Protokol af bestyrelsesmøde Lørdag den 14. august 2004 kl i Odense

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Protokol af bestyrelsesmøde Lørdag den 14. august 2004 kl i Odense"

Transkript

1 Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon Telefax august 2004 Protokol af bestyrelsesmøde Lørdag den 14. august 2004 kl i Odense Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af Protokol 3. Budgetopfølgning 3.1. Opgørelse pr Medlemsopgørelse Portotilskud til Sportsdykkeren 3.4. Penge for TV rettigheder Budget DIF Fordelingsnøgle 3.7. Kautionsforpligtelser 4. Økonomiske beslutninger 4.1. Egenbetaling til stævner 4.2. Ompostering Finnesvømmerudvalget 4.3. Ompostering Ungdomsudvalget 4.4. Ekstrabevilling Den Internationale Sommerlejr 4.5. Foldere og udstillingen 4.6. Ny logbog 4.7. Kontingent CMAS 4.8. Indkøb IT til bestyrelsesmedlemmer; SL og KD 4.9. Telefonordning 5. Tove Frederiksen anmoder om at udtræde af bestyrelsen 6. Seksuelle Krænkelser 7. DIF lejemål 8. Vejledning Ansvar 9. Feriemesse Karantæne 12. Forbundets 40 års jubilæum 13. Eventuelt Deltagere: Jan Ivar Pinndal, formand - JIP Michael A. S. Hansen, næstformand - MASH Stig Lyngby, økonomiansvarlig - SL Karin Due, elite - KD Torben Tang, sikkerhed - TT Carsten E. Woetmann, klub - CEW Michael B. Sørensen, suppleant - MBS Ingelise Knudsen, sekretariatsleder - IK Der var afbud fra Tove Frederiksen, ungdom - TF Kim A. Hansen, suppleant - KAH

2 Dagsordenens punkt 1 Godkendelse af dagsorden Indstilles til godkendelse. Jan Ivar Pinndal Dagsordenen skal i fremtiden ud 14 dage før. Kommer der sager til bestyrelsen i dagene op til et bestyrelsesmøde, afgør formanden om de skal på det førstkommende eller næste møde. Sekretariatet Dagsordenens punkt 2 Godkendelse af Protokol Indstilles til godkendelse. Jan Ivar Pinndal Korrektion møde afholdes den 4. december Protokollen blev herefter godkendt.

3 Dagsordenens punkt 3 Budgetopfølgning 3.1. Opgørelse pr Bilag: 1. Specifikation af budgetstatus Der er overskridelse af en række budgetposter, og derfor må budgetdisciplinen indskærpes. Følgende er gældende: Den samlede ramme for et udvalg vil ikke blive ændret. Bruges der for mange penge på en aktivitet, er der færre penge til andre af udvalgets aktiviteter Medlemsopgørelse pr Udvalgene skal have dette at vide, og bedes om at sende bestyrelsen et forslag til ompostering inden for egne konti. Bilag: 2. Medlemsopgørelse fordelt på klubber MASH skriver om vilkår i forbindelse med ind- og udmeldelse. SL skriver om DIF fælles forsikringer i forbindelse med medlemskab af klubber Portotilskud til Sportsdykkeren Bilag: 3. Brev fra Biblioteksstyrelsen af Bestyrelsen blev orienteret om, at vi er blevet tildelt kr der udgør ca. 50 % af det samlede tilskud, som vi kan forvente Penge for TV rettigheder 2003 Bilag: 4. Brev fra Team Danmark vedr. fordelingen at penge for tv-rettigheder 2003/04 Vi har fået kr efter at uv-rugby VM 2003 blev transmitteret Budget 2005 Der skal forberedes økonomi i forbindelse en række nye forhold. I den forbindelse skal der tages højde for Etablering og drift af klubvejledere (MASH) Omkostningerne i forbindelse med de 4 fora (PGSTRUK) Ændringerne i DIF fordelingsnøgle (SL og IK)

4 3.6. DIF fordelingsnøgle Bilag: 5. DIF materiale vedrørende den nye økonomiske fordelingsnøgle Bestyrelsen nedsætter en gruppe bestående af Karin Due, Kirsten Klaaborg, Michael A. S. Hansen og Stig Lyngby. Gruppen skal udarbejde et idékatalog til forbedring af indtjeningen i fremtiden Kautionsforpligtelser Bilag: 6. Oversigt over kautionsforpligtelser pr. 18. juni 2004 Til orientering.

5 Dagsordenens punkt 4 Økonomiske beslutninger 4.1. Egenbetaling til stævner Finnesvømmerudvalget Bilag: 7. Brev fra Finnesvømmerudvalget af 25. juli 2004 Bestyrelsens beslutning på møde er fortsat gældende. Reglerne om egenbetaling er som hidtil, og denne beslutning kan kun ændres af bestyrelsen. Deltagerbetaling er mindst 20 % af det samlede budget for stævnet, dog max. kr Når en fremtidig beslutning om deltagelse og betaling skal tages, skal beslutning om kvalifikation hænge sammen med budget for arrangement Ompostering - Finnesvømmerudvalget Finnesvømmerudvalget Det oprindeligt budgetterede stævne i Spanien blev ændret til Torino Ompostering - Ungdomsudvalget Ungdomsudvalget Bilag: 8. Specifikation af regnskab for sommerlejren 2004 på Langeland Sommerlejren gav en budgetoverskridelse på kr Pengene skal findes via ompostering inden for eget budget. Efter udvalgets indstilling aflyses derfor budgetposterne Speedbådskurser og Ledertræning. Derudover aflyses budgetposten Instruktører dykning med børn. Aktiviteten Store legedag skal gennemføres Ekstrabevilling Den Internationale Sommerlejr Michael A. S. Hansen Bilag: 9. Specifikation af regnskab for Den Internationale Sommerlejr uge 27 Resultatet for sommerlejren blev en budgetoverskridelse på kr Dette skyldes svigtende tilmelding og en række uforudsete udgifter. Pengene skal findes inden for budgetgruppen Administration.

6 4.5. Foldere og udstillingen Sekretariatet Der skal indkøbes en ny udstilling. Endvidere skal der laves handout materiale omhandlende generelt om DSF, en om uddannelse og en om elitesport Ny logbog Uddannelse og Sikkerhed Produktion af den nye logbog sættes i værk. Den forventes salgsklar i indeværende år Kontingent - CMAS Sekretariatet Bilag: Der er blevet besluttet en anden opdeling af CMAS sportskomite, og derfor skal der også tages stilling til, hvor mange af kommissionerne vi skal være medlem af. DSF melder sig ind i CMAS i Scientific Committee, Technique Committee, og Sports Committee herunder kommissionerne for Finnesvømning, uv-rugby, uv-jagt og uv-foto Indkøb - IT til bestyrelsesmedlemmer; SL og KD Jan Ivar Pinndal Der indkøbes to bærbare PC. SL ønsker køb med egenbetaling KD vælger at låne Telefonordning Sekretariatet Bilag: 10. Politik om telefonordning Følgende tilføjes telefonordningen; ungdomsansvarlig Kirsten Klaaborg og eliteansvarlig Karin Due.

7 Dagsordenens punkt 5 Tove Frederiksen anmoder om at udtræde af bestyrelsen I mit job som projektchef for Amager Strandpark, har jeg ansvaret for at sikre og afveje mange forskellige interesser vedr. aktiviteter på Amager Strand. Jeg ønsker imidlertid ikke at drage min repræsentation som projektchef for Amager Strandpark I/S i tvivl ved samtidig at være medlem af DSF bestyrelse, og har på den baggrund besluttet at udtræde af DSF bestyrelse, hvor jeg har været ansvarlig for ungdomsaktiviteter og dykning med børn. Jeg beklager, at jeg har været medlem af bestyrelsen så kort. Mit bidrag til aktiviteter på bestyrelsesniveau og lignende, må vente til Amager Strandpark er anlagt, og mit nuværende job er afsluttet. Tove Frederiksen Bestyrelsen tiltræder Tove Frederiksens anmodning. Herefter blev det besluttet, at konstituere Kirsten Klaaborg (Webdyk) som Ungdomsansvarlig frem til det ordinære repræsentantskabsmøde 2005.

8 Dagsordenens punkt 6 Seksuelle Krænkelser På bestyrelsens møde blev det besluttet, at Dansk Sportsdykker Forbund nu skal gøre en aktiv handling for at forhindre pædofile hændelser. I samme beslutning blev Lene Michaelsen (Vandhundene Odder) udpeget som projektleder til dette projekt. Det er dog også klart, at før Lene for alvor kan komme i gang med arbejdet, og for at indsatsen kan blive sat rigtig ind, er det nødvendigt at bestyrelsen gør sig helt klart, hvad der er problemstillingen og ud fra hvilke overordnede retningslinier det skal løses. Lene Michaelsen Der skal iværksættes følgende DSF skal have en samlet pakke med Udkast til leveregler i klubben, Info om normale procedurer i klubben samt Vejledning til indhentning af særlige oplysninger fra Det Centrale Kriminalregister. Klubberne skal afhjælpes problematikken omkring opbevaring af oplysningerne i tilbagemeldingen fra Det Centrale Kriminalregister. Klubberne skal have et tilbud om informationsmøde omhandlende håndtering af Seksuelle Krænkelser. Pjecen Det uhørte overgreb skal bestilles fra DIF og sendes til alle klubber. Ydermere skal der udarbejdes en generel pressevejledning til klubberne. Lene og Ingelise iværksætter ovenstående. Klubpakken skal være klar til lederseminaret i oktober.

9 Dagsordenens punkt 7 DIF lejemål DIF har skrevet til specialforbundene vedr. lejemålene i Idrættens Hus samt overvejelser om mulighederne for administrativt samarbejde for mindre specialforbund. I den forbindelse tænkes blandt andet på DSF. Der ønskes en drøftelse af interessen for DSF administrative sekretariat i fællesskab med andre specialforbund. Jan Ivar Pinndal Bilag: 11. Brev fra DIF økonomichef af 2. juli 2004 DSF ønsker ikke at deltage i en fælles administrativ enheder. IK meddeler bestyrelsens beslutning.

10 Dagsordenens punkt 8 Vejledning Ansvar Vejledningerne er endnu ikke færdige. Der gives en status på, hvorledes de er sammensat lige nu, og hvilke meldinger der er kommet fra forsikringsselskaberne. Stig Lyngby Bilag: 12. Udkast til vejledning vedr. ansvar SL har behov for kommentarer på vejledningerne. Disse skal være SL i hænde senest 22 ds. Endvidere skal materialet ud i alle udvalg, for at afdække, om der er nogens behov der mangler. Når de er godkendt skriver SL en artikel til Sportsdykkeren, hvori han beskriver baggrund og hensigt.

11 Dagsordenens punkt 9 Feriemesse 2005 De sidste to år har Forbundet deltaget i Bella Centerets feriemesse. Der er allerede lavet en forhåndstilkendegivelse på vores deltagelse i den kommende feriemesse. Nu ligger invitationen hos os, og en endelig beslutning skal træffes. Sekretariatet Bilag: 13. Invitation fra Bella Center til Dykkersektionen på Ferie05 DSF deltager igen i 2005 på dykkersektionen. Markedsføringsgruppen udarbejder udkast til plan for vores deltagelse på messen. Dette fremlægges på bestyrelsens møde Bestyrelsen ønsker at fokus på messen skal være at signalere samlingspunktet for dykkersporten i Danmark samt dykkeruddannelser og -kurser. IK foretager tilmeldingen.

12 Dagsordenens punkt 10 Der har været henvendelser vedrørende manglende aktivitet og information på forbundets hjemmeside. Bestyrelsen må drøfte den fremtidige drift af hjemmesiden, samt hvordan anvendeligheden optimeres. Jan Ivar Pinndal Bestyrelsen ønsker at der kommet et andet drive på hjemmesiden. Det vil sige, at der er flere der skal involveres i at følge op på områderne og opgaverne. CEW skal fortsætte sit virke som webmaster, men skal i fremtiden gøre en mere aktiv indsats for at få flere til at bidrage til

13 Dagsordenens punkt 11 Karantæne DSF har en politik om karantæne i 6 mdr. efter indmeldelse i Forbundet, således at man ikke kan deltage i stævner o. lign, umiddelbart efter der er opnået medlemskab af DSF. Denne politik virker fjendtlig overfor især potentielle finnesvømmeres deltagelse i Forbundets arrangementer og ønskes derfor drøftet. Karin Due Bilag: 15. Politik omkring karantæneperiode i forbindelse med deltagelse i stævner og arrangementer. Politikken omkring karantæneperiode blev ophævet. Der skal nu fokuseres på, at der skal være tilbud til finnesvømmerne, således at de forbliver medlemmer. Dette skal blandt andet indgå i årsplanlægningen af stævnerne (nationale). Som en følge heraf skal Forbundets kontingentopkrævning drøftes på møde SL vil i den forbindelse udarbejde statistisk materiale.

14 Dagsordenens punkt 12 Forbundets 40 års jubilæum Dansk Sportsdykker Forbund har i års jubilæum. I den forbindelse er det på høje tid at lave en plan for fejringen af dette. Der ønskes den drøftelse af, hvordan opgaven skal gribes an. Sekretariatet Dansk Sportsdykker Forbund skal markere Forbundets 40 års jubilæum i Finn Hillerøe (Frømandsklubben Neptun), A.B. Døssing (Orca) og Ghita Orleth (Frømandsklubben Neptun). Skal udarbejde et idékatalog med overslagspriser. MASH er ansvarlig for gruppen. MASH koordinerer iværksættelsen af idéarbejdet.

15 Dagsordenens punkt 13 Eventuelt CMAS certifikater Der ønskes billeder og teksten Dansk Sportsdykker Forbund på certifikaterne. I den forbindelse skal det tilføjes, at der ikke skal foretages bytte af allerede udskrevne certifikater. Aflønning af landstræner/instruktører SL og KD taler sammen om hvad vi skal gøre. Der skal iværksættes et arbejde for at imødekomme behovet for en vis form for aflønning af trænere og instruktører.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag den 21. februar 2004 i Odense

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag den 21. februar 2004 i Odense Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Protokol af bestyrelsesmøde tirsdag den 15. juni 2004 kl. 1830 i Idrættens Hus, Brøndby

Protokol af bestyrelsesmøde tirsdag den 15. juni 2004 kl. 1830 i Idrættens Hus, Brøndby Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat af bestyrelsesmøde 01-2005 21.01.2005 Søndag, den 9. januar 2004 i Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2004 3. Budget 1. Budget 2005 2. VM i UV-Foto 4. Økonomiske

Læs mere

Protokol af bestyrelsesmøde søndag den 18. april 2004 kl. 1100 i Idrættens Hus, Brøndby

Protokol af bestyrelsesmøde søndag den 18. april 2004 kl. 1100 i Idrættens Hus, Brøndby Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2006 Idrættens Hus Fredag 16.06.2006 kl. 18.00 04. juli 2006 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2006 3. Budget 1. Budget og regnskab 2006 4. Økonomiske

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Fredag den 4. december 2004 kl. 10.00 i Brøndby

Referat af bestyrelsesmøde Fredag den 4. december 2004 kl. 10.00 i Brøndby Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat af bestyrelsesmøde Fredag den 4. december 2004 kl. 10.00 i Brøndby Idrættens Hus Brøndby Stadion 20

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 07-2005 Telefonmøde Mandag, den 4. juli 2005, kl. 20.00 07. juli 2005/IK 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 06-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2005 Comwell Roskilde Lørdag den 09. april 2005 kl. 9.30 11. maj 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 01-2014 27. januar 2014/IK Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Torsdag den 16. januar 2014 Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet lørdag den 16. august 2003 kl. 1000 i Odense

Referat fra bestyrelsesmødet lørdag den 16. august 2003 kl. 1000 i Odense Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 3. december 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 11-2008 2. december 2008 Telefonmøde Kl. 19.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 10-2011 3. november 2011 kl. 18.00 18. november 2011/ik Korsør Dykkerklub Ceresvej 32 C 4220 Korsør 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 25. marts 2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 23. marts 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 4. februar 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 01-2008 19. januar 2008 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2007 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 02-2015 26. februar 2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 23. februar 2015. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 02. september 2008/KD 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2008 2. september 2008 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2010 22. september 2010 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2010 3. Bestyrelsens siden sidst Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Den 11. juni 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 07-2009 10. juni 2009 Telefonmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 19. maj 2012/IK Referat Bestyrelsesmøde 05-2012 Mandag den 14. maj 2012 Kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 4-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 11-2010 24. november 2010. kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2010 3. Bestyrelsens siden sidst

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 09-2014 30. september 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 22. september 2014. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 11-2014 17. november 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Torsdag den 18. november 2014. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 01-2011 21. januar 2011 kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 11-2010 3. Økonomiske beslutninger 3.1.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 10-2014 24. oktober 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 27. oktober 2014. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund 4. marts 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 02-2009 3. marts 2009 Telefonmøde kl. 19.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2009 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2015 06.09.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 25. august 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2007 Lørdag den 22. september 2007 1. Godkendelse af dagsorden. Den 12. oktober 2007 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2006 3. Budget redegørelse 3.1. Redegørelse pr. 18.9.2007

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 31. marts 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 03-2009 28. marts 2009 Idrættens Hus kl. 10.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 02-2009 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Bestyrelsesmøde 03-2013 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 13.06.2013/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 02-2013 3. Bestyrelsens siden

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 02-2014 5. marts 2014/IK Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 18. februar 2014 Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 6.december 2007 Referat Bestyrelsesmøde 08-2007 28. november 2007 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2006 3. Bestyrelsens siden sidst 4. Økonomiske beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 08-2014 4. september 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 25. august 2014 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Dagsorden bestyrelsesmøde 12-2014 12. januar 2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mandag den 15. december 2014. Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 25. maj 2011/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2011 24. maj 2011 kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2011 3. Bestyrelsens siden

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 06-2015 22.07.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Onsdag den 24. juni 2015 Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE 1. maj 2002 Idrættens Hus

Referat fra BESTYRELSESMØDE 1. maj 2002 Idrættens Hus Til: Bestyrelsen Kreds- og udvalgs medlemmer Klubber under DSF Referat fra BESTYRELSESMØDE 1. maj 2002 Idrættens Hus 05/2002 1/2000 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. OK for denne gang. Bliver udsendt

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 31. august 2002 Referat af møde i bestyrelsen fredag den 30. august 2002 kl. 1730 i Korsør På mødet deltog: Jan Ivar Pinndal formand (JIP) Michael A. S. Hansen næstformand (MASH)

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2013 02.12.2013/ik Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Torsdag den 21. november 2013. Kl. 18:30 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 02-2018 Tirsdag den 27. februar 2018 Spisning Kl. 18:00 Mødestart Kl. 18:30 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2016 Tirsdag den 7. september Web møde 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde 06-2016. 3. Status fra bestyrelsen med

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 20.2.2012/ik Referat Bestyrelsesmøde 02-2012 21.februar 2012 Tirsdag kl.18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 1-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 9. juli 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 08-2009 24. juni 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 08-2005 Fredag, den 19. august 2005, kl. 19.00 Danhostel Hasle Vandrerhjem, Fælledvej 28, 3790 Hasle 29. august 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 01-2012 14/15. januar 2012 lørdag kl. 10.00 Kursuscenter Svenstrupgaard Svenstrup Strandvej 3 4220 Korsør 19. februar 2012/ik 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 04-2015 16. april 2015 Odense Congress Center Ørbækvej 350 5220 Odense SØ Lørdag den 18. april 2015 kl. 10:00. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 04-2013 Storebælt Camping & FerieCenter Storebæltsvej 85 4220 Korsør 20.8.2013/IK/2 13. august 2013 kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 09-27.10. Onsdag den 26. oktober 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde 08-. 3. Status fra bestyrelsen med kort orientering

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2006 Comwell Middelfart Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2007 Comwell Sorø Storkro Abildvej 100, 4180 Sorø Søndag den 15. april 2007 kl. 10.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy Rasmussen, Danmarks Idræts-Forbund 2.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2014 31.juli 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 17. juni 2014 Kl. 18:00 spisning. 18:30 Mødestart. 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 12.november 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 10-2008 11. november 2008 Telefonmøde 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 09-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 02-2016 4. marts 2016 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Torsdag den 3. marts 2016 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 5. oktober 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 10-2009 2. oktober 2009 Grand Park Hotel Ørnumvej 6 4220 Korsør Kl. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 09-2009 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 10. maj 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 04-2010 5. maj 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 2. Godkendelse af referat fra møde 03 2010 3. Bestyrelsens siden sidst 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat Repræsentantskabsmøde 2011

Referat Repræsentantskabsmøde 2011 Dansk Sportsdykker Forbund Referat Repræsentantskabsmøde 2011 10. april kl. 10:00 Comwell Klarskovgaard A-S Korsør Lystskov 30 4220 Korsør 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy Rasmussen fra Danmarks

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde Onsdag den 17. marts 2004 Telefonmøde

Dagsorden til bestyrelsesmøde Onsdag den 17. marts 2004 Telefonmøde Medlem af: CMAS Cnfederatin Mndiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Frbund Idrættens Hus Brøndby Stadin 20 DK 2605 Brøndby Telefn 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sprtsdykning.dk

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 22. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 03-2010 19. marts 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 2. Godkendelse af referat fra møde 02 2010 3. Bestyrelsens siden sidst 3. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 25. august 2009/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 09-2009 25. august 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 01-2018 Tirsdag den 30. januar 2018 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 08-2015 01.10.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde 07-2015. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 06-2014 28. maj 2014 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Onsdag den 21. maj 2014 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Vedtægter for JI TAE - Næstved Taekwondo Klub

Vedtægter for JI TAE - Næstved Taekwondo Klub Vedtægter for JI TAE - Næstved Taekwondo Klub Indhold Kapitel 1... 1 Navn, Hjemsted og Formål... 1 Kapitel 2... 1 Medlemskredsen... 1 Kapitel 3... 2 Bestyrelsen... 2 Kapitel 4... 3 Generalforsamlingen...

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 01-2017 Onsdag den 25. januar 2017 Idrættens Hus 9. februar 2016 Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub.

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Holstebro Speedway Klub, i det følgende forkortet HoSK. HoSK er tilsluttet Danmarks Motor Union (DMU), og er til enhver tid underlagt

Læs mere

Oplysninger om Dansk Sportsdykker Forbund

Oplysninger om Dansk Sportsdykker Forbund Oplysninger om Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby CVR nr.: 80499728 Telefon: 43 26 25 60 dsf@sportsdykning.dk www.sportsdykning.dk Bestyrelsen

Læs mere

Nærværende kompendium indeholder vedtægter, sikkerhedsregler.

Nærværende kompendium indeholder vedtægter, sikkerhedsregler. FORORD Nærværende kompendium indeholder vedtægter, sikkerhedsregler. april 2006 INDHOLDSFORTEGNELSE Forord... 1 1 Indholdsfortegnelse... 2 Vedtægter for... 3 Sikkerhedsregler for.... 12 1 Navn og Hjemsted

Læs mere

Vejledning. til idrætsforeninger om at indhente og håndtere. børneattester

Vejledning. til idrætsforeninger om at indhente og håndtere. børneattester Vejledning til idrætsforeninger om at indhente og håndtere børneattester Udgiver: Danmarks Idræts-Forbund, Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger samt Dansk Firmaidrætsforbund Tekst: Jan Darfelt, Morten

Læs mere

Vedtægter for sportsdykkerklubben Klumpfisken

Vedtægter for sportsdykkerklubben Klumpfisken Vedtægter for sportsdykkerklubben Klumpfisken Kapitler: I: Klubben. II: Formål. III: Medlemmer. IV: Ledelsen. V: Generalforsamling. VI: Indmeldelsesgebyr/Kontingent. VII: Dykninger. VIII: Vedtægternes

Læs mere

VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold

VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold 210-15966 VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er TMS Ringsted Håndbold. Den er stiftet den 1. september 2000 og er hjemmehørende i Ringsted Kommune. Pr.

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne.

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne. 1. NAVN Klubbens navn er Aalborg Rugbyklub, LYNET, dens hjemsted er Aalborg. Klubben er stiftet den. 7 november 1991, som en sammenslutning af Rugbyklubberne Goliath af 1972 og Lynet af 1964. Navnet ændret

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 06-2017 Tirsdag den 29. august 2017 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 19. november 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 12-2009 17. november 2009 Telefonmøde kl. 19.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 09-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat af møde i bestyrelsen søndag den 30. juni 2002 kl. 1930 telefonkonference På mødet deltog: Jan Ivar Pinndal formand (JIP) Michael A. S. Hansen næstformand (MASH) Stig

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Vedtægter Tankefuld Rideklub

Vedtægter Tankefuld Rideklub Vedtægter Tankefuld Rideklub 1. Navn: Tankefuld Rideklub Fork: TFR Klubbens hjemsted: Svendborg Kommune. 2. Klubbens formål er: - At skabe et miljø med fællesskab, frivillighed og passion for heste - At

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre)

UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre) UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre) Dagsorden: Valg af dirigent Henrik B. Nielsen Formandens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2007 Telefonmøde Onsdag den 20. juni 2007. kl. 19.30 Den 20. juni 2007 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2006 3. Budget redegørelse 4. Økonomiske

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning

Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1/6 Vedtægter for Partnerskab for Termisk Forgasning 1 Navn Partnerskabets navn er Partnerskab for Termisk Forgasning. Partnerskabet er stiftet som en forening i 2014 og er hjemmehørende i Danmark. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB

VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB 1. Navn og hjemsted 1.1 Klubben Amager Orienteringsklub der har hjemsted i Tårnby kommune, er stiftet den 20. oktober 2008. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund

Læs mere

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus 1 Foreningens navn, adresse & hjemsted: Foreningens navn: Foreningens adresse: Foreningens hjemsted: Taekwondo Klub Do, Aarhus. Taekwondo Klub Do, Aarhus Bymosevej 20 8210 Århus V Aarhus Kommune Foreningens

Læs mere

Vejledning. til idrætsforeninger om at indhente og håndtere. børneattester

Vejledning. til idrætsforeninger om at indhente og håndtere. børneattester Vejledning til idrætsforeninger om at indhente og håndtere børneattester Udgiver Danmarks Idræts-Forbund, DGI samt Dansk Firmaidrætsforbund Tekst Jan Darfelt, Morten Mølholm, Casper Hollerup, DIF, og Søren

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter. Helsinge Skytte- og Idrætsforening

Vedtægter. Helsinge Skytte- og Idrætsforening Vedtægter Helsinge Skytte- og Idrætsforening Version 7 Udarbejdet 10. Februar 2016 Vedtaget 23. Februar 2016 Vedtægter for Helsinge Skytte- og Idrætsforening 1. Foreningens navn. Foreningens navn er Helsinge

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet.

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Junior dykning Hvor og hvornår Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Undervisningen foregår i Durup Svømmehal på onsdage fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere