Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015."

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde 2. Orientering fra formanden 3. Orientering fra GM 4. Drøftelse af informationer m.v. fra udvalgene 5. Evt. andre relevante emner 6. Eventuelt. Til orientering: Benny Larsen trækker sig som formand. Benny Larsen indledte mødet med at meddele, at han desværre ser sig nødsaget til at trække sig som formand for Hjørring Golfklub med omgående virkning. Benny føler ikke, at han kan bidrage med den indsats og de ressourcer, der skal ydes for at stå i spidsen for klubben. Benny har gennem længere tid ydet og skal også fremover yde en stor indsats med en del rejseaktivitet på sin daglige arbejdsplads, og det kan ikke forenes med posten som formand. Bestyrelsen vil gerne takke Benny for hans store indsats i golfklubbens bestyrelse gennem 4 år, heraf de 3 år som formand, som alle gav udtryk for at Benny havde løst på flot vis. På mødet var der enighed om, at bestyrelsen konstituerer sig med Michael Svendsen som ny formand, medens der arbejdes på en varig løsning frem mod generalforsamlingen Ad 1 godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. Godkendt. Ad 2 Orientering fra formanden. Se ovenfor. Ad 3 orientering fra GM. John Friis orienterede om økonomien pr. 31/8, og følgende nøgletal kan nævnes:

2 Indtægter: Kontingentet på tkr. er 135 tkr. under budgettet og 97 tkr. mindre end sidste år. Ved årsafslutningen skal vi også forvente, at indtægterne er ca. 100 tkr. mindre end sidste år. Greenfee-indtægterne på 527 tkr. er 68 tkr. under budgettet og 42 tkr. mindre end sidste år. Selvom august måned har været god med 128 tkr. i indtægt, kan vi ikke forvente, at vi når årsbudgettet på 730 tkr. Sponsorindtægterne på 443 tkr. er 32 tkr. under budgettet og 39 tkr. mindre end sidste år. Her vil der senere på året blive bogført yderligere ca. 30 tkr. således der bliver en afvigelse i størrelsesordenen 10 tkr. De samlede indtægter på tkr. er 224 tkr. under budgettet og 173 tkr. mindre end sidste år. Udgifter: Udgifterne ligger generelt meget tæt på budgettet, og der er sparet, hvor der spares kan set i relation til de manglende indtægter. Udgifterne på administration på 834 tkr. er 54 tkr. mindre end sidste år, hvilket skyldes mindre lønudgifter i kontorsektoren og besparelser på annoncer og reklamer. Udgifter til drift af banen er 24 tkr. under budgettet, og selvom banen er marginalt bedre end i 2014 er det i juli og august sparet ca. 150 tkr. i forhold til sidste år. De samlede udgifter på tkr. er 30 mindre end budgettet og 65 tkr. mindre end i Finansiering: Låneomlægningen begynder så småt at vise sig i form af sparede renter og vil blive tydeligere senere på året. Afskrivning: Såfremt der ikke sker yderligere investeringer bliver disse på ca tkr. for Konklusion: Vi skal som tidligere meddelt - forvente at komme ud med et underskud på op mod 200 tkr. Konto Realiseret Budget Realiseret Afvig ift. Afvig ift. Realiseret Realiseret Realiseret Realiseret Realiseret Årsbudget Aug 2015 Aug 2015 Aug 2014 budget Kontingent Skabe Tilskud Medlemmer i alt Greenfee (Netto) Øvrige indtægter Turnering (Netto) Sponsorer (Netto) Indtægter Administration Medlemsaktiviteter Banen Klubhus Elite Junior Begynder Udgifter Res. før fin/afskr Finansiering Res. før afskr Afskrivninger Resultat

3 Kassekreditten: Som det fremgår af skemaet nedenfor, er der trukket ca tkr. mere på kassekreditten end på samme tidspunkt sidste år, men dette skyldes især indfrielsen af et lån i Danske Bank på tkr. Kassekredit JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC År År År År År År År Difference > Langfristet gæld Som det fremgår af skemaet nedenfor vil vores langfristede gæld med udgangen af 3. kvartal være på tkr., hvilket er tkr. mindre end ved årsskiftet dog er de førnævnte tkr. overført til kassekreditten så reelt et fald på 733 tkr. Det forventes, at der afdrages ca tkr. på den langfristede gæld i Langfristet gæld Realkredit, byggelån & Leasing Ult Ult Ult Ult Q Q Q Ult Q Q Q Nykredit T.DKK Nykredit T.DKK (5 %) indf Nykredit T.DKK (2 %) nyt Nykredit T.DKK Danske Bank, Kredit Danske Bank, Lån Leasing Fyn Leasing Fyn I alt Renteswap Dagsværdi renteswap Medlemsstatus: Som det fremgår af skemaet nedenfor, var der pr. 31/ medlemmer i Hjørring Golfklub, og den 22. ds. var der Den onde cirkel med dalende medlemstal er dermed brudt, og det må bl.a. tilskrives, at Meget Golf for Pengene har været en succes. Som det fremgår af skemaet, er der i år indmeldt 143 nye medlemmer, hvilket siden 2007 kun overgås af 2011 med 148 indmeldte. Der er 133, der er udmeldt igen i år, og det er det laveste siden Vi må håbe, at de nye medlemmer finder interesse for golfsporten, således at de bliver fuldgyldige medlemmer. Der arbejdes flot i kaninudvalget for at dette kan lykkes. Kategori Status Status Budget ult. Heraf Diff. Diff MGP År Udmeldt Indmeldt Netto MGP Seniorer N/A Ungseniorer N/A Juniorer m/banetill N/A Juniorer u/banetill N/A Pensionister N/A Øvrige N/A Prøvemedlemmer N/A FlexBasis FlexSyd Long Distance G.snit Passive I alt I alt Orienteringssager: Hjælpermach: Den 4. oktober 2015 afvikles der hjælpermatch. Der er sendt indbydelse ud til 132 medlemmer, der i årets løb har udført frivilligt arbejde.

4 Stafet for livet arrangement til fordel for kræftens bekæmpelse. I weekenden den august blev der afviklet stafet for livet på Hjørring Golfklubs arealer nærmere bestemt på Vest 7-9 med over 1100 deltagere. Det var en stor succes, og arrangementet var begunstiget af særdeles godt vejr. Hjørring Golfklub har indvilget i også at lægge areal til arrangementet i 2016, hvor det afvikles den august. Nyt fra Kaninudvalget Da Lis Kirsten ikke ønsker at fortsætte som tovholder i Kaninudvalget, overtager Troels Troelsen denne post for Stor tak til Lis Kirsten for indsatsen. Beslutningssager: Inkasso-sager: 7 medlemmer har desværre ikke betalt kontingent. De har hver især fået 2 rykkere, som de ikke har reageret på. Klubbens samlede tilgodehavende på denne konto er på godt kr. Der var enighed i bestyrelsen om, at kravene nu sendes til inkasso hos klubbens advokat. Turn-tider: Som tidligere nævnt har bestyrelsen diskuteret, om vores turn-tider skal ændres, idet en analyse viser, at det er meget sjældent, at det varer 2 timer og 15 minutter at gå de første 9 huller, som turn-tiden er bestemt til at være nu. Ligeledes viser analysen, at det er meget få runder, der varer over 4 timer. Konklusionen er derfor, at turn-tiden fra sæsonen 2016 ændres til 2 timer, og en golfrunde i Hjørring Golfklub forventes afviklet på 4 timer. Green-fee priser: Hjørring Golfklubs green-fee priser er i dag (og har været det i en årrække): Hverdage: 300 kr. Weekend: 400 kr. Ved at sammenligne med 12 andre nordjyske klubber viser det sig, at Hjørring Golfklub er den eneste klub, hvor prisen på hverdage kun er 300 kr. Priserne varierer fra 325 kr. til 400 kr. i de fleste klubber koster det dog 350 kr. at spille på en hverdag. Gennemsnitspris: 347 kr. Green-fee i weekenden varierer fra 325 kr. til 500 kr. nogle har indført rabatordninger som f.eks. halv pris juli og august eller variable priser i løbet af dagen. Gennemsnitspris: 390 kr. Konklusion: Bestyrelsen har besluttet, at følgende green-fee priser er gældende for Hjørring Golfklub pr. 1/1-16: Hverdage: 350 kr. Weekend: 400 kr. DGU, regionalmøder: Som tidligere år afholder DGU regionalmøder landet over for Nordjyllands vedkommende afholdes det i Aalborg Golfklubs lokaler den 26. oktober kl For Hjørring deltager Michael Svendsen og Peter Norskov. Belønning frivillige: Som tidligere oplyst har Danbolig Hjørring v/kristian Rask i år sponsoreret kr. som belønning for det store frivillige arbejde, der udføres i klubben. Sidste portion uddeles i forbindelse med hjælperturneringen den 4/10, og bestyrelsen har vedtaget, hvem ofret skal være. Medlemsmøde: Der afholdes medlemsmøde i Hjørring Golfklub den 20/10-15 kl Nærmere om arrangementet vil senere blive meddelt. Generalforsamling 2016: Det er besluttet, at generalforsamlingen i Hjørring Golfklub afholdes torsdag den 25. februar 2016.

5 Nærmere vil blive oplyst senere. Ad 4 Drøftelse af informationer fra udvalgene: Intet ud over hvad der tidligere er nævnt. Ad 5 evt. andre relevante emner: Intet. Ad 6 eventuelt: Næste bestyrelsesmøde afholdes tirsdag den 20/10-15 kl Jens Erik Poulsen, sekretær.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 18. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 18. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 18. august 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden: 1.

Læs mere

Medlemsmøde 20. Oktober 2015

Medlemsmøde 20. Oktober 2015 Medlemsmøde 20. Oktober 2015 Velkomst & Dagsorden Velkomst & Orientering v/michael Svendsen Medlemstal & kategorier samt MGP status Økonomi pr. 30.09 og forecast årsregnskab Tidsbestilling & turntider

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Leth Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Jørgensen Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. november 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. november 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. november 2014. Til stede var: Benny Larsen John Friis Michael Svendsen Peter Norskov Johnny Haugaard Jens Erik Poulsen Afbud: Per B. Nielsen. Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014. Til stede var: Benny Larsen Michael Svendsen Peter Norskov Kristensen Johnny Haugaard Jens Erik Poulsen Afbud: John Friis Per B. Nielsen.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Jørgensen Henrik Leth Peter Norskov Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013. Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Jørgensen Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Leth Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19/

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19/ Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19/4-2016. Til stede var: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Kristensen Johnny Haugaard. Jane Gram Hansen Jens Erik Poulsen Afbud: Per B. Nielsen

Læs mere

Medlemsmøde 26. November 2014

Medlemsmøde 26. November 2014 Medlemsmøde 26. November 2014 Velkomst & Dagsorden Velkomst Økonomi pr. 31.10 og prognose årsregnskab Medlemstal & MGP status Medlemsskaber, vedtægter & betalinger -> GF2015 Stander i foyer og ombygning

Læs mere

Hjørring Golfklub CVR-nr. 10 71 01 70

Hjørring Golfklub CVR-nr. 10 71 01 70 CVR-nr. 10 71 01 70 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. Dirigent Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger m.v. 3 Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 10. september 2018 kl Mødet holdtes i klubhuset

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 10. september 2018 kl Mødet holdtes i klubhuset Referat af bestyrelsesmøde mandag den 10. september 2018 kl. 17.00. Mødet holdtes i klubhuset Tilstede: Michael Svendsen John Friis Jane Gram Hansen Helle Kristensen Nils Hedegaard Jan Thomsen Peter Norskov,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. august 2018 kl Mødet holdtes i Klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. august 2018 kl Mødet holdtes i Klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. august 2018 kl. 19.00 22.00 Mødet holdtes i Klubhuset. Tilstede: Afbud: Michael Svendsen John Friis Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Peter Norskov,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet Marketing/kommunikation 1. Ny hjemmeside Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet 2. Målsætning for 2013 Der udarbejdes en kommunikationsplan inden

Læs mere

Helsingør Golf Club Ekstraordinære generalforsamling. Konventum, den 13. december 2018

Helsingør Golf Club Ekstraordinære generalforsamling. Konventum, den 13. december 2018 Helsingør Golf Club Ekstraordinære generalforsamling Konventum, den 13. december 2018 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om klubbens økonomiske situation a) 1. del v/advokat Ken Torpe Christoffersen

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Generalforsamling 14. marts Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub

Generalforsamling 14. marts Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub Generalforsamling 14. marts 2016 Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. februar 2014 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Roskilde Golf Klub Margrethehåbsvej 116, 4000 Roskilde CVR 81 03 22 11

Roskilde Golf Klub Margrethehåbsvej 116, 4000 Roskilde CVR 81 03 22 11 Roskilde Golf Klub Margrethehåbsvej 116, 4000 Roskilde CVR 81 03 22 11 Årsregnskab med tilhørende specifikationer for året 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsens regnskabspåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i forhold til budgettet.

Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i forhold til budgettet. HORSENS GOLFKLUB ÅRSREGNSKAB 2008 36. regnskabsår Kommentarer til årsregnskabet for 2008 Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2009 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub. afholdt den 26. februar 2013 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub. afholdt den 26. februar 2013 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub Dagsorden: Ad 1: afholdt den 26. februar 2013 kl. 1900 i Klubhuset. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. december 2012 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Torsdag den 27. oktober 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKOVBO GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SKOVBO GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR SKOVBO GOLFKLUB 1 - Navn og hjemsted Klubbens navn er Skovbo Golfklub, og er stiftet 30. oktober 1999. Golfklubben har hjemsted i Køge Kommune, på adressen Dalbyvej 50, 4140 Borup. Golfklubben

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 24. november 2010. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

ABCD. Stiftelse af Holbæk Affald A/S. Likviditetsmæssige forhold ved stiftelsen

ABCD. Stiftelse af Holbæk Affald A/S. Likviditetsmæssige forhold ved stiftelsen Stiftelse af Holbæk Affald A/S Likviditetsmæssige forhold ved stiftelsen Affaldsforsyningen i Holbæk Forsyning har pr. 31. december 2010 en gæld til Holbæk Kommune på 11,8 mio.kr. Selskaber har tillige

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Medens dette skrives en onsdag i januar måned - er der regnvejr i store mængder og DMI siger det er vil vare hele dagen altså dauerregen som vores tyske naboer i syd kalder

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 02. november 2015 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Historiske benzin- og dieselpriser 2011

Historiske benzin- og dieselpriser 2011 Historiske benzin- og dieselpriser 2011 Benzin- og dieselpriser for december 2011 Benzin- og dieselpriser for december 2011 Priser i DKK Pr. liter inkl. moms Pr. 1000 liter ekskl. moms pris på servicestation

Læs mere

Referat af Hjørring Golfklubs ordinære generalforsamling i Klubhuset den 26. februar 2019 kl

Referat af Hjørring Golfklubs ordinære generalforsamling i Klubhuset den 26. februar 2019 kl Referat af Hjørring Golfklubs ordinære generalforsamling i Klubhuset den 26. februar 2019 kl. 19.00 Der deltog 101 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015 HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig 695 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 215 Årsrapporten er :fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling torsdag den 4. februar 216 kl. 19..

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Vallensbæk 2..22 Indkaldelse til generalforsamling Hermed indkaldes til klubbens ordinære generalforsamling torsdag den 29. november 22 kl. 9:3 i klubhuset. Hvis der er spørgsmål til punkter på dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2012 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26. februar 2013 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

note Regnskab Budget Regnskab Budget Kontingenter Skabsleje

note Regnskab Budget Regnskab Budget Kontingenter Skabsleje DRAGØR GOLFKLUB Resultatopgørelse 2017 note Regnskab Budget Regnskab Budget 2.017 2017 2016 2018 ikke revideret ikke revideret Indtægter Kontingenter 1 8.058.163 8.038.742 7.978.466 8.115.850 Skabsleje

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen (MN)

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Årsrapport 2007/2008. for

Årsrapport 2007/2008. for Årsrapport 2007/2008 for Indholdsfortegnelse 1. ÅRSRAPPORT...2 1.1. HOVEDTALSOVERSIGT...2 1.2. KOMMENTARER TIL RESULTATOPGØRELSEN...2 1.3. INDTÆGTER...3 1.4. UDGIFTER...3 1.5. AFSKRIVNINGER...3 1.6. INVESTERINGER...3

Læs mere

Budget for Sport- og Kulturcenter Brovst. Damengvej Brovst. CVR-nr

Budget for Sport- og Kulturcenter Brovst. Damengvej Brovst. CVR-nr Budget for 2015 Sport- og Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst CVR-nr. 29 58 94 10 Resultatbudget for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2015 - kr. 1.000 Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/ Dato: 4. april 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/ Dato: 4. april 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/4-17.00 Dato: 4. april 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Torsdag den 21. november 2013 kl.16:00 Fremmødte: Formand Næstformand Baneansvarlig Sportsansvarlig Golfmanager Chefgreenkeeper Honorær sekretær Uffe Steffensen

Læs mere

Golfklubben Lillebælt Østre Hougvej 130 5500 Middelfart. Prognose 2016-2020 ( 26.- 30. regnskabsår ) Side 1

Golfklubben Lillebælt Østre Hougvej 130 5500 Middelfart. Prognose 2016-2020 ( 26.- 30. regnskabsår ) Side 1 Golfklubben Lillebælt Østre Hougvej 130 5500 Middelfart Prognose 2016-2020 ( 26.- 30. regnskabsår ) Side 1 Anvendte regnskabsprincipper Årsregnskabet aflægges efter Årsregnskabslovens klasse A. Årsregnskabet

Læs mere

Varde Golfklub. Årsrapport for tiden

Varde Golfklub. Årsrapport for tiden Varde Golfklub Årsrapport for tiden 01.10.2012 30.09.2013 Varde Golfklub 1 Regnskabspraksis Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med årsregnskabsloven, regnskabsklasse A. Regnskabspraksis er uændret

Læs mere

Dagsorden: Scorekortprinter. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Scorekortprinter. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 17. oktober 2011 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Michael Nielsen

Læs mere

Nordvestjysk Golfklub. Årsrapport 2014/15. Cvr-nr

Nordvestjysk Golfklub. Årsrapport 2014/15. Cvr-nr Nordvestjysk Golfklub Årsrapport 2014/15 Cvr-nr. 40 86 84 10 ÆNDRET REGNSKABSPRAKSIS. Afskrivninger: Der ændres regnskabsprincip fsv. angår afskrivninger på bygninger fra og med regnskabsåret 2014/15,

Læs mere

Faxe, indbrud. Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec. SSJÆ, indbrud. Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec.

Faxe, indbrud. Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec. SSJÆ, indbrud. Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec. Faxe, indbrud 6 5 4 3 2 27 28 29 1 SSJÆ, indbrud 6 5 4 3 2 27 28 29 1 Danmark, indbrud 7 6 5 4 3 2 27 28 29 1 Faxe, vold 8 7 6 5 4 3 27 28 29 2 1 SSJÆ, vold 8 7 6 5 4 3 27 28 29 2 1 Danmark, vold 1 9 8

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Mit Franske Slot A/S Les 4 Moulins SAS Budget april 2019

Mit Franske Slot A/S Les 4 Moulins SAS Budget april 2019 Mit Franske Slot A/S Les 4 Moulins SAS 27. april 2019 Mit Franske Slot A/S - Total Internt budget 2019 Q1 Q2 Q3 Q4 Frankrig Danmark Eliminering Total Leje af værelser 2.144 153 817 805 369 2.144 0 0 2.144

Læs mere

Odder Golfklub. Generalforsamling Den 8. april 2013

Odder Golfklub. Generalforsamling Den 8. april 2013 Odder Golfklub Generalforsamling Den 8. april 2013 Kontingent senior / indskud / medlemmer Klub Kontingent Senior kr. 2012 2013 Stign.% Indskud kr. Medl. pr. 30.09.12 iflg. DGU 112 - Hammel 4.900 5.075

Læs mere

Fredericia Golf Club. CVR-nr Uddrag Budget 2014/15

Fredericia Golf Club. CVR-nr Uddrag Budget 2014/15 CVR-nr. 16 26 38 93 Uddrag Budget 2014/15 Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning 1 Budgetforudsætninger 2-4 Resultatopgørelse 5 Balance 6-7 Specifikationer 8-11 Ledelsespåtegning Bestyrelsen har udarbejdet

Læs mere

Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan

Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan 10.00-18.00 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 onsdag 04-jan 10.00-20.00 torsdag 05-jan 10.00-18.00 lørdag 07-jan 09.00-14.00 tirsdag

Læs mere

Dagsorden: 10. IT udvalg PC i mødelokalet. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Personale

Dagsorden: 10. IT udvalg PC i mødelokalet. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Personale Emne Bestyrelsesmøde Dato: 26. juni 2014 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef).

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referat af bestyrelsesmøde den 12. april 2012. Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referent: Arne

Læs mere

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2014 samt Balance pr. 31/12 2014 24. Regnskabsår

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2014 samt Balance pr. 31/12 2014 24. Regnskabsår Side 1 Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2014 samt Balance pr. 31/12 2014 24. Regnskabsår Godkendt på den ordinære generalforsamling den 24. februar 2015 Dirigent Side 2 Side Resultatopgørelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Mødedeltagere: Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Henrik Eeg Knudsen (HEK), Kalle Jensen (KJ), Helle Rahbek Thomsen (HRT), suppleant

Læs mere

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer.

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer. Uge Hedegaard, den 27. september 2016 Referat fra Bestyrelsesmødet, onsdag den 21. september 2016 Deltagere: John Riisberg (JR), Poul Erik Hansen (PH), Anne Lene Søndergaard (ALS), Bent Johnsen (BJ), Jesper

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 25. september 2018, kl Deltagere:

Referat Bestyrelsesmøde den 25. september 2018, kl Deltagere: Referat Bestyrelsesmøde den 25. september 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/

Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/ Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/12 2018 2017 2018 Budget 2018 Budget 2019 Note i 1.000 kr. i 1.000 kr. Indtægter: 1 Kontingenter, indskud 2.268.012 2.140.274 2.241 2.127 Skabsleje 161.850 163.800

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Vision og strategi for perioden fra 2015 til Oplæg til generalforsamlingen Grenaa Golfklub

Vision og strategi for perioden fra 2015 til Oplæg til generalforsamlingen Grenaa Golfklub Vision og strategi for perioden fra 2015 til 2025 Oplæg til generalforsamlingen 2015 Grenaa Golfklub Baggrund for vision og strategi Den tidligere vision og strategi er udløbet Faldende medlemstal Presset

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2018 kl i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2018 kl i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2018 kl. 19.00 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2014. Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015.

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2014. Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015. Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015 Dirigent Sønderborg Golfklub Gundstrup 2 6440 Augustenborg CVR 70102013 1 Resultatopgørelse

Læs mere

30. mar 31 1. apr 2 3 4 5. 08:00 Boldopsamling 16:00 Junior 17:30 Fri Elite

30. mar 31 1. apr 2 3 4 5. 08:00 Boldopsamling 16:00 Junior 17:30 Fri Elite april 2015 april 2015 14 1 2 3 4 5 15 6 7 8 9 10 11 12 16 13 14 15 16 17 18 19 17 20 21 22 23 24 25 26 18 27 28 29 30 maj 2015 18 1 2 3 19 4 5 6 7 8 9 10 20 11 12 13 14 15 16 17 21 18 19 20 21 22 23 24

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Økonomi Sponsor Udvalg Medlemmer Kommunikation Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Underskrivning af referat fra sidste møde CJE Referat Bestyrelsesmøde den 13. november 2017, kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) afbud Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS)

Læs mere