Referat fra bestyrelsesmøde lørdag den 21. februar 2004 i Odense

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde lørdag den 21. februar 2004 i Odense"

Transkript

1 Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon Telefax februar 2004 Referat fra bestyrelsesmøde lørdag den 21. februar 2004 i Odense Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af Protokol 3. Budgetopfølgning 3.1. Redegørelse af regnskabsresultat Budgetstatus indeværende år 3.3. Tilskud fra Idrætsfonden Danmark 4. Økonomiske beslutninger 4.1. Udskiftning af gummibåd 4.2. Kontingent til Dansk Standard 4.3. Porto til forsendelse af Sportsdykkeren 5. Pædofil problemstillingen 6. Godkendelse af udvalgsmedlemmer 7. Deltagelse på Aquathlon for juniorer 8. Samlet beretning Danmarksturné Helhedsrådgivning 11. Tildeling af DSF æresnål i guld (fortrolig personsag) 12. Eventuelt Deltagere: (JIP) Michael A.S. Hansen (MASH) Kim A. Hansen (KAH) Ingelise Knudsen (IK) Carsten E. Woetmann (CEW) Kim Saaby (KS) Afbud: Stig Lyngby (SL) Michael B. Sørensen (MBS) Jørn Christoffersen (JC) Torben Tang (TT)

2 Dagsordenens punkt 1 Godkendelse af dagsorden Indstilles til godkendelse. Punkt 5 udgår da Lene har meldt afbud. Dagsordenens punkt 2 Godkendelse af Protokol Indstilles til godkendelse. Referatet blev godkendt med små ændringer i forbindelse med godkendelse af klubber, og uv-jagt forbudet i Øresund. JIP tilretter referatet i ny form.

3 Dagsordenens punkt 3 Budgetopfølgning 3.1. Redegørelse af regnskabsresultat 2003 Stig Lyngby Bilag: 1. Udspecificering af regnskabsresultatet Taget til efterretning Budgetstatus indeværende år Stig Lyngby Bilag: 2. Budget 2004 Ingelise gav følgende orientering Der er indgået to nye skoleaftaler med forbundet. Der mangler kontingentindbetalinger fra 15 klubber. Arkæologisk udvalg Bopladskursus er næsten fuldtegnet Kontingentstørrelsen ved betaling i løbet af året fastsættes efter nuværende retningslinier, hvilket ikke giver problemer i forbindelsen med præmieindbetaling til den kollektive forsikring. JC skal følge op på budget og regnskab hos Finne- og Apparatudvalget. Der er for mange uregelmæssigheder Tilskud fra Idrætsfonden Danmark Bilag: Jørn Christoffersen Vedlagt. Forbundet har fået et tilskud på kr. fra Idrætsfonden Danmark i forbindelse med hvervefasen til VM i Finnesvømning Ansøgningen skal fremlægges for CMAS EB og GA. Får vi arrangementet kan der siden hen søges om underskudsgaranti ved Idrætsfonden.

4 Dagsordenens punkt 4 Økonomiske beslutninger 4.1. En gummibåd er sprængt under oppustning. Båden afskrives. Sekretariatet Til orientering 4.2. Kontingent til Dansk Standard Sekretariatet Såfremt arbejdet fortsætter skal vi også, og i så tilfælde skal der betales Porto til forsendelse af Sportsdykkeren Sekretariatet Bilag: 4. Sammenligning på udsendelse af Sportsdykkeren 5. Beskrivelse af forsendelsesmulighederne. Det blev besluttet, at Sekretariatet sammen med Redaktionen kan vælge den løsning der giver en den nødvendige ydelse til den bedste pris. Følgende Redaktionen opgør antal af blade og deres anvendelse. Redaktionen undersøger hvad prisen er for et klub-indstik i SportsDykkeren. Dette skal eventuelt tilbydes som hjælp for klubber i forbindelse med portoforhøjelsen. Kontoret rykker for en aftale med Bladkompagniet.

5 Dagsordenens punkt 5 Pædofil problemstillingen På bestyrelsens møde blev det besluttet, at Dansk Sportsdykker Forbund nu skal gøre en aktiv handling for at forhindre pædofile hændelser. I samme beslutning blev Lene Michaelsen (Vandhundene Odder) udpeget som projektleder til dette projekt. Det er dog også klart, at før Lene for alvor kan komme i gang med arbejdet, og for at indsatsen kan blive sat rigtig ind, er det nødvendigt at bestyrelsen gør sig helt klart, hvad der er problemstillingen og ud fra hvilke overordnede retningslinier det skal løses. Derfor er Lene Michaelsen inviteret til mødet for at deltage i en drøftelse af problemstillingen. Lene er inviteret til kl. 1200, hvorefter der er afsat 60 minutter til debatten. Til drøftelse. Da Lene meldte afbud udgår punktet. Det overgår til et senere møde.

6 Dagsordenens punkt 6 Godkendelse af udvalgsmedlemmer Arkæologisk Udvalg indstiller Claus W. Bengtsson Ken Ninn-Pedersen Flemming Hansen Pia Nielsen som medlemmer af udvalget. Miljøudvalget indstiller Maria Kaspersen (Islev Sportsdykkerklub) som medlem af udvalget. Til godkendelse. Arkæologisk Udvalg og Miljøudvalget Alle nye udvalgsmedlemmer blev godkendt.

7 Dagsordenens punkt 7 Deltagelse på Aquathlon for juniorer Jeg vil gerne have en forespørgsel om dansk juniordeltagelse (1-2 personer) sammen med 1-3 personer fra Norge til europamesterskabet i Aquathlon i Moskva d. 28. til 31. marts 2004 med på næste bestyrelsesmøde. Til drøftelse. Michael A. S. Hansen Bestyrelsen var enig i, at det var en rigtig god og spændende ide. Det er blot spørgsmålet om finansieringen. Det blev besluttet, at tilbyde de 4 unge som fik et gavekort sommerlejren at bruge gavekortet på dette arrangement. MASH laver et budget med finansiering og tager sig af de videre. Ungdomsudvalget og Uv-rugby udvalget skal kontaktes for løsningsmodeller.

8 Dagsordenens punkt 8 samlet beretning 2003 Der er nu modtaget beretninger for 2003 fra formand, kredse og udvalg. Beretningerne samles i én beretning for Dansk Sportsdykker Forbund, som beskriver hvad der er sket og tænkt i det forgangne år. Beretningerne skal ikke godkendes enkeltvis af bestyrelsen, men fremlægges som en information og mulighed for at kommentere dem. Til orientering. Bilag: 6. Samling af de modtagne beretninger for 2003 (eftersendes) Bestyrelsens beretning blev gennemgået. Manglende beretninger: KAH kontakter Ungdomsudvalget og Miljøudvalget. CEW kontakter Redaktionen. JC kontakter Uv-rugby udvalget angående et afsnit omkring VM i uv-rugby. MASH kontakter kreds 2, 3 & 4.

9 Dagsordenens punkt 9 Danmarksturné 2004 De første møder på Danmarksturnéen har nu været afholdt. Der ønskes en drøftelse af erfaringerne fra disse møder samt en koordinering af den videre række af møder. Den samlede plan for møderækken er som følger: Dato Klubnr. Klub 11. februar 2004 kl Frømandsklubben Delfinen Holstebro 12. februar 2004 kl Køge Dykkerklub Køge 17. februar 2004 kl Sportsdykkerklubben Juggernaut Århus 18. februar 2004 kl Aalborg Sportsdykkerklub Aalborg 19. februar 2004 kl Viborg Sportsdykkerklub Viborg 24. februar 2004 kl Ribe Dykkerklub Sælhunden Ribe 25. februar 2004 kl Kolding Undersøiske Gruppe Kolding 2. marts 2004 kl Sønderborg Sportsdykkerklub Sønderborg 4. marts 2004 kl Frømandsklubben Baltic Nykøbing F 8. marts 2004 kl Korsør Frømandsklub Korsør 9. marts 2004 kl Ebeltoft Sportsdykkerklub Ebeltoft 10. marts 2004 kl Allerød Sportsdykker klub Orca Allerød 16. marts 2004 kl Sportsdykkerklubben Dråben Svendborg 24. marts 2004 kl Frømandsklubben Kon-Tiki Brøndby 24. marts 2004 kl Frømandsklubben Neptun Odense 25. marts 2004 kl Gladsaxe Sportsdykkerklub Lyngby 17/3 eller 31/ Frederikshavn Sportsdykkerklub Frederikshavn 4009 Frømandsklubben Helgoland København Til drøftelse. De første erfaringer blev fremlagt. Mange konkrete spørgsmål til den kollektive forsikring med positive holdninger til den ny struktur. Store forventninger til klubvejlederne i den ny struktur. Tilføjelser til den samlede turplan: CEW tager den 17. marts i Frederikshavn MASH tager den 8. marts i Korsør TT og MASH tager den 24. februar i Ribe. CEW og TT tager den 2. marts i Sønderborg

10 Dagsordenens punkt 10 Helhedsrådgivning I forlængelse af strukturgruppens forslag til ny struktur for Dansk Sportsdykker Forbund er der udarbejdet et sæt vedtægter der er tilpasset forslaget. Det er disse vedtægter der skal til afstemning på repræsentantskabsmødet til april. Vedtægterne er umiddelbart lige til at fremlægge, da de jo blot underbygger strukturforslaget. Vi kan dog også drøfte andre tiltag. Til drøftelse. Bilag: 7. Forslag til nye vedtægter Alle vedtægtsændringerne blev vedtaget med følgende korrektioner/kommentarer: 6 skal muligvis indeholde en beskrivelse af det regionale arbejde. 10 her slettes: der måtte ønskes det 18 ændres til Valg af bestyrelse således: 33 skal eventuelt sættes i en anden paragraf. JIP undersøger hos DIF. JIP foretager tilretningerne. Endeligt forslag fremlægges på bestyrelsens møde

11 Dagsordenens punkt 11 Tildeling af DSF æresnål i guld (fortrolig personsag) I Dansk Sportsdykker Forbund har vi muligheden for at tildele æresnåle i guld til medlemmer der har gjort en aktiv indsats for forbundet i 15 år. Der er tradition for, at denne overrækkelse sker i forbindelse med de ordinære repræsentantskabsmøder. NN har i år fungeret 15 år som aktiv i forbundsarbejdet. Han er i dag.. Det indstilles derfor, at vi tildeler NN DSF æresnål i guld ved det kommende repræsentantskabsmøde. Bestyrelsen er bekendt med navnet på den indstillede. Er der i den forbindelse andre, som burde modtage en eller anden form for hædersbevisning? Bilag: Vedlagt Godkendt til forbundets æresnål: NN NN2 NN3 NN4

12 Dagsordenens punkt 12 Eventuelt Fordelsaftaler for medlemmer af Dansk Sportsdykker Forbund Scuba Cuba (KS) o Medlemsfordele: Under links laves en konceptbeskrivelse om medlemsfordele: Krav, indhold og muligheder. Invitation til branchemøde fra PADI Nordic o JIP eller MASH deltager. Jubilæumsinvitationer fra klubber o Maribo Sportsdykkerklub. o Dykkerklubben Blæksprutten af 1974 SUG har 50 år jubilæum. Vikingeskibsmuseet ønsker DSF partnerskab i et projekt omkring Øresund og ind i Østersøen. Rigtig god ide videresendes til Arkæologisk udvalg og vi deltager i projektet. JIP indsender tilsagn om partnerskab.

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Protokol af bestyrelsesmøde Lørdag den 14. august 2004 kl i Odense

Protokol af bestyrelsesmøde Lørdag den 14. august 2004 kl i Odense Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Protokol af bestyrelsesmøde søndag den 18. april 2004 kl. 1100 i Idrættens Hus, Brøndby

Protokol af bestyrelsesmøde søndag den 18. april 2004 kl. 1100 i Idrættens Hus, Brøndby Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Protokol af bestyrelsesmøde tirsdag den 15. juni 2004 kl. 1830 i Idrættens Hus, Brøndby

Protokol af bestyrelsesmøde tirsdag den 15. juni 2004 kl. 1830 i Idrættens Hus, Brøndby Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet lørdag den 16. august 2003 kl. 1000 i Odense

Referat fra bestyrelsesmødet lørdag den 16. august 2003 kl. 1000 i Odense Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Fredag den 4. december 2004 kl. 10.00 i Brøndby

Referat af bestyrelsesmøde Fredag den 4. december 2004 kl. 10.00 i Brøndby Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat af bestyrelsesmøde Fredag den 4. december 2004 kl. 10.00 i Brøndby Idrættens Hus Brøndby Stadion 20

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 4. februar 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 01-2008 19. januar 2008 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2007 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 10-2014 24. oktober 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 27. oktober 2014. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 09-2014 30. september 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 22. september 2014. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2015 06.09.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 25. august 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 10-2011 3. november 2011 kl. 18.00 18. november 2011/ik Korsør Dykkerklub Ceresvej 32 C 4220 Korsør 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2006 Comwell Middelfart Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 31. marts 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 03-2009 28. marts 2009 Idrættens Hus kl. 10.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 02-2009 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 25. marts 2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 23. marts 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 01-2011 21. januar 2011 kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 11-2010 3. Økonomiske beslutninger 3.1.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Den 11. juni 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 07-2009 10. juni 2009 Telefonmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 07-2005 Telefonmøde Mandag, den 4. juli 2005, kl. 20.00 07. juli 2005/IK 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 06-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 6.december 2007 Referat Bestyrelsesmøde 08-2007 28. november 2007 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2006 3. Bestyrelsens siden sidst 4. Økonomiske beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 22. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 03-2010 19. marts 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 2. Godkendelse af referat fra møde 02 2010 3. Bestyrelsens siden sidst 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 08-2014 4. september 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 25. august 2014 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2010 22. september 2010 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2010 3. Bestyrelsens siden sidst Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 01-2014 27. januar 2014/IK Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Torsdag den 16. januar 2014 Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 06-2015 22.07.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Onsdag den 24. juni 2015 Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde Onsdag den 17. marts 2004 Telefonmøde

Dagsorden til bestyrelsesmøde Onsdag den 17. marts 2004 Telefonmøde Medlem af: CMAS Cnfederatin Mndiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Frbund Idrættens Hus Brøndby Stadin 20 DK 2605 Brøndby Telefn 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sprtsdykning.dk

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 31. august 2002 Referat af møde i bestyrelsen fredag den 30. august 2002 kl. 1730 i Korsør På mødet deltog: Jan Ivar Pinndal formand (JIP) Michael A. S. Hansen næstformand (MASH)

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2005 Comwell Roskilde Lørdag den 09. april 2005 kl. 9.30 11. maj 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 02-2016 4. marts 2016 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Torsdag den 3. marts 2016 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2007 Comwell Sorø Storkro Abildvej 100, 4180 Sorø Søndag den 15. april 2007 kl. 10.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy Rasmussen, Danmarks Idræts-Forbund 2.

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE 1. maj 2002 Idrættens Hus

Referat fra BESTYRELSESMØDE 1. maj 2002 Idrættens Hus Til: Bestyrelsen Kreds- og udvalgs medlemmer Klubber under DSF Referat fra BESTYRELSESMØDE 1. maj 2002 Idrættens Hus 05/2002 1/2000 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. OK for denne gang. Bliver udsendt

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 02-2015 26. februar 2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 23. februar 2015. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 04-2013 Storebælt Camping & FerieCenter Storebæltsvej 85 4220 Korsør 20.8.2013/IK/2 13. august 2013 kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 02-2014 5. marts 2014/IK Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 18. februar 2014 Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 5. oktober 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 10-2009 2. oktober 2009 Grand Park Hotel Ørnumvej 6 4220 Korsør Kl. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 09-2009 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 04-2015 16. april 2015 Odense Congress Center Ørbækvej 350 5220 Odense SØ Lørdag den 18. april 2015 kl. 10:00. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat Repræsentantskabsmøde 2011

Referat Repræsentantskabsmøde 2011 Dansk Sportsdykker Forbund Referat Repræsentantskabsmøde 2011 10. april kl. 10:00 Comwell Klarskovgaard A-S Korsør Lystskov 30 4220 Korsør 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy Rasmussen fra Danmarks

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat af bestyrelsesmøde 01-2005 21.01.2005 Søndag, den 9. januar 2004 i Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2004 3. Budget 1. Budget 2005 2. VM i UV-Foto 4. Økonomiske

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat af møde i bestyrelsen søndag den 30. juni 2002 kl. 1930 telefonkonference På mødet deltog: Jan Ivar Pinndal formand (JIP) Michael A. S. Hansen næstformand (MASH) Stig

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2013 02.12.2013/ik Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Torsdag den 21. november 2013. Kl. 18:30 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund 4. marts 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 02-2009 3. marts 2009 Telefonmøde kl. 19.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2009 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 19. maj 2012/IK Referat Bestyrelsesmøde 05-2012 Mandag den 14. maj 2012 Kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 4-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 11-2014 17. november 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Torsdag den 18. november 2014. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2016 Tirsdag den 7. september Web møde 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde 06-2016. 3. Status fra bestyrelsen med

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2007 Lørdag den 22. september 2007 1. Godkendelse af dagsorden. Den 12. oktober 2007 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2006 3. Budget redegørelse 3.1. Redegørelse pr. 18.9.2007

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2006 Idrættens Hus Fredag 16.06.2006 kl. 18.00 04. juli 2006 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2006 3. Budget 1. Budget og regnskab 2006 4. Økonomiske

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 08-2015 01.10.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde 07-2015. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 25. maj 2011/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2011 24. maj 2011 kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2011 3. Bestyrelsens siden

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 3. december 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 11-2008 2. december 2008 Telefonmøde Kl. 19.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 01-2012 14/15. januar 2012 lørdag kl. 10.00 Kursuscenter Svenstrupgaard Svenstrup Strandvej 3 4220 Korsør 19. februar 2012/ik 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 02-2018 Tirsdag den 27. februar 2018 Spisning Kl. 18:00 Mødestart Kl. 18:30 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 20.2.2012/ik Referat Bestyrelsesmøde 02-2012 21.februar 2012 Tirsdag kl.18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 1-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Dagsorden bestyrelsesmøde 12-2014 12. januar 2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 15. december 2014. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Bestyrelsesmøde 03-2013 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 13.06.2013/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 02-2013 3. Bestyrelsens siden

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 01-2018 Tirsdag den 30. januar 2018 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 9. juli 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 08-2009 24. juni 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 25. august 2009/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 09-2009 25. august 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 06-2014 28. maj 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Onsdag den 21. maj 2014 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Vedtægter for sportsdykkerklubben Klumpfisken

Vedtægter for sportsdykkerklubben Klumpfisken Vedtægter for sportsdykkerklubben Klumpfisken Kapitler: I: Klubben. II: Formål. III: Medlemmer. IV: Ledelsen. V: Generalforsamling. VI: Indmeldelsesgebyr/Kontingent. VII: Dykninger. VIII: Vedtægternes

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2016

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2016 Til klubberne 16. marts 2016 Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2016 Søndag den 10. april 2016 KL. 10.00 Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør 1. Valg af dirigent 2. Forbundsformanden aflægger bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 12.november 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 10-2008 11. november 2008 Telefonmøde 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 09-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 10. maj 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 04-2010 5. maj 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 2. Godkendelse af referat fra møde 03 2010 3. Bestyrelsens siden sidst 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 13. maj 2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 12. maj 2015 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 11-2010 24. november 2010. kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2010 3. Bestyrelsens siden sidst

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2014 31.juli 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 17. juni 2014 Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 08-2005 Fredag, den 19. august 2005, kl. 19.00 Danhostel Hasle Vandrerhjem, Fælledvej 28, 3790 Hasle 29. august 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 02. september 2008/KD 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2008 2. september 2008 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1.

Læs mere

Vedtægter for Vallensbæk Modelskibs Klub 1.

Vedtægter for Vallensbæk Modelskibs Klub 1. Vedtægter for Vallensbæk Modelskibs Klub 1. Foreningens navn er: Vallensbæk Modelskibs Klub (VMK). CVR: 29579563 2. Foreningens hjemsted er Vallensbæk Kommune. Medlemmernes sejlads foregår overvejende

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 09-27.10. Onsdag den 26. oktober 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde 08-. 3. Status fra bestyrelsen med kort orientering

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2007 Telefonmøde Onsdag den 20. juni 2007. kl. 19.30 Den 20. juni 2007 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2006 3. Budget redegørelse 4. Økonomiske

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1. Navn: Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt med hjemsted i Nyborg. 2. Formål: 1. Dansk Skoleidræt har som mål at fremme folkesundheden ved:

Læs mere

Vedtægter for Bornholms Sportsdykkerklub Calypso

Vedtægter for Bornholms Sportsdykkerklub Calypso Vedtægter for Bornholms Sportsdykkerklub Calypso Punkt 1: Punkt 2: Punkt 3: Punkt 4: Punkt 5: 1. Klubbens navn: Bornholms Sportsdykkerklub Calypso 2. Klubben er hjemmehørende i Rønne Kommune Klubbens formål:

Læs mere

Nærværende kompendium indeholder vedtægter, sikkerhedsregler.

Nærværende kompendium indeholder vedtægter, sikkerhedsregler. FORORD Nærværende kompendium indeholder vedtægter, sikkerhedsregler. april 2006 INDHOLDSFORTEGNELSE Forord... 1 1 Indholdsfortegnelse... 2 Vedtægter for... 3 Sikkerhedsregler for.... 12 1 Navn og Hjemsted

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB Referat af bestyrelsesmøde 10. oktober 2019, kl. 10.30 til 15.30 Sekretariatet Afbud: ML 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Siden sidst PN orienterede om møder mv. med andre organisationer 3. Interne

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2015

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2015 Dansk Sportsdykker Forbund Til repræsentanterne 27. marts 2015 Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2015 Søndag den 19. april 2015 KL. 10.00 Odense Congress Center Ørbækvej 350 5220 Odense SØ 1. Valg af dirigent

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 01-2017 Onsdag den 25. januar 2017 Idrættens Hus 9. februar 2016 Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: eltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-4/2017 8. maj 2017 kl.17:30

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber i Odense Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1: NAVN... 2 2: FORMÅL... 2 3: MEDLEMSSKAB... 2 3.1 Medlemsforpligtelse... 2 4: UDMELDELSE... 3 5: ØKONOMI...

Læs mere

LOVE JYDSK BOWLING UNION

LOVE JYDSK BOWLING UNION LOVE JYDSK BOWLING UNION Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål 3 3 Organisation og tilhørsforhold 3 4 Klubberne 3 4A Klubfusion 3 4B Klubophør 3 5 Klubbernes medlemmer 4 6 Kontingent 4 7 Regnskab

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 06-2017 Tirsdag den 29. august 2017 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria.

Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria. Referat af generalforsamling Valhal Grundejerforening onsdag den 9. maj 2012, kl. 19:00, i Kastruphallens cafeteria. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

Den vietnamesiske Kulturforening Vedtægter

Den vietnamesiske Kulturforening Vedtægter Vedtægter Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG HJEMSTED... 3 2 FORENINGENS FORMÅL... 4 3 FORENINGENS DRIFT... 5 4 MEDLEMMER... 6 5 KONTINGENT... 7 6 GENERALFORSAMLING... 8 7 BESTYRELSENS SAMMENSÆTNING

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere