polér med Eco Clean Glas. Vask nu alle øvrige flader, greb, skabslåger og karme med Eco Clean Universal og en almindelig bomuldsklud. Nu er det tid til at vende tilbage til toilettet. Brug toiletbørsten og rengør inde i kummen. Er toilettet meget hårdt ramt af kalk, kan du købe en pimpsten, hvor du med håndkraft sliber kalken af kummen. Stenen opløses mens du sliber, og efterlader derfor ingen ridser. Brug derefter en klud til at vaske toilettet grundigt udenpå og indvendigt. Som det sidste skifter du håndklæder og vaskeklude, og vasker gulvet med Eco Clean Universal og så er det tid til et dejligt varmt og afslappende bad! :)

5 Dagens tip: Miljøvenlig rensning af afløb Hæld et par spiseskefulde natron, efterfulgt af et par deciliter ren eddike, i dit afløb dette er meget effektivt og fjerner dårlig lugt og eventuelle tilstoppelser. Lad det hele virke i minimum minutter meget gerne længere hvis tiden er til det. FREDAG: Vinduespudsning Nu hvor vi efterhånden har været hele huset rundt, er det tid til at afslutte vores efterårsrengøring med manér, og lade vores rene hjem bade i det smukke efterårslys. Skinnende rene vinduer er, som du ved, det der sætter prikken over i et i rengøring :) Start med at vaske vinduesrammer (og karme hvis ikke du gjorde det i mandags) grundigt. Brug til dette en klud og vand med et par dråber Eco Clean Universal. Hvis du allerede har vasket karmene tidligere på ugen, så dæk dem til med et par aviser, så de ikke bliver beskidte igen. Bland 5 liter lunkent vand, 1 spsk. Eco Clean Opvask og en dl. eddike ja der er virkelig ingen grænser for hvad eddike kan bruges til, når det kommer til rengøring! Vask nu ruden grundigt med en svamp, og fjern vandet med en svaber. Vask derefter ruden en gang til på samme måde hvis det er nødvendigt, og tør efter med en ren, fnugfri og tør klud. Til sidst sprayer du med Eco Clean Glas & fedt, og polerer igen med en fnugfri klud. Brug eddike når du pudser vinduer Når du skal pudse vinduer, er det en god idé at bruge eddike, da eddike binder kalken i vandet, så der ikke kommer striber eller pletter på ruden når du er færdig. Brug blandingsforholdet 5 liter vand, 1 spsk. Eco Clean Opvask, og en dl. eddike, for et smukt og spejlblankt resultat. Så er den store Eco Clean efterårsrengøring slut! Nu er det tid til at smække benene op, og se frem til weekenden, hvor den står på ren afslapning og hygge :) Tak fordi du var med!

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden Kabinen Sådan gør du: Kabinen er et godt sted at starte når du vil gøre din bil ren, så kan den nemlig tørre, mens du vasker og polerer resten af bilen. Tørre! ja for der skal noget fugt til, for at få

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

Gode råd til rengøring i hjemmet

Gode råd til rengøring i hjemmet Gode råd til rengøring i hjemmet Aflast ryggen ved at bøje i knæene og støtte hånden på benet. Sid ned under arbejdet/ støt på lårene Generelle råd til rengøring i hjemmet Del rengøringen op og fordel

Læs mere

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 April 2013 Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 De fleste af os opholder os inden døre mere end 90 % af tiden. Derfor er indeklimaet meget vigtig for vores sundhed. Mange forskellige

Læs mere

Hovedrengøring sommer 2010

Hovedrengøring sommer 2010 Hovedrengøring sommer 2010 VARME TRAPPE Det forventes, at der ved hovedrengøringen mindst udføres følgende: 1. Spindelvæv i "lofterne" fjernes med en kost. 2. Vinduerne mod gården, som kan nås, vaskes

Læs mere

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY :

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY : EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og Skib: MM / YYYY : Opbevaringen Hyppighed Rengøringsmiddel Dørk fejes og Sæbevand (også hvor Grundig vask når nødvendigt der opbevares friske råvarer

Læs mere

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Tillykke med købet af dit nye Wiking Gulv! Følg denne vejledning/instruktion således din hårdvoks olierede overflade forbliver holdbar, smuk og let at pleje.

Læs mere

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Disse laminerede dokumenter udleveres af bookingmaster sammen med nøglen og returneres igen, efter endt ophold i fælleslejligheden.

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Sundt indeklima sådan gør du

Sundt indeklima sådan gør du Sundt indeklima sådan gør du Indeklimaet er vigtigt for din families sundhed Vi opholder os indendøre mange timer om dagen og derfor er indeklimaet vigtigt for vores sundhed. Rygning og fugt, men også

Læs mere

Sundt indeklima sådan gør du

Sundt indeklima sådan gør du Sundt indeklima sådan gør du Indeklimaet er vigtigt for din families sundhed Vi opholder os indendøre mange timer om dagen og derfor er indeklimaet vigtigt for vores sundhed. Rygning og fugt, men også

Læs mere

Lærerværelse:Emma Nielsen

Lærerværelse:Emma Nielsen Lærerværelse:Emma Nielsen Lister i vinduer tørres af Lamper og el lister tørres af Reol tømmes og tørres af (vask gulv under) Borde tørres af Computer tørres af Pudse vinduer indvendigt Fod lister tørres

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

Oliering og Pleje af Trægulve

Oliering og Pleje af Trægulve Oliering og Pleje af Trægulve 1. Oliering - nylagte ubehandlede massive trægulve 2. Plejeoliering - nylagte fabriksolierede trægulve 3. Plejeoliering eksisterende olierede trægulve 4. Rengøring og vask

Læs mere

TEKNISK KRAVSPECIFIKATION SKOLE. Programkoder

TEKNISK KRAVSPECIFIKATION SKOLE. Programkoder Rengøringsservice på skoler og SFO mv. i skal udføres i henhold til nedenstående kvalitetsbeskrivelser i form af rengøringssystemet programmeret rengøring. Hvert enkelt lokale er tildelt et program i form

Læs mere

Søndag ½ dag Tjek søndagslisten igennem. Det burde være ordnet af det foregående hold, men man ved jo aldrig ;-)

Søndag ½ dag Tjek søndagslisten igennem. Det burde være ordnet af det foregående hold, men man ved jo aldrig ;-) Søndag ½ dag Tjek søndagslisten igennem. Det burde være ordnet af det foregående hold, men man ved jo aldrig ;-) - Sæt straks madvarer på køl/frys - Tjek temperaturen i køleskabet +5 gr. og fryser - 18

Læs mere

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine!

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Vi er Danmarks største online hvidevareforhandler. Spørg

Læs mere

Rengøring, pleje og vedligehold af Nordic Roots, Naturolie.

Rengøring, pleje og vedligehold af Nordic Roots, Naturolie. Rengøring, pleje og vedligehold af Nordic Roots, Naturolie. Plejebehandling umiddelbart efter montering. Oliebehandlede gulve skal umiddelbart efter montering behandles med Trip Trap Oliepleje eller med

Læs mere

Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark

Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark Rengøring skema G- Line Tattoo Danmark Take your cleaning and Hygiene standards to an entirely new level with the revolutionizing, three- step effect of Guardian Technology. G-Line Tattoo - Rengøringsskema

Læs mere

1. Kontor, opvaskerum og mellemgang ved køkken (4 alumner) (Revideret 2. oktober 10) Godkendt 2. omgang. Tidspunkt Beskrivelse Godkendt Bemærkninger

1. Kontor, opvaskerum og mellemgang ved køkken (4 alumner) (Revideret 2. oktober 10) Godkendt 2. omgang. Tidspunkt Beskrivelse Godkendt Bemærkninger 1. Kontor, opvaskerum og mellemgang ved køkken (4 alumner) (Revideret 2. oktober 10) Tidspunkt Beskrivelse Godkendt Bemærkninger Opvaskerum 1 gang om ugen Vask gulv med grovrens, også under KEN og vasken

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

Hyppige pletter. Besma International Chem a/s 2014. Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret. www.besma.dk

Hyppige pletter. Besma International Chem a/s 2014. Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret. www.besma.dk Hyppige pletter Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret www.besma.dk Hyppige pletter Indhold: 1. Fedt og olie pletter 2. Fugleklatter 3. Insekter på loftet 4. Jord og græs pletter

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

guide MARTS 2011 - flere guider på bt.dk/plus sider Den store guide til Rengøring Køkken børneværelse

guide MARTS 2011 - flere guider på bt.dk/plus sider Den store guide til Rengøring Køkken børneværelse MARTS 2011 - flere guider på bt.dk/plus guide 16 sider Den store guide til Rengøring Køkken stue Badeværelse børneværelse Ekspertens bedste råd 2 rengøring 3 Flere guides på bt.dk/plus Rent i hele huset

Læs mere

1400 Tank kapacitet l. 1,2 Maks. damptryk bar. 3 Vægt uden tilbehør. 3,4 Mål (L x B x H) mm. 360 x 190 x 290

1400 Tank kapacitet l. 1,2 Maks. damptryk bar. 3 Vægt uden tilbehør. 3,4 Mål (L x B x H) mm. 360 x 190 x 290 SC 1122 Med en damprenser sparer du ikke kun vand og rengøringsmidler, men også masser af tid. Du kan gøre de fleste rengøringsjobs på den halve tid med samme resultat, måske endda bedre. Da damprenseren

Læs mere

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde.

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde. Velkommen på Næsgården. Vi håber, at I må få et godt ophold i på lejren. Det er vort håb, at I vil hjælpe os med at bevare lejrområdet således, at det fortsat kan være attraktivt at komme her.derfor er

Læs mere

Opgave 1. Vand og vandforsyning (fase 1) Hvilke ting indeholder vand? Til dette forsøg skal du bruge:

Opgave 1. Vand og vandforsyning (fase 1) Hvilke ting indeholder vand? Til dette forsøg skal du bruge: Opgave 1 Hvilke ting indeholder vand? Ting Plasticposer 6 forskellige ting Gør som på billedet. Gæt om det indeholder vand Resultat af forsøg Jeg tror at tomaten indeholder vand Ja, tomater indeholder

Læs mere

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE DAMPRENSERE Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE 6 DAMRENSERE PT_LOREM IPSUM HVORDAN DOLOR VIRKER SED DE HELT RENT UDEN KEMI Hemmeligheden bag rengøring med damp er baseret på en kraftfuld kombination

Læs mere

Bollebager. Funktionsuddannelse Køkken. Højagergaard

Bollebager. Funktionsuddannelse Køkken. Højagergaard Bollebager Funktionsuddannelse Køkken 1 Indhold Før du går i gang... 3 Vask hænderne grundigt... 3 Bollebager... 5 Hent ingredienserne... 5 Rør dejen... 8 Start maskinen... 9 Stop maskinen... 10 Rør dejen

Læs mere

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN NYE BOLIG TIPS OG GODE RÅD TIL DEN DAGLIGE RENGØRING OG VEDLIGEHOLD

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN NYE BOLIG TIPS OG GODE RÅD TIL DEN DAGLIGE RENGØRING OG VEDLIGEHOLD SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN NYE BOLIG TIPS OG GODE RÅD TIL DEN DAGLIGE RENGØRING OG VEDLIGEHOLD 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen i din nye lejlighed 3 Vand, varme og sanitet 5 Sådan rengør du malede overflader

Læs mere

Rengøring. guide DEN STORE GUIDE TIL. sider KØKKEN STUE BADEVÆRELSE BØRNEVÆRELSE EKSPERTENS BEDSTE RÅD

Rengøring. guide DEN STORE GUIDE TIL. sider KØKKEN STUE BADEVÆRELSE BØRNEVÆRELSE EKSPERTENS BEDSTE RÅD April 2013 - flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide 16 sider DEN STORE GUIDE TIL Rengøring KØKKEN STUE BADEVÆRELSE BØRNEVÆRELSE EKSPERTENS BEDSTE RÅD 2 rengøring Rent i hele huset INDHOLD I DETTE

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, juleafslutninger og andre mindre sammenkomster. Lokalet udlejes ikke til større fester. (Max 30 personer) Møblerne

Læs mere

Pleje af keramiske fliser, klinker og natursten

Pleje af keramiske fliser, klinker og natursten Pleje af keramiske fliser, klinker og natursten Fliser og klinker af naturens egne materialer x Fliser og klinker af keramisk materiale eller natursten har været fremstillet i årtusinder. Materialerne

Læs mere

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE DAMPRENSERE Helt rent uden kemi HOME & GARDEN DAMPRENSERE 6 DAMPRENSERE PT_LOREM IPSUM HVORDAN DOLOR SED VIRKER DE HELT RENT UDEN KEMI DAMP DRÆBER 99,99 % AF ALLE BAKTERIER* Hemmeligheden bag rengøring

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

Vibo afdeling 118 Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning til badeværelset

Vibo afdeling 118 Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning til badeværelset Indholdsfortegnelse Afløb i baderum... 2 Rist.... 2 Vandlås... 2 Bordplade og vask... 4 Almindelig rengøring af bordplade og vask:... 4 Fjernelse af kalk... 4 Vedligeholdelse af Bordplade og vask:... 4

Læs mere

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan tåle vejr og vind uden

Læs mere

Tillægsvejledning. Linolie

Tillægsvejledning. Linolie Tillægsvejledning Linolie September 2015 1 Linolie på Dinesen gulve Douglas, Pine, Oak Dinesen planker leveres altid ubehandlede og skal efter lægning afslibes og grundbehandles. Det er vigtigt at overveje

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING Denne maskine opfylder følgende direktiver og retningslinier: EMC 92/31/EEG & RoHs 2002/95/EEG FOOD 1935/2004/EEG 93/68/EEG WEEE 2002/96/EEG LVD 73/23/EEG. 2007 Animo Alle rettigheder

Læs mere

RENGØRING. hos dig der er overfølsom

RENGØRING. hos dig der er overfølsom RENGØRING hos dig der er overfølsom FORORD Det er ikke muligt at rengøre sig ud af allergiske problemer, men rengøringen er vigtig, fordi den nedsætter støvmængden og dermed mængden af allergener og irritanter

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan fuldglasvægge (TP Lite, TP Lite Twin, TP Acoustic) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Glas: Fuldglasvæg. Glas monteret i aluminiumsprofiler fuget eller samlet

Læs mere

God ergonomi i rengøringsarbejdet

God ergonomi i rengøringsarbejdet TUP14 motivation og læringsudbytte God ergonomi i rengøringsarbejdet FOKUS PÅ TOSPROGEDE AMU KURSISTER Pas på kroppen når du arbejder! Mennesker arbejder med rengøring alle steder, også mange steder, hvor

Læs mere

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER Når du skal male vægge og lofteer starter du altid med lofteet. Inden har du dog afdækket gulv og lister (og evt. møbler i rummet). Afdækning før malerarbejdet - skridt for skridt Næsten alle indendørs

Læs mere

LEIFHEIT RENGØRING KUNDECENTER DK

LEIFHEIT RENGØRING KUNDECENTER DK VEJLEDNING LEIFHEIT RENGØRING KUNDECENTER DK WWW.LEIFHEIT.COM COMBI SYSTEM (254685) Combi fladmoppen er meget enkel at betjene og det specielle microfiber cover kan benyttes på alle overflader og fjerner

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Klubmedlemmer har mulighed for at låne klublokalet til private arrangementer indenfor nærmeste familie, hvilket

Læs mere

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI AktivE Bakterier & Enzymer AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact er et miljørigtigt rengøringsmiddel, som består af mikroorganismer og enzymer. Biobact Clean ALT-I-ET-RENGØRING Nilfisk Biobact

Læs mere

Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014.

Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014. Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014. Version 26.11. 2014 Gulvvarme. Reguleres via nederste låge i teknikskabet i gangen. Termostaten til gulvvarme er mærket GV. Ved indstilling på

Læs mere

AFSNIT 5: KØKKEN OG GARDEROBESKABE

AFSNIT 5: KØKKEN OG GARDEROBESKABE AFSNIT 5: KØKKEN OG GARDEROBESKABE 01-11-2018 1 S i d e Køkken og garderobeskabe Køkkenet er leveret af HTH i Aalborg. Under dette afsnit findes gode råd og vejledninger omkring daglig drift og vedligehold

Læs mere

Selskabslokalet Opdateret d. 1. september 2006

Selskabslokalet Opdateret d. 1. september 2006 Selskabslokalet Opdateret d. 1. september 2006 Selskabslokalet Selskabslokalet må kun udlejes til beboere på Jens Warmings Vej og lejeren skal være til stede ved festen. Musikken slutter kl 2.00. Lokalerne

Læs mere

Vedligeholdelse stole & borde

Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole Møbelstoffer Uld er grundet sin elasticitet, slidstyrke og snavs afvisende egenskaber, en af de bedste råvarer til møbeltekstiler. Desuden indeholder

Læs mere

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Privat Tæpper Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Vedligeholdelse Tæpper korrekt vedligeholdelse giver størst udbytte Tæpper har en lang række gode egenskaber, der bedst bliver bevaret, hvis

Læs mere

Instruks til brug ved udlejning

Instruks til brug ved udlejning Instruks til brug ved udlejning 27.08.18 Generelt: Som lejer får du udleveret en nøglebrik, der passer til indgangsdør og teknikrum (sikringer). Husk, at få aftalt tid til afhentning af nøglebrík et par

Læs mere

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler Toyota Bilpleje Komplet kollektion af bilplejemidler Det er nemt at pleje din bil Du stoler på din Toyota. Dag efter dag. Uanset hvor turen går hen, giver det ro i sjælen, at din bil er driftsikker og

Læs mere

EJENDOMSPARTNER. Lejeforhold. ved fraflytning

EJENDOMSPARTNER. Lejeforhold. ved fraflytning EJENDOMSPARTNER Lejeforhold ved fraflytning Indholdsfortegnelse Istandsættelse... Side F lyttesyn og frafly tningsrapport... Side 4 3 D et koster penge at flytte... -også som lejer! U dgifterne i forbindelse

Læs mere

BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA

BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA HVORFOR HAVE ET GODT INDEKLIMA? FORDI VI MENNESKER OPHOLDER OS INDENDØRE 90 % AF TIDEN, OG INDEKLIMAET HAR DERFOR STOR BETYD- NING FOR VORES SUNDHED, KOMFORT

Læs mere

Produkter SC 2.500 C *EU

Produkter SC 2.500 C *EU Produkter SC 2.500 C *EU Lille, kompakt og løbende genopfyldelig damprenser i moderne design. Kraftfuld maskine til rengøring af alle hårde overflader uden brug af kemikalier - takket være et damptryk

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Du kan som klubmedlem låne vores klublokaler til festlige lejligheder i forhold til dig selv og din familie

Læs mere

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effeektive rengøringsrutine

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effeektive rengøringsrutine Få et fuldstændigt rent hjem med denne effeektive rengøringsrutine Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring

Læs mere

Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48

Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48 Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48 Uge 13 Mandag: Glaseret skinke med flødekartofler og karamelliserede løg 5 stk. kartofler 2 stk. løg 1 fed. hvidløg 1 stk. hønsebouillon terning 0,25 l fløde

Læs mere

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg Regler for fælleshus A/B Humlebjerg Gældende fra (Vedtaget på generalforsamling) Side 1 af 8 Regler for anvendelse af fælleshuset Hvem er ansvarlig for anvendelse af fælleshuset? Det er til enhver tid

Læs mere

3. Badeværelse. 3.1 Bl. batterier

3. Badeværelse. 3.1 Bl. batterier 3. Badeværelse 3.1 Bl. batterier Vedligeholdelse Vedligeholdelse Kontrollér alle dele, rens dem, udskift dem evt., og smør dem med specielt armaturfedt (bestillingsnr. 45 589). Reservedele Se TPI (Teknisk

Læs mere

Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning

Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning www.biga.dk Rengøringsog vedligeholdelsesvejledning Indvendig rengøring af skabskorpus og hylder. Rengøres bedst med husholdningens sædvanlige vandopløselige rengøringsmidler

Læs mere

Brugervejledning August 2013

Brugervejledning August 2013 Nestlégården, afd. 312 Renovering af bad og køkken Kongensgade 2-6 Nr. Voldgade 56-60 Kongensstræde 1-11 Bjergegade 3 Nr. Voldgade 56-60 Kongensstræde 1-11 Bjergegade 3 Brugervejledning August 2013 Badeværelse

Læs mere

Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S

Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Denne vejledning hjælper dig med at pleje og vedligeholde dine produkter fra Cube Design, så

Læs mere

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet Think Think Yellow Think Orange Think Red Think Green Think Blue Think Purple Fødevaresikkerhed som topprioritet Flere produkter i f lere farver end nogen andre Vægophæng Børster Koste Skrabere Spande

Læs mere

Popcorngryde til grillen

Popcorngryde til grillen Popcorngryde til grillen Produktinformation Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90421AS2X3VII 2016-12 340 225 Kære kunde! Din nye popcorngryde med emaljebelægning gør det nemt at lave lækre popcorn på grillen

Læs mere

Gode råd der sælger din bolig

Gode råd der sælger din bolig Gode råd der sælger din bolig Giv dit hjem mere værdi Vi har lavet denne folder med boligtips til dig, så du nemt og overskueligt kan give dit hjem mere værdi inden fremvisning. På en fremvisning handler

Læs mere

Ingen Lette begrænsninger begrænsning

Ingen Lette begrænsninger begrænsning Sundhed & Omsorg Katalog over indsatsområder Indsatsområde: Vedligeholde/kompensere 2.1.1 Rengøring Indsats med henblik på at sikre/udføre rengøringsopgaver i borgerens hjem. Lovgrundlag Lov om Social

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan systemvægge (FLEXICA, FLEXICA LINE, VENTURA/OPEN) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Systemvæg. Stolpekonstruktion bestående af galvaniserede stålprofiler

Læs mere

SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET

SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET BADEVÆRELSET Badeværelset er det sted, hvor næsten to tredjedele af hjemmets vandforbrug foregår. Vi skyller ud i toilettet, tager varme bade om vinteren

Læs mere

Væk med skimmelsvamp. sådan gør du. Sådan gør du. Tegn på skimmelsvamp: Tag kampen op: HUSK! Du bør lufte grundigt ud 3 x 15 minutter dagligt.

Væk med skimmelsvamp. sådan gør du. Sådan gør du. Tegn på skimmelsvamp: Tag kampen op: HUSK! Du bør lufte grundigt ud 3 x 15 minutter dagligt. Sådan gør du Tegn på skimmelsvamp: Væk med skimmelsvamp - når skimmelsvamp er væk sådan gør du Når skimmelsvamp er fjernet, er det vigtigt at støvsuge og afvaske grundigt, så du fjerner alt støv og skidt,

Læs mere

Nørrebrogade 9. nb9.fsb.dk. Nørrebrogade 9. Sådan vedligeholder du den renoverede bolig

Nørrebrogade 9. nb9.fsb.dk. Nørrebrogade 9. Sådan vedligeholder du den renoverede bolig Nørrebrogade 9 nb9.fsb.dk Nørrebrogade 9 Sådan vedligeholder du den renoverede bolig rev. juni 2015 2 lndhold Må jeg hænge ting op på væggene? Side 5 Fugt Side 6 Vægfliser Side 7 Gulvklinker Side 7 Gulvafløb

Læs mere

FAKTA 4:1. Personlig hygiejne og rengøring. Personlig hygiejne og rengøring. Mad, hygiejne og mikroorganismer 2

FAKTA 4:1. Personlig hygiejne og rengøring. Personlig hygiejne og rengøring. Mad, hygiejne og mikroorganismer 2 Personlig hygiejne og rengøring FAKTA 4:1 Personlig hygiejne og rengøring Det er nødvendigt med en god personlig hygiejne og en god hygiejne i køkkenet, når du laver mad. Det er især vigtigt at vaske hænder

Læs mere

Lejerforhold ved fraflytning

Lejerforhold ved fraflytning Lejerforhold ved fraflytning Indholdsfortegnelse Lejerforhold ved fraflytning Istandsættelse...side 3 Flyttesyn og fraflytningsrapport...side 4 Ombygning eller ændringer...side 4 Det koster penge at flytte

Læs mere

Rengøring. Hvorfor gør vi rent?

Rengøring. Hvorfor gør vi rent? Rengøring 1 2 Rengøring Hvorfor gør vi rent? a) Øge hygiejniske forhold, dvs. mindske antallet af mikroorganismer b) Mindske risiko for infektion og smitte afbryde smitteveje c) Vedligeholde indbo og bolig

Læs mere

Badeværelse - vedligehold / rengøring

Badeværelse - vedligehold / rengøring Boligforeningen AAB afd. 68 Badeværelse - vedligehold / rengøring Korrekt brug og vedligehold / rengøring af badeværelset reducerer påvirkningen af materialer og konstruktioner, og forlænger badeværelsets

Læs mere

Nordisk. Funktionel. Men langt fra kølig. Et lille stykke design, som hylder evnen til at leve livet.

Nordisk. Funktionel. Men langt fra kølig. Et lille stykke design, som hylder evnen til at leve livet. Nordisk. Funktionel. Men langt fra kølig. Et lille stykke design, som hylder evnen til at leve livet. Pressalit Sign Art rummer funktioner, du vil sætte pris på i hverdagen. Dæmpet nedslag for eksempel.

Læs mere

SUNDT MILJØ I BOLIGEN TIPS OG GODE RÅD TIL DIG, SOM BOR TIL LEJE

SUNDT MILJØ I BOLIGEN TIPS OG GODE RÅD TIL DIG, SOM BOR TIL LEJE SUNDT MILJØ I BOLIGEN TIPS OG GODE RÅD TIL DIG, SOM BOR TIL LEJE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Gode vaner giver godt indeklima 3 Luft ud også om vinteren 4 Sæt varme på 5 Fugt i boligen? 6 Sådan undgår du fugt

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Franskbrød. Ingredienser: Vand 1000 g ( lunkent ) Margarine 100 g Hvedemel 1900 g. Dejvægt ialt 3135 g som svarer til ca 4,5 franskbrød.

Franskbrød. Ingredienser: Vand 1000 g ( lunkent ) Margarine 100 g Hvedemel 1900 g. Dejvægt ialt 3135 g som svarer til ca 4,5 franskbrød. Franskbrød Ingredienser: Vand 1000 g ( lunkent ) Sukker 30 g Salt 30 g Gær 75 g Margarine 100 g Hvedemel 1900 g Dejvægt ialt 3135 g som svarer til ca 4,5 franskbrød. Alle ingredienser kommes i en kedel/skål

Læs mere

Produkter SC 2.600 CB

Produkter SC 2.600 CB Produkter SC 2.600 CB Lille, kompakt og løbende genopfyldelig damprenser i moderne design. Kraftfuld maskine til rengøring af alle hårde overflader uden brug af kemikalier - takket være et damptryk på

Læs mere

Indendørs og udendørs spa

Indendørs og udendørs spa VejEN TIL VELVÆRE I DIN Indendørs Spa Scandinavian SpaCare INDENdørs spa Indendørs og udendørs spa Det er en totaloplevelse at gå i spabad. Når du tænder for vandet og lader dig sænke ned i det opvarmede

Læs mere

Brugervejledning for keramikværkstedet Pilegården

Brugervejledning for keramikværkstedet Pilegården Brugervejledning for keramikværkstedet Pilegården Indmeldelse Man kan melde sig ind 2 gange om året. Gamle medlemmer kan melde sig ind en måned før andre, hvis de vil være sikre på at bevare deres plads.

Læs mere

Sådan passer du på din lejlighed

Sådan passer du på din lejlighed Sådan passer du på din lejlighed Kære beboer Som beboer har du ansvaret for at passe godt på din lejlighed. Når du flytter, skal den være i samme stand, som da du flyttede ind (bortset fra almindeligt

Læs mere

MiBiWrap naturlig, giftfri og miljøvenlig

MiBiWrap naturlig, giftfri og miljøvenlig MiBiWrap naturlig, giftfri og miljøvenlig MiBiWrap er et giftfrit, naturligt og miljøvenligt alternativ til stanniol og husholdningsfilm. Brug MiBiWrap, når du skal emballere mad og fødevarer. MiBiWraps

Læs mere

Kom æggene op i en skål med salt og peber, samt mælken. Pisk i et minut.

Kom æggene op i en skål med salt og peber, samt mælken. Pisk i et minut. Mandag Omelet med kartofler - dild og tomat-kold weekendsteg 8 stk. æg 60 gram mælk 20 gram smør 100 gram reven parmesan eller cheddar ost 6 stk små blomme tomter, delt i kvarte En god håndfuld dild, vasket

Læs mere

Rengøring Giv os feedback! Hvor bliver der gjort rent?

Rengøring Giv os feedback! Hvor bliver der gjort rent? Om rengøring Her er de vigtigste punkter fra serviceområdet rengøring samlet, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af rengøringen på din arbejdsplads 1 Rengøring I

Læs mere

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter Ismaskine Model nr. 1664 220-240V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter BRUGSANVISNING 1 Vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger,

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

UNDGÅ PROBLEMER MED MUG/SKIMMEL I VORE BOLIGER. Varde Bolig Administration

UNDGÅ PROBLEMER MED MUG/SKIMMEL I VORE BOLIGER. Varde Bolig Administration UNDGÅ PROBLEMER MED MUG/SKIMMEL I VORE BOLIGER Varde Bolig Administration Forsidebilledet er fra en pjece, som er udarbejdet af By og Byg, LBF og BL. Side 1 Forord: Fra sent efterår til tidlig forår (fyringssæson)

Læs mere

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark)

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark) OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE DYB RENGØRING FJERNELSE AF PLETTER Meget snavsede betongulve kræver en mere intens rengøring. Med DUALTREAT DeepCleaningPad fjernes dybe

Læs mere

N E E R PRODUKTKATALOG PRODUKTKATALOG. DK: Toprent A/S, Niels Bohrs Vej 36, 8660 Skanderborg, tlf ,

N E E R PRODUKTKATALOG PRODUKTKATALOG. DK: Toprent A/S, Niels Bohrs Vej 36, 8660 Skanderborg, tlf , G N E E R PRODUKTKATALOG PRODUKTKATALOG DK: Toprent A/S, Niels Bohrs Vej 36, 8660 Skanderborg, tlf. +45 70 15 55 75, www.toprent.dk KUNDEN I CENTRUM For Igefa har kundens behov altid været det centrale

Læs mere

Mælkepisker. Tænd-/slukknap. Batterirum. Håndtag. Oplåsning til piskeriset. Maksimal dyppedybde. Piskeris. Brugsanvisning

Mælkepisker. Tænd-/slukknap. Batterirum. Håndtag. Oplåsning til piskeriset. Maksimal dyppedybde. Piskeris. Brugsanvisning Mælkepisker Batterirum Tænd-/slukknap Håndtag Oplåsning til piskeriset Maksimal dyppedybde Piskeris da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87070FV03X00VII 2016-06 Kære kunde! Med din nye mælkepisker

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juli 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

2012/2013. Kvalitetsstandard for RENGØRING. Hvis du har brug for hjælp til rengøring. Ishøj Kommune

2012/2013. Kvalitetsstandard for RENGØRING. Hvis du har brug for hjælp til rengøring. Ishøj Kommune 2012/2013 Kvalitetsstandard for RENGØRING Hvis du har brug for hjælp til rengøring Ishøj Kommune 1 Formål: Formålet med at få hjælp til rengøring er at sikre forsvarlig hygiejne i dit hjem samt at medvirke

Læs mere