Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget."

Transkript

1 Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Det er ikke altid let at komme ind i et nyt udvalg, og især ikke Ungdomsudvalget som i SAR har for vane at lave en masse gode, spændende og sjove ting. Drejebogen er ikke en facitliste for, hvordan ting skal gøres, men kan bruges som en opslagsbog til at finde ud af hvad man kan lave i løbet af et år eller måske få gode ideer til hvad der kunne være spændende at give sig i kast med. Ikke alle forslag i drejebogen bliver brugt hvert år, for der er faktisk kun 2 ting som Ungdomsudvalget SKAL sørge for hvert år, og det er juleoptog/hygge og klubmesterskab i samarbejde med stævneudvalget. Alt andet er blot bonus, og kan gøres som man har lyst til. Det er heldigvis et udvalg, hvor det gælder om at finde fælles fodslaw med de øvrige ungdomsmedlemmer, og se om vi er til rock og rull i år eller om vi er til ringridning ;0) Det der er allervigtigst er, at tingene økonomisk løber rundt og at der kommer opslag op på både hjemmeside og i stald/ridehus/cafetut, samt at der altid ryddes op efterfølgende. Ungdomsjulefrokost Fastelavn Klubmesterskab Påsketur i Krenkerupskoven Skattejagt Ungdomshygge med overnatning Loppemarked Ringridning Kurser Fællestur til stævne/messe eller andet Halloweenspisning lucia-ridning Vinterfest Klubbens webmaster Palle Thilqvist kan kontaktes på webmaster@sakskobing-rideklub.dk

2 Ungdomsjulefrokost En weekenddag, hvor vi mødes til fælles madlavning, superhygge og eventuel overnatning i lejligheden. Husk at sætte en fornuftig pris for at deltage så flest muligt kan komme med. Lav opslag i god tid og send til webmaster Palle Thilqvist webmaster@sakskobing-rideklub.dk - lav det evt i sjove farver og fed tekst så vi fanger de unges opmærksomhed. Sørg for at få tilladelse fra forældre til dem under 18 år om at det er ok at de deltager og sørg for at der er en af Ungdomsudvalget som overnatter hvis det er en del af festen. Hvis lejligheden skal lånes husk at spørge Bjarne og Dorit om lov og tjek datoen da de jo kan have den udlånt til familie eller andet. Fastelavn Kan evt. afholdes på selve fastelavns søndag eller en af weekendagene før eller efter. Husk at aftale pris, om der både skal være en tønde til hest og til dem uden hest, eller om der overhovedet skal være heste med. Ved indkøb af tønde, slik, fastelavnsboller, kakao eller hvad der nu skal bruges, tal med klubbens kasserer om enten af få et beløb at handle for eller om han/hun gider at være behjælpelig med det. Aftal med Aktivitetsudvalget om at få pyntet op, og hør om det udvalg evt. vil være med i et samarbejde. Husk at det kan være sjovt at få de helt små børn med, dvs. medlemmers børn og andre evt. også. Såfremt man laver det med hest, kunne man jo invitere naboklubber til at deltage. En konkurrence for bedst udklædte kunne være sjovt. Find på en sjov gave som kan vindes. Klubmesterskab Klubmesterskabet plejer at ligge i februar måned. Aftal med Stævneudvalget at I samarbejder omkring dette arrangement for det plejer at blive kæmpestort. Forbered jer på at det bliver 2 lange dage, og at der også er noget forberedelse hertil. Hvordan stævner arrangeres kan ses i drejebogen for stævner.

3 Hav allerede lidt planlagt hvad i kunne tænke jer! Skal det være dækkener, pokaler eller noget helt 3 der skal vindes dette år. Deltagerrosetterne hvad farve skal de være i år (tidligere år har de været mørk og lys lilla eller pink/blå. Hav evt. ønsker til dommere parat, og overvej om det gik godt sidste år, eller om noget skal ændres. MEN VIGTIGST ER Samarbejdet med Stævneudvalget! Dette er en meget stor mundfuld for et Ungdomsudvalg, men stadig en sjov opgave som ruster jer til større opgaver ;0) Påsketur i Krenkerupskoven En påsketur er altid hyggeligt se skoven springe ud mens man rider forbi. Aftal med Bjarne at han hører på Krenkerup om vi må få lov at ride i skoven og hvad prisen er pr. rytter. Inviter alle og inviter cyklende med også. Husk at lave sidste tilmelding da Bjarne skal give Krenkerup besked på antal deltagere. Overvej om der skal fælles madpakke spisning bagefter. Aftal med nogen at der bliver indkøbt/lavet kage og sodavand til et pitstop i skoven Bjarne og Dorit plejer at kende de gode steder ;0) Husk at indsamle penge og enten få kasseren til at betale til Krenkerup eller få Bjarne til at aflevere pengene på godskontoret. Skattejagt Kan evt. laves i forbindelse med påske hvor man leder efter gemte æg i klubben. Eller man kan lave et skattekort med indlagte opgaver. Kortet kan være så lange at man skal ride/cykle efter opgaverne eller man kan bare lave det på Kjeldmosegaard. Overvej om der skal gave til vinderne eller om det skal laves for børn og søskende mens at de andre rider påsketur. Husk at der måske skal bruges hjælpere til et sådan arrangment, så spørg omkring ;0) Ungdomshygge Kan evt. laves som videoaften med alt hvad dertil hører Pyjamasparty med fællesspisning og dans Her er alt jo tilladt kun fantasien sætter grænser for temaet. Hyggen behøver jo heller ikke være om aftenen, men kunne være om eftermiddagen. Hygge over store hesteevents som vises i TV, fx OL, VM eller EM.

4 Husk at aftale lån af lejlighed hvis i ønsker at der skal være overnatning i hygge-arrangementet. Sørg altid for at få forældres tilladelse til at børn under 18 år må deltage i arrangementet. Dette blot for en sikkerhedsskyld og for at ingen kan brokke sig bagefter. Sådan et arrangement kan næsten laves som en mini-ridelejr, idet medlemmer udefra som ønsker at deltage og evt. have hest kan benytte de 3 gæstebokse. Såfremt boksene benyttes aftales evt. pris for lån med bestyrelsen, og der skal som sædvanlig ryddes op i dem efterfølgende. Loppemarked Dette arrangement prøvede Ungdomsudvalget af i samarbejde med Aktivitetsudvalget for første gang i 2011 og det blev en fin succes. Det er et arrangement som kræver lidt forberedelse, idet vi jo skal have samlet kræmmere ind til standene. I 2011 lavede vi stande rundt langs barrierekanten og en række ned midt igennem ridehuset også. Husk at sætte opslag op om der er interesserede kræmmere. Her er det en god ide at sætte i butikker, turist-husene og på klubbens hjemmeside tillige med distriktets hjemmeside. Tjekt listen ud fra sidst om der er nogen af de udstillere som allerede var der sidste år som ønsker at være med igen. Det er derfor vigtigt at få telefon eller mailadresser på interesserede udstillere. Gør jer klart om det kun skal være rideudstyr eller om det kan være alt muligt. Størst publikumssucces og pengesucces får man hvis man må tage ALT med. Første gang spændte vi fra legetøj, over julenisser til dyrefoder og cremeprodukter. Der udregnes hvor mange stande der kan være i ridehuset, og om udenomspladsen skal tages i brug. Stande på 3x3 meter sælges til fx 100 kr stk. og der er ikke borde med. Opkrævningen kan enten blive lavet på dagen eller overføres alt efter hvad vi aftaler i udvalget. Husk at finde personale til Cafeen og overvej hvad der skal sælges sådan en dag og sørg for gode priser. Måske er det smart med 1 til 2 kaffeboder i selve ridehuset. Husk at aftale med Bjarne, at der ordnes ridehus efterfølgende. Stande måles op og sættes af om morgenen, således at kræmmere kan få lov til at komme med deres grej 2 timer før åbningen af arrangementet det tager for nogen ret lang tid at sætte op. Husk at flage ved vejen og på Kjeldmosegaard, få sat loppemarkedsskilte op ved vejen (vi har 2 stk) Sørg for at alle udstillere ved, at der ikke må slås søm i barrieren, og at de skal rydde ALT op efter sig samt at der er rygning forbudt i ridehuset.

5 Sørg for evt. at aftale hvor der kan være ekstra parkering her er det jo smart hvis markedet ligger efter høst, således at en af Bjarnes marker kan benyttes og at der er vagter til at få folk rundt med bilerne. Dagen kræver omkring 6 8 hjælpere. Ringridning. Klubben har ringridersæt dvs. ringe og høje støtter til at hænge snoren op i. Det er mange år siden det har været i brug og umiddelbar bør der være en pokal et sted. Det kunne være en hyggelig tradition at tage op igen, fx i forbindelse med Sct. Hans som arrangeres af Aktivitetsudvalget. Fordelen ved ringridning er, at alle kan være med. Dem der ikke vil ride, kan cykle med ;0) Kurser Det er naturligvis også ok at Ungdomsudvalget arrangerer kurser. Dette kan vi evt. få hjælp til ved Kursusudvalget. Husk at se hvad Kursusudvalget har på programmet i år og lav kurser som henvender sig til de unge i klubben. Det kunne evt. være en dag, hvor man lærte at lave pandebånd, dressur- eller springkurser med en yngre underviser, det kunne være en rideudstyrs forretning som kom forbi for at vise den nyeste kollektion eller noget helt helt andet. Igen er det kun fantasien der sætter grænser. Fællestur til messer, stævner eller lignede Tal sammen om det kunne være hyggeligt at arrangere en fællestur. Der har tidligere været arrangeret ture til DM på Broholm i samarbejde med forældre. Der har også været arrangeret heppeture til holdturneringer i samarbejde med Aktivitetsudvalget. Så igen er det kun fantasien der sætter grænser og inddrag gerne udvalg eller forældre som vil være behjælpelig med evt. at få transport op at stå. Haloween I forbindelse med halloween i oktober kunne der inviteres til fest, enten med eller uden udklædning, med eller uden mad. Man kunne lave ulækker mad, spøgelseskager osv., så alle kom i rette stemning ;0)

6 Man kunne se gyserfilm og overnatte. Der kunne være præmie for bedst udklædte. Tal evt. med Aktivitetsudvalget, som står for oppyntning, om de ville være med til et sådant arrangement. Luciafest, lysfest eller snefest Kært barn kan have mange navne, men lucia hører jo vinteren til og i den mørke tid kunne det være sjovt at lave et arrangement, hvor man red rundt med levende lys i ridehuset og kun havde elektrisk lys fra dommerhus og Cafetut. Aftenen kunne afsluttes med fællesspisning med evt. tema alle i hvidt! Juleoptog Hvert år inviterer Sakskøbing Handelstandsforening til juleoptog i byen. Det er det største på hele Lolland/Falster og ca. 35 foreninger deltager! SAR har i mange år deltaget, men tag pulsen på om folk er interesseret i at deltage, enten med eller uden hest. Optoget kræver en form for udklædning, så det er ikke noget man lige kan lave med venstre hånd, men kræver lidt forberedelse. Sæt evt seddel op for at høre, hvor mange der kunne være interesseret i at deltage, og lav en dag, hvor i brain-stormer og bliver enige om temaet for juleoptoget. Spørg kassereren efter penge, såfremt der er ting der skal indkøbes til dette. Det er naturligvis ikke tilladt at bruge ,- på et sådan optog, men fordi det skulle beløbe sig i 1000 kr. gør ikke noget. Der bliver tilbagebetalt omkring 400 kr. pr. forening på selve dagen for optoget som plejer at ligge den 2 eller 3 søndag i advendt. Men der kommer invitation som sendes til formanden for klubben. Uanset om klubben ønsker at deltage i juleoptoget eller ej, så skal der være julehygge! Det er Ungdomsudvalget som skal invitere til æbleskiver, kakao og gløgg i Cafetutten. Tal med kassereren om at handle eller om vi kan få penge til at handle for. Husk altid at aflevere bonner. Det kan være en fordel af have tilmelding til arrangementet, da man ellers risikerer at have købt alt for mange æbleskiver, eller alt for få ;0) Deltager klubben i juleoptoget plejer julehyggen at ligge ret efter optoget, men deltager vi ikke kan julehyggen jo ligge hvilken som helst weekenddag i december ofte om eftermiddagen. Arrangementet er gratis at deltage i klubben betalt alt hertil ;0)

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efter en uhyyyyyggelig Halloween i, er vi i stedet begyndt at forberede os på en rigtig hyggelig jul. I november måned

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Støt vores sponsorer. de støtter os

Støt vores sponsorer. de støtter os Støt vores sponsorer de støtter os Prisliste pr. 1.april 2019 ½ time pr. uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time pr uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time voksen (over 18 år. 4 elever pr. hold) 235,00 kr. pr.

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres:

Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Arrangementer/ture alm. uger. Arrangementer/ture ferie uger Lokal handletur/besøg klub i Egedal Min.12 medlemmer

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole Trivslen på Hareskov Skole angår os alle, og som forældre har vi også et

Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole Trivslen på Hareskov Skole angår os alle, og som forældre har vi også et Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole Trivslen på Hareskov Skole angår os alle, og som forældre har vi også et ansvar for at fremme den gode trivsel. Dét har de fleste

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Her er jeres arbejdsområde for dette skoleår med en lidt nærmere beskrivelse af opgaven og skolens forventninger til jer desangående.

Her er jeres arbejdsområde for dette skoleår med en lidt nærmere beskrivelse af opgaven og skolens forventninger til jer desangående. Kære klasserødder i børnehaveklassen Her er jeres arbejdsområde for dette skoleår med en lidt nærmere beskrivelse af UDEGRUPPE Jeres klasses forældre står for hjælp til vedligeholdelse af skolens udearealer

Læs mere

Stald Bugges ride eventyr

Stald Bugges ride eventyr Stald Bugges ride eventyr Her har du muligheden for at deltage i Danmarks sjoveste og samtidig meget lærerige ride lejr i uge 26 og/eller uge 32. Det foregår på Stald Bugge, Juelsmindevej 260, 7120 vejle.

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole

Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole Trivslen på Hareskov Skole angår os alle, og som forældre har vi også et ansvar for at fremme den gode trivsel. Dét har de fleste

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Forældremøder på Kalbyris. 4.-5. klasser august-september 2012

Forældremøder på Kalbyris. 4.-5. klasser august-september 2012 Forældremøder på Kalbyris 4.-5. klasser august-september 2012 Trivsel og forældresamarbejde Forældrerådet Vi starter tættest på jer I klassen er det vigtigt at skabe god trivsel både blandt elever, forældre

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

SFO-aktiviteter -august 2014

SFO-aktiviteter -august 2014 Side 1 af - -august 2014 1 1 LUKKET - 2A, A, 1A 2 2 4 sommer tilpasses antal tilmeldte børn - 1A, 2A, A, RU1 sommer tilpasses antal tilmeldte børn - 1A, 2A, A, RU1 6 sommer tilpasses antal tilmeldte børn

Læs mere

Indholdsfortegnelse FØR STÆVNET. Ønsker til stævner Fastsættelse af terminer Proprositioner Officials Sponsorer OP TIL STÆVNET

Indholdsfortegnelse FØR STÆVNET. Ønsker til stævner Fastsættelse af terminer Proprositioner Officials Sponsorer OP TIL STÆVNET Indholdsfortegnelse FØR STÆVNET OP TIL STÆVNET Ønsker til stævner Fastsættelse af terminer Proprositioner Officials Sponsorer Sekretariat Hjælpere Officials Cafetut Klargøring UNDER STÆVNET Sekretariat

Læs mere

HERSLEV RIDEKLUB INFO

HERSLEV RIDEKLUB INFO NYHEDSBREV NOVEMBER 2011 HERSLEV RIDEKLUB INFO LÆS OM: Cowboy for en dag S 2 Overnatning S 2 Ministævne S 3 Ledige parter på elevheste S 3 Klubmesterskab S 4 Ny elevpony S 4 Juletræsfest S 4 Køkkenhjælp

Læs mere

Traditioner. Traditioner omkring højtider og helligdage. Jul:

Traditioner. Traditioner omkring højtider og helligdage. Jul: Traditioner Traditioner omkring højtider og helligdage Jul: Juletræstur og juleklip: Tættest muligt på 1.december laver alle julepynt - 6. klasse tager ud og finder et smukt juletræ til skolen. Herefter

Læs mere

Aktivitetskalender 2013

Aktivitetskalender 2013 Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Arrangementer/ture alm. uger. Arrangementer/ture ferie uger Lokal handletur/besøg klub i Egedal Min.12 medlemmer

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Kragsbjergskolen, efteråret 2010 At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

- lærer bedst. Børnene kommer gruppevis på besøg hos hinanden. Legegrupper er med til at skabe sammenhold og nye venskaber opstår. Se side 3-5.

- lærer bedst. Børnene kommer gruppevis på besøg hos hinanden. Legegrupper er med til at skabe sammenhold og nye venskaber opstår. Se side 3-5. - lærer bedst 1 Legegrupper Børnene kommer gruppevis på besøg hos hinanden. Legegrupper er med til at skabe sammenhold og nye venskaber opstår. Se side 3-5. Indskolingen (0-3 klasse). Forældremøde Idéer

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Nyhedsbrev uge

Nyhedsbrev uge Nyhedsbrev uge 33 2016 Side 1 God weekend Side 6 Filur Side 2 Nyt fra Allan Side 7-10 Børnehaven Side 3 Høstfest Side 11-12 Vuggestue Side 4-5 0. klasse Side 13 Kalender, rengøring & kontakt Vejrumbro

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj Velkommen til Børnehaven Charlottehøj - En del af Dagtilbud Hasle Børnehaven Charlottehøj Bornholmsvej 9 8210 Aarhus V Telefon 24 52 25 30 Pædagogisk leder Steffen Klitgaard Andreasen Telefon 41 87 28

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Ja, du gør alting nyt på jord, En sommer rig på nåde. Men klarest lyser dog dit Ord Af kærlighedens gåde.

Ja, du gør alting nyt på jord, En sommer rig på nåde. Men klarest lyser dog dit Ord Af kærlighedens gåde. PRÆDIKEN HØSTGUDSTJENESTE SØNDAG DEN 28.SEPTEMBER 2014 15.SETRIN AASTRUP KL. 10.15 VESTER AABY KL. 14.00 Tekster: Sl.73,23-28; Ap.G. 8,26-39; Luk. 10,38-42 Salmer: 729,728,730,Nat med mørke,11 Ja, du gør

Læs mere

Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole

Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole Hvad er et Forældreråd? Forældrerådet består af 3-4 personer, der vælges i begyndelsen af skoleåret blandt forældrene til klassens elever. Forældrerådet sidder

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Til unge & forældre Konfirmand-WorkShops Lørdag, den 8. februar 2014 2014 FORÅR 2014 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand-WorkShops Konfirmand-WorkShops og Blå Mandag Til alle unge i 7.

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører: Billeder fra Det store slag KEREM OG ISMAIL QUIZ Billeder fra efterårsferien LUCIA Indhold Info fra klubben Kalenderen Billeder fra efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK Nyhedsbrev Future Marts 2018 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Harzen Future fest Konkurrencer DCU Ungdomscup Shimano Liga H12 Kære Forældre og

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum hodsagerrideklubaulum@gmail.com www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager

Læs mere

Opgavekatalog VB Ungdom

Opgavekatalog VB Ungdom Forord: Som nævnt tidligere i Nyhedsbrev 1. udgave har ungdomsudvalget arbejdet på en ny struktur for at lette arbejdsbyrden for udvalgsmedlemmerne, styrke klubben og gøre den mere parat til at udføre

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større 1 Praktiske informationer Børnehuset Rævehøjen er normeret til 60 børn. 24 vuggestuebørn fordelt på 2 stuer og 1 gruppe bestående af 36 børnehavebørn, opdelt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen

Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen Trivselspolitik på Ejerslykkeskolen At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer noget. På skolen gør vi vores bedste

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 28. juli fre 2. august 2013 Så er det igen tid for tilmelding til årets super sommersejlercamp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014

Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014 Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014 I Planeten er det vigtigt, at børnene oplever det at spise som noget rart og trygt således at børnene får lyst til at deltage i måltidet. Det betyder at

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2013 Siden sidst At være noget for hinanden Julemåneden er i mine øjne en særlig tid, uanset om man er troende eller ej. Det er en tid, hvor der kommer en særlig

Læs mere

D-stævne mesterskab 2017

D-stævne mesterskab 2017 D-stævne mesterskab 2017 Et mesterskab for distrikt 9 på D-plan Individuelt - og holdmesterskab DRESSUR: Individuelt mesterskab: Der kåres mestre i følgende mesterskaber: Lc-Pony Lb-Pony Lc-hest Lb-hest

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Onsdag. 22/2 kl. 18 i rytterstuen på Skovsbogaard. Der vil være en let anretning efter Gf. 1 Valg af dirigent. 2 Bestyrelsen aflægger beretning. 3 Det reviderede regnskab

Læs mere

Gammelgårdens Økologiske, Natur og Stordagpleje Velkommen til Anne og Frank`s natur og økologiske stordagpleje.

Gammelgårdens Økologiske, Natur og Stordagpleje Velkommen til Anne og Frank`s natur og økologiske stordagpleje. Velkommen til Anne og Frank`s natur og økologiske stordagpleje. Vi bor i Stårup lige uden for Nykøbing på en gård i landlige omgivelser. Hovedtemaet hos os er Naturen og dyrene, som har vores store interesse,

Læs mere

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold Nyhedsbrev Future April 2019 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Næstved Klubtur til Harzen Future fest Klubtur til Slettestrand Konkurrencer DCU

Læs mere

Læreplanstema: Kulturelle udtryksformer og værdier Nordre Børnehave

Læreplanstema: Kulturelle udtryksformer og værdier Nordre Børnehave Læringsmål (mål og tegn) Læreplanstema: Kulturelle udtryksformer og værdier Nordre Børnehave Hvad skal barnet lære i relation til det konkrete tema, og hvilke tegn findes herpå? Praksissituation (baggrund)

Læs mere

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: MIDDELALDER AVISEN Indholdsfortegnelse: Kære Børn og forældre side 04 Tilmelding side 05 Afkrydsning side 05 Sælg dit gamle legetøj m.m. side 05 Plan for uge 20 side 06 Optog i byen side 06 Plan for uge

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

Evaluering sommerfest 2013

Evaluering sommerfest 2013 Hvad var dit forventede mål med festen? Hvad gik godt? En fest der danner grundlag for det positive fremadrettede samarbejde mellem virksomheden skolen og hjemmene. Samtidig kan sammenholdet i den enkelte

Læs mere