S A X O B A N K F O R M U L A R T I L K U N D E O P R E T T E L S E

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "S A X O B A N K F O R M U L A R T I L K U N D E O P R E T T E L S E"

Transkript

1 VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, som du har modtaget om en Saxo Bank handelskonto, herunder de almindelige forretningsbetingelser (herunder Erklæring om Risiko), Forretningsbetingelser for Værdipapirhandel, Forretningsbetingelser for Depotforvaltning, Forretningsbetingelser for Internationale Pengeoverførsler samt Ordreudførelsespolitik og Interessekonfliktpolitik (som du finder på vores hjemmeside Udfyld formularen med blokbogstaver og med sort eller blå kuglepen. Hvis du udover vores Handelsplatform ønsker individuelle tjenester fra Saxo Bank, herunder aktiv rådgivning eller samlet porteføljeforvaltning, skal du udfylde et særligt spørgeskema. Kontakt venligt en af vores sælgere for yderligere oplysninger om, hvordan du skal udfylde spørgeskemaet. For at overholde regler om foranstaltninger mod hvidvaskning af penge, beder vi dig om at medsende følgende dokumentation (A eller B) sammen med formularen: A PRIVATKUNDER B ERHVERVSKUNDER Kopi af dit gyldige pas. Bopælsattest, f.eks. i form af kopi af officielt ID, kørekort eller sygesikringsbevis, der indeholder din folkeregisteradresse eller kopi af kontoudskrift fra din bank eller regning for gas, vand, el, stationær telefon, olie, internet eller kabel-tv-forbindelse udstedt i dit navn inden for de seneste 6 måneder. Kopi af selskabets registreringsbevis. Behørigt underskrevne selskabsvedtægter. Dokumentation for hvem, der kan underskrive på selskabets vegne (tegningsberettigede). Kopier af pas tilhørende de tegningsberettigede for verifikation af underskrifter. Dokumentation for ejerstruktur. Dokumentation anført under A Privatkunder for alle ejere som defineret i Del 5. Med henblik på hurtig behandling kan du returnere den udfyldte formular sammen med ovennævnte dokumentation direkte til Saxo Bank på en af følgende måder: Scan formularen sammen med dokumentationen og send disse pr. til contracts@saxobank.com. Fax Send en kopi af formularen sammen med dokumentationen pr. fax til Bemærk, at når du sender formularen via eller fax, skal du stadig sende den originale formular med almindelig post inden 14 dage. Send formularen og dokumentationen med almindelig post til: Saxo Bank Philip Heymans Allé 15 DK 2900 Hellerup Denmark Att. Contract Administration Do Har you du spørgsmål have any questions til, hvordan related du skal to the udfylde completion formularen, of the eller form hvilke or which dokumenter documents du skal to submit? medsende, bedes du kontakte Please os på telefon contact +45 us on eller læs or mere privatesales@saxobank.com på

2 Alle kunder skal udfylde afsnit 1, afsnit3, Part 4, og afsnit 7 i Formular til kundeoprettelse. Derudover skal alle erhvervskunder udfylde afsnit 5 og afsnit 6. Venligst udfyld med blokbogstaver. AFSNIT 1 GENERELLE KUNDEOPLYSNINGER Henvisende Introducing Broker (hvis relevant): Fulde navn (som det står på dit Pas) / Virksomhedsnavn: Fødselsdato (påkrævet): / / DD/MM/ÅÅ Fødselsby og land (påkrævet): Registreret adresse: Postnummer og by: Land: Postadresse (hvis anden): Postnummer og by: Land: Inklusiv lande- og evt. områdekode, eks: +45 (020) Primært telefonnummer (påkrævet): Andet telefonnummer: (påkrævet): AFSNIT 2 KUNDEKLASSIFIKATION Kundeklassifikation Ifølge MiFID-direktivet er Saxo Bank forpligtet til at segmentere og klassificere selskabets kunder i forhold til følgende tre kategorier: detailkunder, professionelle og godkendte modparter. Alle vores kunder vil som udgangspunkt blive klassificeret som detailkunder for at kunne yde den højest mulige beskyttelse i henhold til lovgivningen. Hvis du imidlertid føler, at denne første klassifikation ikke afspejler dit aktuelle videns- og erfaringsniveau med visse (eller hele sortimentet af) investeringsprodukter, har du mulighed for at vælge en anden klassifikation på Client Profile Screen på Saxo Trader eller ved henvendelse til din fondsbestyrer. AFSNIT 3 VALG AF VALUTA PÅ KONTO Valg af valuta på konto:

3 AFSNIT 4 FORMÅL MED OG OMFANG AF KUNDEFORHOLD ( ALLE FELTER ER PÅKRÆVEDE) For at overholde FATF anvisninger og EU-lovgivning om hvidvaskning af penge skal alle kreditinstitutter i EU indhente oplysninger om kundens formål med og forventede omfang af forretningsforbindelsen. Formål med og omfang af kundeoprettelse hos Saxo Bank? Fastholdelse af kapital/kurssikring (minimering af risiko for tab) Vækst (investeringens værdi øges med tiden, og kursudsving accepteres) Spekulation (høj risiko accepteres til gengæld for potentielt højere afkast) Hvilken type instrumenter ønsker du at handle? Valutaspot Valutaterminskontrakter Valutaoptioner Futures Aktier CFD er Obligationer Privat formueforvaltning Hvor stort et investeringsbeløb råder du omtrent over? < EUR Hvor mange handler foretager du typisk om måneden? > Hvor meget forventer du at investere hos Saxo Bank? < EUR > > 100 Jeg erklærer, at jeg handler på egne vegne som anført ovenfor og ikke på vegne af tredjemand i enhver henseende i dette kundeforhold. Alle midler, der indbetales og handles på denne konto i Saxo Bank, er mine egne midler. A POLITISK UDSATTE PERSONER B UMIDDELBARE FAMILIEMEDLEMMER Politisk udsatte personer er fysiske personer, der har eller har haft et højerestående offentligt hverv, hvorved forstås: statschefer, regeringschefer, ministre og viceministre eller assisterende ministre parlamentsmedlemmer højesteretsdommere, medlemmer af forfatningsdomstole og af andre højtstående retsinstanser, hvis beslutninger kun er genstand for yderligere prøvelse under ekstraordinære omstændigheder medlemmer af revisionsretter og af bestyrelser for centralbanker ambassadører, chargés d affaires og højtstående officerer i de væbnede styrker medlemmer af statsejede virksomheders administrative, ledende eller kontrollerende organer. Ingen af kategorierne i ovenstående 6 punkter omfatter embedsmænd på mellemniveau eller lavere niveau. Når en person i en periode på mindst et år ikke har haft et højerestående offentligt hverv som omhandlet ovenfor, er denne ikke at betragte som politisk udsat. Umiddelbare familiemedlemmer af personer omfattet af definition A, hvorved forstås: ægtefælle partner, som efter de nationale regler kan sidestilles med ægtefælle børn og deres ægtefæller eller partnere forældre. Personer, der er kendt som nære medarbejdere til personer omfattet af definition A, hvorved forstås: enhver fysisk person, som vides at have fælles ejendomsret til retlige enheder og retlige arrangementer eller på anden måde har nære forretningsforbindelser med en person, der er en politisk udsat person enhver fysisk person, der har fuldstændig ejendomsret til en retlig enhed eller et retligt arrangement, som vides at være oprettet til de facto fordel for en politisk udsat person. Jeg bekræfter at jeg ikke er en politisk udsat person (PEP)

4 AFSNIT 5 OPLYSNINGER OM ERHVERVSKUNDER - Skal kun udfyldes af erhvervskunder Bestyrelse og ledelse Antal bestyrelsesmedlemmer: Formand: Administrerende direktør/vice-administrerende direktør: Tegningsberettigede: PART 6 SELSKABETS EJERFORHOLD For at overholde FATF- og EU-lovgivning om hvidvaskning af penge skal alle kreditinstitutter i EU fremlægge oplysninger om udvalgte privatpersoner, tilknyttet selskabet, som vil oprettes som kunde. Det kan f.eks. være privatpersoner, der ejer mere end 25 % af aktierne eller stemmerne i selskabet. På vegne af virksomheden (påkrævet) Jeg/vi erklærer, at virksomheden handler i eget navn som anført ovenfor og ikke på vegne af tredjemand i enhver henseende i dette kundeforhold. Alle midler, der indbetales og handles på denne konto i Saxo Bank, er virksomhedens egne midler. Personer, der i sidste instans ejer eller leder selskabet ved direkte eller indirekte ejerskab eller har kontrol over mere end 25 % af aktierne eller stemmerne i selskabet bortset fra selskaber, hvis aktier handles på et reguleret marked. Personer, som på anden måde (end ovennævnte) udøver kontrol over selskabets ledelse. Personer, som ifølge fondens vedtægter eller på anden måde er berettiget til at modtage 25 % eller mere af uddelingsmidlerneeller andre aktiver i en fond, eller lignende retligt arrangement, såfremt disse modtagere er kendte af Saxo Bank. Personer i hvis hovedinteresse fonden eller et lignende retligt arrangement er oprettet eller fungerer Personer, der udøver kontrol over mindst 25 % af uddelingsmidlerne i fonden eller lignende retligt arrangement. Vedlæg venligst dokumentation for ejerskabsstrukturen i dit selskab, f.eks. i form af et andelsbevis/aktieregister eller en erklæring om selskabsform. Dokumentationen for ejerskab skal være udstedt af eller attesteret af en offentlig myndighed, notar eller en godkendt ekstern advokat. Personer, der opfylder ovenstående kriterier for ejerskab, skal opfylde de due diligence-krav, der er anført i afsnit A Privatkunder. Væsentlige ændringer i ejerskabsstrukturen skal straks meddeles til Saxo Bank. Alle afgivne oplysninger opbevares fortroligt i henhold til lov om finansiel virksomhed.

5 AFSNIT 7 UNDERSKRIFT Jeg/vi bekræfter med min/vores underskrift(er): At have læst, forstået og accepteret de Almindelige Forretningsbetingelser (herunder erklæring om risiko), Forretningsbetingelser for Værdipapirhandel, Forretningsbetingelser for Depotforvaltning, Forretningsbetingelser for Internationale Pengeoverførsler Vilkår og Betingelser for Brug samt Handelsbetingelserne (Commissions, Charges & Margin Schedule), og hele indholdet heraf At have accepteret, at de Almindelige Forretningsbetingelser (herunder erklæring om risiko), Forretningsbetingelser for Værdipapirhandel, Forretningsbetingelser for Depotforvaltning, Forretningsbetingelser for Internationale Pengeoverførsler samt Handelsbetingelserne (Commissions, Charges & Margin Schedule) såvel som Ordreudførelsespolitik og Interessekonfliktpolitik med senere ændringer og alle andre til enhver tid gældende relevante vilkår og betingelser til enhver tid gælder for hele mit/ vores kunde-forhold med Saxo Bank. At have modtaget, læst og forstået materiale og produktoplysninger vedrørende relevante produkter. At have modtaget yderligere dybdegående mundtlige oplysninger omkring produkterne, samt det tilknyttede muligheder og risici, som jeg/vi måtte have bedt om. At have modtaget tilfredsstillende svar på alle spørgsmål vedrørende betingelser, vilkår og andre forhold i forbindelse med relevante produkter. Jeg/vi bekræfter og anerkender at de personlige oplysninger, jeg/vi har fremsendt til Saxo Bank: Gerne må videregives til fuldt licenseret finansiel enhed hos Saxo Bank Group (som defineret på i henhold til Persondataloven. Gerne må anvendes af alle enheder hos Saxo Bank Group til brug for handelsanbefalinger, handelsaktiviteter, salgs- og marketingsmateriale, herunder nye produkter og tjenester. Deles med en hvilken som helst Introducing Broker med det formål at gennemføre due diligence-undersøgelse og godkende min ansøgning. Deles med tredjepartsbureauer, der arbejder på vegne af Saxo Bank Group med det formål at udarbejde en kundeanalyse til brug i forbindelse med Saxo Bank-koncernens salgs- og marketingaktiviteter. Må anvendes til at udføre en søgning gennem en tredjepartsudbyder af autentificering med det formål at bekræfte min identitet. For at gennemføre dette har tredjepartsudbyderen af autentificering ret til at efterprøve mine oplysninger og sammenholde dem med oplysninger i en hvilken som helst database (offentlig eller anden), som de har adgang til. De har også fremover ret til at bruge mine oplysninger til at hjælpe andre virksomheder i forbindelse med verificering. Der opbevares en optegnelse over søgningen. Jeg/vi bekræfter endvidere: At de oplysninger jeg/vi har givet i denne formular er korrekte samt at jeg/vi anerkender at jeg/vi er forpligtet til at informere Saxo Bank straks i tilfælde af ændringer til disse oplysninger. At investeringsbeløbet er valgt af mig/os under hensyntagen til min/vores samlede økonomiske situation, samt at jeg/vi finder dette beløb rimeligt i forhold til denne situation. At jeg/vi anerkender, at Saxo Bank kun er i stand til at yde rådgivning i så henseende, hvis jeg/vi har givet Saxo Bank korrekte og fyldestgørende oplysninger i denne formular eller, hvis Saxo Bank på anden måde har bedt om det.

6 Jeg/vi accepterer med min/vores underskrift nedenstående samtykkeerklæring: Mine personlige oplysninger, herunder mit navn, cpr-nummer, adresse m.v., samt kundeoplysninger, herunder kontooplysninger, posteringer, investeringer m.v., som jeg afgiver ved oprettelsen af mig som kunde hos Saxo Bank eller senere eller som i øvrigt kommer i Saxo Bank s besiddelse kan videregives til andre selskaber i Saxo Bank koncernen*. Visse selskaber i Saxo Bank koncernen er beliggende i lande, der ikke nødvendigvis yder den samme beskyttelse af mine personlige oplysninger og kundeoplysninger som Danmark*. Videregivelse kan ske med det formål at leve op til regulatoriske forhold (herunder i henhold til hvidvaskloven), foretage risikostyring, yde og gennemføre investeringsrådgivning, investeringsservice og andre ydelser som Saxo Bank koncernen tilbyder, foretage markedsføring samt administrere mit kundeforhold. * Saxo Bank koncernen består for tiden af nedenstående selskaber. Se venligst vores hjemmeside for en opdateret liste. SAXO BANK A/S HEADQUARTERS SAXO BANK A/S SUCURSAL EN ESPAÑA SAXO BANQUE FRANCE SAXO CAPITAL MARKETS PTE. LTD. PHILIP HEYMANS ALLÉ 15 VELÁZQUEZ 94,1 PLANT 10, RUE DE LA PAIX SINGAPORE 3 CHURCH STREET DK HELLERUP MADRID PARIS #30-00, SAMSUNG HUB DENMARK ESPAÑA FRANCE SE SINGAPORE SAXO BANK ITALIA SAXO BANK PRAGUE SAXO BANK A/S LONDON CAPITAL FOUR MANAGEMENT A/S CORSO MONFORTE 15 BETLÉMSKÝ PALÁC 40 BANK STREET - LEVEL 26 PHILIP HEYMANS ALLÉ MILANO HUSOVA 5, PRAHA 1, CANARY WHARF 2900 HELLERUP ITALY CZECH REPUBLIC LONDON E14 5DA, UK DENMARK SAXO BANK JAPAN SAXO BANK (DUBAI) SAXO PROPERTIES A/S SAXO BANK A/S HELLAS (GREECE) K.K. KAMIYACHO SANKEI BUILDING 10F LIMITED CURRENCY HOUSE, 1ST FLOOR PHILIP HEYMANS ALLÉ 15 4 VASILISSIS SOFIAS AVENUE 1-7-2AZABUDAI, MINATO-KU TOKYO DIFC, P.O. BOX: DK HELLERUP ATHENS, JAPAN DUBAI, UAE DENMARK GREECE INITTO UKRAINE INITTO INDIA INITTO A/S SAXO BANK (SCHWEIZ) AG 52 DEHTYARIVSKA STR INITTO TECHNOLOGIES BORUPVANG 2C, 2.SAL RIETSTRASSE 41 2ND FLOOR INDIA PRIVATE LIMITED, 5TH FLOOR, TOWER BALLERUP POSTFACH , KYIV, UKRAINE DLF PHASE II, INDIA DENMARK CH-8702 ZOLLIKON, SWITZERLAND FONDSMÆGLERSELSKABET SIRIUS SAXO BANK A/S AUSTRALIA SAXO BANK NEDERLAND GLOBAL EVOLUTION KAPITALFORVALTNING A/S REPRESENTATIVE OFFICE WTC AMSTERDAM FONDSMÆGLERSELSKABET A/S PHILIP HEYMANS ALLÉ 15 LEVEL 56 MLC CENTRE B-TOWER 15TH FLOOR KOKHOLM 3B, 2900 HELLERUP MARTIN PLACE STRAWINSKYLAAN KOLDING DENMARK SYDNEY, NSW 2000, AUSTRALIA 1077 XW AMSTERDAM DENMARK SAXO CAPITAL MARKETS HK LIMITED SAXO-E*TRADE BANK A/S SUITE 4004, 40F TWO EXCHANGE SQUARE LYNGBYVEJ 28, ST 8 CONNAUGHT PLACE 2100 COPENHAGEN Ø CENTRAL HONG KONG DENMARK SAMTYKKE ER OBLIGATORISK (påkrævet tick) Jeg samtykker til, at selskaber i Saxo Bank koncernen* må fremsende markedsføringsmateriale til mig vedrørende investeringer og relaterede tjenesteydelser, herunder nye produkter og services som Saxo Bank koncernen tilbyder, samt nyhedsbreve, markedsoplysninger og handelsideer pr. , sms, almindeligt brev eller ved telefonisk henvendelse. Dato: Underskrift: SPECIALIST INDEN FOR HANDEL OG INVESTERING SAXO BANK l Philip Heymans Allé 15 l DK 2900 Hellerup l Denmark l Telephone Telefax l Reuters Dealing Code: SAXO l Web: 07 / 2010

S A X O B A N K F O R M U L A R T I L K U N D E O P R E T T E L S E

S A X O B A N K F O R M U L A R T I L K U N D E O P R E T T E L S E VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, som du har modtaget om en Saxo Bank handelskonto, herunder de almindelige

Læs mere

KUNDEOPRETTELSESBLANKET

KUNDEOPRETTELSESBLANKET VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, som du har modtaget om en Saxo Privatbank handelskonto, herunder

Læs mere

SAXO BANK FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE FOR VIRKSOMHEDSKUNDER

SAXO BANK FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE FOR VIRKSOMHEDSKUNDER SAXO BANK FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE FOR VIRKSOMHEDSKUNDER VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, som

Læs mere

Returner den udfyldte formular sammen med ovennævnte dokumentation direkte til Saxo Bank via:

Returner den udfyldte formular sammen med ovennævnte dokumentation direkte til Saxo Bank via: SAXO BANK FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE PRIVATKUNDER VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før De udfylder og underskriver formularen, skal De være sikker på, at De har læst og forstået al information, som De har modtaget

Læs mere

FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE VIRKSOMHEDSKUNDER SAXO BANK VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE

FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE VIRKSOMHEDSKUNDER SAXO BANK VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE SAXO BANK FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE VIRKSOMHEDSKUNDER VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før De udfylder og underskriver formularen, skal De være sikker på, at De har læst og forstået al information, som De

Læs mere

SAXO BANK SAXO TREASURER FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE VIRKSOMHEDSKUNDER VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE

SAXO BANK SAXO TREASURER FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE VIRKSOMHEDSKUNDER VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE SAXO BANK SAXO TREASURER FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE VIRKSOMHEDSKUNDER VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før De udfylder og underskriver formularen, skal De være sikker på, at De har læst og forstået al information,

Læs mere

FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE VIRKSOMHEDSKUNDER SAXO BANK VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE

FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE VIRKSOMHEDSKUNDER SAXO BANK VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE SAXO BANK FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE VIRKSOMHEDSKUNDER VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før De udfylder og underskriver formularen, skal De være sikker på, at De har læst og forstået al information, som De

Læs mere

Udfyld formularen så nøjagtigt som muligt enten med blokbogstaver og med sort eller blå kuglepen eller elektronisk.

Udfyld formularen så nøjagtigt som muligt enten med blokbogstaver og med sort eller blå kuglepen eller elektronisk. SAXO BANK FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE Udfyld formularen så nøjagtigt som muligt enten med blokbogstaver og med sort eller blå kuglepen eller elektronisk. AFSNIT 1 GENERELLE KUNDEOPLYSNINGER Henvisende

Læs mere

Oprettelses- og Opdateringsformular Erhverv

Oprettelses- og Opdateringsformular Erhverv Formular udfyldt af: Relation til virksomheden: Dato: Oprettelses- og Opdateringsformular Erhverv Vejledning I henhold til hvidvasklovens regler er Alm. Brand Bank forpligtet til, både ved kundeoprettelse

Læs mere

Acceptblanket investeringsservice. custody erhverv

Acceptblanket investeringsservice. custody erhverv Acceptblanket investeringsservice custody erhverv Acceptblanket investeringsservice custody erhverv Udfyld navn og adresseoplysninger for de juridiske personer, der vil være kunder hos DEGIRO. 1. Kontohaver

Læs mere

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Vejledning til køb af et investeringsbevis: Køb via din netbank eller bankrådgiver Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra (Investin Demetra)

Læs mere

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Vejledning til køb af et investeringsbevis: Der er 3 måder at købe investeringsbeviser i investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra med fondskoden

Læs mere

Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER // MAJ 2015

Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER // MAJ 2015 Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER // MAJ 2015 FORMUEPLEJE A/S, FONDSMÆGLERSELSKAB ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER Betingelsernes anvendelsesområde Formuepleje A/S

Læs mere

Vejledning til Hvidvaskforretningsgang

Vejledning til Hvidvaskforretningsgang Finanstilsynet 3. marts 2015 J.nr. /mal Vejledning til Hvidvaskforretningsgang For at forebygge og forhindre hvidvask og terrorfinansiering skal virksomheder omfattet af hvidvaskloven have tilstrækkelige

Læs mere

KUNDEFORMULAR 1. VIRKSOMHEDEN (KUNDEN) 2. FORMÅL OG OMFANG AF KUNDEFORHOLD

KUNDEFORMULAR 1. VIRKSOMHEDEN (KUNDEN) 2. FORMÅL OG OMFANG AF KUNDEFORHOLD KUNDEFORMULAR Det bemærkes, at det kan være nødvendigt for Københavns Andelskasse under kontrol at indhente yderligere oplysninger og dokumentation ud over de oplysninger og dokumentation, der er indeholdt

Læs mere

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB Kopi af pas/kørekort samt sygesikringsbevis skal vedlægges for samtlige depot/kontohavere. Depot-/kontohaverne har lige stor andel i depotet, hvis ikke andet angives. Nordnet betragter depot-/kontohaveren

Læs mere

Acceptblanket Investeringsservice. Custody private

Acceptblanket Investeringsservice. Custody private Acceptblanket Investeringsservice Custody private Acceptblanket investeringsservice Custody private Udfyld navn og adresseoplysninger herunder for personen eller personerne (i forbindelse med en fælles

Læs mere

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB Kopi af pas/kørekort samt gult sundhedskort skal vedlægges for samtlige depot/kontohavere. Depot-/kontohaverne har lige stor andel i depotet, hvis ikke andet angives. Nordnet betragter depot-/kontohaveren

Læs mere

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK THE SPECIALIST IN TRADING AND INVESTMENT Page 1 of 5 1. INTRODUKTION 1.1 Er udstedt i medfør af og i overensstemmelse med EU direktiv 2004/39/EF

Læs mere

Udfyld formularen så nøjagtigt som muligt, elektronisk eller med blokbogstaver og med sort eller blå kuglepen 1. TIN nr.: Land:

Udfyld formularen så nøjagtigt som muligt, elektronisk eller med blokbogstaver og med sort eller blå kuglepen 1. TIN nr.: Land: Udfyld formularen så nøjagtigt som muligt, elektronisk eller med blokbogstaver og med sort eller blå kuglepen 1. AFSNIT 1 VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Henvisende Introducing Broker (hvis relevant): Virksomhedens

Læs mere

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK THE SPECIALIST IN TRADING AND INVESTMENT Page 1 of 6 1. INTRODUKTION 2 IDENTIFIKATION AF OG GENEREL OPLYSNING OM POTENTIELLE INTERESSEKONFLIKTER

Læs mere

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK SAXO BANK S POLICY FOR MANAGING CONFLICTS OF INTEREST POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK SPECIALISTEN I HANDEL OG INVESTERING Page 1 of 5 1. INTRODUKTION 1.1 Er udstedt i medfør af

Læs mere

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK THE SPECIALIST IN TRADING AND INVESTMENT Page 1 of 5 1. INTRODUKTION 1.1 Er udstedt i medfør af og i overensstemmelse med EU direktiv 2004/39/EF

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for rådgivning og individuel formue og porteføljepleje.

Almindelige forretningsbetingelser for rådgivning og individuel formue og porteføljepleje. Finanshuset Demetra Fondsmæglerselskab A/S Almindelige forretningsbetingelser for rådgivning og individuel formue og porteføljepleje. Nærværende almindelige forretningsbetingelser gælder i ethvert forhold

Læs mere

Du bedes returnere formularen med ovennævnte dokumentation enten til en kunderådgiver eller på til:

Du bedes returnere formularen med ovennævnte dokumentation enten til en kunderådgiver eller på  til: VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, herunder de Almindelige forretningsbetingelser som findes på vores

Læs mere

ANSØGNING TIL EF-SORTSMYNDIGHEDEN OM EF-SORTSBESKYTTELSE

ANSØGNING TIL EF-SORTSMYNDIGHEDEN OM EF-SORTSBESKYTTELSE Den Europæiske Union EF Sortskontor ANSØGNING TIL EF-SORTSMYNDIGHEDEN OM EF-SORTSBESKYTTELSE Via nationalt organ: Sag nr: Forbeholdt det nationale organ Udfyldes af Sortsmyndigheden Ansøgningsdato: Prioritetsdato:

Læs mere

Formular til kundeoprettelse - Erhverv

Formular til kundeoprettelse - Erhverv Vejledning til udfyldelse Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, herunder de Almindelige forretningsbetingelser som findes på vores

Læs mere

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer som psykolog Hjælp til at udfylde blanketten: Se vejledningen på side 6. Husk at skrive tydeligt og brug latinske bogstaver (ABCD

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser side 1 af 5 Forretningsbetingelser Almindelige Forretningsbetingelser for MOMENTUM MARKETS ApS. 1. INDLEDNING Disse almindelige forretningsbetingelser finder anvendelse i tilknytning til den af Momentum

Læs mere

Vejledning til fuldmagt

Vejledning til fuldmagt Vejledning til fuldmagt Inden du udfylder formularen, anbefaler vi, at du læser nedenstående vejledning. Personoplysninger Udfyld venligst formularen Personoplysninger for hver nøgleperson, der kan benytte

Læs mere

Den Europæiske Unions Tidende L 214/29

Den Europæiske Unions Tidende L 214/29 4.8.2006 Den Europæiske Unions Tidende L 214/29 KOMMISSIONENS DIREKTIV 2006/70/EF af 1. august 2006 om fastsættelse af gennemførelsesforanstaltninger til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/60/EF

Læs mere

Kundeoprettelse incl. egenerklæring for selskaber ApS, A/S, I/S, P/S og K/S

Kundeoprettelse incl. egenerklæring for selskaber ApS, A/S, I/S, P/S og K/S Kundeoprettelse incl. egenerklæring for selskaber ApS, A/S, I/S, P/S og K/S Som virksomhedens ejer skal du/i være oprettet som privatkunde i Lægernes Bank for, at virksomheden kan blive oprettet som erhvervskunde.

Læs mere

Denne vejledning er vigtig at læse før udfyldelse af anmeldelse. Trin 4 : Hvordan kan du anmelde din Ufrivillige Arbejdsløshed:

Denne vejledning er vigtig at læse før udfyldelse af anmeldelse. Trin 4 : Hvordan kan du anmelde din Ufrivillige Arbejdsløshed: Denne vejledning er vigtig at læse før udfyldelse af anmeldelse Trin 1: Kontrollér policen og betingelserne: Lifestyle Protection Kirkebierg Alle 86 b 2605 Brøndy Danmark Tel: +45 43 25 53 00 Fax: +45

Læs mere

AFTALE OM BRUG AF SWIPP

AFTALE OM BRUG AF SWIPP AFTALE OM BRUG AF SWIPP Følgende Aftale vedrører Virksomhedens brug af Swipp som betalingsinstrument til modtagelse af Swipp-betalinger. Definitionerne i bilag 1 gælder også denne Aftaleblanket. 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Læs mere

SKATTEMÆSSIGT HJEMSTED OG ENHEDENS EGENERKLÆRING

SKATTEMÆSSIGT HJEMSTED OG ENHEDENS EGENERKLÆRING SKATTEMÆSSIGT HJEMSTED OG ENHEDENS EGENERKLÆRING I henhold til lovgivningen om udveksling af finansielle kontooplysninger i forbindelse med skattesager (FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act) og CRS/DAC2

Læs mere

Bekendtgørelse om kompetencekrav til ansatte, der yder investeringsrådgivning og formidler information om visse investeringsprodukter 1)

Bekendtgørelse om kompetencekrav til ansatte, der yder investeringsrådgivning og formidler information om visse investeringsprodukter 1) BEK nr 864 af 23/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 16. februar 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 1912-0005 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Udnyt mulighederne i faldende markeder

Udnyt mulighederne i faldende markeder Hvad er en CFD? Udnyt mulighederne i faldende markeder CFD er giver dig mulighed for tjene penge i både faldende og stigende markeder. Der findes CFD er på almindelige aktier, aktieindeks, råvarer, valuta

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR DEPOTFORVALTNING Saxo Bank A/S

FORRETNINGSBETINGELSER FOR DEPOTFORVALTNING Saxo Bank A/S FORRETNINGSBETINGELSER FOR DEPOTFORVALTNING Saxo Bank A/S serious trading. worldwide. Forretningsbetingelser for depotforvaltning Saxo Bank A/S Disse Forretningsbetingelser for depotforvaltning består

Læs mere

Kære medlemmer. Jyske Bank A/S fremsætter betinget forligstilbud til foreningens medlemmer

Kære medlemmer. Jyske Bank A/S fremsætter betinget forligstilbud til foreningens medlemmer Lett Advokatfirma Adv. Henrik Puggaard J.nr. 237028-3 RMN NYHEDSBREV 10. SEPTEMBER 2012 Kære medlemmer Jyske Bank A/S fremsætter betinget forligstilbud til foreningens medlemmer Jyske Bank A/S fremsætter

Læs mere

Finansrådet og Børsmæglerforeningens bemærkninger til udkast til bekendtgørelse om organisatoriske krav

Finansrådet og Børsmæglerforeningens bemærkninger til udkast til bekendtgørelse om organisatoriske krav Finanstilsynet Mai-Brit Campos Nielsen Finansrådet og Børsmæglerforeningens bemærkninger til udkast til bekendtgørelse om organisatoriske krav Finansrådet og Børsmæglerforeningen har modtaget Finanstilsynets

Læs mere

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger 04.2015 Personlige oplysninger Formular, som skal udfyldes og underskrives af de tilknyttede personer i forbindelse med åbningen af en konto hos Jyske Bank (Gibraltar) Limited, 76 Main Street, P.O. Box

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic. HANDELSBETINGELSER køb over internettet Følgende betingelser gælder for alle aftaler indgået med NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.com,

Læs mere

Ansøgning om tilladelse som investeringsforening

Ansøgning om tilladelse som investeringsforening Ansøgning om tilladelse som investeringsforening Finanstilsynet henviser til lov om investeringsforeninger m.v. (LIF) bekendtgørelser udstedt i medfør af LIF Skemaet skal udfyldes af ansøgeren på dansk

Læs mere

Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter

Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter Indledning Bekendtgørelsen er udstedt med hjemmel i 43, stk. 3, og 373, stk. 4, i lov om finansiel virksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE

FORMULAR TIL KUNDEOPRETTELSE Udfyld formularen så nøjagtigt som muligt, elektronisk eller med blokbogstaver og med sort eller blå kuglepen 1. AFSNIT 1 VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Henvisende Introducing Broker (hvis relevant): Virksomhedens

Læs mere

Påtale og påbud om at sikre efterlevelse af investorbeskyttelsesbekendtgørelsen. unoterede aktier fra Københavns Andelskasses OTC-liste.

Påtale og påbud om at sikre efterlevelse af investorbeskyttelsesbekendtgørelsen. unoterede aktier fra Københavns Andelskasses OTC-liste. Københavns Andelskasse Att.: Direktionen Tingskiftevej 5 2900 Hellerup 3. oktober 2016 Ref. AMV/SBA J.nr. 6252-0363 Påtale og påbud om at sikre efterlevelse af investorbeskyttelsesbekendtgørelsen ved salg

Læs mere

Momentum Markets Globale Aktier A/S

Momentum Markets Globale Aktier A/S Momentum Markets Globale Aktier A/S Tegningstilsagn Tegningsblanket for køb af aktier i Momentum Markets Globale Aktier A/S. I tilknytning til dette tegningstilsagn erklærer investorer tillige at have

Læs mere

Sparinvest S.A. Politik for best execution og ordreudførelse

Sparinvest S.A. Politik for best execution og ordreudførelse Sparinvest S.A. Politik for best execution og ordreudførelse Sidst opdateret den 4. april 2018 Indhold 1. Formål... 3 2. Anvendelsesområde... 3 3. Best Execution... 3 3.1 Kriterier til at opnå best execution...

Læs mere

Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder på Færøerne

Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder på Færøerne Ansøgningsskema Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder på Færøerne Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om forlængelse

Læs mere

INFORMATION TIL INVESTORER OG DISTRIBUTØRER OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION TIL INVESTORER OG DISTRIBUTØRER OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER INFORMATION TIL INVESTORER OG DISTRIBUTØRER OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Maj 2018 1 Indledning 1.1 I henhold til Europa-Parlaments og Rådets Forordning (EU) 2016/679 er Investeringsforeningen C WorldWide

Læs mere

GL2_da_ Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem

GL2_da_ Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem Ansøgningsskema GL2_da_031016 Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om opholdstilladelse i Grønland,

Læs mere

SKADESANMELDELSE, ULYKKESFORSIKRING

SKADESANMELDELSE, ULYKKESFORSIKRING SKADESANMELDELSE, ULYKKESFORSIKRING Vær venlig at give så udførlige oplysninger som muligt, når du udfylder denne formular. Hvis der ikke er plads nok at skrive på i en rubrik, beder vi dig fortsætte på

Læs mere

Kundedata: Hvad siger loven og forhandlerkontrakten?

Kundedata: Hvad siger loven og forhandlerkontrakten? Kundedata: Hvad siger loven og forhandlerkontrakten? Indhold - Hvilke oplysninger må du registrere - Hvordan skal oplysningerne opbevares - Hvad må du bruge oplysningerne til - Hvordan må du videregive

Læs mere

Ordreudførelsespolitik

Ordreudførelsespolitik J.nr. 76-16780 Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 87993000 CVR-nr. 31843219 Ordreudførelsespolitik 1. Indledning Nærværende ordreudførelsespolitik ( politikken ) indeholder en beskrivelse af,

Læs mere

Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS

Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS Det er en forudsætning for oprettelse af virksomheden, at ejer er kunde i banken. Kundeoprettelsen af ejer skal ske på bankens hjemmeside

Læs mere

Forretningsomfang og skatteoplysninger - Erhverv/Foreninger

Forretningsomfang og skatteoplysninger - Erhverv/Foreninger Forretningsomfang og skatteoplysninger - Erhverv/Foreninger Dette skema indeholder 2 afsnit: 1. Det forventede brug af banken. 2. En eventuel skattepligt til andre lande end Danmark. Hvis virksomheden/foreningen

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

J E G V I L S I K R E M I N S A M L E V E R

J E G V I L S I K R E M I N S A M L E V E R J E G V I L S I K R E M I N S A M L E V E R MP Pension Pensionskassen for magistre og psykologer Lyngbyvej 20 2100 København Ø Tlf.: 39 15 01 02 Fax 39 15 01 99 CVR-nr. 20 76 68 16 mp@mppension.dk Sådan

Læs mere

Denne Cookie- og Privatlivspolitik ejes og drives af NORD.investments A/S, herefter omtalt ved NORD, vi, vores eller os.

Denne Cookie- og Privatlivspolitik ejes og drives af NORD.investments A/S, herefter omtalt ved NORD, vi, vores eller os. Cookie- og privatlivspolitik Introduktion Denne Cookie- og Privatlivspolitik ejes og drives af NORD.investments A/S, herefter omtalt ved NORD, vi, vores eller os. NORD er en digital investeringsrådgiver

Læs mere

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014)

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger Web sitet CookingLab.dk drives af virksomheden LOPEit Enkeltmandsvirksomhed med CVR nr. 35730885 Store Mølle Vej 14,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/kunde-

Læs mere

WHOIS-politik for.eu-domænenavne

WHOIS-politik for.eu-domænenavne WHOIS-politik for.eu-domænenavne 1/7 DEFINITIONER Termer, der er defineret i Vilkårene og/eller.eu-konfliktløsningsreglerne, skrives med stort begyndelsesbogstav heri. 1. POLITIK TIL BESKYTTELSE AF PRIVATLIVETS

Læs mere

HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn)

HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) FÆRFÆR/S G3 Forbeholdt myndighederne HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) GL/SG2_da_150814 Ansøgning om opholdstilladelse i

Læs mere

SCOPE INVESTMENT FONDSMÆGLERSELSKAB A/S. Almindelige forretningsbetingelser

SCOPE INVESTMENT FONDSMÆGLERSELSKAB A/S. Almindelige forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser December 2016 Indholdsfortegnelse 1. GENERELT... 3 1.1 Betingelsernes anvendelsesområde... 3 1.2 Scope Investments serviceydelser og rådgivning... 3 1.3 Samarbejdspartnere...

Læs mere

P O R T E F Ø L J E M A N A G E M E N T A F T A L E

P O R T E F Ø L J E M A N A G E M E N T A F T A L E P O R T E F Ø L J E M A N A G E M E N T A F T A L E mellem FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S (herefter FormueFyn) og (herefter Kunden ) (FormueFyn og kunden benævnes Parterne ) FormueFyn Fondsmæglerselskab

Læs mere

Ankenævnet for investeringsfonde

Ankenævnet for investeringsfonde Amaliegade 8 B, 2. sal 1256 København K sek@fanke.dk Tlf. (+45) 3543 6333 Fax (+45) 3543 7104 /UWK A F G Ø R E L S E a f 4. juli 2017 KLAGER: INDKLAGEDE: Hellerup Finans A/S Reference: KLAGEEMNE: LEDETEKST:

Læs mere

FO/FA3. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel)

FO/FA3. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA FO/FA3_da_110814 Ansøgning

Læs mere

Pårørendefuldmagt vedrørende økonomi

Pårørendefuldmagt vedrørende økonomi Pårørendefuldmagt vedrørende økonomi Fuldmagtsgiver og fuldmægtig Undertegnede udsteder hermed fuldmagt til at handle på mine vegne i det omfang, som er beskrevet her i dokumentet og med samme virkning,

Læs mere

Ansøgningsskema FO2_da_031016

Ansøgningsskema FO2_da_031016 Ansøgningsskema FO2_da_031016 Ansøgning om opholdstilladelse på Færøerne som medfølgende familiemedlem Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om opholdstilladelse på Færøerne,

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion. 2. Vores behandlingsaktiviteter Kundesamarbejdet

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion. 2. Vores behandlingsaktiviteter Kundesamarbejdet Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion Haamann Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (Haamann) er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af

Læs mere

Politik til imødegåelse af interessekonflikter

Politik til imødegåelse af interessekonflikter J.nr. 74-12295 Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 CVR-nr. 31843219 Nærværende politik for Danske Andelskassers Bank A/S (i det følgende benævnt DAB) er udarbejdet med udgangspunkt i

Læs mere

Tillæg til. Tilbudsdokument af 29. februar vedrørende. anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i

Tillæg til. Tilbudsdokument af 29. februar vedrørende. anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i Tillæg til Tilbudsdokument af 29. februar 2016 vedrørende anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i Copenhagen Network A/S (CVR-nr. 26 68 56 21) Fremsat af Dansk OTC A/S (CVR-nr. 32

Læs mere

Sådan er priserne i June sat sammen

Sådan er priserne i June sat sammen Side 1 af 6 June Danske Bank Holmens Kanal 2-12 1092 København K +4545122230 junesupport@danskebank.dk www.june.dk Sådan er priserne i June sat sammen Her får du et overblik over de elementer, der udgør

Læs mere

1.3 Formålet med denne politik er at forhindre, at en interessekonflikt bliver udnyttet af Selskabet eller dets medarbejdere til skade for kunden.

1.3 Formålet med denne politik er at forhindre, at en interessekonflikt bliver udnyttet af Selskabet eller dets medarbejdere til skade for kunden. 1. Indledning 1.1 Denne politik ( Politik for håndtering af interessekonflikter ) definerer og skitserer retningslinjerne for Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ( Selskabet ) i relation til interessekonflikter.

Læs mere

Sådan er priserne i June sat sammen

Sådan er priserne i June sat sammen Side 1 af 6 June Danske Bank Holmens Kanal 2-12 1092 København K +4545122230 junesupport@danskebank.dk www.june.dk Sådan er priserne i June sat sammen Her får du et overblik over de elementer, der udgør

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser Fondsmæglerselskabet InvesteringsRådgivning A/S s almindelige forretningsbetingelser gælder mellem selskabet og selskabets kunder med mindre andet skriftligt er aftalt.

Læs mere

Den Jyske Sparekasses salg af garantbeviser

Den Jyske Sparekasses salg af garantbeviser Den Jyske Sparekasse Att.: Direktionen Borgergade 3 7200 Grindsted 18. september 2013 Ref. csr J.nr. 6072-0255 Den Jyske Sparekasses salg af garantbeviser Påbud Finanstilsynet påbyder Den Jyske Sparekasse

Læs mere

1. Hvem skal have tilladelse til at drive virksomhed som investeringsrådgiver?

1. Hvem skal have tilladelse til at drive virksomhed som investeringsrådgiver? Investeringsrådgivere 1. Hvem skal have tilladelse til at drive virksomhed som investeringsrådgiver? Efter 343 a, stk. 1, i lov om finansiel virksomhed skal virksomheder, der udøver investeringsrådgivning

Læs mere

Ansøgning om tidsubegrænset ophold efter EU-retten

Ansøgning om tidsubegrænset ophold efter EU-retten Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr. / Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA OD2/D_da_010414

Læs mere

Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER

Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER Formuepleje A/S, Fondsmæglerselskab ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER Betingelsernes anvendelsesområde Formuepleje A/S Almindelige

Læs mere

Laufen Nordic A/S: Generelle betingelser for online-handel

Laufen Nordic A/S: Generelle betingelser for online-handel Laufen Nordic A/S: Generelle betingelser for online-handel [www.laufen-cleanet.com] er et salgssted, hvor Laufen Nordic A/S (herefter Laufen) tilbyder vise produkter fra Laufen. På denne hjemmeside kan

Læs mere

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S Selskabsmeddelelse 31/2019 12. juni 2019 Indkaldelse med dagsorden til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com

Læs mere

INVESTOR OG KUNDEPOLITIK

INVESTOR OG KUNDEPOLITIK Gør mere for din formue INVESTOR OG KUNDEPOLITIK Ved værdipapirhandel for Difko Fondsmæglerselskab A/S Difko Fondsmæglerselskab A/S 2 Indholdsfortegnelse Baggrund... 4 Generel investor- og kundepolitik...

Læs mere

Aftale om depot og handel med værdipapirer. indgår her en aftale med Danske Bank (herefter banken) om depot og handel med værdipapirer.

Aftale om depot og handel med værdipapirer. indgår her en aftale med Danske Bank (herefter banken) om depot og handel med værdipapirer. Aftale om depot og handel med værdipapirer Navn Adresse CPR-nr. XXXXXXXX XXXXXXXX XXXXXX-XXXX indgår her en aftale med Danske Bank (herefter banken) om depot og handel med værdipapirer. Stamoplysninger

Læs mere

DEN DANSKE CENTRALMYNDIGHED ANSØGNINGSBLANKET

DEN DANSKE CENTRALMYNDIGHED ANSØGNINGSBLANKET DANSK CENTRALMYNDIGHED DEN DANSKE CENTRALMYNDIGHED ANSØGNINGSBLANKET Afsnit 1: Sæt kryds nedenfor ud for den type ansøgning, som det drejer sig om. Ansøgning om tilbagegivelse Ansøgning om fastsættelse

Læs mere

Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014)

Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014) Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger (Indsæt følgende oplysninger om jer) Juridisk navn Organisationsform CVR. nr. Adresse (fra CVR registret),

Læs mere

Informationsmøde i UP. 4. november 2013

Informationsmøde i UP. 4. november 2013 Informationsmøde i UP 4. november 2013 Fra dobbeltnotering til enkelt notering Nasdaq CPH 4,6% Bursa Malaysia 95,4% Bursa Malaysia 100% UPs aktiekapital UPs aktiekapital UP vil stadig være noteret (Bursa

Læs mere

Egenerklæring for juridiske personer til brug for FATCA og CRS formål

Egenerklæring for juridiske personer til brug for FATCA og CRS formål Egenerklæring for juridiske personer til brug for FATCA og CRS formål Del 1 Information om kontohaver Selskabets navn Nuværende adresse Postadresse (udfyldes kun, hvis denne er forskellig fra adresse ovenfor)

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Bank A/S Danske Bank / Ekstraordinær generalforsamling 1 Ekstraordinær generalforsamling i Danske Bank A/S Fondskode DK0010274414 Danske Bank / Ekstraordinær generalforsamling 3 Danske Bank A/S ( Danske Bank )

Læs mere

Handelsbetingelser, gældende for private

Handelsbetingelser, gældende for private Handelsbetingelser, gældende for private Generelle oplysninger Aktieselskab 16731803 info@ep.dk 98137722 1992 Betaling På www.ep.dk kan der betales med: Dankort (ingen gebyrer) Nationalt udstedt kreditkort

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

EØSU s civilsamfundspris Erklæring på tro og love vedrørende udelukkelseskriterier og deltagelseskriterier

EØSU s civilsamfundspris Erklæring på tro og love vedrørende udelukkelseskriterier og deltagelseskriterier Det Europæiske Økonomiske og Sociale Udvalg EØSU s civilsamfundspris Erklæring på tro og love vedrørende udelukkelseskriterier og deltagelseskriterier Undertegnede [navnet på den person, der underskriver

Læs mere

Pårørendefuldmagt vedrørende økonomi

Pårørendefuldmagt vedrørende økonomi Pårørendefuldmagt vedrørende økonomi Fuldmagtsgiver og fuldmægtig Undertegnede udsteder hermed fuldmagt til at handle på mine vegne i det omfang, som er beskrevet her i dokumentet og med samme virkning,

Læs mere

Handels og Ordreudførelsespolitik for Detail og Professionelle Kunder

Handels og Ordreudførelsespolitik for Detail og Professionelle Kunder Handels og Ordreudførelsespolitik for Detail og Professionelle Kunder Spread betting og CFD'er er højrisiko investeringer. Din kapital står på spil. Spread Betting og CFD'er er ikke velegnede til alle

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Berlin III A/S.

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5 / 2013 Birkerød, 13. marts 2013 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Berlin III A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Torsdag den

Læs mere

Investorbeskyttelse. Resumé. Høringssvar. Finanstilsynet. Att.: Carsten Stege Rasmussen. Århusgade København Ø

Investorbeskyttelse. Resumé. Høringssvar. Finanstilsynet. Att.: Carsten Stege Rasmussen. Århusgade København Ø Finanstilsynet Att.: Carsten Stege Rasmussen Århusgade 110 2100 København Ø Investorbeskyttelse Resumé B Ø R S M Æ G L E R - F O R E N I N G E N Direktivnær implementering og proportionalitet Finanstilsynet

Læs mere

GL/SG3. Forbeholdt myndighederne Modtaget af (stempel og navn) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID

GL/SG3. Forbeholdt myndighederne Modtaget af (stempel og navn) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA GL/SG3_da_150814 Ansøgning

Læs mere

Business Online kontofuldmagt

Business Online kontofuldmagt Der skal underskrives en fuldmagtsblanket for hver enkelt fuldmagtshaver. Fuldmagtsgiver/kontohaver Virksomhedens navn CVR-nr./Kundenummer Fuldmagtshaver/bruger CPR-nr. Fuldmagtsgiver/kontohaver giver

Læs mere