Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse."

Transkript

1 Velkommen til Hylke SFO Denne beskrivelse indeholder oplysninger om hvad vi tilbyder dit barn i løbet af sin SFO tid. Det er her du finder praktiske oplysninger, oplysninger om hvad barnet kan lave og det er her du finder vores overordnet mål, politikker m.m. Hylke SFO s profil Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse. Den ligger i landsbyen Hylke ca. 10 km. Syd for Skanderborg. Hylke SFO har til huse på Hylke skole, i den gamle lærer bygning i stueetagen. Her har der været fritidspasning siden Der er pt. indmeldt 36 børn. Vi er en anneks skole til Virring skole, således at skolelederen og SFO lederen på Virring skole også er ledere af Hylke skole/sfo. Her på stedet er der en daglig leder der varetager den daglige ledelse. Personale: Afd. Leder: Sophie Rokkjær Pædagog: Andrea Jonas Pædagog: Jørgen Simmonsen Pædagog: Merete Nielsen Seniorjob: Anette poulsen Målsætning: Kastaniehuset, Pusterummet og Hylke SFO skal være et rummeligt pædagogisk tilbud, hvor alle bliver respekteret og accepteret, som de er, og mødes med åbenhed og positivitet. Et sted hvor børn mødes af voksne, som viser omsorg, nærvær, engagement og fordybelse. Vi vil møde børnene individuelt, så alle børn får så lige vilkår som muligt. Et miljø hvor barnet i centrum. Vi vil skabe: optimale pædagogiske rammer, der tilgodeser børns specifikke behov og fremmer deres trivsel og udvikling. et pædagogisk tilbud, hvor det er rart at være og skabe grundlag for glæde, humor og udvikling. Institutionen skal være præget af energi og engagement. mulighed og rammer, så børn kan få en alsidig personlig udvikling.

2 Vi vil være: mulighed og rammer, så børn kan udvikle sociale kompetencer, relationer, venskaber og fællesskaber i et trygt og nærværende miljø. mulighed og rammer, så børn kan udvikle deres sprog. fysiske og pædagogiske rammer, så børn kan bruge deres krop og bevæge sig. Vi har fokus på sundhed, hvor vi prioriterer kost, motion, bevægelse og udeliv. synlige, inspirerende voksne, der med leg, bevægelse og idræt kan styrke børns udvikling, selvværd og glæde. troværdige voksne, der siger, det vi mener, og står ved, det vi siger. engagerede nytænkende voksne, der komplementerer hinanden. Vi fokuserer på: Vi prioriterer: at skabe tillid børn og personale, børn og børn samt voksne og forældre imellem. at give frihed under ansvar med accept og respekt for det hele menneske. at børnene bliver udfordret og udvikler ansvarlighed for sig selv, de andre og omgivelserne. At bevægelsen er en interageret del af vores aktiviteter forældrekontakt og forældresamarbejde. Bevægelsen i dagligdagen et kollegialt samarbejdsmiljø med trivsel, humor og et godt arbejdsklima. tværfagligt samarbejde. Vi vil skabe fysiske rammer, der: skal give plads til kreative og fysiske aktiviteter, hvor der er mulighed for fordybelse og ro. skal have en vis standard i forhold til vedligehold og rengøring. Kostpolitik: Er under udarbejdelse. Brug af legeplads og Gymnastiksal: Der må gerne være børn alene i gymnastiksalen. Det er den voksne der har ansvaret for salen den pågældende dag, der vurderer hvem og hvor mange der kan være der alene. Vurderingen tages ud fra hvilke børn og hvilke aktiviteter det drejer sig om. På Hylke Skole må børnene gerne klatre i træer.

3 Af sikkerhedsmæssige årsager må man ikke have tove og net ude, kravle i ribber og bygge huler med madrasserne når der ikke er en voksen tilstede. Der må gerne være børn alene udenfor, alt efter hvor mange, hvem og aktivitet det drejer sig om. Man må gerne klatre i træer på Hylke Skole/SFO. Der vil altid være en voksen der ofte runder gymnastiksal og udearealer i løbet af dagen. Personalets pauser Personalet har lov til at holde en pause i løbet af deres arbejdsdag. Pauserne afholdes fortrinsvis på kontoret. Pauserne tages når der er mulighed for det i huset. Alternativt kan pauserne holdes sammen med børnene. Spilleregler: Om fredagen har børnene mulighed for at spille på deres medbragte spillemaskiner fra kl Hvis de skal spille skal det foregå i sofaen inde i SFO en. Når vi vælger at der skal spilles i sofaen er det både for at have et overblik over hvad der spilles og for at der kan foregå noget socialt omkring det. Når man sidder med sine kammerater kan der opstå nye relationer, man hygger sig sammen og griner sammen. Der kan være nogle børn som har store kompetencer på lige det her område og måske ikke så store kompetencer på andre områder. Her vil de børn profitere ved at være de bedste. Hvis man som forældre syntes det er dårligt for ens eget barn at spille et par timer i vore regi, er det selvfølgelig ok ikke at give sine børn maskiner med. Det kommer ikke til at betyde at jeres barn vil føle sig uden for, dels fordi vi voksne har øje for det og dermed motivere barnet til at gå i gang med andre aktiviteter. Vi prøver så vidt det er muligt at holde øje med hvad jeres barn spiller og det er klart at vi på ingen måde accepterer at der bliver spillet spil der er ulovlige for børn i den alder. Det gør vi ved at være sammen med dem i sofaen i ny og næ og vise interesse for hvad de spiller og ved ikke at give adgang til det trådløse netværk. Brug af mobiltelefon og husets telefon: Det er ikke tilladt at ringe og sms e i SFO tiden. Man må gerne spille på den i forhold til reglerne om spil. Hvis man skal ringe og lave legeaftaler må man gerne låne husets telefon hvis den ene forældrepart er til stede. Afholdelse af pauser: Personalet har lov til at holde en pause i løbet af deres arbejdsdag. Pauserne foregår fortrinsvis på kontoret når der er mulighed for det. I og med der ikke er fastlagte pauser er muligheden også at man drikker en kop kaffe spiser sin mad i rummene med børnene.

4 Samarbejde med skolen: Hver pædagog har et X antal timer om ugen sammen med en lærer i skolen. Derud over står pædagogerne for SFO-idrætten som er en del af skoletimerne. Hver pædagog er kontakt pædagog for en klasse og deltager i skole/hjem samtalerne samt forældremøder. Vi bestræber os på at pædagogen følger en klasse fra 0-2 klasse. Årshjul:

5

6 Aktiviteter i Hylke SFO: Idræt og leg i gymnastiksalen og på boldbanen på den anden side af vejen Træværksted med høvlbænke og værktøj Lerværksted med keramikovn Kreativeværksteder hvor man kan sy, stikke, klippe, klistre, tegne, male lave smykker m.m. Dejlig uoverskuelig have med klatretårn og tarzanbane Bålhytte Lektiecafé Der udsendes en aktivitetsplan hver fredag for næste uges aktiviteter. Den ligger på opslagstavlen på intra en. Dagens forløb: Klokken 5 min i 1 mødes alle lærer, pædagoger og børn og synger og bliver krydset ind i SFO en. Samtidig er der mulighed for at lærerne kan overlevere vigtige ting vedr. børn til pædagogerne. Alle går ud og får lidt frisk luft i ca. 15 min. Til skiltet på døren bliver grøn. Kl tilbydes der frugt og brød. I løbet af dagen tilbydes fastlagte og spontane aktiviteter. Hver fredag bliver der lagt en aktivitetsplan ud for den kommenene uge på forældreintra. Goddag og farvel: Når barnet bliver krydset ind ved blæksprutten, giver barnet besked om der er noget særligt omkring afhentning og lign. Når barnet skal hjem skal det sige farvel til blæksprutten som søger for at barnet bliver krydset ud. Hvis barnet ikke kommer i SFO eller giver en mundtlig besked (uden aftale med mor og far) kontakter vi hjemmet. Er der faste der må hente dit barn, eller skal det gå til sport en bestemt ugedag, eller må det selv give beskeder, skrives det vi vores aftale-mappe. Praktisk info: Åbningstider: Skoledage: (morgenpasning foregår i børnehaven) mandag - torsdag fredag Skolefridage: mandag - torsdag ( i børnehaven) fredag ( i børnehaven) Lukkedage: Dagen efter Kristi Himmelfart

7 Grundlovsdag Uge 28, 29, 30 i sommerferien d. 24 og 31 dec. Samt dagene mellen jul og nytår De 3 dage i Påsken Til pasning i skoleferierne tilmelder man sig via intra en I ferierne samarbejder vi med børnehave Tusindfryd og Kastaniehuset i Viring Fravær: Hvis dit barn er i skole men ikke kommer i SFO skal der gives besked om det enten ved at ringe, skrive en seddel til dit barn som kan give den til blæksprutten. Eftermiddagsfrugt: Det er jer der sørger for frugt til frugten kl I skal medbringe det der svarer til et stykke frugt pr. dag i løbet af ugen. Vi giver hjemmebagt grov flutes eller rugbrød. Ind og udmeldelse: Sker på den digitalepladsanvisning på Skanderborg kommunes hjemmeside til d. 1 i en måned. Garderobe og skiftetøj: Der skal i barnets garderobe findes skiftetøj, hjemmesko og udetøj der passer til vejret.

Morgenåbning: I forbindelse med morgenåbning, tilbyder vi sund morgenmad. Dette er muligt indtil kl. 7.15. Kl. 7.45 sendes alle børnene i skole.

Morgenåbning: I forbindelse med morgenåbning, tilbyder vi sund morgenmad. Dette er muligt indtil kl. 7.15. Kl. 7.45 sendes alle børnene i skole. Kastaniehuset Vi vil her på Kastaniehusets hjemmeside dels komme med en del praktiske oplysninger men også fortælle lidt om institutionens historie, vores pædagogik, bevægelsespolitik m.v.. Hvor er vi:

Læs mere

Bevægelsespolitik i Kastaniehuset, Pusterummet og Hylke SFO.

Bevægelsespolitik i Kastaniehuset, Pusterummet og Hylke SFO. 1 Gadebakken 5e, 8660 Skanderborg Virring, 29. juni 2011 Tlf. 87 94 26 60 Fax. 87 94 26 80 E-mail: vs@virring-skole.dk Hjemmeside: http://si.virring-skole.dk Kastaniehuset tlf. 87 94 26 58 Hjemmeside:

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej Skive Tlf

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej Skive Tlf SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595 Hvad kendetegner Resen SFO Vi arbejder ud fra skolens fællesskabsværdier: - Er der plads til alle, men ikke til alt - Ved vi, alle vil,

Læs mere

Børnegrotten 2018/19

Børnegrotten 2018/19 Børnegrotten 2018/19 Sct. Mariæ Skole Valdemarsgade 14 Postboks 1522 9100 Aalborg Telefon 98 13 60 03 E-mail: Sct.Mariae.Skole.Aalborg@sct-mariae-skole.dk www.sct-mariae-skole.dk Velkommen Hermed vil vi

Læs mere

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Sfo v/ Virum Skole Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Velkommen til Virum Skoles Sfo Med denne pjece ønsker vi børn og forældre velkommen til vores skolefritidsordning. Vi håber,

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende.

Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende. Hej Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende. Du skal starte i Stjernehuset De voksne i den gruppe hedder: Generel information

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Idræts sfo

VELKOMMEN TIL. Idræts sfo 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Idræts sfo Gørløse Idræts SFO 2013-2014 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder, pædagog Anne -souschef, pædagog Jannik - pædagog Sussi - pædagogmedhjælper Jonas

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Ullerup Bæk Skolen Skjoldborgsvej 25 DK-7000 Fredericia Tlf. 7210 5930 britta.madsen@fredericiakom.dk www.fredericiakommune.dk I denne folder kan du læse lidt

Læs mere

Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014.

Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014. Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014. Indledning Næsbjerg SFO er en del af Næsbjerg Skole, som ligger i Varde Kommune. Vi er en SFO som i øjeblikket har 57 børn og 5 voksne tilknyttet.

Læs mere

Børnegrotten 2016/17

Børnegrotten 2016/17 Børnegrotten 2016/17 Velkommen Hermed vil vi gerne byde jer velkommen i Børnegrotten, som er Sct. Mariæ Skoles fritidsordning. Børnegrotten er et fritidstilbud for elever i 0. 4. klasse. Her er lidt information

Læs mere

SFO Grønnemose. Velkommen indenfor. SFO Grønnemose Skolesvinget Søborg tlf:

SFO Grønnemose. Velkommen indenfor. SFO Grønnemose Skolesvinget Søborg tlf: SFO Grønnemose Velkommen indenfor SFO Grønnemose Skolesvinget 10 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til SFO Grønnemose på Grønnemose Skole. Med denne information håber vi at kunne give jer

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre Jeres barn er kommende skolestarter, og derfor har I mulighed for at vælge, at det skal gå i Tidlig SFO. På Nørre Aaby skole har vi tidlig SFO

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

FIREHØJESKOLENS SFO Oktober 2018

FIREHØJESKOLENS SFO Oktober 2018 FIREHØJESKOLENS SFO Oktober 2018 Personalet Afd. Vandel SFO personale: Lill Jensen Charlotte H. Hansen Gitte Pedersen Cecilie Bækgaard Ulsø Pædagog Pædagog Medjælper Medhjælper Afd. Nørup SFO personale:

Læs mere

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer Nyager SFO 1 Praktiske Informationer April 2018 Velkommen men til forældre med børn i SFO1. Rigtig hjertelig velkommen til Nyager skoles SFO1. For at hjælpe jer og jeres barn med at få en god start i SFO,

Læs mere

Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole. La Bella. Høj-huset

Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole. La Bella. Høj-huset Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole La Bella Høj-huset Kære forældre Velkommen til La Bella Høj-huset! I denne folder har vi samlet en række praktiske oplysninger. Høj-huset er La Bellas afdeling for

Læs mere

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole.

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi tilbyder børnene en hverdag med voksne, som ser og hører det enkelte barn. Vi

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til SFO Tusindfryd på Spjald Skole. Her i SFO Tusindfryd er børnene blandet på tværs af årgang, køn og alder. Dette fungerer

Læs mere

Informationsfolder. Olympen SÆBYGAARDSKOLEN SFO - OLYMPEN. Sæbygaardskolens SFO TIL BØRN OG FORÆLDRE

Informationsfolder. Olympen SÆBYGAARDSKOLEN SFO - OLYMPEN. Sæbygaardskolens SFO TIL BØRN OG FORÆLDRE TIL BØRN OG FORÆLDRE Informationsfolder SÆBYGAARDSKOLEN SFO - Sæbygaardvej 34, 9300 Sæby ATHENE 4021 0813 - APOLLON 4021 3913 Olympen Sæbygaardskolens SFO Indhold Kære forældre... 3 Personale... 4 Generel

Læs mere

SFO Højvangskolen 2013 Info

SFO Højvangskolen 2013 Info SFO Højvangskolen 2013 Info VELKOMMEN Vi vil gerne byde Jer velkommen i Højvangskolens SFO. Vores mål er at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for

Læs mere

VELKOMMEN. i SFO EN. Nim Skole og Børnehus

VELKOMMEN. i SFO EN. Nim Skole og Børnehus VELKOMMEN i SFO EN Nim Skole og Børnehus INDHOLD Velkommen.. 3 SFO1 og SFO2 4 Pædagogik 4 Åbningstider.. 4 Dagsrytme. 5 Aflevering.. 5 Afhentning. 5 Mad 5 Kørsel 5 Tøj og garderobe. 5 Årets traditioner

Læs mere

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17 Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17 1 RAMMER FOR SKOVKANTEN Skovkanten er en del af Kolding Friskole med skolelederen som den øverst ansvarlige. Skovkantens leder varetager i samarbejde med det

Læs mere

FIREHØJESKOLENS SFO Maj 2018

FIREHØJESKOLENS SFO Maj 2018 FIREHØJESKOLENS SFO Maj 2018 Personalet Afd. Vandel SFO personale: Foto kommer Lill Jensen Karin Hansen Gitte Pedersen Christian Studts Merethe Lavindsgaard Pædagog Pædagog Medjælper Medhjælper Pædagog

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN MYRETUEN Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN VELKOMMEN TIL LANGMARKSKOLEN OG MYRETUEN Kære børn og forældre Nu skal I snart begynde på noget nyt, og der melder sig sikkert en masse spørgsmål om det nye og ukendte.

Læs mere

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2019

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2019 Stjernebørn Vester Nebel Skole 2019 Kære forældre og børn Velkommen til vores stjerneforløb i Vester Nebel SFO overgangen til skolen Vi vil gerne med dette lille hæfte fortælle jer om hverdagen i Vester

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk 2013 Vildbjerg Skoles SFO Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk Tlf.nr. Susanne 96 28 77 13 Pia 96 28 77 15 Afd. 1 96 28 77 11 Afd. 2 96 28 77 14 SFO leder: Susanne

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP. KVISTEN A, tlf KVISTEN B, tlf BIKUBEN, tlf

FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP. KVISTEN A, tlf KVISTEN B, tlf BIKUBEN, tlf 2017/2018 FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP KVISTEN A, tlf. 99 669338 KVISTEN B, tlf. 99 669339 BIKUBEN, tlf. 99 669340 LEDER MONA ELMGREEN PETERSEN, tlf. 51588083 **************************************

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Morten Jørgensen Leder Jette Rasmussen - Pædagog Astrid Harmsen Elly Pedersen - Pædagog - Pædagogmedhjælper Studerende (halvårs og 3 mdr.) Gitte Sørensen - Pædagog Jørn

Læs mere

Præsentation og praktisk information Stauning SFO Kirkebyvej Skjern Tlf /

Præsentation og praktisk information Stauning SFO Kirkebyvej Skjern Tlf / Præsentation og praktisk information Stauning SFO Kirkebyvej 65 6900 Skjern Tlf. 99742830/23672214. Info: Stauning SFO er tilknyttet Stauning skole, hører under Stauning Skoles ledelse og har fællesbestyrelse

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Velkommen i Kahytten

Velkommen i Kahytten Velkommen i Kahytten SFO på Skjern Kristne Friskole Skoleåret 2015-16 - at lede til livet At lede til livet Når børnene træder ind i SFO, indgår de i relationer med andre børn og et personale, der har

Læs mere

Klar parat SFO start 2014

Klar parat SFO start 2014 Klar parat SFO start 2014 Lindved SFO Sognegårdsvej 3 Lindved 7100 Vejle 75 85 14 69 Giv børnene ret til at lege og lære, At drømme og forme, leve og være. Kun der hvor børn kan føle sig trygge Gror det,

Læs mere

Velkommen til Nørreskov-Skolens SFO og Klub Kvisten

Velkommen til Nørreskov-Skolens SFO og Klub Kvisten Velkommen til Nørreskov-Skolens SFO og Klub Kvisten Vi vil i denne lille folder, komme rundt om de ting, vi gør i dagligdagen i Nørreskov-Skolens SFO og Klub. De fysiske og indholdsmæssige rammer for SFO

Læs mere

6.15 SFOen åbner i børnehavens lokaler. Der serveres morgenmad frem til kl. 7.15

6.15 SFOen åbner i børnehavens lokaler. Der serveres morgenmad frem til kl. 7.15 Rudemøllevej 1-3, 7800 Skive, Hem SFO 99153615 Skolen 99153600 Børnehaven Kontor 99153606 Børnehaven 99153605 Udflugt-telefon(BH og SFO) 40143188 Åbningstider SFO: Mandag -torsdag 6.15-7.45 14.00-17.00

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid!

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Skolefritidsordningen er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse. SFO en er en udvidelse af skolen og tilbyder: kreativitet, kunst & håndværk,

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595 SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595 Hvad kendetegner Resen SFO Vi arbejder ud fra en overordnet teori om de mange intelligenser. Det betyder, at vi arbejder ud fra en anerkendende

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole Forsikring: Du/I skal selv tegne ulykkesforsikring på Jeres barn/børn, da SFO/skole/kommunen ikke har en forsikring som dækker børnene. Information 2013 Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole 12

Læs mere

Tabulex og SkoleIntra bruges til meddelelser, info og spørgsmål, der har med SFOen at gøre.

Tabulex og SkoleIntra bruges til meddelelser, info og spørgsmål, der har med SFOen at gøre. FIREHØJESKOLENS SFO Personalet Afd. Vandel SFO personale: Lill Jensen Karin Hansen Bodil Madsen Gitte L. Pedersen Morten Jacobsen Pædagog Pædagog Pædagog Medjælper Medhjælper Afd. Nørup SFO personale:

Læs mere

SFO Hedegårdene 2018

SFO Hedegårdene 2018 1 Velkommen til SFO Hedegårdene 2018 Velkommen som barn på SFO Hedegårdene. Vi er sikre på, at du vil få det sjovt her og få mange nye kammerater. Din far eller mor kan fortælle dig om nogle af de ting,

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Dragen har til huse således: kl. i Hus 4 og kl. i Hus 3.

Dragen har til huse således: kl. i Hus 4 og kl. i Hus 3. Velkommen til skolefritidsordningen Dragen Skolefritidsordningen Dragen er oprettet efter Folkeskolelovens 3. Stk. 4. og hører derfor under Lykkesgårdskolens bestyrelse. Dragen har til huse således: 0.-1.

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

. VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING

. VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING . VELKOMMEN TIL SEDEN SKOLES FRITIDSORDNING Vores SFO er en vigtig del af dit barns hverdag på Seden Skole fordi: Her er trygt og rart at være. Vi er med til at styrke relationer mellem børnene Vi er et

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere

Velkommen til MEJRUP SFH. Nattergalen Springbrættet. Mejrup SFH Mejrup Kirkevej Holstebro

Velkommen til MEJRUP SFH. Nattergalen Springbrættet. Mejrup SFH Mejrup Kirkevej Holstebro Velkommen til MEJRUP SFH Nattergalen Springbrættet Mejrup SFH Mejrup Kirkevej 3 7500 Holstebro 9611 5800 Kære forældre i Mejrup SFH Velkommen til Mejrup SFH som består af SFH1 (Nattergalen) og SFH2 (Springbrættet).

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

Åparkens Børnehave. Velkommen

Åparkens Børnehave. Velkommen Åparkens Børnehave Velkommen Åparkens børnehave er et levende sted, hvor børnenes leg, fantasi og kreativitet er i højsædet. Vi tilbyder børnene alsidige rammer og aktiviteter, som tilgodeser børnenes

Læs mere

Mål og indholdsbeskrivelse af Korning SFO 2014-15

Mål og indholdsbeskrivelse af Korning SFO 2014-15 Mål og indholdsbeskrivelse af Korning SFO 2014-15 1 Indholdsfortegnelse 1) Beskrivelse af Korning SFO... 3 2) Helhed for barnet brobygning fra børnehave skole SFO... 4 Mål for brobygning... 4 Metoden til

Læs mere

Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3

Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3 Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3 KLUBBEN HYLDGÅRD Grundtvigsvej 88 Tlf. 9960 4840 Mailadr.: trbak@ikast-brande.dk Klubben Hyldgård er en afdeling af skolefritidsordningen ved Hyldgårdsskolen. SFO 2 er for

Læs mere

Bakkegårdsvej 8, Vivild Allingåbro. Tlf Mobil

Bakkegårdsvej 8, Vivild Allingåbro. Tlf Mobil Bakkegårdsvej 8, Vivild 8961 Allingåbro Tlf. 89 59 43 75 Mobil 23 62 24 12 Forord: Med folkeskolereformen er der opstillet 3 nationale mål for folkeskolen: Alle elever skal blive så dygtige som de kan.

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus VELKOMMEN TIL Gelsted Børnehus April 2017 Gelsted Børnehus Koldinghave 3 5591 Gelsted Telefon 8888 5455 Gelsted Børnehus er bygget i 2013. Vi ligger på en stor grund i tæt forbindelse med skole, SFO og

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Nedenstående er skrevet til Jer som er interesseret i

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Kaspo fritidshjem og Klub - info

Kaspo fritidshjem og Klub - info Kaspo fritidshjem og Klub - info --- 2014 --- Indhold Kaspo fritidshjem og Klub -info 3 Velkommen 5 Præsentation 6 Dagligdag i fritidshjem 7 Aktiviteter i fritidshjem 8 Livet i Klubben 9 Annonce Vi tilbyder

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus VELKOMMEN TIL Gelsted Børnehus Gelsted Børnehus Koldinghave 3 5591 Gelsted Telefon 8888 5456 Gelsted Børnehus er bygget i 2013. Vi bor på en stor grund i tæt forbindelse med skole, SFO og hal. Energien

Læs mere

Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik

Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik Velkommen Med dette informationshæfte ønskes I og jeres

Læs mere

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2013/14

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2013/14 Fritidsordningen på Kolding Friskole 2013/14 1 RAMMER FOR SKOVKANTEN Skovkanten er en del af Kolding Friskole med skolelederen som den øverst ansvarlige. Skovkantens leder varetager i samarbejde med det

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben Velkommen til SFO Fristedet og klubben Åbningstider SFO Fristedet og klub Lysabild Børneunivers Lysabildgade 2 A 6470 Sydals Tlf.: 8872 6941 bhabild@sonderborg.dk www.lysabild-skole.dk www.sfoweb.dk SFO:

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev SFO. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for oplysninger, men

Læs mere

SFO Pastinakken. Informations-folder 2014. www.midtskolen.dk. Sofiendalsvej 42, 4690 Haslev. Tlf. (SFO): 20 30 44 26 Tlf. (Kontor): 56 20 44 26

SFO Pastinakken. Informations-folder 2014. www.midtskolen.dk. Sofiendalsvej 42, 4690 Haslev. Tlf. (SFO): 20 30 44 26 Tlf. (Kontor): 56 20 44 26 ÅBNINGSTIDER: MA. - TO.: 6.00-8.00 + 14.00-17.00. FREDAG: 6.00-8.00 + 14.00-16.00. Informations-folder 2014 I SKOLEFERIER: MA. - TO: 6.00-17.00. FREDAG: 6.00-16.00. I skoleferier skal børnene være på Pastinakken

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Hvem er vi Side 1 Hvad vægter vi Side 2 Praktiske oplysninger Side 3 + 4 Kostpolitik Side 5 Konflikter Side 6 Fysiske rammer Side 7 Uderummet Dokumentation Møllevej 9

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser:

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser: Åbningstider. Mandag til torsdag fra kl. 14.00-17.00. Fredag fra kl. 14.00-16.00. Mandag til fredag har SFO åben om morgenen fra kl. 6.30-8.00. Udvidet SFO. Fra august er det muligt for elever fra 4. årgang

Læs mere

Børnehøjen. At lege er at leve...

Børnehøjen. At lege er at leve... Børnehøjen At lege er at leve... Præsentation af Stavtrup Dagtilbud STAVTRUP DAGTILBUD BESTÅR AF 7 AFDELINGER: 1 DAGPLEJEAFDELING OG 6 INSTITUTIONSAFDELINGER, DER TILSAMMEN PASSER CA. 285 BØRN I ALDEREN

Læs mere

Her trives. spirerne... DUS. Vesterkæret

Her trives. spirerne... DUS. Vesterkæret Her trives spirerne... DUS Vesterkæret Indhold: Velkommen til DUSSEN...3 Historie...4 DUSSEN på Vesterkæret...5 Hvad vil vi kendes på...6 Dagligdagen i DUSSEN...7 Personalet...8 Forældresamarbejde...9

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP. KVISTEN A, tlf KVISTEN B, tlf BIKUBEN, tlf

FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP. KVISTEN A, tlf KVISTEN B, tlf BIKUBEN, tlf 2016/2017 FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP KVISTEN A, tlf. 99 669338 KVISTEN B, tlf. 99 669339 BIKUBEN, tlf. 99 669340 LEDER MONA ELMGREEN PETERSEN, tlf. 51588083 **************************************

Læs mere