Nordisk Akademi for. Lotus Feng Shui. Uddannelsesprogram. Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nordisk Akademi for. Lotus Feng Shui. Uddannelsesprogram. Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel"

Transkript

1 Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui Uddannelsesprogram Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel

2 Er du interesseret i at: Skabe rum der byder folk velkomne med en atmosfære af balance, harmoni, komfort og varme? Skabe dynamiske, inspirerende omgivelser som støtter dem, der lever og arbejder i dem? Hjælpe andre med at skabe det liv de ønsker sig gennem bevidst indretning? Hjælpe andre til at opnå større livskvalitet? Hvem kan have gavn af uddannelsen? Dem uden forudgående kendskab til Feng Shui. Alle der arbejder med formgivning (arkitekter, designere, indretnings-arkitekter, kunstnere, malere, dekoratører med flere). Ejendomsmæglere. Alle der arbejder med sundhed og velvære (læger, sygeplejersker, terapeuter, kiropraktorer, zoneterapeuter, akupunktører med flere.) Med en grunduddannelse i Lotus Feng Shui får du et fundament, der sætter dig i stand til skabe omgivelser, der nærer sjælen og giver plads til, at mennesker kan udfolde deres potentiale og kreativitet. Alle der interesserer sig for selvudvikling og personlig vækst. Alle der interesserer sig for at lære en ny måde at anskue de miljøer vi lever og arbejder i. Alle der er interesserede i at forstå og forbedre de omgivelser, de lever i. Før Efter Personalerum hos tandlæge før og efter feng shui.

3 Hvad er Feng Shui? Forskellige tilgange til Feng Shui Feng Shui stammer fra Kina og er en mere end 3000 år gammel videnskab, der bygger på ideen om at leve i harmoni med naturen og vores omgivelser. Feng Shui betyder bogstaveligt oversat vind/vand, og er den kunst og videnskab at aflæse et landskab, så bygninger og mennesker kan placeres, hvor yin og yang er i positiv balance, og hvor chi, livets ånde, kan strømme frit. Kineserne er overbeviste om, at der findes en livgivende energi, som kaldes chi(qi). Den bevæger sig bestandigt gennem alt organisk og uorganisk. Alt, som eksisterer, har chi, og alt det, som har chi, har yin(de passive kvaliteter) og yang(de aktive kvaliteter). I kinesisk filosofi er yin og yang de to kosmiske kræfter, der former og balancerer alt liv. Yin og Yang er modsatte og komplementære størrelser den ene kan ikke eksistere uden den anden; nat eksisterer ikke uden dag, vinter ikke uden sommer og skygge ikke uden sol. At være sund og glad er at være i balance at være i harmoni med sig selv og sine omgivelser. Kineserne mener, at hemmeligheden bag lykken og et langt liv er at forstå, hvad der er yin, og hvad der er yang i alle situationer og at handle således, at man ikke forstyrrer den naturlige harmoni og balance. I løbet af mange hundrede års Feng Shui -praksis er der opstået mange forskellige Feng Shui skoler. Hver skole har sin egen profil og sit eget speciale. Der findes to hovedretninger inden for Feng Shui - skolerne: Formskolen og Kompasskolen(i vesten også kaldet De Otte Retninger). Indenfor Formskolen lægger man stor vægt på landskabsformer såsom konturer og former på bakker og bjerge og på vandløbenes position, form og retning. Formskolen blev udviklet i bjergegne og bruger det omgivende landskabs form til at afgøre, hvordan energien strømmer igennem det. Indenfor kompasskolen lægger man større vægt på mere præcise matematiske udregninger, på tabeller og på kompasretninger, idet man mener at de otte kompasretninger udtrykker hver sin form for energi. På uddannelsen til Lotus Feng Shui Konsulent vil du blive undervist i begge skoler.

4 Hvad er Lotus Feng Shui? Symboler Lotus Feng Shui er et dansk koncept udviklet af Karin Jensen, grundlægger af Nordisk akademi for Lotus Feng Shui. Som Lotus Feng Shui rådgiver får du en meget stor indsigt i, hvordan mennesker påvirker sig selv gennem deres indretning, og du bliver i stand til at bevidstgøre dine kunder om, hvordan de påvirker sig selv på godt og ondt. Derved kan du hjælpe dem til at skabe positive forandringer i deres hjem. Forandringer, der sætter gang i en udviklingsproces hos kunden, som hjælper dem til at nå deres mål og opnå det, de ønsker sig i livet. Lotus Feng Shui lægger vægt på, at din bolig er et ydre udtryk for det, der foregår i din psyke. Det er et skarpt, nøjagtigt spejl af dine underbevidste ønsker, håb, bekymringer og drømme. Dit hjem afslører dine overbevisninger omkring dig selv og verden. Dit hjem er et spejlbillede af din identitet. Du kan ikke lade være med at overføre din identitet til dit hjem. En hver ting, du anbringer i hjemmet, udtrykker et indre aspekt af dig. Efterhånden som du bliver ældre, afspejles din udvikling i de valg, du gør i forhold til din indretning. Dit hjems stil, dine ejendele og dit farvevalg afspejler dit indre væsen. Psykoanalytikeren Carl Jung sagde, at alt det, der er i underbevidstheden, søger at manifestere sig i det ydre. Dette princip forklarer, hvorfor vi konstant projicerer vores underbevidste overbevisninger og følelser over på vores hjem. Lotus Feng Shui lægger særlig vægt på at finde betydningen af de genstande og symboler, en person omgiver sig med. Ethvert symbol anses for at have en indvirkning på de mennesker, der omgiver sig med dem, uanset om det er en stor hest udskåret i træ, en bordlampe, der er udformet som en hængt mand, der dingler fra en galge, eller et maleri af havet. Symboler skal her forstås i bredere forstand og er også farver, former, materialer, genstande og, hvad forskellige rum udtrykker. Udtrykker et hjem f.eks. armod er der en stor sandsynlighed for, at de mennesker, der lever her, vil have svært ved at tiltrække rigdom og overflod.

5 Hvad gør Lotus Feng Shui til noget helt særligt? Lotus feng shui udmærker sig ved at teori og intuition/ praksis understøtter hinanden. Gennem Tai Chi Chuan og Qigong optrænes den studerendes evne til at mærke energi. Lotus feng shui udmærker sig ydermere ved at benytte en unik kombination af metoder fra Formskolen og Kompasskolen. Lotus Feng Shui er Feng Shui for sjælen forstået på den måde at Lotus Feng Shui konsulenten lægger særlig vægt på at skabe omgivelser, der nærer og understøtter de personer, der bor eller arbejder i dem. På Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui lærer du teorierne fra både Formskolen og Kompasskolen, så du ikke er begrænset af kun at kende til en af skolerne. På uddannelsen til Lotus Feng Shui konsulent lærer du både at orientere Bagua efter Formskolens forskrifter og efter Kompasskolens forskrifter. Det er min erfaring, at en del kunder ønsker at få placeret Bagua efter Kompasmetoden, da de bedst kan relatere til den. Med en uddannelse som Lotus Feng Shui konsulent er du i stand til at imødekomme forskellige kunders behov. Du er ikke begrænset af kun at kende til enten Formskolen eller Kompasskolen. Vi tilpasser de gamle Feng Shui principper til vores moderne livsførelse og den vestlige kultur, vi lever i. Lotus feng shui bygger på det grundlag, at alle mennesker inderst inde instinktivt ved, hvad der er bedst for deres liv og deres omgivelser. Som Lotus Feng Shui konsulent kan du hjælpe det enkelte menneske til at genfinde og benytte denne viden og visdom.

6 Hvad lærer du på uddannelsen til Lotus Feng Shui Konsulent? Uddannelsen giver dig de redskaber, du behøver for at blive en fremragende professionel Lotus Feng Shui konsulent. Du lærer at bruge den dybe universelle visdom, som Feng Shui rummer, til at skabe unikke omgivelser. Omgivelser, der inspirerer, støtter og nærer de personer, der bruger dem. At skabe succes for dig selv og andre ved at bruge de grundlæggende principper i Feng Shui. At anvende Feng Shui i forhold til private hjem, butikker, virksomheder, kontorer, værksteder, skoler og institutioner, klinikker, haver, landskaber m.m. At skabe balance i omgivelserne gennem Lotus Feng Shui. At skabe et godt indeklima. At gennemføre en professionel Feng Shui konsultation. At udarbejde en rapport. Etik i forhold til at hjælpe andre via Feng Shui. På uddannelsen lærer du om følgende emner: Oprydning og Space Clearing Symbolik Chi(den livgivende energi) Yin og Yang Bagua, også kaldet Pa Kua. Pa Kua er et ottekantet symbol, og det vigtigste symbolredskab ved udførelsen af Feng Shui. De 5 elementer(ild, jord, metal, vand og træ relaterer til farver, former og materialer i et hjem eller en virksomhed). Lys og Farver Formskolen( herunder 3 - dørsporten, hvor Bagua placeres efter hoveddøren og ikke de faktiske kompasretninger). Kompasskolen (Bagua placeres efter de 8 kompasretninger) Feng Shui for private Feng Shui for erhvervslivet (Business Feng Shui) Håndtering af konsultationer Feng Shui retningsastrologi( Østgruppe- Vestgruppemennesker) Ni Ki - Astrologi ( Det Magiske Kvadrat). Uddannelsen lægger især vægt på at gå i dybden med de grundlæggende principper indenfor Feng Shui, nemlig princippet om yin og yang, Bagua og de 5 elementer. Gennem Tai Chi Chuan optrænes deltagerens egen personlige forståelse af princippet om yin og yang. Noget af undervisningen kan forekomme udendørs.

7 Undervisere med et højt fagligt niveau På Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui underviser anerkendte danske og udenlandske lærerkræfter. Simon G. Brown, international anerkendt Feng Shui ekspert og forfatter til blandt andet bestselleren Praktisk Feng Shui underviser i grundlæggende forståelse og sansning af: chi, yin og yang, de 5 elementer samt Business Feng Shui. Feng shui er studiet i, hvordan mennesker interagerer med deres omgivelser. Formålet er at skabe omgivelser, hvor vi kan skabe størst mulig succes for os selv og andre. Hvilken atmosfære eller chi trives du bedst i? Simon Brown gennemgår, hvordan du kan skabe det ideelle hjem for dig selv, og ser på de karakteristiske træk, der støtter dig bedst i livet. Stifter af Nordisk Akdemi for Lotus Feng Shui Karin Jensen er gennemgående lærer på uddannelsen. Praktik Uddannelsen er en kombination af teoretisk viden, praktiske øvelser og hjemmeopgaver. Undervejs i uddannelsen er der indlagt praktik. Praktikken foregår som konsultationsopgaver i private hjem og en butik eller andet erhverv. Konsultationerne foretages af deltagerne på uddannelsen under kyndig vejledning fra Karin Jensen, Stifter af Lotus Feng Shui. Derudover gennemfører hver elev mindst 3 feng shui konsultationer på egen hånd, med udgangspunkt i den viden, han/hun har tilegnet sig på de foregående moduler. Uddannelsen er bygget op over 11 moduler af hver 2 dages varighed (lørdag og søndag) samt 1 modul af 3 dages varighed. Uddannelsen afsluttes med en eksamen. Eksamen: For at anvende titlen Lotus Feng Shui konsulent skal man have bestået eksamen samt udført de eksterne Feng Shui konsultationer, der er en del af hjemmeopgaverne. Diplom udstedes efter vel gennemført uddannelsesforløb (deltagelse på alle 12 moduler) og bestået eksamen. Pris uddannelsen: Kr For virksomheder tillægges moms. For yderligere praktiske oplysninger se Tilmelding: eller karin@fengshui-wisdom.dk

8 Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui For yderligere praktiske oplysninger se

Nordisk Akademi for. Lotus Feng Shui. Uddannelsesprogram. Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel

Nordisk Akademi for. Lotus Feng Shui. Uddannelsesprogram. Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui Uddannelsesprogram Lotus Feng Shui - Indretning der gør en forskel Er du interesseret i at: Skabe rum der byder folk velkomne med en atmosfære af balance, harmoni, komfort

Læs mere

Feng Shui Skolen - siden 1999

Feng Shui Skolen - siden 1999 Feng Shui Skolen - siden 1999 Bliv professionel konsulent eller privat udøver til glæde og gavn i dit eget liv Du har nu mulighed for at blive erhvervs- og privatkonsulent i en og samme uddannelse. Feng

Læs mere

Feng Shui Skolen. - siden 1999. Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent

Feng Shui Skolen. - siden 1999. Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent Feng Shui Skolen - siden 1999 Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent Alt hvad du behøver for at kunne skabe et godt liv for dig selv og for andre, kan du lære

Læs mere

Feng Shui Skolen - siden 1999

Feng Shui Skolen - siden 1999 Feng Shui Skolen - siden 1999 Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent Alt hvad du behøver for at kunne skabe et godt liv for dig selv og for andre, kan du lære

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Den dobbelte virkelighed

Den dobbelte virkelighed + 2015 - kurser 14. november Den dobbelte virkelighed Den dobbelte virkelighed 1 2 Dit sind Din bevidsthed Din eksistens +Velkommen til kurset Stifter og underviser Carsten Laursen Den dobbelte virkelighed

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Feng Shui Skolen. - siden Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent

Feng Shui Skolen. - siden Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent Feng Shui Skolen - siden 1999 Skab succes for dig selv og andre som Professionel eksamineret Feng Shui Konsulent Alt hvad du behøver for at kunne skabe succes for dig selv og for andre, kan du lære på

Læs mere

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN Opstillingsmetoden er et unikt redskab, der er blevet integreret i Nordahl Coaching ApS til mønsterbrud for unge og voksne dels ved individuelle

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

Kabbalah, livets træ og tarottens symboler

Kabbalah, livets træ og tarottens symboler Kabbalah, livets træ og tarottens symboler Lørdag den 23.11 & søndag den 24.11 kl. 11 18 (evt.19) v. Cybele Onana Bonakouvi Kabbalah hvad er det? og er det noget jeg kan bruge? Hvis det er endnu et system

Læs mere

Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse

Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse EN UDDANNELSE MED FREMTID I Zoneterapiskolen Logos tilbyder FDZ zoneterapeutuddannelsen. Zoneterapeutskolen Logos ligger i Århus midtby, Guldsmedgade

Læs mere

Face-it terapeut Skolen

Face-it terapeut Skolen F LIVING Bliv certificeret Face-iT-terapist Face-it terapeut Skolen Det seriøse valg for dig der vil videre. - Dette er en holistisk efteruddannelse der gør en forskel. - Ønsker du personlig udvikling

Læs mere

>HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland

>HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland >HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland Åndsvidenskab Clairvoyance Terapi og Foredrag Esoterisk Healing Filosofi Psykologi og Sociologi Healeruddannelse trin 1-21 DEN nye tids HEALERE Telefon 7461

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

Tekst: Kengo Kuma & Associates via Inhabitat/Dezeen, Vibeke Krogh Fotos: Kengo Kuma and Associates

Tekst: Kengo Kuma & Associates via Inhabitat/Dezeen, Vibeke Krogh Fotos: Kengo Kuma and Associates Tekst: Kengo Kuma & Associates via Inhabitat/Dezeen, Vibeke Krogh Fotos: Kengo Kuma and Associates Slør Projekteret 2008 2009; opført 2010 2011 Tegl 20 Juni Tegl 21 Juni Tegl 22 Juni Xinjin Zhi Museet

Læs mere

Klassisk Feng Shui analyse step-by step. Feng shui v. Lea Philip

Klassisk Feng Shui analyse step-by step. Feng shui v. Lea Philip Klassisk Feng Shui analyse step-by step Feng shui v. Lea Philip Indhold Klassisk Feng Shui step-by step... 1 1. Boligens periode... 2 2. Boligens vandside... 3 3. At flyve stjernerne... 4 4. Bjergstjernen

Læs mere

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer 1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer Holstebro 2014 Sjælsro Skolerne V. Helle Nemborg Velkommen til Sjælsro Velkommen til Clairvoyant Healer uddannelsen. Det glæder mig, at du fandt vejen

Læs mere

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk 1 De Syv Stråler - den nye tidsalders psykologi 7:8 Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 De Syv Stråler den nye tidsalders psykologi 7:8 Af Erik Ansvang Strålerne og mennesket Alt er energi. Mennesket er

Læs mere

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl Kursusnr. 1 - De fem elementers Qi Gong (trin 3) Torsdag den 1. september kl. 14.00 21.00 (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl. 10.00 17.00 Pris: kr. 1.800,- Forudsætninger: At

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Coaching som ledelsesværktøj Coaching er en anerkendt metode med effektive værktøjer til at udvikle medarbejdere og

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN et forløb, som udvikler dine lederevner Tag en Produktions- og driftslederuddannelse et forløb, som udvikler dine lederevner Produktions- og driftslederuddannelsen er en skræddersyet

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

www.dorteklattschou.dk/medlemsside

www.dorteklattschou.dk/medlemsside 1 Feng Shui optimerer de fysiske rammer omkring os. Kan bl.a. bruges til at skabe positiv energi ( chi ) og til at fjerne ubalancer omkring os. Feng Shui stammer fra Østens filosofi og betyder vind/vand.

Læs mere

status Lever du livet eller lever livet dig?

status Lever du livet eller lever livet dig? Daisy Løvendahl Personlig rådgiver status Lever du livet eller lever livet dig? www.daisylovendahl.dk Vælg til og fra #1. tid til at tjekke ind Fælles for de mennesker, jeg arbejder med, er, at det, de

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence

Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence Udvikling- og Uddannelsesprogram Second Sight System Samarbejde Forståelse Værdier Kompetence Indholdsfortegnelse Baggrund side 3 Mål med uddannelsesforløbet side 3 Vision Styrker Mål Procesforløb side

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2013

Nyhedsbrev marts 2013 Nyhedsbrev marts 2013 De syv stråler er et grundlæggende element i den nye tidsalders psykologi, og interessen for at studere og forstå de syv stråler er voksende. Stadig flere erkender, at åndsvidenskaben

Læs mere

Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren

Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren Kurset er datofastsat således: Endelig tilmelding: 1. juli 2013 til Martin Brolin på email: martin.b.brolin@hotmail.com.

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

>HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland

>HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland >HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland Åndsvidenskab Clairvoyance Terapi og Foredrag Esoterisk Healing Filosofi Psykologi og Sociologi Healeruddannelse trin 1-21 DEN nye tids HEALERE Telefon 7461

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune

Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune 1) Selvevaluering for klinisk undervisning for perioden august 2013-2014 2+3) 4) Selvevaluering og handleplan af læringsmiljøet

Læs mere

Dekoration Modul 9. Side 2 Dekorations Kursus Modul 9 2011 Che Bello Design

Dekoration Modul 9. Side 2 Dekorations Kursus Modul 9 2011 Che Bello Design Dekoration Modul 9 Velkommen til det niende og sidste modul i dit dekorationskursus. Du har nu været igennem en bred vifte af grundlæggende dekorations viden. Med den viden du nu har samt de opgaver du

Læs mere

Vi arbejder med de menneskelige aspekter, der ligger under overfladen. og skaber udvikling. PMI Personal Management International

Vi arbejder med de menneskelige aspekter, der ligger under overfladen. og skaber udvikling. PMI Personal Management International Vi arbejder med de menneskelige aspekter, der ligger under overfladen og skaber udvikling Personligt Lederskab Organisationer Personer Kick-off Workshops Teambuilding Krisehjælp Coaching PMI Personal Management

Læs mere

TRUST MENTOR. by Bullock WWW.BULLOCK.DK

TRUST MENTOR. by Bullock WWW.BULLOCK.DK TRUST MENTOR by Bullock WWW.BULLOCK.DK Om mig I 16 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker. Skrev i en periode af 6 år til Berlingskes Business Ledelse på spidsen om karrierens emotionelle og udfordrende

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

SUS 8 Forberedelsesskema til 8. semester

SUS 8 Forberedelsesskema til 8. semester Februar, 2010/Lone Krogh SUS 8 Forberedelsesskema til 8. semester Spørgsmålene i skemaet har til formål at inspirere dig til at reflektere over dine ressourcer og de eventuelt større udfordringer, du ser

Læs mere

Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje

Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje 2005 Will-management er et halvårligt selvudviklingsforløb med fokus på anvendelse af den stærke, den gode og den intelligente vilje. I løbet af fire moduler

Læs mere

Stupaen et symbol på sindets natur

Stupaen et symbol på sindets natur Stupaen et symbol på sindets natur Af Manfred Seegers Stupaer er monumenter for verdensfred. Gennem deres perfekte form udtrykker strukturerne sindets klare natur erkendelsen. De er blevet bygget i Asien

Læs mere

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv?

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv? 2006 Autentisk lederskab Moderne lederskab handler i dag ligeså meget om, hvem du er, som hvad du har opnået. Vi mener, at medarbejdere motiveres af ledere, der tør være sig selv i rollen som leder. Det

Læs mere

DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID?

DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? ARKITEKTUR / DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES TEKSTIL / MØBLER / BYER OG RUM / ILLUSTRATION INTERAKTIONSDESIGN / GRAFISK DESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? JEG HAR IKKE KUN LÆRT AT TEGNE, MEN OGSÅ UDVIKLET

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

Forsker: Jeg er stærkt inspireret af ledende sygeplejersker

Forsker: Jeg er stærkt inspireret af ledende sygeplejersker Forsker: Jeg er stærkt inspireret af ledende sygeplejersker Som leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse er Lotte Bøgh Andersens fornemste opgave at koble akademisk viden om ledelse til

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

ART-of-YOGA. Om ART-of-YOGA. ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser.

ART-of-YOGA. Om ART-of-YOGA. ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser. www.artvesta.dk ART-of-YOGA ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser. Om ART-of-YOGA Vibeke Vesta har med afsæt i sin uddannelse som Hatha-yoga instruktør udviklet sit eget

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM 6 dage fordelt på 3 moduler Vi tager udgangspunkt i dig og dit lederskab Ledernes Leadership Program henvender sig

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

FENG SHUI - Forebygge eller helbrede?

FENG SHUI - Forebygge eller helbrede? Af Feng Shui Master Torben Hecksher http://www.fengshuimaster.dk FENG SHUI - Forebygge eller helbrede? De færreste boliger og kontorer er fra starten opført efter feng shui principperne, og derfor bliver

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv Susan Nielsen Med sjælen som coach vejen til dit drømmeliv Tænker du nogle gange: Der må være noget mere? Længes du indimellem efter noget større? Prøver du at fastholde de glimt af jubel og lykke, som

Læs mere

Bliv MasterMentor i Motivation

Bliv MasterMentor i Motivation Er du klar til at skabe overskud, motivation og målbare resultater? Bliv MasterMentor i Motivation Praksisuddannelsen for dig, der vil gøre en forskel for mennesker! JobEdu s MasterMentor uddannelse i

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright Ute Lehmann -

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright Ute Lehmann - Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

E-guide. 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces. Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde

E-guide. 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces. Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde E-guide 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde Indhold 1) Indledning 2) Personligheden De 4 bremsere 3) Mindreværd 4)

Læs mere

Lær at bruge dig selv på en ny måde

Lær at bruge dig selv på en ny måde Lær at bruge dig selv på en ny måde i din professionelle arbejdsproces Denne uddannelse vil give dig professionelle værktøjer, faglig viden og personlig forankring til at bruge dig selv med større indsigt,

Læs mere

5-årig læreruddannelse. Principper for en 5-årig læreruddannelse på kandidatniveau

5-årig læreruddannelse. Principper for en 5-årig læreruddannelse på kandidatniveau 5-årig læreruddannelse Principper for en 5-årig læreruddannelse på kandidatniveau Indledning Der er bred enighed om, at der er behov for at styrke lærernes kompetencer og vidensgrundlag markant. Kravene

Læs mere

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box SAND BOX 3 SAND BOX stecherinsti.com/sand-box Vil du gerne omsætte viden til værdi, og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, som du brænder for, så deltag i mit 10 ugers

Læs mere

Dag 2. Forstå, hvem du er, med Enneagrammet

Dag 2. Forstå, hvem du er, med Enneagrammet Jeg bruger personlighedstype-systemet Enneagrammet 2 som kilde til selvindsigt. Da jeg først hørte om dette personlighedstypesystem, tænkte jeg, at det ikke interesserede mig. Allerede på universitetet

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK. Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet

DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK. Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK Ved Rikke Hertz Det er min vision at bringe det spirituelle ind i erhvervslivet,

Læs mere

COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION. Bliv uddannet i det bedste - af de bedste

COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION. Bliv uddannet i det bedste - af de bedste COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION Bliv uddannet i det bedste - af de bedste EARLY BIRD TILMELDING! Tilmeld dig SENEST d. 31. august og spar kr. 2.500 COACHING DYNAMICS UDDANNELSEN FRA DECISION

Læs mere

At leve med ædruelighed - en ny begyndelse. Pris: kr. 35,00. Vare nr. 22. Produktkode: P-49. Alkoholisme en karrusel ved navn.

At leve med ædruelighed - en ny begyndelse. Pris: kr. 35,00. Vare nr. 22. Produktkode: P-49. Alkoholisme en karrusel ved navn. Hæfter på dansk At leve med ædruelighed - en ny begyndelse Vores bekymringer holder ikke op, blot fordi drikkeriet holder op. Læs om de nye udfordringer vi møder, når vores kære bliver ædru. Hvordan vi

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Vil du være pædagogisk mindfulness pioner på din arbejdsplads - og i dit eget liv i 2013? Pædagogisk Superstjerne Program - for dig, der brænder for at gøre en forskel og ønsker et (arbejds-)liv, funderet

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

Jens Schultzer Mission Quest Nyt perspektiv og klarhed! Jens Schultzer Mission Quest Nyt perspektiv og klarhed!

Jens Schultzer Mission Quest Nyt perspektiv og klarhed! Jens Schultzer Mission Quest Nyt perspektiv og klarhed! Jens Schultzer 1 40 timers individuelt tilpasset program Målgruppe Mennesker der står overfor vigtige valg! Forretningsmæssigt, karrieremæssigt og/eller personligt Målet Filosofi Form Finde det rigtige

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne i praksis og hjælpe

Læs mere

FishFabrica The Creative Academy of The Baltic Sea Region >>Et skridt ind i den kreative økonomi

FishFabrica The Creative Academy of The Baltic Sea Region >>Et skridt ind i den kreative økonomi 1 FishFabrica The Creative Academy of The Baltic Sea Region >>Et skridt ind i den kreative økonomi Vi lever i idéernes verden. Den verden, hvor drivkraften grundlæggende er at kunne skabe idéer og omsætte

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

DEN STRESSEDE UNGDOM

DEN STRESSEDE UNGDOM DEN STRESSEDE UNGDOM HVOR STORT ER PROBLEMET? OG HVAD KAN VI GØRE VED DET? KONFERENCE ODENSE MØDECENTER GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK DEN STRESSEDE UNGDOM Jeg begyndte for

Læs mere

Lær at bruge dig selv på en ny måde

Lær at bruge dig selv på en ny måde Lær at bruge dig selv på en ny måde i din professionelle arbejdsproces Denne uddannelse vil give dig professionelle værktøjer, faglig viden og personlig forankring til at bruge dig selv med større indsigt,

Læs mere

Specialiseret coachinguddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress

Specialiseret coachinguddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress Specialiseret coachinguddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching og behandling af stress Specialiseret coachinguddannelse for professionelle, der arbejder med rådgivning, coaching

Læs mere

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden.

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden. INDHOLD Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi udbyder denne 60 timers uddannelse i RESTORATIV YOGA - for yogalærere og behandlere. Uddannelsen varer 10 uger og næste gang er den 15. september - 26.

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

Energibevidst Lederskab

Energibevidst Lederskab Energibevidst Lederskab - dit kørekort til fremtiden Livsmentoren DET STARTER MED DIG LÆR DET, LEV DET OG GIV DET VIDERE Energibevidst Lederskab - når livet virkelig giver mening Lær det, lev det og giv

Læs mere

FamilieCamp. FamilieCamp HVER FOR SIG ER VI UNIKKE SAMMEN GØR VI FORSKELLEN HVER FOR SIG ER VI UNIKKE SAMMEN GØR VI FORSKELLEN

FamilieCamp. FamilieCamp HVER FOR SIG ER VI UNIKKE SAMMEN GØR VI FORSKELLEN HVER FOR SIG ER VI UNIKKE SAMMEN GØR VI FORSKELLEN FamilieCamp HVER FOR SIG ER VI UNIKKE SAMMEN GØR VI FORSKELLEN FamilieCamp HVER FOR SIG ER VI UNIKKE SAMMEN GØR VI FORSKELLEN Tal Ordentligt FamilieCamp Al forskning viser, at for at have balance som menneske,

Læs mere

Livet giver dig chancer hver dag

Livet giver dig chancer hver dag Gnisten som guide I de momenter, hvor du lykkes at være dig selv, kommer helheden. Hvis du på dit livs rejse får nogle af de glimt igen og igen, begynder det at blive mere meningsfyldt at leve. Når gnisten

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Pædagogisk Superstjerne Program Mangler du tid og overskud? Vil du styrke din indre ro, din smittende glæde og dit overblik? Ønsker du at skabe en bedre fremtid ud af et nu, der er godt nok i sig selv?

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Personlig supervision - et nødvendigt arbejdsredskab

Personlig supervision - et nødvendigt arbejdsredskab Kronikken VERA No. 20 AUGUST 2002 LISE HADERUP, PÆDAGOG OG CAND. PSYK., CENTER FOR ORGANISK PSYKOTERAPI, COP Personlig supervision - et nødvendigt arbejdsredskab Uanset om man som pædagog arbejder direkte

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

6 FOREDRAG AF JES DIETRICH.

6 FOREDRAG AF JES DIETRICH. 6 FOREDRAG AF JES DIETRICH. Dette er en oversigt over de foredrag som jeg tilbyder. Der er for tiden 6 foredrag, og de er alle baseret på min bog Menneskehedens Udviklingscyklus, og på www.menneskeogudvikling.dk

Læs mere

Performance Coaching. Den effektive vej til ekstraordinære resultater ÅBEN COACHINGUDDANNELSE

Performance Coaching. Den effektive vej til ekstraordinære resultater ÅBEN COACHINGUDDANNELSE ÅBEN COACHINGUDDANNELSE Udbydes i samarbejde med ErhvervsAkademi Sjælland ved Roskilde Handelsskole, under lov om åben uddannelse. Det er derfor muligt at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU) Performance

Læs mere