KIBO Sikring A/S Service & Beredskab

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab"

Transkript

1 KIBO Sikring A/S 2015 Service & Beredskab

2 Ov erv ågn ing Be red skab Mek ani sk S Bra nd si ing kr e vic Ser & ing ikr isk n o tr Elek KIBO Sikring 360 graders sikringspartner Vi passer på dig og dine værdier Hos KIBO Sikring gør vi meget mere end at passe på Kongehuset. Vi sørger for trygge ydre rammer om børnene i børnehaven. Vi forhindrer forretningskritiske nedbrud som følge af indbrud og brand i danske virksomheder. Og vi får driftsøkonomien i terrorsikrede havne til at hænge sammen, fordi vi med vores sikringsløsninger optimerer havnepersonalets arbejdsgange. Som 360 graders sikringspartner er vi i stand til at dække alle dine sikringsbehov. Med certificerede specialister inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning og brandsikring kan vi gennemføre og vedligeholde såvel simple stand aloneløsninger som komplekse integrerede sikringsløsninger, hvor sikringstyperne understøtter og interagerer med hinanden. Den største fordel for dig er, at du dermed kan overlade den samlede sikringsopgave og den efterfølgende vedligeholdelse til én og kun én professionel partner, der råder over alle kompetencer under ét og samme tag.

3 Servicér selv Hegnsinspektion Døgnservice Tilkald 4 Tilkald 8 Basis Service & Beredskab Vi forener tryghed og besparelser KIBO Sikring tilbyder landsdækkende service på alle produkter fra hegn, porte, ABA- og ARS-anlæg til kameraovervågning, alarmsystemer og adgangskontrol. I alle døgnets 24 timer og 365 dage om året. Når du tegner en serviceaftale hos os, er du garanteret, at du opfylder de lovpligtige krav til sikring, at sikringen bliver ved med at fungere, og at investeringens levetid forlænges. Alle servicebesøg udføres af uddannede og velforberedte medarbejdere med lang accienitet. Dét giver dig den bedste service og mest tryghed for pengene. Med de nødvendige reservedele i bilen kan en serviceopgave udvikle sig til en reparationsopgave på stedet. Dét giver dig øget tryghed, og du opnår besparelser ved, at to arbejdsprocesser bliver til én. Behov for eftersyn, service, reparation og beredskab varierer fra kunde til kunde. Derfor er det hos os muligt at vælge mellem flere service- og beredskabsaftaler. Hvilken serviceaftale der passer til din virksomhed, afhænger af din virksomheds risikoprofil. Har du ikke allerede fået udarbejdet en risikoprofil, hjælper vi dig gerne. På de følgende sider kan du læse mere om de enkelte service- og beredskabsaftaler, og hvordan de kan hjælpe dig til en tryggere hverdag og være til gavn for din forretning.

4 Basis Hegnsinspektion Basis Basis er en serviceaftale, der indbefatter både eftersyn, vedligeholdelse, samt mulig reparation af eventuelle skader. Intervallet for serviceeftersyn aftales individuelt. Aftale om tidspunkt for eventuel reparation sker sammen med vores serviceteknikere. Basisaftalen indeholder: Med en basisaftale er krav til sikkerhed jf. Arbejdstilsynets Bekendtgørelse nr af 1992 altid imødekommet. Tilstandsrapport ved hvert serviceeftersyn, hvor vi smører, justerer, udskifter batterier og efterser produkterne fra A til Z Reparation inden for normal arbejdstid på hverdage efter aftale Garanti for at Arbejdstilsynets Bekendtgørelse nr af 1992 overholdes Tilkald 8 Med Tilkald 8 tilbyder vi en beredskabsydelse, der sikrer dig, at du imødekommer de krav, som dine kunder møder dig med. Reparation inden for 8 timer i vores normale arbejdstid Tilkald 8 er til dig, der inden for KIBO Sikrings normale arbejdstid har behov for hurtig assistance i forbindelse med driftstop. Vi imødekommer Arbejdstilsynets Bekendtgørelse nr af 1992 Aftalen kan tilpasses individuelt efter dit behov, men indeholder overordnet: Telefonsupport inden for vores normale arbejdstid Fast timepris Tilstandsrapport ved hvert service eftersyn, hvor vi smører, justerer, udskifter batterier og efterser produkterne fra A til Z

5 Tilkald 4 Servicér selv Arbejdstilsynet om porte Tilkald 8 Døgnservice Arbejdstilsynet har modtaget en række henvendelser vedrørende eftersyn på manuelle og mekanisk drevne porte, hvorfor Arbejdstilsynet med dette notat vil anskueliggøre hvilke krav, der stilles til eftersyn og vedligeholdelse af manuelle og mekanisk drevne porte. Hvad enten der er tale om manuelle hejse- og vippeporte eller mekanisk drevne industriporte, er en port, når det gælder dens anvendelse, omfattet af Arbejdstilsynets bkg. nr af 15. december 1992 om anvendelse af tekniske hjælpemidler med senere ændringer, herunder bkg. 832 af 27. november 1998 Notat til Bekendtgørelse 1109 vedr. eftersyn på manuelle og mekanisk drevne porte. Tilkald 4 Med Tilkald 4 tilbyder vi en beredskabsydelse, der sikrer dig, at du imødekommer de krav, som dine kunder møder dig med. Telefonsupport inden for vores normale arbejdstid Reparation inden for 4 timer i vores åbningstid Fast timepris Tilkald 4 er til dig, der inden for KIBO Sikrings normale arbejdstid har behov for hurtig assistance i forbindelse med driftstop af den ene eller anden grund. Aftalen kan naturligvis tilpasses efter dit behov, overordnet set indeholder den dog: Vi imødekommer Arbejdstilsynets Bekendtgørelse nr af 1992 Tilstandsrapport ved hvert service eftersyn, hvor vi smører, justerer, udskifter batterier og efterser produkterne fra A til Z Blandt KIBO Sikrings kunder er Forsvaret, Kriminalforsorgen, havne, kommuner, skoler, lufthavne, sportsklubber og mange andre offentlige og private virksomheder. Som totalleverandør kan KIBO Sikring A/S hjælpe med både rådgivning, levering, opsætning og service inden for mekanisk sikring.

6 Døgnservice Servicér selv Døgnservice KIBO Sikring er specialiseret i at levere beredskabsydelser, der garanterer dig, at du imødekommer de certificeringskrav, som dine kunder møder dig med. Netop derfor har vi udviklet vores døgnservicekoncept. Telefonsupport 24 timer i døgnet Reparation inden for 4 timer hele døgnet alle ugens dage Fast timepris Døgnservice sikrer dig, at du ikke bare overholder Arbejdstilsynets Bekendtgørelse nr af 1992 samt F&P, men også en lang række certificeringer. Døgnservice kan tilpasses efter dit behov, men overordnet indeholder aftalen følgende: Tilstandsrapport ved hvert service eftersyn, hvor vi smører, justerer, udskifter batterier og efterser produkterne fra A til Z Servicér selv Nogle kunder foretrækker, at virksomhedens egne driftog vedligeholdelsesmedarbejdere servicerer de installerede anlæg. For at give de bedste forudsætninger hertil tilbyder KIBO Sikring individuelle hands-on kurser. Et kursus kan skræddersys efter jeres behov, men omhandler typisk systematisk fejlfinding på netop det anlæg, I har investeret i. Dermed rustes dine medarbejdere til selv at lokalisere fejl og foretage udbedringer. Det får dine medarbejdere med sig: En grundig gennemgang af det leverede anlæg Teoretisk undervisning i systematisk fejlfinding Praktisk hands on-undervisning i det leverede anlæg Kursusmateriale indeholdt guidelines til fejlkoder Kursusbevis Blandt KIBO Sikrings kunder er Forsvaret, Kriminalforsorgen, havne, kommuner, skoler, lufthavne, sportsklubber og mange andre offentlige og private virksomheder. Som totalleverandør kan KIBO Sikring A/S hjælpe med både rådgivning, levering, opsætning og service inden for mekanisk sikring.

7 Basis Tilkald 4 Tilkald 8 Hegnsinspektion Forsikring & Pension om AIA-anlæg Det påhviler anlægsejer/bruger at sørge for, at det installerede AIA-anlæg til stadighed er i funktionsdygtig stand og regelmæssigt efterses af en Forsikring & Pension-registreret installatør i overensstemmelse med dette katalog. Aftale om eftersyn, Forsikring & Pension side 101, september 2008 Hegnsinspektion Mange virksomheder er underlagt krav om certificeringer. Samtidig mødes mange med kravet om at kunne dokumentere, at de sikrer sig mod uønsket adgang. Den dokumentation kan vores hegnsinspektionsaftale hjælpe dig med. Med en aftale om Hegnsinspektion modtager du detaljeret dokumentation, som individuelt tilpasses præcis til dit behov. Derfor kan dokumentationen også bruges, hvis din virksomhed ISO-godkendes eller auditeres. En Hegnsinspektion indeholder som minimum: Kortlægning af hegnets aktuelle stand Billeddokumentation med GPS-koordinater Når vi stiller diagnosen på hegnet, kan vi udbedre skaden på stedet, da vores veluddannede hegnsinspektører altid har reservedele med i bilen, når de udfører hegnsinspektioner. Vi tilbyder også Døgnservice på din hegnslinje alene. Her sker reparation inden for 4 timer hele døgnet alle ugens dage.

8 Basis + Døgnservice + Brandsikring Service på ABA- og ARS-anlæg Som din professionelle servicepartner på ABA- og ARS-anlæg er udsagn som tryghed og sikkerhed helt naturlige for os. Vi står derfor klar for at hjælpe alle dage døgnet rundt. Har du et myndighedskrævende brandsikringsanlæg, skal det som minimum serviceres én gang årligt af en DBI-godkendt servicevirksomhed. KIBO Sikring er DBI-certificeret til at udføre installation og service på ABA- og ARS-anlæg. Vores teknikere er faguddannede og DBI-certificerede på de enkelte produkter. Vi udfører naturligvis serviceeftersyn i henhold til gældende retningslinier fra DBI og i øvrigt tilpasset din virksomheds ønsker og behov. Læs mere om vores serviceaftaler på brandsikringsanlæg på de næste par sider.

9 Tilkald 8 + Vil du vide mere om minimumskrav til service på ABA- og ARS-anlæg? Kig forbi DBI s website, hvor du kan finde publiceringen DBI s Retningslinie 005, Automatisk brandsikringsanlæg, drift og vedligeholdelse. Brandsikring BRAND BASIS + Godkendte myndighedskrævende brandsikringsanlæg skal serviceres mindst én gang årligt af en godkendt servicevirksomhed for at opretholde godkendelse. Adgang til telefonisk assistance inden for normal arbejdstid BRAND BASIS + er en serviceaftale til dig, der udelukkende har behov for at efterleve de gældende lovkrav. Gratis gennemgang af dine sikringsbehov Aftalen indeholder: 1 årligt forebyggende service- og vedligeholdelseseftersyn iht. DBI s Retningslinje 005/006, Bilag 1 24 timers respons for alle nødopkald

10 Basis + Tilkald 8 + Døgnservice + Brandsikring TILKALD 8 + Godkendte myndighedskrævende brandsikringsanlæg skal serviceres mindst én gang årligt af en godkendt servicevirksomhed for at opretholde godkendelse. En TILKALD 8 + serviceaftale fra KIBO Sikring er til dig, der gerne vil have godt overblik over driftsudgifterne til dine brandsikringsanlæg. Aftalen indeholder følgende: 1 årligt forebyggende service- og vedligeholdelseseftersyn iht. DBI s Retningslinje 005/006, Bilag 1 Adgang til vores serviceafdeling telefonisk assistance 24/7 8 timers respons for alle nødopkald Gratis gennemgang af dine sikringsbehov 1 årlig opdatering af anlægskort og maks. 10 Oplaner i forbindelse med serviceeftersyn Inklusiv teknikertimeudgifter ved udkald inden for normal arbejdstid Inklusiv 1 årlig gennemgang af anlægsinstruktion i forbindelse med serviceeftersyn

11 Brandsikring DØGNSERVICE + Godkendte myndighedskrævende brandsikringsanlæg skal serviceres mindst én gang årligt af en godkendt servicevirksomhed for at opretholde godkendelse. Gratis gennemgang af dine sikringsbehov En DØGNSERVICE + serviceaftale fra KIBO Sikring er til dig, der gerne vil have 100 % overblik over driftsudgifterne til dine brandsikringsanlæg. Inklusiv 1 årlig gennemgang af anlægsinstruktion i forbindelse med serviceeftersyn Aftalen indeholder følgende: 1 årlig opdatering af anlægskort og maks. 10 Oplaner i forbindelse med serviceeftersyn Inklusiv teknikertimeudgifter ved udkald inden for normal arbejdstid 2 årlige forebyggende service- og vedligeholdelseseftersyn iht. DBI s Retningslinje 005/006, Bilag 1 Inklusiv reservedele og montering af disse som følge af almindelig slitage Adgang til vores serviceafdeling telefonisk assistance 24/7 Inklusiv 1 årlig gennemgang af DBI s Retningslinje 005 i forbindelse med serviceeftersyn 8 timers respons for alle nødopkald Blind alarmgaranti

12 KIBO Sikring A/S Energivej Kibæk T: E: kibo@kibo.dk kibosikring.dk KIBO Sikring

KIBO Sikring A/S sikringspartner

KIBO Sikring A/S sikringspartner KIBO Sikring A/S 2019 360 0 sikringspartner Én partner til alle dine sikringsbehov Vi passer på dig og dine værdier Hos KIBO Sikring gør vi meget mere end at passe på Kongehuset. Vi sørger for trygge ydre

Læs mere

KIBO Sikring A/S sikringspartner

KIBO Sikring A/S sikringspartner KIBO Sikring A/S 2015 360 0 sikringspartner Mekanisk Sikring Brandsikring Service & Beredskab Elektronisk Overvågning Én partner til alle dine sikringsbehov Vi passer på dig og dine værdier Hos KIBO Sikring

Læs mere

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Forebyggelse giver merværdi Erfaringer viser, at manglende vedligeholdelse ofte koster

Læs mere

ABV teknik. overlad din brandventilation til os

ABV teknik. overlad din brandventilation til os overlad din brandventilation til os Vi tager hånd om dit projekt lige fra rådgivning til installation, færdigmelding, CE-mærkning og serviceeftersyn. ABV teknik 1 Den optimale samarbejdspartner: Vi er

Læs mere

VØLUND TRYGHEDSABONNEMENT. Tryghed... Få det lovpligtige* årlige varmepumpeeftersyn udført af fagfolk! *Læs mere under Almindelige betingelser

VØLUND TRYGHEDSABONNEMENT. Tryghed... Få det lovpligtige* årlige varmepumpeeftersyn udført af fagfolk! *Læs mere under Almindelige betingelser VØLUND TRYGHEDSABONNEMENT Tryghed... Få det lovpligtige* årlige varmepumpeeftersyn udført af fagfolk! *Læs mere under Almindelige betingelser . Vores erfaring - din tryghed. Serviceår 1. april 2016-31.

Læs mere

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Service Optimal performance FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Systems er en stærk servicepartner, der yder forebyggende vedligehold det forhindrer produktionsstop

Læs mere

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale NYT SERVICE CONCEPT fra Bang & Olufsen giver dig fuld tryghed ESSENTIAL SERVICES FRA BANG & OLUFSEN Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale www.bang-olufsen.com

Læs mere

Februar 2002. Vejledning. Særlige. sikringsforanstaltninger. mod brand i erhvervs- og industrivirksomheder. Forsikring & Pension

Februar 2002. Vejledning. Særlige. sikringsforanstaltninger. mod brand i erhvervs- og industrivirksomheder. Forsikring & Pension Februar 2002 Særlige Vejledning sikringsforanstaltninger mod brand i erhvervs- og industrivirksomheder Forsikring & Pension Indholdsfortegnelse 000 Indledning 3 10 Alment 3 100 Forskrifter og regler 6

Læs mere

Service prisliste 2013

Service prisliste 2013 Service prisliste 2013 Scantruck s serviceafdeling Vi vil med denne lille folder præsentere dig for vores serviceafdeling. I Scantruck s serviceafdeling ved vi, hvor vigtig det er maskinerne er kørende

Læs mere

Kvalitative brandsikringsanlæg sikrer ensartet sikkerhedsniveau

Kvalitative brandsikringsanlæg sikrer ensartet sikkerhedsniveau Kvalitative brandsikringsanlæg sikrer ensartet sikkerhedsniveau Retningslinje 001-006 Konference, 24-09-2014 Anders Frost-Jensen, DBI Dias 1 / 24-09-2014 / AFJ / Møde Præskriptive krav Funktions- krav

Læs mere

Mekanisk Sikring fysisk værn mod indbrud. Hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger m.m.

Mekanisk Sikring fysisk værn mod indbrud. Hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger m.m. Mekanisk Sikring fysisk værn mod indbrud Hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger m.m. Fysisk værn mod ubudne gæster Dine uventede gæster vil hade det Mekanisk sikring er et fysisk

Læs mere

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem.

livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. livet er fuld af overraskelser. servicepriser behøver ikke være en af dem. BMW Service www.bmw.dk/bsi. Fast pris. Fuld Service. Serviceeftersyn. Dækket. sliddele. Inklusive. udvidet garanti. Dækket. Ren

Læs mere

Serviceaftale hos Solcellespecialisten

Serviceaftale hos Solcellespecialisten Serviceaftale Serviceaftale hos Solcellespecialisten Vi betragter dit solcelleanlæg som et driftsaktiv, som du bør sikre maximal udbytte af ved at sikre oppe-tiden i hele anlæggets levetid. Du er dækket

Læs mere

Serviceaftale: Bedre kontrol med vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse.

Serviceaftale: Bedre kontrol med vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse. Serviceaftale: Bedre kontrol med vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse. En serviceaftale giver større driftssikkerhed og fuld kontrol med vaskeriets udgifter Flere og flere vaskerier tegner

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften Med Danfoss EnergyTrim kan du spare 15-25% på varmeforbruget og få maksimal

Læs mere

Serviceaftaler. mulighederne i et overblik

Serviceaftaler. mulighederne i et overblik Serviceaftaler mulighederne i et overblik Tunstall en førende udbyder af tryghedsløsninger og telemedicin Tunstall udvikler og leverer løsninger til sikring og kommunikation indenfor sundheds- og omsorgsområdet.

Læs mere

Serviceaftale: Bedre kontrol med vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse.

Serviceaftale: Bedre kontrol med vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse. : Bedre kontrol med vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse. En serviceaftale giver større driftssikkerhed og fuld kontrol med vaskeriets udgifter I bliver informeret om servicebesøget før, under

Læs mere

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN Overlad trygt dine tavler til os Denne brochure handler om noget, de fleste industrivirksomheder helst vil undgå at bruge tid og tanker på. For ganske vist er el-tavler

Læs mere

Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG. ProSolar A/S CVR: 34579504. 4600 Køge salg@prosolar.

Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG. ProSolar A/S CVR: 34579504. 4600 Køge salg@prosolar. Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG Dit behov for sikker drift. Vi sørger for dit anlæg altid er i drift, og vedligeholder det løbende! Maksimalt udbytte ved optimal drift:

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

MONTAGE, INSTALLATION & SERVICE -ALTID DET INDLYSENDE VALG

MONTAGE, INSTALLATION & SERVICE -ALTID DET INDLYSENDE VALG SERVICEAFDELING MONTAGE, INSTALLATION & SERVICE -ALTID DET INDLYSENDE VALG WWW.JET-DOMEX.DK DIN FORETRUKNE LØSNING INDEN FOR OVENLYS, BRANDVENTILATION OG SERVICE Vi producerer og leverer alle former for

Læs mere

Optimal performance. Med et stærkt service- og support team. Service-ydelser

Optimal performance. Med et stærkt service- og support team. Service-ydelser Optimal performance Med et stærkt service- og support team Service-ydelser Forebyggende vedligehold Driftsoptimering Remote Online Support On-site reparationer Uddannelse og instruktion Kalibrering og

Læs mere

Ring 70 10 20 91. Storkøkkenservice. KEN Storkøkkenservice. Vi sikrer driften af dit køkken. Nu med egne køleteknikere

Ring 70 10 20 91. Storkøkkenservice. KEN Storkøkkenservice. Vi sikrer driften af dit køkken. Nu med egne køleteknikere Nu med egne køleteknikere Storkøkkenservice KEN Storkøkkenservice Landsdækkende serviceorganisation Abonnement sikrer mod driftstop Eftersyn, reparation af ekspertteam Vi sikrer driften af dit køkken.

Læs mere

Indbrudsalarmanlæg (AIA) Kravspecifikation. Forsikring & Pension Januar 2016. Certificering af AIA-virksomheder

Indbrudsalarmanlæg (AIA) Kravspecifikation. Forsikring & Pension Januar 2016. Certificering af AIA-virksomheder Forsikring & Pension Januar 2016 Indbrudsalarmanlæg (AIA) Kravspecifikation Certificering af AIA-virksomheder Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk

Læs mere

Vi leverer enkle energiløsninger

Vi leverer enkle energiløsninger Vi leverer enkle energiløsninger Sternberg VVS & Gasteknik A/S har siden 1968 hjulpet virksomheder og private på Sjælland med at finde den helt rigtige løsning indenfor VVS, EL, gas og energi. Vi er certificerede

Læs mere

HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glasskadedækning på din forrude? Vil du undgå at bekymre dig om buler og småskader,

Læs mere

BROCHURE. Coromatic Service. Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg

BROCHURE. Coromatic Service. Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg BROCHURE Coromatic Service Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg Hospitaler Hovedkontorer Fuld tilgængelighed og kompetence 24/7 24/7 Service Center med akut teknikerhjælp Dækker hele

Læs mere

Faglighed Sikkerhed Udvikling

Faglighed Sikkerhed Udvikling Faglighed Sikkerhed Udvikling VELKOMMEN TIL NORDSJÆLLANDS BRANDSKOLE Nordsjællands Brandskole er en del af Nordsjællands Brandvæsen. Vi er en moderne brandskole med dygtige undervisere og faciliteter,

Læs mere

Kravspecifikation OBS. ALLE nedenstående 36 minimumskrav SKAL være accepteret, ellers skal tilbud forkastes.

Kravspecifikation OBS. ALLE nedenstående 36 minimumskrav SKAL være accepteret, ellers skal tilbud forkastes. Kravspecifikation OBS. ALLE nedenstående 36 minimumskrav SKAL være accepteret, ellers skal tilbud forkastes. Minimumskrav Antal krav: 36 Krav til løsningen: 1. krav: Løsningen skal omfatte samtlige døre,

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Lars Peter Bredahl Kristensen

Elinstallationsrapport for ejendommen. Lars Peter Bredahl Kristensen for ejendommen Sælger Lars Peter Bredahl Kristensen Adresse Søndervangen 5 Postnr. og by 3630 Jægerspris Dato 14.10.2013 Udløbsdato 14.10.2014 Autoriseret elinstallatørvirksomhed factum2 el & teknik as

Læs mere

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF 100% ORIGINAL = KVALITET Med Forhandlerforeningens Bilforsikring henvises du altid til et autoriseret Peugeot værksted, hvor der benyttes originale

Læs mere

Vejledning vedrørende IBM-hardwarevedligeholdelse

Vejledning vedrørende IBM-hardwarevedligeholdelse Vejledning vedrørende IBM-hardwarevedligeholdelse Version 3.20 Sidste revision: Ejer: Michel Papaiconomou Forfatter: Malcolm Gooding Revideret af: Auguste Lacroix, Andy Wright, Hermann Staub, Nenad Mraovic,

Læs mere

KONE Care TM Individuel Vedligeholdelse fordi forebyggelse er bedre end reparation. Dedicated to People Flow

KONE Care TM Individuel Vedligeholdelse fordi forebyggelse er bedre end reparation. Dedicated to People Flow fordi forebyggelse er bedre end reparation Dedicated to People Flow KONE CareTM Begrænset udgift Individuelt tilpasset vedligeholdelse for din KONE elevator Ubegrænset værdi og frihed... Kunder har forskellige

Læs mere

www.autolease.dk Produkter og løsninger

www.autolease.dk Produkter og løsninger www.autolease.dk Produkter og løsninger Ring 39 15 30 30 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer Autolease er en del af DNB Group-koncernen, der er en af Skandinaviens største finansvirksomheder.

Læs mere

TEKNISK KURSUS I TÅGESIKRING

TEKNISK KURSUS I TÅGESIKRING TEKNISK KURSUS I TÅGESIKRING Fog Cannon Fog Rly. Fault Rly. Fluid Rly. Fire Disable Sec. Prim Arm Output PIR Alarm System Zone Fog Zone Fault Zone Fluid Zone Et teknisk kursus i tågesikring kaster glade

Læs mere

4. Introduktion til vedligeholdelse af kommunale bygninger

4. Introduktion til vedligeholdelse af kommunale bygninger 4. Introduktion til vedligeholdelse af kommunale bygninger J.nr.: 82.00.00.G01 Sagsnr.: 10/31866 BESLUTNING I EJENDOMS OG AREALUDVALGET DEN 01092010 Fraværende: Ingen. Taget til efterretning. INDSTILLING

Læs mere

Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter:

Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter: - Én samlet løsning Trænger du til udskiftning i køkken og bad? vi både leverer og tilslutter: Hans Grohe køkkenarmatur Pris inkl. standard montering: 1990,- kr. Hans Grohe Brusersæt m/termostat Pris inkl.

Læs mere

Renault FORSIKRING i samarbejde med If

Renault FORSIKRING i samarbejde med If Renault FORSIKRING i samarbejde med If 100% original = kvalitet Med en Renault Forsikring henvises du altid til et autoriseret Renault værksted, hvor der benyttes originale reservedele. - Vil du sikre

Læs mere

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft TCÅ Trykluft Centret A/S har i mere end 45 år været eksperter i trykluft, og vi leverer trykluftskompressorer

Læs mere

DACIA TRYGHEDSPAKKE GIVER DIG STØRRE TRYGHED SOM BILEJER

DACIA TRYGHEDSPAKKE GIVER DIG STØRRE TRYGHED SOM BILEJER DACIA TRYGHEDSPAKKE GIVER DIG STØRRE TRYGHED SOM BILEJER DACIA TRYGHEDSPAKKE TÆNK HVIS DU KUN BEHØVER AT TÆNKE PÅ DIN BIL, NÅR DU BRUGER DEN Når du køber en ny bil, ønsker du at gøre livet mere enkelt,

Læs mere

Service. Varmeservice. Varme, trivsel og tryghed

Service. Varmeservice. Varme, trivsel og tryghed Varmeservice Varme, trivsel og tryghed Når uheldet er ude Det danske vejr i vinterhalvåret er hverken særligt gæstfrit eller stabilt. Men én ting kan vi være nogenlunde sikre på: det er koldt! Derfor har

Læs mere

INTEGRATION MED AIA-ANLÆG

INTEGRATION MED AIA-ANLÆG FANE 110 Integration med adgangskontrol - kortlæser uden for det sikrede område 10 Forord 20 Projektering 30 Sabotageovervågning 40 Informationsgivning 50 Betjening Forsikring & Pension Amaliegade 10 1256

Læs mere

Serviceaftaler VLT Drives www.vlt.dk

Serviceaftaler VLT Drives www.vlt.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Serviceaftaler VLT Drives www.vlt.dk Bedre økonomi med serviceaftaler Sikring af oppetid i produktionen Serviceaftaler med dansk support Vi har et hold af danske serviceteknikere,

Læs mere

SKS system, Kvalitetsledelsessystemer. Brandsikringsanlæg. Mads Risgaard Knudsen

SKS system, Kvalitetsledelsessystemer. Brandsikringsanlæg. Mads Risgaard Knudsen SKS system, Kvalitetsledelsessystemer og Brandsikringsanlæg Mads Risgaard Knudsen Den gode idé og de gode viljers magt i forbindelse med Stik og hugfaste krav Sikkerhedsstyrelsens (SIK) retningslinjer

Læs mere

automatiske døre Information om den europæiske standard EN 16005

automatiske døre Information om den europæiske standard EN 16005 sikkerhed OMKRING automatiske døre Information om den europæiske standard EN 16005 EN 16005 EUROPÆISK STANDARD EN 16005 Fra og med april 2013 gælder nye retningslinjer for sikkerhed omkring dørautomatik.

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96

Elinstallationsrapport for ejendommen. Boligeeftersyn P/S Guldbergsgade 1 2200 København N Tlf.: 35 36 07 96 for ejendommen Sælger Lisbeth Irene Nielsen Adresse Staldgaarden 22 Postnr. og by 4800 Nykøbing F Dato 21.08.2013 Udløbsdato 21.08.2014 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Boligeeftersyn P/S Guldbergsgade

Læs mere

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug.

DK BRUGERMANUAL. Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem. manualen til senere brug. DK BRUGERMANUAL Læs venligst denne manual før ibrugtagning af motoren og gem manualen til senere brug. Indholdsfortegnelse GENEREL INFORMATION RÅD OM LEDNINGSNET OG BATTERI SIKKERHEDSINFORMATION FØRSTE

Læs mere

VELA Samba 500. VELA Samba 520. VELA Samba 510 BRUGERMANUAL

VELA Samba 500. VELA Samba 520. VELA Samba 510 BRUGERMANUAL DK VELA Samba 500 VELA Samba 520 VELA Samba 510 BRUGERMANUAL 510 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. INDLEDNING.... 3 1.1. SIKKERHED.... 4 1.2. REKLAMATIONSRET... 4 1.3. UDPAKNING AF STOLEN.... 4 1.4. VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse: Angiv andre ting du er tilfreds med som fjernvarmeforbruger

Spørgeskemaundersøgelse: Angiv andre ting du er tilfreds med som fjernvarmeforbruger Spørgeskemaundersøgelse: Angiv andre ting du er tilfreds med som fjernvarmeforbruger 1. Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds 2. At alt bare altid fungere. 3. At de kommer når vi kalder 4. At der altid

Læs mere

Sikringskatalog. Kapitel 10. Vagtydelser

Sikringskatalog. Kapitel 10. Vagtydelser Specifikation august 2010 Sikringskatalog Kapitel 10 Vagtydelser Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse (klikbar) 10 Indledning... 2 20 Referencer...

Læs mere

Sfb nr. 65 Teknisk paradigma El-Installationer.

Sfb nr. 65 Teknisk paradigma El-Installationer. Sfb nr. 65 Teknisk paradigma El-Installationer. Teknisk Afdeling Opdateret den 13-09-2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 65.0 Sikring... 2 Emne: 65.11 Automatiske Indbrudsalarmanlæg... 2

Læs mere

MUNTERS SERVICE GUIDE. Service, vedligehold & opgradering. Din pålidelige Servicepartner

MUNTERS SERVICE GUIDE. Service, vedligehold & opgradering. Din pålidelige Servicepartner MUNTERS Din pålidelige Servicepartner SERVICE GUIDE Service, vedligehold & opgradering VELKOMMEN TIL MUNTERS SERVICE MUNTERS SERVICE PRODUKTER Installation, opstart & indregulering Vedligeholdelsesprogram:

Læs mere

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk Træpillefyr M April 2012 www.biovarme.dk Træpillefyr M Gør en forskel for miljøet Nemt at installere og betjene Med en virkningsgrad helt i top er Automatisk optænding og modulerende drift DENVIRO træpillefyr

Læs mere

FORÅR09. BRILLER FRA 49 kr./md. inkl. gratis certificeret synsprøve VI GØR EN SYNLIG FORSKEL. udbetaling

FORÅR09. BRILLER FRA 49 kr./md. inkl. gratis certificeret synsprøve VI GØR EN SYNLIG FORSKEL. udbetaling De 7 Synoptiske Standarder Som kunde i har du en række fordele, der giver dig ekstra sikkerhed både økonomisk og i forhold til dit syn. Vi kalder fordelene De 7 Synoptiske Standarder, og du kan se dem

Læs mere

Energisparetilskud til offentlige og private virksomheder

Energisparetilskud til offentlige og private virksomheder Energisparetilskud til offentlige og private virksomheder Energisparetilskud til offentlige og private virksomheder Energisparetilskud gør jeres energioptimering til en endnu bedre forretning Hvis din

Læs mere

ren kvalitet i anvendelse Service og serviceaftaler

ren kvalitet i anvendelse Service og serviceaftaler ren kvalitet i anvendelse Service og serviceaftaler når kun det bedste er godt nok Missionen, der tilbage i 1988 førte til opstarten af Nortec, var et ønske om at kunne tilbyde kunderne en service, hvor

Læs mere

Standardbeskrivelse for ABA v.2015.1

Standardbeskrivelse for ABA v.2015.1 Danmarks Tekniske Universitet Campus Service Standardbeskrivelse for ABA v.2015.1 Gældende for Risø Campus Indhold Materiale Valg:... 3 Centraludstyr:... 3 Branddetektorer:... 4 Alarmtryk:... 4 O-Planer:...

Læs mere

Industrirobotter og sikkerhed

Industrirobotter og sikkerhed Maskinsikkerhed Aps Industrirobotter og sikkerhed 1 Maskinsikkerhed ApS 2 Opgaver Maskinsikkerhed og CE-mærkning - Risikovurdering - Sikker indretning af maskiner - Dokumentation og brugsanvisninger -

Læs mere

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN LANDSDÆKKENDE DØGNSERVICE BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI SERVICE VI ER EKSPERTER I MATERIALEFLOW

Læs mere

ANLÆGSPROJEKTERING FANE 030. 10 Alment Sikringsniveau Dækningsområder Overvågningsform Skiltning

ANLÆGSPROJEKTERING FANE 030. 10 Alment Sikringsniveau Dækningsområder Overvågningsform Skiltning FANE 030 0 Alment Sikringsniveau Dækningsområder Overvågningsform Skiltning 20 Valg af detektor Generelt Skalovervågning/celleovervågning Rumovervågning Objektovervågning Anvendelse og placering Forsikring

Læs mere

Den bedste vagt er den, der bor ved siden af

Den bedste vagt er den, der bor ved siden af Den bedste vagt er den, der bor ved siden af Alarmen, der aktiverer dine naboer Tanken om indbrud og hjemmerøverier er uhyggelig. De fleste vælger en alarm, der er koblet på en central, men det kan være

Læs mere

De tekniske hjælpemidler og maskiner, hvor der er krav til lovpligtige eftersyn eller særlige krav til eftersyn er overordnet:

De tekniske hjælpemidler og maskiner, hvor der er krav til lovpligtige eftersyn eller særlige krav til eftersyn er overordnet: Lovpligtige eftersyn og lovpligtige uddannelser I-bar, som er Metal- og Maskinindustriens branchearbejdsmiljøråd har udarbejdet en vejledning, som samler alle de krav, der gælder i forhold til lovpligtige

Læs mere

Om Bilernes Hus. BMW Service Autoriseret værksted

Om Bilernes Hus. BMW Service Autoriseret værksted VELKOMMEN Om Bilernes Hus Hos Bilernes Hus træder du ind i Danmarks største bilhus for nuværende og kommende bilejere. Her finder du altid et stort sortiment af fabriksnye, aktuelle modeller fra de mest

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

Industrial Labelling Systems Løsningen, der profilerer dine varer endnu bedre og fremmer salget

Industrial Labelling Systems Løsningen, der profilerer dine varer endnu bedre og fremmer salget Industrial Labelling Systems Løsningen, der profilerer dine varer endnu bedre og fremmer salget Highlights High-quality industrial design Præcis etiketpåsætning Alsidig, fleksibel applikering Brugervenlig

Læs mere

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse Service i verdensklasse den nye Volvos guldkontrakt - vi lover 100% driftstid Driftstiden er afgørende for alle vognmænd. Derfor er Volvo bygget til, at kunne holde og spare dig for ubehagelige overraskelser

Læs mere

Dit boligkøb. Trin for trin. Køb. Byggeri. Aflevering. Efter Aflevering

Dit boligkøb. Trin for trin. Køb. Byggeri. Aflevering. Efter Aflevering Dit boligkøb Trin for trin Køb Reservation Købsaftale Aftale og betaling Købertilvalg & materialevalg Fastlæggelse af kvalitetsniveauer og forventningsafstemning Byggeri Bygherre Køber-indsigt Vores tilsyn

Læs mere

DKK DKK DKK. Måneder. Markere krydseboxen, hvis kunde / betaleren skal opkraeves for Renault Care via Santander / Renault Finance: Kundens underskrift

DKK DKK DKK. Måneder. Markere krydseboxen, hvis kunde / betaleren skal opkraeves for Renault Care via Santander / Renault Finance: Kundens underskrift via Santander / Renault Finance:, Box 1028, SE-164 21 Kista, Sollentuna, SWEDEN Kundekopi via Santander / Renault Finance: Sendes til: Service Contracts Box 1028 SE-164 74 KISTA, Box 1028, SE-164 21 Kista,

Læs mere

YDELSESBESKRIVELSE - SERVICE

YDELSESBESKRIVELSE - SERVICE Ydelsesbeskrivelse - Service Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 YDELSESBESKRIVELSE - SERVICE Indholdsfortegnelse Side 1 ARBEJDSBESKRIVELSE SERVICE...1 1.1 VILKÅR...1 1.1.1 Opgavens omfang...1 1.2 ORDREGIVERENS

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Idestrup El ApS Møllevej 2A 4872 Idestrup Tlf.: 54148100

Elinstallationsrapport for ejendommen. Idestrup El ApS Møllevej 2A 4872 Idestrup Tlf.: 54148100 for ejendommen Sælger Københavns kommune Adresse Ove Billes Vej 12 Postnr. og by 2300 København S Dato 08.01.2015 Udløbsdato 08.01.2016 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Idestrup El ApS Møllevej 2A 4872

Læs mere

Et medarbejdergode, der for én gangs skyld kommer alle medarbejdere til gode

Et medarbejdergode, der for én gangs skyld kommer alle medarbejdere til gode Dansk Tandforsikring Erhverv Et medarbejdergode, der for én gangs skyld kommer alle medarbejdere til gode 1 Der er medarbejdergoder og så er der en gruppeordning i Dansk Tandforsikring Medarbejderne er

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

KURSUSPROGRAM 2015 1

KURSUSPROGRAM 2015 1 KURSUSPROGRAM 2015 1 Indhold ELEMENTÆR BRANDBEKÆMPELSE MED HÅNDSLUKKERE 3 TIMER... 3 BRAND & REDNINGSKURSER... 3 MODULOPBYGGET FØRSTEHJÆLP... 4 VEDLIGEHOLDELSE I FØRSTEHJÆLP... 5 FØRSTEHJÆLP VED HJERTESTOP

Læs mere

TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME

TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME MED TANKE FOR HELHEDEN FUGMANNs stærke tekniske kompetencer er samlet i afdelingen Teknik, Brand & Sikring.

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere

80 % af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti! Sådan får du fat i dem

80 % af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti! Sådan får du fat i dem 80 % af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti! Sådan får du fat i dem Byg Garanti er synlig i tv, radio og på nettet Hvert år afvikler Dansk Byggeri en brandingkampagne for Byg Garanti. I

Læs mere

Brandsikringsanlæg i Danmark

Brandsikringsanlæg i Danmark Brandsikringsanlæg i Danmark Indlæg ved FG-konference, 2014 Jacob Andersen, DBI Sprinklerinspektør Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut Dias 1 / 28-03-2014 / JAN / Møde Program DBI Brandsikringsanlæg

Læs mere

Stilladssektionen. Sektionsmøde den 31. oktober 2012 Hotel Svendborg

Stilladssektionen. Sektionsmøde den 31. oktober 2012 Hotel Svendborg Stilladssektionen Sektionsmøde den 31. oktober 2012 Hotel Svendborg Program - formiddag Kl. 09.30 Kaffe / morgenbrød Kl. 10.00 Orientering fra formanden - Status på køre- og hviletidsprojekt - Status på

Læs mere

DKK DKK DKK. Måneder. Markere krydseboxen, hvis kunde / betaleren skal opkraeves for Dacia Care via Renault Finance: Kundens underskrift

DKK DKK DKK. Måneder. Markere krydseboxen, hvis kunde / betaleren skal opkraeves for Dacia Care via Renault Finance: Kundens underskrift CPR/CVR/EAN nummer :... Virksomhedsnavn :... Navn :... Adresse :... Nummer :... Postnr :... By :... Tlf. :... Modelbetegnelse :... Første registreringsdato (dd mm åååå) :... via Renault Finance:, Box 1028,

Læs mere

VOLVO KATALOGET 2013 VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S

VOLVO KATALOGET 2013 VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S VOLVO KATALOGET 2013 VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S Indhold DANMARKS BEDSTE ON-SITE SERVICE Intro Indhold Intro v/torben Volder...side 3 Volvo On-Site...side 4 Mobile værksteder...side 6 Maskintransport...side

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Naturstyrelsen vadehavet. Knud Jørgensen El Aps Nørregade 23 6690 Gørding Tlf.: 75178999

Elinstallationsrapport for ejendommen. Naturstyrelsen vadehavet. Knud Jørgensen El Aps Nørregade 23 6690 Gørding Tlf.: 75178999 for ejendommen Sælger Naturstyrelsen vadehavet Adresse Koldingvej 5 Postnr. og by 6630 Rødding Dato 21.08.2014 Udløbsdato 21.08.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Knud Jørgensen El Aps Nørregade

Læs mere

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Forsikringsguide 2015 Kære tillidsvalgte Kære tillidsvalgte Du er hver dag med til at hjælpe dine kolleger,

Læs mere

Kravspecifikation. Udbud af rammeaftale om levering af nødkaldssystemer. Rebild Kommune

Kravspecifikation. Udbud af rammeaftale om levering af nødkaldssystemer. Rebild Kommune Kravspecifikation Udbud af rammeaftale om levering af nødkaldssystemer Rebild Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Krav til alarmcentralen 3 3. Krav til senderne 4 4. Krav til DECT-udstyr 5 5.

Læs mere

Postillonen og miljøet:

Postillonen og miljøet: Postillonen og miljøet: Postillonen er en virksomhed, som primært beskæftiger sig med kurértransport af stykgods. Vi udfører desuden transporter af levende vilde dyr, og vi udfører fast firmakørsel. Vi

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Gorrissen El A/S Stutmestervej 32. 3400 Hillerød. Tlf.: 48242240

Elinstallationsrapport for ejendommen. Gorrissen El A/S Stutmestervej 32. 3400 Hillerød. Tlf.: 48242240 for ejendommen Sælger en Pedersen Adresse gtvej 7 Postnr. og by 3400 Hillerød Dato 24.11.2014 Udløbsdato 24.11.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Gorrissen El A/S Stutmestervej 32 3400 Hillerød Tlf.:

Læs mere

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091 Original betjeningsvejledning 3.2 Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4 Order No.: 00600-3-091 2 KVALITET TIL PROFESSIONELLE Det må IKKE føles ubekvemt og overflødigt at

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Skælskørvej 55, 4250 Fuglebjerg 7. juli 2015 H-15-02833-0149 370/1690 Anders Bruun Madsen Som sælger

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

skospecial Kun for kvinder! sds magasin // issue 01 Sommertips til personlig pleje Vind nye sko for 10.000 kr.

skospecial Kun for kvinder! sds magasin // issue 01 Sommertips til personlig pleje Vind nye sko for 10.000 kr. sds magasin // issue 01 Super skospecial Vind nye sko for 10.000 kr. Kun for kvinder! Brunch og goodybags 23 steder over hele landet 10 Sommertips til personlig pleje Laber lak, skønne olier og meget andet

Læs mere

Politikområde 4. Politik for kommunale ejendomme

Politikområde 4. Politik for kommunale ejendomme Politikområde 4 Politik for kommunale ejendomme 1 Forord Det er med glæde, at jeg på udvalgets vegne nu kan præsentere den første politik for de kommunale bygninger. Med denne politik er det vores håb,

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Frahm El-Teknik A/S Valdemarshaab 11 4600 Køge

Elinstallationsrapport for ejendommen. Frahm El-Teknik A/S Valdemarshaab 11 4600 Køge for ejendommen Sælger Connie Meisler Adresse Egernets Kvarter 22 Postnr. og by 4623 Lille Skensved Dato 19.10.2014 Udløbsdato 19.10.2015 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Frahm El-Teknik A/S Valdemarshaab

Læs mere

FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF 500 FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER: Introforsikring Intro Kasko Intro Super ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING Dækker skader på din bil. Lånebil

Læs mere

Elinstallationsrapport for ejendommen. Brian & Lisbet Hemmingsen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199

Elinstallationsrapport for ejendommen. Brian & Lisbet Hemmingsen. Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej 13 8700 Horsens Tlf.: 70261199 for ejendommen Sælger Brian & Lisbet Hemmingsen Adresse Ellegårdsvej 24 Postnr. og by 4684 Holmegaard Dato 30.10.2012 Udløbsdato 30.10.2013 Autoriseret elinstallatørvirksomhed Botjek Eltjek ApS Erhvervsbyvej

Læs mere

Efteruddannelse for. buschauffører. Information om den nye lovpligtige efteruddannelse for alle der erhvervsmæssigt kører rute- eller turistbus

Efteruddannelse for. buschauffører. Information om den nye lovpligtige efteruddannelse for alle der erhvervsmæssigt kører rute- eller turistbus Efteruddannelse for buschauffører Information om den nye lovpligtige efteruddannelse for alle der erhvervsmæssigt kører rute- eller turistbus 3F Tr a n s p o r t g r u p p e n September 2008 2 Bedre grund-

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

Working for You. Anton Paar Certified Service

Working for You. Anton Paar Certified Service Working for You. Anton Paar Certified Service Anton Paar Certified Service Udvidet instrumentservice Garantiforlængelse i op til 3 år, som dækker alle reparationer* fra leveringsdatoen Vedligeholdelsesservice

Læs mere