REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30"

Transkript

1 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Ole Damgaard-Sørensen, Økonomiansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), punkt og Jack Schytt, Badminton Sjælland Karl Chr. Thomsen, Badminton Sønderjylland Karsten Westergård Hansen, Badminton Midtjylland Kurt Johansen, Badminton Lolland-Falster møder for Kurt Wiell Morten Bilberg, Badminton København møder for Arne Jensen Martin Andersen, Badminton Fyn Steen D. Sørensen, punkt og Preben Nøies, punkt Thomas Høj Madsen, punkt 01.01, og Nete Andersen, referent (ikke til stede ved behandling af punkterne 02.01, og 03.05) Afbud Lars Kofoed-Jensen, Badminton Nordjylland Badminton Bornholm DAGSORDEN Godkendelse af dagsordenen Dagsorden godkendt. Tilføjelse af punkt vedr. dommersituationen.

2 00.01 Siden sidst Siden sidst ved formanden - Årets Ungdomsklub: Det vurderes, at der er behov for en revision af kåringen af Årets Ungdomsklub. Overvejelserne omkring indholdet, kåringen og overrækkelsen drøftes med Eventchef Brian Moesgaard af hensyn til eventuel koordinering med mulige events. - DIF-konference: Hovedbestyrelsen modtog en opfordring til at deltage på den kommende DIF-Kongres, der finder sted d marts. De, der måtte ønske at deltage, melder sig til hos Nete, som så vil foretage tilmelding. - Matchfixing: DIF arbejder løbende med det forebyggende arbejde i forhold til matchfixing. I et nyt oplæg fra DIF opfordres forbund til at nedsætte en taskforce med repræsentanter med bredde-, elite-, og juridisk baggrund, der kan træde til ved tilfælde af eventuelle sager. Bestyrelsen drøftede oplægget og mulige personemner til udvalget. Disciplinærudvalget er orienteret om arbejdet. - Kredsårsmøder: Der udarbejdes en oversigt over de kommende kredsårsmøder til bestyrelsens orientering. - Chef for Udvikling Badminton: Der er ansat en chef for Udvikling Badminton Ib Møller Pedersen. I den kommende tid vil processen omkring ansættelse af konsulenter til enheden i Vingsted påbegyndes. Martin Andersen og Jeanette Lund Clausen er BD s repræsentanter sammen med DIF s Jan Darfelt i styregruppen for enheden. - Sudirman Cup: Det er lykkedes at finde en sponsor til holdet til Sudirman Cup. Der er lavet en aftale med Danisa om en brystreklame. - Team Danmarks bestyrelse: 10 verdensklasse- og eliteforbund under Team Danmark samles til et møde, der skal sætte fokus på strategien omkring valg til Team Danmarks bestyrelse. Der ønskes helt klart mere åbenhed omkring valgene og indflydelse på disse valg, som skal imødekomme verdensklasse- og eliteforbundene. Målsætningen er at strategioplægget skal være DIF i hænde senest april. - TV2: Formanden og eventchef Brian Moesgaard har været til møde med TV2 et høflighedsbesøg med baggrund i, at vores sport nu bliver vist på både TV3 Sport (primært begivenheder på dansk jord) og TV2 Sport (alle BWF superserier og mesterskaber fra udlandet).

3 01.00 Økonomi Økonomistatus 2014/2015 Vikarierende økonomiansvarlig Anders Nielsen fremlagde status for regnskabet 2014/2015. Der er på nuværende tidspunkt poster, der giver udfordringer i forhold til tidligere forventet resultat 2014/2015. D. 18. februar afholdes et økonomiudvalgsmøde, hvor disse udfordringer drøftes nærmere. Den mundtlige orientering blev taget til efterretning, og der forventes videre orientering til Hovedbestyrelsen herom efter økonomiudvalgsmødet den 18. februar Årsregnskab 2013/2014 Regnskabschef Thomas Høj Madsen fremlagde status for årsrapporten 2013/2014, herunder intern og ekstern revision samt godkendt Team Danmark regnskab 2013/2014. Hovedbestyrelsen modtog en gennemgang af processen indtil nu samt den afsluttende proces, herunder bl.a.: - Nyt resultat siden sidst på kr Afslutningen på VM regnskabet. - Intern revision Hovedbestyrelsen drøftede diverse poster i regnskabet, herunder enkelte afvigelser. Ledelsesberetningen er under udarbejdelse og ligger snarest til godkendelse. Hovedbestyrelsen vil efterfølgende modtage en orientering om den praktiske underskrift af regnskabet. HB godkendte proceduren for afslutningen af regnskabet.

4 01.03 Budgetbehandling I (Ændring af regnskabsperiode) Hovedbestyrelsen påbegyndte jf. mødekalenderen første behandling af budgetterne for perioden 1/ / Ifølge Forretningsordenen for Hovedbestyrelsen, 9, er nedenstående plan for udarbejdelsen af det kommende budget fastlagt. Tidsplan for budgetprocessen: 15. november 2014 HB 02 - Budgetproceduren fastlægges 7. februar 2015 HB behandling af budgetforslag for 2. halvår marts 2015 HB og sidste behandling af budgetforslag for 1. juli d. 31. december maj 2015 Budgetforslag fremlægges til orientering på Badminton Danmarks årsmøde Jf. beslutning på HB Ekstra i sæsonen 2013/2014 ændrer Badminton Danmark regnskabsår til kalenderår med virkning fra 1. januar 2016, dog således, at der udarbejdes 6 måneders regnskab for perioden 1/ / Første kalender årsregnskab vil omfatte perioden 1/ / Bestyrelsen drøftede de overordnede målsætninger for perioden og udfordringerne i forhold til det kommende budget for 2. halvår 2015 samt budget for kalenderåret Hovedbestyrelsen vedtog, at der efter økonomiudvalgsmødet d. 18. februar modtages et udkast til budgetterne for henholdsvis et 6 måneders regnskab samt det første kalenderårsregnskab Vedtagelse af Badminton Danmarks værdier Hovedbestyrelsen behandlede oplægget til Badminton Danmarks nye værdisæt, der er udarbejdet som et element i den nuværende strategi- og reorganiseringsproces. Hovedbestyrelsen vedtog det fremlagte værdisæt.

5 03.00 Almindelig drøftelse skraft i Badminton Danmarks Udvalg Der var udtrykt et ønske om en drøftelse af beslutningskraften i Badminton Danmarks forskellige udvalg i forhold til Hovedbestyrelsen som øverste politiske myndighed. Efter en drøftelse af spørgsmål blev det besluttet, at der skal udarbejdes et oplæg til en opgave om at klarlægge, hvordan beslutningskraften er i diverse udvalg og hvem der træffer de endelige afgørelser. Med udgangspunkt i, at Hovedbestyrelsen er et politisk organ, ønskes en klarlægning af, hvilke sager, der kan sendes til behandling i Hovedbestyrelsen og hvilke der bør behandles andet steds. René Toft og Morten Bilberg påtager sig opfølgningen på denne opgave og oplægget til selve opgaven skal være klar til præsentation på HB Sponsorregler ved fælles DGI-BD aktiviteter Badminton Danmark indgik pr. 1. januar 2015 et samarbejde med DGI Badminton omkring etableringen af Udvikling Badminton samt et yderligere samarbejde på udvalgte områder. Med udgangspunkt i dette samarbejde drøftede Hovedbestyrelsen eventuelle spørgsmål omkring retningslinjerne for brug af sponsorer ved fælles DGI-BD aktiviteter. René Toft vil komme med en tilbagemelding til Hovedbestyrelsen, når der foreligger en mere formel afklaring på dette fra den fælles styregruppe i Visionsgruppen Repræsentantskabsmøde 2015 Badminton Danmark afholder lørdag d. 30. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Idrættens Hus i Brøndby. Hovedbestyrelsen modtog en orientering fra Administrationen ved Nete Andersen vedrørende det forestående repræsentantskabsmøde, herunder en detaljeret tidsplan for forberedelserne.

6 Derudover modtog Hovedbestyrelsen indledningsvis en valgliste til orientering og senere behandling. Bestyrelsens ønsker til ændringer vedrørende tilmelding, etc. blev noteret og vil blive medtaget ved forberedelserne Badminton Danmarks politiske program Hovedbestyrelsen fortsatte drøftelserne om Badminton Danmark i fremtiden. Med baggrund i det vedtagne værdisæt for Badminton Danmark vil den nedsatte arbejdsgruppe komme med et oplæg til strategi for implementering af det politiske program. Oplægget skal om muligt - forelægge til behandling på HB04 d. 21. marts Afklarings- og reorganiseringsprocessen Afklarings- og reorganiseringsprocessen fortsættes under ledelse af Steen D. Sørensen fra Ad hoc gruppen Dommersituationen Efter ønske fra formand René Toft blev dette punkt tilføjet til dagsorden. Der ønskes en drøftelse af situationen omkring Badminton Danmarks dommere og dommerudkald specielt i forhold til holdturneringsreferees. Formand for dommerudvalget Preben Nøies deltog ved behandlingen af dette punkt. Preben Nøies skitserede problemstillingen til Hovedbestyrelsens orientering. Der opleves udfordringer i enkelte kredse i forbindelse med udkald af referees til slutspilsholdkampe. Efter drøftelse af problemstillingen blev det vedtaget, at der skal søges en løsning for resten af sæsonen samt en redegørelse for, hvordan problemet løses fremover. Opgaven herom lægges til behandling og løsning i dommerudvalget med Preben Nøies og Jack Schytt som tovholdere. Disse skal komme med et oplæg på, hvorledes denne opgave løses.

7 04.00 Eventuelt/orientering Badmintonsportens Dag: Jens Dall-Hansen orienterede Hovedbestyrelsen om, at der i forbindelse med afholdelsen af Badmintonsportens Dag 2015 vil blive udsendt materialer med reklame for arrangementet, der kan anvendes på kredsenes kommende årsmøder. Visionsprojekt og DGI-samarbejde: Hovedbestyrelsen drøftede kort opgaven vedrørende koordinering og fastlæggelse af økonomi og budgetter for DGIsamarbejdet/-projekter. Det blev besluttet, at denne opgave lægges over til Formandsskabets varetagelse.

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00

Referat HB 02. Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00 Referat HB 02 Lørdag d. 15. november 2014 Hotel Scandic, Odense Mødestart kl.10.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /17

BESLUTNINGSREFERAT HB /17 BESLUTNINGSREFERAT HB 03 2016/17 Lørdag d. 3. december 2016 Kl. 10:00-16:00 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh.

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Referat HB 01 Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat HB Ekstra. Lørdag 28. december 2013 kl Hotel Radisson, Falconercentret, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg

Referat HB Ekstra. Lørdag 28. december 2013 kl Hotel Radisson, Falconercentret, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg Referat HB Ekstra Lørdag 28. december 2013 kl.10.00 15.10 Hotel Radisson, Falconercentret, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag 29. marts 2014 Idrættens Hus

Referat HB 04. Lørdag 29. marts 2014 Idrættens Hus Referat HB 04 Lørdag 29. marts 2014 Idrættens Hus Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Karsten Westergård Hansen, Badminton Midtjylland (forlod

Læs mere

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 sreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 Søndag den 13. marts 2016 Hotel Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl sreferat HB 02 2016/17 Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig

Læs mere

Referat HB Ekstra. 27. december Hotel Radisson Falkoner Alle København

Referat HB Ekstra. 27. december Hotel Radisson Falkoner Alle København Referat HB Ekstra 27. december 2012 Hotel Radisson Falkoner Alle 9 2000 København Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Lars Kofoed-Jensen, Badminton Nordjylland Morten Bilberg

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde BadmintonDanmarks Repræsentantskabsmøde2015 - den 30. maj 2015 i Idrættens Hus, Brøndby Hermed fremsendes dagsorden og materiale til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 30. maj 2015. Repræsentantskabsmødet

Læs mere

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat - HB 03 Lørdag 26. marts 2012 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere: Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Anders Poulsen, DBF-Nordjylland Arne Jensen, Københavns Badminton

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

HB 05. Fredag 7. juni Comwell Roskilde Vestre Kirkevej Roskilde

HB 05. Fredag 7. juni Comwell Roskilde Vestre Kirkevej Roskilde HB 05 Fredag 7. juni 2013 Comwell Roskilde Vestre Kirkevej 12 4000 Roskilde Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Referat HB03. Lørdag 8. februar 2014 MAGION

Referat HB03. Lørdag 8. februar 2014 MAGION Referat HB03 Lørdag 8. februar 2014 MAGION Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Ole Damgaard-Sørensen, Økonomiansvarlig Kenneth

Læs mere

Referat HB september Idrættens Hus (Forbundets store mødelokale) Brøndby Stadion Brøndby

Referat HB september Idrættens Hus (Forbundets store mødelokale) Brøndby Stadion Brøndby Referat HB 02 29. september 2012 Idrættens Hus (Forbundets store mødelokale) Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Anders Poulsen, DBF-Nordjylland

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB05 2017/2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT i Badminton Danmarks mødelokale Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Kl. 09:30-16:30

Læs mere

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Mødereferat 4. vandrådsmøde Mødeleder: Jørgen Jørgensen Referent: Hanne Stadsgaard Jensen Deltagerliste: Se dokumentets sidste side Dato: 25.09.2014 Varighed:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division.

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division. Brøndby d. 19. maj 2015 Journal nr.1304-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 5 2014-2015 Tirsdag d. 12. maj 2015, kl. 09.00-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser.

Indstilling Bestyrelsen skal drøfte indstillingen og evt. forslag til ændringer og tilføjelser. Dagsorden - bestyrelsesmøde Mandag d. 10. december 2012 - kl. 17.00-19.00 og efterfølgende julefrokost hos Rie, Ringkøbingvej 113, Snejbjerg, 7400 Herning Deltagere: Per Bang (mødeleder), Rie Merrild Dieckmann,

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 10. maj 2014 Mødestart kl Mødeslut kl (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk.

Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 10. maj 2014 Mødestart kl Mødeslut kl (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. PROTOKOL Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 10. maj 2014 Mødestart kl. 10.00 Mødeslut kl. 12.30 (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. 2) 1. Godkendelse af repræsentanter Repræsentantskabet

Læs mere

Bestyrelsesmøde 3-2014

Bestyrelsesmøde 3-2014 Bestyrelsesmøde 3-2014 REFERAT 25-03-2014 KL 18.35 23.10 DAN BUNKERING, MIDDELFART MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT TIDTAGER DELTAGERE Bestyrelsesmøde Peter Friis, Kåre Foged, Palle Navntoft,

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens

Læs mere

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 18. februar 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 25. februar 2011 Deltagere: Brian Errebo-Jensen Jeanette Præstegaard Hanne Munch

Læs mere

DAGSORDEN. Direktionen. Møde nr. : 09/2010 Sted : Allingåbro Dato : 17. marts 2010 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.15

DAGSORDEN. Direktionen. Møde nr. : 09/2010 Sted : Allingåbro Dato : 17. marts 2010 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.15 Direktionen DAGSORDEN Møde nr. : 09/2010 Sted : Allingåbro Dato : 17. marts 2010 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.15 Medlemmer Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt (Formand) Økonomidirektør Eva Holm Iversen

Læs mere

Referat - HB 04. Fredag 11. maj Scandic Bygholm Park Schüttesvej Horsens

Referat - HB 04. Fredag 11. maj Scandic Bygholm Park Schüttesvej Horsens Referat - HB 04 Fredag 11. maj 2012 Scandic Bygholm Park Schüttesvej 6 8700 Horsens Deltagere: Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Anders Poulsen, DBF-Nordjylland Arne Jensen, Københavns

Læs mere

Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation

Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation Møde i stiftsudvalget for medier og kommunikation Tid: Tirsdag den 8 december kl. 16.30 ca. 19.30 Sted: Konfirmandstuen, Sognegården, Sunds Afbud: Orla Villekjær Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og

Læs mere

Tak til Carsten for hans tid i bestyrelsen, og til Frank for hans støtte til landsholdet gennem mange år. Gaver følger.

Tak til Carsten for hans tid i bestyrelsen, og til Frank for hans støtte til landsholdet gennem mange år. Gaver følger. Årsmøde d. 15.6.2013 Deltagere: Lisbeth Hansen, Jørn Engvang,, Jens Erik Nielsen, Marianne Poulsen, Steen Storgaard, Susanne Hasselgren, Bjørn Walby, Simon Bank, Svend Borggren, Kurt Nielsen, Kent Hielscher,

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin Basse Flemming Helsted

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

ÅBENT REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 6/2005

ÅBENT REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 6/2005 ÅBENT REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 6/2005 TID: Onsdag den 11. maj 2005 kl. 18.30 22.15 STED: Mødet afholdtes i administrationen i Vingsted DELTAGERE: Christian Kjær Pedersen (CKP), Leif N. Bay (LNB), Yngve

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 03. marts kl.18.00 i Solrød kirke/konfirmandlokalet Lille Gade 10B Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003. Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16.

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003. Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16. FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003 Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16.30 Mødested: B101 Ingen # 306770/22-05-2003 21-05-2003 Bilags- og indholdsfortegnelse

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Tilstede: Carsten Borup, René Pedersen, Ib Secher, Frank Madsen, Henrik Pedersen, Jan Knudsen, Jimmy Holst og Bente Holst.

Læs mere

Opklarende spørgsmål/svar til dagsordenen omkring rengøringen: Der er afsat 10 dages ekstra rengøring.

Opklarende spørgsmål/svar til dagsordenen omkring rengøringen: Der er afsat 10 dages ekstra rengøring. Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Tirsdag den 12. august 2014 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 1 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Kirsten Dahl Hæstrup, Michael Blomsterberg, Steen

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat af årsmødet i uv-rugby udvalget d. 16. maj 2015 afholdt i Bellahøj Svømmestadion Fremmødte: Tommie Jeppesen TJ - (Flipper, ikke stemmeret) Sofie Wedel Nielsen SN - (uv-kbh, stemmeret) Mikkel Stevns

Læs mere

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift Dagsorden Bestyrelsesmøde VUC Hvidovre-Amager 30APR13 1700-1900 (HVIS alle kan, ellers til 1830) i Hvidovre 1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift 2 Referater Statsaut. revisor

Læs mere

Referatet er godkendt i Haderslev d. 2006. skolens daglige leder

Referatet er godkendt i Haderslev d. 2006. skolens daglige leder Referat af møde i Haderslev Katedralskoles midlertidige bestyrelse mandag d.30.10.2006 kl.19.30. Til stede Fra bestyrelsen: Søren Vang Rasmussen, Ella Skjellerup, Per A. Laursen, Georg Lauridsen, Anne

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. juni 2010, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale D, Medborgerhuset, Søvej 3, Silkeborg Deltagere: Afbud: Bent

Læs mere

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Lars Vesløv Søs Haugaard Signe Saabye Ottosen Henrik

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Referat HB-møde Asminderød, 2. december 2010

Referat HB-møde Asminderød, 2. december 2010 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat HB-møde Asminderød, 2. december 2010 Tirsdag den 23. november 2010 kl. 12:30 17:30 på

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding.

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Til stede: Lotte Vangsgaard, Kristen Foged, Claus Hansen, Per Hertz, Bjarne Trampedach, Ingeborg Vind Nielsen, Per Hertz, Britta Bertel Dagsorden:

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

HB-mødet den 23. januar 2016. Mødereferat. Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming

HB-mødet den 23. januar 2016. Mødereferat. Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming Mødereferat Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming Fraværende: OZ3MK Mikael, Lone Mødeleder: OZ5HZ Finn Referent: OZ8XW Flemming 1. Godkendelse af dagsorden: Der var

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. 30. september 2014

Bestyrelsesmøde REFERAT. 30. september 2014 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 30. september 2014 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Carsten Koch, Klaus Nørskov, Michael Egelund, Niels Peter Møller, Jesper Würtzen, Kirsten Jensen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart onsdag d. 2. april 2014 kl. 16:30 i SAS klubhus, diget 25, 2770 Kastrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af klubbens

Læs mere

Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 30. maj 2015 Mødestart kl Mødeslut kl (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk.

Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 30. maj 2015 Mødestart kl Mødeslut kl (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. PROTOKOL Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 30. maj 2015 Mødestart kl. 10.00 Mødeslut kl. 14.50 (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. 2) 1. Godkendelse af repræsentanter Repræsentantskabet

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Referat fra møde i Følgegruppen vedr. aftaler for Klinisk Funktion

Referat fra møde i Følgegruppen vedr. aftaler for Klinisk Funktion Sundhed og Sammenhæng Den 25. juni 2015 J. nr. 2013-017412 Ref. kba E-mail: kba@rn.dk Tlf. 41181525 Referat fra møde i Følgegruppen vedr. aftaler for Klinisk Funktion Mødet blev afholdt onsdag d. 24. juni

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 19. marts til godkendelse.

1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 19. marts til godkendelse. Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 23. april 2015, Harald Lunds Gade 15 Souschef Claus Thomsen deltager i mødet. Driftschef Jesper Nymark og udlejningschef Helle Dam Jensen deltager under punkt

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

REFERAT. Midlertidigt Tværgående HovedSamarbejds- Udvalg (MT-HSU) for Brønderslev-Dronninglund Kommune. Brønderslev-Dronninglund Kommune

REFERAT. Midlertidigt Tværgående HovedSamarbejds- Udvalg (MT-HSU) for Brønderslev-Dronninglund Kommune. Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev Rådhus, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf. 9945 4545 - Fax 9945 4500 Dronninglund Rådhus, Rådhusgade 5, 9330 Dronninglund. Tlf. 9947 1111 - Fax 99 47

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Brøndby den 29. november 2012 Journal nr. 2298-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Fredag d. 16. november, kl. 17.00- lørdag d. 17. november 2012, kl. 14.00 i TRE-For Arena,

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Mødedeltagere: Jette Bergendorff (JB), bestyrelsesmedlem Helle Sørensen (HS), ungdomsleder

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 8. september 2014 kl. 16-19 i lokale 1B. Åben dagsorden

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 8. september 2014 kl. 16-19 i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret MØDEINDKALDELSE Emne: Dagsorden for møde i Handicaprådet Mødedato: 8.september 2014 Kl.: 16-19 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 Tid: Lørdag den 22. august 2015 kl. 12.30 16.00 (internt møde kl. 10.00 12.00) Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Søren P.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer Hvor? Før Nu ændret til 4.5, foran stemmesedler Komma slettet 4.9 8. 12.1 13.1 4.9 9. 13.1 14.1 4.9 årsregnskab årsrapport 4.11 6, 7 & 8 7, 8 & 9 4.14 Intet punktum

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012

Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012 Brøndby den 20. januar 2012 Journal nr. 1099-12-FS Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012 Torsdag d. 12. januar 2012, kl. 17.00 21.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle. Deltagere:

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen REFERAT Uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødetidspunkt: Torsdag den 13. februar 2014 kl. 14-16 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Afbud: Sagsnr.: Hobrovej 85, Aalborg Lokale

Læs mere