DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR HOVEDBESTYRELSESMØDE LØRDAG DEN KL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR HOVEDBESTYRELSESMØDE LØRDAG DEN 14.09.2013 KL. 11.00 16.00"

Transkript

1 Landsforeningen SIND DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR HOVEDBESTYRELSESMØDE LØRDAG DEN KL STED: SEVERIN KURSUSCENTER SKOVSVINGET 25, 5500 MIDDELFART TLF GODKENDELSE AF DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1252 ORIENTERING FRA DAGLIG LEDELSE 1253 FLYTNING TIL DH-HUSET 1254 BUDGETSTATUS 1255 STATUS PÅ REORGANISERINGEN AF SIND S STRUKTUR 1256 REGERINGENS PSYKIATRIUDVALG 1257 SIND UNGDOM 1258 DIVERSE EFTERRETNINGSSAGER OG EVENTUELT 1259 SAGER FREMTVUNGET AF UDVIKLINGEN

2 Landsforeningen SIND Dagsordenens punkter udarbejdes efter følgende retningslinjer: a. Identifikation af punktet, journal nr. Stikordsoverskrift Kort beskrivelse Fortegnelse over bilagsmateriale b. Tidligere DL/HB behandling af sagen med henvisning til tidligere dagsordenspunkt (hvis flere end 5 henvisninger anføres kun for det seneste år) c. Sagsfremstilling d. DL s indstilling/vedtagelse e. Sekretariatets evt. efterfølgende bemærkninger f. HB s vedtagelse. HB-dagsorden (åben + evt. lukket, inkl. bilag) sendes senest 14 dage før mødet til HB s medlemmer. Til øvrige kredsformænd sendes åben dagsorden uden bilag. Åben + evt. lukket HB-dagsorden inkl. vedtagelser sendes senest 10 dage efter mødet til HB s medlemmer og de suppleanter, der har deltaget i mødet. Åben HB-dagsorden inkl. vedtagelser sendes senest 10 dage efter mødet til øvrige HB-medlemmer og kreds- og lokalforeningsformænd og udvalgsformænd. Dagsordensbilag omdelt på mødet sendes til fraværende HB-medlemmer. Lukkede dagsordener og oplysninger i disse skal behandles fortroligt. Lukkede dagsordener indeholder købs/salgstilbud og sager, der berører personers private eller privatøkonomiske forhold samt sager, der bør være fortrolige i forhold til andre organisationer m.v.

3 Landsforeningen SIND Mødedeltagere: Fraværende: Knud Kristensen, landsformand Kristian Bennedsen, landsnæstformand Ingelise Svendsen, landsnæstformand Jesper Steen Andersen, Frederiksberg Kreds Finn Ankerstjerne, Københavns Kreds Birte Bendixen, Vestsjællands Kreds Jeppe Bruun-Petersen, Sønderjyllands Kreds Jeanette Juul Quaade, Ringkøbing Kreds Kirsten E. Hove, Hovedstadens Omegnskreds Jens Ibsen, Nordjyllands Kreds Kim Kjelgaard, Nordsjællands Kreds Leni Grundtvig Nielsen, Roskilde Kreds Else Nissen, Ribe Kreds Karen Thomsen, Fyns Kreds Tove Tolstrup, Aarhus Kreds Niels Vogensen, SIND Ungdom Lars Christensen, landsmødevalgt Daniella Kop Damkjær, landsmødevalgt Pia Løvstad Frydensberg, landsmødevalgt Torben Hansen, landsmødevalgt Irene Hjortshøj, landsmødevalgt Allan Claumarch, Storstrøms Kreds, suppleant for Mogens Nielsen Mogens Nielsen (afbud), Kirsten E. Petersen (afbud), Morten Rasmussen (afbud), Solveig Friis, Viborg Kreds. Sekretariat: Ole Riisgaard, Helene Kemp, Henrik Jørgensen a. HB pkt Jnr.: GODKENDELSE AF DAGSORDEN g. Dagsorden godkendt.

4 Landsforeningen SIND a. HB pkt Jnr.: ORIENTERING FRA DAGLIG LEDELSE Bilag: Opgavebeskrivelse for SINDs nye organisationskonsulent f. a. Sekretariatschef Ole Riisgaard og organisationskonsulent Helene Kemp blev præsenteret. Der var nogle kommentarer til arbejdsbeskrivelsen for organisationskonsulenten. Det blev fra flere sider understreget, at generel understøttelse af lokalafdelinger og regionskredse var en vigtigt opgave for organisationskonsulenten. Det er også vigtigt, at når sekretariatet agerer på lokalt niveau, så sker det i forståelse med og ved orientering af lokalafdelingerne. Der blev under punktet også udtrykt en stor tak til den afgåede sekretariatschef Palle Heilesen. b. DL har sammen med kommunikationschefen udarbejdet en folder til brug for kommunalvalget, som ligger på nettet. Denne blev rost. De, der ønsker en flyer, kan sende en mail til Ingelise Svendsen. DH har også lavet en udmærket spørgeguide. c. KK er på vegne af DH medlem af en følgegruppe for revision af sundhedsaftalerne i regionerne. d. Der blev erindret om psykiatritopmøde 5. oktober d.å. og opfordret til tilmelding. SIND er repræsenteret med stand og workshops. e. Der var en kort evaluering af SINDs tilstedeværelse på folkemødet på Bornholm. Vores tilstedeværelse var berettiget og succesfuld. f. Der er 10. oktober d.å. en høring på Christiansborg, arrangeret af SL, om forsikringer for bl.a. sindslidende og andre, som har svært ved at få forsikringer pga. af deres lidelse. Problemstillingen omfatter bl.a. mennesker, der bor på bosteder. KK og Ole R deltager. h. Socialministeriet har holdt en række dialogmøder om revision af serviceloven. KK og KB har deltaget. Det har ikke givet det store udbytte, da drøftelserne var relativt abstrakte. i. KB orienterede om SINDs deltagelse på Care-festivallen september d.å. i Fredericia. På grund det lave publikumstal har indsatsen ikke været ressourcerne værd. j. Ingelise S. sidder i Sundhedsministeriets følgegruppe for national nedbringelse af tvang, der indtil videre har holdt 2 møder. De skal på baggrund af en stats-pulje bevilling - skabe aktiviteter til udvikling af metoder. Der eksisterer et nyhedsbrev. Ingelise S. sidder sammen med Leni G. Nielsen også i en brugergruppe under følgegruppen. Ingelise S. vurderer arbejdet i følgegruppen som meget positivt.

5 Landsforeningen SIND k. Ingelise S. sidder også i Følgegruppe for dansk selskab for patientsikkerhed. De har vist sig gode på somatik. Der er et Projekt sikker psykiatri, der har udvalgt punkter til det videre arbejde: Sikker medicin, pårørendeinddragelse, somatisk sygdom for psykisk syge. Det er et godt projekt. Projektet har skrevet rundt til regionerne. Ingelise er spændt på projektet. l. Kommunikationschef Henrik Jørgensen redegjorde for SIND i pressen siden sidst. Henrik oplyste, at SIND siden sidste HB-igen møde havde været fremtrædende omtalt i medierne. Navnlig i den del af omtalen, hvor beslutningstagere eller eksperter forholder sig til ny udvikling for psykiatrien. HHJ påpegede, at fx i forbindelse med mediernes foreløbige omtale af regeringens psykiatriudvalg, så har SIND spillet en helt central rolle. Både sammenlignet med andre foreninger og med andre politikere eksempelvis har KK i perioden været omtalt i flere artikler end sundhedsministeren og formanden for Danske Regioner. HHJ fremhævede desuden en række eksempler på, at kredse og lokalforeninger havde markeret sig positivt og konstruktivt i medierne. m. I forlængelse af redegørelsen for pressedækning lovede KB at udsende en præcisering af, hvem facebookgruppen SIND debat er for.

6 Landsforeningen SIND a. HB pkt Jnr.: 21-1 FLYTNING TIL DH-HUSET Bilag: 1. Afstemningsskema fra HB 2. Regneark med nye beregninger 3. Notat, der kort forklarer ændringerne i regnearket. c. HB har haft forslaget om flytning af sekretariatet fra Vanløse til høring hen over sommeren. Resultatet er 15 stemmer for en flytning, 5 imod og 5 der undlader eller ikke har svaret (jf. bilag). DL har 31. juli d.å. principbesluttet, at vi skal flytte og taget den endelige beslutning den 21. august. Lejemålet i Vanløse vil nu blive opsagt inden 1. september 2013 og udløber 6 måneder senere, dvs. 1. marts Vi forventer at skulle forlade bygningen en måned før 1. februar af hensyn til istandsættelse. Vi forventer at skulle flytte ud til DH i løbet af januar Det er i begyndelsen af august gennemgået med medarbejderne, hvad der var af praktiske bekymringer og uklarhed om deres kommende praktiske arbejdsforhold i Høje Tåstrup. Langt det meste er der fundet løsninger på, bl.a. bygges der en væg, så et åbent kontor bliver et almindeligt lukket kontor. Der har været nedsat et udvalg med Knud K, Ole R og medarbejder Birgit S, der har set på de praktiske udeståender. Knud K og Ole R har en praktisk forhandling med DH om enkelte spørgsmål torsdag den 30. august d.å. Der er lavet en ny økonomisk beregning, der (jf. bilag): vurderer faste omkostninger i henholdsvis Vanløse og Høje Tåstrup som hidtil. vurderer etableringsomkostninger som hidtil. vurderer flytteomkostninger til at blive kr. og ikke som hidtil antaget kr. Vi har stadig en teknisk udestående, som vi arbejder på afklaring af: Hvordan vi håndterer den fælles telefonforbindelse mellem sekretariatet og SIND-rådgivningen. f. KK orienterede: Udflytningen vil koste ca ekstra i f.t. hvad der først var antaget pga. af, at vi ønsker en væg opført. Der er et udvalg bestående af KK, Ole R. og Birgit Strøbech, som tager sig af de praktiske aspekter af flytningen. Når flytningen er gennemført kan HB holde et HB-møde der for at prøve det af. Ole R. orienterede yderligere: Flytningen vil sandsynligvis ske primo februar Stemningen i sekretariatet er OK omkring flytning. Det væsentligste tekniske udestående er p.t. omkring telefoni.

7 Landsforeningen SIND a. HB pkt Jnr.: BUDGETSTATUS Bilag: 1.Budgetstatus 30. juni Medlemsstatistik 30. juni Hensættelser 30. juni Medlemsstatistik 22.august 2013 c. RESULTATOPGØRELSE Resultatet ultimo juni viser et overskud på kr., hvilket er kr. bedre end forventet. Indtægter: Indtægterne udgør knap 3 mio. kr. og er kr. mindre end forventet. Kontingentindtægterne udgør kr. og er kr. mindre end budgetteret. Antallet af medlemmer ultimo juni var Første halvår viser en tilgang af nye medlemmer på 438, og i samme periode er 605 medlemmer udmeldt. A conto udmelding 2013 fra Socialministeriets tips/lottopulje udgør 3,7 mio. kr. hvilket er kr. bedre end budgetteret. Som tidligere nævnt har tipsmidlerne været politisk fastsatte. De politiske vedtagelser rækker imidlertid kun til og med På et møde i forhandlergruppen (DH, DGI, DIF og DUF) blev der fremlagt en beregning af det sandsynlige tipstilskud for Beregningen er baseret på et skøn, da ingen i dag kender overskuddet fra Danske Spil i Beregningen viser, at DH/medlemsorganisationerne som modtagere i 2014 burde modtage et beløb, der ligger tæt på tilskuddet for Arv/gaver udgør kr. og er kr. mindre end budgetteret. To arvesager er uafsluttede. Den ene arv forventes afsluttet i år. SINDs andel udgør kr. Den anden arv forventes ikke afsluttet i år. Ifølge åbningsstatus udgør boet ca. 2,5 mio. kr. I boet indgår et sommerhus. Bobestyrer oplyser, at salg af huset kan tage sin tid, samt at det må forventes, at husets salgspris bliver under den offentlige vurdering på kr. Ultimo juni var antallet af gavegivere 35. Udgifter: Udgifter før finansielle poster udgør kr. I forhold til budget har vi i perioden haft et mindre forbrug på kr. Lønudgifterne udgør kr.

8 Landsforeningen SIND Møde- og udvalgsudgifter beløber sig til kr. Forbruget er kr. mindre end forventet. HB har afholdt to møder, og DL har afholdt 4 møder. Alle udvalg har i perioden afholdt møder. Administrationsomkostningerne udgør kr. Udgifter til SIND bladet udgør kr. I perioden har der været tre bladudgivelser. Fra Bladpuljen har SIND i 2013 modtaget distributionstilskud på kr. Distributionstilskuddet for 2012 var kr. for højt og bliver modregnet i tilskuddet for Udgifter til oplysende arbejde beløber sig til kr. Forbruget er kr. mindre end forventet. Lønandele for sekretariatets rådgivning m.v. og kommunikationsrådgiverens arbejde med oplysende arbejde udgør henholdsvis kr. og kr. I perioden er der blevet layoutet og trykt informationsmaterialer m.v. for Udgifter til hjemmesiden beløber sig til kr. og dækker bl.a. abonnement på moduler til hjemmesiden. Aktiviteter udgør kr., og forbruget er kr. mindre end budgetteret. Mindre forbruget skyldes bl.a. at organisationskonsulenten først tiltræder 1. august samt ekstern bevilling fra puljer/fonde til enkelte af aktiviteterne. Udgifterne til den landsdækkende rådgivning udgør kr. og dækker bl.a. tilskud til rådgivningerne i Odense, Hillerød og København samt serviceaftale og abonnement på rådgivningernes telefonanlæg. Presseudgifterne dækker Meltwater News 2013, leje af udstillingsvindue og 5% af lønudgiften til kommunikationschefen. Primo marts blev der afholdt grundkursus for rådgivere og bisiddere. 42 frivillige og ansatte deltog i kurset. Udgiften udgør kr. Udgiften dækkes delvist af Uddannelsespuljen. Udgifterne til Folkemødet på Bornholm beløber sig kr. Jascha Fonden støtter aktiviteten med kr. SIND Sommerhøjskole blev afholdt ultimo juni. Udgifterne forventes at blive ca kr. De øvrige foreningsudgifter udgør kr. og dækker kontingentandele til regioner, kredse og lokalafdelinger. De finansielle poster udgør kr. og er kr. mindre end budgetteret. Ultimo juni er der optaget et urealiseret tab på værdipapirer på kr.

9 Landsforeningen SIND BALANCE 31. MARTS 2013 Balancesummen er 21 mio. kr. Aktiver: Anlægsaktiver udgør 4,9 mio. kr., hvoraf 4,8 mio. kr. er bundne legater/værdipapirer. Omsætningsaktiver udgør 16 mio. kr. heraf udgør 14,5 mio. kr. værdipapirbeholdning, 0,4 mio. kr. tilgodehavender og 1,1 mio. kr. likvide midler. Passiver: Egenkapitalen udgør 13 mio. kr., hensættelser 5,8 mio. kr. og kortfristet gæld 2,1 mio. kr. ESTIMAT 2013 Kolonnen viser et overslag over, hvordan sekretariatet skønner årsresultatet vil blive. Tallene er naturligvis behæftet med en betydelig usikkerhed, fordi der ikke kan tages højde for pludselige ændringer. Som nævnt forventer vi, at den ene arv først kommer til udbetaling i Indtægterne fra arv, gave m.v. skønnes derfor at udgøre ca. 370 t kr., hvilket er 2,1 mio. kr. mindre end budgetteret. Beholdningen af værdipapirer er ikke reguleret. Også denne post kan der imidlertid ske en udvikling i resten af året. Danske Bank har oplyst, at Danske Invest Mix obligationer ikke udbetaler udbytte i år, hvorfor de finansielle indtægter må forventes at blive ca. 183 t kr. mindre end forventet. Udgifterne forventes at udgøre 6,8 mio. kr., hvilket giver et mindre forbrug på 0,9 mio. kr. i forhold til budget. Udgifterne til bladet forventes at blive 61 t kr. mindre end budgetteret. Årsagen er besparelse på trykudgifter til SIND bladet og et mindre forbrug af eksterne artikler. Vi forventer, at udgifter til Aktiviteter vil udgøre 0,8 mio. kr. Årsagen til mindre forbruget er bl.a.: Medlemskonference vil blive dækket af hensættelsen fra Jascha Fonden Grundkursus for bisiddere/rådgivere dækkes delvist af Uddannelsespuljen Udgifter til bisiddere dækkes delvist af PUF-puljen Folkemødet, Psykiatri Topmødet og Sindets Dag støttes delvist af Jascha fonden SIND Ungdom og Benzo Rådgivningen forventes ikke at have behov for tilskud fra landsforeningen, da aktiviteterne har eksterne bevillinger. Udgifterne til SIND Sommerhøjskole forventes at blive ca. 35 t kr. mindre end budgetteret

10 Landsforeningen SIND Som nævnt er estimatet særdeles usikkert, men hvis forudsætningerne holder, vil årsregnskabet vise et underskud på 1,1 mio. kr. Budgetstatus indstilles til DLs godkendelse. d. DL tog budgetstatus til efterretning, herunder estimatet med et forventet underskud på 1,1 mill. Kr. Der er en arv på vej, men det forventes ikke udbetalt i år. Skulle der mod forventning ske en udbetaling i 2013, vil resultatet blive væsentligt anderledes. DL bemærker, at estimatet ikke ser godt ud, men der er ingen grund til panik. Budgetstatus indstilles til HBs godkendelse. e. Ingelise S. gennemgik den økonomiske status og udvikling i medlemstal. Budgetstatus blev godkendt af HB. På forespørgsel blev det præciseret, at for at pengegaver til SIND kan være fradragsberettigede, så skal der over en løbende 3-årig periode være minimum 100 gaver i gennemsnit p.a. En gave skal være minimum 50 kr. Der blev redegjort for begrebet urealiseret kurstab som optrådte i budgetstatus. Begrebet dækker over, når værdipapirer falder i kurs, men ikke er blevet solgt.

11 Landsforeningen SIND a. HB pkt Jnr.: 1-1 STATUS PÅ REORGANISERINGEN AF SINDs STRUKTUR Bilag: 1. Overgangsordning, tidligere udsendt til HB. 2. Kronologi for overgangsordningerne, tidligere udsendt til HB. c. Ifølge de vedtagelser der allerede er sket på landsmøde og i HB gælder der følgende som de mest nærliggende deadlines i SINDs reorganiseringsproces: 1. De foreløbige bestyrelser i de 5 SIND-regioner skal senest 30. september have besluttet den fremtidige lokale struktur. Det vil sige, hvilke lokalafdelinger skal være, og hvilke kommuner, der hører under hvilke lokalafdelinger. 2. De foreløbige bestyrelser i de 5 SIND-regioner skal senest 15. oktober have sendt udkast til vedtægter (incl. bilag med arbejdsdeling region lokalafdeling) til Daglig Ledelse med henblik på forelæggelse for HB-møde november. Bemærk, at beslutning om opdeling i lokalafdelinger og om vedtægter skal være truffet på et formelt møde de foreløbige regionsbestyrelser. PÅ HB-mødet 14. september kan vi tage en bordrunde for hver SIND-region om, hvad der er status. f. Der blev indledningsvis taget en bordrunde om, hvor langt hver SIND-region er med arbejdet med at definere den geografiske inddeling i lokalafdelinger og med arbejdet med nye regionsvedtægter. Nordjylland: Geografien er på plads. Det er endt med, at fire kommuner hører direkte under regionsorganisationen. Midtjylland: Geografien er endnu ikke helt færdig. Vedtægter afventer også formel vedtagelse. Syddanmark: Det forventes, at både geografi og vedtægter falder på plads på møde 30. september. Sjælland: Geografien er på plads, vedtægterne er ikke færdige. Der mangler en strategi for at få en ressourceperson i hver kommune. Hovedstaden: Geografien er på plads, bortset fra, at placeringen af to kommuner afventer formel beslutning. Vedtægtsarbejdet er næsten færdigt. Den midlertidige regionsbestyrelse vil gerne have arbejdet med administration SIND-nettet ud i lokalafdelingerne. De afventer lokalafdelingernes reaktion på dette. Man vil også have arbejdet med bisidder-ordningen til sekretariatet i landsforeningen (Hovedstanden mener, at strukturen for bisidder-ordningen bør gennemsynes). Der var en generel drøftelse af reorganiseringsarbejdet. Et væsentligt element i drøftelserne var spørgsmålet om, hvordan SIND-regionen konstituerer sig med formand, næstformand og kasserer. Disse kan enten vælges direkte på generalforsamling, eller vælges blandt

12 Landsforeningen SIND bestyrelsesmedlemmerne. MEN man skal være opmærksom på, at formand og næstformand/ kasser ifølge de landsmøde-vedtagne principper fra 2012 skal vælges forskudt, så de ikke er på valg samme år. Vedtægterne skal være formuleret, så det er sikret. Der var en længere principiel debat om, hvorvidt det er mest rigtigt, at lade formand, næstformand og kasser vælge af generalforsamling eller bestyrelse. Men man skal være opmærksom på, at det er op til den enkelte regionskreds at beslutte dette. Sekretariatet vil skrive ud til regions- og lokalafdelingerne mht. deadlines og annoncering i SIND-bladet for resten af processen.

13 Landsforeningen SIND a. HB pkt Jnr.: REGERINGENS PSYKIATRIUDVALG Bilag: Udsendt den 21. august d.å. pr. mail: Artikel i Jyllandsposten og tilhørende udkast til forslag fra psykiatriudvalget downloadet fra JPs hjemmeside. c. Regeringens psykiatriudvalgs køreplan er i skrivende stund, at de har to møder tilbage: den 30. august og den 16. september, og offentliggørelse af deres rapport kort efter det sidste møde. Der er kom et fortroligt udkast til udvalgsmedlemmerne den 20. august, som Jyllandsposten tilsyneladende har haft helt eller delvis adgang til og omtalte i avisen 21. august. Udkast til konkrete forslag fra udvalget kunne ses på Jyllandspostens hjemmeside. Disse blev udsendt til HB fra sekretariatet samme dag. På det grundlag er vi i en situation, hvor det foreliggende udkast har en række mangler set med både SINDs og de øvrige brugerorganisationers øjne. Det vedrører bl.a. retspsykiatri og tvang. DL har på sit møde 21. august d.å. konkluderet, at strategien er, at holde en tæt koordineret kontakt med de andre brugerorganisationer med henblik på fælles holdning i slutforløbet, og en fælles pressestrategi ved siden af hver enkelt organisations pressearbejde. Der holdes en række møder herom i de kommende uger. Den endelige stillingtagen til psykiatriudvalgets rapport sker først, når den endelige udgave foreligger. Situationen drøftes på HB-møde 14. september. Der vil muligvis komme yderligere information / meldinger i offentligheden m.v. mellem denne dagsordens udsendelse og HB-mødet. Sekretariatet vil i givet fald samle op på dette forud for HB-mødet. f. KK redegjorde for processen. Der skal være et sidste møde i udvalget den 16. september d.å. og kort derefter offentliggørelse af rapporten. Arbejdet har været svært og det, der har foreligget i udkast, har været for dårligt. Der er sket forbedringer i den sidste tid, men det er stadigt for dårligt. Det gælder især m.h.t. tvang. Meget er blot fremhævelse af initiativer og beslutninger, der allerede er taget. I debatten blev, der fremhævet behovet for økonomisk ligestilling mellem somatisk sygdom og psykisk lidelse, holistisk tilgang i behandlingen, vægten på recovery og rehabilitering. KK fik mandat til om nødvendigt at give dissens på udvalgte punkter sammen med Bedre Psykiatri m. fl. Der vil blive sendt en mail ud, når vi kender offentliggørelsesdato for udvalgets endelige rapport.

14 Landsforeningen SIND

15 Landsforeningen SIND a. HB pkt Jnr.: 27-6 SIND UNGDOM Bilag: Dagsorden for SIND Ungdoms bestyrelsesmøde den 15. september c. Den hidtidige projektleder for SIND Ungdoms satspuljeprojekt blev opsagt 30. juni d.å. med ophør af ansættelse pr. 30. september d.å. Han har afspadseret og afholdt ferie. Efter et afviklingsmøde med Ole R og den konstituerede projektleder den 22. august er han fritstillet. Der er enighed om alle vilkår. Projektmedarbejder Tessa Nawrocki (der er ansat indtil maj 2014) er konstitueret projektleder 1. august til 31. oktober d.å. Der er bestyrelsesmøde i SIND Ungdom 15. september d.å. Der vil her blive gjort status for økonomi og organisationsudvikling (jf. satspuljeprojektets beskrivelse), samt lagt op til drøftelse af ledelsesform + administration og beslutninger for fremtidig organisationsudvikling og fremtidige økonomiske dispositioner. I den nærmeste fremtid vil der nok ske tættere kontakt/ sparring mellem SIND Ungdom og SINDs sekretariat omkring SIND Ungdoms administrative forhold. DL har fulgt den nyeste håndtering af SIND Ungdoms situation, og tilråder bl.a.: Fokus på vedligehold og konsolidering. I fremtidig lokal fundraising skal man passe på, at 18 ansøgninger fra SIND Ungdom ikke fortrænger ansøgninger fra SIND. Der skal ske en afklaring af følgegruppens virke, bl.a. fordi der fra forskellig side har været ideer til, at følgegruppen i stedet skal være en styregruppe, hvilket er noget andet. Den drøftelse må tages med SIND Ungdoms bestyrelse. f. Ole R. gave en kort mundtlig orientering magen til ovenstående.

16 Landsforeningen SIND a. HB pkt Jnr.: DIVERSE EFTERRETNINGSSAGER OG EVENTUELT f. Intet.

17 Landsforeningen SIND a. HB pkt Jnr.: SAGER FREMTVUNGET AF UDVIKLINGEN f. DL blev bemyndiget til at indsupplere medlemmer til aktivitets- og kursusudvalget.

DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 31.07.2013 KL. 10.00 15.00

DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 31.07.2013 KL. 10.00 15.00 Landsforeningen SIND - 1 - DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 31.07.2013 KL. 10.00 15.00 STED: SEKRETARIATET JERNBANE ALLE 45, 3. 2720 VANLØSE TLF. 3524 0750 FAX 3536 1136 101 GODKENDELSE

Læs mere

DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 27.11.2013 KL. 10.00 15.00

DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 27.11.2013 KL. 10.00 15.00 Landsforeningen SIND - 1 - DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 27.11.2013 KL. 10.00 15.00 STED: SEKRETARIATET JERNBANE ALLE 45, 3. 2720 VANLØSE TLF. 3524 0750 FAX 3536 1136 158 GODKENDELSE

Læs mere

DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 25.09.2013 KL. 10.00 15.00

DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 25.09.2013 KL. 10.00 15.00 Landsforeningen SIND - 1 - DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 25.09.2013 KL. 10.00 15.00 STED: SEKRETARIATET JERNBANE ALLE 45, 3. 2720 VANLØSE TLF. 3524 0750 FAX 3536 1136 130 GODKENDELSE

Læs mere

DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 21.08.2013 KL. 10.00 15.00

DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 21.08.2013 KL. 10.00 15.00 Landsforeningen SIND - 1 - DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 21.08.2013 KL. 10.00 15.00 STED: SEKRETARIATET JERNBANE ALLE 45, 3. 2720 VANLØSE TLF. 3524 0750 FAX 3536 1136 116 GODKENDELSE

Læs mere

DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG KL

DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG KL Landsforeningen SIND - 1 - DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 30.10.2013 KL. 10.00 15.00 STED: SEKRETARIATET JERNBANE ALLE 45, 3. 2720 VANLØSE TLF. 3524 0750 FAX 3536 1136 142 GODKENDELSE

Læs mere

DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR HOVEDBESTYRELSESMØDE LØRDAG DEN KL SØNDAG DEN KL

DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR HOVEDBESTYRELSESMØDE LØRDAG DEN KL SØNDAG DEN KL Landsforeningen SIND - 1 - DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR HOVEDBESTYRELSESMØDE LØRDAG DEN 23.11.2013 KL. 11.00 SØNDAG DEN 24.11.2013 KL. 16.00 STED: COMWELL MIDDELFART KARENSMINDEVEJ 3, 5500 MIDDELFART TLF.

Læs mere

DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 15.05.2013 KL. 10.00 15.00

DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 15.05.2013 KL. 10.00 15.00 Landsforeningen SIND - 1 - DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 15.05.2013 KL. 10.00 15.00 STED: SEKRETARIATET JERNBANE ALLE 45, 3. 2720 VANLØSE TLF. 3524 0750 FAX 3536 1136 80 GODKENDELSE

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG KL

DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG KL Landsforeningen SIND - 1 - DAGSORDEN MED VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 30.01.2013 KL. 10.00 15.00 STED: SEKRETARIATET JERNBANE ALLE 45, 3. 2720 VANLØSE TLF. 3524 0750 FAX 3536 1136 43 GODKENDELSE

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Årsrapport for. SIND Landsforeningen for psykisk sundhed

Årsrapport for. SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Årsrapport 2016 for SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Sekretariatet Side 1 Afgrænsning: I runde tal er SINDs omfang ca. seks gange større, end dette årsregnskab viser. De følgende sider omfatter

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3.

FORRETNINGSORDEN, DECEMBER Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. 1. Hovedbestyrelsens sammensætning. 2. Hovedbestyrelsesmøder. 3. FORRETNINGSORDEN, DECEMBER 2018 Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse 1. Hovedbestyrelsens sammensætning Hovedbestyrelsen består af formanden, de fem regionsformænd, seks repræsentantskabsvalgte medlemmer

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Vedtægter for SIND- Hovedstadens Regionskreds 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Regionskredsens navn er SIND-Hovedstadens Regionskreds. Stk. 2 Regionskredsens hjemsted

Læs mere

SIND Brønderslev lokalafdeling vedtægter

SIND Brønderslev lokalafdeling vedtægter SIND Brønderslev lokalafdeling vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er: SIND Brønderslev Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA Bilag til dagsorden til Landsmødet d. 27. april 2019 Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA 1 Navn og hjemsted Foreningens formelle navn er Prostatakræftforeningen. Foreningen anvender

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

SIND Frederikshavn lokalafdeling vedtægter

SIND Frederikshavn lokalafdeling vedtægter SIND Frederikshavn lokalafdeling vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er: SIND Frederikshavn Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Roskilde Festival 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 6.07. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 30. maj 2013 Sted: Hotel Nyborg Strand Tidspunkt: Kl. 16.00 Til stede: Steen Nedergaard Jensen / formand Torben Jacobsen / næstformand Thomas

Læs mere

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 1. SAMMENSÆTNING Hovedbestyrelsen træder sammen snarest efter det årlige ordinære landsmøde og konstituerer sig. Hovedbestyrelsen består

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider Vedtægter for SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling 2014 Side 1 af 5 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND-Hillerød/Allerød. Lokalafdelingen dækker Hillerød og Allerød kommuner.

Læs mere

Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V

Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V Årsregnskab 2000 Indholdsfortegnelse Side Foreningsoplysninger 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsens årsberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 1.

Læs mere

Vedtægt for SIND, Storstrøm lokalafdeling.

Vedtægt for SIND, Storstrøm lokalafdeling. Vedtægt for SIND, Storstrøm lokalafdeling. 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Storstrøm lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Storstrøm

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl Dagsorden til bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl. 13.30 Afbud: Gæst: Kirsten Kromann. Mads Fuglsang deltog under pkt. 1-3 Direktør Astrid Blom deltager under hele mødet. Mødet er

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENEDE DANSKE ANTENNEANLÆG.

VEDTÆGTER FOR FORENEDE DANSKE ANTENNEANLÆG. VEDTÆGTER FOR FORENEDE DANSKE ANTENNEANLÆG. Senest ændret 7.11.2010 1. Navn Foreningens navn er Forenede Danske Antenneanlæg, forkortet FDA. 2. Formål FDA er interesse-, branche- og forbrugerorganisation

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND 1 1: NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Lokalafdelingens navn er SIND i HELSINGØR Stk. 2: Lokalafdelingen dækker Helsingør Kommune Stk. 3: Hjemstedet

Læs mere

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til DTL - Danske Vognmænds Generalforsamling 2015

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til DTL - Danske Vognmænds Generalforsamling 2015 2015 PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til DTL - Danske Vognmænds Generalforsamling 2015 Lørdag 9. maj 2015 kl. 9.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning PROGRAM GENERALFORSAMLING kl. 8.00 kl. 9.00

Læs mere

Tid: Onsdag den 9. januar 2013 kl Søren Brixen (SB), Karen Friis Nielsen og Steen Tinning (STI)

Tid: Onsdag den 9. januar 2013 kl Søren Brixen (SB), Karen Friis Nielsen og Steen Tinning (STI) Referat DIREKTIONSMØDE Tid: Onsdag den 9. januar 2013 kl. 10.00-11.30 Sted: Deltagere: Søren Brixens kontor Søren Brixen (SB), Karen Friis Nielsen og Steen Tinning (STI) Afbud fra Birgit Gjøl Nielsen (BGN)

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole I medfør af 14, stk. 1, i vedtægt for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fastsættes herved følgende forretningsorden for højskolens

Læs mere

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017 SIND AARHUS-SAMSØ SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling Vedtægter Februar 2017 SIND Aarhus-Samsø er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. Lokalafdelingen dækker kommunerne Aarhus og Samsø

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 30. marts

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Steen Colberg Jensen Michael Dam Jonna

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019.

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 29. marts

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland.

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Favrskov Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind Favrskov«. 1 Stk. 2. Lokalafdelingens

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Forretningsorden for URK s landsstyrelse

Forretningsorden for URK s landsstyrelse Forretningsorden for URK s landsstyrelse 2011-2012 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen er på

Læs mere

Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012

Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012 Interne/kritiske revisorer Jan Olsen, SDC Mogens Pedersen, Sparekassen Sjælland Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012 Revisionsprotokollat 2012 - side 1 af 5 1. Interne/kritiske

Læs mere

Referat af styregruppemøde i Dansk CancerBiobank

Referat af styregruppemøde i Dansk CancerBiobank N O T A T UDKAST 13-12-2012 Sag nr. 09/880 Dokumentnr. 53925/12 Maj-Britt Juhl Poulsen/Kristian Koch Enstrøm Tel. 35 29 81 17 E-mail: mjp@regioner.dk Referat af styregruppemøde i Dansk CancerBiobank Tidspunkt:

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt 13-03-2012 Referat af Stiftende Generalforsamling A/B Bomhoffs Have År 2012 den 13. marts afholdtes på Frederiksberg Gymnasium, Falkoneer Plads 2, Frede-riksberg, stiftende generalforsamling for en andelsboligforening

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG. Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG. Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning 2015 PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til Dansk Transport og Logistiks arbejdsgiverforenings generalforsamling 2015 Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning PROGRAM GENERALFORSAMLING

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Socialpolitisk Forening CVR-nr. 16 96 59 28

Socialpolitisk Forening CVR-nr. 16 96 59 28 Socialpolitisk Forening CVR-nr. 16 96 59 28 Årsrapport 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den / 2015 Dirigent Himmelev Bygade 70 Postbox 116 4000 Roskilde

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING. Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR-nr Årsregnskab 2017

DANSK BRYGMESTER FORENING. Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR-nr Årsregnskab 2017 DANSK BRYGMESTER FORENING Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR-nr. 53 28 98 19 Årsregnskab 2017 19. marts 2018 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2009

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2009 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2009 SØMAN DSFORENINGEN AF 1856 FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER RESULTATOPGØRELSE FOR 1. JANUAR 31. DECEMBER 2009 kr. t. kr. Sømandsforeningen

Læs mere

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl. 10.30 12.00 Mødet afholdt på Cafe Danner Slotsgården 11, 3630 Jægerspris. Efter mødet var der fælles frokost

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen SIND. SIND-Syddanmarks Regionskreds. Version 08.02

Vedtægter for Landsforeningen SIND. SIND-Syddanmarks Regionskreds. Version 08.02 Syddanmark Vedtægter for Landsforeningen SIND SIND-Syddanmarks Regionskreds. Version 08.02 Landsforeningen SIND Protektor: H.K.H. Kronprinsesse Mary landsforeningen@sind.dk * www.sind.dk Side 1/8 1 NAVN,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /17

BESLUTNINGSREFERAT HB /17 BESLUTNINGSREFERAT HB 03 2016/17 Lørdag d. 3. december 2016 Kl. 10:00-16:00 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Onsdag den 23. juni 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Fraværende: Christian Nielsen Gjesthede,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling

Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND Ballerup-Furesø-Herlev. Stk. 2. SIND Ballerup-Furesø-Herlev er lokalafdeling af SIND Landsforeningen

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Regnskab for året 2010. Budgetforslag for året 2011. 7

Regnskab for året 2010. Budgetforslag for året 2011. 7 7-69 ~]@U@[{@ITO~ITO@@ITO ~D~@@~@ Indholdsfortegnelse Foreningen aflejlighedsejere under matrikel nr. 924 e, Aarhus købstads bygrunde Mejlgade 67-69,8000 Århus C Regnskab for året 2010 Budgetforslag for

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2. Revisionspåtegning Side 3. Note 1-4 Side 6-7

De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2. Revisionspåtegning Side 3. Note 1-4 Side 6-7 Årsregnskab 2012 Side 1 Indholdsfortegnelse De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2 Revisionspåtegning Side 3 Resultatopgørelse for året 2012 Side 4 Balance pr. 31. december

Læs mere

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole FORRETNINGSORDEN for Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles bestyrelse I medfør af 14, stk. 1 i vedtægt for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fastsættes herved følgende forretningsorden for Danmarks

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat af bestyrelsesmøde fredag d. 9. november 16.00 20.00 Indkaldte: Mogens Schmidt, Christian Bock, Maj Mortensen, Janne Sabroe, Kirsten Weile, Carsten Hansen, Rikke Madsen, Karina Christensen, Julie

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Nils Pedersen Klaus

Læs mere

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004 DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG CVR nr. 13 94 64 42 Årsrapport 2004 Årsrapporten er godkendt på foreningens hovedgeneralforsamling København, den / 2005 dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING. Årsrapport 2013. 25. marts 2014 Dette regnskab indeholder 10 sider

DANSK BRYGMESTER FORENING. Årsrapport 2013. 25. marts 2014 Dette regnskab indeholder 10 sider DANSK BRYGMESTER FORENING Årsrapport 2013 25. marts 2014 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

Vedtægter for Dansk Råd for Genoplivning, (Danish Resuscitation Council)

Vedtægter for Dansk Råd for Genoplivning, (Danish Resuscitation Council) Vedtægter for Dansk Råd for Genoplivning, (Danish Resuscitation Council) Dansk Råd for Genoplivning 1 1. Rådets navn er Dansk Råd for Genoplivning (DRG), engelsk: Danish Resuscitation Council DRC. Rådet

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Partnerskab for Østersøturisme. Foreningen har hjemsted i Region Sjælland. 2 Stifter Stiftere er: 3 østersøvendte

Læs mere

Fundats for Fonden Danske Veteranhjem

Fundats for Fonden Danske Veteranhjem Fundats for Fonden Danske Veteranhjem Realdania stiftede den 19. maj 2010 en almenvelgørende fond (Fonden) efter forudgående samarbejde med Forsvarsministeriet, den daværende Forsvarskommando og Danske

Læs mere

Resultatopgørelse for året 2012

Resultatopgørelse for året 2012 Resultatopgørelse for året 2012 Kontingentindtægter.. 2.773.816 2.113 Omkostninger kontingentopkrævinger. -130.248-176 Modtagne gaver og legater 1.839.568 1.735 Modtagne Tipsmidler 220.253 221 Øremærkegebyrer

Læs mere