Brugerbetingelser for

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugerbetingelser for LE@N"

Transkript

1 Brugerbetingelser for 1. Definitioner 1.1 Ved GS1 forstås foreningen GS1 Denmark, Vesterbrogade 149, 1620 København V, CVR nr Ved forstås det af GS1 ejede IT-system, som gør det muligt for de tilknyttede brugere af systemet at sende, modtage og behandle forretningsmeddelelser i elektronisk form. 1.3 Ved forretningsmeddelelse forstås ordrer, fakturaer, forsendelsesadvis og kvitteringer, der i elektronisk form overføres og udveksles via LE@N. 1.4 Ved bruger forstås enhver person eller virksomhed, som har indgået aftale med GS1 om tilslutning til og brug af LE@N. 2. Formål 2.1 Nærværende vilkår har til formål at beskrive vilkårene for den enkelte brugers tilslutning til og anvendelse af LE@N. 2.2 Ud over disse brugerbetingelser gælder Generelle betingelser for medlemskab af GS1 Denmark ( 3. Tilmelding og registrering 3.1 For at blive oprettet som bruger af LE@N skal der tegnes abonnement hos GS1 Denmark. 3.2 For at blive registreret som bruger skal man i første omgang udfylde og afsende den on-line tilmeldingsblanket, som fremkommer, når der klikkes på "OK"-knappen. 3.3 Når tilmeldingen er modtaget og registreret hos GS1, udsender GS1 en fakturaopkrævning til den opgivne adresse. Fakturaopkrævningen omfatter en tilslutningspris samt et driftsabonnement dækkende en periode på ét år. 3.4 Det er en forudsætning for tilmeldingen til LE@N at virksomheden har et gældende abonnement på et GLN hos GS1. Har virksomheden ikke et abonnement på et GLN omfatter tilmeldingen et GLN-abonnement hos GS Når GS1 har modtaget og registreret indbetalingen oprettes den pågældende som bruger. Brugernavn og passwords skal opfattes som fortrolige og må kun anvendes af brugeren og dennes medarbejdere. Misbrug af brugernavn og/eller passwords, som kan henføres til brugerens eller dennes medarbejderes uforsvarlige adfærd, betragtes som væsentlig misligholdelse.

2 3.6 En bruger, der har mistet/glemt sit password, kan henvende sig hos GS1 med anmodning om udlevering af nyt password. Omkostninger ved udlevering af nyt password faktureres til brugeren. 4. Priser 4.1 For at blive registreret og oprettet som bruger af skal der betales for tilslutning. Tilslutning forudsætter at virksomheden har rådighed over et Globalt Lokations Nummer (GLN). Abonnement på et GLN fås hos en GS1 organisation, eksempelvis, GS1 Denmark. 4.2 Herudover opkræver GS1 et fast driftsabonnement hos brugeren. Det faste driftsabonnement dækker op til gennemsnitligt 40 sendte/modtagne forretnings-meddelelser ekskl. kvitteringer pr. bruger pr. måned opgjort pr. år. For forretningsmeddelelser herudover opkræver GS1 et nærmere fastsat beløb pr. forretningsmeddelelse. 4.3 Det faste driftsabonnement opkræves forud for ét år ad gangen regnet fra tidspunktet for den enkelte brugers tilslutning. 4.4 Ved udgangen af hver betalingsperiode foretages en opgørelse over det faktiske antal sendte/modtagne forretningsmeddelelser for den enkelte bruger, hvorefter der i henhold til pkt. 4.2 snarest og senest ved udgangen af den første måned i den efterfølgende betalingsperiode vil blive udsendt en særskilt opkrævning til brugeren, såfremt det faktiske antal sendte/modtagne forretningsmeddelelser ekskl. kvitteringer overstiger det gennemsnit, som er omfattet af det faste driftsabonnement 4.5 Samtlige priser reguleres på grundlag af udviklingen i det af Danmarks Statistik offentliggjorte nettoprisindeks. Reguleringen sker med virkning fra 1. oktober på grundlag af nettoprisindekset for juli måned. 4.6 De til enhver tid gældende priser og satser kan ses på 5. Krav til brugerens programmel 5.1 For at kunne benytte LE@N i forbindelse med Internettet, skal den af brugeren anvendte webbrowser være en af følgende: - Microsoft Internet Explorer version 5.0 eller nyere 6. Systemændringer 6.1 GS1 forbeholder sig ret til at foretage systemmæssige ændringer i LE@N.

3 6.2 Systemmæssige ændringer, der indebærer, at ikke længere vil kunne afvikles som hidtil under en af de forudsatte web-browsere, kan dog alene gennemføres, såfremt tidspunktet for de planlagte systemændringer meddeles brugerne med et rimeligt varsel. 7. Sikkerhed 7.1 er etableret og afvikles under iagttagelse af sædvanlige sikkerhedsforanstaltninger til sikring af systemet mod tab og utilsigtede ændringer af data og mod uvedkommendes adgang til de oplysninger, som systemet indeholder. Dette indebærer bl.a. sikkerheds- og kontrolforanstaltninger omkring adgangsprocedurer (logon-ident og password) samt anvendelse af moderne krypteringsværktøjer i forbindelse med overførsel af data via Internettet. 8. Arkivering og gendannelse af fakturamateriale 8.1 IBM registrerer indholdet i samtlige fakturaer, som den enkelte bruger sender/modtager via LE@N. Oplysningerne lagres og opbevares elektronisk af IBM i 5 år og 11 måneder fra registreringstidspunktet, hvorefter oplysningerne automatisk slettes. Den enkelte bruger har via LE@N adgang til oplysninger vedrørende egne sendte/modtagne fakturaer for hele denne periode, og de pågældende oplysninger kan til enhver tid udskrives af brugeren i klarskrift, jf. dog pkt På brugerens anmodning og efter nærmere aftale kan GS1 gennemføre udskrivninger fra systemet og fremsende disse i papir- eller elektronisk format til bruger, idet brugeren afholder samtlige omkostninger forbundet hermed. 8.3 Uanset pkt. 8.1 bærer den enkelte bruger selv ethvert ansvar for overholdelse af den til enhver tid gældende regnskabs- og bogføringslovgivning, og GS1 er således ikke ansvarlig for, at opbevarede oplysninger opfylder kravene i denne lovgivning, herunder med hensyn til indhold og format. 8.4 I tilfælde af, at en bruger ophører med at være tilsluttet LE@N gælder bestemmelserne i pkt HelpDesk 9.1 Der er etableret en HelpDesk vedrørende LE@N. HelpDesk'en har til formål at registrere og ekspedere alle henvendelser fra brugere, når disse konstaterer tekniske eller systemmæssige spørgsmål vedrørende LE@N. GS1 prioriterer behandlingen af henvendelser efter en nærmere fastlagt procedure og i øvrigt efter karakteren af den enkelte henvendelse.

4 10. Systemadministration 10.1 GS1 er berettiget til som led i sin daglige administration af LE@N at lade kvalificerede medarbejdere, eller underleverandører få adgang til samtlige dele af systemet, herunder oplysninger indlagt om og/eller af den enkelte bruger De pågældende medarbejdere er underlagt tavshedspligt som angivet i pkt Tilgængelighed 11.1 LE@N vil normalt være tilgængelig 24 timer i døgnet, 365 dage om året, jf. dog pkt LE@N vil dog normalt ikke være tilgængeligt i følgende tidsrum: - Tidsrummet fra lørdag kl til søndag kl gange om året, hvor LE@N lukkes ned i forbindelse med større tekniske vedligeholdelsesopgaver - 2 gange om året i forbindelse med skift til sommer-/vintertid Der vil ske behørig advisering af brugerne senest 14 dage inden udførelse af planlagt vedligeholdelse. 12. Ansvarsfraskrivelse 12.1 GS1 er under ingen omstændigheder ansvarlig for brugerens direkte eller indirekte tab, herunder tab af data, tabt avance eller andre følgeskader, eller nogen anden form for skade, der påføres brugeren og/eller dennes virksomhed, og som opstår ved eller som følge af brugerens anvendelse af LE@N, eller som skyldes dette systems ydeevne eller manglende tilgængelighed. 13. Tavshedspligt 13.1 GS1 og GS1s medarbejdere samt underleverandører har tavshedspligt vedrørende ethvert forhold, som de måtte få kendskab til hos en bruger eller hos tredjemand, hvis hemmeligholdelse ifølge sagens natur er påkrævet eller bliver dem foreskrevet af brugeren. Tavshedspligten vedvarer efter, at brugeren ophører med at være tilsluttet LE@N. 14. Immaterielle rettigheder

5 14.1 Samtlige rettigheder til systemet herunder ejendomsret og ophavsret til programmel samt retten til varemærket " med tilhørende logo, tilhører, med respekt af tredjemands rettigheder, GS1, og skal derfor respekteres af bruger i henhold til gældende lovgivning. 15. Force majeure 15.1 GS1 er ikke ansvarlig for forhold, der skyldes omstændigheder, over hvilke GS1 ikke er herre, herunder - men ikke begrænset til - arbejdskonflikter (strejke og lockout), ildsvåde, krig, oprør, indre uroligheder, naturkatastrofer, valutarestriktioner, offentlig beslaglæggelse, import- eller eksportforbud, afbrydelse af den almindelige samfærdsel, herunder afbrydelse af el eller svigt i energiforsyning samt indtrædelse af force majeure hos underleverandører. 16. Ikrafttrædelse og ophør 16.1 Brugerens adgang til LE@N og nærværende vilkår træder i kraft i forhold til den enkelte bruger, når GS1 har modtaget og registreret den pågældende brugers indbetaling af tilslutning samt første periodes driftsabonnement Abonnementet kan opsiges af brugeren med 6 måneders varsel til udgangen af abonnementsperioden GS1 er berettiget til at opsige en brugers adgang til LE@N med 6 måneders skriftligt varsel til udgangen af et kalenderår I tilfælde af, at en bruger misligholder sine betalingsforpligtelser i henhold til nærværende betingelser, eller hvis en bruger i øvrigt gør sig skyldig i væsentlig misligholdelse af sine forpligtelser i henhold til nærværende betingelser, herunder ved misbrug eller medvirken til misbrug af LE@N, er GS1 berettiget til at lukke for brugerens adgang til LE@N GS1 er berettiget til med virkning fra det tidspunkt, hvor brugerens adgang til LE@N ophører, at slette samtlige lagrede data med relation til den pågældende bruger, herunder fakturamateriale. Der henvises dog til pkt Brugeren vil i opsigelsesperioden ved ophør efter pkt og i en periode på 30 dage regnet fra datoen for afsendelse af meddelelsen ved ophør efter pkt og 16.4 have adgang til at læse og udskrive egne data fra LE@N som beskrevet ovenfor under pkt. 8. Herefter er GS1 berettiget til at slette samtlige lagrede data vedrørende den pågældende bruger, herunder fakturamateriale Forudbetalt driftsabonnement vil - uanset årsagen til ordningens ophør - ikke blive refunderet På brugerens anmodning og efter nærmere aftale kan GS1 i de under pkt nævnte perioder gennemføre udskrivninger fra LE@N og fremsende disse i papir- eller elektronisk format til bruger, idet brugeren afholder samtlige omkostninger forbundet hermed.

6 16.9 Abonnementer på pr. 30/ bliver med virkning fra 1/ abonnementer i GS1 Denmark med det GLN som de er tildelt i LE@N. Den samlede pris for GLN abonnement og LE@N abonnement stiger ikke i Disse brugerbetingelser kan ændres med 2 måneders varsel, ved annoncering på Disse betingelser træder i kraft 1/ og erstatter brugerbetingelserne af 14/ Betingelserne er udsendt til samtlige abonnementer i juni Tvister 17.1 Dansk ret finder anvendelse i forbindelse med enhver tvist som måtte udspringe af disse bestemmelser eller deres fortolkning, og enhver retssag vil efter GS1's valg kunne anlægges ved Retten i København. EAN-WEB er dog berettiget til at kræve voldgiftsbehandling efter dansk rets almindelige regler herom.

Brugerbetingelser for LE@N

Brugerbetingelser for LE@N 1. Definitioner 1.1 Ved EAN-Web forstås virksomheden EAN-Web A/S, Vesterbrogade 149, 1620 København V, CVR nr. 24 21 27 42 1.2 Ved LE@N forstås det af EAN-Web ejede Web-EDI-baserede edb-system, som gør

Læs mere

RÅDGIVERAFTALE OM ADGANG TIL match-online.dk

RÅDGIVERAFTALE OM ADGANG TIL match-online.dk 28.11.2011 RÅDGIVERAFTALE OM ADGANG TIL match-online.dk mellem [Navn på rådgiver] [Adresse] (Herefter benævnt Rådgiver ) - tilsluttet match-online.dk gennem (..Hovedrådgivernavnet..) og Foreningen match-online.dk

Læs mere

Generelle vilkår for anvendelse af

Generelle vilkår for anvendelse af Generelle vilkår for anvendelse af 1 Definitioner Aftalen Ved Aftalen forstås den aftale, der indgås mellem Talura ApS og Virksomheden. Aftalen er underlagt bestemmelserne i nærværende Generelle Vilkår.

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53.

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53. DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem [Kunde] (den Dataansvarlige ) og Sandgrav Solutions ApS CVR: 30 81 47 46 Granbakken 53 3400 Hillerød ( Databehandleren ) Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes

Læs mere

PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE

PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE 2018 PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE PARSEPORT; Databehandleraftale V. 2.0 28/08/2018 1 DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem Indtast virksomhed CVR-nr.: Indtast CVR-nr Indtast adresse Indtast postnummer og

Læs mere

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse Abonnementsvilkår 1 Anvendelse 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, supportaftaler og aftaler i øvrigt mellem HotelBoss (herefter HB ) og kunden

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Generelle vilkår for oprettelse i og anvendelse af

Generelle vilkår for oprettelse i og anvendelse af Generelle vilkår for oprettelse i og anvendelse af 1 Definitioner Aftalen Ved Aftalen forstås den aftale, der indgås mellem Talura ApS og Virksomheden. Aftalen er underlagt bestemmelserne i nærværende

Læs mere

IP Client Brugeraftale

IP Client Brugeraftale IP Client Brugeraftale BRUGERAFTALE Patent- og Varemærkestyrelsen Helgeshøj Allé 81 DK - 2630 Taastrup Tlf. : 43 50 80 00 Fax: 43 50 80 01 pvs@dkpto.dk www.dkpto.dk Patent- og Varemærkestyrelsen 1. GENERELT

Læs mere

Standard Vilkår. 1. Formål og omfang. 2. Beskrivelse af løsningerne. 3. Særligt om applikationer og web-services. 4. Særligt om Abonnement

Standard Vilkår. 1. Formål og omfang. 2. Beskrivelse af løsningerne. 3. Særligt om applikationer og web-services. 4. Særligt om Abonnement Standard Vilkår 1. Formål og omfang Disse Vilkår fastlægger rammerne for (Ingenium Golf) levering af Applikationer og Web-Services til Kunder, samt dertil knyttede abonnementer. Vilkårene kan udelukkende

Læs mere

Vilkår Teller Go. Part of the Nets Group

Vilkår Teller Go. Part of the Nets Group Vilkår Teller Go Part of the Nets Group Teller Services Kundeservice... +45 44 89 24 80 CVR-nr... 35054642 Lautrupbjerg 10, PO 500 Hovednummer... +45 44 68 44 68 www.teller.com DK-2750 Ballerup Telefax...

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR HOSTING AF YDELSER FRA LUNDBERG

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR HOSTING AF YDELSER FRA LUNDBERG Version 1.0.1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR HOSTING AF YDELSER FRA LUNDBERG Nærværende almindelige betingelser er gældende for aftaler om hosting af udvalgte ydelser hos Lundberg Data A/S (herefter Lundberg

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR SUPPORT OG PROGRAMMELOPDATERING

GENERELLE BETINGELSER FOR SUPPORT OG PROGRAMMELOPDATERING GENERELLE BETINGELSER FOR SUPPORT OG PROGRAMMELOPDATERING DEL I: INDLEDNING Aftalegrundlag I disse betingelser er beskrevet rammerne for, hvordan DFF-EDB leverer support og programmelopdatering til sine

Læs mere

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services.

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services. Abonnementsbetingelser for brug af Toolpack -Online Services 1. Anvendelse og gyldighed 1.1 Disse betingelser ( Betingelserne ) for anvendelse af Toolpack Online Services ( Services ) gælder for enhver

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Abonnementsvilkår for Workpilot

Abonnementsvilkår for Workpilot Abonnementsvilkår for Workpilot 1. ACCEPT AF ABONNEMENT OG VILKÅR 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) tiltrædes ved at afkrydse Jeg har læst og accepterer abonnementsvilkår på bestillingsformularen,

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213)

Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213) Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213) Mellem [Kommunens navn] [Adresse] [Postnr. og by] CVR. nr. (herefter benævnt Samarbejdsparten ) og CBS - Dept. of International Business Communication IBC DanCAST

Læs mere

Abonnementsaftale for INNOMATE HR

Abonnementsaftale for INNOMATE HR Abonnementsaftale for INNOMATE HR Dette er en aftale vedrørende abonnement på et eller flere INNOMATE HR-moduler leveret som SaaS (Software-as-a-Service), samt de hermed forbundne ydelser fra INNOMATE

Læs mere

Aftalevilkår for e-boks

Aftalevilkår for e-boks Aftalevilkår for e-boks Aftalevilkår for e-boks består af - Vilkår for fravalg af papirbaseret post - Vilkår for e-boks - Tillæg til Generelle regler for debitorer i BetalingsService elektronisk Vilkår

Læs mere

MELLEM. 2300 København S. (herefter SKI )

MELLEM. 2300 København S. (herefter SKI ) BRUGERTILSLUTNINGSAFTALE SKI. dk MELLEM Staten og Kommunernes Indkøbs Service A/S Zeppelinerhallen, Islands Brygge 55 2300 København S CVR 17472437, EAN 57900002758477 (herefter SKI ) og (Herefter Kunden

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare 1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: 1. Lagring og opbevaring af

Læs mere

Generelle betingelser for anvendelse af Netbanken i Andelskassen J.A.K. Slagelse

Generelle betingelser for anvendelse af Netbanken i Andelskassen J.A.K. Slagelse Generelle betingelser for anvendelse af Netbanken i Andelskassen J.A.K. Slagelse Netbanken er et system, hvor man fra en pc kan udføre transaktioner samt søge informationer om kontoforhold. Kommunikationen

Læs mere

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting Nedenstående betingelser er de til enhver tid gældende forretningsbetingelser for nærværende aftale for Hosting, og er gældende i det omfang, en eller flere

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved at benytte FirmaPlus services og produkter accepteres nedenstående forretningsbetingelser. Evt. afvigelser aftalt i kontrakten har forrang frem for forretningsbetingelserne.

Læs mere

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og hastetillæg... 4 Hastetillæg... 4 Ændring af aftalen...

Læs mere

Vilkår - for bredbånds-abonnement

Vilkår - for bredbånds-abonnement MORUD ANTENNEFORENING TV, Radio, Bredbånd og IP telefoni Vilkår - for bredbånds-abonnement Kundevilkår for bredbånds-abonnement til private brugere Følgende vilkår er pr. 1. november 2013 gældende for

Læs mere

Rammeaftale vedrørende levering af konsulentassistance

Rammeaftale vedrørende levering af konsulentassistance Rammeaftale vedrørende levering af konsulentassistance mellem TechPeople A/S Smedeholm 10 DK-2730 Herlev CVR-nr.: 27 51 10 66 (herefter TechPeople ) og CVR-nr.:

Læs mere

Automatisk og obligatorisk tilslutning. Hvis du blev tilmeldt Digital Post inden 1. november 2014. Mulighed for fritagelse

Automatisk og obligatorisk tilslutning. Hvis du blev tilmeldt Digital Post inden 1. november 2014. Mulighed for fritagelse Automatisk og obligatorisk tilslutning 1. november 2014 blev det lovpligtig at være tilsluttet Digital Post fra det offentlige. Denne dato skete der derfor en automatisk og obligatorisk tilslutning for

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

1.1 Generelt InfoCloud.infocd.dk ( portalen ) drives af InfoCD A/S, Skovdiget 4B, 2880 Bagsværd, cvr-nr (herefter kaldet InfoCD ).

1.1 Generelt InfoCloud.infocd.dk ( portalen ) drives af InfoCD A/S, Skovdiget 4B, 2880 Bagsværd, cvr-nr (herefter kaldet InfoCD ). 1. Generelle vilkår 1.1 Generelt InfoCloud.infocd.dk ( portalen ) drives af InfoCD A/S, Skovdiget 4B, 2880 Bagsværd, cvr-nr. 19 56 07 83. (herefter kaldet InfoCD ). Portalen hostes hos Microsoft Azure,

Læs mere

Databehandleraftale. CVR. NR. ADRESSE POSTNR. / BY (den "Dataansvarlige")

Databehandleraftale. CVR. NR. ADRESSE POSTNR. / BY (den Dataansvarlige) AALBORG Advokataktieselskab Mølleå 1 DK 9000 Aalborg Tlf. 96 31 33 00 Fax 96 31 33 79 CVR-nr. 19 26 48 90 www.advodan.dk aalborg@advodan.dk sikkermail9000@advodan.dk Sag «Sagsnr»/«Sagsbeh_init»/«Se nit»

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Generelt Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder nærværende almindelige salgs- og leveringsbetingelser (herefter Betingelser) for Responsfabrikken A/S, Vestergade

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR ADMINISTRATIONSSERVICE

GENERELLE BETINGELSER FOR ADMINISTRATIONSSERVICE GENERELLE BETINGELSER FOR ADMINISTRATIONSSERVICE DEL I: INDLEDNING Aftalegrundlag I disse betingelser er beskrevet rammerne for, hvordan DFF-EDB leverer administrationsservice til sine kunder. Disse betingelser

Læs mere

Forretningsbetingelser. for brugen af

Forretningsbetingelser. for brugen af Forretningsbetingelser for brugen af Forretningsbetingelser De nedenstående forretningsbetingelser er til enhver tid gældende for kundens brug af IT-systemer leveret af Siteloom Contracts ApS (fremover

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt 3 2. Indgåelse 3 3. Opsigelse 4 4. Priser 4 5. Betalingsbetingelser 5 6. Leveringsbetingelser 5 7. Force majeure 6 8. Reklamations-

Læs mere

Software udvikling & Web udvikling

Software udvikling & Web udvikling Software udvikling & Web udvikling Udarbejdet af: MS Elektronik & Data Rev. 1.1 2002 1. Systemets omfang 1.1 (i det efterfølgende "MSE") giver hermed brugeren en ikkeoverdragelig og ikke-eksklusiv brugsret

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

Handelsbetingelser - generelt

Handelsbetingelser - generelt Handelsbetingelser - generelt for samhandel med Online Assistenten/musogco (CVR 35595791). Dato: 20. oktober 2016 Nærværende betingelser gælder i forbindelse med levering af design, grafiske ydelser, print,

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1.0 Anvendelsesområde 1.1 Disse generelle aftalevilkår finder anvendelse på enhver aftale mellem SiteLoom ApS og en kunde om levering af konsulentydelser, abonnementsydelser og andre

Læs mere

CONTINIA SOFTWARE a/s SOFTWARE LICENSBETINGELSER (MED SOFTWARE ABONNEMENT)

CONTINIA SOFTWARE a/s SOFTWARE LICENSBETINGELSER (MED SOFTWARE ABONNEMENT) CONTINIA SOFTWARE a/s SOFTWARE LICENSBETINGELSER (MED SOFTWARE ABONNEMENT) 1. LICENSEN 1.1. Continia Software a/s giver hermed på de vilkår, der fremgår af disse betingelser, licenstager en uoverdragelig

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014 Bilag 1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER Udgave af 4. december - 2014 1. OPTIMON`s hemmeligholdelsespligt OPTIMON træffer alle rimelige og nødvendige foranstaltninger til hemmeligholdelse

Læs mere

HOSTING VILKÅR 10. REVISION JANUAR CompuSoft A/S. Sunekær 9. DK-5471 Søndersø. CVR-nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

HOSTING VILKÅR 10. REVISION JANUAR CompuSoft A/S. Sunekær 9. DK-5471 Søndersø. CVR-nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) HOSTING VILKÅR 10. REVISION JANUAR 2019 CompuSoft A/S Sunekær 9 DK-5471 Søndersø CVR-nr.: 21774774 (i det følgende kaldet leverandøren) COMPUSOFT A/S INFO@COMPUSOFT.DK WWW.COMPUSOFT.DK HOSTING VILKÅR -

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Denne databehandleraftale (Aftale) er indgået mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa (Kommunen) Dataansvarlig og Leverandør Adresse Postnummer CVR nr.: (Leverandøren)

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare Udgave Januar 2016 Der er krav om at klinikken har en databehandler hos den leverandør der lagre klinikkens data. Dvs. at hvis man har en udgave af

Læs mere

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt.

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt. B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y - P O R T A L E N Gældende fra den 8. maj 2017 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København MobilePay-portalen (i det følgende kaldet portalen ) giver

Læs mere

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK ADMINISTRATIONS- AFDELINGEN J.nr. Udkast KONTRAKT vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder

Læs mere

Ballomax. Section 17 Ballomax

Ballomax. Section 17 Ballomax ME EX Section 17 Ballomax www.broen.com 19.3-1 IND 19.3-2 HO EX Ballomax KAPITEL 19 Salgs- og leveringsbetingelser www.broen.com 19.1-1 ME HO Salgs- og leveringsbetingelser IND 1. Anvendelse af salgs-

Læs mere

Nærmere information om Swipp kan ses på [Pengeinstituttets hjemmeside] eller på swipp.dk.

Nærmere information om Swipp kan ses på [Pengeinstituttets hjemmeside] eller på swipp.dk. 1.1 Vilkår for Swipp Erhverv Indsamling Vilkår for oprettelse Disse vilkår gælder for indsamlinger, hvor Swipp ønskes anvendt til at modtage bidrag til forud angivet formål i forbindelse med tilladte indsamlinger.

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1. Generelt Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Kort præsentation af abonnementsvilkårene Her kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med TDC. Vilkårene er sammen med prislisten og den fremsendte

Læs mere

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE Danske Netbetaling er et betalingsinstrument, hvor betalingen sker gennem Danske Netbank. 1 Anvendelsesmuligheder Danske Netbetaling

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2

Indholdsfortegnelse. Side 2 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Opstart af Abonnementsaftale... 4 2. Abonnementsperiode... 4 3. Trafik... 4 4. Drifts- og sikkerhedsmæssige forhold... 4 Typer af personoplysninger:... 5 5. Ansvar og erstatning...

Læs mere

Generelle vilkår. driftstid blive reageret uden ophold på alle hændelser, der har betydning for kundens anvendelse af systemet.

Generelle vilkår. driftstid blive reageret uden ophold på alle hændelser, der har betydning for kundens anvendelse af systemet. Generelle vilkår Dette dokument beskriver de generelle betingelser for at benytte services hostet hos Green Volcano. 1. Ikrafttræden og varighed Kundens brugsret gælder fra ikrafttrædelsesdatoen jf. parternes

Læs mere

Bredbånd PRISER HASTIGHED VILKÅR. Hastigheder og priser senest opdateret 13/

Bredbånd PRISER HASTIGHED VILKÅR. Hastigheder og priser senest opdateret 13/ Bredbånd PRISER HASTIGHED VILKÅR Hastigheder og priser senest opdateret 13/11 2015 20/5 Mbit/s 139,- kr. (*834,- kr.) 60/20 Mbit/s 199,- kr. (*1.194,- kr.) 80/30 Mbit/s 259,- kr. (*1.554,- kr.) 100/40

Læs mere

KONTRAKT. Service Level Agreement. Udkast til. vedr. for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system KONTRAKTUDKAST. Maj J.nr.

KONTRAKT. Service Level Agreement. Udkast til. vedr. for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system KONTRAKTUDKAST. Maj J.nr. J.nr. 17/00220 Udkast til KONTRAKT vedr. Service Level Agreement for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system 1. Parterne Mellem Det Kgl. Bibliotek Søren Kierkegaards Plads 1 1016 København K Side 2/8 herefter

Læs mere

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015)

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Vejledning Februar 2015 VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 2 INDLEDNING... 4 GENERELLE

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort Gældende pr. 20. november 2017 Tillægsaftale om Elektronisk 1. Elektronisk 1.1 Kunden og Nykredit Bank, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V, kundeservice@nykredit.dk,har dags dato i henhold til Aftale

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

Kreditorregler for indbetalingskort

Kreditorregler for indbetalingskort Kreditorregler for indbetalingskort Gældende fra 1. december 2012 1. Hvad er indbetalingskort Et indbetalingskort er en fysisk eller elektronisk formular, som sendes til debitor på vegne af kreditor. Indbetalingskortet

Læs mere

Kreditorregler for indbetalingskort

Kreditorregler for indbetalingskort Kreditorregler for indbetalingskort Gældende fra 1. maj 2011 1. Hvad er indbetalingskort? Et indbetalingskort er en fysisk eller elektronisk formular, som sendes til debitor på vegne af kreditor. Indbetalingskortet

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for WebMovers I/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR WEBMOVERS I/S 1. FORMÅL OG RÆKKEVIDDE

Salgs- og leveringsbetingelser for WebMovers I/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR WEBMOVERS I/S 1. FORMÅL OG RÆKKEVIDDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR WEBMOVERS I/S 1. FORMÅL OG RÆKKEVIDDE 1.1 Disse almindelige betingelser fastsætter de nærmere vilkår for WebMovers I/S (herefter benævnt WebMovers ) levering af standard

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE OG AFTALE OM BRUG AF TACHO ONLINE mv.

DATABEHANDLERAFTALE OG AFTALE OM BRUG AF TACHO ONLINE mv. Side 1 af 5 DATABEHANDLERAFTALE OG AFTALE OM BRUG AF TACHO ONLINE mv. Mellem Tungvognsspecialisten Aps (TVS) (Databehandler) Københavnsvej 265 4000 Roskilde CVR: 32090990 og Kunden/brugeren (Dataansvarlig)

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERING AF KONSULENTYDELSER

GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERING AF KONSULENTYDELSER GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERING AF KONSULENTYDELSER Aftalegrundlag Enhver levering af konsulentassistance fra DFF-EDB vil ske i henhold til nærværende betingelser for levering af konsulentassistance.

Læs mere

Almindelige købs- og salgsbetingelser

Almindelige købs- og salgsbetingelser Almindelige købs- og salgsbetingelser 1.0 Generelle bestemmelser 1.1 Nærværende aftale udgør aftalegrundlag for STISAGER, i det følgende benævnt sælger og den af STISAGER vedkommende køberkontrahent, i

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Brugsretten omfatter alene det antal brugere (Pc'er), som licenstageren har erhvervet brugsret til.

Brugsretten omfatter alene det antal brugere (Pc'er), som licenstageren har erhvervet brugsret til. LICENSAFTALE FOR AGROSOFT A/S' SOFTWARE 1. Licensens omfang AgroSoft A/S (herefter kaldet AgroSoft) giver hermed licenstager en ikke- overdragelig og ikke-eksklusiv brugsret til de(t) leverede program(mer)

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

SYSTEMAFTALE SELSKAB

SYSTEMAFTALE SELSKAB SYSTEMAFTALE SELSKAB 1. Indledning: 1.1 Denne aftale omhandler tilslutning til ordrebestillingssystemet DANPOT, som er indgået mellem DANPOT DATA A/S og Kunden tilsammen benævnt Parterne. 2.Ydelsen: 2.1

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort PenSam Bank 2 Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort 3 Tillægsaftale om Tillægsaftale om 1. 1.1 Kunden og PenSam Bank, Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum,

Læs mere

Corpitals NAVonline betingelser # ( )

Corpitals NAVonline betingelser # ( ) Corpitals NAVonline betingelser #00014207 (2018-03-01) 1. Omfang 1.1. Nærværende Betingelser beskriver vilkår for benyttelse af via hosting platformen NAVonline.com. 2. Tidsrum 2.1. Almindelig åbningstid

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351.

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351. ABONNEMENTS- OG MEDLEMSKABSBETINGELSER for Berlingske Business Premium For IP-adgang til biblioteker, uddannelsesinstitutioner og højere læreanstalter, 21-08-2013 (Version 1.2) Biblioteker på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS

Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS Side: 1 DATABEHANDLERAFTALE Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS 1. Baggrund 1.1 Den Dataansvarlige er den juridiske enhed/kunde som har indgået

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Gældende fra den 4. marts 2016 Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via

Læs mere

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser J. nr. 12-10198 1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser, version 1, af dato 18.06.2013. 1 Generelt Medmindre andet skriftlig er aftalt, gælder disse almindelige

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ehrhorn Hummerston Gråbrødretorv 6-8, 3.sal DK-1154 København K. Telefon:+45 70201972 info@ehrhorn-hummerston.dk www.ehrhorn-hummerston.dk Almindelig del De generelle forretningsbetingelser

Læs mere

Aftale. om levering af DataLøn. til. erhvervsservice-virksomheder

Aftale. om levering af DataLøn. til. erhvervsservice-virksomheder Aftale om levering af DataLøn til erhvervsservice-virksomheder Firmanavn: Adresse: Postnummer / By: Cvr.nr.: Kontaktperson: E-mail: Indholdsfortegnelse 1. Definitioner... 3 2. Aftalens formål... 4 3. Aftalens

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser Indledning Nedenstående betingelser gælder for alle leverancer fra West Diesel Engineering A/S, H.E. Bluhmesvej 6, 6700, Esbjerg, herefter ("Leverandøren") til danske kunder.

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer Gældende fra 1. august 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan til at betale regninger i danske

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017 Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner

Læs mere

Konsulentaftale. [Navn på kontrakten/aftalen/opgaven]

Konsulentaftale. [Navn på kontrakten/aftalen/opgaven] Konsulentaftale [Navn på kontrakten/aftalen/opgaven] 1 Parterne 3 2 Baggrund 3 3 Fortolkningsprincipper 3 4 Beskrivelse af opgaven 4 5 Rettigheder og forpligtelser 4 6 Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Læs mere

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T Oktober 2011 Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Investeringsselskabet

Læs mere

2.4 Betalingsdag Betalingsdagen er den dag, hvor beløbet hæves på din konto. Betalinger bliver kun gennemført på bankdage.

2.4 Betalingsdag Betalingsdagen er den dag, hvor beløbet hæves på din konto. Betalinger bliver kun gennemført på bankdage. Gældende indtil 31. juli 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 Udarbejdet af: Jansson Gruppen A/S på vegne af: Jansson EL A/S, CVR nr.: 73 28 93 19 Jansson Alarm A/S, CVR nr.: 74 78

Læs mere

ALMINDELIGE REGLER OG VILKÅR FOR LØNSERVICE

ALMINDELIGE REGLER OG VILKÅR FOR LØNSERVICE ALMINDELIGE REGLER OG VILKÅR FOR LØNSERVICE PI formidler Gældende pr. august 2009 Indholdsfortegnelse I Generelle regler... 3 1. Definitioner... 3 2 Aftalens omfang... 3 3 Formidlers ydelser... 3 6 Ansvar

Læs mere

Driftsaftale. Bilag A 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG

Driftsaftale. Bilag A 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Nærværende driftsaftale regulerer de ydelser, som Beierholm er ansvarlig for i relation til kundens anvendelse af Beierholm FOKUS Online Service. 1.2 Omfanget af den ydelse,

Læs mere

Handelsbetingelser. Nærværende betingelser finder anvendelse på enhver ydelse, der leveres fra Midtjysk Markedsføring.

Handelsbetingelser. Nærværende betingelser finder anvendelse på enhver ydelse, der leveres fra Midtjysk Markedsføring. Handelsbetingelser Nærværende betingelser finder anvendelse på enhver ydelse, der leveres fra Midtjysk Markedsføring. Dette gælder ved levering af såvel produkter, som ved levering af tjenesteydelser.

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

Generelle Vilkår Hosting

Generelle Vilkår Hosting Generelle Vilkår Hosting Business Data A/S v1.2 1 / 8 Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse... 2 Generelle Vilkår... 3 Generelle Vilkår for Business Data ApS levering af Ydelserne under Aftalen...

Læs mere