Generalforsamling KGK-seniorklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling KGK-seniorklub"

Transkript

1 Generalforsamling KGK-seniorklub Tirsdag d. 29. oktober 2013 Dirigent: Referent: Peter Rørdam Anne Rygaard Beretning for Seniorklubben 2013 Når jeg kigger tilbage på året, som gik, tænker jeg, at det var et godt år med mange positive aspekter. Allerførst fik vi et tilbud om SIM golf i Slagelse. KGK støttede økonomisk, og det var nu meget sjovt, om end det ikke var som på banen. Dernæst gjorde vi dét, vi havde tænkt os og lovet, nemlig: Vi spillede hver tirsdag med rigtig flot tilslutning, og vi vekslede mellem forskellige matchformer Vi var på forårstur denne gang til Ringkøbing, hvor vi spillede undervejs i Varde, så Holstebro og til sidst Jelling. En fin tur, som vi konstaterede lå lidt for tidligt, så næste år bliver det i maj ikke april. Bortset fra rødvinsprisen var det et udmærket hotel, vi boede på. Jeg har glemt, hvor mange vi var? 24? Vi besøgte Trelleborg til en venskabsmatch, og senere fik vi besøg fra Kalundborg, hvor vi ganske ubeskedent vandt. Men det var en dejlig dag.

2 Så holdt vi forresten også vores 3 års fødselsdag i maj med en fin turnering med rigtig mange deltagere. Der hænger et flot foto på vores opslagstavle. I KGK s festuge stod vi endnu engang for torsdagen. Og det er dejligt, at så mange melder sig som hjælpere, når de bliver spurgt. Det var i øvrigt ret hyggeligt at sidde ude på terrassen og spise frokost sammen, inden spillerne kom ind og skulle have præmier. Midt i september var vi 24, der kørte til Polen, hvor vi endnu en gang måtte sande, at det er et super hotel, lækker mad (dog uden vildsvin) og en meget vandrig bane, hvor vi efterlod rigtig mange bolde under vand. Vi fik også prøvet en ny bane, som knapt er færdig, men den skal nok blive god. Den eneste regn der kom på turen, var her, men da vi havde siddet i klubhuset og spist den medbragte mad, holdt regnen op, så man kunne spille 9 huller til i tørvejr. Timet! d.15. okt. afprøvede vi en ny idé med et musikarrangement i golfklubben. Vi var værter til en spændende aften med anekdoter, billeder og sange. Alt med Cornelis Vreeswijk som omdrejningspunkt. Det var en meget fin aften, hvor vi godt kunne have været en del flere, så der var blevet overskud til KGKs venner. Efterårsferien er ikke til sådanne arrangementer. Mange skulle have børnebørn på besøg. Det tænker vi på, næste gang vi forsøger os. POLOER! Harboe var så generøse, at de sponsorerede poloshirt til os. Det var meget flot. At der så var en del problemer undervejs med levering, farver, der ikke holdt til at blive vasket, levering af nye osv. fyldte temmelig meget især i mit liv. Der er så mange måder, man kan bruge sin tid på. Det her var ikke den optimale. I årets løb har vi ændret på spilletider og former vedr. præmieoverrækkelse. Der er altid delte meninger, når man skal ændre noget, men lige nu har vi fundet en form, som bestyrelse og arbejdsgruppe har det OK med. Dermed ikke sagt, at det ikke kan laves om sikkert flere gange.

3 Vi er blevet bedre til at få afviklet spillet på en rimelig tid. Alle er blevet bedre til at være parate, når det er deres tur til at slå, holde øje med holdet foran og bagved og snakke lidt mindre under selve spillet. Det er flot. Det med at snakke gælder så til gengæld ikke, når vi er færdige og sidder på terrassen og det gør vi næsten hver tirsdag med en øl, en mad eller kaffe. Eller det hele. Stemningen er altid positiv, og det passer virkelig, det dér med, at i Seniorklubben gider vi ikke brok. Jeg tror også, at de fleste, der melder sig ind hos os, netop gør det, fordi de gerne vil være med til at spille golf, mødes under afslappede former og bare nyde det. Jeg vil også nævne, at jeg jævnligt hører, at seniorklubben er stærkt medvirkende til den fornyede, gode stemning i hele KGK, og dermed kan "trække" nye medlemmer og også fastholde begynderspillere. Mandagsholdets frivillige arbejde er imponerende, og de er bestemt foregangsmænd og et fremragende eksempel på stemningen for frivilligt arbejde i klubben til glæde for os alle. Selv om vi er seniorer, er vores indsats meget værdifuld for hele klubben. Mange seniorer har deltaget i golfskolen, vi er aktive, vil gerne dygtiggøre os, og lægger penge i klubben også hos trænerne. Desuden støtter vi op om caféen, da vi ofte kommer i klubben. Mon ikke det var nok om vores egne fortræffeligheder. I dag har vi generalforsamling og næste større arrangement er julefrokosten, hvor der plejer at være skæg og ballade. Ingen siger, at det bliver, som det plejer, men I får nærmere besked. Datoen er fast. Det er tirsdag d.26. nov. Vintergolf vender vi tilbage til under eventuelt, hvor Eigil forhåbentlig vil fortælle, hvordan man tilmelder sig osv. Da jeg for godt 3 år siden inviterede medlemmer af KGK til at komme og være med til at lave et forum, hvor man kunne spille sammen hver uge på blandede hold, havde jeg nok ikke tænkt så langt. Det der med, at det skulle være en rigtig klub med bestyrelse, vedtægter, regnskab og alt det andet, var ligesom ikke gået op for mig.

4 Jeg tænkte bare på at det kunne være sjovt, og at der garanteret var mange, der også ville synes, at det var en god idé. Op ad bakke var det i starten, men så bliver i hvert fald jeg altså stædig. Og det har jo vist sig, at man godt kan have en rigtig klub og stadig holde fast i grundidéen om det sociale som pejlemærke. Men ikke uden en flok energiske hjælpere. Arbejdsgruppen, der tirsdag efter tirsdag bruger timer på at sætte turneringer op, tage individuelle hensyn, købe præmier og taste scorekort ind bagefter. Webmaster Eigil Hansen, der troligt opdaterer vores ret fantastiske hjemmeside, sætter fotos ind (for resten har han for nyligt lavet en fotoserie fra en efterårsdag i Seniorklubben) og ændrer på ting og tekster hver gang, jeg beder ham om det. Husk at holde øje med siden. Og så er der også Fotograf Ole Rønn, der beredvilligt tager apparatet med og foreviger noget af det, vi foretager os. Det skal nok blive et fint samarbejde. Lad os give dem en hånd. Vi er nu 111 medlemmer, og i det daglige er vi omkring 50-60, der deltager. Jeg har bestemt ingen ambitioner om, at Seniorklubben skal være større, men det bliver den nu sikkert alligevel. Ved fælles hjælp skal det nok lykkes os at holde fast i stemningen, hjælpsomheden og glæden ved at være en del af Seniorklubben. Det er jeg sikker på, at I vil være med til. Tak for i år. Revideret regnskab fremlægges af kasseren Anders Jensen og godkendes. Der er 111 betalende medlemmer af seniorklubben. Næste års kontingent er uændret 125 kr.

5 Der er ingen indkomne forslag. Valg af formand og bestyrelse: Formand: Eva Pattursson- genvalgt Bestyrelsesmedlemmer: Anne Rygaard, Benny Christiansen blev begge genvalgt. Suppleant til bestyrelsen: Birgit Sørensen vælges. Thorsteinn Patursson er repræsentant for arbejdsgruppen i bestyrelsen. Valg af revisor og revisorsuppleant: Lone Mildam og Bodil Jørgensen - begge genvalgt. Eventuelt. Der er forskellige ytringer omkring afvikling af seniorklubbens turneringer og præmiefordeling. Skal de dygtigste spillere præmieres? Eller skal præmierne fordeles, så flere præmieres? Skal der være flere og evt. større klappepræmier? Skal der laves flere rækker? Bestyrelsen orienterer om forskellige tiltag i En tur til Sverige maj med 2 overnatninger og 3 greenfee. KGKs 50-årsjubilæum Seniorklubben står for et arrangement d. 20. maj. Der planlægges endagsture til Mogenstrup golfklub og Virket På Falster.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Seniorklubben-KGK generalforsamling 28.oktober 2014

Seniorklubben-KGK generalforsamling 28.oktober 2014 Seniorklubben-KGK generalforsamling 28.oktober 2014 1. Dirigent: Peter Rørdam 2. Referent: Anne Rygaard 3. Bestyrelsens beretning: Eva Patursson Se bilag Arbejdsgruppens beretning fremlægges af Thorsteinn

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019.

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Seniorklubben Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Dagsorden: 1. Præmieoverrækkelse, Greensometurnering og årsafslutning, herunder kåring af Seniorklubmestre 2019 (9H dame & herre, 18H dame & herre og hulspil).

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 6 OKT 2008 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år 1999. 2. Formål a Klubbens formål er kammeratligt samvær

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Vi har derfor brug for flere som vil være med til at lære de nye medlemmer om golfreglerne.

Vi har derfor brug for flere som vil være med til at lære de nye medlemmer om golfreglerne. *VIGTIGT* BEGYNDERE *VIGTIGT* 50 % Reduktion - OBS! OBS! OBS! - vi har brug for din hjælp! I 2017 var 6 klubmedlemmer i gang for at undervise nye medlemmer i golfregler, men grundet personlige omstændigheder,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen 13-10-2018. 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Heklas ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 kl. 18.30 Kulturhuset Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 12. september 2014. Dagsorden til BS møde den, 12. september 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 11. april 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer:

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 1 Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 Velkommen til 25 år jubilæum i Frederikshavn Golfklub. Velkommen til medlemmer, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere og andre venner af Golfklubben og selvfølgelig

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

August - September 2013

August - September 2013 August - September 2013 Forhaven på Lyngparken har fået en ansigtsløftning Aktiviteter på Lyngparken i August måned Onsdag, den 7. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 Torsdag, den 8. kl. 10.10 Gudstjeneste ved Morten

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017

Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017 Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017 20. Oktober 28. November 2017 kl 12.30 afholdes årets julefrokost. Tilmelding til Hanne på mail: peskelgaard@gmail.com Vi mødes i golfklubben hos Rikke og Jeff Pris

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Kasseren fremlægger regnskab herunder fastlæggelse af kontingent for efterfølgende år

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

Generalforsamling i LAVIA Viborg.

Generalforsamling i LAVIA Viborg. Generalforsamling i LAVIA Viborg Generalforsamling i LAVIA Viborg. Mandag, d. 12. marts 2018 kl. 17.30, Hald Ege Hallen, Birgittelystvej 2, 8800 Viborg Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Senior Open fredag 14.juni 2019

Senior Open fredag 14.juni 2019 Senior Open fredag 14.juni 2019 I turneringen deltog 75 spillere på 18-hulsbanen med gunstart kl. 9.00. 12 spillere på 9-hulsbanen med gunstart kl.100. Der var individuelle matcher i såvel dame- som herrerækker,

Læs mere

Generalforsamling 3F Sport Referat 22. marts 2017

Generalforsamling 3F Sport Referat 22. marts 2017 Generalforsamling 3F Sport Referat 22. marts 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Jens P. Christensen) 2. Valg af referent (bestyrelsen foreslår Tina Hermann) 3. Formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

torsdag den 15. marts 2018 kl i Fladså Hallens festlokale.

torsdag den 15. marts 2018 kl i Fladså Hallens festlokale. 15/2-18 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Mogenstrup Grundejerforening. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 15. marts 2018 kl. 1930 i Fladså Hallens festlokale. Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Dagsorden. 6. Valg af bestyrelsessuppleant. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 7. Valg af revisor og revisorsuppleant.

Dagsorden. 6. Valg af bestyrelsessuppleant. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 7. Valg af revisor og revisorsuppleant. Velkom m en Generalforsamling 2015 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag: 1. Fra medlemmerne. 2. Fra bestyrelsen. 5.

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 21. august 2012 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 28. august kl. 18.30-20.00 i klublokalet, Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden:

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere