Velkommen. Kirsten Ringgaard Afdelingschef cphbusiness Lyngby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen. Kirsten Ringgaard Afdelingschef cphbusiness Lyngby"

Transkript

1 Velkommen 2013 A-Z

2 Velkommen Velkommen til cphbusiness Lyngby A-Z er ment som en praktisk guide i alfabetisk orden, hvor du kan finde generelle informationer om dit kommende uddannelsessted. Folderen er et redskab, du kan bruge løbende gennem din studietid. Mere specifikke informationer finder du på vores intranet, Fronter, som du får adgang til som studerende hos os. Fronter er vores fælles kommunikationsværktøj for studerende og ansatte. På Fronter og på hjemmesiden kan du også finde informationer om netop din uddannelse. Kirsten Ringgaard Afdelingschef cphbusiness Lyngby

3 A Adgangskort - Adresse - Alkohol mv. Adgangskort Akademiet har åbent 24 timer i døgnet for alle med adgangskort. Dit studiekort fungerer som adgangskort vha. din personlige adgangskode. Dit adgangskort er personligt og må ikke benyttes til at lukke andre ind. Se i øvrigt under studiekort. Adresse CPH Business Lyngby Trongårdsvej Kongens Lyngby Telefon: Hjemmeside: Alkohol mv. Det er bortvisningsgrund, hvis du er påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer i forbindelse med undervisningen på akademiet. B Bar44 - Bibliotek - Boghandel - Bus Bar44 Bar44 er de studerendes egen kælderbar. Baren bestyres af studerede og det er studerende der arbejder som bartendere i baren. Du er velkommen til at søge job i baren, hvilket du gør ved at henvende dig til Henrik Dyhr Møller - hedm@cphbusiness.dk. Du finder Bar44 ved trappen v/ svømmehallen samt via trappen lige inden for hovedindgangen. Meld dig ind i vores gruppe på Gruppenavn: Bar44 & Friends. Biblioteket På biblioteket vil du møde Helena Ekelund, som er vores bibliotekar. Biblioteket finder du i lokale 406. Bibliotekets tlf.nr. er: Åbningstider: Mandag - torsdag kl , og kl , fredag til kl Boghandel Polyteknisk Boghandel sælger alle relevante lærebøger samt diverse kontorartikler. Du kan enten købe bøgerne i deres afdeling på DTU eller via deres hjemmeside. Telefon: Med dit studiekort kan du opnå 10 % rabat på dine bøger. Boghandlens webside er: Bus Buslinje 183 og 388 går fra Lyngby Station til cphbusiness. 150 S går fra Københavns Hovedbanegård, Nørreport og Rådhuspladsen til cphbusiness. Fra cphbusiness til Lyngby Station går linje 182.

4 C Cykel/knallert parkering Cykel/knallert parkering Cykler/knallerter parkeres i cykelskuret v/hovedindgangen. D De Studerendes Råd (DSR). De Studerendes Råd (DSR) De studerendes råd er et forum, hvor studerende har indflydelse på mange af cphbusiness beslutninger. DSR består af to repræsentanter for hver uddannelsesretning og samarbejder på en række områder med cphbusiness ledelse om dagligdagen på akademiet. Det er de studerendes ansvar, at DSR fungerer, således at de studerende opnår indflydelse på den dagligdag, som man har på akademiet. Du vil få mere information om DSR fra din uddannelseskoordinator. E Eksamensprojekter - - Evalueringer Eksamensprojekter Alle eksamensprojekter skal afleveres i receptionen samt normalt også elektronisk på Fronter. Det er ikke muligt at aflevere efter en aftalt deadline. Når du starter på skolen, vil du få en adresse og login. Vi forventer, at du dagligt tjekker denne , så vi kan sikre, at du løbende opdateres med informationer mv. Når du får tildelt password til IT systemet, er det vigtigt, at du umiddelbart efter ændrer passwordet til et, som du kan huske. Du vil få mere information om dette i den første tid på skolen. Evalueringer Vi evaluerer løbende uddannelserne. I løbet af efteråret vil du modtage invitation til at deltage i evalueringen af din uddannelse, studiemiljøet mv. Vi opfordrer alle vores studerende til at tage del i dette arbejde, idet vi løbende forbedrer uddannelserne bl.a. med udgangspunkt i disse evalueringer. Desuden vil du, på første semester, blive indkaldt til en personlig samtale for at evaluere din situation på studiet, for at sikre, at du får det optimale ud af dit uddannelsesforløb på cphbusiness.

5 F Ferieplanen - Fester Ferieplanen Ferieplanen varierer fra uddannelse til uddannelse, men du kan finde en overordnet ferieplan på Fester Datoerne for fester studieåret 2012/13 er: 21. september 2012 Introfest i København 5. oktober 2012 Fest på cphbusiness Lyngby 14. december 2012 Julefest på cphbusiness Lyngby 3. maj 2013 Gallafest i København G Glemte sager Glemte sager Alle glemte sager bedes indleveret/afhentet i receptionen. H Hjemmeside Hjemmeside cphbusiness hjemmeside har følgende web-adresse: Her kan du finde generelle informationer om studiet og akademiet.

6 I Idrætsfaciliteter - Info-skærme - Internationalt studiemiljø - Internet - Intranet portal - IT-afdelingen - IT-faciliteter Idrætsfaciliteter Til akademiet er der tilknyttet en svømmehal, som akademiets studerende har adgang til tirsdag mellem kl og fredag kl Svømmehallen er ikke åben i folkeskolernes ferier. Der vil være livredder til stede i åbningstiden. Der er desuden adgang til en sportsplads. Boldhal Trongårdsskolen (Pigesalen). Vi har boldhallen på Trongårdskolen mandag & tirsdag i følgende tidsrum. Mandag Tirsdag Bestilling af boldhallen sker i receptionen. Infoskærme (elektronisk) Der hænger elektroniske infoskærme v/hovedindgangen og v/indgangen fra Hjortekærsvej samt en i kantinen og en i 400-fløjen. Infoskærmene holder dig orienteret om skemaændringer og aflyste timer, samt vigtige informationer. Det er dog Fronter, som er vores primære informationskilde. Internationalt studiemiljø På cphbusiness får du mulighed for at forberede dig til det globale samfund og opbygge dit eget internationale netværk. Der er mange udenlandske studerende på akademiet, og der vil løbende være sociale og faglige aktiviteter mellem danske og udenlandske studerende for, at alle har mulighed for at lære hinanden at kende. Du vil også kunne møde engelsksprogede undervisere og litteratur. Internet Alle studerende har adgang til Internettet på skolen 24 timer i døgnet. Der er trådløst netværk på akademiet. Intranet portal Fronter Fronter er akademiets intranet. Det er det sted hvor vi samler al information til de studerende. Akademiet kommunikerer med de studerende via intranettet og den som er knyttet hertil. Du vil få nærmere instruktion og information de første dage på uddannelsen. Adressen: IT-faciliteter Lokale 300 (Open Learning) er åbent 24 timer i døgnet. Du skal benytte dit studiekort (se under studiekort) og din personlige adgangskode (se under studiekort) for at komme ind i lokalerne.

7 K Kantinen - Kollegium Kantinen Det er Carsten, som er ansvarlig i kantinen. Her kan du bl.a. købe lune måltider, sandwiches, kage, slik, kaffe, te osv. Kantinen er åben alle undervisningsdage: Mandag torsdag kl Fredag dog kun fra kl Tirsdag - torsdag ligeledes: Kollegium På skolens område findes der et Kollegium med 80 værelser. For hver 20 værelser er der et fælleskøkken. For hver 2 kollegianere er der eget bad og toilet. Selve kollegieværelset er ca. 12 m². Den månedlige husleje udgør i øjeblikket kr. pr. måned for et møbleret værelse. Der betales et depositum på 2 måneders husleje. Ved tildeling af værelser gives der første prioritet til udvekslingsstuderende samt internationale studerende, der kommer direkte fra udlandet. L Legater Legater cphbusiness uddeler hvert år et antal legater, som du har mulighed for at søge. Nærmere information fås via intranettet under akademiets generelle informationer. O Opbevaringsboks - Open Learning Opbevaringsboks Du har mulighed for at låne en opbevaringsboks (i kælderen) i hele din studietid for kr. 200,-. Henvendelse til Pedel Jens Borup. Open Learning I lokale 300 er der Open Learning, som du kan benytte 24 timer i døgnet.

8 P Parkering - Pay station - PC - Pedeller - Psykolog Parkering Der er fri parkering på parkeringspladsen bag ved (nord for) akademiet (indkørsel fra Hjortekærsvej). Der er 2-timers parkeringszone på parkeringspladsen foran akademiets hovedindgang. Husk at sætte P-skiven. Du er selv ansvarlig for eventuelle P-bøder. Pay station Der er opstillet to standere (henholdsvis en til kontanter og en til dankort) over for receptionen, og via dem kan du overføre penge til dit studiekort til betaling i Bar44. PC Studerende på cphbusiness skal have egen laptop. På hele akademiet er der trådløst net lige som det er muligt at få tilgang til strøm overalt. Pedeller Pedellerne har det praktiske ansvar for akademiets fysiske faciliteter. Janne W. Madsen er overordnet ansvarlig for pedellernes arbejde Akademiets pedeller har kontor i lokale 508. Alle fejl og mangler i lokalerne skal meddeles til pedellerne på kontoret. Pedellerne kan træffes på tlf. nr Psykolog Der er tilknyttet en psykolog til akademiet. Psykologen hedder Susanne Nørgaard Der er åbent for rådgivning i lokalet bag ved scenen i kantinen mandag i lige uger fra kl Psykologen kan kontaktes på følgende mailadresse: snorgaard@jubiimail.dk.

9 R Reception - Rengøring - Rygning Reception Receptionen er åben dagligt fra kl , fredag dog kun til kl Receptionen sælger diverse indbindingsmapper, DVD er og Cd er. Vi tager dog kun i mod kreditkort, dankort, visa, mm ingen kontanter. Rengøring Der bliver gjort rent en gang i døgnet. Vi forventer af dig, at du tager et medansvar for, at lokalerne bl.a. er ryddet pænt op efter sidste undervisningstime. Til gengæld gør vi, hvad vi kan, for at skabe lækre faciliteter for dig under dit studium hos os. Rygning I henhold til akademiets rygepolitik er det kun tilladt at ryge udendørs. S Skema - Studiekort - Studievejledning - SU - Svømmehal - Sekretærerne Sekretærerne. Uddannelsessekretærerne Charlotte Morell Jørgensen, Charlotte Wittrup Laursen, Annie Blichfeldt & Tanya Thaysen træffes dagligt mellem kl Skema På nogle af vores uddannelser har man skemafri dage. Skemafri dage vil typisk være dage, som er beregnet på projektarbejde og gruppearbejde. Du vil modtage dit skema en af de første dage på uddannelsen. Student Guidance Centre Studievejlederne i vores Student Guidance Centre træffes i lokale 500C mandag torsdag kl og fredag kl Vejlederne kan desuden kontaktes på tlf.nr.: Studiekort Studiekortet får du fra akademiet. Inden det kan laves, skal du fotograferes. Dette gøres digitalt i den fotostander som står i lokale 421. Der vil være afsat tid til fotografering en af de første dage på akademiet. Dit studiekort bruges som legitimation i forbindelse med eksamen, og samtidig giver det dig adgang til akademiet og open learning. Derudover fungerer dit studiekort som kopi- og printerkort og som betalingsmiddel i BAR44. Du aktiverer dit studiekort ved at stikke det i kortlæseren v/hovedindgangen. Herefter taster du en personlig 4-cifret adgangskode (dog ikke ), som du bliver bedt om at bekræfte. Når du har bekræftet er kortet aktivt som adgangskort. SU Alle ansøgninger til SU skal foregå elektronisk på MinSU.dk. For at kan oprette en ansøgning på MinSU skal du logge ind med NemID eller digital signatur. Du har mulighed for personlig vejledning hos København Nords SU-vejledere, Charlotte Morell Jørgensen og Charlotte Wittrup Laursen. Vejlederne kan kontaktes i træffetiden mandag, onsdag og fredag på telefon Svømmehal Se under idrætsfaciliteter.

10 T Telefax - Trådløst netværk Telefax Du kan benytte akademiets telefax i receptionen, i forbindelse med opgaver og projekter. Trådløst netværk Studerende skal selv medbringe egen laptop, som kan tilkobles akademiets trådløse netværk. Yderligere information finder du på Fronter. W Webside Webside Akademiets hjemmeside er

11 Praktisk information Bus Bus 183 Bus 182 Bus 388 Bus 150S Går fra Lyngby station. Går fra Hjortekærsvej. Går fra Lyngby og Helsingør den stopper på Klampenborgvej. Går fra Kokkedal station og Fisketorvet den stopper på motorvejen ved Klampenborgvej.

12 Sekretariatet Sekretariatsleder Sabrina Vogt Drinnan Tlf. nr: Sekretær for Serviceøkonom, Finansøkonom, Sportsmanagement og SU-vejleder Charlotte Wittrup Laursen, Træffetid SU man-, ons- og fredag kl Træffes: Alle hverdage mellem kl Tlf. nr: Sekretær for Datamatiker, Multimedie Designer, Webudvikling og SU-vejleder Charlotte Morell Jørgensen, Træffetid SU man-, ons- og fredag kl Træffes: Alle hverdage mellem kl Tlf. nr: Sekretær for Markedsføringsøkonom Annie Blichfeldt, Træffes: Alle hverdage mellem kl Tlf. nr: Sekretær for International Handel og Markedsføring, Softwareudvikling & Innovation & Entrepreneurship Tanya Thaysen, Træffes: Alle hverdag mellem kl Tlf. nr

13 Bibliotek Bibliotekar Helena Ekelund Tlf. nr:

14 Student Guidance Centre Studievejleder for de merkantile uddannelser Elena Jam Pedersen Tlf. nr: Studievejleder for it/mul uddannelserne Søren Meyer Tlf. nr: International studievejleder Hanne Thuesen Tlf. nr: International assistent Raluca Petras Tlf.nr:

15 Pedeller Janne Wied Madsen Tlf. nr: Togo Sørensen Tlf. nr: Jens Borup Tlf. nr: Tlf. nr: Bjarne Nielsen bni@cphbusiness.dk Tlf.nr: Bent Lyng Madsen benm@cphbusiness.dk Tlf. nr:

16

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen 2015-2016 Velkommen Laborant- og miljøteknologuddannelsen Velkommen Velkommen til Cphbusiness Laboratorie og Miljø Velkomstfolderen er en praktisk guide i alfabetisk orden, hvor du kan finde generelle

Læs mere

Velkommen. Cphbusiness City

Velkommen. Cphbusiness City s Velkommen Cphbusiness City 2015 Velkommen til Cphbusiness City Afdelingen ligger på Landemærket 11 og har Rundetårn og Købmagergade som nærmeste naboer. Huset har velfungerende undervisningslokaler med

Læs mere

Velkommen. til Cphbusiness Søerne 2015-2016

Velkommen. til Cphbusiness Søerne 2015-2016 s Velkommen til Cphbusiness Søerne 2015-2016 Velkommen til Cphbusiness Søerne Cphbusiness Søerne ligger mellem søerne og HC Ørstedsparken i Nansensgade med mange cafeer og små butikker. Afdelingen er Cphbusiness

Læs mere

Studiehåndbog. for studerende på Bygningskonstruktøruddannelsen i Aarhus på AARHUS TECH. Få verden som arbejdsplads VIA Bygningskonstruktør

Studiehåndbog. for studerende på Bygningskonstruktøruddannelsen i Aarhus på AARHUS TECH. Få verden som arbejdsplads VIA Bygningskonstruktør Studiehåndbog for studerende på Bygningskonstruktøruddannelsen i Aarhus på AARHUS TECH INDHOLD VELKOMMEN... 4 STUDIESERVICE... 5 STUDIEVEJLEDNING... 5 SU-VEJLEDNING... 5 INTERNATIONALT KONTOR... 6 CAREER

Læs mere

UCN i Thisted Thy Uddannelsescenter Lerpyttervej Thisted

UCN i Thisted Thy Uddannelsescenter Lerpyttervej Thisted UCN i Thisted, den xxxx Kære kommende finansøkonomstuderende! Vi nærmer os den 1. september, og vedlagt finder du en række informationer, der gerne skal gøre dig klar til studiestart og forhåbentligt besvare

Læs mere

Velkommen på Århus Akademi

Velkommen på Århus Akademi Velkommen på Århus Akademi 1. årgang 2018 Rektors velkomst Kære Akademister! Velkommen på Århus Akademi. Vi har glædet os rigtig meget til at møde jer alle sammen. Vi har glædet os til, at I i de næste

Læs mere

Læreruddannelsens. om ting der er værd at vide som studerende på Læreruddannelsen Aalborg

Læreruddannelsens. om ting der er værd at vide som studerende på Læreruddannelsen Aalborg Læreruddannelsens abc 2012 om ting der er værd at vide som studerende på Læreruddannelsen Aalborg Min første abc A Administrationen ligger på 1. sal. Det er her, du kan få svar på spørgsmål om dit studie

Læs mere

Åbent Læringscenter. Informationshæfte WWW.AH.DK

Åbent Læringscenter. Informationshæfte WWW.AH.DK HG Åbent Læringscenter Informationshæfte WWW.AH.DK Hvad er Åbent Læringscenter? Åbent Læringscenter på Aalborg Handelsskole er en fleksibel læringsmetode, som tager højde for dine individuelle læringsbehov.

Læs mere

IT-VEJLEDNINGER TIL PC

IT-VEJLEDNINGER TIL PC IT-VEJLEDNINGER TIL PC IT-vejledninger Indhold Din konto Trådløst internet Mail Videresend din mail Fronter Print / kopi IT regler Selvbetjening Fjernskrivebord Studiekort Bibliotek Videoovervågning Kontakt

Læs mere

Gem dette hæfte - du får brug for det. HG - Velkommen 2014-15. zbc.dk. Vordingborg. Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg Tlf.

Gem dette hæfte - du får brug for det. HG - Velkommen 2014-15. zbc.dk. Vordingborg. Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg Tlf. HG - Velkommen 2014-15 Vordingborg Gem dette hæfte - du får brug for det zealand business college Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg Tlf. 5578 8888 zbc.dk Kære nye hg-elever Velkommen til Handelsskolernes

Læs mere

Information fra Studieadministrationen. Studiestart 16. august 2010

Information fra Studieadministrationen. Studiestart 16. august 2010 Information fra Studieadministrationen Studiestart 16. august 2010 03-10-2012 side 2 Efter- og videreuddannelsen består bl.a. af: Pædagogiske diplomuddannelser Ansvarlig for modulerne er : Kirsten Hillman,

Læs mere

Velkommen til Campus Aarhus N

Velkommen til Campus Aarhus N Velkommen til Campus Aarhus N version 1.7 27. august 2012 Bioanalytikeruddannelsen Ergoterapeutuddannelsen Ernæring- og Sundhedsuddannelsen Fysioterapeutuddannelsen Bachelor s Degree Programme in Global

Læs mere

Kære nye studerende. Informationsmøde for nye netstuderende (KUN netstuderende)

Kære nye studerende. Informationsmøde for nye netstuderende (KUN netstuderende) Kære nye studerende I mailen her får du information om, hvordan din studiestart på sygeplejerskeuddannelsen på UCC kommer til at forløbe. OBS: Hvis du er på orlov eller af andre årsager først skal starte

Læs mere

MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018

MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018 MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018 Vi er glade for at byde dig velkommen på Vejle Tekniske gymnasium. Vi har samlet et par praktiske informationer

Læs mere

Serviceøkonom i Sønderborg

Serviceøkonom i Sønderborg Niels Ole Christensen Sivkrovej 20 Bedsted 6240 Løgumkloster OPTAGELSESBREV Hej Niels Ole Jeg hedder Jesper M. Axelsen og er ansvarlig for uddannelserne på Erhvervsakademi Syd Vest i Sønderborg. Det glæder

Læs mere

INFO TIL NYE KURSISTER.» Kom godt i gang med dit studium

INFO TIL NYE KURSISTER.» Kom godt i gang med dit studium INFO TIL NYE KURSISTER» Kom godt i gang med dit studium VUC INTRA 1 Her får du en lille guide med 7 vigtige ting, du skal vide, så du kan komme bedst muligt i gang med dit uddannelsesforløb på VUC Aarhus.

Læs mere

L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M

L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M V E L K O M M E N P Å L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M TUTORHOLDET 2011 PROGRAM INTRO 1. årgang Kære nye studerende på Læreruddannelsen i Nørre Nissum Vi glæder os til at se dig,

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger Jens Otto Madsen,

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2019-20 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Sanktioner... 6 Klageprocedure... 6 Vald.

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2018-19 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej

Læs mere

Velkommen til Design og Innovation!

Velkommen til Design og Innovation! Kære nye studerende Rigtig hjertelig velkommen til Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og til dit kommende studium på bachelorretningen Design og Innovation. Der kommer rigtig mange breve ind ad døren

Læs mere

IT-VEJLEDNINGER TIL PC

IT-VEJLEDNINGER TIL PC IT-VEJLEDNINGER TIL PC Indhold Din konto Dit brugernavn og adgangskode Trådløst internet Sådan logger du på det trådløse netværk Mail Sådan læser du din mail på web, mobil og Outlook Videresend din mail

Læs mere

IT-VEJLEDNING TIL MAC

IT-VEJLEDNING TIL MAC IT-VEJLEDNING TIL MC IT-vejledninger Indhold Din konto Trådløst internet Mail Videresend din mail Fronter Print / kopi IT regler Selvbetjening Fjernskrivebord Studiekort Bibliotek Videoovervågning Kontakt

Læs mere

NY ONLINE BOOKING VEJLEDNINGS CENTRET

NY ONLINE BOOKING VEJLEDNINGS CENTRET NY ONLINE BOOKING VEJLEDNINGS CENTRET ST U D I E V E J L E D N I NG I KARRIEREVEJLEDNING I INTERNATIONAL VEJLEDNING INDHOLD OM VEJLEDNINGSCENTRET PÅ AALBORG UNIVERSITET KØBENHAVN STUDIEVEJLEDNING KARRIEREVEJLEDNING

Læs mere

Intro survey Vinteroptag Alle studerende. Udarbejdet marts 2018 for vinteroptaget februar Samlet status. Uddannelse.

Intro survey Vinteroptag Alle studerende. Udarbejdet marts 2018 for vinteroptaget februar Samlet status. Uddannelse. Intro survey Vinteroptag 018 Udarbejdet marts 018 for vinteroptaget februar 018 Alle studerende Samlet status Ny 0 Distribueret 1 Nogen svar 1 Gennemført 9 67 Frafaldet 0 Uddannelse Datamatiker 6% 1 Finansøkonom

Læs mere

Afdelingen ligger på Landemærket 11 og har Rundetårn og Købmagergade som nærmeste naboer.

Afdelingen ligger på Landemærket 11 og har Rundetårn og Købmagergade som nærmeste naboer. VELKOMMEN TIL CPHBUSINESS CITY 2016-2017 Velkommen til Cphbusiness City Afdelingen ligger på Landemærket 11 og har Rundetårn og Købmagergade som nærmeste naboer. Huset har velfungerende undervisningslokaler

Læs mere

HUSK. Merkantil EUX HUSK JOBSØGNINGSCAFE HVER TORSDAG EFTER SKOLE PRAKTIK I GALLAFEST GALLAFEST. åbne med en. 25. april 2014. 25.

HUSK. Merkantil EUX HUSK JOBSØGNINGSCAFE HVER TORSDAG EFTER SKOLE PRAKTIK I GALLAFEST GALLAFEST. åbne med en. 25. april 2014. 25. Merkantil EUX JOBSØGNINGSCAFE R AG R E på ge er ej n e ng HVER TORSDAG EFTER SKOLE Vi byder på te og kage og hjælper dig på vej med den perfekte ansøgning HUSK PRAKTIK I Hold dine muligheder UDLANDET?

Læs mere

IT-VEJLEDNINGER TIL MAC

IT-VEJLEDNINGER TIL MAC IT-VEJLEDNINGER TIL MAC Indhold Din konto Trådløst internet Mail Videresend din mail Fronter Print / kopi IT regler Selvbetjening Fjernskrivebord Studiekort Bibliotek Videoovervågning Kontakt Dit brugernavn

Læs mere

Først og fremmest: Du skal møde på studiet torsdag den 1. september 2016 kl i lokale 34-35:

Først og fremmest: Du skal møde på studiet torsdag den 1. september 2016 kl i lokale 34-35: UCN i Thisted, den 26. august 2016 Kære kommende finansøkonomstuderende! Vi nærmer os den 1. september, og vedlagt finder du en række informationer, der gerne skal gøre dig klar til studiestart og forhåbentligt

Læs mere

IT-VEJLEDNING TIL MAC

IT-VEJLEDNING TIL MAC IT-VEJLEDNING TIL MAC IT-vejledninger Indhold Din konto Trådløst internet Mail Videresend din mail Fronter Print / kopi Skema Dit brugernavn og adgangskode Sådan logger du på det trådløse netværk Sådan

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

Du kan altid henvende dig på Elevservice, uanset om det drejer sig om køb af papir, beskeder fra dig til skolen eller meget andet.

Du kan altid henvende dig på Elevservice, uanset om det drejer sig om køb af papir, beskeder fra dig til skolen eller meget andet. 1 Velkommen til HHX Praktisk info Vejen Business College Jyllandsgade 11 6600 Vejen Tlf. nr. 75 36 13 11 Fax nr. 75 36 36 33 www.vejenbc.dk Kontorets åbningstider Mandag-onsdag: kl. 07.30-15.00 Torsdag-fredag:

Læs mere

IT-VEJLEDNINGER TIL MAC

IT-VEJLEDNINGER TIL MAC IT-VEJLEDNINGER TIL MAC Indhold Din konto Trådløst internet Mail Videresend din mail Fronter Print / kopi IT regler Selvbetjening Fjernskrivebord Studiekort Bibliotek Videoovervågning Kontakt Dit brugernavn

Læs mere

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen

VELKOMMEN. Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen VELKOMMEN HH1C Denne Powerpoint kommer på FB-gruppen Lidt om HH1C S T U D I E R E T N I N G : I N T E R N A T I O N A L & Ø K O N O M I 2. F R E M M E D S P R O G : T Y S K K L A S S E L Æ R E R : C A

Læs mere

EFTERÅR/VINTER kurser

EFTERÅR/VINTER kurser EFTERÅR/VINTER kurser 2015 Nyheder: Digital post - avanceret brug og Sikkerhed Stevns Bibliotekerne Velkommen til endnu en sæson med Internemt! Stevns Kommune - og Stevns Bibliotekerne - byder i efteråret

Læs mere

Praktikant på Højvangskolen

Praktikant på Højvangskolen Praktikant på Højvangskolen Højvangskolens Praktikprofil 2014/15 1 Indholdsfortegnelse: 1.0 Højvangskolens praktikprofil... 3 1.1 Skolens adresse:... 3 1.2 Praktikkoordinatorer... 4 2.0 Plantegning...

Læs mere

111 I T - V E J L E D N I N G T I L M A C

111 I T - V E J L E D N I N G T I L M A C 111 I T - V E J L E D N I N G T I L M A C Indhold Din konto Dit brugernavn og adgangskode Trådløst internet Sådan logger du på det trådløse netværk Mail Sådan læser du din mail på web, mobil og Outlook

Læs mere

VGHF fra A til Z 2016

VGHF fra A til Z 2016 VGHF fra A til Z 2016 Velkommen til Viborg Gymnasium & HF Vi har i denne lille folder samlet praktiske informationer om Viborg Gymnasium & HF, som er en stor skole: I skoleåret 2016/2017 går der ca. 1050

Læs mere

Velkommen. til skolehjemmet i. Odder

Velkommen. til skolehjemmet i. Odder Velkommen til skolehjemmet i Odder Skolehjemsassistenter Jacob Andersen Brian Andersen Søren Laursen Claus Christensen Henrik Fischer-Mogensen Claus Lønborg Alting til sin tid Undervisning 8.50-16.45 Mandag

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

Velkommen til studerende på UCL Campus Odense

Velkommen til studerende på UCL Campus Odense UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Velkommen til studerende på UCL Campus Odense Praktiske oplysninger om forhold og faciliteter for studerende på Niels Bohrs Allé 1 Overblik over campus Velkommen til UCL Campus

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Mandag den 6. juli 16.00-18.00 Ankomst og indkvartering (kaffe, te og saft i Pejsestuen) i Spisesalen 19.00 Velkomst og præsentation i St. Skolestue Derefter Rundvisning

Læs mere

Uddannelsesplan Praktik 1.årgang

Uddannelsesplan Praktik 1.årgang Uddannelsesplan Praktik 1.årgang 2016 2017 Hadsten Skole Hadbjergvej 12 8370 Hadsten Tlf. 8964 4720 1 Om Hadsten Skole Hadsten Skole åbnede i 1969 og er i dag overbygningsskole for Bavnehøjskolen i Hadsten

Læs mere

stud_puls: Udviklingsplan

stud_puls: Udviklingsplan stud_puls: Udviklingsplan Uddannelse:Bioanalytikeruddannelsen Hold:SB513 Pædagogisk - /uddannelsesansvarlige (tov-holder):aino Elmegaard Larsen (pædagogisk og faglig ansvarlig) Dato (stud_puls tilbagemelding):23/9-15

Læs mere

INTRODUKTIONSMØDE. For master-, diplom-, enkeltfags- og gæstestuderende

INTRODUKTIONSMØDE. For master-, diplom-, enkeltfags- og gæstestuderende INTRODUKTIONSMØDE For master-, diplom-, enkeltfags- og gæstestuderende VELKOMMEN! Hvad skal der ske lige nu Hvem er I? Hvem er vi? Dagens program Rektor Mads Tofte byder velkommen Praktiske informationer

Læs mere

En vejledning til SU-ansøgere

En vejledning til SU-ansøgere 1 En vejledning til SU-ansøgere 2 3 I denne lille folder kan du måske få svar på dine spørgsmål om SU. Du er også altid velkommen til at kontakte SU-vejleder på kontoret eller tale med din studievejleder.

Læs mere

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser Vi følger dig digitalt på vej Bliv it-klar på dine betingelser Har du brug for at blive fulgt digitalt på vej? - så start her! I denne folder er der hjælp at hente til dig, der gerne vil i gang med at

Læs mere

Du skal være opmærksom på følgende obligatoriske kurser, hvis du ikke allerede har taget dem:

Du skal være opmærksom på følgende obligatoriske kurser, hvis du ikke allerede har taget dem: Student Affairs and Programmes Direkte tlf.: 7218 5094 E-mail: aeli@itu.dk 24. marts 2015 Ændringer på Diplom i it Kære studerende på Diplom i it, IT-Universitetet i København stopper optaget på Diplom

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

Studierelevante jobs ved UCL, Sygeplejeuddannelsen i Odense

Studierelevante jobs ved UCL, Sygeplejeuddannelsen i Odense Studierelevante jobs ved UCL, Sygeplejeuddannelsen i Odense Sygplejerskeuddannelsens hensigt med at etablere studierelevante jobs er at anvende studerendes erhvervede studiekompetencer i mødet med medstuderende

Læs mere

Tilsynet i henhold til grundlovens 71 (2. samling) 71-tilsynet alm. del - Bilag 121 Offentligt. Psykiatrisk Afdeling. Psykiatrisk Afdeling

Tilsynet i henhold til grundlovens 71 (2. samling) 71-tilsynet alm. del - Bilag 121 Offentligt. Psykiatrisk Afdeling. Psykiatrisk Afdeling Tilsynet i henhold til grundlovens 71 (2. samling) 71-tilsynet alm. del - Bilag 121 Offentligt 1 Indhold 3 Velkommen 5 En plan for behandlingen 6 Værd at vide -om husorden 8 Hvilke rettigheder har jeg

Læs mere

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010 Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk It for alle It-kurser efterår 2010 05.2010 Parkvej 2 4140 Borup Tlf.: 5667 2727 borupbib@koege.dk Herfølge Bibliotek Billesborgvej

Læs mere

Velkommen til EUD/EUX

Velkommen til EUD/EUX 1 Velkommen til EUD/EUX Praktisk info Vejen Business College Jyllandsgade 11 6600 Vejen Tlf. nr. 75 36 13 11 Fax nr. 75 36 36 33 www.vejenbc.dk Kontorets åbningstider Mandag-onsdag: kl. 07.30-15.00 Torsdag-fredag:

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Skoleåret 2019-2020 I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger

Læs mere

Velkommen til Campus Silkeborg

Velkommen til Campus Silkeborg Velkommen til Campus Silkeborg februar 2013 Denne informationsfolder bliver løbende opdateret og findes på Studienet Læreruddannelsen Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej

Læs mere

VELKOMMEN TIL MENTORMØDE

VELKOMMEN TIL MENTORMØDE Juni 2012 VELKOMMEN TIL MENTORMØDE præsen TATION Dagens program Præsentation af Internationalt Center Ansøgningsprocedure Opholdstilladelse/-bevis Bolig Sprog- og kulturkurser AU Intro Week Mentoropgaver

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Optagelse er betinget af, at du har gennemført de planlagte afgangsprøver for 9. henholdsvis 10.

Optagelse er betinget af, at du har gennemført de planlagte afgangsprøver for 9. henholdsvis 10. Aabenraa, juli 2018 Kære kommende elev på Vi er glade for at byde dig velkommen til. Vi håber, du glæder dig til at starte hos os. Første gang du skal møde på skolen er onsdag d. 8. august, kl. 8.45. Dagen

Læs mere

Svømmebadsassistentuddannelsen Elevhåndbog

Svømmebadsassistentuddannelsen Elevhåndbog Svømmebadsassistentuddannelsen Elevhåndbog 1 Indhold VELKOMMEN TIL SVØMMEBADSASSISTENTUDDANNELSEN... 3 UDDANNELSEN... 4 Introforløb...4 Bøger og undervisningsmateriel...4 Uddannelsesmappe/logbog...4 FAG

Læs mere

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Indhold VIGTIGE LINKS... 2 BRUGERNAVN TIL AKADEMIETS IT-SYSTEMER... 2 TRÅDLØST NETVÆRK... 2 STUDSYS... 3 MAIL... 3 SMS-SERVICE... 3 FRONTER... 4 DAGENS (STARTSIDEN

Læs mere

VELKOMMEN TIL MENTORMØDE

VELKOMMEN TIL MENTORMØDE December 2013 VELKOMMEN TIL MENTORMØDE præsen TATION Dagens program Velkomst og praktiske informationer Friendship Ambassador-initiativet Oplæg af en tidligere mentor Mentor-opgaven og cv et Underskrivning

Læs mere

Arabisk- og Islamstudier

Arabisk- og Islamstudier Arabisk- og Islamstudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET MARHABA! VELKOMMEN TIL ARABISK- OG ISLAMSTUDIER Tillykke med din optagelse på Arabisk og Islamstudier!

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Praktikvejledning og information om 4 semester, foråret 2014

Praktikvejledning og information om 4 semester, foråret 2014 Multimedie Designer Uddannelsen Praktikvejledning og information om 4 semester, foråret 2014 Det overordnede tema for 4. semester er PRAKTIK OG PERSPEKTIVERING. Det betyder, at du på 4. semester har mulighed

Læs mere

Velkommen. Cphbusiness Nørrebro

Velkommen. Cphbusiness Nørrebro Velkommen Cphbusiness Nørrebro 2014 Velkommen til Cphbusiness Nørrebro Afdelingen har til huse i Blågårdsgade 23B, 2200 København N. Huset har velfungerende undervisningslokaler med IT-adgang, loungeområder

Læs mere

Studiehåndbog 2015-2016. Administrationsøkonom Autoteknolog (DK/INT.) IT-Technology (DK/INT.) Markedsføringsøkonom (DK/INT.)

Studiehåndbog 2015-2016. Administrationsøkonom Autoteknolog (DK/INT.) IT-Technology (DK/INT.) Markedsføringsøkonom (DK/INT.) Studiehåndbog 2015-2016 Administrationsøkonom Autoteknolog (DK/INT.) IT-Technology (DK/INT.) Markedsføringsøkonom (DK/INT.) Indholdsfortegnelse Velkommen til Dania Campus Viborg...3 Personalet i Viborg...4

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØDE FOR MENTORER/BUDDIES

VELKOMMEN TIL MØDE FOR MENTORER/BUDDIES Juni 2014 VELKOMMEN TIL MØDE FOR MENTORER/BUDDIES præsen TATION Program for mødet Velkomst og praktisk information/v. Internationalt Center Kernopgaver som mentor/buddy og vigtig baggrundsviden Friendship

Læs mere

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 Ordensregler Hjørring Gymnasium og Hf M i c r o s o f t S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 F a x : ( + 4 5 ) 9 8 9 0 9 1 9 0 01-10- 2 0 1 2 I. SKOLENS

Læs mere

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Indhold VIGTIGE LINKS... 2 BRUGERNAVN TIL AKADEMIETS IT-SYSTEMER... 2 TRÅDLØST NETVÆRK... 2 STUDSYS... 3 MAIL... 3 SMS-SERVICE... 3 FRONTER... 4 DAGENS (STARTSIDEN

Læs mere

Skolevangen 45 9800 Hjørring Tlf.: 72 69 60 00 E-mail: sv@ucn.dk

Skolevangen 45 9800 Hjørring Tlf.: 72 69 60 00 E-mail: sv@ucn.dk Skolevangen 45 9800 Hjørring Tlf.: 72 69 60 00 E-mail: sv@ucn.dk 2 Velkommen l University College Nordjylland, Skolevangen. Vi glæder os l at starte det nye undervisningsår sammen med jer og ser frem l,

Læs mere

Intro til Fronter for studerende

Intro til Fronter for studerende Intro til Fronter for studerende I denne manual vil vi gennemgå: - Login i Fronter - Fronters brugerflade - Dagens (Fronters forside) - Navigation i rum og læsning/upload af dokumenter - Hvordan man opdaterer

Læs mere

- når du vil tæt på erhvervslivet

- når du vil tæt på erhvervslivet - når du vil tæt på erhvervslivet Kirkegade 9 boks 718 9900 Frederikshavn tlf. 9620 5500 fax 9620 5530 adm@fhavnhs.dk Indhold Velkommen på HG 3 Grundforløb 4 Grundforløbspakker 5 Internationalt udsyn 6

Læs mere

Ændringer på Diplom i it

Ændringer på Diplom i it Student Affairs and Programmes Direkte tlf.: 7218 5094 E-mail: aeli@itu.dk 24. marts 2015 Ændringer på Diplom i it Kære studerende på Diplom i it, IT-Universitetet i København stopper optaget på Diplom

Læs mere

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset.

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset. Unge-håndbog 1 A Alfabetisk liste Aften-te: Aften-te serveres (som buffet) hver aften omkring kl. ca. 21.30. Derved har du mulighed for at få noget mad inden sengetid. (du må ikke bare frit gå i køleskabet).

Læs mere

Info til nye kursister

Info til nye kursister Info til nye kursister I denne folder får du info om: Skolens digitale platforme Regler og forventninger Støtte og vejledning Studiehåndbogen Studiemiljøet Studiekort Kom på skolens digitale platforme

Læs mere

Psykologisk Institut Århus Universitet

Psykologisk Institut Århus Universitet EDB-INTRODUKTION 2011 Velkommen kære Rus Denne manual skulle gerne hjælpe dig med et EDB-system, som efterhånden gerne skulle blive en del af din hverdag her på PI. Hvis du i forvejen er lidt af en EDB-wizard,

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

Kom godt i gang. Info til nye kursister på Aarhus HF & VUC

Kom godt i gang. Info til nye kursister på Aarhus HF & VUC Kom godt i gang Info til nye kursister på Aarhus HF & VUC I DENNE FOLDER FÅR DU INFO OM:» Skolens digitale platforme» Regler og forventninger» Studiehåndbogen» Studiemiljø» Muligheder for støtte og vejledning

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et tilbud om hjælp til at bruge de digitale løsninger. I denne sæson tilbyder vi udover

Læs mere

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Ullerup Bæk Skolen Skjoldborgsvej 25 DK-7000 Fredericia Tlf. 7210 5930 britta.madsen@fredericiakom.dk www.fredericiakommune.dk I denne folder kan du læse lidt

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Vi afslutter dagen omkring kl.16:00 i fredagsbaren Verners Kælder, hvor det vil være muligt at snakke over en kold sodavand eller en kold øl.

Vi afslutter dagen omkring kl.16:00 i fredagsbaren Verners Kælder, hvor det vil være muligt at snakke over en kold sodavand eller en kold øl. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer og KABS, vil i dette brev forklare lidt om vores studiestartsprogram,

Læs mere

VELKOMMEN TIL SYDDANSK ERHVERVSSKOLE PÅ RISINGSVEJ. Vi håber, du bliver glad for at gå på Syddansk Erhvervsskole

VELKOMMEN TIL SYDDANSK ERHVERVSSKOLE PÅ RISINGSVEJ. Vi håber, du bliver glad for at gå på Syddansk Erhvervsskole VELKOMMEN TIL SYDDANSK ERHVERVSSKOLE PÅ RISINGSVEJ Vi håber, du bliver glad for at gå på Syddansk Erhvervsskole Vi er glade for at byde dig velkommen på Syddansk Erhvervsskole. Vi har samlet et par praktiske

Læs mere

Velkommen til EUD/EUX og HHX

Velkommen til EUD/EUX og HHX Velkommen til EUD/EUX og HHX Praktisk info Vejen Business College Jyllandsgade 11 6600 Vejen Tlf. nr. 75 36 13 11 Fax nr. 75 36 36 33 www.vejenbc.dk Kontorets åbningstider Mandag-onsdag: kl. 07.30-15.00

Læs mere

IT STUDIE-INTRO August 2018

IT STUDIE-INTRO August 2018 IT STUDIE-INTRO August 2018 Velkommen til introduktion i UCSyds IT-systemer m.m. UC Syd LÅN AF AV UDSTYR (Audio/Video) UC Service udlåner AV-udstyr i forbindelse med opgaver, projekter m.m.: Digitalkamera

Læs mere

Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen (AMM) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Jakob Becker Kirkegaard (JBK) Sidsel Marie Andersen

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2017 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Vejledning til brug af IT for nye Studerende/ Elever.

Vejledning til brug af IT for nye Studerende/ Elever. Vejledning til brug af IT for nye Studerende/ Elever. 5. Udgave Nov 2014 IT Center Syd byder dig velkommen til BC Syd. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som Studerende/Elev, at

Læs mere

LOKAL GUIDE for studerende. Institut for Geoscience

LOKAL GUIDE for studerende. Institut for Geoscience LOKAL GUIDE for studerende Institut for Geoscience 1. udgave, september 201 Velkommen som studerende på Institut for Geoscience Denne lokale guide har til formål at give dig et overblik over instituttet,

Læs mere

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO AMU Audebo afdelingen Audebo Skolevej 6B, 4300 Holbæk 2 3 VELKOMMEN TIL SKOLEHJEMMET Vi håber, du får et godt kursusophold på EUC Nordvestsjælland. Du skal have et godt

Læs mere

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Indhold VIGTIGE LINKS... 2 BRUGERNAVN TIL AKADEMIETS IT-SYSTEMER... 2 TRÅDLØST NETVÆRK... 2 STUDSYS... 3 MAIL... 3 SMS-SERVICE... 4 FRONTER... 4 DAGENS (STARTSIDEN

Læs mere

Job og Vejledning Forår 2019

Job og Vejledning Forår 2019 Job og Vejledning Forår 2019 JOB OG VEJLEDNING Job og Vejledning er til for dig, der er jobsøgende, fordi du er ledig eller på vej til at blive det. Det kan også være, du er blevet opmærksom på, at du

Læs mere

Formålet med denne pjece er at gøre det lettere for dig at finde rundt i det store hus på Falstersvej.

Formålet med denne pjece er at gøre det lettere for dig at finde rundt i det store hus på Falstersvej. Falstersvej 3-5 Formålet med denne pjece er at gøre det lettere for dig at finde rundt i det store hus på Falstersvej. VUF består af to bygninger: Falstersvej 3-5 og Lindevangs Allé 8-12 VUF's bogdepot

Læs mere

Velkommen til Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole

Velkommen til Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole Velkommen til Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole Skolen og dens medarbejdere byder dig velkommen til Tinglev, vi ser frem til at kunne bidrage til, at du får nogle gode og udbytterige dage. Beredskabsstyrelsen

Læs mere

Skolevangen 45 9800 Hjørring Tlf.: 72 69 60 00 E-mail: sv@ucn.dk

Skolevangen 45 9800 Hjørring Tlf.: 72 69 60 00 E-mail: sv@ucn.dk 12 Skolevangen 45 9800 Hjørring Tlf.: 72 69 60 00 E-mail: sv@ucn.dk Oversigtskort: P-pladser er markeret med grønt 2 11 De studerendes Råd - DSR: DSR er rådet, hvor de studerende på tværs af læreruddannelsen,

Læs mere

åbent hus 27.02.2014 på de videregående uddannelser facebook/studiebyenkolding

åbent hus 27.02.2014 på de videregående uddannelser facebook/studiebyenkolding åbent hus 27.02.2014 på de videregående uddannelser facebook/studiebyenkolding Designskolen Kolding Åbent Hus er for alle uddannelsessøgende og andre med interesse for designuddannelser. Arrangementet

Læs mere

Velkommen til SKOLEHJEMMET

Velkommen til SKOLEHJEMMET Velkommen til SKOLEHJEMMET VELKOMMEN til Jordbrugets UddannelsesCenter Århus Skolehjemmet er for dig som følger et af vores uddannelsesforløb. Her kan du bo og leve i et fællesskab med ca. 300 andre elever.

Læs mere