En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer!"

Transkript

1 En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer!

2

3 PEP DIT LIV OP MED PLUSSER Det kan kun være et køkken. Det kan være meget mere, hvis du pepper det op med din kreativitet. Det kan kun være en enkel ret. Det kan være ren luksus, hvis du pepper den op efter din egen smag. Det kan kun være et apparat. Det kan være Gorenje +. Denne serie af indbygningshvidevarer vil tilføre ethvert køkken masser af plusværdi OM OVNE KAFFEMASKINER KOGEPLADER EMHÆTTER KØLE-/FRYSESKABE OPVASKEMASKINER OM GORENJE PLUS QUALITY SERVICE

4 NÅR TINGENE SKAL PEPPES OP, GÆLDER HVER ENESTE DETALJE. I KØKKENET ER DET DE UDVALGTE PLUSSER, DER TÆLLER. Gorenje + -serien af hvidevarer forener de fordele, som de mest avancerede og kritiske hjemmekokke sætter pris på. Gorenje + -serien kendetegnes af moderne teknologiske løsninger, forbedret funktionalitet og kapacitet, eksklusivt udseende og et højt garanti- og eftersalgsserviceniveau. Fornemmelsen af luksus går hånd i hånd med ansvaret for miljøet. Gorenje + -indbygningshvidevarer er designet til mennesker, som altid er ude efter at tilføre deres liv ekstra plusværdi. Det er derfor, de vælger de mest friske ingredienser og de mest aromatiske krydderier, når de laver mad; og det er derfor de vælger apparater med særlige fordele, når de vælger udstyr til deres køkken. PLUS FOR UNIKKE KOMBINATIONER Gorenje + -hvidevarer til madlavning, køl og vask bygger på en gennemført integration af koncept, brugeroplevelse og design. Det gør de daglige pligter lettere, glæden ved at lave mad mere intens og udseendet af køkkenet mere harmonisk uanset andet udstyr. PLUS FOR INNOVATION Gorenje skaber globale innovationer, og Gorenje + -hvidevarer udmærker sig ved at have de mest avancerede tekniske funktioner. Ovne, som var de første i verden, hvor man kunne vælge funktioner ved at føre en finger hen over displayet, har nu det berømmede HomeChef-modul og nye løsninger til at opnå endnu bedre resultater i køkkenet. Gorenje + -mikrobølge og dampovne, udviklet efter samme formel som de traditionelle ovne i samme serie, leverer en imponerende ensartet fordeling af mikrobølgerne og en perfekt dampcirkulation. Gorenje + -kogeplader bygger på den nyeste intelligente sensorteknologi. IQcook-kogepladen var den første i verden til at tilberede mad helt uafhængigt, uden overvågning: altid med den rette effekt, med damp, uden at miste de værdifulde næringsstoffer i madvarerne og med markante energibesparelser. Oplev alle dens avancerede funktioner! Det fremragende overblik over Gorenje + - køleskabenes indre er blevet endnu bedre med den energibesparende LED belysning. Gorenje + -opvaskemaskiner skiller sig ud, især med modeller, som kan håndtere op til 17 kuverter i en enkelt cyklus, samtidig med at de udvendige mål er bevaret. Den perfekte harmoni i køkkenet forbedres yderligere med kaffemaskiner, som virkelig forstår dine behov, og emhætter, som anvender avancerede løsninger til at holde luften i dit køkken ren.

5 PLUS FOR DESIGN Gorenje + -serien udmærker sig ved de nyeste teknologiske løsninger, som giver bedre funktionalitet og ydelse. At designe et eksklusivt udseende er altid knyttet til anvendelighed og pålidelighed. Designet er det, som forbedrer de effektive Gorenje + -apparater sammen med andre teknologiske løsninger for eksempel ved at øge kapaciteten inde i apparaterne. Designet er det, der gør det muligt, at Gorenje + -apparater passer i både minimalistiske moderne køkkener og i detaljerede romantiske køkkener samt i alle stilarter ind imellem. PLUS FOR ENKELHED Gorenje + -hvidevarer er udviklet med brugervenlighed for øje: fra køb over installation til den daglige brug i køkkenet. Disse hvidevarer er lette at installere og endnu lettere at anvende. Princippet om enkelhed overholdes så vidt muligt ved bestilling, levering, installation og eftersalgsservice. PLUS FOR PÅLIDELIGHED Garanti er en vigtig del af ethvert fremragende apparat, og de eksklusive Gorenje + -hvidevarer leveres med en enestående en af slagsen som standard! Et omfattende eftersalgsserviceorganisation med uddannede og hurtigt reagerende serviceteknikere gør det muligt for os at holde alle vores garantiløfter på kortest mulig tid. PLUS FOR EKSKLUSIVITET De nye Gorenje + -hvidevarer til køkkenet er designet til kendere og fås kun i udvalgte butikker, hvor erfarne eksperter kan hjælpe dig med at vælge den rette kombination til din livsstil. PLUS FOR MILJØANSVARLIGHED Gorenje + -hvidevarer udmærker sig ved at overholde de strengeste miljøkrav og -standarder med et meget lavt forbrug af både strøm og vand. De holder også fødevarerne friskere længere. Hos Gorenje omfatter miljøbeskyttelsen hele produktets livscyklus: fra planlægning over produktion til brug og bortskaffelse, når produktet er udtjent. PLUS FOR TRADITION I mere end 60 år har Gorenje med succes kombineret smart teknologi, fremragende design, omsorg for miljøet og merværdi for brugen i hvert eneste produkt. Gorenje er en af Europas førende producenter af hårde hvidevarer, og virksomhedens nyskabelser hæver konstant overliggeren for kvalitetsstandarder og forbrugerforventninger.

6

7 OVNE OVNE KOMBI DAMPOVNE MIKRO/KOMBI OVNE

8 Top features HomeCHEF: plus med et fingertryk Enkle programmer og mange forskellige opskrifter, som du kan vælge imellem ved at bladre igennem fotos på det interaktive display, vil hjælpe enhver kok med at opnå fantastiske resultater i køkkenet. Mesterkokke kan naturligvis selv definere alle detaljer ved hjælp af indstillingerne i programmet PRObake eller benytte sig af de avancerede indstillinger som STEPbake eller langsom tilberedning. Ud over logiske menuvalg og enkel betjening ved at føre en finger hen over det interaktive TFT-farvedisplay kan du på HomeCHEF kontrolpanel også vælge dit foretrukne sprog og definere din farve- og lydindstillinger. HomeCHEF-ovnen kan også ændre ovnen til en memotavle. ProCook: yderst professionel, yderst enkel Pyrolyse eller multifunktionsovn, traditionelle bagekombinationer med mikrobølger eller damp det tydelige DotMatrix-display og en stor centralt placeret knap betyder, at betjeningen af ovnen er ensartet og kan tilpasses dine personlige ønsker. Du kan vælge at bruge de faste Auto- eller Simple-programmer, eller du kan gøre brug af dine egne indstillinger, som du kan kombinere med de komplekse, men alligevel meget brugervenlige indstillinger i programmet PRObake. Med det nye STEPbake-system kan du nu tilberede din mad i flere trin. Hvis du holder af velsmagende slow-food, der kræver lang tids tilberedning ved lav temperatur, vil du med sikkerhed sætte pris på funktionen Langsom tilberedning. Den komplekse underliggende teknologi er parret med enkle betjeningselementer, som kombinerer en knap og touch-betjening. Designet er imponerende på grund af dets komfort og udtalte elegance.

9 IconTouch: Betjening ved hjælp af berøring og knapper Den nye IconTouch elektroniske timer betjenes ved berøring og to ergonomisk designede knapper. Ovnen kan tændes med de aktuelle indstillinger blot ved at dreje en knap. Ved at dreje knappen og berøre displayet er det muligt at justere alle indstillinger for tilberedningsprogram, tid og temperatur efter dine behov. Alle indstillinger vises tydeligt på displayet, som viser det valgte tilberedningsprogram, tid og temperatur eller mikrobølgeeffekt, hvis der er tale om en mikro-/kombiovn. Eventuelle andre indstillinger vises også. Traditionelle tilberedningsprogrammer kan forlænges med valg som f.eks. hurtig forvarmning, tallerkenopvarmning og optøning. Efter tilberedningsprocessen kan du aktivere AquaClean- eller pyrolysefunktionen for at rengøre ovnen nemt og bekvemt. Den nye elektroniske timer gør det også muligt at justere displayets lys og ovnens lyde. HomeMade: plus for perfekt! Ovnrummets sider og loft i Gorenje + -ovne har en særlig afrundet form baseret på Gorenjes patenterede HomeMade-system. Systemet omfatter også en gennemtænkt placering af varmeelementerne, hvilket forbedrer den varme luftstrøm yderligere. Designet og MultiFlow 360 o -systemet sikrer, at maden brunes præcis på den måde, du ønsker det, uanset hvilket niveau og hvilken bageplade du anvender. Maden vil være både saftig og sprød! Gorenje + -ovnenes smarte design med mange nye funktioner giver perfekte tilberedningsresultater på linje med dem fra virkelige mesterkokke.

10 OVNE

11 OVNE 11 AirSteam: plus til madlavning med damp i en konventionel størrelse ovn Gorenje + kombi-dampovn har alle fordelene ved en konventionel 60-cm ovn, herunder den ekstra store BigSpace interiør samt alle fordelene ved en dampovn. Ud over traditionelle programmer med Multiflow 360 har ovnen også dampprogram kombineret med varmluft, og med MultiSteam 360 distribueres dampen jævnt rundt i ovnen. Kombinationen giver mulighed for at forberede lækker og sund mad på kortest tid og samtidig bevare smag, vitaminer og næringsstoffer. Ekstra stort ovnrum BigSpace Ovnene med op til 75 liters effektiv kapacitet gør det muligt at tilberede mad i fem riller. Disse ovne kan sagtens klare f.eks. en kalkun på 9 kilo. Kompakte ovne med op til 53 liters effektiv kapacitet er også det perfekte valg til stegning af større stykker kød og selv bagning af brød, kager eller pizzaer i fire forskellige riller. Takket være den innovative ensartede luftcirkulation egner disse ovne sig også fremragende til tørring af tomater og æbler. I Gorenje + -apparater går ydelsen hånd i hånd med energieffektivitet: selv de mest rummelige ovne er blandt de mest økonomiske på markedet. Flere niveauer til flere smagsoplevelser Tilberedning af flere retter på samme tid? Hvorfor ikke? Gorenje + -ovne gør det muligt at placere bagepladerne i fem forskellige riller og have tre i ovnen på samme tid. Fordelene ved at kunne tilberede mad på flere niveauer viser sig virkelig i kombination med MultiFlow360 systemet, som sikrer, at maden tilberedes ensartet såvel som hurtigere, endda med lavere strømforbrug. Gorenje + bageplader findes kun i en størrelse og kan derfor bruges i alle modeller, både kombi-, damp- og almindelige ovne. Pyrolytisk rengøring Topmodellerne blandt Gorenje + -ovnene er forsynet med pyrolyserengøring, som sikrer, at du kan holde din ovn perfekt ren på en nem måde: ved hjælp af høje temperaturer på op til 500 C. Der kræves ingen særlige forberedelser: ovnrum, bageplader og riller overfladebehandles med den nye ekstremt holdbare emalje, som betyder, at du kan lade delene blive inde i ovnen, mens du udfører pyrolyserengøringen. Processen er helt sikker: Ovnlågen låses automatisk, mens rengøringen står på, og lågens varmereflekterende firedobbelte glas, kombineret med den effektive isolering, forhindrer uønsket opvarmning af ovnens udvendige flader eller overførsel af varme til andre møbler. Efter rengøringen skal du blot fjerne det resterende snavs med en opvredet klud. Det er det hele! Ovnen er helt ren på en miljøvenlig og upåklagelig måde.

12 DAMPOVNE

13 DAMPOVNE 13 Damptilberedning: plus for sund tilberedning Tør damp: plusserne ved cyklonteknologi Ensartet dampfordeling MultiSteam 360 Større og lettere tilgængelig beholder En Gorenje + -dampovn er en god hjælp for at holde en sund kost. Den fås i to versioner, der adskiller sig i højden: 60 cm eller 45 cm. Den er nem at bruge, og dens funktioner gør det muligt at vælge og kombinere tilberedningsprocedurer, som virkelig gør dine daglige måltider både næringsrige og afbalancerede. Maden vil bevare smag, aroma, farve og næringsindhold. Ovnen på 45 cm er på 51 liter og er en af de største på markedet. De nye Gorenje + -dampovne muliggør tilberedning uden uønskede vanddråber, som kan gøre maden fugtig eller blød. Cyklonteknologien skaber en tåge af helt tør damp, som fordeles jævnt i hele ovnen og omkring maden. Det nederste varmeelement sørger for, at selv små dråber, som dannes, når tør damp kommer i kontakt med kølige madstykker, fordamper, så enhver form for væske undgås. Efter tilberedningen er ovnen helt tør, og der er ikke behov for aftørring. MultiSteam 360 -systemet fordeler dampen ensartet inde i ovnrummet for at sikre, at maden omsluttes helt. Dette sikrer perfekte tilberedningsresultater slet og ret! DrySteam -dampfordelingsprocessen er perfekt for enhver tilberednings-procedure og bygger på det nye 3D-design af bagvæggen med et smart hulmønster. Nye løsninger giver den mest effektive dampstrøm gennem ovnrummet. Nyt beholderdesign forbedrer brugervenligheden. Da vandbeholderen er integreret i betjeningspanelet, er dampovnens ovnrum endnu større end tidligere. Beholderen er let tilgængelig og kan fyldes op, også efter at tilberedningen er startet, uden at den afbrydes. Et specielt ergonomisk beholderdesign med indbyggede skvulpeplader modvirker spild. Når tilberedningen er afsluttet, kan beholderen adskilles og vaskes i en opvaskemaskine.

14 MIKROOVNE

15 MIKROOVNE 15 Inverter teknologi: plus for fuldstændig ensartet tilberedning Fordeling: plus for at kunne udnytte hele bagepladen Multifunktionsdrift med grill Rene resultater uden rengøringsmidler Inverter teknologi muliggør en avanceret energifordelingsmetode. I stedet for en pulserende tilberedning, er tilberedningen ensartet. Det medfører, at maden bevarer sin oprindelige struktur såvel som vitaminer og mineraler bedre. Tilberedningstiden er desuden kortere, og følgelig er energiforbruget lavere. Fordelene ved en ensartet energiproduktion springer især i øjnene ved genopvarmning og optøning og ved tilberedning af flydende madvarer. Teknologien til fordeling af mikrobølger gør det muligt at benytte en bageplade i standardstørrelse i mikrobølgeovnen. Hele ovnens bredde udnyttes, hvilket markerer enden på traditionelle drejetallerkener og uensartet opvarmning. Da mikrobølgerne fordeles ensartet i hele ovnrummet, bliver maden virkelig opvarmet ensartet over hele overfladen. Et avanceret system til fordeling af mikrobølger forhindrer, at maden får for meget i nogle områder og for lidt i andre. Det giver helt ensartede tilberedningsresultater, hvilket også gør maden sundere. Mikro-/kombiovnen på 50 liter og er en af de største på markedet. Den kombinerede multifunktionsmikrobølgeovn gør det muligt at kombinere de tre tilberedningsfunktioner. Den rette kombination vil medføre en hurtigere tilberedning af selv de mest krævende retter. Varmluft kan anvendes ligesom i en traditionel varmluftsovn, og brugen af konvektion med mikrobølger og grillelementer udvider dine muligheder betragteligt. Kombineret med mikrobølger kan grillfunktionen medføre, at tilberedningen bliver utrolig hurtig. Den giver dig også mulighed for at brune skorpen, så den bliver perfekt sprød. Du kan også glæde dig over sprøde tilberedningsresultater, hvis du vælger en mikrobølgeovn, som ikke har varmluftsfunktion, men grillfunktion. Mikrobølgeovnens låge er forsynet med trelagsglas inklusiv en beskyttelsesrist og har et design, der muliggør nem rengøring. Den udvendige del af lågen kan nemt afmonteres og rengøres. Ovnrummet kan rengøres ved at hælde postevand i en bradepande og vælge AquaClean-funktionen. Vanddampen blødgør eventuelt snavs på ovnrummets sider. Når programmet er gennemført, kan du blot rengøre ovnrummet med en opvredet klud. Effektivt, uden rengøringsmidler og miljøvenligt.

16 ALLe OVnE Fleksibilitet af hensyn til et perfekt udseende Ovnen kan nu placeres præcist ved siden af andre apparater og køkkenskabe. Særlige justerbare fødder forrest gør det muligt at foretage en præcis justering. Stabiliteten garanteres, installationen er enkel, og det ser perfekt ud. Køling af ovnens sidevægge med DynamiCooling Varmesensorer styrer det automatiske kølesystem til ovnens udvendige sider, indtil temperaturen falder til under 60 C. DynamiCoolingsystemet sørger for, at ovnvæggenes temperatur til enhver tid er tilpas lav på ydersiden. En særlig blæser i ovnkabinettet blander luften fra omgivelserne med varm luft fra ovnen for at sikre, at den afkølede luft cirkulerer konstant lige under apparatets udvendige sider. Dette system forhindrer på effektiv vis, at møbler overophedes, selv ved de processer, hvor temperaturen er højest, f.eks. i forbindelse med pyrolyserengøring. Konservering: pålidelig konservering af madvarer Et særligt program er beregnet til konservering af madvarer. Konserveringsprocessen forhindrer madvarerne i at blive fordærvet og forlænger holdbarheden betragteligt. Konserveringsfunktionen gør det muligt for brugeren at begrænse den nødvendige tid til processen, hvilket igen sparer tid og energi. Auto: et generøst udvalg af over 80 faste retter Nogle ovne har allerede faste programmer for over 80 retter inden for forskellige kategorier. Indstillingerne justeres efter mængden, ønsket tilberedningsgrad og valgfri definering af et sluttidspunkt for tilberedningen. Vælg kategori, f.eks. kød, grøntsager, bagværk etc., vælg den ønskede ret, og tryk på START. Programmet giver dig mulighed for at justere mængde, tilberedningsgraden og sluttidspunkt for tilberedningen. Programmet vil justere indstillingerne i overensstemmelse med dine oplysninger og sørge for, at maden er klar og velsmagende på det tidspunkt, du har valgt. Effektive og mere sikre varmeelementer PerfectGrill En gennemtænkt placering af varmeelementerne bidrager også til fremragende tilberedningsresultater. Ét stort og ét mindre infrarødt varmeelement er placeret i ovnrummets forsænkede loft, sikkert gemt af vejen for at forhindre forbrændinger ved berøring. Da varmeelementerne er placeret i forskellige højder, er varmen mere ensartet og altid optimal. Denne placering af varmeelementerne gør ovnen mere sikker og mere effektiv. På de fleste modeller kan det øverste varmeelement endda sænkes for at forenkle adgangen i forbindelse med rengøring. Ensartet luftcirkulation MultiFlow 360 Tilberedning af flere madretter i forskellige riller i ovnen kræver i sandhed en perfekt cirkulation af varmluft eller damp. Gorenjes MultiFlow 360 -system sørger for, at cirkulationen er optimal i hvert hjørne af ovnrummet. En specialperforeret 3D-bagvæg giver mulighed for at blæse luft ind flere steder. I kombination med blæseren medfører dette en luft- eller dampcirkulation, som udsætter maden for varme og tilbereder den ensartet, uanset i hvilken rille bagepladen er placeret. Volumen: plus for kapacitet Gorenje + -ovne med en indvendig kapacitet på op til 75 liter er blandt de største på markedet. Innovative løsninger for ovndesign sikrer, at apparatet kan have udvendige standardmål, samtidig med at det er muligt at anvende større bageplader end tidligere. Det betyder, at du kan tilberede mere mad på hver bageplade. Endvidere kan bagepladen placeres på fem niveauer! Den nye lufttilførsels- og -cirkulationsløsning MultiFlow 360 o giver bedre og mere ensartede tilberedningsresultater end tidligere, selv når du bager på flere niveauer på samme tid. Elegant og let lukning af lågen GentleClose Et blødt tryk er nok til at lukke ovnlågen enkelt, blødt, støjsvagt og elegant. Denne komfortfunktion bygger på en helt ny konstruktion af lågehængslerne. GentleClose-systemet er blevet videreudviklet og kan sammenlignes med de mest elegante løsninger, som anvendes i køkkenmøbler. Den perfekte konstruktion sikrer også en lang levetid.

17 PRODUKTINFORMATION - OVNE 17 GP979B Indbygningsovn Pyrolyse Kr ,- GP979X Kr ,- GP979B GP979X Indbygningsovn Pyrolyse Indbygningsovn Pyrolyse Mat sort Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm niveauer Udtræksskinner - 3 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Pyrolyserengøring Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm niveauer Udtræksskinner - 3 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Pyrolyserengøring Ovn Multifunktion ovn - 73 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne HomeChef, elektronisk touch display Elektronisk temperaturkontrol Ovn Multifunktion ovn - 73 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne HomeChef, elektronisk touch display Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Firlags glas dør med dobbelt varmeafviser (UltraCoolDoorQuadro) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Firlags glas dør med dobbelt varmeafviser (UltraCoolDoorQuadro) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Bagning på flere plader på forskellige Bagning på flere plader på forskellige 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

18 OVNE GS778B Dampovn Kr ,- GS778X Kr ,- GS778B Dampovn Dampovn GS778X Mat sort Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Ovn SuperSize madlavningsområde - 75 ltr. HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Bageplade til damp Perforeret bageplade til damp Stegetermometer Dampeffekt: 1200 W Vandbeholder: 1,3 ltr. Dampfunktion, Damp og varmluft AquaClean Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Ovn SuperSize madlavningsområde - 75 ltr. HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Bageplade til damp Perforeret bageplade til damp Stegetermometer Dampeffekt: 1200 W Vandbeholder: 1,3 ltr. Dampfunktion, Damp og varmluft AquaClean 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

19 PRODUKTINFORMATION - OVNE 19 GP779B Indbygningsovn Pyrolyse Kr ,- GP779X Kr ,- GP779B GP779X Indbygningsovn Pyrolyse Indbygningsovn Pyrolyse Mat sort Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm niveauer Teleskopskinner - 2 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Pyrolyserengøring Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm niveauer Teleskopskinner - 2 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Pyrolyserengøring Ovn Multifunktion ovn - 73 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Ovn Multifunktion ovn - 73 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Firlags glas dør med dobbelt varmeafviser (UltraCoolDoorQuadro) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Firlags glas dør med dobbelt varmeafviser (UltraCoolDoorQuadro) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Bagning på flere plader på forskellige Bagning på flere plader på forskellige 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

20 OVNE GO778B Indbygningsovn Kr ,- GO778X Kr ,- GO778B Indbygningsovn Indbygningsovn GO778X Mat sort Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Ovn Multifunktion ovn - 75 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Bagning på flere plader på forskellige niveauer Teleskopskinner - 2 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Nedfældbar grillelement for lettere rengøring AquaClean Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Ovn Multifunktion ovn - 75 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Bagning på flere plader på forskellige niveauer Teleskopskinner - 2 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Nedfældbar grillelement for lettere rengøring AquaClean Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Trelag glas med dobbelt varmeafleder (UltraCoolDoor) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Trelag glas med dobbelt varmeafleder (UltraCoolDoor) Glat inderlåge GentleClose 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

21 PRODUKTINFORMATION - OVNE 21 GP527X Indbygningsovn Pyrolyse Kr , GO516X Indbygningsovn Kr , GP527X Indbygningsovn Pyrolyse Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk knap Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Bagning på flere plader på forskellige niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Pyrolyserengøring Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk knap Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Bagning på flere plader på forskellige niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Nedfældbar grillelement for lettere rengøring AquaClean Ovn Multifunktion ovn - 73 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne IconTouch Elektronisk temperaturkontrol Ovn Multifunktion ovn - 74 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne IconTouch Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Belysning Emaljeret ovnrum DynamiCooling Belysning Firlags glas dør med dobbelt varmeafviser (UltraCoolDoorQuadro) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring CoolDoor Glat inderlåge GentleClose 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug). GO516X Indbygningsovn

22 OVNE GCS773B Dampovn - indbygning Kr ,- GCS773X Kr ,- GCS773B GCS773X Dampovn - indbygning Dampovn - indbygning Mat sort Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,71 kwh (ventilator), 0,79 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 2,9 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Bageplade til damp Perforeret bageplade til damp Dampeffekt: 1200 W Vandbeholder: 1,3 ltr. Dampfunktion, Damp og varmluft AquaClean Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,71 kwh (ventilator), 0,79 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 2,9 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Bageplade til damp Perforeret bageplade til damp Dampeffekt: 1200 W Vandbeholder: 1,3 ltr. Dampfunktion, Damp og varmluft AquaClean Ovn Kombi dampovn - 51 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Ovn Kombi dampovn - 51 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Bagerist Emalje bageplade Bagerist Emalje bageplade 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

23 PRODUKTINFORMATION - OVNE 23 GCM712B Mikro-/kombiovn - indbygning Mat sort Energi-klasse 1 : A Energiforbrug: 0,79 kwh (ventilator), 0,89 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Ovn Mikro-/kombiovn - 50 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Inverter teknologi Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning 3 lags glas med reflekterende lag Glat inderlåge Bagerist Emalje bageplade Kr ,- GCM712X GCM712B GCM712X Mikro-/kombiovn - indbygning Mikro-/kombiovn - indbygning Inox Energi-klasse 1 : A Energiforbrug: 0,79 kwh (ventilator), 0,89 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Ovn Mikro-/kombiovn - 50 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Inverter teknologi Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning 3 lags glas med reflekterende lag Glat inderlåge Bagerist Emalje bageplade Kr ,- 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

24 OVNE GOM711B Mikroovn - indbygning Mat sort Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 2,2 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Ovn Mikroovn - 53 ltr. SuperSize madlavningsområde Elektronisk temperaturkontrol HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Inverter teknologi Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Belysning 3 lags glas med reflekterende lag Glat inderlåge Kr ,- GOM711X GOM711B Mikroovn - indbygning Mikroovn - indbygning Inox Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 2,2 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Ovn Mikroovn - 53 ltr. SuperSize madlavningsområde Elektronisk temperaturkontrol HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Inverter teknologi Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Belysning 3 lags glas med reflekterende lag Glat inderlåge Kr ,- GOM711X 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

sættilbud Alle priser er ex. fragt

sættilbud Alle priser er ex. fragt sættilbud lle priser er ex. fragt 201 2 GP852B Indbygningsovn Pyrolyse Energi-klasse 1 : Energiforbrug: 0,79 (Ventilator), 0,87 (traditionel) Lydniveau: 47 db() Tilberedningstid 6 : 49,3 min (varmluft),

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET

INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET 2015 Indbygningsprodukter 3 The simple way to happiness Køkkenet er omdrejningspunktet i vores liv. De vigtigste ting har sit udspring her. Vores sundhed, vores lykke,

Læs mere

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92GPX8 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709148362 6 brændere Venstre bag /frem: hurtig 1,00 kw -4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw - 1,00 kw Højre bag /frem: hurtig

Læs mere

CE9IMX. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B

CE9IMX. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B CE9IMX 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B EAN13: 8017709116538 Induktionspladen: 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster 1,80 kw

Læs mere

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN)

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) EAN13: 8017709122171 4 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra

Læs mere

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A EAN13: 8017709155001 6 brændere Venstre bag: ekstra hurtig 4200 W Venstre frem: 1800 W Midte bag:

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92GPX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709148362 Gaskogeplade med 6 brændere Venstre bag /frem: hurtig 1000 W -4000 W Midte bag/frem: 1750 W -

Læs mere

SFP6603NRE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A

SFP6603NRE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A SFP6603NRE Nyheder 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709217440 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 10 funktioner Ovnvolume: Netto: 70 liter

Læs mere

SFP6604PNXE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo

SFP6604PNXE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo SFP6604PNXE Nyheder 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED MOTORISEREDE HÅNDTAG OG PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709223526 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE BESTILLINGSVARE

Læs mere

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag:

Læs mere

A CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: B LILLE OVN: B

A CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: B LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: B LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 Gaskogeplade med 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig

Læs mere

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A SCB92MX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709149963 5 brændere Venstre bag : 1,80 kw Venstre frem: 3,00 kw Midte: ekstra hurtig 3,50 kw Højre bag:

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

A1PYID-7. Funktioner 90 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: B

A1PYID-7. Funktioner 90 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: B A1PYID-7 90 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: B EAN13: 8017709164232 5 induktionszoner Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W - Booster 3000 W Venstre frem: Ø

Læs mere

ASKO Pro Series 1 Vejl. priser inkl moms fra 1. december 2014

ASKO Pro Series 1 Vejl. priser inkl moms fra 1. december 2014 ASKO Pro Series Vejl. priser inkl moms fra 1. december 2014 1 Vores arv er vores fremtid Svensk kvalitet siden 1950. Historien om ASKO er en god historie. Det begyndte i Vara i Sverige i 1950 med en innovativ

Læs mere

SFP9395X1. Funktioner. Tilbehør. classic 90 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+

SFP9395X1. Funktioner. Tilbehør. classic 90 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+ SFP9395X1 90 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709239381 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 115 liter Brutto: 126 liter Ovntemperatur: 30-280º C Digital display

Læs mere

SC709X-2. Funktioner. Tilbehør. classic 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

SC709X-2. Funktioner. Tilbehør. classic 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150419 Anti fingerprint 10 funktioner Ovnvolumen: 70/90 liter Ovntemperatur: 50-250 C Digital analog ur Elektronisk programmvalg (automatisk

Læs mere

SF4104MCN Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, TOUCH SCREEN I FARVE, SORT, SOFT CLOSE

SF4104MCN Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, TOUCH SCREEN I FARVE, SORT, SOFT CLOSE SF4104MCN Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, TOUCH SCREEN I FARVE, SORT, SOFT CLOSE EAN13: 8017709255510 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 50 liter Ovntemperatur:

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN A2PYID-6 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN EAN13: 8017709145804 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

SF4604MCNX Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604MCNX Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604MCNX Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, SOFT CLOSE EAN13: 8017709223618 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner

Læs mere

SF4604MCNR Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604MCNR Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604MCNR Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, SOFT CLOSE EAN13: 8017709217853 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner Ovnvolume:

Læs mere

Plusserne i 2011. Kun hos specialiserede partnere i udvalgte køkkenstudier.

Plusserne i 2011. Kun hos specialiserede partnere i udvalgte køkkenstudier. PULSERENDE. HVERT SKRIDT PÅ VEJEN. I HVERT ENESTE ØNSKE. I ALT, HVAD JEG GØR. I DUFTEN AF VERDEN. I SMAGSØJEBLIKKET. JEG FORVENTER MERE. PULSEN ÆNDRES. JEG SØGER IKKE FORANDRING. JEG VIL NOGET BEDRE. DERHJEMME.

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150129 Anti fingerprint 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W Booster 3000 W Venstre

Læs mere

SF4102MCS Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SØLVGLASS, SOFT CLOSE

SF4102MCS Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SØLVGLASS, SOFT CLOSE SF4102MCS Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SØLVGLASS, SOFT CLOSE EAN13: 8017709253967 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 50 liter Ovntemperatur: 30-250

Læs mere

Hvidevarer. Produktguide

Hvidevarer. Produktguide 37_015 Produktguide Hvidevarer Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

DOSC36X. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA

DOSC36X. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA EAN13: 8017709149642 20% lavere energiforbrug end A-klasse STOR OVN: 6 funktioner Ovnvolumen: 68/79 liter (+35%) Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber) Digital

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC

Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC - automatisk styring af kogepladen - kogestyring - sparer op til 40% energi - bevarer aktivt næringsstoffer, vitaminer og proteiner i maden

Læs mere

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709155025 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw - Booster 3,0 kw Venstre

Læs mere

https://www.elektronico.dk/produkter/hk654403fb

https://www.elektronico.dk/produkter/hk654403fb Datablad Induktions & Kogeplader Hvidevarer > Induktions & Kogeplader Vare: Beskrivelse: HK654403FB Aeg Induktionskogeplade Altid god lav pris. Dette produkt har 2+2års garanti! Pr odukt information https://www.elektronico.dk/produkter/hk654403fb

Læs mere

OVNE KOGEPLADER MIKROBØLGEOVNE EMHÆTTER KØLESKABE VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE

OVNE KOGEPLADER MIKROBØLGEOVNE EMHÆTTER KØLESKABE VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE 2 OVNE KOGEPLADER MIKROBØLGEOVNE EMHÆTTER KØLESKABE VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE HVID. SORT. IT S SO ME! Min livsfilosofi er enkel. Jeg sætter pris på det, som passer til mine vaner og muligheder. Jeg

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

PRODUKTKATALOG GORENJE KØKKENPARTNER

PRODUKTKATALOG GORENJE KØKKENPARTNER PRODUKTKATALOG GORENJE KØKKENPARTNER 2018 gorenje.dk 2 INDHOLD ESIGN LINES Gorenje by Starck Gorenje Retro Collection Gorenje Retro Special Edition 4 51 52 GASTRONOMI Indbygningsovne - Damp Indbygningsovne

Læs mere

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer New Platinum 2011 New Platinum 2011 Ny design serie til indbygning giver dig den flotteste køkkenløsning. Her passer alle produkterne sammen, lige fra indbygningsovn til opvaskemaskine. Og der er nok at

Læs mere

Den omfattende serie af hvidevarer leveres i 100% matchende design, hvis elegance afspejler dens kvalitet og rene linjer.

Den omfattende serie af hvidevarer leveres i 100% matchende design, hvis elegance afspejler dens kvalitet og rene linjer. 2 GORENJE BY STARCK Gorenjes nye kollektion af hvidevarer til køkkenet er designet af en af de mest unikke og velanset designere i verden, Philippe Starck. Den bygger på de mest moderne teknologier og

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener 74 L 74 L pyrolyse BC3003001M1 EG indbygnings 74 L, rustfri stål med antifingerprint Betjening via pop-ud knapper Elektronisk timer Isofront plus, kold låge

Læs mere

SF4604VCNX1 Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604VCNX1 Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604VCNX1 Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSDAMPOVN, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709236182 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn

Læs mere

Udtryk dig gennem farver

Udtryk dig gennem farver Udtryk dig gennem farver Dine personlige stil- og farvevalg er komplicerede og dybtfølte, især når du skal se et nyt køkken eller køkkenkoncept for dig. Den næste store designfarve inden for indretning

Læs mere

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet.

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. KØLE-/FRYSESKABE Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. Enkle og praktiske løsninger for opbevaring af madvarer, som bevarer et ideelt

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709158613 7 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra hurtig 4,20 kw Midte bag: 3,00 kw Midte frem:

Læs mere

DK Brugsanvisning TIMER

DK Brugsanvisning TIMER DK Brugsanvisning TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Læs sikkerheds- og brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug Sikkerhedsanvisninger: Sørg for, at strømforsyningen i din husstand svarer til

Læs mere

Håndholdt baristamælkeskummer

Håndholdt baristamælkeskummer Håndholdt baristamælkeskummer da Brugsanvisning og opskrifter Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88565AS4X4VII 2017-03 Kære kunde! Din nye barista-mælkeskummer gør det nemt og hurtigt at skumme kold eller varm

Læs mere

DK BRUGSANVISNING FOR SYSTEMET

DK BRUGSANVISNING FOR SYSTEMET DK BRUGSANVISNING FOR SYSTEMET www.gorenje.com 2 - automatisk styring af kogepladen - kogestyring - sparer op til 40% energi - bevarer aktivt næringsstoffer, vitaminer og proteiner i maden 3 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA EAN13: 8017709080853 STOR OVN: 8 funktioner Ovnvolumen: 51 liter Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk tænd/sluk ur Digital analog ur Minutur

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Model Brugsanvisning

Model Brugsanvisning Model 1225 DK Brugsanvisning TRYKKOGER Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af din nye trykkoger, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning, før du tager trykkogeren i brug. Vi anbefaler dig

Læs mere

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance DK CombiSlim Når pladsen er trang - CombiSlim passer i alle køkkener Kvalitetsovne til ethvert behov Igennem mere end 30 år har HOUNÖ udviklet og fremstillet ovne af høj kvalitet. Ovne, hvor design, funktionalitet

Læs mere

A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709154844 7 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag: 3000 W Midte frem: 1000

Læs mere

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG Animo ComBiline Animo ComBiline Professionel, driftssikker og hurtig Danskerne kan altid finde en anledning til at nyde en god, frisk kop kaffe. Vi elsker kaffe og indtager den

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A DOSF6390X 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber)

Læs mere

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden.

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Ren Besked kaffe Om I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Vi eksporterer til 46 lande, og alle vore kaffebryggere bliver

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

INSTALLATIONS- OG BETJENINGSVEJLED- NING. for VARMESKUFFER. Manuel eller elektronisk styring MODEL: 500-1D, 1DN 500-2D, 2DN 500-3D, 3DN

INSTALLATIONS- OG BETJENINGSVEJLED- NING. for VARMESKUFFER. Manuel eller elektronisk styring MODEL: 500-1D, 1DN 500-2D, 2DN 500-3D, 3DN INSTALLATIONS- OG BETJENINGSVEJLED- NING for VARMESKUFFER Manuel eller elektronisk styring MODEL: 500-1D, 1DN 500-2D, 2DN 500-3D, 3DN Indhold 1. GENERELT... 3 1.1 Udpakning... 3 1.2 Beskrivelse... 3 1.3

Læs mere

INDBYGNINGSPRODUKTER TIL KØKKENET

INDBYGNINGSPRODUKTER TIL KØKKENET INDBYGNINGSPRODUKTER TIL KØKKENET 2017 gorenje.dk 2 KVALITET OG TRADITION Gorenje har produceret hvidevarer af høj kvalitet i mere end 60 år. Vi gør vores yderste for at udvikle vores egne teknologier

Læs mere

Verdens mest fleksible køle-/fryseskab

Verdens mest fleksible køle-/fryseskab Køle-/fryseskabe Verdens mest fleksible køle-/fryseskab 7 C 6 C 5 C 4 C 3 C 2 C 1 C Døråbningsfrekvens Med den nye adaptive temperaturstyring tilpasser dit ASKO køle-/fryseskab sig til dine vaner og styrer

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

SCB66MPX5. classic 60 CM SPIS MED PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN OCH GLASKERAMIKHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SCB66MPX5. classic 60 CM SPIS MED PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN OCH GLASKERAMIKHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A SCB66MPX5 60 CM SPIS MED PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN OCH GLASKERAMIKHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709089436 HÄLL Glaskeramikhäll med 4 värmezoner: Vänster bak: Ø 140 mm, 1,20 kw Vänster

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING AF APPARATET

VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING AF APPARATET Brugsanvisninger FØRSTE GANGS BRUG Sæt stikket i stikkontakten. På nogle modeller kan lydsignalet blive aktiveret. Det betyder, at temperaturalarmen er aktiveret: Tryk på knappen, for at stoppe alarmernes

Læs mere

SC112GT2. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SC112GT2. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709117405 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 46 liter Temperaturer mellan 40 280 C Dubbel digital display

Læs mere

STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++

STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++ STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++ EAN13: 8017709224042 Højde: 86 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram,eco, Auto

Læs mere

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 HN 10063 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før ovnen tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. SIKKERHEDSADVARSLER OG -ANVISNINGER

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

Bagesten til pizza og brød

Bagesten til pizza og brød 300 6 Bagesten til pizza og brød 200 100 150 200 400 100 50 C F 250 300 350 6 50 Produktinformation Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90452FV04X00VII 340 120 Kære kunde! Med din nye bagesten af chamottesten

Læs mere

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A SCP112B-8 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709131982 12 funktioner Ovnvolumen: 72/79 liter (+35%) Ovntemperatur: 30-280 C Display med LED-lys indikatorer Digitalt ur

Læs mere

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 3 FØRSTE GANGS BRUG Tilslut skabet til elforsyningen. På modeller med elektronik kan

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener pyrolyse 60 L B12P32N0 Pyrolyse 60 L 5 funktioner Grillspyd Engelsk manual pyrolyse 65 L B15P42N3 Betjening via pop-ud knapper Elektronisk programstyring Kold

Læs mere

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService Melitta bar-cube Perfekt til kaffe & chokolade Melitta SystemService Perfekt til kaffe & chokolade Det højeste niveau af kaffe nydelse Den nye Melitta bar-cube: din partner for perfekt kaffespecialiteter

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd Spar på energien Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd varme Udnyt varmen rigtigt JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC 15,5 14,5 14 9 3,5 2 2 2 3 8 12 14,5 Årligt

Læs mere

AQUA DANMARK EN NY VERDEN

AQUA DANMARK EN NY VERDEN AQUA DANMARK Leyco SOFT EN NY VERDEN GOD KAFFE MILJØET AT SPARE PENGE GOD KVALITET MINDRE RENGØRING ET RENT HJEM BLØDT TØJ 1 2 Leyco SOFT SERIEN Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu

Læs mere

Brugsanvisning Varmeskuffe

Brugsanvisning Varmeskuffe Brugsanvisning Varmeskuffe ODW8123S / HZWE140 ODW8127A / HZWE140 ODW8127B / HZWE140 ODW8127S / HZWE140 ODW8128G / HZWE140 ODW8327A / HZWE290 ODW8327S / HZWE290 ODW8328G / HZWE290 DA Brugsvejledning DA

Læs mere

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709202200 Højde:82 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 45-65, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

En skoledag om ENERGI

En skoledag om ENERGI Nord Energi forsyner ca. 93.180 forbrugere med el. nord energi Ørstedsvej 2-9800 Hjørring OPSKRIFTER En skoledag om ENERGI 2015-2016 Telefon: 99 24 56 56 www.nordenergi.dk E-mail: info@nordenergi.dk Side

Læs mere

OPSKRIFTER til. En skoledag om ENERGI Ørstedsvej Hjørring. Telefon: Fax:

OPSKRIFTER til. En skoledag om ENERGI Ørstedsvej Hjørring. Telefon: Fax: OPSKRIFTER til 2012-2013 Ørstedsvej 2-9800 Hjørring Telefon: 99 24 56 56 Fax: 98 90 16 93 www.nordenergi.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Forside 1 Indholdsfortegnelse 2 Kogning af æg 3 Kogning af pasta 4 Stegning

Læs mere

Sachs & Grut Blegdamsvej 28G 2200 københavn N tlf / Alle priser er incl. 25% moms.

Sachs & Grut Blegdamsvej 28G 2200 københavn N tlf / Alle priser er incl. 25% moms. WWW.SACHS-GRUT.DK 2015 MULTI-COOKER Multikogeren kan monteres på komfurer over 1000mm til højre eller til venstre. BESKRIVELSE: Beholder: 336x308x200mm Kapacitet: 12 liter Varmeelement: 3.kW Automatisk

Læs mere

NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME

NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME 2 7 INTELLIGENT TEKNOLOGI MILJØRIGTIG FORBRÆNDING ENKEL BETJENING 7 11 3 BIONIC FIRE EN GRØN REVOLUTION Med Bionic Fire har RIS realiseret drømmen om at skabe

Læs mere

HVIDEVARER. Produktguide

HVIDEVARER. Produktguide 28_018 Produktguide HVIDEVARER Alle vores hvidevarer er udviklet, så de passer perfekt til vores køkkener og dine behov. Uanset om du foretrækker at varme din mad op i mikroovnen eller elsker at lave mad

Læs mere

Din brugermanual VOSS DEM4020 http://da.yourpdfguides.com/dref/949935

Din brugermanual VOSS DEM4020 http://da.yourpdfguides.com/dref/949935 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

Installations- og brugsanvisning SIVK7QATX HI1774IQ SIVK6QATX HI1654IQ SIVK6QFTX HI1634IQ. Kære kunde!

Installations- og brugsanvisning SIVK7QATX HI1774IQ SIVK6QATX HI1654IQ SIVK6QFTX HI1634IQ. Kære kunde! Kære kunde! Tak, fordi du har valgt dette kvalitetsprodukt fra ASKO. Vi håber, at det lever op til dine forventninger, og at det vil opfylde dine behov mange år frem i tiden. Skandinavisk design kombinerer

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Kan bruges i ovnen og på alle kogeplader!

Kan bruges i ovnen og på alle kogeplader! 1 gryde lav mad på 6 måder! Grill Bag Sautér Steg Damp Braisér Slip let Cerami-Tech Keramisk coating Jævn opvarmning Passer til alle kogeplader Nem at rengøre Slidstærk og stænkafvisende coating Varmeafvisende

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Komfur 6/8 blus, med gasovn

Komfur 6/8 blus, med gasovn Electrolux 900-serien har køkkenudstyr, der opfylder alle behov i et professionelt køkken. 900-seriens alle moduler kan enten være fritstående eller bygget sammen til en funktionel arbejdsplads. Gaskogepladen

Læs mere

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER Introduktion Scandomestic er et ungt firma, der beskæftiger en række medarbejdere med lang erfaring inden for køl og frys. Scandomestic importerer, lagerfører og distribuerer

Læs mere

SFP390X-1. Funktioner. Tilbehør. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

SFP390X-1. Funktioner. Tilbehør. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A SFP390X-1 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709193980 Anti fingerprint 12 funktioner Ovnvolumen: 70/79 liter Ovntemperatur: 30-280 C Digital ur Elektronisk programmvalg

Læs mere