Beretning Hulmursisoleringen er også færdig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning 2012. Hulmursisoleringen er også færdig."

Transkript

1 Beretning Aase nævnte i sin beretning i 2011, at 2010 var et jubelår for Alssund golfklub. Vi købte golfbanen til en fornuftig pris, og så skulle vi i gang med at færdiggøre den aftalte handel. Vi havde håbet, at det var en kort affære at udarbejde skøde, få skødet tinglyst, få alle papirer på plads, så vi kunne få lånene hjem og få aflyst garantierne i 3 banker. Sådan skulle det ikke gå. En handel, hvor der skal foretages udstykning, skelforandring, tager rigtig lang tid. Vi var nødsaget til at have en stor tålmodighed. Først i efteråret var alt på plads og den sidste deklaration blev først tinglyst sent på året. Men noget godt kom der ud af ventetiden. Renten faldt hen over året, så vi kunne optage et lån over 30 år i DLR med afdragsfrihed i 10 år til en flexrente på 1,51 %. Sideløbende med dette arbejde igangsatte vi et arbejde vedr. jordvarme. Vi fik god hjælp af 2 af klubbens medlemmer, inden vi skulle tage stilling til et så stort projekt. Det forelagte projekt indeholdt en årlig besparelse på ca kr. Vi besluttede derfor, at vi allerede inden vinteren 2011/2012 ville gennemføre projektet. Projektet er gennemført og vi holder nøje øje med anlæggets energiforbrug. Samtidig igangsatte vi arbejdet med at isolere det øverste loft. Et medlem fik hurtigt en gruppe af vores medlemmer i gang med arbejdet. Det var et hårdt og beskidt arbejde, men opgaven blev løst meget tilfredsstillende. Gruppen fik stor ros af tømreren, som efterfølgende skulle i gang med at isolere. De er også færdig, og resultatet er blevet rigtigt godt. Gruppen brugte ca timer på arbejdet, der er hældt m3 i røret og 70 % af brædderne er brugt til gangbroer. Endelig er der brugt 15 støvmasker, og det var ikke en for mange, konstaterede jeg ved selvsyn. Lidt historie dukkede også frem. Der blev fundet et par udklip/kvitteringer i pap om noget med Æ klein Bahn fra Hulmursisoleringen er også færdig. Vi har stor forventning til, at investeringerne i jordvarme, isolering på loftet og i hulmuren, giver den forventede besparelse, og måske mere. Vi kontrollerer løbende energiforbruget og indtil videre har varmepumpeanlægget inkl. cirkulationspumpen brugt ca kwh pr. måned.

2 Vi arbejder for at vores klubhus er klubbens signatur. JV var med til at udbrede kendskabet til klubben og vores flotte klubhus med en helsides artikel. I 2011 blev der forbedret lidt i køkkenet. 2 nye opvaskemaskiner blev installeret. Den ene maskine er en industrimaskine, og der mangler vi at give lidt instruktion, inden vi får fuld udnyttelse af denne maskine. Det er Husudvalget, som havde fået den gode ide, og dem der har gennemført ideen. Vi er glade for, at der altid er hyggeligt i klubhuset. Vi mangler nu at klubhuset får nye vinduer, så vi opnår den maximale energibesparelse. Vi håber, at vi kan udskifte vinduerne i Vi er i gang med at søge midler til projektet, men vi ved endnu ikke om vi får et positivt svar fra NaturErhvervsstyrelsen. Fondsudvalget: Vi har den fornøjelse, at 3 af vores medlemmer tilbød deres hjælp til at søge fondsmidler. De har søgt en række fonde, men ingen har bevilget penge til Alssund Golfklub. Udvalget og bestyrelsen overvejer nu hvad der så skal ske. Begynderudvalget. Begynderudvalget har oplevet et meget godt år. På trods af en forventning om stagnation i tilgangen til golfsporten, har vi haft omkring 45 prøvemedlemmer i 2011, hvoraf flertallet er overgået til klubmedlemskab. 7 mangler at blive frigivet på den store bane, men det skyldes overvejende det hold, der startede i august måned. Vi har i den forløbne sæson for første gang brugt, at man skulle tilmelde sig til kaninmatcherne i Golfbox senest dagen før. Systemet har fungeret perfekt. Begynderne har lært at benytte tidsbestillingssystemet fra starten og udvalgsmedlemmerne har ikke mødt forgæves på golfbanen på dagen, hvor der ingen tilmeldte var. Så vi fortsætter med tidsbestilling næste år. Skulle nogen have lyst til at deltage i udvalget, er der altid plads til en til. Klubber i klubben. Vi glæder os over, at klubber i klubben, og det er ikke alene de officielle klubber, men også de selvbestaltede klubber i klubben er rigtig gode til at tage imod nye medlemmer. Der er et fantastisk socialt sammenhold i klubberne, og det er med til at underbygge, at Alssund Golfklub er en klub for medlemmer.

3 Det er en fornøjelse at møde medlemmerne, når de kommer ind efter en runde. Herreklubben har også i år deltaget i årets Ryder Cup mod Nordborg. De vandt med mindst mulig margen, men de vandt. Tillykke med det. Dameklubben deltager altid i årets Lady Sektion, og B rækken har flere gange været med til finalen. I år blev det en 1. plads. Tillykke med det. Dameklubben er ligeledes meget engageret i Pink Cup. De afholder en Pink Cup turnering, og sammen med den årlige herredag, har de i 2011 indsamlet kr. til kræftens bekæmpelse. Det er virkelig godt gået. Seniorklubben har et fantastisk samvær. Udover golfen hver mandag året rundt, arrangeres golfture til både indland og udland. Det er til gavn for jer selv, for klubben og for samfundet. Det gælder for alle klubber i klubben, uanset om I skal tidlig op, eller vejret ikke helt er med jer, så er I glade og tilfredse. Juniorer. Vi har heldigvis en meget aktiv juniorafdeling. I 2011 har der igen været stor aktivitet. Udover træning hver uge, har mange deltaget i turneringer rundt i landet. Det bærer frugt. Juniorerne bliver rigtig dygtige og frugten af arbejdet gennem flere år kan ses, når vores 2. divisionshold for herre spiller. Jeg var ude at overvære deres afslutningsturnering i efteråret. Det var en stor fornøjelse at se børnene og deres forældre spille golf. Elite. Vi har mange dygtige elitespillere. De har spillet i 2. division og kvalifikationsrækken og har gjort det rigtigt flot. Jeg har overværet en enkelt kamp og det er en fornøjelse at se disse unge mennesker spille golf. Vi har også fornøjelsen, når de deltager i klubbens egne turneringer. Vi har i en del år været en del af Sønderjyske Eagles. Det var et samarbejde mellem de sønderjyske klubber, der skulle være med til at udvikle talenter i klubberne. Samarbejdet er ophørt med udgangen af 2011, idet vi og andre klubber ikke følte, at vi fik nok ud af det. Vi betalte i sin tid kr. for at være med i selskabet.

4 Vi har ikke betalt yderligere til samarbejdet, idet Sønderjyske Eagles var en underafdeling af SønderjyskE. Det er SønderjyskE der har betalt driften af Sønderjyske Eagles. Greenfee samarbejdet i de sønderjyske klubber fortsætter blot under et andet navn. Vi skal i sidst i februar drøfte om aftalen for 2011 skal køre videre uændret, eller vi kan komme tilbage til aftalen med ½ greenfee alle ugens dage. Pro`en. Klubbens træner er engageret med nybegyndere, juniorer, elitespillere og Skolegolf. Han arrangerer firmaarrangementer og private arrangementer. Hans arbejde er derfor med til at udbrede kendskabet til golf, så vi forhåbentligt ad den vej får nye medlemmer. Så er han selvfølgelig også træner for klubbens medlemmer. Som det blev nævnt i beretningen for 2011 har alle brug for en gang imellem at få deres golfsving justeret. Benyt ham, så bliver det måske lidt sjovere at spille golf. Turneringsudvalg. Turneringsudvalgets medlemmer sørger for, at vores turneringer bliver afviklet på en god måde. Der sker hele tiden lidt udskiftning i udvalget, men det er godt for klubben, at der altid er nye folk til at træde ind. I samarbejde med vores sponsorer er der hele tiden fokus på, om turneringerne afvikles, så det giver medlemmerne en god oplevelse og sponsorerne får god omtale. Klubbens jubilæumsturnering var en stor succes, godt understøttet af en kreativ sponsor. Vi håber, at vi kan følge op på succesen, så vi i 2012 runder 200 festdeltagere. Vi startede i 2011 med at det var muligt at betale Turneringsfee på nettet. Det er blevet en stor succes, til gavn for medlemmerne, sekretæren og turneringsudvalget. En god investering. Baneservice. Baneserviceudvalgets medlemmer har vagt en uge ad gangen gennem hele sommeren. De er efterhånden godt kendt, og yder en stor indsats. Udover at udlevere lidt slik, har de også en anden funktion. De er opmærksomme på om

5 alle betaler greenfee, og det er ikke alene betaling for at benytte den store bane, men også benyttelsen af driving range og par 3 banen. Herudover følger de om flowet på banen er ok. Banen. Banen har fået megen ros i Vi havde den 10. juni besøg af DGU`s bestyrelse. De spillede 18 huller og efterfølgende var der mulighed for socialt samvær. Formanden for DGU holdt en kort tale, hvor han roste banen som helhed og især de meget flotte greens. Den 27. juni lagde vi bane til DGU`s juniorholdturnering. Flere spillere og ledere gav udtryk for, at banen var i meget god stand, ligesom de roste vores greens meget. Flere medlemmer har også rost banen, og den samlede ros er videregivet til greenkeeperne og baneudvalget. Baneudvalget arbejder hele tiden med at optimere banen. Der arbejdes videre med etablering af backtees, og flytning af træer, så der kommer nye udfordringer. Vand på banen er også en udfordring, og hvordan det kan løses, vil der blive arbejdet med. Banens dræn stammer fra den tid, hvor der blev drevet landbrug, så vi vil formentlig opleve, at drænene trænger til eftersyn og evt. fornyelse. Hul 18 er et godt eks. på, at dræn er gået i stykker. Lige nu er vi i gang med at udbedre drænene ved hul 18. Som en konsekvens af, at gul teested på hul 13 blev flyttet, har der været en ekstra udfordring for de ikke så langtslående spillere. Dameøl har været i spil mange gange, men nok så meget har området med buskene været meget i spil. Det har givet anledning til forsinkelser, og baneudvalget har derfor besluttet, at en del af buskene fjernes og erstattes med græs. Derudover etableres et waste area mellem hul 13 og hul 18 langs med Augustenborg Stien. Vores projekt med etablering af 3 huller på arealet mellem landevejen og hul 16 har været i Naturklagenævnet, idet Danmarks Naturfredningsforening klagede over, at projektet indeholdt, at vi skulle bruge en del af vådområdet ved hul 16. Sønderborg Kommune havde godkendt vores projekt, som indeholdt et vådområde, som var noget større end det, vi skulle erstatte fra det eksisterende vådområde. Vi havde et godt samarbejde med Sønderborg Kommunes biolog, og medarbejderen har givet udtryk for, at der var tale om en stor naturmæssig gevinst. Vi står derfor fuldstændig uforstående overfor, at

6 det var et problem, at et lille stykke af et eksisterende vådområde, blev erstattet med et større vådområde. Vores projekt med de 3 huller er godkendt, ligesom vådområdet, som skulle bruges som erstatning, også er godkendt. Det eneste der ikke er godkendt, er dispensationen for udnyttelsen af den del af vådområdet, som skulle bruges til fairway. Det fremgår af JV`s artikel, at der måske er en løsning i sigte for golfklubben. Der er et tilgroet stykke mose på vej ud af beskyttelsesrestrikstionerne. Vi vil derfor arbejde for, at jorden vest for hul 16 ikke sælges af Sønderborg Kommune til anden side, for så har vi ikke mulighed for at disponerer over det, hvis og når projektet skal gennemføres. Vi har søgt om tilladelse til udvidelse af vandhullerne ved hul 4 og hul 9. Udvidelsen er godkendt af Sønderborg Kommune, og der har ikke været indsigelser til disse 2 udvidelser. Baneudvalget har dog besluttet, at udvidelsen af vandhullet ved hul 4 udsættes på ubestemt tid, idet den jordmængde som skulle flyttes blev meget stor. Højt på listen over kommende arbejder, er forbedring af stiforløbet ved hul 16. Der bliver lavet en sti belagt med stabilt, og der arbejdes med at vandet kan komme væk fra området. Vores greenkeeper, Rasmus Welsien, sagde sin stilling op til den 01. august Vi har beklaget hans afgang, idet vi har været meget tilfreds med hans indsats for klubben. Baneudvalget har været i gang med at søge en ny greenkeeper. Valget faldt på Adam P Evans. Han kommer fra Benniksgaard Golfklub. Han er englænder, og uddannet i England. Han har også været i Norge og er således rigtig godt funderet til jobbet. Greenkeeperstaben glæder sig til samarbejdet med Adam. Det er aftalt, at han begynder ca. 01. marts 2012, og inden da har han deltaget i et intensivt danskkursus. Som en lille ekstra krølle er Adam inviteret til turneringen British Open i juli måned, hvor han skal være behjælpelig med opsætning og pleje af banen under turneringen. Bestyrelsen glæder sig til samarbejdet.

7 Vi takker greenkeeperne for deres store arbejde i 2011, herunder, at den resterende greenkeeperstab var villig til at klare sig uden ekstra ansættelse af en medarbejder i efteråret. Det var vi meget glade for. Vedtægtsændringer: På min foranledning har bestyrelsen drøftet det hensigtsmæssige i, at valg af bestyrelsesmedlemmer foregår hvert andet år, med henholdsvis 3 og 4 medlemmer. Der er sikkert en god grund til, at paragraffen er udformet som den er. Det kan f.eks. være, at generalforsamlingen ønsker at udskifte 4 medlemmer for på den måde at få flertal i bestyrelsen. Det kan der være en grund til. Men set ud fra et foreningsmæssigt synspunkt, er det en overvejelse værd, om det er særlig fornuftigt, at der er valg hvert andet år. Den ekspertise og de kompetencer medlemmer får ved deres arbejder, er så med et slag væk, når der sker en så stor udskiftning, uanset om det er fordi generalforsamlingen ønsker det, eller det er medlemmerne, der ønsker at gå på samme tid. I løbet af sæsonen må I gerne komme med kommentarer til bestyrelsen om disse tanker. Hvordan er fremtiden foran os? Golfklubber står overfor en stor udfordring i årene der kommer. Vi har set, at flere golfklubber har det skidt økonomisk. Vi er i den heldige situation, at vi fortsat har gode sponsorindtægter på trods af finanskrise, og vores medlemstal er fornuftigt stabilt. Vi kommer ud med et overskud i 2011 på kr. og vi budgetterer med et overskud i 2012 på kr., men det kommer kassereren ind på om lidt. Det skal alligevel ikke afholde os fra, at vi skal forholde os til golfens udfordring. Hvordan ser sponsorindtægterne ud i årene fremover? Kan vi beholde et stabilt medlemstal? Vi har indtil nu haft trofaste sponsorer, og niveauet fra 2010 har kunnet fastholdes i 2011, men det har været op ad bakke. Det er ikke sikkert det kan fastholdes i 2012.

8 Vi satte i 2011 et arbejde i gang omkring udarbejdelsen af de meget flotte brochurer til turister og erhvervsliv. Materialet blev udarbejdet af Hehla Bernikow, og det takker vi for. Dette arbejde skal intensiveres. Vi skal ud til hoteller og andre potentielle emner, der kan medvirke til at skaffe indtægter til klubben. Vi skal arbejde for at fastholde vores sponsorer, og gerne skaffe nye. En opdateret hjemmeside med nyt design er lige på trapperne. Efter generalforsamlingens afslutning vil vi kort præsentere den nye side. Der er planlagt undervisning for de enkelte afdelingers web-ansvarlige den 20. februar og siden forventes i luften kort forinden. Hjemmesiden er stedet, hvor medlemmer såvel som gæster kan finde den information de har brug for. Samtidig er det stedet, hvor klubben kan profilere sig selv og sine samarbejdspartnere Vi overvejer at klubbladet lægges på hjemmesiden i 2012, ligesom Kort og Godt lægges på hjemmesiden. Vi satser på, at der fremstilles papir kopier til at lægge i klubhuset, så medlemmer uden adgang til IT har mulighed for at læse klubbens informationer. Vi fortsætter vores arrangementer, Golfens Dag, Spil Golf med en ven, vores tilstedeværelse på Kulturnatten på Sønderborg Havn, Skolegolf. Golfens dag er fastsat til den 15. april og Spil golf med en ven til den 24. maj. I kan som medlemmer være med til at reklamere for golf og i særdeleshed Alssund Golfklub. I kan f.eks. invitere en ven til arrangementet Spil Golf med en ven. I kan forsøge at påvirke naboer, venner og familie til at prøve et prøvemedlemsskab. Jeg ved, at der er medlemmer, der allerede praktiserer dette med held. Jo flere der gør det, jo flere medlemmer kan vi skaffe. Et par yderligere bemærkninger. Trygfonden har i dag oplyst, at de kommer til Alssund Golfklub den 10. maj De arrangerer undervisning i brugen af hjertestarteren for 2 hold med 6 personer i hvert hold. Kurset varer 4 timer. Formændene for klubber i klubben inviteres til undervisningen. Vi overvejer at ændre boldrendetider fra 2 til 1 i timen. Vi vil gerne have kommentarer til dette forslag.

9 Afslutning. Jeg vil rose jer medlemmer. Uanset hvornår jeg møder jer, er der plads til en bemærkning og et smil. Det glæder mig meget. Jeg benytter lejligheden til at takke alle der på den ene eller anden måde har lavet et stykke arbejde for Alssund Golfklub. Det er værdifuldt, at så mange deltager i klubbens arbejde. Også en stor tak til Helene for hendes arbejde i sekretariatet. Vi tager i dag afsked med 2 valgte suppleanter, Michael Aundal og Hans Aage Snitker. Tak for jeres aktive indsats. Til slut retter jeg en tak til bestyrelsen for samarbejdet i Vi har haft rigtigt travlt, men alle har deltaget med godt humør og stor arbejdsindsats. Tak for det.

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme.

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme. Generalforsamling tirsdag den 17. februar 2015. Formandens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Mulighed for vanding af alle fore greens er startet i 2014 med etablering af springler med dyse til vanding

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Generalforsamling den 6. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb.

Generalforsamling den 6. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb. Årets løb. Baneudvalget 2016 var det første år uden chefgreenkeeper. Thomas blev kontaktperson. Det har for greenkeeperstaben i 2016 været et udfordrende opstarts år med tørkeperioder, alger og fiskedød,

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl Referat fra bestyrelsesmøde den 15.5.2013 Klubhuset fra kl. 18.30 23.00 Ref. Margit Rodkjær Deltager: Kristian Bech Andersen (KBA) formand Aage Bak (AAB) Lynge Østergaard (LØ) næstformand Finn Bisgaard

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 3.7.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 3.7.2019 Kl. 19:30 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Klubbens beretning for 2009

Klubbens beretning for 2009 Klubbens beretning for 2009 www.nordborg-golfklub.dk 1 af 7 Indledning v/ Ib Johannesen 2009 har været en økonomisk meget god sæson. Trods en tilbagegang i greenfee besøg fra vores naboklubber, har vores

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Medlemsmøde 15. marts

Medlemsmøde 15. marts MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Medlemsmøde 15. marts på Fladså Skolen i Mogenstrup Ny formand i Bane/Husudvalget Info fra Juniorudvalget Info fra Herreklubben Info fra Formiddagsdamerne

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Sønderborg Golfklub. Generalforsamling mandag den 18. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb.

Sønderborg Golfklub. Generalforsamling mandag den 18. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb. Sønderborg Golfklub. Generalforsamling mandag den 18. februar 2019. Bestyrelsens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Klubben har haft besøg af DGU, som har lavet en rapport om Sønderborg Golfklubs bane.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat:

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat: Bestyrelsesmøde, den 22.10.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 22.10.2018 kl. 18.00 hos Bjarne P. Wulf Mødenr. 08 2018 Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Generalforsamling 17. februar 2014 Formandens beretning

Generalforsamling 17. februar 2014 Formandens beretning Årets løb. Baneudvalget. Banen har i 2013 fået endnu et løft. Greenkeeperne, med Adam i spidsen har igen lavet et rigtigt flot stykke arbejde. Banen roses meget både af medlemmer og gæster. Nye tiltag

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Sønderborg Golfklub generalforsamling torsdag den 22. februar 2018.

Sønderborg Golfklub generalforsamling torsdag den 22. februar 2018. Sønderborg Golfklub generalforsamling torsdag den 22. februar 2018. Bestyrelsens beretning. Årets løb. Baneudvalget. 2017 artede sig markant anerledes end alle foregående år. Vejrguderne ignorerede alle

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. april 2011 kl. 17.30 20.45 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Aabybro Golfklub marts 2010 Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Formanden, Niels A. Jensen, bød velkommen til generalforsamlingen, hvor der var 127 fremmødte. I bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. august 2018 kl Mødet holdtes i Klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. august 2018 kl Mødet holdtes i Klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. august 2018 kl. 19.00 22.00 Mødet holdtes i Klubhuset. Tilstede: Afbud: Michael Svendsen John Friis Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Peter Norskov,

Læs mere

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006.

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Klubbens medlemmer har gennem klubbladet modtaget bestyrelsens skriftlige beretning samt beretninger fra nogle af udvalgene. Jeg skal her blot tilføje nogle yderligere

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 11. 03. 2018. Velkomst. Kære medlemmer. Velkommen til Generalforsamling i Volstrup Golfklub. Jeg vil i min beretning som sædvanligt komme ind på, hvad der

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag den 7. august 2014 kl. 18:30

Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag den 7. august 2014 kl. 18:30 Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag den 7. august 2014 kl. 18:30 Mødested: Alssund Golfklub - klubhuset Afbud fra: Aase Møller-Hansen og Claus Peter Christensen. 1 Godkendelse af referat fra den 12. juni

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Tilskud 50.000 kr. fra fabrikant Mads Clausen Fonden JS: Beløbet er hensat til installation af solceller. Pengene er øremærket til formålet.

Tilskud 50.000 kr. fra fabrikant Mads Clausen Fonden JS: Beløbet er hensat til installation af solceller. Pengene er øremærket til formålet. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 9. april 2015 kl. 18:30 Mødested: Klubhuset. Afbud fra John Larssen og Claus Peter Christensen 1. Godkendelse af referat fra den 2. marts 2015. Referatet er godkendt

Læs mere

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2012 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Nielsen (MN) Johnny Hansen (JH)

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR.

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. december 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 Den forgangne sæson har på mange måder været ret så anderledes. Først og fremmest har vi ændret regnskabsår, så vi nu følger kalenderåret, hvilket har glædet vores kasserer overordentligt

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. oktober 2013 kl. 18:30 i klubhuset.

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. oktober 2013 kl. 18:30 i klubhuset. Der var afbud fra Bjarne P. Wulf og Preben Mylliin. 1. Opfølgning og godkendelse af referat fra den 12. september 2013. Referat godkendt. a. JS og FGL har fulgt op på bestyrelsens beslutning fra 12/9-2013

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve ny Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Referat nr. 09, møde den 15. december 2010 Deltagere Frede Kruse-Christiansen Roland Pedersen Glenn Telvig Claus Lindqvist Søren Kramer Jørgen

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juni 2011 kl. 17.30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

Om turneringer. Det er der flere grunde til at se på vores forhold: Først lidt om selve turneringerne:

Om turneringer. Det er der flere grunde til at se på vores forhold: Først lidt om selve turneringerne: Om turneringer Turneringsformatet er lavet lidt om i år. Når jeg nu fortæller lidt om, hvorfor og hvordan kommer jeg samtidig til at fortælle lidt om de problemstillinger, vi i øvrigt har i klubben som

Læs mere

Klubber i Klubben. - noget for dig!

Klubber i Klubben. - noget for dig! Klubber i Klubben - noget for dig! Kaninklubben - for alle nye medlemmer i Brøndby Golfklub Golfinerne kun for kvinder Jernene kun for herrer Mandagsseniorerne for alle som er fyldt 60 år og par hvor den

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere