Rammerne til en fantastisk campingferie

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rammerne til en fantastisk campingferie"

Transkript

1 Åbent hele året

2 Rammerne til en fantastisk campingferie Ønsker I jer et lækkert campingophold, så er der god grund til at vælge Løkken Klit Camping og Hytteby. Her kan hele familien nyde hinanden, og få sjove oplevelser sammen. I kan slappe af i hyggelige og helt nye faciliteter. Og Vesterhavet er kun 900 m væk! Vi har sat rammerne op til en fantastisk campingferie, så det er bare med at køre til den nordlige del af Vesterhavet, hvor der venter jer en ferie, I kan være sammen om. Vi ved at hele familien får en super, god ferie, hvis børnene er glade. Så derfor arbejder vi ud fra, at det skal være: Monster sjovt for børn men ta bare mor og far med! Faciliteterne er helt i top - og det gør jeres ophold mere behageligt. Der findes f.eks. rigtig mange familierum, hvor hele familien kan få ro til sammen at klare dagens bad. I kan ligeledes hygge jer sammen i familiespa, der ligger i badelandets hovedbygning. Eller hvis de helt små skal inspireres til et bad, så er det oplagt at kigge indenfor i det helt specielle børne baderum. Selv familiens bedste ven, hunden, er der tænkt på med et helt nyt hundebad, hvor hunden kan få vasket sandet ud af pelsen. Og med super moderne køkkenfaciliteter bliver madlavningen til en leg - for hele familien. Rammerne er sat - så vi glæder os til jeres besøg. 900 meter til Vesterhavet

3 Fakta Standpladser På Løkken Klit Camping er der 3 forskellige slags standpladser at vælge imellem: 1. Alm. pladser uden strøm mindre pladser til dem, der ønsker den oprindelige form for camping. 2. Alm. pladser med strøm pæne, store pladser, hvor strømmen afregnes til en fast pris pr. dag = strømtilslutning. 3. Luksus pladser pæne, store pladser med alle moderne faciliteter, hvor der betales tilslutning til luksusplads pr. dag + forbrug af strøm. Vintercamping Løkken er også lykken om vinteren Om efteråret og vinteren er campinglivet præget af hygge i rolige og fredelige omgivelser. Der er tid til at nyde hinandens selskab, danne nye og pleje venskaber med de andre campister. Udenfor giver vandreture langs stranden, blot 900 meter væk, fred og ro i sjælen. Elite Camp førsteklasses camping Monster sjovt for børn men ta bare mor og far med! Løkken Klit Camping og Hytteby er medlem af Elite Camp. Elite Camp er en sammenslutning af DK-camp campingpladser i Danmark. Til sammen og hver for sig er Elite Camp stedet for campinggæster, der sætter pris på god kvalitet til fornuftige priser.

4 Overnatning i hytte Løkken Klit Camping og Hytteby har 3 forskellige slags hytter at vælge imellem. Alle 3 slags er udstyret med køkken, radiator, overdækket terrasse og kabel-tv. a Mega luksushytte på 35 m 2 Plads til 8 personer Fuldt udstyret køkken Bad og toilet Trådløst internet b Luksushytte på 25 m 2 Plads til 6 personer Fuldt udstyret køkken Bad og toilet Trådløst internet c Standardhytte på 20 m 2 Plads til 5 personer Fuldt udstyret køkken Trådløst internet Linnedpakke Skal hytteferien være rigtig luksus, og mor skal slippe for at vaske sengetøjet, når I kommer hjem igen, kan der selvfølgelig lejes en linnedpakke ved ankomst, bestående af sengetøj og to håndklæder pr. person. Rengøring Ved afrejse skal hytterne være rengjorte - men også her kan I købe jer til luksus ved at bestille en rengøring på afrejsedagen. Og strømforbruget bliver også aflæst på afrejsedagen, da dette skal betales ved siden af lejen. Luksus-hytte-ferie i det grønne Det store udvalg af hytter gør, at I kan forme ferien efter jeres behov. Med jeres valg af hytte, vælger I selv graden af komfort og luksus. b

5 c a b De nye MEGA LUKSUSHYTTER er 35 m2 store, og har plads til 8 personer. De har alt i udstyr, som er med til at gøre hytteferien fantastisk. Den er indrettet med et stort, lækkert køkken/ opholdsstue med spisebord, køleskab/fryser og opvaskemaskine. I opholdstuen er der plads til en opredning til 2 personer på en chaiselong sofa. Endvidere er der to soveværelser med 3/4 senge i, og en mega hems med plads til 2 personer. Hytten er desuden udstyret med eget toilet og bad. I LUKSUSHYTTERNE (på 25 m2) kan der overnatte op til 6 personer, og den er indrettet med et dejligt køkken med køleskab og frostboks, samt spisebord. Der er to soveværelser med 3/4 senge i, og en hems med plads til 2 personer. Luksushytterne har også eget toilet og bad, samt havebord og stole på terrassen. Der er ligeledes mulighed for at se 12 kanalers kabel-tv, og hvis I vil sende de nye feriebilleder hjem, kontrollere osv., så kan I også koble jer på campingpladsens trådløse internet. Der er også her mulighed for at parkere bilen ved hytten. Og selvom det er ferie, skal der stadigvæk være STANDARDHYTTERNE er på 20 m2, og blev reno- luksushytter har 2 fjernsyn (ét i opholdsstuen og ét køleskab og spisebord. Der er 5 sovepladser fordelt mulighed for at se 12 kanalers kabel-tv, og alle MEGA på hemsen). I kan også koble jer på campingpladsens trådløse internet. På den tilhørende terrasse står der havebord og stole til rådighed, og I kan naturligvis parkere jeres bil lige opad MEGA luksushytterne. veret i De har et mindre, nyt køkken med med en 3-dobbelt køjeseng og en 3/4 seng i hvert rum. Nyt fladskærms TV med 12 kanalers kabel-tv samt trådløst internet. Overdækket terrasse med havebord og stole samt parkering til bilen ved siden af hytten.

6 Opvarmet vandland Sjovt for alle vandhunde - både store og små Opvarmet til 27 grader! Der er plads til at de små kan føle sig trygge i det våde element, så I kan slappe af. Men også plads til fart og spænding, så de større børn kan være vilde i den 7 meter høje Surfing Hill og vandrutsjebanen.

7 300 m2 kæmpestort udendørs opvarmet vandland med masser af spænding. Der er bølger, vandrutsjebaner, børnebassin og supermoderne badefaciliteter. På terrassen er der borde, stole og liggestole, til jer der gerne vil slappe af, og samtidig holde øje med børnene. Der er ligeledes et familiespa i bygningen.... det er bare grineren!

8 Massevis af aktiviteter Børnene folder sig ofte ud på en af de store legepladser med hoppepuder, gynger, sandkasser, klatrestativ og en stor fiskekutter. De større børn bruger boldbanerne tit, men er også i aktivitetsrummet med bl.a. masser af spil, computere og Internet Der er masser af aktiviteter på Løkken Klit Camping og Hytteby. Mange af dem er nogle, som børn i alle aldre selv igangsætter. Det kan f.eks. være på vores kæmpe store hoppepude, hvor der kan være op til 75 børn ad gangen, eller sjov leg på én af de to store legepladser, der er indhegnet af sikkerhedsmæssige årsager. Men der er også rigtig mange sjove og spændende aktiviteter, som de ansatte i børneafdelingen er klar til at underholde og aktivere børnene med. Det er f.eks. leg og kreativ udfoldelse, så tiden løber hurtigt af sted på Løkken Klit Camping og Hytteby. Aktiviteterne er med til at få børn og unge til at samles, og hurtigt opstår der nye venskaber. Alle kan også prøve at designe deres helt egen t-shirt - mens andre kan prøve at blive malet i ansigtet. I kan også deltage i mange forskellige sportsaktiviteter, f.eks. Mini OL, hvor I bliver udsat for mange sjove udfordringer. Programmet er stort, så der skulle gerne være noget for enhver smag. I den perfekte campingferie samles alle omkring bålet for at lave snobrød. Det kan I selvfølgelig også opleve på Løkken Klit Camping og Hytteby. Nogle af de aktiviteter, som vi sætter op i og omkring Aktivitetsrummet Hulen, er bl.a. Gaveværksted, hvor der kan dekoreres på mange forskellige ting.

9 Sjovt at prøve 0 Udendørs vandland* 0 Legeplads 0 Hoppepuder 0 Futtoget Futte 0 Mooncars* 0 Cykler* 0 Fodbold 0 Volleyball 0 Bordtennis 0 Airhockey* 0 Bordfodbold* 0 Spillehal* 0 Netcafé med computerspil* 0 Opholdsstue med TV 0 Aktivitetsrummet Hulen 0 Gaveværksted* 0 Design din egen t-shirt* 0 Ting-finder-tur 0 Indianerdag* 0 Micro diskotek 0 8 år 0 Børne diskotek 9 -? år 0 Mini OL 0 Sportslørdag 0 Familie skattejagt 0 Ansigtsmaling* 0 Snobrød på bål* 0 Zumba for hele familien* 0 Bolchekogning* 0 Lær at strikke, hækle eller fingerstrik 0 Fælles spisning* * Kan benyttes imod brugerbetaling

10 At opleve er at leve At kunne kombinere livet på campingpladsen med andre oplevelser er dejligt. Med udgangspunkt fra Løkken Klit Camping og Hytteby er der, i nærområdet, et væld af spændende aktiviteter. Fårup Sommerland Måske Danmarks sjoveste forlystelsespark I Fårup Sommerland findes der forlystelser til både store og små. Her er alt, hvad familien skal bruge for at få en rigtig sjov dag sammen. Forlystelsesparken rummer mange forskellige forlystelser: 0 Family forlystelser 0 Action forlystelser 0 Aquapark med masser af vand Nordsøen Oceanarium Velkommen i dybet Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium med masser af oplevelser. Her kan du komme helt tæt på livet under vandoverfladen i Nordsøen. Du går lige ind i dybet, hvor du kan opleve fisk, sælariet, daglige fodringer af sæler i oceanariets 4,5 millioner liter vand. Action House Sjov og action for hele familien Action House er et indendørs underholdningscenter i Løkken, hvor der er masser af god underholdning for alle. Prøv f.eks. en af de længste og hurtigste gokart-baner i Danmark, bowlingbaner, 3D- Lasergame, Paintball med splattereffekt og smerte, Nordens største spillehal, pool, billard, el-biler, airhockey og netcafé. Billetter med rabat Vi sælger billetter med rabat til Fårup Sommerland og Nordsøen Oceanarium. Det er både en-dags, to dages samt ugekort med fri adgang til Fårup Sommerland, og en-dags billetter til Nordsøen Oceanarium. Købes i Informationen Samarbejdspartnere Løkken Klit Camping og Hytteby er samarbejdspartnere med Action House, Family Farm Fun Park, Løkken og Restaurant Løkken Badehotel, der giver 10 % rabat til alle overnattende gæster på Løkken Klit Camping og Hytteby.

11 Nærområdet Løkken Klit Camping og Hytteby ligger dejligt centralt for oplevelser i Nordjylland. Der er masser af gallerier, kunsthåndværk, restauranter og shoppingmuligheder i nærheden. Byer tæt på 0 Løkken 2 km 0 Blokhus 14 km 0 Lønstrup 19 km 0 Aalborg 40 km 0 Skagen 80 km Attraktioner tæt på 0 Børglum Kloster 8 km 0 Family Farm Fun Park, Løkken 9 km 0 Fiskepark 0,2 km 0 Fårup Sommerland 12 km 0 Nordsøen Oceanarium 37 km 0 Rubjerg Fyr 17 km 0 Strand 0,9 km 0 Ørnereservatet 55 km Hirtshals Nordsøen Ocenarium Ørnereservatet Skagen Blokhus Løkken Lønstrup Rubjerg Fyr Family Fun Park, Løkken Børglum Kloster Action House Fiskepark Fårup Sommerland Hjørring Brønderslev Frederikshavn Sæby Aalborg

12 Kun 2 km fra Løkken Klit Camping og Hytteby ligger Løkken, der er en af de mest spændende og hyggeligste feriebyer i Danmark. 0 Oplev den specielle stemning om dagen i fx Bolcheriet, hvor du kan 0 Tag en tur i klitterne og se byens forskellige varetegn som vandtårnet, 0 Oplev det pulserende aften- og natteliv i Løkken, hvor du kan smage de lækre, farvestrålende bolcher. signalmasten og sømærket. forkæle dig med vådt og tørt. Jørgen Jensensvej Løkken info@loekkenklit.dk Find os på Løkken er lykken

Rammerne til en fantastisk campingferie

Rammerne til en fantastisk campingferie Åbent hele året Rammerne til en fantastisk campingferie Ønsker I jer et lækkert campingophold, så er der god grund til at vælge Løkken Klit Camping og Hytteby. Her kan hele familien nyde hinanden, og få

Læs mere

Alternativ Indkvartering

Alternativ Indkvartering Alternativ Indkvartering 2011 Velkommen til Dana Cup, Hjørring 2011! Deltagelse i Dana Cup betyder, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skjønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

$%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#' !" #

$%&'$(#)%'*%+,%!+$,# -./)01#' ! # $%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#'!" # 2,'3.4$%+'/#'&,.'"&'#%'5%+',' *."3%+61#%(7'!8'#&+"($%(7,'-1&,))%+(%'%..%+999!"#$%&$'()*$*+'$,-$#+.*+.$%,/'+.$0,#+,$1$"'%#+.$.',22,#3$45$672$*+'$8'769&)$7.$-(%$,-$"0$

Læs mere

FerieCamp. Danmarks sjoveste

FerieCamp. Danmarks sjoveste FerieCamp Danmarks sjoveste Lyst til femstjernet ferie i det fri? Så ta familien med på opdagelse i vandkanten på Camp Hverringe nær Kerteminde. Ikke langt fra godset, skoven, byen og en ægte øde ø med

Læs mere

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping.

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping. City Camping ved skov og strand Camping der passer... Shopping Kultur Natur Sport A Beliggenheden Beliggenheden der passer! Udsigt Pladsen Pladsen der passer! Børn Fred og ro Shopping Shopping Kultur Kultur

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

Alternativ Indkvartering!

Alternativ Indkvartering! Alternativ Indkvartering! Velkommen til Dana Cup 2005 Velkommen: Deltagelse i Dana Cup betyder også, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Kom når det passer jer! Vi har valgfri ankomstdag En verden af oplevelser Ønsker I en ferie med masser af aktiviteter, spændende oplevelser og skønne

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018 Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2018 Pris højsæson 19/6-5/8 500 3500 70 493 Pris mellemsæson

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Luksus Sommerhuse Udlejes

Luksus Sommerhuse Udlejes Luksus Sommerhuse Udlejes Udbyhøj Syd Djursland Booking. Benny Vittrup Tlf. 0045 40812270 www. Luksussommerhuse.com E.mail. bennyvittrup1@gmail.com Eller på www.djurspakken.dk og få hele ferien som pakkeløsning

Læs mere

SOMMERHUS til 6 Personer:

SOMMERHUS til 6 Personer: SOMMERHUS til 6 Personer: Sommerhuset er beliggende på Blomstervangen 81, Jegum, 6840 Oksbøl Huset på 74 m2 og er indrettet med: Entre 1 værelse med 2 enkelte senge 1 værelse med køjeseng 1 soveværelse

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere

Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn.

Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn. Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn. Overnat på Hobro City Camping Gattenborg Min: 2 voksne Vogn m/strøm Alle børn under 12 år gratis Hele året.

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

BØRN OG BØRNEBØRN GRATIS Pr. døgn: mindst 2 voksne m/strøm 2 overnatninger Se vores geder, swimmingpoolen er gratis.

BØRN OG BØRNEBØRN GRATIS Pr. døgn: mindst 2 voksne m/strøm 2 overnatninger Se vores geder, swimmingpoolen er gratis. PÅ CAMPING. PÅ CAMPING. Hobro Camping og Djurs Sommerland har igen i år Samarbejde, det vil sige at når der overnattes på Hobro Camping, Så får i rabat på Djurs Sommerlands Billetter: 2013 Endags-billetter:

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS R N AN TRYKHD - LTTR DIN DAGLIGDAG OG LØFTR DIN FORRTNING Ann oun Moderne dansk gastronomi, lavet med sjæl, serveret med smil. Åbent ons lør 12 21 ces Velkommen til Møllegården

Læs mere

Trust Camping sælges nu!

Trust Camping sælges nu! FAKTAOPLYSNINGER Trust Camping sælges nu! Aps - Ry Mølle - Rodelundvej 2B - 8680 Ry - CVR 33 35 55 13 - Tlf. 2022 7737 mail@hanskorsgaard.dk Enestående, trestjernet campingplads lige ned til Gudenåen.

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Priser med EGEN campingvogn eller telt 23/6 til 8/8 9/6-23/6 og 8/8 til 20/8 Før 9/6 og efter 20/8 Voksen per nat 98 kr. 87 kr. 82 kr. Barn op til 12

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

Langeland. Emmerbølle. Ristinge. Feriepark. Camping og Hytter. Langeland

Langeland. Emmerbølle. Ristinge. Feriepark. Camping og Hytter. Langeland H Feriepark Langeland Camping og Hytter Fitness Cykling Leg og boldspil Multiarena Havkajak Svømning Ridning Morgengymnastik Stranden Segway Lystfiskeri Vandreture Wellness Stilleområde Stranden Kreativ

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Kom og mød resten af Verden I Hjørring, Danmark * Enestående international atmosfære. * Sportslig udfordring. * Sociale oplevelser og erfaringer. * Kulturel

Læs mere

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE 206 RISTINGE SOMMERCAMP FERIEPARK LANGELAND MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 8 HULLERS MINIGOLFBANE EN AF ØHAVETS ALLERBEDSTE BADESTRANDE... Ristingevej 04 5932 Humble Tel.

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Priser camping og udlejning sæson 2014 Priser 2014 Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Camping sæson 2014 Alle priser er opgivet pr. nat. Camping 04.04 21.09 INKLUSIV I PRISEN: Fri

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2018 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN

HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK Friluftsliv Badeland - Thy Rideferie Nationalpark - Hytter - Vesterhav VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN BADELAND MED SURFINGHILL ÅBNINGSTID

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august.

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Ramsing cup 2014 Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Igen i år vil Kirkeby IF sende børne og ungdomshold af sted til Ramsing Cup, som afholdes i Spjald, mellem Holstebro og Skjern. Ramsing

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2017 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Førsteklasses ferie Året rundt

Førsteklasses ferie Året rundt Førsteklasses ferie Året rundt Ferieinspiration 2015 Alle huse er topmoderne og nyrenoverede Ferie uden forhindringer 1 Familieferie, fællesskab og farverige oplevelser Velkommen til en ferieby med topmoderne

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK AKTIVITETER FOR BØRN

HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK AKTIVITETER FOR BØRN HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK Nationalpark Thy Friluftsliv Badeland - Rideferie - Hytter - Vesterhav AKTIVITETER FOR BØRN SPORT, LEG & SJOV FOR ALLE 14 HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK AKTIVITET

Læs mere

Denne campingplads er til salg!

Denne campingplads er til salg! Intet kan måle sig med solen, stranden, havet, himlen, når det drejer sig om den ferie, som de ca. 2000 daglige gæster på pladsen har set frem til hele året. Dette kan end ikke denne tidligere femstjernede

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Teknisk bibliotek 16. Tv-stue, opholds-, spise-, internet-, Tv-rum. Møde- og konferencerum, større grupperum (tema) (version:

Teknisk bibliotek 16. Tv-stue, opholds-, spise-, internet-, Tv-rum. Møde- og konferencerum, større grupperum (tema) (version: Indledning. Da tørt og behageligt udendørsophold ikke altid kan tilbydes, er en passende opholdsstue et udmærket alternativ. Indrettes stuen med flere funktioner, er der større chance for, at gæsterne

Læs mere

Gæsteundersøgelse. Rapport 1: En undersøgelse af forskelle og ligheder i højsæsonturisme og ydersæsonturisme i Toppen af Danmark.

Gæsteundersøgelse. Rapport 1: En undersøgelse af forskelle og ligheder i højsæsonturisme og ydersæsonturisme i Toppen af Danmark. Gæsteundersøgelse 2 0 0 7 2 0 0 8 Rapport 1: En undersøgelse af forskelle og ligheder i højsæsonturisme og ydersæsonturisme i Toppen af Danmark. Indledning Fra efteråret 2007 til efteråret 2008 gennemførte

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Priser camping og udlejning sæson 2015. Priser 2015. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning

Priser camping og udlejning sæson 2015. Priser 2015. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Priser camping og udlejning sæson 2015 Priser 2015 Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Camping sæson 2015 Alle priser er opgivet pr. nat. Camping 27.03 20.09 INKLUSIV I PRISEN: Fri

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

VELKOMMEN TIL RIBE CAMPING

VELKOMMEN TIL RIBE CAMPING PENTHOUSE LEJLIGHED VELKOMMEN TIL RIBE CAMPING Vi tilbyder camping, glamping og hytteferier ved Nationalpark Vadehavet i europæisk topklasse. Besøg Danmarks ældste by, Ribe, og oplev selv hvorfor den er

Læs mere

EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND

EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND 2016 EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND VELKOMMEN INDHOLD 2 www.emmerbolle.dk CAMPING PÅ 1. KLASSE www.emmerbolle.dk 3 LUKSUS FACILITETER 4 www.emmerbolle.dk HYTTER MED UNIK BELIGGENHED www.emmerbolle.dk

Læs mere

VELKOMMEN I ET SUNLUX HUS EN GOD INVESTERING OG ET SIKKER AFKAST

VELKOMMEN I ET SUNLUX HUS EN GOD INVESTERING OG ET SIKKER AFKAST VELKOMMEN I ET SUNLUX HUS EN GOD INVESTERING OG ET SIKKER AFKAST Luksushuse med overskud. Luksus-aktivitetssommerhuse med udlejning for øje er en sikker investering. Et sikkert afkast af din investering

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015 PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015 Hytte No. 9 + 11 2 sovepladser i en dobbeltseng, lille køkken 10 kvm Pris højsæson 23/6-10/8 470 3290 Pris mellemsæson 11/6-23/6 og 11/8 til 24/8 400

Læs mere

Velkommen til Feriecenter Samsø!

Velkommen til Feriecenter Samsø! Feriecenter Samsø Velkommen til Feriecenter Samsø! Introduktion Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf,

Læs mere

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje. HYTTER I SMUK NATUR UDEN PENSION PORTO, HYTTER, CAMPING LES OLIVIERS**** Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

Blokhus. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontoret

Blokhus. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontoret dansommer Blokhus Ilsigvej 6, Hune 9492 Blokhus tlf. 39 14 30 28 mail: blokhus@dansommer.dk Din lokale sommerhusudlejer nummer 1 Servicekontoret Blokhus lokal husejerbrochure dansommer 2012 Samvittighedsfuld

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Børnemiljøvurdering for Oddense Børnehave

Børnemiljøvurdering for Oddense Børnehave Der står i dagtilbudsloven, at børn skal have et fysisk, psykisk og æstetisk børnemiljø, som fremmer deres trivsel, sundhed, udvikling og læring. Det betyder, at børn i Danmark er sikret ret til at gå

Læs mere

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Velkommen til Roots luxury camp

Velkommen til Roots luxury camp Velkommen til Roots luxury camp INDKVARTERING Du kan vælge at indkvartere dig i enten Eco Huts eller Deluxe Chalets. Fælles for disse typer værelser er at de er konstrueret i lokal rødsten, træ og andre

Læs mere

Førsteklasses ferie. Nyt i 2016: Ferie uden forhindringer. Festhus med plads til 30 personer. Temaophold året rundt

Førsteklasses ferie. Nyt i 2016: Ferie uden forhindringer. Festhus med plads til 30 personer. Temaophold året rundt Førsteklasses ferie Nyt i 2016: Festhus med plads til 30 personer Temaophold året rundt Ferie uden forhindringer 1 Familieferie, fællesskab og stortrivsel Førsteklasses huse for alle med behov for tilgængelighed

Læs mere

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2018/2019 Gl. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia / Rødby Berlin / Tyskland Wagrain / Østrig Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Læs mere

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 I denne folder får du overblikket over nogle af arrangementerne i Dansk Epilepsiforening i 2014. Du kan allerede nu begynde at planlægge, hvilke arrangementer

Læs mere

Nordfyns Højskole. Korte kurser.

Nordfyns Højskole. Korte kurser. Nordfyns Højskole Korte kurser www.nordfyns.nu Om Nordfyns Højskole Du er kommet til en lille hyggelig højskole i landsbyen Harritslev udenfor Bogense. Vi glæder os til at være med til at give dig en fantastisk

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Ansøgning vedr. ændring af lokalplan for Sunds Søcamping, Sunds. Kære udvalg,

Ansøgning vedr. ændring af lokalplan for Sunds Søcamping, Sunds. Kære udvalg, Herning d. 6. sep. 2018 Ansøgning vedr. ændring af lokalplan for Sunds Søcamping, Sunds. Kære udvalg, Vi har gennem en årrække forsøgt at finde en løsning på campingpladsen i Sunds. Vi har været af mange

Læs mere

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus.

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus. BO DIREKTE PÅ STRANDEN! ALGAJOLA, VÆRELSE/LEJLIGHED, L ESCALE** Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola. Transferbus. Indkvartering L'Escale

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Jylland & Als

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Jylland & Als FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Jylland & Als FJELLERUP STRAND Vi har nu kun én af de dejlige grunde tilbage nær Fjellerup Strand. Grunden er beliggende Stjernevej 6, Fjellerup. Bynært beliggende i gåafstand

Læs mere

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010

Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Opsamling på Toppen af Danmarks jule- og nytårsundersøgelse 2010 Undersøgelsen er en del af helårsturismeprojektet Naturen+ indsatsområdet Profilering af årstider Udviklet med støtte af Hjørring, Frederikshavn

Læs mere

FerienResidenz MüritzPark

FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark ligger i et naturskønt område Hotellet tilbyder FerienResidenz MüritzPark ligger midt i Mecklenburgs fantastiske søland, Mecklenburgischen Seenplatte,

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere