VURDERING AF TILSTAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VURDERING AF TILSTAND"

Transkript

1 VURDERING AF TILSTAND VIEMOSEVEJ 18 RØDOVRE KOMMUNE

2 2 EJENDOMMENS DATA Kommune: Adresse: Matr. nr. Omfang: Rødovre Kommune Viemosevej 18, 2610 Rødovre Vinkelbygning med stuehus og tidligere staldbygning RÅDGIVERS DATA Navn: Center for Bygningsbevaring Adresse: Raadvad 40, 2800 Kgs. Lyngby Mailadresse: CVR.NR.: Besigtigelsesdato: Besigtiget af: Birte Skov. KONKLUSION Center for Bygningsbevaring i Raadvad er blevet kontaktet af Rødovre kommune for at fortage en uvildig vurdering af ejendommens tilstand og bevaringsværdier. Vurdering af tilstanden beror på en visuel gennemgang af bygningen, og der er ikke foretaget destruktive undersøgelser. Ejendommen fremstår generelt misvedligeholdt med en del konstruktive og tekniske dårligdomme. Der vil i nærværende notat gøres nærmere rede for tilstanden, hvor der ligger væsentlige problemer i tagkonstruktionen og tagdækningen, ydervæggenes tilstand og gulvene, der overvejende er bræddegulve direkte på terræn. Der ses en del fugt og skimmel indvendigt i bygningerne, og stort set alle vinduer har rådskader. Hvis bygningen skal føres op til en sund og nutidig standard, vil det kræve en omfattende ombygning og genopbygning. Det vurderes, at det vil blive nødvendigt at udskifte tagværket og antagelig også bjælkelaget, som ikke kunne besigtiges. Pudsen skal afbankes fra sydsiden for at konstatere bindingsværkets tilstand, og derefter skal bindingsværket repareres/udskiftes, eller facaden skal omsættes i grundmur. Sydgavlen af den tidligere stald skal genopmures. Terrænet bør afgraves, så der skabes luft langs bygningernes murfod. Samtlige døre og vinduer skal istandsættes/alternativt nyfremstilles, og der skal etableres en forsatsløsning. På grund af den lave rumhøjde og manglende isolering mod terræn, skal der udgraves til nye undergulve. I denne forbindelse bliver det antagelig også nødvendigt at understøbe syldstenene. Alle indvendige pladeoverflader skal fjernes fra vægge og lofter, og der skal varmeisoleres. Samtlige tekniske installationer skal udskiftes. CENTER FOR BYGNINGSBEVARING, RAADVAD 40, 2800 KGS. LYNGBY. INFO@BYGNINGSBEVARING.DK.

3 3 VURDERING AF TILSTAND OMFANG Viemosevej 18 er et tidligere husmandssted bygget i vinkel med stuehus mod nord og en tidligere staldbygning mod øst. På stuehusets østgavl er tilbygget en nyere værksteds- og garagebygning.

4 4 STUEHUS Stuehuset udgør den nordre længe af anlægget. Mod syd er tilbygget et lille indgangsparti. Bygningen står i en etage med heltag belagt med tagpap. I rygningen sidder en ældre skorstenspibe med sokkel og gesims, og i den nordre tagflade er en nyere skorstenspibe. Ydermurene er pudsede og malet gule med cementmaling. Gavlen mod gaden har en rødmalet træbeklædning. Der er overvejende ældre torammede, opsprossede vinduer, mens hoveddøren er af nyere dato. På gavlen mod øst er en nyere tilbygning af sortmalet træ med et næsten fladt paptag. YDERVÆGGE Nordsiden af bygningen er i 1970 erne omsat i grundmur. De smalle piller mellem vinduerne på sydsiden indikerer, at der stadig er bindingsværk i denne side, men på grund af overpudsningen, kan tilstanden ikke ses. Mellem to vinduer ses dog under det afskallede puds en lille del af en stolpe. Tilstanden lige her er udmærket, men det vurderes, at den generelle tilstand af bindingsværket vil være dårlig, da tømmeret har været lukket inde bag et pudslag. Under vinduerne i den østre del af facaden ses en udbuling af murværket, hvilket tyder på, at stolpen er rådnet væk inde bag ved pudsen. Mange steder ses revner i pudsen, hvor fugt har kunnet trænge ind og skade tømmeret. Terrænet ligger desuden ret højt op mod murfoden, hvilket samler fugt omkring fodremmen, der derfor også må formodes at være rådden eller helt forsvundet. Nordsidens murværk er ligeledes overpudset, og dets tilstand kan således ikke ses. Da det er af nyere dato, må det formodes at være i nogenlunde stand, men da både overpudsning og overfladebehandling er sket med cementbaserede materialer, kan det ikke udelukkes, at muren er opfugtet. Der ses også skjolder og algebegroning, hvilket tyder på fugt. Terrænet ligger højere end gulvniveauet ind i bygningen, hvilket bidrager til fugt i muren.

5 5 Gavlen mod vest ud mod Viemosevej er foroven beklædt med rødmalede brædder, og forneden står muren pudset. Ejeren kan fortælle, at det er oplyst fra Lokalhistorisk arkiv, at bygningen har været et fag længere, men i forbindelse med udvidelse af vejen, er den blevet forkortet. Man må formode, at gavlen i den forbindelse er blevet omsat i grundmur. Bræddebeklædningen er i dårlig stand og er ved at løsne sig fra underlaget. Ved stuehusets østre gavl er en nyere tilbygning med sortmalet træværk og fladt tag med tagpap. Taget er utæt og er ved at falde sammen, og ved besigtigelsen stod der blankt vand på gulvet. Bygningen har ingen værdi og bør fjernes. VINDUER OG DØRE Sydsidens vinduer er af ældre dato, måske fra årene, mens nordsidens vinduer er genanvendte og er hentet fra andre bygninger. Ud fra postprofilet at dømme kan de stamme fra begyndelsen af 1900-tallet. Alle vinduer har småsprossede rammer med forskellig ældre og nyere beslåning. Der er generelt problemer med råd i underrammerne og bundkarmene, dårlig tilpasning af rammer til karmene samt rustne eller manglende hjørnebånd. Hoveddøren er af nyere dato og er i nogenlunde stand, men har ingen antikvarisk værdi.

6 6 TAG Stuehusets tagkonstruktion består af bomkantede spær med en forholdsvis lille dimension og med stor spærafstand på ca. 1,5 meter, hvilket tyder på, at taget oprindeligt har været tækket med strå. Langs nordsiden er der lagt nye spær oven på de gamle antagelig i forbindelse med ydervæggens omsætning i grundmur. Alle oprindelige hanebånd er fjernet undtaget ved et enkelt spærfag. Nogle steder er de erstattet med påsømmede brædder nogle steder med en planke påsat hver side af spæret. Underlaget for tagpapbeklædningen er brædder med barkkant. Oven på etageadskillelsen ligger mineraluld, og herover ligger en løs gangbro. Der er desuden udlagt plastik over isoleringen visse steder for at hindre vand i at trænge ned til beboelsesrummene. Det er vanskeligt at se direkte huller i taget, men der er ingen tvivl om, at tilstanden er ringe. Set udefra har taget lunker og uregelmæssigheder, der tyder på råd i underlaget. Ved skorstenens gennemførsel ses også råd og skimmelvækst på bræddernes underside. Der er ingen tagrender. Den gamle køkkenskorsten har kraftig løbesod, og skorstenspiben har løse sten foroven, som er i akut fare for at falde ned.

7 7 Den nyere skorsten i den nordre tagflade fungerer som afkast fra gasfyret. Tilstanden er ikke akut dårlig, men der ses dog løse sten i toppen. Stuehuset har ingen tagrender undtagen lige i hjørnet ved overgangen til staldbygningen, hvor der er en forskydning i tagfladen og en skotrende. Her ses også en dårlig og utæt zinkinddækning langs forskydningen samt generelt lappet og manglende tagpapdækning.

8 8 DEN TIDLIGERE STALDBYGNING Den tidligere staldbygning er sammenbygget med forhuset i en vinkel og står i en etage med udnyttet tagrum. Der er heltag belagt med tagpap. Murene står pudsede og gulmalede som stuehuset, og der er isat forskellige genanvendte og nyere vinduer og døre. YDERVÆGGE Ydermurene er sandsynligvis af grundmur. Dog har sydgavlen indtil for nylig stået i overpudset bindingsværk. Gavlen fremstår nu med nedfaldet murværk og rester af bindingsværk samt en indermur, som antagelig er etableret i forbindelse med indretning af bygningen til gildesal i 1970 erne. Gavltrekanten har bræddebeklædning. Murene fremstår med revnet og afskallet puds og maling og med tegn på fugt i murfoden. Der er til dels etableret en støbt belægning langs huset, men den er revnet, hvorved fugten trænger ned, men har svært ved at komme væk igen. VINDUER OG DØRE Vinduerne er en blanding af genanvendte vinduer fra forskellige tider, og der er ingen af dem, der har antikvarisk værdi. De er generelt i dårlig stand med rådskader lige som i stuehuset. Dørene er nyere og forskellige og antagelig også genanvendte. Revledøren er vendt forkert, således at revlerne vender udad, hvilket får den til hurtigere at gå til. På gårdsiden er der råd i bunden af en dørene på grund af vand fra et defekt nedløb.

9 9 TAG Taget er belagt med tagpap lige som stuehuset. Der er opsat en tagrende i hjørnet ved sammenbygningen til stuehuset og et stykke henad vestfacaden. Set udefra har taget mange lunker og uregelmæssigheder, især mod øst, som tyder på, at bræddeunderlaget er råddent. Tagrummet er udnyttet, så tagets og tagkonstruktionens tilstand kan ikke ses indefra. I det udnyttede tagrum ses mange fugtskader på vægge og lofter på grund af utætheder i taget.

10 10 BYGNINGERNES INDRE Stuehuset er indrettet til beboelse, og den tidligere staldbygning er indrettet til ét stor rum med to underslag båret af stolper. Bjælkelaget i stuehusets lofter virker små i dimension og er indklædt i en kasse. Der er ind imellem den store bjælkeafstand nogle steder oplagt nyere snydebjælker. Det er ikke uden en nærmere undersøgelse muligt at se bjælkelagets tilstand. Lofterne består af bløde eller hårde plader, som er malede eller tapetserede. I badeværelset er der f.eks. bløde plader i loftet, som er malet med strukturmaling, og i staldbygningen er der paneleret med finerplader, hvor der ses tydelige vandskader. Vægge er overvejende pudsede og tapetserede, og visse steder er tapetet så vådt, at det kan trækkes af væggen. Der er tydelige tegn på skimmel i forhusets værelse mod øst. Det nederste foto viser algevækst i staldbygningen mod øst. Gulvet er støbt i det lille indgangsparti og i køkkenet samt i staldbygningen. De øvrige gulve er bræddegulve direkte på terræn. De er belagt med tæppe eller vinyl. De tekniske installationer er ikke gennemgået, men det vurderes, at alt skal udskiftes i forbindelse med en istandsættelse.

11 11 BEVARINGSVÆRDI Viemosevej 18 blev SAVE vurderet i 1990 og har i Kommuneatlas for Rødovre Kommune fået bevaringsværdi 2. Værdien er fremkommet således: Arkitektonisk værdi: 4 Kulturhistorisk værdi: 2. Kulturhistorisk vurdering: Næstældste hus i kommunen Miljømæssig værdi: 3 Miljømæssig vurdering: Gl. hus ved grøn åbning Originalitetsværdi: 6 Originalitetsvurdering: Især tag. Gavl Tilstandsværdi: 5 Samlet bevaringsmæssig værdi: 2 Det vurderes, at den kulturhistoriske værdi stadig er høj, idet ejendommen er en af de ældste i Rødovre kommune og er et eksempel på et simpelt lille husmandssted med stuehus og stald. Den kulturhistoriske værdi ligger i bygningens hovedform, bindingsværket i sydfacaden, den bevarede rest af køkkenskorstenen og forskellen på stuehusets tætte vinduessætning i forhold til staldens mere lukkede karakter. Desuden er der indvendigt bevaret et par ældre fyldingsdøre, antagelig fra 1800-årene. Vinduerne er også ældre til dels genanvendte fra andre steder. Den arkitektoniske kvalitet er ikke stor, og den miljømæssige heller ikke. Ejendommen ligger midt i et villakvarter, og den tomme grund ved siden af bidrager ikke meget til en helhed. Originaliteten og tilstandsværdien er lav. En bevaringsværdi på 2 vurderes samlet set at være for høj.

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.03.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Blegdamsgade

Læs mere

HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.10.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/760-0001 Kommune: Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Besigtigelsen er gennemført af Flemming Sørensen fra Søren Garde Rådgivning d. 18. februar 2015.

Besigtigelsen er gennemført af Flemming Sørensen fra Søren Garde Rådgivning d. 18. februar 2015. Notat Til: Aalborg Kommune Fra: Flemming Sørensen, Søren Garde Rådgivning. Vedr. Besigtigelse af ejendommen Dokkedalvej 30, Mou, 9280 Storvorde. Dato: 12. marts 2015 Adressen blev besigtiget med henblik

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N ACCISSEBODEN KALUNDBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LÅSBYGADE 61-65 KOLDING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.11.2011 Besigtiget af: Caspar Jørgensen Journalnummer: 2011-7.82.07/621-0001 Kommune: Kolding Kommune Adresse: Låsbygade

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT OG VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI xxx

TILSTANDSRAPPORT OG VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI xxx TILSTANDSRAPPORT OG VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI xxx Ejer: xxx Gennemgangen blev fortaget d. 20.10.2014 af bygningsrådgiver Anders Bæhr Nielsen Tlf. 30501992 mail abni@bygningsbevaring.dk Bygningen, som

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N HANS PETERSENS GAARD KALUNDBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig

Læs mere

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund

Læs mere

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPPORT Klimaskærm Februar 2012 Birger Lund A/S Rådgivende Ingeniører Damhus Boulevard 5 2610 Rødovre telefon 36 70 28 29 E-mail: info@birgerlund.dk

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKOVRIDERGÅRDEN HILLERØD KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/219-0001 Kommune: Hillerød Kommune Adresse:

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N ADELGADE 18 KALUNDBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN BORGERLIGE VELGØRENHEDS STIFTELSE, PRÆSTØ VORDINGNBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 09.02.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/390-0001

Læs mere

FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE

FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.09.2011 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011.7.82.07/813-0001 Kommune: Frederikshavn Kommune

Læs mere

VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI. Tokkekøbvej 2, 3450 Lillerød. 5. juli 2019

VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI. Tokkekøbvej 2, 3450 Lillerød. 5. juli 2019 Tokkekøbvej 2, 3450 Lillerød VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI 5. juli 2019 Gennemgang af bygningen blev foretaget d. 2. juli 2019 af Center for Bygningsbevaring, Raadvad Arkitekt og bygningskonstruktør Troels

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KNAG MØLLE VEJEN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.06.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/575-0001 Kommune: Vejen Kommune Adresse: Knagmøllevej

Læs mere

BROGADE 26 KØGE KOMMUNE

BROGADE 26 KØGE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BROGADE 26 KØGE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2016 Besigtiget af: Tine Meyling Journalnummer: 2011-7.82.07/259-0001 Kommune: Køge Kommune Adresse: Brogade 26, 4600

Læs mere

ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE

ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.09.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse:

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE

STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 8.5.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2014-7.82.07/573-0001 Kommune: Varde Kommune Adresse: Skippervej

Læs mere

Bekendtgørelse. Plan og Gis Skelbækvej Aabenraa Tlf.: Dato: 16. august 2017

Bekendtgørelse. Plan og Gis Skelbækvej Aabenraa Tlf.: Dato: 16. august 2017 Plan og Gis Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 16. august 2017 Kontakt: Martin Weihe Esbensen Direkte tlf.: 7376 8805 E-mail: mwe@aabenraa.dk Bekendtgørelse Bevaringsværdigt stuehus og staldbygning

Læs mere

Bygning Furesø, Flagsøvej 7, bygning 1

Bygning Furesø, Flagsøvej 7, bygning 1 Bygning Furesø, Flagsøvej 7, bygning 1 BBR oplysninger BBR nummer: 190 9231 1 Kommune: Furesø Adresse: Flagsøvej 7, 3520 Farum Bygningsnummer: 1 Ejendomsnummer: 9231 Antal etager: 1 Bebygget areal: 285

Læs mere

HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE

HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 24.10.2014 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.8207/741-0001 Kommune: Samsø Kommune Adresse: Hjortgyde

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N DEN BORGERLIGE VELGØRENHEDS STIFTELSE VORDINGBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

Bygningsgennemgang af FIOMA den 28.06.2013

Bygningsgennemgang af FIOMA den 28.06.2013 af FIOMA den 28.06.2013 Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund jernstøberi og maskinfabrik. Besigtigelsen er foretaget ved en visuel gennemgang og der er foretaget

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VESTERGADE 43 GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.10.2010 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R FREDERIKSBERG ALLÉ 104 FREDERIKSBERG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: Besigtiget af: Journalnummer: 16.12.2013 Sidse Martens Gudmand-Høyer 2013-7.82.07/147-0001 Kommune: Adresse:

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N GYTHS GÅRD KALUNDBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NAFFET 14 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.09.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Naffet

Læs mere

NOTAT. Falkoner Alle 114 B er opført ca medens Falkoner Alle 114 A er opført ca

NOTAT. Falkoner Alle 114 B er opført ca medens Falkoner Alle 114 A er opført ca Sag: Falkoner Alle A og B samt garage Sags nr.: 17124 Emne: Vurdering af bygningernes tilstand Til: JHSC Holding ApS Dato: 19-08-2017 Rev. Dato: Revision: Udarbejdet: Jørgen Stuart KS: På foranledning

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

BESIGTIGELSE AF EKSIST. BYGNING

BESIGTIGELSE AF EKSIST. BYGNING SYDDJURS KOMMUNE PLANLÆGNING BESIGTIGELSE AF EKSIST. BYGNING GRIMSHOVEDVEJ 1, HELGENÆS NOVEMBER 2010 MOGENS VESTERSKOV RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA Strandvejen 7, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 34 24 91 - Fax. 86

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8016 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Manglende udluftning under krybekælder. 2. Fugtskjolder på indvendige vægge. 3. Borebilleangreb,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KLOSTERGADE 58 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.11.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune Adresse: Klostergade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STUDSGADE 35 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.12.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune

Læs mere

RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE

RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 26.03.2014 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2014-7.82.07/306-0001 Kommune:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ADELGADE 23, NYSTED GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.10.2010 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8107 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Fugtig kældervæg mod syd. 2. Utæt hjørne i tagpap ved skorsten samt fugt i mur i stue. 3. Lyskassevange revnet

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VALDEMARSLUND HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse: Gurrevej

Læs mere

ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE

ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 04.11.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/615-0001 Kommune: Horsens Kommune Adresse: Åboulevarden

Læs mere

JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE

JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.03.2015 Besigtiget af: Laura Boelskifte og Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/210-0001 Kommune: Fredensborg

Læs mere

Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den Solrød Center Solrød Strand

Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den Solrød Center Solrød Strand Solrød Kommune Teknik og Miljø Helle Post Ejby, den 11.12.2018 Solrød Center 1 2680 Solrød Strand Vedr.: Østre Strandvej 26 og 28, Solrød Strand Besigtigelsesdato: 6.12.2018 Østre Strandvej 26: Bygningsbeskrivelse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAPPEN 30 HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse:

Læs mere

KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE

KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.09.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011.7.82.07/813-0001 Kommune: Frederikshavn Kommune

Læs mere

Undertegnede har den 8. januar 2018 gennemgået ovennævnte ejendom, og jeg har følgende bemærkninger til gennemgangen:

Undertegnede har den 8. januar 2018 gennemgået ovennævnte ejendom, og jeg har følgende bemærkninger til gennemgangen: Mette Drejer Nils Bendtsen Tjørnevej 49 4684 Holmegaard Fensmark den 15 januar 2018 Vedr: Gødsholmvej 1, Appenæs 4700 Næstved Dokumenter til min rådighed: BBR-Ejermeddelelse dateret 06.10.2017 Ejendomskort,

Læs mere

TORVET 13 HADERSLEV KOMMUNE

TORVET 13 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TORVET 13 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.09.12 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Torvet

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DET GULE HUS VEJEN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.06.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/575-0001 Kommune: Vejen Kommune Adresse: Koldingvej

Læs mere

VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE

VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.10.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/492-0001 Kommune: Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 22, NYKØBING GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.10.2010 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2010-7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund

Læs mere

Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst. Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990

Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst. Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990 Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990 Der er udarbejdet byggeteknisk rapport på ejendommen Opkærsvej 5, 8381 Tilst. Der er tale om et stuehus til en landbrugsejendom

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN GAMLE SKOLE OG DEGNEBOLIGEN GREVE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 7/11 2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/253-0001 Kommune: Greve Kommune Adresse:

Læs mere

HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE

HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.10.2014 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/741-0001 Kommune: Samsø Kommune

Læs mere

BYGNINGSSYN AF FACADER xxxx

BYGNINGSSYN AF FACADER xxxx BYGNINGSSYN AF FACADER xxxx Rekvirent: xxxx. Bygningssynet bliv fortaget d. 15.8.2013 af bygningsrådgiver Anders Bæhr Nielsen, tlf. 30501992, mail ABNI@bygningsbevaring.dk Det blev oplyst at ejendommen

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R GRØNNEGADE 23 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 06.06.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild, Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune:

Læs mere

DET MAHLERSKE HUS RINGSTED KOMMUNE

DET MAHLERSKE HUS RINGSTED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DET MAHLERSKE HUS RINGSTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.01.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/329-0001 Kommune: Ringsted Kommune Adresse:

Læs mere

Skifteretten i Randers, Tøjhushavevej 2, Randers

Skifteretten i Randers, Tøjhushavevej 2, Randers Skifteretten i Randers, Tøjhushavevej 2, Randers Fredningsforslaget omfatter: Skifteretten i Randers, tidl. Herredsretten, opført 1862. Skifteretten i Randers, facade mod Tøjhushavevej Forslagsstiller:

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N HOTEL SAKSKØBING GULDBORGSUND KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LYSHOLT FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11. december 2013 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTERGADE 9 GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 12.11.2010 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KYSEBORGSTRÆDE 6 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.08.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

Bekendtgørelse. Plan Skelbækvej Aabenraa Tlf.: Dato: Sagsnr.: 19/32011

Bekendtgørelse. Plan Skelbækvej Aabenraa Tlf.: Dato: Sagsnr.: 19/32011 Plan Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 25-04-2019 Sagsnr.: 19/32011 Kontakt: Frederikke S. Winther Direkte tlf.: 7376 8805 E-mail: fsw@aabenraa.dk Bekendtgørelse Bevaringsværdig bygning

Læs mere

DRONNINGLUND HOVEDGÅRD BRØNDERSLEV KOMMUNE

DRONNINGLUND HOVEDGÅRD BRØNDERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DRONNINGLUND HOVEDGÅRD BRØNDERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 26.05.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/810-0001 Kommune: Brønderslev

Læs mere

Efter anmodning fra Torben og Mette har undertegnede besigtiget ovennævnte ejendom. Ejendommen er gennemgået den 11. oktober 2017.

Efter anmodning fra Torben og Mette har undertegnede besigtiget ovennævnte ejendom. Ejendommen er gennemgået den 11. oktober 2017. Torben Nielsen og Mette Dollerup Tlf. 40519531 Mail torben@toloni.com Helsinge, d. 11. oktober 2017. ALMEVEJ 75, 3250 TISVILDELEJE. Efter anmodning fra Torben og Mette har undertegnede besigtiget ovennævnte

Læs mere

TOLDBODGADE 1 BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE

TOLDBODGADE 1 BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TOLDBODGADE 1 BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22. maj 2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/400-0001 Kommune: Bornholms Kommune

Læs mere

FREDEDE GÅRDE I ØSTJYLLAND 1850-1940

FREDEDE GÅRDE I ØSTJYLLAND 1850-1940 FREDEDE GÅRDE I ØSTJYLLAND 1850-1940 Geografisk placering af periodens fredede gårde i Østjylland 1) EGEVEJ 27, BESSER, SAMSØ 2) BJERREVEJ 412, KLAKRING, JUELSMINDE 3) STOKKEBRO 60, GJERRILD, NØRRE DJURS

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R JØRGEN PLOUGS OG HUSTRUS PLEJEHUS FAARBORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 4.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune:

Læs mere

BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE

BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2016 Besigtiget af: Tine Meyling Journalnummer: 2011-7.82.07/259-0001 Kommune: Køge Kommune Adresse: Brogade 22,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VESTERGADE 58 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.11.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune Adresse: Vestergade

Læs mere

TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE

TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 05.10.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Torvet

Læs mere

PETER NIELSENS RØGERI BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE

PETER NIELSENS RØGERI BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R PETER NIELSENS RØGERI BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.maj 2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/400-0001 Kommune: Bornholms Regionskommune

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N BOGØ MØLLE VORDINGBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

Passage. Baghus, (tidl. 19) Baghus,17. (tidl. 19) Carport Baghus, 21. Baghus, 21. Bevaringsværdige bygninger

Passage. Baghus, (tidl. 19) Baghus,17. (tidl. 19) Carport Baghus, 21. Baghus, 21. Bevaringsværdige bygninger Passage Baghus,17 17 17 (tidl. 19) Baghus,17 (tidl. 19) 21 Carport Baghus, 21 Baghus, 21 Bevaringsværdige bygninger Sagsrapport Sag - Adelgade 17 Stamdata Type: SAVE-sag Betegnelse: Adelgade 17 Aktuel

Læs mere

STENSTRUP FORSAMLINGSHUS ODSHERRED KOMMUNE

STENSTRUP FORSAMLINGSHUS ODSHERRED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STENSTRUP FORSAMLINGSHUS ODSHERRED KOMMUNE 82 Besigtigelsesdato: 27.03.2014 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2014-7.82.07/306-0001 Kommune: Odsherred

Læs mere

NOTAT OM BYGNINGSVURDERING RYETGAARD, RYETHØJVEJ 7, 3500 VÆRLØSE

NOTAT OM BYGNINGSVURDERING RYETGAARD, RYETHØJVEJ 7, 3500 VÆRLØSE NOTAT OM BYGNINGSVURDERING RYETGAARD, RYETHØJVEJ 7, 3500 VÆRLØSE 26.01.2016 Bygning 1 Arkitektonisk værdi: 3 Arkitektonisk vurdering: Velproportioneret længehus med taktfaste facader pga. bindingsværkets

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KANALBETJENTHUSENE VED LENDRUP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 25.05.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/820-0001 Kommune:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅLE PRÆSTEGÅRD HEDENSTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 16.09.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2011-7.82.07/766-0001 Kommune: Hedensted Kommune

Læs mere

BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE

BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.09.2015 Besigtiget af: Troels Ø. Jørgensen Journalnummer: 2013-7.82.07/482-0001 Kommune: Langeland Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 20 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT September 2015 Birger Lund ApS Garderhøjvej 5 2820 Gentofte telefon 36 70 28 29 E-mail: blu@birgerlund.dk Indhold Stamdata 3 Eftersynsrapport

Læs mere

STRÅHYTTEN BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE

STRÅHYTTEN BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRÅHYTTEN BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.05.2014 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/400-0001 Kommune: Bornholms Regionskommune

Læs mere

DEN GAMLE LATINSKOLE HADERSLEV KOMMUNE

DEN GAMLE LATINSKOLE HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN GAMLE LATINSKOLE HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.10.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Adresse: Haderslev Kommune

Læs mere

Driftbygninger Stald, og lade samt havestue er kun gennemgået i lettere omfang. Resterende bygninger ikke er gennemgået.

Driftbygninger Stald, og lade samt havestue er kun gennemgået i lettere omfang. Resterende bygninger ikke er gennemgået. Lis Lange og Preben Erland Hansen Almevej 15 3230 Græsted Tlf. 48 39 24 01 Mail egemose.alme@gmail.com Helsinge, d. 07. august 2017. ALMEVEJ 15, 3230 GRÆSTED Efter anmodning fra Lis og Preben har undertegnede

Læs mere

BYGNINGSRAPPORT. Opførelses år: 1870 Om- eller tilbygget 2013 Antal etager: 1. Opførelses år: 1947 Om- eller tilbygget Antal etager: 1

BYGNINGSRAPPORT. Opførelses år: 1870 Om- eller tilbygget 2013 Antal etager: 1. Opførelses år: 1947 Om- eller tilbygget Antal etager: 1 BYG & LEV v/ Arkitekt M.A.A. Bjarne Lundgaard, Bragesvej 2, 8230 Åbyhøj mail@bygoglev.dk - Tlf. 8615 7877 - Fax. 8615 5084 - Bil. 2021 7877 - www.bygoglev.dk BYGNINGSRAPPORT Ejendommen. Adresse: Matr.

Læs mere

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Side: 1 af 8 Nebsmøllevej 70 4100 Ringsted BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Stuehus Side: 2 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Baggrund 3 2. Beskrivelse af bebyggelsen 3 3. Formål 4 4. Bygningsgennemgangen

Læs mere

Bygningsrapport over Klitvej 120 (Thomasminde) og Ishus i Fjellerup

Bygningsrapport over Klitvej 120 (Thomasminde) og Ishus i Fjellerup Bygningsrapport over Klitvej 120 (Thomasminde) og Ishus i Fjellerup Udarbejdet af Ejendomsgruppen, Kirkestien 1 8961 Allingåbro Indholdsfortegnelse: - Planmæssige forhold - BBR - Tinglysning - Anvendelse

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 13 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.06.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

VON OSTENSGADE 7 DRAGØR KOMMUNE

VON OSTENSGADE 7 DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R VON OSTENSGADE 7 DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.10.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse:

Læs mere

Bekendtgørelse. Plan Skelbækvej Aabenraa Tlf.: Dato: Sagsnr.: 18/40044

Bekendtgørelse. Plan Skelbækvej Aabenraa Tlf.: Dato: Sagsnr.: 18/40044 Plan Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 06-12-2018 Sagsnr.: 18/40044 Kontakt: Frederikke S. Winther Direkte tlf.: 7376 8805 E-mail: fsw@aabenraa.dk Bekendtgørelse Bevaringsværdig bygning

Læs mere

LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE

LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.09.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Adresse: Haderslev Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØLLINGE PRÆSTEGÅRD FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 06.11.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9114 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Er væg i tagetage mod nord til badeværelse isoleret. 2. Er dampspærre i tagetage monteret

Læs mere

RØNNE Storegade 42. Oversigt hele ejendommen

RØNNE Storegade 42. Oversigt hele ejendommen RØNNE Storegade 42. Kommandantboligen. Forhuset (1846-47) med sidelænger (før 1761, ombygget 1846-47). F. 1919. 407 046609 001 Forhus med sidelænger (2 stk.) Oversigt hele ejendommen Kommandantgården er

Læs mere

Bygning - Randers, Åløbet 6, bygning 1

Bygning - Randers, Åløbet 6, bygning 1 Side 1 af 2 Bygning - Randers, Åløbet 6, bygning 1 BBR-oplysninger BBR-nummer: 730-3285 - 1 Kommune: Randers Adresse: Åløbet 6, 8983 Gjerlev J Bygningsnummer: 1 Ejendomsnummer: 3285 Antal etager: 1 Bebygget

Læs mere

FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE

FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAPPEN 10 A-B HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse:

Læs mere

Bevaringsværdigt stuehus med stald og længer på Vilsbækvej 10, 6330 Padborg er ansøgt nedrevet

Bevaringsværdigt stuehus med stald og længer på Vilsbækvej 10, 6330 Padborg er ansøgt nedrevet Plan og Gis Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10. april 2018 Kontakt: Martin Weihe Esbensen Direkte tlf.: 7376 8805 E-mail: mwe@aabenraa.dk Bekendtgørelse Bevaringsværdigt stuehus med stald

Læs mere

MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE

MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.06.2016 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/440-0001 Kommune: Kerteminde Kommune Adresse:

Læs mere

Byggeteknisk gennemgang af. Væggerskildevej 16, 6971 Spjald. Kommunenr./Ejendomsnr.: 760-34191. Ejerlav: 30B Randbæk By, Brejning.

Byggeteknisk gennemgang af. Væggerskildevej 16, 6971 Spjald. Kommunenr./Ejendomsnr.: 760-34191. Ejerlav: 30B Randbæk By, Brejning. Beskikket bygningssagkyndig Mogens Christensen, Røjkumvej 6, 6971 Spjald. Tlf.nr. 97 38 14 84. Mobilnr. 20 43 14 79. Mail: mogenschristensen@familie.tele.dk Byggeteknisk gennemgang af Væggerskildevej 16,

Læs mere

GAMMEL KIRKESTI 8 FREDERIKSHAVN KOMMUNE

GAMMEL KIRKESTI 8 FREDERIKSHAVN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R GAMMEL KIRKESTI 8 FREDERIKSHAVN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.09.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011.7.82.07/813-0001 Kommune: Frederikshavn

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end

Læs mere