Linjemodellen IDEKATALOG - SKOLERNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Linjemodellen IDEKATALOG - SKOLERNE"

Transkript

1 Linjemodellen IDEKATALOG - SKOLERNE

2 Forord Med Vordingborg Kommunes Fokus på folkeskolen og beslutning om en ny skolestruktur er målsætningen, at alle elever skal lære mere. Vi betragter udskolingen i folkeskolen som begyndelsen på en ungdomsuddannelse snarere end som afslutningen på Folkeskolen. Vi arbejder derfor hele tiden med at udvikle fag, organisering, arbejdsformer og klare mål for elevernes øgede udbytte af udskolingen. Derfor tilbyder vi nu temabaserede linjer for elever i udskolingen. Når eleverne får mulighed for i højere grad at vælge, hvad de skal beskæftige sig med, vil det øge engagement, motivation og hermed det opnåede udbytte af undervisningen. På de fem skoler i Vordingborg tilbydes der temabaserede linjer fra 7. klasse. Linjerne skal være med til at give eleverne et billede af, hvilke muligheder de har i deres videre uddannelsesforløb. Valget af linjer tager udgangspunkt i elevernes interesser uden at låse dem fast til en bestemt ungdomsuddannelse, men for at kvalificere de valg, de tager efter folkeskolen og med målet at skabe et ungdomsmiljø, hvor det er sejt at lære mere. Udskolingen er dog stadig udskolingen med alt, hvad det indebærer af fag, mål og afgangsprøver, således at elverne står med samme forudsætninger for at kunne gennemføre folkeskolens afgangsprøver - men forhåbentlig mere klar og mere afklaret i forhold til, hvilken ungdomsuddannelse, der er den rette for dem. Eleverne kan vælge mellem alle linjer på alle skoler. Valg af en linje på en anden skole end distriktsskolen medfører skoleskift. Distriktsskolen skal imidlertid sørge for transport til de elever, som vælger linjer på andre skoler. Eleverne placeres i stamklasser med udgangspunkt i deres linjevalg. Al undervisningen på linjen tones ved emnevalg, temaer og arbejdsform mod den valgte linje. Minimum 20 % af undervisningen - svarende til minimum 6 ugentlige lektioner - er direkte med fokus på linjen. Herudover er der i 7. klasse en hel intro-uge med linjen samt en projektuge. På 8. årgang er der minimum to hele projektuger og på 9. årgang indgår linjen i projektopgaven. Udover det faglige mål søger hver enkelt skoles linje at udnytte de oplagte kulturelle og/eller erhvervsmæssige samarbejdsmuligheder, der er for at indgå i et tæt samarbejde med lokalog nærmiljøet. Inden sommerferien vælger alle på 6.årgang en linje. Valget af linje får indflydelse på elevens placering i den kommende stamklasse på 7.årgang. Eleverne gives mulighed for at vælge om inden efterårsferien. Et evt. omvalg kan medføre klasseskift. Hvis du som elev eller forældre har brug for yderligere oplysninger om mulighederne på skolernes enkelte linjer opfordrer vi til, at I tager kontakt til skolerne, for at få datoer om informationsmøder eller specifik vejledning. Skolechef Per Larsen Vordingborg Kommune

3 Kulsbjerg Skole Adresse: Skolevej 1, 4773 Stensved Linjerne på udskolingen i Stensved. VIDENSKAB OG VERDEN Er du interesseret i naturfag? Er du nysgerrig, og har du lyst til at vide mere om, hvordan verden fungerer på det naturvidenskabelige plan? Så skulle du måske vælge denne linje? I linjen indgår bl.a.: fysik/kemi, biologi, geografi, matematik samt elementer fra de praktisk-musiske fag, bl.a. hjemkundskab, og masser af IT. Hvis du drømmer om at blive fx sygeplejerske, laborant, biolog, ingeniør eller tekniker, så er naturfagene en væsentlig del af uddannelsen. På Videnskab og verdens-linjen vil vi arbejde med emner indenfor naturfagene, både praktisk og teoretisk så du vil være godt forberedt til en ungdomsuddannelse med naturfagligt indhold. KULTUR OG SPROG Har du interesse for sprog, film, litteratur, kunst og hele verdens forskelligheder? Hvis dit svar er ja, så er Kultur og sprog-linjen måske noget for dig. Vores verden er i høj grad præget af internationalt samarbejde, og for at være godt rustet til at agere i dette samfund, er det vigtigt at opnå en god viden om den omgivende verden. På kultur- og sproglinjen arbejder vi med kultur og sprog i mange forskellige former. Vi skal både opleve forskellige former for kultur og i nogle tilfælde skabe den selv. Undervisningen vil i høj grad være bygget op omkring emner/temaer, og den kan foregå på engelsk. KROP & BEVÆGELSE Er du er interesseret i; Friluftsliv, idræt, sport og sundhed?... og kan du lide at røre dig, være sammen med dine kammerater på forskellige udfordrende måder, og holder du af konkurrence og samarbejde? Så overvej at vælge denne linje! På linjen ved vi, at idræt og sundhed hænger nøje sammen med god livskvalitet. Vi samarbejder bl.a. med de omkring læggende godsejerne i brugen af deres skove og søer. Vi forsøger at skabe rammerne for en livslang glæde omkring idræt, sundhed og naturen samt øge bevidstheden herom. Samtidig vil vi gerne være med til at flytte nogle grænser hos dig. Vi håber, at du vil opleve flere personlige sejre og opnå at få større gå på-mod og styrket vilje.

4 Præstø Skole Adresse: Skolevej 15, 4720 Præstø Linjerne på udskolingen i Præstø. KROP OG BEVÆGELSE Kan du lide en aktiv skoledag med fokus på kroppen? Kan du lide at røre dig? Er du interesseret i at vide noget om sundhed og i at forbedre din fysiske form? Kan du lide at få pulsen op? Så er Krop og bevægelse måske noget for dig. Du vil her lære mere om sport, fysiske aktiviteter og få lejlighed til at afprøve mange idrætsgrene. Du vil lære om kost og ernæring, fysiologi og idrætsteori. Din fysiske form vil blive testet, og derefter får du træning, så din fysiske form bliver bedre. Vi stiller ingen sportslige krav, men vi forventer, at du har lyst til at dyrke sport flere gange om ugen, og at du er klar over, at alle aktiviteter kræver omklædning og bad. SPROG OG KULTUR Vil du blive endnu bedre til sprog? Vil du modtage en del af din undervisning på engelsk? Vil du bruge dit engelske, tyske eller franske i dagligdagens sammenhænge og udforske engelsk-, tysk- eller fransktalende landes kunst og kultur? Så er Sprog og kultur måske noget for dig. Du vil her lære mere om den verden, du er en del af, om andre kulturer, deltage i projekter med elever fra andre lande, i klassen eller i virkeligheden. I løbet af de 3 år er målet at deltage i et internationalt samarbejdsprojekt. På denne linje kvalificerer du dig kort sagt til den globaliserede verden. Vi stiller ingen sproglige krav, men vi forventer, at du har lyst til at udvikle dine sproglige kompetencer, at du vil gøre den nødvendige indsats, så dine projekter bliver færdige. Du skal have et ønske om at møde folk fra andre kulturer og verdensdele. VIDENSKAB OG VERDEN Kan du lide at undersøge, bygge og finde egne løsninger? Så er Videnskab og verden noget for dig. Vi vil arbejde med opfindsomhed, det at tænke anderledes og at omsætte ideer til handling og værdi. Vi vil arbejde med emner og længerevarende forløb: fødevarefremstilling, vareproduktion, dyrkningsmetoder, dyrevelfærd, elektronisk styring, energi, råstofudvinding, byggeri Vi stiller ingen specifikke krav, men vi forventer, at du er nysgerrig, kan lide at eksperimentere, er god til fordybelse og at du nogle gange er villig til at gå en omvej for at finde svar.

5 Gåsetårnsskolen Adresse: Chr. Richardtsvej 33, 4760 Vordingborg Linjerne på Gåsetårnskolen KROP OG BEVÆGELSE Kan du lide en aktiv skoledag med fokus på kroppen? Kan du lide at røre dig? Er du interesseret i at vide noget om sundhed? Så er denne linje måske noget for dig. Vi vil gerne øge bevidstheden om sund levevis, fordi en god livskvalitet hænger nøje sammen med sundhed - både psykisk og fysisk. Du vil her lære mere om sport og aktiviteter og få lejlighed til at afprøve mange idrætsgrene. Du vil få noget at vide om sund mad og madlavning, og du vil lære noget om, hvordan man læser en varedeklaration. Din fysiske form vil blive testet, og derefter får du træning, så din fysiske form bliver bedre. Så her bliver du udfordret på dine personlige grænser, og du vil få oplevelsen af personlige sejre. Du vil få viden om din krop - en krop i udvikling! Du skal vælge denne linie, hvis: Du kan lide at være aktiv, du kan lide at få pulsen op, og du er indstillet på at få sved på panden. Når du er sund psykisk og fysisk smitter det af på din livskvalitet: Du bliver i bedre humør Du bliver bedre til at lære, og du får mere energi i hverdagen INTERNATIONAL LINJE Vil du vide mere om verden omkring dig? Vil du blive endnu bedre til sprog? Vil du høre og lære om andre befolkningsgrupper og deres kulturer? Så er den Internationale Linje måske noget for dig! Dit og vores fokus skal være på den internationale dimension, og på at få indsigt i og forståelse for den multikulturelle verden, vi lever i. På International Linje kvalificerer du dig til mødet med den globaliserede verden. Du vil få oplevelser og erfaringer gennem samarbejdet med unge i andre lande. Det kan ske gennem møder i den virkelige verden, hvor der skabes kontakt mellem dig og unge fra andre lande. Mødet kan ske i klasseværelset eller i den digitale verden via skype. Du vil blive bedre til at kommunikere, og din forståelse for andre kulturer vil blive større. Måske skal du være med til at finde en global partnerskabskole! INNOVATIONSLINJE Er du nysgerrig, og kan du lide at skabe nyt? Kan du lide at følge med i samfundets udvikling, og er du god til at fordybe dig? Så overvej innovationslinjen, hvor du vil komme til at arbejde med emner indenfor naturfagene, både praktisk og teoretisk. Fysik, biologi, geografi, matematik, dansk, samfundsfag og håndværk vil indgå i forløbet. Her vil vi møde gæstelærere, og vi vil tage på virksomhedsbesøg for at blive inspireret og få mere at vide for at kunne videre arbejde med emnet.vores mål er, at I skal komme med et begrundet bud på, hvordan vi får lavet Gåsetårnsskolen til en grøn miljø-skole.

6 Møn Skole Adresse: Birkevænget 2, 4780 Stege Linjerne på Møn Skole. KROP OG BEVÆGELSE Er du glad for at røre dig? Vil du forbedre din fysiske formåen? Hvis du godt kan lide at lave noget sammen med andre, og hvis du vil blive bedre til at bruge hoved og krop i en sammenhæng, skal du vælge idrætslinjen. Vi forventer, at du har lyst til at dyrke sport flere gange om ugen, og at du er klar over, at alle aktiviteter kræver omklædning og bad, samt at du er indstillet på, at der vil blive undervist i fysiologi og idrætsteori. INTERNATIONAL LINJE Vil du gerne modtage undervisning på engelsk? Vil du gerne skrive med venskabsklasser på engelsk? Vil du gerne lave internationale projekter skrive noveller, lave reklamefilm, kortfilm, computerspil m.m. på engelsk via nettet? Vil du vide mere om engelsk litteratur og film? Vil du gerne vide mere om international kultur? Vil du deltage i et projekt med lande i Europa? Vil du bruge dit tyske i daglig tale med en venskabsklasse i Tyskland? Hvis du har lyst til alt det samt til at deltage i undervisningen, som foregår på skandinavisk (dansk/svensk/norsk), og du også vil udvikle din interkulturelle forståelse og dine kompetencer, så er denne linje noget for dig. Vi forventer, at du har lysten til at udvikle dine sproglige kompetencer. Alt det grammatisk korrekte, lærer du i engelsk- og tysktimerne! Du skal være indstillet på at gøre en ekstra indsats, så projekterne kan blive færdige. Du skal være imødekommende, og have ønske om at møde folk fra andre kulturer og lande/verdensdele. NATURFAGLIG LINJE Elsker du at arbejde med forsøg, men er du også er klar til at opdage fagenes andre arbejdsmetoder? Undrer du dig tit over, hvorfor vores omverden er som den er? Vil du gerne arbejde med emner, hvor alle de naturvidenskabelige fag kan inddrages? Vil du gerne have en forståelse for forskellige miljømæssige problemstillinger, fx forurening? Hvis du også gerne vil blive bedre til at bruge det naturvidenskabelige fagsprog, skal du vælge science! Vi forventer, at du har lyst til at arbejde med naturfagene, også selvom vi ikke skal lave forsøg hele tiden. Du skal have lyst til at udforske den verden, vi lever i, og vigtigst af alt så skal du undres over det, der sker omkring dig. Du skal være klar til at arbejde på nye måder og til at tilegne dig ny viden.

7 Svend Gønge-Skolen Adresse: Sværdborgvej 7-9, 4750Lundby Linjerne på udskolingen på Svend Gønge-skolen. SAMFUNDSSPROGLIG LINJE Er du interesseret i verden og samfundet omkring dig? Så er den samfundssproglige linje måske noget for dig. Med udgangspunkt i fagene dansk, historie, samfundsfag og sprog tager vi på rejse i den globale landsby. Vi træner sprog og lærer om landes forskelligheder og værdier. (Hvilke muligheder for udvikling har de? Hvad er vigtigt for dem?). Vi prøver at finde ud af, hvordan lande er afhængige af hinanden, og hvorfor det er vigtigt at samarbejde på tværs af landegrænser. VIDENSKAB OG VERDEN Er du interesseret i naturvidenskab? Så skulle du måske vælge denne linje. Med udgangspunkt i fagene matematik, fysik/kemi og biologi tager vi på rejse i den videnskabsrige verden. Vi kigger på udvikling af konstruktion, når vi bygger broer og høje bygninger, og vi interesserer os for biler og andre transportmidler. Vi kigger på anvendelse af fossile brændstoffer i forhold til vedvarende energi. Gennem forløbet vil vi blive klogere ved at inddrage naturvejledere og andre kompetencepersoner i vores område.

Gåsetårnskolen. Oprettes linjen i skoleåret 2015/16? Hvor mange elever er tilmeldt linjen? Evt. øvrige bemærkninger fra skolen! elever!

Gåsetårnskolen. Oprettes linjen i skoleåret 2015/16? Hvor mange elever er tilmeldt linjen? Evt. øvrige bemærkninger fra skolen! elever! Gåsetårnskolen Krop og bevægelse Vil du vide mere om kroppen og dens funktioner? På linjen arbejder eleverne med at øge deres viden om kroppen og dens funktioner, med fokus på at vi bruger denne viden

Læs mere

Skoleåret 2015-2016. Udskolingslinje Hvilken interesse vil du følge?

Skoleåret 2015-2016. Udskolingslinje Hvilken interesse vil du følge? Udskolingslinje Hvilken interesse vil du følge? 1 Kære forældre og elever i kommende 7. årgang Alle elever skal lære bedre og trives mere i en sund og varieret skoledag Det er nu ved at være tid til orienteringsmøder

Læs mere

Fremtidens skole i Gug

Fremtidens skole i Gug Click here to enter text. Anders «edocaddresscivilcode» Fremtidens skole i Gug Eleven i centrum Linjer i overbygningen Gug Skole Solhøjsvej 2 9635 2300 9210 Aalborg SØ Elevorganisation Overordnede mål

Læs mere

Motivation. Læring. Lind Skole. Linjeklasser Lind Skole 2012-13. nye veje for skolens ældste elever. Science Innovativ International

Motivation. Læring. Lind Skole. Linjeklasser Lind Skole 2012-13. nye veje for skolens ældste elever. Science Innovativ International Motivation Engagement Læring Linjeklasser Lind Skole 2012-13 nye veje for skolens ældste elever Science Innovativ International Lind Skole Skolevænget 17 7400 Herning Tlf. 9626 6610 lind-skole@herning.dk

Læs mere

Linjekatalog 2017/2018. Nordstjerneskolen

Linjekatalog 2017/2018. Nordstjerneskolen Linjekatalog 2017/2018 Nordstjerneskolen Kære elever og forældre! Det er en fornøjelse at præsentere kataloget over linjer i udskolingen! Nordstjerneskolens linjer er udarbejdet med en målsætning om at

Læs mere

Linjefag på Hillerødsholmskolen

Linjefag på Hillerødsholmskolen Linjefag på Hillerødsholmskolen Et godt sted at lære - et godt sted at være Linjefagsinformation Skoleåret 2015/2016 Velkommen tilvalg af linjefag Siden skoleåret 2011/2012 har Hillerødsholmskolen haft

Læs mere

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit.

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfagslinj en Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfag International Sundhed, Natur og Bevægelse Medier og Kommunikation Velkommen til en ny udskoling en ny måde at gå i skole på. Fra skoleåret

Læs mere

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit.

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfagslinj en Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfag International Sundhed, Natur og Bevægelse Medier og Kommunikation Velkommen til en ny udskoling en ny måde at gå i skole på. I skoleåret

Læs mere

LØGSTØR SKOLE 2014 Løgstør Skole tilbyder 3 linjer for elever i 7. årgang august 2014 Linjerne fortsætter i 8. og 9. årgang

LØGSTØR SKOLE 2014 Løgstør Skole tilbyder 3 linjer for elever i 7. årgang august 2014 Linjerne fortsætter i 8. og 9. årgang Fremtidens skole LØGSTØR SKOLE 2014 Løgstør Skole tilbyder 3 linjer for elever i 7. årgang august 2014 Linjerne fortsætter i 8. og 9. årgang International Linje Science-/Innovationslinje Sports-/Sundhedslinje

Læs mere

Linjefag på Hillerødsholmskolen

Linjefag på Hillerødsholmskolen Linjefag på Hillerødsholmskolen Et godt sted at lære - et godt sted at være Linjefagsinformation Skoleåret 2016/2017 Velkommen tilvalg af linjefag Siden skoleåret 2011/2012 har Hillerødsholmskolen haft

Læs mere

VÆLG LINJE PÅ FJORDBAKKESKOLEN

VÆLG LINJE PÅ FJORDBAKKESKOLEN VÆLG LINJE PÅ FJORDBAKKESKOLEN Fjordbakkeskolen fortsætter til sommer med næsten den samme struktur i overbygningen som hidtil ; vi tilbyder nu 3 spændende linjer til eleverne i de kommende syvende klasser.

Læs mere

LAYOUT: Charlotte van Hauen. www.charlottevanhauen.dk

LAYOUT: Charlotte van Hauen. www.charlottevanhauen.dk LAYOUT: Charlotte van Hauen www.charlottevanhauen.dk LINJER PÅ GILBJERGSKOLEN Velkommen til et nyt skoleår hvor vi går nye veje sammen. På Gilbjergskolen organiserer vi undervisningen i udskolingen i linjer.

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG 4 LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG GILBJERGSKOLEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE

LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE 4 LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE. PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI UNDERVISNINGEN I UDSKOLINGEN

Læs mere

Bygaden Linjevalg 2018/19

Bygaden Linjevalg 2018/19 Bygaden Linjevalg 2018/19 Innovation og design Idræt International - Global Forord Af Kurt Simonsen Afdelingsskoleleder Bygaden Velkommen til Bygaden en udskoling med fokus på læring og fællesskab. Fredericia

Læs mere

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej Havepladsvej Linjer - Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2014 2015 Fællesskab Læring Velkommen til fremtidens skole blev skabt i august 2013 og består af 3 basisafdelinger med elever fra 0.-6. klasse og en

Læs mere

GILBJERGSKOLEN SCIENCE KROP & SUNDHED KULTUR & SAMFUND INTERNATIONAL DESIGN & PERFORMANCE. Linjer 2013/14

GILBJERGSKOLEN SCIENCE KROP & SUNDHED KULTUR & SAMFUND INTERNATIONAL DESIGN & PERFORMANCE. Linjer 2013/14 GILBJERGSKOLEN SCIENCE KROP & SUNDHED KULTUR & SAMFUND INTERNATIONAL DESIGN & PERFORMANCE Linjer 2013/14 foto VEL KOM MEN Velkommen til et nyt skoleår hvor vi går nye veje sammen. Fra skoleåret 13/14 organiserer

Læs mere

GILBJERG SKOLEN TEMALINJER 2015-16 KROP & SUNDHED INTERKULTUREL SCIENCE MEDIE & KOMMUNIKATION

GILBJERG SKOLEN TEMALINJER 2015-16 KROP & SUNDHED INTERKULTUREL SCIENCE MEDIE & KOMMUNIKATION GILBJERG SKOLEN TEMALINJER 2015-16 SCIENCE KROP & SUNDHED INTERKULTUREL MEDIE & KOMMUNIKATION VEL KOM MEN LINJER PÅ GILBJERGSKOLEN Velkommen til et nyt skoleår hvor vi går nye veje sammen. På Gilbjergskolen

Læs mere

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE Nordskolen Nordskolen og Sydskolen LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR

Læs mere

Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE KLASSE

Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE KLASSE Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE 7.-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR 8 ERHVERV OG IDE

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN ÅRGANG 2014/15 NØRREBRO PARK SKOLE VILD MED VERDEN DIGITALTUDSYN.NU UNIVERSUM

LINJER I UDSKOLINGEN ÅRGANG 2014/15 NØRREBRO PARK SKOLE VILD MED VERDEN DIGITALTUDSYN.NU UNIVERSUM LINJER I UDSKOLINGEN 7. 8. 9. ÅRGANG 2014/15 NØRREBRO PARK SKOLE VILD MED VERDEN DIGITALTUDSYN.NU UNIVERSUM VELKOMMEN TIL LINJER PÅ NØRREBRO PARK SKOLE Kære forældre og elever Vi tager nu hul på endnu

Læs mere

Kreativitet og design.

Kreativitet og design. Kreativitet og design. Dette valghold er for dig, der kan lide at bruge din fantasi og arbejde praktisk og kreativt. Du behøver ikke have særlige forudsætninger, men skal have interesse i at bruge hænderne

Læs mere

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ 27 LINJERNE 7-9 Folkeskolerne i Odsherred Kommune skoleåret 2016/2017 Denne folder er en oversigt over

Læs mere

Profillinje katalog fra Arresø Skole

Profillinje katalog fra Arresø Skole Arresø Skole, Magleblik afdeling 10. november 2014 Profillinje katalog fra Arresø Skole Arresø skole vil arbejde for: Alle linjer lever fuldt ud op til den obligatoriske læseplan for klassetrinene 7. 9.

Læs mere

SCIENCE INNOV@TIV INTERNATIONAL

SCIENCE INNOV@TIV INTERNATIONAL SCIENCE INNOV@TIV INTERNATIONAL Linjeklasser Lind Skole skoleåret 2013-14 nye veje for skolens ældste elever Motivation Engagement Læring Skolevænget 17 7400 Herning Tlf. 9628 7510 lind-skole@herning.dk

Læs mere

HØJDEVANGENS OVERBYGNINGSSKOLE

HØJDEVANGENS OVERBYGNINGSSKOLE Ud i verden Fortællinger 2.0 Idræt og velfærd X- perimentariet HØJDEVANGENS OVERBYGNINGSSKOLE - valg af linjefag for kommende 7. klasser En del af 4-skole-samarbejdet på Midtamager 2012 Linjevalg for 7.

Læs mere

Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE KLASSE

Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE KLASSE Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE 7.-9. KLASSE VALG AF LINJEFAG Denne folder er en oversigt over de linjer, skolen tilbyder i 7.-9. klasse. Folderen fortæller dig og dine forældre om, hvad du som elev

Læs mere

Linjeklasser

Linjeklasser Linjeklasser 2017-2018 Motivation Faglig fordybelse Fællesskab På Sunds-Ilskov Skole har vi linjeklasserne: Innovation og design International sprog og kultur Medier, kommunikation og samfund I linjeklasserne

Læs mere

SCIENCE INTERNATIONAL

SCIENCE INTERNATIONAL SCIENCE INNOV@TIV INTERNATIONAL Linjeklasser Lind Skole skoleåret 2014-15 nye veje for skolens ældste elever Motivation Engagement Læring Skolevænget 17 7400 Herning Tlf. 9628 7510 lind-skole@herning.dk

Læs mere

NY FOLKESKOLEREFORM PÅ SKÅDE SKOLE

NY FOLKESKOLEREFORM PÅ SKÅDE SKOLE NY FOLKESKOLEREFORM PÅ SKÅDE SKOLE 1. august 2014 træder en ny folkeskolereform i kraft på alle landets skoler. Det betyder en længere skoledag for vores elever, nye fag, mere bevægelse, mulighed for lektiehjælp

Læs mere

Linjer / valgfag på Skåde Skole

Linjer / valgfag på Skåde Skole Linjer / valgfag på Skåde Skole GENERELT Skåde Skole tilbyder fire linjer for elever i kommende 7., 8. og 9. klasse. Linjerne fortsætter i det resten af skoleforløbet. Eleverne skal vælge mellem: International

Læs mere

Kirstinebjergskolen Havepladsvej

Kirstinebjergskolen Havepladsvej Linjer Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2016 2017 Velkommen til fremtidens skole Kirstinebjergskolen går i skoleåret 2016-2017 ind i sit 4. år som den største skole i Fredericia med ca. 1750 elever. Skolen

Læs mere

Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175. Linjer Fremtidens Skole årgang

Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175. Linjer Fremtidens Skole årgang Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175 7000 Fredericia Tlf. 7210 6250 Linjer Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2016 2017 Afdelingen på Havepladsvej er Kirstinebjergskolens flagskib, hvor elever fra basisafdelingerne

Læs mere

LINJESKOLE PÅ GRØNNEVANG SKOLE

LINJESKOLE PÅ GRØNNEVANG SKOLE LINJESKOLE PÅ GRØNNEVANG SKOLE Fra august 2012 etablerer vi linjeskole på Grønnevang Skole. Muligheden for faglig fordybelse indenfor enkelte emner styrkes, og vi skaber større faglig sammenhængskraft

Læs mere

SKOLERNE I SNEKKERSTEN

SKOLERNE I SNEKKERSTEN udskoling SKOLERNE I SNEKKERSTEN GLOBAL MEDIE SCIENCE TIDSPLAN FOR VALG AF LINJER 2018-2019 18/1 Informationsfolder udleveres til elever/ forældre i 6. klasse samt kan findes på skolens hjemmeside. 18/1

Læs mere

7. klasse 2015-16 5 linier - det er nu du skal vælge!

7. klasse 2015-16 5 linier - det er nu du skal vælge! Østskolen 7. klasse 2015-16 5 linier - det er nu du skal vælge! Linier på Østskolen I den nye folkeskolereform, som Østskolen er i fuld gang med at implementere, satses der på at fastholde og udvikle folkeskolens

Læs mere

NORDAGERSKOLEN. Linjer i overbygningen. En skole i forandring. Hvad skal du vælge? NORDAGERSKOLEN. Alle har en god fornemmelse i maven og hjertet med

NORDAGERSKOLEN. Linjer i overbygningen. En skole i forandring. Hvad skal du vælge? NORDAGERSKOLEN. Alle har en god fornemmelse i maven og hjertet med NORDAGERSKOLEN En skole i forandring Hvad skal du vælge? NORDAGERSKOLEN Alle har en god fornemmelse i maven og hjertet med Linjer i overbygningen Denne folder af udarbejdet af Overhusets udviklingsgruppe.

Læs mere

Det handler om dig... Dit linjevalg

Det handler om dig... Dit linjevalg Det handler om dig... Dit linjevalg 2018-19 Klar parat til linjestart Kære kommende udskolingselev Efter sommerferien skal du starte på 7. årgang, og du skal snart vælge linje. Det står du ikke alene med.

Læs mere

SKOLERNE I SNEKKERSTEN

SKOLERNE I SNEKKERSTEN udskoling SKOLERNE I SNEKKERSTEN INTERNATIONAL DESIGN & MEDIE SCIENCE BODY & BUSINESS 4 UDSKOLINGSLINJER PÅ SKOLERNE I SNEKKERSTEN TIDSPLAN FOR VALG AF LINJER 2016-2017 19/1 Informationsfolder udleveres

Læs mere

Det handler om dig... Dit linjevalg

Det handler om dig... Dit linjevalg Det handler om dig... Dit linjevalg 2017-18 Klar parat til linjestart Kære kommende udskolingselev Efter sommerferien skal du starte på 7. årgang, og til det knytter sig et linjevalg. Vi tilbyder fire

Læs mere

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ 27 LINJERNE 7-9 Folkeskolerne i Odsherred Kommune skoleåret 2016/2017 Denne folder er en oversigt over

Læs mere

En ny udskoling. udskoling 2014/15

En ny udskoling. udskoling 2014/15 En ny udskoling TemaLINJER udskoling 2014/15 En ny udskoling Efter sommerferien skal vi, på Jyllinge Skole, i gang med en ny måde at gå i udskolingen på. I det kommende skoleår tilbyder vi fire udskolingslinjer

Læs mere

Linjefag MILJØ & SCIENCE NATUR & BEVÆGELSE SPROG & SAMFUND

Linjefag MILJØ & SCIENCE NATUR & BEVÆGELSE SPROG & SAMFUND Linjefag MILJØ & SCIENCE NATUR & BEVÆGELSE SPROG & SAMFUND Valg af linjefag for kommende 7. klasser VALG AF LINJE: Basisundervisningen er den samme i alle 3 linjer, dette skal sikre elevernes viden i forhold

Læs mere

LINJEFAG. Drama & musik Idræt i det fri. Hvad vælger du? Global Perspectives Kommunikation & medier Kunst Science

LINJEFAG. Drama & musik Idræt i det fri. Hvad vælger du? Global Perspectives Kommunikation & medier Kunst Science UDSKOLING LINJEFAG 2 lektioner selvvalgt undervisning hver uge Drama & musik Idræt i det fri Hvad vælger du? Svar på tilmeldingen på ElevIntra Global Perspectives Kommunikation & medier Kunst Science Tid

Læs mere

Skole-hjem kommunikation. Udskoling på Malling Skole

Skole-hjem kommunikation. Udskoling på Malling Skole Skole-hjem kommunikation Udskoling på Malling Skole Skolen ønsker en tæt og åben dialog med forældrene. Derfor inviterer vi til samtaler og forældremøder i løbet af skoleåret. Kommunikationen foregår fortrinsvist

Læs mere

10.klassecenter. Mariagerfjord NYHED. Fodboldklasse. Afklaring på ungdomsuddannelse. Stort fagligt fokus. Fællesskab Oplevelser Personlig udvikling

10.klassecenter. Mariagerfjord NYHED. Fodboldklasse. Afklaring på ungdomsuddannelse. Stort fagligt fokus. Fællesskab Oplevelser Personlig udvikling Mariagerfjord 10.klassecenter Stort fagligt fokus Afklaring på ungdomsuddannelse Fællesskab Oplevelser Personlig udvikling Gymnasie forberedende klasse klasse Erhvervsuddannelsesrettet klasse NYHED I samarbejde

Læs mere

Tonede linjer. Hjerting Skole - 8. og 9. årgang

Tonede linjer. Hjerting Skole - 8. og 9. årgang Tonede linjer Hjerting Skole - 8. og 9. årgang 1 Tonede linjer 8. og 9. årgang SÅDAN GØR DU! I kataloget finder du de 7 toninger, som Hjerting skole udbyder for 8. og 9. årgang i skoleåret 2018/19. - Du

Læs mere

10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg

10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg 10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg 10. klasse på Skt. Josefs Skole er for dig, der gerne vil styrke din faglighed og samtidigt blive mere afklaret på dit valg af ungdomsuddannelse. Et år

Læs mere

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER 1 NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE Denne folder er en oversigt over, hvilke linjer, du som elev kan vælge imellem,

Læs mere

Evaluering af linjemodellen på Vordingborg Kommunes distriktsskoler

Evaluering af linjemodellen på Vordingborg Kommunes distriktsskoler Evaluering af linjemodellen på Vordingborg Kommunes distriktsskoler Formålet med evalueringen er at undersøge, hvordan linjemodellen har fungeret og fungerer i praksis, om det har ført til læring på nye

Læs mere

Linjekatalog 2018/2019

Linjekatalog 2018/2019 Linjekatalog 2018/2019 Kære elever og forældre! Det er en fornøjelse at præsentere kataloget over linjer i udskolingen! Generel information Nordstjerneskolens linjer er udarbejdet med en målsætning om

Læs mere

FÆLLESSKAB LÆRING ANSVAR LYST

FÆLLESSKAB LÆRING ANSVAR LYST FÆLLESSKAB LÆRING ANSVAR LYST Velkommen til fortsat læring på Havepladsvej I Kirstinebjergskolen går eleverne i 7. 9. klasse på forskellige linjer. På linjerne modtager eleverne undervisning i alle folkeskolens

Læs mere

HEDEGÅRDSSKOLEN LINJER 2017

HEDEGÅRDSSKOLEN LINJER 2017 HEDEGÅRDSSKOLEN LINJER 2017 Sport, Mad & Natur Innovation & Handel International & Kommunikation Velkommen 7. årgang! Lærerne i udskolingen glæder sig til at byde dig velkommen på kommende 7. årgang. Du

Læs mere

FIND SKOLEN PÅ FACEBOOK

FIND SKOLEN PÅ FACEBOOK FIND SKOLEN PÅ FACEBOOK FÆLLESSKAB Magnus te Pas John Agerholm Per Nielsen LÆRING Distriktsskoleleder afdelingsskoleleder afdelingsleder ANSVAR LYST Velkommen til fortsat læring på Havepladsvej I Kirstinebjergskolen

Læs mere

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber.

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber. FREMTIDENS SKOLE - elever 7. årgang Du kan her se resultat af spørgeskemaundersøgelsen, som har været udsendt i december 2012 til alle elever i 7. årgang. 91 elever ud af årgangens 103 elever har svaret,

Læs mere

Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse

Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse Et år på 10.Vest med oplevelser og læring bringer dig nærmere din ungdomsuddannelse 10.Vest Østergade 63 Tlf.: 74722910 www.10vest.dk 6270 Tønder Fax.: 74722919 10vest@10vest.dk Hvilken linje - og hvorfor?

Læs mere

International linje Digital linje Innovationslinje

International linje Digital linje Innovationslinje Vælg din linje International linje Digital linje Innovationslinje Motivation Engagement Læring Den internationale linje Hvad er den internationale linje? Den internationale linje er etableret for at forberede

Læs mere

Frederiksværk Skoles oplæg til udskolingslinjer

Frederiksværk Skoles oplæg til udskolingslinjer Frederiksværk Skoles oplæg til udskolingslinjer Efteråret 2014 7. november 1 Indhold Indhold... 2 Proces... 2 Reformens 3 formål... 3 Præmis og indhold... 3 Forslag... 5 Medier og samfund... 6 Sundhed

Læs mere

2010-2011. klasse HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN

2010-2011. klasse HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN 10 2010-2011 klasse HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN Side 2 Til dig og dine forældre Om kort tid afslutter du 9. klasse. Hvilke planer har du så? I hæftet Ungdomsuddannelser 2010 kan du læse om de mange

Læs mere

International dimension. Sct. Hans Skole

International dimension. Sct. Hans Skole International dimension Sct. Hans Skole Fælles for skolen International uge International dimension i fagene, i årsplaner, på dagsordener Internationalt udvalg Klasseprojekter BHKL i kontakt med Wales

Læs mere

Bestyrelsens arbejde med selvevaluering og udvikling af Vesterlund Efterskole

Bestyrelsens arbejde med selvevaluering og udvikling af Vesterlund Efterskole April 2018 Bestyrelsens arbejde med selvevaluering og udvikling af Vesterlund Efterskole Bestyrelsen på Vesterlund Efterskole gennemførte i perioden november 2014 april 2016 et grundlæggende udredningsarbejde

Læs mere

TØNDER 10. 2014 / 2015 Campus Tønder velkommen til 2015 / 2016. Tønder10 Martin Hammerichsvej 2 dk-6270 Tønder

TØNDER 10. 2014 / 2015 Campus Tønder velkommen til 2015 / 2016. Tønder10 Martin Hammerichsvej 2 dk-6270 Tønder sæson 2015 / 2016 2014 / 2015 Campus Tønder velkommen til TØNDER 10 Campus Tønder Tønder10 Martin Hammerichsvej 2 dk-6270 Tønder T: 74928399 M: admin@toender10.dk www.toender10.dk M a r t i n H a mm e

Læs mere

Paradisbakkeskolen Afdeling Nexø. Kong Gustafsvej 10A, 3730 Nexø Tlf.: 56923350 - Fax: 56923351. E-mail: paradisbakkeskolen@brk.dk

Paradisbakkeskolen Afdeling Nexø. Kong Gustafsvej 10A, 3730 Nexø Tlf.: 56923350 - Fax: 56923351. E-mail: paradisbakkeskolen@brk.dk Paradisbakkeskolen Afdeling Nexø Kong Gustafsvej 10A, 3730 Nexø Tlf.: 56923350 - Fax: 56923351 E-mail: paradisbakkeskolen@brk.dk Kære elever og forældre i 6. klasse Med profillinjerne ønsker vi at styrke

Læs mere

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ 27 LINJERNE 7-9 Folkeskolerne i Odsherred Kommune skoleåret 2016/2017 Denne folder er en oversigt over

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter

Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter Målsætning og værdigrundlag for talentidrætsklasser på Skolen på Sønderager (TIK-klasser) Skolen på Sønderager tilbyder i samarbejde med Herning Elite og idrætsforeninger

Læs mere

- en vifte af muligheder

- en vifte af muligheder - en vifte af muligheder Velkommen Til et spændende og anderledes skoleår på 10. klasseskolen Øresund. Vi giver dig mulighed for: At komme i brobygning på en ungdomsuddannelse. At aflægge 10. klasseprøven

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

SCIENCELINJEN PÅ FOURFELDTSKOLEN BOHR SCI- ENCE

SCIENCELINJEN PÅ FOURFELDTSKOLEN BOHR SCI- ENCE SCIENCELINJEN PÅ FOURFELDTSKOLEN BOHR SCI- ENCE SCIENCELINJEN SCIENCELINJEN FOR DIG Sciencelinjen er for dig, der i særlig grad interesserer sig for science. Du kan godt lide at fantasere, få gode ideer

Læs mere

UDSKOLINGSLINJER 2016/2017

UDSKOLINGSLINJER 2016/2017 UDSKOLINGSLINJER 2016/2017 vordingborg.dk Kære forældre og elever i kommende 7. årgang Det er nu ved at være tid til orienteringsmøder og valg af udskolingslinje for næste skoleår I kan læse om linjerne

Læs mere

Go ON! årgang. Introduktion af linjer 2018

Go ON! årgang. Introduktion af linjer 2018 6. 9. årgang Introduktion af linjer 2018 Alle er genier. Men hvis du dømmer en fisk på dens evne til at klatre i træer, vil den leve hele sit liv i den tro, at den er dum. -Albert Einstein Fra 2013 til

Læs mere

NOTAT. Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre. Kommunikation. Rammefortælling:

NOTAT. Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre. Kommunikation. Rammefortælling: NOTAT Fælles- og Kulturforvaltningen Dato Sagsnummer Dokumentnummer Rammefortælling: Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre Skolerne i Køge Kommune vil se anderledes ud fra 1. august

Læs mere

September Kære elever i udskolingen

September Kære elever i udskolingen September 2017 Kære elever i udskolingen Igen i år har vi valgt at følge op på succesen med at arbejde med linjer i et koncentreret forløb over to hele uger. Du skal derfor i uge 41 (op til efterårsferien)

Læs mere

Mariagerfjord 10. klassecenter Kirketoften 5, Hobro

Mariagerfjord 10. klassecenter Kirketoften 5, Hobro Mariagerfjord 10. klassecenter Kirketoften 5, Hobro Mariagerfjord 10. klassecenter Kirketoften 5, Hobro Efterskolen uden senge 10. klasse er ikke afslutning på folkeskolen, men et skridt ind i ungdomsuddannelserne

Læs mere

Valg af profillinjer Præsentation for elever og forældre i 6. kl.

Valg af profillinjer Præsentation for elever og forældre i 6. kl. Præsentation for elever og forældre i 6. kl. 1. Velkomst og præsentation 2. Profillinjer, idé og målsætning (herunder lidt om erfaringer fra andre skoler) 3. Timefordeling (generelt om profildage) 4. Præsentation

Læs mere

Bilag 5. Nørre Skole Thorsensvej Nykøbing F. Tlf.: KRÆV DET MULIGE - FORVENT DET UMULIGE

Bilag 5. Nørre Skole Thorsensvej Nykøbing F. Tlf.: KRÆV DET MULIGE - FORVENT DET UMULIGE Bilag 5 Nørre Skole Thorsensvej 11 17 4800 Nykøbing F. Tlf.: 54 85 05 99 KRÆV DET MULIGE - FORVENT DET UMULIGE Mange unge ønsker et 10. skoleår både for at forbedre deres faglige niveau, men også for at

Læs mere

skolen åbnes VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE INTERESSER, STYRKER OG POTENTIALER NYE FAG X 2 lektiehjælp samarbejde lokale kultur fordybe sig

skolen åbnes VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE INTERESSER, STYRKER OG POTENTIALER NYE FAG X 2 lektiehjælp samarbejde lokale kultur fordybe sig VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE MÅL: Alle elever skal trives og blive så dygtige, de kan! 2+5 x 2 DANSK VEJEN DERTIL: En ny skoledag der er varieret, fagligt udfordrende og motiverende for den enkelte elev

Læs mere

Indførelse af linjer i udskolingen skal understøtte opnåelsen af følgende mål:

Indførelse af linjer i udskolingen skal understøtte opnåelsen af følgende mål: SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR Dato: 27. oktober 2016 Tlf. dir.: 4477 2892 E-mail: mtk@balk.dk Kontakt: Mette Kristensen Sagsid: 17.01.15-A00-1-15 Udkast til ny udskolingsmodel for Ballerup Kommune Mål

Læs mere

Kompasset. Ringetider. - klar til reformen KOMPASSET. udvikling trivsel. 1. time time Pause 3. time

Kompasset. Ringetider. - klar til reformen KOMPASSET. udvikling trivsel. 1. time time Pause 3. time udvikling trivsel Ringetider Kompasset - klar til reformen 1. time 8.00-8.45 2. time 8.45-9.30 Pause 3. time 10.00-10.45 faglighed KOMPASSET projekter 4. time 10.45-11.30 Pause 5. time 12.00-12.45 6. time

Læs mere

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer Faglighed Fællesskab Kristendom Kreativitet Udfordringer På Nøvlingskov Efterskole kan man være sig selv Martin V skoleåret 14/15 Det bedste ved Nøv er, at man altid kan finde nogle at snakke med Kathrine

Læs mere

Velkommen til Temalinjerne 2016

Velkommen til Temalinjerne 2016 Velkommen til Temalinjerne 2016 Kære 6. klasselever og forældre I denne brochure vil I kunne læse lidt om indholdet på de forskellige linjer, som vi danner det kommende skoleår. Det er vigtigt for os,

Læs mere

10. klasse FJORDSKOLEN

10. klasse FJORDSKOLEN Bemærk! Du er først tilmeldt 10. klasse, når du har indleveret denne tilmeldingsseddel! Navn 10. klasse FJORDSKOLEN CPR nr. Adresse Telefon Forældre/værge Telefon Nuværende Skole Underskrift forældre/værge

Læs mere

Præsentation af linjer i udskolingen på de fire nye folkeskoler. Foråret 2013

Præsentation af linjer i udskolingen på de fire nye folkeskoler. Foråret 2013 Præsentation af linjer i udskolingen på de fire nye folkeskoler Foråret 2013 Fælles for alle skolerne: Linjerne er et tilbud til alle elever. Linjerne har ingen faglige optagelseskrav. Linjernes undervisning

Læs mere

De femårige gymnasieforløb

De femårige gymnasieforløb GENTOFTE KOMMUNE De femårige gymnasieforløb i Gentofte Kommune Forord I Gentofte Kommune er vi ambitiøse og det er derfor med stor glæde, at vi sender dette tilbud ud til alle 7. klasses elever. Vi kan

Læs mere

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber.

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber. FREMTIDENS SKOLE elever 8. årgang - udskolingslinjerne Du kan her se resultatet af spørgeskemaundersøgelsen, som har været udsendt i december 2012 til alle elever i 8. årgang. 79 elever ud af årgangens

Læs mere

Motivation. Faglig fordybelse. Fællesskab

Motivation. Faglig fordybelse. Fællesskab Linjeklasser 2018-19 19 Motivation Faglig fordybelse Fællesskab På Sunds-Ilskov Skole har vi linjeklasserne: Innovation og design International kultur og sprog Medier, kommunikation og samfund I linjeklasserne

Læs mere

10. klasse er et valgfrit skoleår

10. klasse er et valgfrit skoleår Afklaring Jeg ved ikke, hvilken ungdomsuddannelse jeg skal vælge Personlig udvikling Jeg skal blive mere moden 10. klasse er et valgfrit skoleår Personlig udfordring Jeg vil sige noget mere og være mere

Læs mere

Tilbudsfag 2012-13. Prøveforberedende fag til FSA eller FS10 Tysk. Fransk 3 t. Fysik/Kemi. Ikke prøveforberedende fag Ekstra Dansk.

Tilbudsfag 2012-13. Prøveforberedende fag til FSA eller FS10 Tysk. Fransk 3 t. Fysik/Kemi. Ikke prøveforberedende fag Ekstra Dansk. Tilbudsfag 2012-13 Prøveforberedende fag til FSA eller FS10 Tysk 3 t Fransk 3 t. Fysik/Kemi Ikke prøveforberedende fag Ekstra Dansk Vi arbejder her med nogle af dine svage sider i dansk såsom læsetræning,

Læs mere

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit.

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfagslinj en Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfag International Sundhed, Natur og Bevægelse Medier og Kommunikation Linjevalg skoleåret 2016/17 en ny måde at gå i skole på. I skoleåret

Læs mere

Velkommen til Temalinjerne 2018

Velkommen til Temalinjerne 2018 Velkommen til Temalinjerne 2018 Kære 6. klasseelever og forældre I denne brochure vil I kunne læse lidt om indholdet på de forskellige linjer, som vi danner det kommende skoleår. Det er vigtigt for os,

Læs mere

Fra elev til student 2010

Fra elev til student 2010 Fra elev til student 2010 Optagelse Når du har afsluttet 9. eller 10. klasse, har du krav på at blive optaget i gymnasiet, hvis du l har udarbejdet en uddannelsesplan l har søgt om optagelse i umiddelbar

Læs mere

Fortællinger. International. Sundhed. X-perimentariet. kost og motion. Linjefag. Ikast Vestre Skole

Fortællinger. International. Sundhed. X-perimentariet. kost og motion. Linjefag. Ikast Vestre Skole International Sundhed kost og motion Fortællinger X-perimentariet Linjefag Ikast Vestre Skole Så skal der vælges linjefag Hermed præsentation af linjefagene for alle elever i 7., 8. og 9.klasse. Linjefagene

Læs mere

10.kl. 2010/2011. Nordstrandskolen. Dragør

10.kl. 2010/2011. Nordstrandskolen. Dragør 10.kl. 2010/2011 Nordstrandskolen Dragør Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at skulle tage en beslutning om, hvad der skal ske efter 9. klasse.

Læs mere

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på KOM OG MØD OS - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium God at blive klog på HOP IND PÅ STX - og bliv et par dage eller flere... Science Battle 3 Verdenssprogdag 6 Gymnasiematematik 7 Krop

Læs mere

Folkeskolereformen. for kommunens kommende folkeskolehverdag.

Folkeskolereformen. for kommunens kommende folkeskolehverdag. Folkeskolereformen Folkeskolereformen Når det nye skoleår begynder efter sommerferien, vil det være med en ny ramme for hverdagen på alle landets folkeskoler. Regeringen har vedtaget en folkeskolereform,

Læs mere

HF Elev. S o l r ø d G y m n a s i u m

HF Elev. S o l r ø d G y m n a s i u m HF Elev 2011 S o l r ø d G y m n a s i u m Velkommen til HF PÅ Solrød Gymnasium Hf er for dig, der over to år ønsker at arbejde frem mod en kort, en mellemlang eller en længerevarende videregående uddannelse.

Læs mere

De femårige gymnasieforløb. i Gentofte Kommune

De femårige gymnasieforløb. i Gentofte Kommune De femårige gymnasieforløb i Gentofte Kommune GENTOFTE KOMMUNE 2015 Forord I Gentofte Kommune er vi ambitiøse. Det er derfor med stor glæde, at vi sender tilbuddet om det femårige gymnasieforløb ud til

Læs mere

Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi?

Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi? Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi? VSON: DYBDE, BEVÆGELSE & BREDDE Hummeltofteskolen er et aktivt fællesskab, hvor elever, lærere, pædagoger og forældre bringer viden, kompetencer og relationer i

Læs mere

10. klasse 2015-16 Dragør Kommune

10. klasse 2015-16 Dragør Kommune 10. klasse 2015-16 Dragør Kommune Tilbudsfag 2015-16 Prøveforberedende fag til FSA eller FS10 Tysk Fysik 3 t Ikke prøveforberedende fag Ekstra Dansk Vi arbejder her med nogle af dine svage sider i dansk

Læs mere

Før-gymnasial 10. klasse på Dyhrs Skole

Før-gymnasial 10. klasse på Dyhrs Skole Før-gymnasial 10. klasse på Dyhrs Skole Styrk din faglighed med 10. klasse på Dyhrs Skole Dyhrs Skole er en privat skole, som lægger vægt på høj faglighed og solid kvalitet i undervisningen. Vi tilbyder

Læs mere