Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis."

Transkript

1 Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

2 God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn og vedligehold. Men det gør vi. Faktisk for din skyld. Vi kender din bil i hver eneste detalje og ved, hvor holdbar den er, når man tager sig kærligt af den. Men hvordan tager man sig kærligt af en Mercedes? Og hvem skal gøre det? Vores anbefaling vil naturligvis være: et autoriseret Mercedes-Benz værksted. Vi kan oven i købet tilbyde dig en serviceaftale med en fast ydelse pr. måned i aftaleperioden, så du ikke pludselig står over for nogle uforudsete udgifter. Det kalder vi god service. Tilmed sikrer du dig, at al service foregår efter fabrikkens bestemmelser. Og udføres af mekanikere, der er uddannet af Mercedes-Benz. Dermed har de både erfaring og know how og ved præcis, hvordan alt specialværktøj og diagnoseudstyr skal anvendes. Desuden bruger de kun originale reservedele. Dertil kommer, at uanset hvilken serviceaftale du vælger, er du sikret mobilitet og hurtig hjælp i tilfælde af en ulykke, punktering eller hærværk takket være vores mobilitetsservice Mobilo.* Her i brochuren kan du få et hurtigt overblik over de tre former for Mercedes-Benz serviceaftaler og muligheden for at forlænge fabriksgarantien. Læs mere om mulighederne på de kommende sider og overvej hvilken løsning, der passer bedst til dit kørselsbehov - og din tryghed.** Læs mere om Mercedes-Benz serviceaftaler og forlænget garanti på * I henhold til vilkårene for Mobilo. ** Mercedes-Benz serviceaftaler og forlænget garanti tilbydes udelukkende i forbindelse med køb af en Mercedes-Benz personbil til brug for normal personbefordring hos en autoriseret Mercedes-Benz forhandler i Danmark.

3 Advance Service Compact Service ClassicPlus Service Excellent Forlænget garanti. Fortsæt din bekymringsfrie kørsel efter fabriksgarantien er udløbet. Med Advance har du mulighed for at forlænge din bils garanti med 1 eller 2 år. Serviceeftersyn. Hold din bil i tip-top stand. Service Compact dækker alle serviceeftersyn i henhold til bilens serviceplan i aftaleperioden. Serviceeftersyn og forlænget garanti. Service ClassicPlus forlænger bilens garanti i aftaleperioden og dækker alle serviceeftersyn i henhold til bilens serviceplan. Serviceeftersyn, forlænget garanti og normal slitage. All inclusive til bekymringsfri kørsel. Service Excellent omfatter forlænget garanti, serviceeftersyn og reparationer som følge af normal slitage samt omkostninger til lovpligtigt periodisk syn. Overblik over dækning Advance Service Compact Service Forlænget garanti Normal slitage Service ClassicPlus Service Excellent

4

5 Advance Advance. Forlæng din fabriksgaranti i op til 2 år. Din nye Mercedes-Benz er naturligvis født med 2 års fabriksgaranti. Men du har desuden mulighed for at forlænge garantiperioden med yderligere 1 eller 2 år. Denne udvidelse hedder Advance og kan købes som en helt separat dækning. Dine fordele: Fuld garanti i hele aftaleperioden. Sikkerheden i din bil forbliver i top takket være brug af autoriseret værksted og Mercedes-Benz originaldele. Optimal sikring af din bils værdi. Advance overføres automatisk til en ny ejer, hvis bilen sælges i garantiperioden.* Europadækning. Frit valg mellem autoriserede Mercedes-Benz serviceværksteder i Danmark samt ved nedbrud i udlandet adgang til Mercedes-Benz omfattende servicenetværk i hele Europa.* Kort om Advance Hvad er inkluderet Periode Gyldighed Kilometer Betaling Reparationer som følge af materiale- og fabrikationsfejl på mekaniske og elektroniske dele.* Den 2-årige fabriksgaranti kan forlænges med yderligere 1 eller 2 år, så din Mercedes-Benz er omfattet af garanti i op til maksimalt 4 år.** Aftalen tilbydes, når du køber en ny Mercedes-Benz personbil, der skal anvendes til almindelig personbefordring. Gælder ikke AMG-modeller. Maks km. Engangsbeløb, når aftalen indgås. * I henhold til betingelserne for Advance. ** Advance tilbydes i forbindelse med køb af bil fra en autoriseret Mercedes-Benz forhandler inden fabriksgarantiens udløb.

6 Service Compact Service Compact. Tænk ikke på service. Det gør vi. I bund og grund handler en serviceaftale om, at du ikke skal spekulere over din bils løbende service og optimering. I stedet betaler du en fast pris pr. måned, og når din bils digital-display fortæller, at næste service nærmer sig, kontakter du dit autoriserede Mercedes-Benz værksted. Service Compact dækker alle udgifter til serviceeftersyn i henhold til bilens serviceplan og sikrer, at din bil kommer i de bedste hænder hos dit autoriserede Mercedes-Benz serviceværksted. Dine fordele: Dækker alle udgifter til serviceeftersyn i henhold til bilens serviceplan i aftaleperioden. Optimal sikring af din bils værdi. Sikkerheden i din Mercedes forbliver i top takket være brug af autoriseret værksted og Mercedes-Benz originaldele. Frit valg mellem autoriserede Mercedes-Benz serviceværksteder i Danmark. Med en serviceaftale forlænges Mercedes-Benz mobilitetsservice Mobilo fra service til service.* Service Compact kan overføres til en ny ejer, hvis bilen sælges i aftaleperioden.* Kort om Service Compact Hvad er inkluderet Periode Gyldighed Kilometer Betaling Serviceeftersyn i henhold til bilens serviceplan inkl. arbejdsløn, olie, smøremidler og servicedele.** Op til 5 år fra bilens første indregistreringsdato. Aftalen tilbydes, når du køber en ny Mercedes-Benz personbil, der skal anvendes til almindelig personbefordring. Op til maks km. Engangsbeløb eller en fast ydelse pr. måned, kvartal, halvår eller årligt. * I henhold til betingelserne for Mobilo. ** I henhold til betingelserne for Service Compact.

7

8

9 Service ClassicPlus Service ClassicPlus. Endnu mere tryghed til din nye Mercedes. Alene det at købe en ny Mercedes giver en meget stor portion tryghed. Men hvorfor ikke øge trygheden yderligere med Service ClassicPlus. Så er du sikret fuld garanti i aftaleperioden og får alle udgifter til serviceeftersyn dækket i henhold til bilens serviceplan. Naturligvis udført efter fabrikkens standarder på et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted. Dine fordele: Fuld garanti i hele aftaleperioden. Dækker alle udgifter til serviceeftersyn i henhold til bilens serviceplan. Optimal sikring af din bils værdi. Sikkerheden i din Mercedes forbliver i top takket være brug af autoriseret værksted og Mercedes-Benz originaldele. Europadækning. Frit valg mellem autoriserede Mercedes-Benz serviceværksteder i Danmark samt ved nedbrud i udlandet adgang til Mercedes-Benz omfattende servicenetværk i hele Europa.** Med en serviceaftale forlænges Mercedes-Benz mobilitetsservice Mobilo fra service til service.* Service ClassicPlus kan overføres til en ny ejer, hvis bilen sælges i aftaleperioden. Kort om Service ClassicPlus Hvad er inkluderet Periode Gyldighed Kilometer Betaling Reparationer som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på mekaniske og elektroniske dele samt serviceeftersyn i henhold til bilens serviceplan inkl. arbejdsløn, olie, smøremidler og servicedele.** Op til 5 år fra bilens første indregistrering. Aftalen tilbydes, når du køber en ny Mercedes-Benz personbil, der skal anvendes til almindelig personbefordring. Dette omfatter ikke AMG-modeller. Op til maks km. Engangsbeløb eller en fast ydelse pr. måned, kvartal, halvår eller årligt. * I henhold til betingelserne for Mobilo. ** I henhold til betingelserne for Service ClassicPlus.

10 Service Excellent Service Excellent. Maksimal dækning. Med Service Excellent har du mulighed for at sikre dig mod næsten enhver tænkelig, uforudset udgift til din nye Mercedes-Benz. Udover fuld garanti i aftaleperioden dækker Service Excellent også alle udgifter til serviceeftersyn og reparationer som følge af normal slitage samt omkostninger i forbindelse med lovpligtigt periodisk syn. Dine fordele: Fuld garanti i hele aftaleperioden. Dækker udgifter til serviceeftersyn i henhold til bilens serviceplan. Dækker udgifter til reparationer som følge af normal slitage.** Optimal sikring af din bils værdi. Dækker omkostninger i forbindelse med fremstilling af bilen til lovpligtigt periodisk syn. Europadækning. Frit valg mellem autoriserede Mercedes-Benz serviceværksteder i Danmark samt ved nedbrud i udlandet adgang til Mercedes-Benz omfattende servicenetværk i hele Europa.** Sikkerheden i din Mercedes forbliver i top takket være brug af autoriseret værksted og Mercedes-Benz originaldele. Med en serviceaftale forlænges Mercedes-Benz mobilitetsservice Mobilo fra service til service.* Service Excellent kan overføres til en ny ejer, hvis bilen sælges i aftaleperioden. Kort om Service Excellent Hvad er inkluderet Periode Gyldighed Kilometer Betaling Reparationer som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på mekaniske og elektroniske dele, reparationer som følge af normal slitage samt serviceeftersyn i henhold til bilens serviceplan inkl. arbejdsløn, olie, smøremidler og servicedele.** Op til 5 år fra bilens første indregistrering. Aftalen tilbydes, når du køber en ny Mercedes-Benz personbil, der skal anvendes til almindelig personbefordring. Op til maksimalt km Engangsbeløb eller en fast ydelse pr. måned, kvartal, halvår eller årligt. * I henhold til betingelserne for Mobilo. ** I henhold til betingelserne for Service Excellent.

11

12 Ønsker du yderligere information om serviceaftaler til din Mercedes, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste, autoriserede Mercdes-Benz forhandler. Bemærk følgende angående oplysningerne i denne brochure: der tages forbehold for trykfejl. Efter redaktionens afslutning d kan der være foretaget ændringer på produktet. Såfremt sælger eller producent anvender symboler eller numre til at betegne et produkt med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Denne brochure kan ligeledes omtale typer og serviceydelser, som ikke tilbydes i visse lande. Udsagn, der vedrører lov-, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder imidlertid kun for Danmark på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt gerne din Mercedes-Benz forhandler for at få oplysninger om gældende love og bestemmelser i Danmark eller de aktuelt gældende bestemmelser i dit land.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Din Mercedes-Benz i de bedste hænder. Når du vælger et autoriseret serviceværksted.

Din Mercedes-Benz i de bedste hænder. Når du vælger et autoriseret serviceværksted. Din Mercedes-Benz i de bedste hænder. Når du vælger et autoriseret serviceværksted. Sørg for, at din Mercedes bliver ved med at være en Mercedes! Mercedes-Benz står for kvalitet ned i den mindste detalje.

Læs mere

Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil.

Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil. Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil. En Mercedes-Benz serviceaftale giver dig tryghed som bilejer, for du ved, hvad din service kommer til at koste i hele aftaleperioden.

Læs mere

Hyundai Serviceaftale. Enkelt og sikkert.

Hyundai Serviceaftale. Enkelt og sikkert. Hyundai Serviceaftale. Enkelt og sikkert. Større tryghed i dit bilbudget. Vil du gerne kende udgifterne til din bils service og samtidig have, at den bliver passet efter alle forskrifter, så er en Hyundai

Læs mere

Mercedes-Benz MobiloVan. Din mobilitet er vores drivkraft.

Mercedes-Benz MobiloVan. Din mobilitet er vores drivkraft. Mercedes-Benz MobiloVan. Din mobilitet er vores drivkraft. Vi sørger for, at du kommer videre. I 30 år. Fri bane for Mercedes-Benz Citan, Sprinter og Vito: Med mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan,

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If 100% ORIGINAL = KVALITET Med en Ford Forsikring henvises du altid til et autoriseret Ford værksted, hvor der benyttes originale reservedele. SERIØSE

Læs mere

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem.

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem.. Fast pris. Fuld Service. Serviceeftersyn. Dækket. BMW Service www.bmw.dk/bsi Ren køreglæde sliddele. Inklusive. udvidet garanti.

Læs mere

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If.

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Seriøse fordele Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glas skadedækning på din forrude? Vil

Læs mere

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil ANSVAR/KASKO SERVICEAFTALE REPARATIONSAFTALE

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil ANSVAR/KASKO SERVICEAFTALE REPARATIONSAFTALE AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil ANSVAR/KASKO SERVICEAFTALE REPARATIONSAFTALE Bilforsikring AutoBranchen Danmark Bilforsikring. Den mest enkle og overskuelige privatbil

Læs mere

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil

AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil AutoBranchen Danmarks forsikringer - masser af fordele for dig og din bil Ansvar/Kasko ServiceAFTALE ReparationSAFTALE Bilforsikring AutoBranchen Danmark Bilforsikring. Den mest enkle og overskuelige privatbil

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

D A F Bilforsikring VIDEN TIL FORSKEL. AutoBranchen Danmark. en fusion af

D A F Bilforsikring VIDEN TIL FORSKEL. AutoBranchen Danmark. en fusion af D A F Bilforsikring AutoBranchen Danmark VIDEN TIL FORSKEL AutoBranchen Danmark en fusion af D A F Bilforsikring D A F Bilkøb alt inklusiv D A F har i samarbejde med Mondux Assurance Agentur A/S indgået

Læs mere

FORD FORSIKRING. til erhvervskunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til erhvervskunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til erhvervskunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 100% ORIGINAL = KVALITET. MED EN MINI FORSIKRING HENVISES DU ALTID TIL ET AUTORISERET MINI VÆRKSTED, HVOR DER BENYTTES ORIGINALE RESERVEDELE. Vil

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU EN EKSTRAGOD GLASSKADEDÆKNING PÅ DIN FORRUDE? VIL DU UNDGÅ AT BEKYMRE DIG

Læs mere

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If 3 fordele ved Renault Forsikring - Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? - Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

ŠKODA FORSIKRING TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. Citigo

ŠKODA FORSIKRING TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. Citigo ŠKODA FORSIKRING TIL KUNDER I SAMARBEJDE MED IF Citigo 3 FORDELE VED ŠKODA FORSIKRING Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED MINI FORSIKRING. Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glasskadedækning på din forrude? Vil du undgå at bekymre dig om buler og småskader,

Læs mere

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM.

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. Ren køreglæde GIV KØREGLÆDEN ET EKSTRA GEAR. Med en engangsydelse giver dig frihed

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

DACIA TRYGHEDSPAKKE GIVER DIG STØRRE TRYGHED SOM BILEJER

DACIA TRYGHEDSPAKKE GIVER DIG STØRRE TRYGHED SOM BILEJER DACIA TRYGHEDSPAKKE GIVER DIG STØRRE TRYGHED SOM BILEJER DACIA TRYGHEDSPAKKE TÆNK HVIS DU KUN BEHØVER AT TÆNKE PÅ DIN BIL, NÅR DU BRUGER DEN Når du køber en ny bil, ønsker du at gøre livet mere enkelt,

Læs mere

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM.

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. Ren køreglæde SERVICEEFTERSYN. Dækket. SLIDDELE. Inklusive. UDVIDET GARANTI. Dækket.

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING. i samarbejde med If

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING. i samarbejde med If FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING i samarbejde med If VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER: INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING - Dækker skader

Læs mere

ALD Bilforsikring. i samarbejde med If

ALD Bilforsikring. i samarbejde med If ALD Bilforsikring i samarbejde med If ALD CARMARKET Hos ALD carmarket finder du Danmarks største udvalg af nyere brugte biler. Vores brugte biler har oftest kørt som firmabiler via ALD Automotive. Det

Læs mere

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF 100% ORIGINAL = KVALITET Med Forhandlerforeningens Bilforsikring henvises du altid til et autoriseret Peugeot værksted, hvor der benyttes originale

Læs mere

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK 5 Års Triple Garanti er et resultat af vores fremragende produktkvalitet kombineret med enestående service. Konceptet indeholder en 5-årig garanti og en lang række supplerende tillægsydelser, som alle

Læs mere

FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF 500 FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER: Introforsikring Intro Kasko Intro Super ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING Dækker skader på din bil. Lånebil

Læs mere

BMW Forsikring i samarbejde med If. Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

BMW Forsikring i samarbejde med If. Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF BMW Forsikring i samarbejde med If Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super: INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER Ansvarsforsikring (lovpligtig). Kaskoforsikring.

Læs mere

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi Hyundai -Plus Total styr på din biløkonomi Finansiering - lidt mere overblik Med Hyundai Plus er du altid sikker på finansiering til konkurrencedygtige priser. - og som er præcist skræddersyet til dig

Læs mere

Bekymringsfrihed er standardudstyr. PrivatLeasing program 2016

Bekymringsfrihed er standardudstyr. PrivatLeasing program 2016 Bekymringsfrihed er standardudstyr. PrivatLeasing program 2016 Mercedes-Benz A-Klasse. Mercedes-Benz A 180 d. PrivatLeasing 3.095 kr./md. Engangsydelse 30.000 kr. Etableringsomkostninger 5.025 kr. Løbetid

Læs mere

Bytteværdi. Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet.

Bytteværdi. Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet. Bytteværdi Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet. Bates y&r 2235 09/10 10.000. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og ændringer. Bytteværdi Byt, og spar

Læs mere

MINI FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

MINI FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF MINI FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING Dækker skader på din bil. Lånebil ved

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

ALD Bilforsikring. i samarbejde med If

ALD Bilforsikring. i samarbejde med If ALD Bilforsikring i samarbejde med If Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super: Introforsikring Intro Kasko Intro Super ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING - Dækker skader på din bil. - Lånebil

Læs mere

Når forretningen skal være godt kørende.

Når forretningen skal være godt kørende. 1705 Mercedes-Benz Finans Danmark AS Stamholmen 157, 1 2650 Hvidovre www.mercedes-benz.dk Når forretningen skal være godt kørende. Mercedes-Benz Finans er et fuldt ejet datterselsakb inden for Daimler

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Renault FORSIKRING i samarbejde med If

Renault FORSIKRING i samarbejde med If Renault FORSIKRING i samarbejde med If 100% original = kvalitet Med en Renault Forsikring henvises du altid til et autoriseret Renault værksted, hvor der benyttes originale reservedele. - Vil du sikre

Læs mere

ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super: Introforsikring Intro Kasko Intro Super Ansvarsforsikring (lovpligtig) Kaskoforsikring Dækker skader på din bil. Lånebil

Læs mere

CharterWay Service. Serviceaftaler til din Mercedes-Benz lastbil.

CharterWay Service. Serviceaftaler til din Mercedes-Benz lastbil. CharterWay Service. Serviceaftaler til din Mercedes-Benz lastbil. Med CharterWay Service holder du din forretning godt kørende på den lønsomme måde. Mercedes-Benz er verdens første og største leverandør

Læs mere

TRYGHED I BILBUDGETTET

TRYGHED I BILBUDGETTET TRYGHEDSAFTALE Slut med værkstedsregninger! TRYGHED I BILBUDGETTET Hos Karvil Biler har du som kunde mulighed for at tegne en tryghedsaftale, som er vores serviceaftale, der sikrer dig at du ikke møder

Læs mere

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem.

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. BMW Service www.bmw.dk/bsi. Fast pris. Fuld Service. Serviceeftersyn. Dækket. sliddele. Inklusive. udvidet garanti. Dækket. Ren

Læs mere

Serviceabonnement: Sæt din bils service i automatgear. For everything your car needs.

Serviceabonnement: Sæt din bils service i automatgear. For everything your car needs. Sæt din bils service i automatgear For everything your car needs. Det handler ikke en dyt om biler. Det handler om ro i maven. Der kan være mange pludselige udgifter, når man har bil. Men service behøver

Læs mere

MONTAGE, INSTALLATION & SERVICE -ALTID DET INDLYSENDE VALG

MONTAGE, INSTALLATION & SERVICE -ALTID DET INDLYSENDE VALG SERVICEAFDELING MONTAGE, INSTALLATION & SERVICE -ALTID DET INDLYSENDE VALG WWW.JET-DOMEX.DK DIN FORETRUKNE LØSNING INDEN FOR OVENLYS, BRANDVENTILATION OG SERVICE Vi producerer og leverer alle former for

Læs mere

CharterWay Service. Serviceaftaler til din Mercedes-Benz transporter.

CharterWay Service. Serviceaftaler til din Mercedes-Benz transporter. CharterWay Service. Serviceaftaler til din Mercedes-Benz transporter. Med CharterWay Service holder du din forretning godt kørende på den lønsomme måde. Mercedes-Benz er verdens første og en af de største

Læs mere

Mobilitet. når som helst, hvor som helst. Ring til følgende telefonnummer for at få hjælp i Danmark og i udlandet: + 45 70 20 18 58

Mobilitet. når som helst, hvor som helst. Ring til følgende telefonnummer for at få hjælp i Danmark og i udlandet: + 45 70 20 18 58 SEAT Vejhjælp SEAT Vejhjælp Service Mobilitet når som helst, hvor som helst Med SEAT Vejhjælp Service Mobilitet er du garanteret du garanteret fuld og pålidelig fuld og pålidelig vejhjælp uden vejhjælp

Læs mere

CharterWay Service. Serviceaftaler til din Mercedes-Benz lastbil.

CharterWay Service. Serviceaftaler til din Mercedes-Benz lastbil. CharterWay Service. Serviceaftaler til din Mercedes-Benz lastbil. Med CharterWay Service holder du din forretning godt kørende på den lønsomme måde. Mercedes-Benz er verdens første og største leverandør

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen

Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen Returnering og slutinspektion af din bil Information og tips Fair og gennemskuelig: Vores vurdering af din bil. Med denne

Læs mere

Serviceaftaler. Serviceaftaler optimerer udstyrets sikkerhed og sænker dine samlede driftsomkostninger.

Serviceaftaler. Serviceaftaler optimerer udstyrets sikkerhed og sænker dine samlede driftsomkostninger. Serviceaftaler Serviceaftaler optimerer udstyrets sikkerhed og sænker dine samlede driftsomkostninger www.schneider-electric.dk ENERGY Få en serviceaftale, der er skræddersyet til dine behov Det er en

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE.

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. BMW Service www.bmwi.dk Ren køreglæde LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. BSI prisliste 11_2015 BMWi.indd 1 31-03-2016

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

BMW Garanti BMW Vejhjælp BMW Service Inclusive BMW Skadeservice. www.bmw.dk. Ren køreglæde BMW GARANTIHÆFTE.

BMW Garanti BMW Vejhjælp BMW Service Inclusive BMW Skadeservice. www.bmw.dk. Ren køreglæde BMW GARANTIHÆFTE. BMW Garanti BMW Vejhjælp BMW Service Inclusive BMW Skadeservice www.bmw.dk Ren køreglæde BMW GARANTIHÆFTE. Opbevares sammen med bilens øvrige papirer. Garantibevis. Oplysninger om bilen. Model Stelnummer

Læs mere

Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60

Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Mobilitetsservice en oversigt Telefon +45 80 20 30 60 I Danmark I udlandet Mobilitetsservice Som Audi-ejer har du adgang til en unik service, der

Læs mere

Scantruck sikrer dig optimal udnyttelse af din maskinpark

Scantruck sikrer dig optimal udnyttelse af din maskinpark SERVICE 2019/2020 Scantruck sikrer dig optimal udnyttelse af din maskinpark Få strakshjælp inden for to timer, hvis din maskine er brudt sammen. Vi garanterer assistance døgnet rundt inden for maksimalt

Læs mere

Bosch Service Vejhjælp. Bosch Car Service...all, good, fair price. www.boschcarservice.dk

Bosch Service Vejhjælp. Bosch Car Service...all, good, fair price. www.boschcarservice.dk Bosch Service Vejhjælp Bosch Car Service...all, good, fair price. www.boschcarservice.dk Bosch Service Vejhjælp er din garanti for mobilitet på vejen. Service værksted Står man pludselig med en bil, der

Læs mere

Kontorstole MARKUS og VOLMAR

Kontorstole MARKUS og VOLMAR Kontorstole MARKUS og VOLMAR 01_012 Livet i hjemmet og på arbejdspladsen stiller store krav til kontorstole hver dag. MARKUS og VOLMAR kontorstole er testet efter de strengeste standarder, der gælder for

Læs mere

MercedesServiceCard til erhvervskøretøjer.

MercedesServiceCard til erhvervskøretøjer. Hvis du har spørgsmål om MercedesServiceCard, så er du velkommen til at kontakte os når som helst: MercedesService Card GmbH & Co. KG Mainparkstrasse 2-4 D-63801 Kleinostheim Tlf.: +49 (0)6027/ 50 95 67

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

LIND JENSEN SPILDEVAND

LIND JENSEN SPILDEVAND Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN SPILDEVAND En afdeling af Lind Jensens

Læs mere

RENAULT SERVICEPRISER 2018

RENAULT SERVICEPRISER 2018 SERVICEPRISER 2018 Model Årgang A-Service (inkl. pollenfilter) B-Service (inkl. olie + oliefilter) Basisservice A+B service (inkl. olie og oliefilter) Basisservice A+B service (inkl. pollenfilter, olie

Læs mere

Best Practice er din garanti for tryghed, driftssikkerhed, kvalitet og service

Best Practice er din garanti for tryghed, driftssikkerhed, kvalitet og service Best Practice er din garanti for tryghed, driftssikkerhed, kvalitet og service Dansk Maskinhandlerforening har udarbejdet en række kvalitetsstandarder Disse skal sikre dig tryghed, sikkerhed, service og

Læs mere

Serviceaftaler VLT Drives www.vlt.dk

Serviceaftaler VLT Drives www.vlt.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Serviceaftaler VLT Drives www.vlt.dk Bedre økonomi med serviceaftaler Sikring af oppetid i produktionen Serviceaftaler med dansk support Vi har et hold af danske serviceteknikere,

Læs mere

SLADDA cykelstel og drivrem

SLADDA cykelstel og drivrem 25_017 SLADDA cykelstel og drivrem Hverdagen stiller store krav til cykler. SLADDA cykel bliver testet for at sikre, at den overholder IKEAs standarder for styrke og holdbarhed. Derfor giver vi garanti

Læs mere

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed NYHEDER AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed BREDT PROGRAM LUFTHYDRAULISK DONKRAFT Med et chassis, der kun er 100 mm højt, er 40-4 donkraften

Læs mere

HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte:

HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte: KUNDEHÅNDBOG HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte: Bilabonnement Forsikring Tlf. 70 22 60 61 bilabonnement@claimscorpnetwork.com

Læs mere

Service prisliste 2016

Service prisliste 2016 Service prisliste 2016 Scantruck sikrer dig optimal udnyttelse af din maskinpark I Scantrucks serviceafdeling ved vi hvor vigtigt det er, at din maskine hele tiden er køreklar. Derfor er vi altid klar

Læs mere

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil.

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Politik Firmabiler Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Gældende fra: 1. august 2014 Beskrivelse: Medarbejdere ansat i ovenstående

Læs mere

En enklere måde at køre Mercedes-Benz på.

En enklere måde at køre Mercedes-Benz på. 1705 Mercedes-Benz Finans Danmark AS Stamholmen 157, 1 2650 Hvidovre www.mercedes-benz.dk En enklere måde at køre Mercedes-Benz på. Mercedes-Benz Finans er et fuldt ejet datterselskab inden for Daimler

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

Trailerforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-601

Trailerforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-601 Forsikringsbetingelser Trailerforsikring Version 20-601 Thisted Forsikring Thyparken 16 7700 Thisted Tlf: 96 19 45 00 post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk CVR: 31 00 75 18 Bank: Sparekassen

Læs mere

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150 Brugsanvisning MILJØRIVE Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

KONTRAKT FOR RENAULT CARE

KONTRAKT FOR RENAULT CARE KONTRAKT FOR RENAULT CARE Autoriseret forhandler/reparatør KUNDE Virksomhedsnavn :... Navn :... Adresse :...Nummer :... Postnr :...By :... Tlf. :...Fax (virksomhed) :... KØRETØJ Registreringsnr. Modelbetegnelse

Læs mere

Produktprogram. Vejledende prisliste 2014-15

Produktprogram. Vejledende prisliste 2014-15 Produktprogram Vejledende prisliste 01-1 INDHOLDSFORTEGNELSE MCZ FACE... MCZ KAIKA Air... EGO.0 Air... EGO.0 Air med topafgang... MCZ SAGAR Air... MCZ TOBA Air...11 STAR.0 Air...1 MUSA.0 Air...1 MCZ THEMA

Læs mere

maksimer din driftstid Volvo trucks services

maksimer din driftstid Volvo trucks services maksimer din driftstid Volvo trucks services Få 100 % driftstid med en Volvo Guld-kontrakt Når du køber en Volvo Guld-kontrakt, giver vi dig et gyldent løfte: 100 % driftstid. Du får et fuldt overblik

Læs mere

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste 1.220,- pr. 1. marts 2010 Ekstra god dækning Bilforsikring til lave priser Ekstra rabat på øvrige forsikringer Få bedre dækning for færre penge

Læs mere

Service prisliste 2017

Service prisliste 2017 Service prisliste 2017 Scantruck sikrer dig optimal udnyttelse af din maskinpark I Scantrucks serviceafdeling ved vi, hvor vigtigt det er, at din maskine hele tiden er køreklar. Derfor er vi altid klar

Læs mere

hold din lastvogn i god stand Volvo trucks services

hold din lastvogn i god stand Volvo trucks services hold din lastvogn i god stand Volvo trucks services Originale Volvo reservedele Hvis du vil have den bedst mulige driftstid for din Volvo lastvogn - brug altid originale Volvo reservedele ved reparation

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til sofaer og lænestole hver dag. Alle produkter i KARLSTAD serien er testet i henhold til de højeste standarder

Livet i hjemmet stiller store krav til sofaer og lænestole hver dag. Alle produkter i KARLSTAD serien er testet i henhold til de højeste standarder KARLSTAD 01_012 Livet i hjemmet stiller store krav til sofaer og lænestole hver dag. Alle produkter i KARLSTAD serien er testet i henhold til de højeste standarder for brug i private hjem og opfylder de

Læs mere

Audi Vejhjælp - telefon (+45)

Audi Vejhjælp - telefon (+45) Audi Vejhjælp - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Vejhjælp Som Audi-ejer har du adgang til en unik service, der har til formål at holde dig og din Audi kørende så problemfrit som muligt. Din Audi hører til

Læs mere

KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab

KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab KIBO Sikring A/S 2015 Service & Beredskab Ov erv ågn ing Be red skab Mek ani sk S Bra nd si ing kr e vic Ser & ing ikr isk n o tr Elek KIBO Sikring 360 graders sikringspartner Vi passer på dig og dine

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker behovet

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE erhverv PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker

Læs mere

Almindelige Salgs- og leveringsbetingelser for reservedele og værkstedsydelser

Almindelige Salgs- og leveringsbetingelser for reservedele og værkstedsydelser Almindelige Salgs- og leveringsbetingelser for reservedele og værkstedsydelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for reservedele og værkstedsydelser 1. ANVENDELSESOMRÅDE Mercedes-Benz CPH A/S

Læs mere

Vejledning til Mitsubishi Serviceaftale

Vejledning til Mitsubishi Serviceaftale Vejledning til Mitsubishi Serviceaftale Tegning af en aftale foregår i 5 faser: 1. Aftale beregnes sammen med kunden på ADP Exchange/DealerBridge (se side 2). 2. Der foretages tilmelding til PBS via link

Læs mere

FLYTNING AF P-WATCH SPØRGSMÅL

FLYTNING AF P-WATCH SPØRGSMÅL FLYTNING AF P-WATCH Hvis du overvejer at flytte parkerings-uret til en ny bil, kontakt da venligst Teknisk Hotline eller et autoriseret værksted, idet udviklingen af nye biler kan stille nye krav til montering.

Læs mere

Peugeot 3008 / Hybrid

Peugeot 3008 / Hybrid Peugeot 3008 / Hybrid tilbehør styling Tilpas din nye Peugeot 3008 med små detaljer, der optimerer og forskønner bilens indvendige og udvendige look. Alu-fælge til din Peugeot 3008 Fælge er en vigtig feature,

Læs mere

EUR DADK /01/ :55 Page i Toyota Vejhjælp EUR DADK EUR DADK-11-00

EUR DADK /01/ :55 Page i Toyota Vejhjælp EUR DADK EUR DADK-11-00 Toyota Vejhjælp Toyota Vejhjælp hjælper dig døgnet rundt, året rundt: Når du er i Danmark, ring 80 60 66 68 Når du er i udlandet, ring (45) 70 27 26 62 Brug den internationale landekode 00 i alle europæiske

Læs mere

FIAT FORSIKRING - Giver dig mange fordele

FIAT FORSIKRING - Giver dig mange fordele - Giver dig mange fordele en af markedets bedste og billigste bilforsikringer - kun til fiat kunder MASSER AF FORDELE MED EN ingen kilometerbegrænsning ingen krav om skadefri kørsel Samme pris - uanset

Læs mere

Jema Autolifte A/S www.jemaautolifte.dk Tlf. 4818 0300. Brochure 2016. Officiel sponsor Ronnie Bremer

Jema Autolifte A/S www.jemaautolifte.dk Tlf. 4818 0300. Brochure 2016. Officiel sponsor Ronnie Bremer Jema Autolifte A/S www.jemaautolifte.dk Tlf. 4818 0300 Brochure 2016 Officiel sponsor Ronnie Bremer JA3200 Basic Line JA3200T JA3200T-C Manuel sikkerhedsudløser Løftekapacitet: 3200 kg Leasing fra 231

Læs mere

Velkommen på dit nye Bilværksted

Velkommen på dit nye Bilværksted Velkommen på dit nye Bilværksted Nikolaj Nielsen Tlf. 97 12 40 95 Bo Gregersen Tlf. 96 26 58 05 Velkommen på dit nye bilværksted Du kan glæde dig... Uanset om du i dag er værkstedkunde hos bil-centrum,

Læs mere

AUTO:DEALS 99,- - MERE END BIL-LIGT 20% 20% 20% 9 9, ,- SPAR. Top-up olie SPAR SPAR. 4 stk. sommerdæk fra. Firestone eller Klebér

AUTO:DEALS 99,- - MERE END BIL-LIGT 20% 20% 20% 9 9, ,- SPAR. Top-up olie SPAR SPAR. 4 stk. sommerdæk fra. Firestone eller Klebér AUTO:DEALS - MERE END BIL-LIGT SPAR 20% 4 stk. sommerdæk fra 1.299,- Firestone eller Klebér Top-up olie 9 9,- SPAR 20% 99,- SPAR 20% KØR SOMMEREN TRYGT I MØDE 4 stk. sommerdæk fra 1.299,- Firestone eller

Læs mere