side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den kl. 16:00 Tilgår pressen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den kl. 16:00 Tilgår pressen"

Transkript

1 side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den kl. 16:00 Tilgår pressen

2 side 2 Indholdsfortegnelse: 45. Orientering til Beredskabskommissionen Orienteringer om udrykninger med Redningsberedskabet i Transport af politifolk Økonomirapport pr Fælles kommunikationsnet (SINE) Helhedsorienteret beredskabsplan (HOB) Forslag til Beredskabsplan for bekæmpelse af miljøforurening i havne og på strandarealer Beredskab ved stormflod Eventuelt... 9 Punkter på lukket møde:

3 side Orientering til Beredskabskommissionen G01 sagsnr Der henvises til sagskuffert. Der skal bl.a. oplyses om: 1. Ansættelse af Ronni Grodt Petersen som Beredskabsinspektør pr Brandsyn m.v. samt om forebyggende arbejde, interne kurser samt henvendelse til Hverringe om forebyggende tiltag på Romsø jfr. Risikobaseret Dimensionering.( ) 3. Opsigelse af samarbejdsaftale med Odense Brandvæsen om brandteknisk byggesagsbehandling og brandsyn i Langeskov. ( ) 4. Stade for udskiftning af køretøjer jfr. overenskomst om brandslukning. Køretøjerne forventes at være udskiftet omkring årsskiftet som aftalt med Falck. ( ) 5. Forebyggelse mod influenza H1N1. I forbindelse med forebyggelse af influenzaepidemi har Sundhedsstyrelsen fremsendt en del vejledninger og instrukser til kommunerne. I forbindelse med forebyggelsen havde Sundhedsstyrelsen bestemt at brand- og redningspersonel skulle tilbydes vaccination i første vaccinationsbølge. Vaccination af Redningsberedskabets personel er sket medio november med næsten fuld tilslutning. Koordinationen er sket ved hjælp af sygeplejen i voksenafdelingen og der var enighed om, at den udarbejdede Sundhedsberedskabsplan for Kerteminde kommune var en god støtte til organiseringen. ( ) 6. Møde med Fyns Politi om Badesikkerhed ved strande og badeanlæg. Dette indebærer bl.a. at der er ønske om at skilte ved adgangsveje til strande med særligt nummer, som kan oplyses ved alarmering af badeulykke og lign., for at kunne placere stedet geografisk for fremkørsel af ambulance og redningskøretøjer. Skiltningen kræver en miljømæssig godkendelse. I Kerteminde kommune anslås udgifterne til indkøb af skilte og standere til ca ved f.eks skilte. Herefter skal skiltene placeres. ( ). 7. Forsvarsministeriet har orienteret kommunerne om udlægning af teksten i Beredskabslovens 9 stk. 2 om at Politidirektøren (Tidligere Politimesteren) har sæde i Beredskabskommissionen. Forsvarsministeriet har fastslået at det er embedet og at der derfor kan ske uddelegering inden for embedet. ( ) 8. Deltagelse i et gensidigt orienteringsmøde med Odense Havn med henblik på at afklare evt. beredskab i forbindelse med f.eks. højvande og olieforurening af havnen. Odense Havn forventer en øget besejling og udtrykte nogen forventning til kommunens beredskab. Bestemmelserne om beredskab i havne er omfattet af Havmiljøloven hvorfor sagen skal behandles i Teknik og Kulturforvaltningen. Der foreligger nu et kortfattet konklusionsreferat. ( ) 9. Der har været vist interesse fra Klima- og Energiministeriet ved specialkonsulent Bodil Harder for Kerteminde kommunes Stormflodsscenarie og kommunen har deltaget i møde om evt. mulighed for at lave et ens værktøj for større områder evt. landsdækkende. ( ) Beredskabskommissionens møde punkt 45: Orientering taget til efterretning. Skiltning i henhold til pkt. 6 oversendes til behandling i Miljø- og Teknikudvalget.

4 side Orienteringer om udrykninger med Redningsberedskabet i G01 sagsnr Der henvises til brandstedsrapporterne samt til oversigt over statistikker fra Beredskabsstyrelsens ODIN indberetningssystem. Der har på nuværende tidspunkt været 128 udkald af Redningsberedskabet i Kerteminde samt 2 assistancer til andre kommuner. Redningsberedskabet har siden årsskiftet 2008/2009 kørt med selvstændig udrykning fra stationen i Langeskov med gode erfaringer. Fra årsskiftet 2009/2010, når de sidste nye køretøjer indgår i udrykningen, forventes det at sammensætningen af udrykningen i højere grad kan ske i overensstemmelse med de såkaldte piclistekoder. Piclistekoderne er et landsdækkende kodningssystem, som benyttes af 112-vagtcentralerne til at specificere de alarmudkald som centralerne modtager. Redningsberedskabet har været klar med ny redningsbåd bemandet med deltidsbrandmænd siden medio april 2009 efter intensiv uddannelse af brandmændene. Erfaringerne er ganske gode og mandskabet viser stor interesse. Prøver viser at båden kan være søsat i havnen inden for 12 min. Beredskabskommissionens møde punkt 46: Taget til efterretning. 47. Transport af politifolk G01 sagsnr Fyns Politi spørger om der kan formaliseres en aftale om anvendelse af Redningsberedskabets redningsbåd til transport af politifolk i forbindelse med politiets betjening af borgere. Redningsberedskabets redningsbåd leveres, drives og bemandes med mandskab fra deltidsansatte brandmænd med baggrund i en Bådaftale hvoraf det fremgår, at båden indsættes til brug ved søredning i kystnært område ud for kommunens område. Båden skal til enhver tid være udrykningsklar.

5 side 5 Økonomi: Beredskabet betales af Kerteminde kommune. Brugen af Redningsberedskabets båd bør ske under hensyn til, at den hurtigt skal kunne indsættes til redning. Da det formentlig er sjældent at politiet har behov for transport til øer og lign. i Kerteminde kommunes område, indstilles det at evt. anden anvendelse end til redningsformål, bør ske efter en konkret vurdering og godkendelse af vagthavende indsatsleder. Beredskabskommissionens møde punkt 47: Indstillingen godkendt Økonomirapport pr Ø02 sagsnr Sted konto 095. Der er pr forbrugt kr svarende til 86% af budgettet for Som det er nævnt under punkt om SINE radiokommunikationssystem, så kan der ikke blive indkøbt radiomateriel i Derfor ønskes der fremsendt en ansøgning til Økonomiudvalget med ønske om mulighed for at overføre der afsatte beløb kr til Det er aftalt med økonomiafdelingen, at ønske om overførsel kan videresendes direkte til kommende møde i Økonomiudvalget. Økonomirapporten taget til efterretning. Ønske om overførsel af beløb til indkøb af SINE anbefales. Beredskabskommissionens møde punkt 48: Indstillingen godkendt, herunder ansøgning om overførsel af midler til SINE.

6 side Fælles kommunikationsnet (SINE) G01 sagsnr Stade for indførelse af fælles radiokommunikationsnet (SINE) SINE er beredskabets nye fælles radiosystem. SINE-sekretariatet som er placeret under Rigspolitiet har udarbejdet en aftale, som kommunerne skal skrive under på som brugere. Men da der ikke er godkendt en vejledning til bekendtgørelsen om sikkerhedsnettet, anbefaler Kommunernes Landsforening november 2009, at kommunerne venter med at underskrive denne tilslutningsaftale til indholdet i vejledningen ligger fast. Aftalen omfatter brug af nettet, terminaler og kontrolrum. For at blive tilsluttet skal kommunen skrive under. Nettet og terminalerne er på nuværende tidspunkt klar til brug, men udviklingen af kontrolrummene er ikke klar endnu og har langt overskredet tidsplanen. Dele af vejledningen til bekendtgørelsen bliver sendt i høring inden jul. Herefter afhænger udstedelsen af behandlingen af eventuelle høringssvar. Underskrivelsen vil derfor først kunne ske i 2010 når KL s anbefaling skal følges. I forbindelse med indkøb af terminaler (radioer) arbejdes der på at etablere fælles indkøb for Fyn. Endvidere er der en undersøgelse i gang i Region Syddanmark om mulighederne for evt. at etablere en fælles vagtcentral. Økonomi: Der er afsat kr til radiokommunikationsanlægget i 2009 og som søges overført til Det indstilles at underskrivning af aftalen følger KL s anbefaling. Da det ligger fast at der ikke vil ske indkøb i 2009 ansøges økonomiudvalget om at overføre beløbet til 2010 Beredskabskommissionens møde punkt 49: Godkendt..

7 side Helhedsorienteret beredskabsplan (HOB) G01 sagsnr Kommunens samlede beredskabsplan skal revideres en gang i hver valgperiode. Beredskabsstyrelsen har i slutningen af januar 2009 udsendt en ny vejledning omkring Helhedsorienteret Beredskabsplanlægning. Denne planlægning handler om at forberede sig på ekstraordinære situationer, der ikke kan klares ved hjælp af almindelige daglige ressourcer og rutiner. Planlægningen skal ske efter en vurdering af de hændelser som organisationen vil forebygge. Helhedsorienteret planlægning lægger op til at man først har besluttet hvordan ledelsesorganisationen i en beredskabsorganisation skal se ud. Den Generelle Beredskabsplan. Hertil føjes delplaner evt. for de enkelte forvaltninger samt for objekter eller hændelser, hvor det er vigtigt at have en beredskabsplan som styringsinstrument for at hændelsen takles hensigtsmæssigt. På tiden er der i Kerteminde kommune nyere delplaner, f.eks. Beredskabsplan for bekæmpelse af miljøforurening i havne og på strande, Sundhedsberedskabsplan samt forslag til Indsatsplan mod oversvømmelse. Der fremlægges et forslag til Kerteminde kommunes generelle beredskabsplan på mødet. Planen skal til høring i direktionen inden det endelige forslag foreligger. Beredskabskommissionens møde punkt 50: Forslag sendes til høring som angivet. 51. Forslag til Beredskabsplan for bekæmpelse af miljøforurening i havne og på strandarealer G01 sagsnr Forslaget til beredskabsplanen foreligger nu færdig. Der er arbejdet med undersøgelse for adgange til strandområder samt fotoregistrering af strandenes beskaffenhed. Forslaget bliver præsenteret på mødet. Forslaget godkendes.

8 side 8 Beredskabskommissionens møde punkt 51: Taget til efterretning. Afbud Ole Christensen. 52. Beredskab ved stormflod G01 sagsnr Rapport over Indsatsplan mod oversvømmelse. I samarbejde med park/vej og forsyning har Redningsberedskabet deltaget i et nyttigt undersøgelsesforløb hvor COWI indgår som rådgiver. En del af projektet har været etablering af Stormflodscenarie som er lagt ud på kommunens hjemmeside til almindelig brug for borgerne. De planmæssige og anlægsmæssige aspekter har været behandlet i Miljø og Teknikudvalget og har medført prioritering af nogle anlægsarbejder. Endvidere har arbejdet medført et forslag til Indsatsplan mod oversvømmelse. Udgangspunktet har været konklusionen af undersøgelsen. Planen beskriver bl.a. nogle tiltag på forskellige niveauer og det samspil der er mellem Redningsberedskabet, Materielgården og andre aktører i en højvandssituation. Den praktiske del har været bearbejdet sammen med Materialegården. Den indeholder bl.a. en anvisning på udførelse af midlertidige diger. Der er opbygget en startlager af materialer til opbygning af midlertidige diger. Forekomsten af højvandssituationer er selvsagt uforudsigelige og erfaringerne ind til nu er, at de normalt forekommer med årlige intervaller. Det indgår dog i den nuværende almene bevidsthed, at man skal regne med en stigning i hav-niveauet samt mere voldsomme vejrsituationer i fremtiden. Planen forelægges på mødet. Økonomi: Der er derfor ikke på nuværende tidspunkt budgetteret med faste årlige udgifter til indsats i forbindelse med en højvandssituation. Der må dog påregnes med tidsforbrug og udgifter til vedligehold af planen samt evt. øvelser. Forslaget godkendes og færdiggøres. Beredskabskommissionens møde punkt 52: Taget til efterretning. Der sikres koordinering til øvrige aktører.

9 side Eventuelt I00 sagsnr Beredskabskommissionens møde punkt 53: Der udarbejdes mødekalender for 2010 til godkendelse på næste møde.

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 30.08.2011 kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 30.08.2011 kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 30.08.2011 kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Ingen. Indholdsfortegnelse: 48. Orientering om udrykning med redningsberedskabet... 3 49.

Læs mere

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 23.11.2011 kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 56. Orientering om udrykning med redningsberedskabet... 3 57. Økonomirapport

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

BEREDSKABSKOMMISSIONEN FOR NORDFYNS KOMMUNE BEREDSKABSKOMMISSIONEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 5 TORSDAG DEN 21. AUGUST 2008, KL. 14.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Beredskabskommissionen 21. august 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 5. august 2008 Lokale: 219 Tidspunkt: kl. 15.30 18.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Orientering... 26 02/23 Brandsynsstatistik...

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen kl. 15:00 Lokale 56 Jammerbugt Kommune Beredskabskommissionen Punkter på åbent møde: 6. Forslag til budget for 2009 1 7. Effektiviserings- og spareforslag for beredskabets

Læs mere

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 11.03.2013 kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Ingen. Indholdsfortegnelse: 80. Orientering om udrykninger med redningsberedskabet... 3

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Mødet mandag den 30. januar 2012 kl. 09:30 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Afbud fra Hanne Agersnap Endvidere var til stede:

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 18. februar 2014 kl. 11:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Indholdsfortegnelse 001. Beredskabsplanen for Vesthimmerlands Kommune Generelle del. 3 002. Finansiel

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009 Referat fra møde i mandag den 27. april 2009 Mødet startede kl. 08:00 på Beredskabsstationen, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 3 2. Orientering...

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 31. januar 2008 Lokale: Falck-stationen i Dronninglund Tidspunkt: 15.30 19.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/15 Besøg

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund REFERAT Onsdag den 17. januar 2007 kl. 16.00 på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund Mødedeltagere: Fraværende: Ole Find Jensen, Finn Borch Andersen, Kenneth Jensen, Erik Sejersten, Morten

Læs mere

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance 2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance Bestyrelsen orienteres om, at Tårnby Kommune har meddelt Hovestadens Beredskab, at kommunen ikke ønsker at indgå en aftale om assistance

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE

BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 1 TORSDAG DEN 24. MAJ 2007, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Beredskabskommission 24. maj 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen. Politiinspektør

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Faxe Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. september 2012 Faxe Kommune har den 2. august

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen

Referat fra møde i Beredskabskommissionen Referat fra møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt 21. december 2016, kl. 10:00 Mødeafholdelse: Udvalgsværelse D, Gentofte Rådhus Mødet hævet kl. 10:30 Tilstede: Hans Toft, Jesper Würtzen, Karin Søjbjerg

Læs mere

Samarbejdsaftale. udførelse af myndighedsopgaver m.m. indenfor redningsberedskabet. mellem. Faxe Kommune. Næstved Kommune

Samarbejdsaftale. udførelse af myndighedsopgaver m.m. indenfor redningsberedskabet. mellem. Faxe Kommune. Næstved Kommune Samarbejdsaftale om udførelse af myndighedsopgaver m.m. indenfor redningsberedskabet mellem Faxe Kommune og Næstved Kommune April 2013. Kapitel 1 Aftalens parter, formål og varighed 1 Aftalen udstikker

Læs mere

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 06.09.2010 kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 06.09.2010 kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 06.09.2010 kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 18. Orientering om udrykninger med redningsberedskabet... 3 19. Økonomirapport

Læs mere

SINE. Danmarks nye digitale radiosystem for beredskabet

SINE. Danmarks nye digitale radiosystem for beredskabet SINE Danmarks nye digitale radiosystem for beredskabet Orientering om SINE for Beredskabskommissionen Emner 1. Grundlaget 2. Hvad er SINE? 3. Hvem er ansvarlig? 4. Fællesoffentligt projekt organisation

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 30-07-2008 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Peter Rosendahl, Svend Erik Larsen Fraværende:

Læs mere

Beredskabsplan Nekselø

Beredskabsplan Nekselø Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH Beredskabsplan Nekselø Side 1 af 6 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse

Læs mere

Den 19. oktober 2005 Århus Kommune

Den 19. oktober 2005 Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd Via Beredskabskommissionen og Magistraten Magistratens 2. Afdeling Den 19. oktober 2005 Århus Kommune Århus Brandvæsen Magistratens 2. Afdeling Godkendelse af beredskabsplan

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015 Referat torsdag den 4. juni 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Mette Touborg (SF) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - juni 2015... 2 3. Udrykningsstatistik...

Læs mere

Åbent møde for Beredskabskommissions møde den 11. marts 2009 kl. 10:00 i Kælder i Farsø

Åbent møde for Beredskabskommissions møde den 11. marts 2009 kl. 10:00 i Kælder i Farsø Åbent møde for Beredskabskommissions møde den 11. marts 2009 kl. 10:00 i Kælder i Farsø Indholdsfortegnelse 001. Brandslukningsoverenskomsten efter 2009 3 002. Godkendelse af milepælsplan for revidering

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

BEREDSKABSKOMMISSIONEN FOR NORDFYNS KOMMUNE BEREDSKABSKOMMISSIONEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 TIRSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2007, KL. 14.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Beredskabskommissionen 18. september 2007 Side: 9 Fraværende:

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen kl. 15:00 Lokale 83 Jammerbugt Kommune Beredskabskommissionen Punkter på åbent møde: 1. Tillæg 1 til brandslukningsoverenskomst med Falcks Redningskorps A/S 1 2. Årsberetning

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen

Sydvestjysk Brandvæsen Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Forslag til reviderede vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune Forslag af 1. december

Læs mere

SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner

SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner SAMORDNINGSAFTALE for Fælleskommunalt beredskab m.v. mellem Norddjurs og Syddjurs Kommuner 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Kapitel: Side: 1. Aftalens område 3 2. Sammensætning af - og virksomhed i den fælles beredskabskommission

Læs mere

Ændringsforslag til budget

Ændringsforslag til budget sforslag til 2009-2012 Økonomi- og Planudvalget Teknik & Miljø Forslagstype: Minusmål Serviceramme Ja/Nej: Ja Forslagsnummer: 701.08.01.09 Drift/anlæg/finansiering: Drift Tilskud til Beredskabsforbund

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Københavns Kommunes forslag til revision af plan for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Københavns Kommunes forslag til revision af plan for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet NOTAT Beredskabsstyrelsens udtalelse over Københavns Kommunes forslag til revision af plan for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Beredskabsstyrelsen har den 14. november 2011 fremsendt

Læs mere

Beredskabsplan Sejerø

Beredskabsplan Sejerø Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH Beredskabsplan Sejerø Side 1 af 6 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse

Læs mere

Beredskabsplan Reersø.

Beredskabsplan Reersø. Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH Beredskabsplan Reersø. Side 1 af 5 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse

Læs mere

Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012

Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012 Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012 Udtalelse fra Beredskabsstyrelsen Kommentarer til udtalelse Generel indledning

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen 09-01-2015 Dato 9. januar 2015 Tid 16:00 Sted Beredskabscenter Frederikshavn NB. Bemærk kommissionsmøde kl. 16.00 og nytårsparade kl. 17.00 Fraværende Ingen Stedfortræder

Læs mere

Mål og Midler Beredskabskommissionen

Mål og Midler Beredskabskommissionen Budget Beredskabskommissionen har i 2013 et samlet nettodriftsbudget på 17,3 mio. kr. Budgettet udgør 0,34 % af Viborg Kommune samlede driftsudgifter. Vision Viborg Kommunes vision Viborg Kommune Vilje,

Læs mere

Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen

Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen Om Beredskabsstyrelsens vurdering af konsekvenser ved et samarbejde mellem Greve og Solrød kommuner om det afhjælpende

Læs mere

Beredskabsplan Orø. Dato: 13/ Rev: Initialer: TC/LH

Beredskabsplan Orø. Dato: 13/ Rev: Initialer: TC/LH Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse og øvelser 8. Instruks. INDLEDNING.

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 12-09-2017 10:00 Silkeborg Brandstation, Kejlstrupvej 99C, 8600 Silkeborg Afbud fra: Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3 2 (Offentlig) Godkendelse

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 2. oktober 2013. Kl. 9:30 i Mødelokale 4, Allerslev

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 2. oktober 2013. Kl. 9:30 i Mødelokale 4, Allerslev Referat onsdag den 2. oktober 2013 Kl. 9:30 i Mødelokale 4, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Orientering oktober 2013... 2 3. Kommunens generelle beredskabsplan 2013...

Læs mere

Beredskabskommissionen, Side 1

Beredskabskommissionen, Side 1 Beredskabskommissionen, 02-06-2015 Side 1 2. Åbent punkt - Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland - Sag nr. 13/61010 Indstilling Beredskabschef Kristian Nabe-Nielsen indstiller, at 1. Beredskabskommissionen

Læs mere

Delrapport Ishøj Kommune. Risikobaseret dimensionering af brandvæsenet i Ishøj Kommune

Delrapport Ishøj Kommune. Risikobaseret dimensionering af brandvæsenet i Ishøj Kommune Delrapport Ishøj Kommune Risikobaseret dimensionering af brandvæsenet i Ishøj Kommune December 2011 Risikobaseret dimensionering af brandvæsenet i Ishøj Kommune Delrapport December 2011 Side 2 af 13 Behandling

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde tirsdag d. 28. november 2014 kl. 16.00 til 18.00 Afbud: Niels Henriksen Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2 DK-4930 Maribo 1 Indholdsfortegnelse: Side:

Læs mere

at bestyrelsen godkender forslag til Service Level Agreements (SLA)

at bestyrelsen godkender forslag til Service Level Agreements (SLA) INDSTILLING 17. Godkendelse af Service Level Agreements (SLA) Bestyrelsen skal med afsæt i principaftalen for Hovedstadens Beredskab godkende forslag til Service Level Agreements (SLA) for myndigheds-

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 03-05-2010 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderselv Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Bemærkninger: Beredskabskommissionen, 03-05-2010

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 21. marts 2011 Mødested: Gram Brandstation Bakkevej 3 6510 Gram Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Holger Lauritzen Fraværende:

Læs mere

Referat åben dagsorden

Referat åben dagsorden Referat åben dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 09-02-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Politidirektørens mødelokale, Nordjyllands Politi. Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg Deltagere Arne

Læs mere

Beredskabsstyrelsen finder, at det fremsendte planforslag lever op til de krav, der stilles efter dimensioneringsbekendtgørelsen.

Beredskabsstyrelsen finder, at det fremsendte planforslag lever op til de krav, der stilles efter dimensioneringsbekendtgørelsen. Greve Kommune Solrød Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Greve og Solrød Kommuners forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 21. august 2012 Greve

Læs mere

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 09. september 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:00-17:40 Lene Hansen, Formand (A) Gert Henriksen (A) Knud L. Pedersen (V) Erik Sørensen

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning om, at der etableres et fælles kommunalt beredskab

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Middelfart Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. august 2013 Middelfart Kommune

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen Kommissionsmøde den 7/1 2011 Dato 7. januar 2011 Tid 16:00 Sted Brandstationen NB. 07/01 2011 Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Lars Møller (venstre) - Formand Erik

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Ændret efter styregruppemøde den 2. juni 2015) Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning

Læs mere

Ejerstrategi for Brand & Redning MidtVest

Ejerstrategi for Brand & Redning MidtVest Baggrund og formål Ejerstrategi for Brand & Redning MidtVest 2019-2022 Regeringen og KL indgik i aftalen om kommunernes økonomi for 2015, at kommunerne senest den 1. januar 2016 skulle etablere op mod

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. april 2016 Side 1/10 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kirke Hyllinge, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge kl.

Læs mere

Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Fordeles til: Ad: Sagsnr.: 2009/ CFO 2.1 Dato: 23. marts 2009 CUH 2.1 DIS NBR CSB (HOB) CSB (ODIN)

Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Fordeles til: Ad: Sagsnr.: 2009/ CFO 2.1 Dato: 23. marts 2009 CUH 2.1 DIS NBR CSB (HOB) CSB (ODIN) Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Fordeles til: Ad: Sagsnr.: 2009/010059 CFO 2.1 Dato: 23. marts 2009 CUH 2.1 DIS NBR CSB (HOB) CSB (ODIN) Rapport om Beredskabsstyrelsens tilsyns- og rådgivningsbesøg

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk REFERAT Onsdag den 4. maj 2016 kl. 14.00 Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner

Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune 13. august 2014 Aftale om etablering af

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen 09-01-2009 Dato 9. januar 2009 Tid 16:00 Sted Beredskabsafdelingen NB. 09-01-2009 Fraværende Hans Rex Christensen Stedfortræder Medlemmer Erik Sørensen (Socialdemokratiet)

Læs mere

side 1 Åbent referat for Sundhedsudvalgets møde den kl. 16:15 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Sundhedsudvalgets møde den kl. 16:15 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Sundhedsudvalgets møde den 16.10.2008 kl. 16:15 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Michael Gammelgaard Indholdsfortegnelse: 82. Sundhedsberedskabsplan... 3 83.

Læs mere

Politik for Fortsat Drift Silkeborg Kommune

Politik for Fortsat Drift Silkeborg Kommune Politik for Fortsat Drift Silkeborg Kommune 2014-2017 Direktionen Indledning Silkeborg Kommune har ansvaret for at drive en række kritiske funktioner med direkte påvirkning af borgere og virksomheder.

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udkast til en ny bekendtgørelse

Beredskabsstyrelsens udkast til en ny bekendtgørelse Den nugældende bekendtgørelse nr. nr. 765 af 03. august 2005 om risikobaseret kommunalt redningsberedskab som ændret ved bekendtgørelse nr. nr. 872 af 6. juli 2007 Beredskabsstyrelsens udkast til en ny

Læs mere

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S8 Tune. Roskildevej 50, 4030 Tune Greve kommune.

Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S8 Tune. Roskildevej 50, 4030 Tune Greve kommune. Ekstern Beredskabsplan for Foreningen Danske Olieberedskabslagre S8 Tune Roskildevej 50, 4030 Tune Greve kommune. Version 1.1 Januar 2013 Greve Brandvæsen, Lunikvej 6-8, 2670 Greve Tlf. 43 95 01 02 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Vordingborg Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 6. august 2013 Vordingborg Kommune

Læs mere

Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 27. juni 2018 Tid 08.00-12.00 Sted Faxe Ladeplads Sejlklub,

Læs mere

Bilag 4: Aftaler. Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune

Bilag 4: Aftaler. Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune Bilag 4: Aftaler Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune Juli 2013 1. Aftaler om vederlagsfri assistance 1.1 Sorø Kommune 1.2 Kalundborg Kommune 1.3 Odsherred Kommune 1.4 Ringsted Kommune 1.5 Lejre Kommune

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

Østsjællands Beredskab

Østsjællands Beredskab Østsjællands Beredskab Beredskabskommissionsmøde (Beredskabskommissionsmøde) 14-12-2017 08:00 Gml. Vindingevej 10, Roskilde Mødeindhold Punkt Side Beslutning for punkt 1: Godkendelse af ny risikobaseret

Læs mere

Niels Henrik Odgaard (Frivillig observatør)

Niels Henrik Odgaard (Frivillig observatør) Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 22-11-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Hotel Søparken Søparken 1, 9440 Aabybro Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune) Hans Ejner Bertelsen

Læs mere

Bornholms Regionskommune. Generel beredskabsplan 2018

Bornholms Regionskommune. Generel beredskabsplan 2018 Bornholms Regionskommune Generel beredskabsplan 2018 Maj 2018 1 Indholdsfortegnelse 0.0 Indledning 0.1 Formål 0.2 Ansvar for beredskabsplanlægning 0.3 Beredskabssamarbejde 0.4 Regionskommunens daglige

Læs mere

Vand i Byer - stormøde Beredskabsplanlægning i praksis

Vand i Byer - stormøde Beredskabsplanlægning i praksis Vand i Byer - stormøde Beredskabsplanlægning i praksis Beredskabsplanlægning som grundlag for effektiv indsats ved oversvømmelser Helhedsorienteret beredskabsplanlægning som grundlag for indsatsen dvs.

Læs mere

Hedensted Kommune. Beredskabskommissionen. Referat. Mødedato: 29. september Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted

Hedensted Kommune. Beredskabskommissionen. Referat. Mødedato: 29. september Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted Deltagere:, Kim Hagsten Sørensen, Hanne Grangaard, Tage Zacho Rasmussen, Ulla Roos, Sydøstjyllands politi Fraværende: Kim

Læs mere

Fakta om SINE SINE Landgreven 4 1017 København K

Fakta om SINE SINE Landgreven 4 1017 København K Side 1 af 5 Fakta om SINE SINE Landgreven 4 1017 København K T: +45 3392 9169 E: sine@sikkerhedsnet.dk W: www.sikkerhedsnet.dk SINE - det nye fælles radiosystem for det danske beredskab Maj 2008 Hvad er

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Skanderborg Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 25. september 2013 Skanderborg Kommune

Læs mere

Drifts- og økonomirapport. Aabenraa Brand & Redning

Drifts- og økonomirapport. Aabenraa Brand & Redning Drifts- og økonomirapport Aabenraa Brand & Redning 01.01.2015 31.10.2015 Operativ afdeling Månedsberetning fordelt på alarmtyper. Alarmtype Jan Feb Mar Apr Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec I alt Blind

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen Møde 24/9 2014 Dato 24. september 2014 Tid 16:00 Sted Beredskabet NB. Fraværende Per Nilsson, Allan Juul Jensen, Torben Christensen Stedfortræder Medlemmer Birgit Hansen

Læs mere

Notat. Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet.

Notat. Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet. Notat Notatet skal belyse fordele og ulemper ved de forskellige organiseringer af beredskabet. Lovgivningen. Lovbekendtgørelse nr. 137 af 1. marts 2004 (beredskabsloven) 1. Redningsberedskabets opgave

Læs mere

Orientering om redningsberedskabet. Beredskabskommissionen. 10. Januar 2018

Orientering om redningsberedskabet. Beredskabskommissionen. 10. Januar 2018 Orientering om redningsberedskabet Beredskabskommissionen 10. Januar 2018 1 Redningsberedskabet i Danmark Redningsberedskabet i Danmark består af 24 kommunale beredskabsenheder og 5 statslige beredskabscentre

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Dragør Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 18. december 2013 Dragør Kommune indsendte

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Dagsorden torsdag den 7. april 2011 Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Til orientering...2 3. Kvartalrapport 4 kv 2010...4

Læs mere

Beslutningsprotokol. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner

Beslutningsprotokol. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner Beslutningsprotokol Møde nr. : 04/2012 Sted : Station Kolind, Ebdrupvej 8, 8560 Kolind Dato : 24. september 2012 Start kl. : 16.00 Slut kl. : 17.30

Læs mere

Beredskab. Overordnede mål. Beredskabskommissionen. Redningsberedskab. Opdeling i delvirksomheder

Beredskab. Overordnede mål. Beredskabskommissionen. Redningsberedskab. Opdeling i delvirksomheder Overordnede mål Aktivitetsområdet Beredskab er en del af Fredericia Kommunes By- og Landsbypolitik. By- og Landsbypolitikken er en sektorpolitik, og angiver kommunalbestyrelsens holdning og retning for

Læs mere

Sydvestjysk Brandvæsen

Sydvestjysk Brandvæsen Sydvestjysk Brandvæsen Fælles kommunalt beredskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommuner Forslag til reviderede vedtægter for fælles kommunalt 60 selskab for Esbjerg, Varde og Fanø Kommune 4. januar 2016

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 17. marts 2016 kl Egedal Rådhus Mødelokale 1.1 Dronning Dagmars Vej Ølstykke

REFERAT. Beredskabskommissionen. Torsdag den 17. marts 2016 kl Egedal Rådhus Mødelokale 1.1 Dronning Dagmars Vej Ølstykke REFERAT Torsdag den 17. marts 2016 kl. 08.00 Egedal Rådhus Mødelokale 1.1 Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

VEJLEDNING TIL BEKENDTGØRELSE NR. 262 AF 22. APRIL 2008 OM TILSLUTNING TIL OG ANVENDELSE AF DET LANDSDÆKKENDE RADIOKOMMUNIKATIONSNET

VEJLEDNING TIL BEKENDTGØRELSE NR. 262 AF 22. APRIL 2008 OM TILSLUTNING TIL OG ANVENDELSE AF DET LANDSDÆKKENDE RADIOKOMMUNIKATIONSNET VEJLEDNING TIL BEKENDTGØRELSE NR. 262 AF 22. APRIL 2008 OM TILSLUTNING TIL OG ANVENDELSE AF DET LANDSDÆKKENDE RADIOKOMMUNIKATIONSNET SINE. Nimbusparken 24, 4.. 2000 Frederiksberg. Tel +45 4515 2165. Fax

Læs mere

SAGSFREMSTILLING OG INDSTILLING TIL BYRÅDET VEDRØRENDE.

SAGSFREMSTILLING OG INDSTILLING TIL BYRÅDET VEDRØRENDE. SAGSFREMSTILLING OG INDSTILLING TIL BYRÅDET VEDRØRENDE. Gennem foråret 2015 er der i et samarbejde mellem Aarhus, Odder, Samsø og Skanderborg kommuner forberedt en gennemførelse af den aftalte strukturreform

Læs mere

Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland.

Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Sagsgang og sagstype Økonomiudvalget, byrådet Beslutningssag INDSTILLING Administrerende direktør Hans Søie indstiller, at 1. at 60-fællesskabet

Læs mere

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 29.10.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 51. Sager og skrivelser til

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Haderslev Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Haderslev Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Haderslev Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Haderslev Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 16. april 2013 Haderslev Kommune indsendte

Læs mere

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Kommunalbestyrelserne i de nævnte kommuner indgår med virkning fra 1. januar 2016 aftale om et

Læs mere

Beredskabets rolle ved drikkevandsforureninger

Beredskabets rolle ved drikkevandsforureninger Beredskabets rolle ved drikkevandsforureninger Det nye landkort for beredskaber fra 2016 En kommune ét beredskab Beredskabet er en del af forvaltningen typisk i teknik og miljø Beredskabskommission med

Læs mere

SAMORDNINGSAFTALE. mellem LOLLAND OG GULDBORGSUND KOMMUNER. for det FÆLLES KOMMUNALE REDNINGSBEREDSKAB LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

SAMORDNINGSAFTALE. mellem LOLLAND OG GULDBORGSUND KOMMUNER. for det FÆLLES KOMMUNALE REDNINGSBEREDSKAB LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN SAMORDNINGSAFTALE mellem LOLLAND OG GULDBORGSUND KOMMUNER for det FÆLLES KOMMUNALE REDNINGSBEREDSKAB LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Kapitel Side 1. Aftalens område 3 2. Sammensætning

Læs mere

Nordsjællands Brandvæsen

Nordsjællands Brandvæsen Nordsjællands Brandvæsen Beredskabskommissionen (Beredskabskommissionen) 15-06-2017 17:00 Mødelokale 1, Kokkedal Industripark 14 Mødeindhold Punkt Side Punkt 0: Underskriftsblad 1 Beslutning for punkt

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 13. december 2017 Tid 07:30 09:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde mandag d. 28. april 2014 kl. 16.00 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud fra: Poul Erik Ibsen, Niels Henriksen og Peter Bring-Larsen

Læs mere

Et tilrettet udkast til plan blev fremsendt til Beredskabsstyrelsen med mail af 5. april 2011.

Et tilrettet udkast til plan blev fremsendt til Beredskabsstyrelsen med mail af 5. april 2011. Frederikssund Kommune Halsnæs Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Frederikssund og Halsnæs Kommuners forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Læs mere

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Referat Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Mødedato: 28. april 2017 Mødetid: 14:20 Mødested: Gammelgårdsvej 6, Klakring, 7130 Juelsminde Peter Sørensen Kirsten Terkilsen Jørgen Korshøj

Læs mere

Indstilling. Radiokommunikationssystemet SINE. Tillægsbevilling til anskaffelse af radiokommunikationssystemet SINE (SIkkerhedsNEttet)

Indstilling. Radiokommunikationssystemet SINE. Tillægsbevilling til anskaffelse af radiokommunikationssystemet SINE (SIkkerhedsNEttet) Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 8. januar 2013 Radiokommunikationssystemet SINE Tillægsbevilling til anskaffelse af radiokommunikationssystemet SINE (SIkkerhedsNEttet)

Læs mere

TR-forum. 28. maj 2015

TR-forum. 28. maj 2015 TR-forum 28. maj 2015 Dagsorden 1. Formål med mødet 2. Sag vedr. etablering af samordnet beredskab på Vestsjælland a) vedtægt b) ejerstrategi c) økonomi 2016 principper d) hovedadresse e) administrationskommune

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 15.30 Dagsorden 1. Forretningsorden for Beredskabskommissionen 2. Orientering om LFBV struktur 3. Strategi for LFBV efter 1. januar

Læs mere