Bolig Kommunen vil være behjælpelig med at finde passende bolig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bolig Kommunen vil være behjælpelig med at finde passende bolig."

Transkript

1 PRAKTISKE OPLYSNINGER TIL PRAKTISERENDE LÆGER (KOMMUNELÆGER) Denne pjece er lavet med henblik på at give praktiske oplysninger, som kan være relevante at kende til, hvis De skal til Færøerne og arbejde som kommunelæge/praktiserende læge. H Heilsumálaráðið er det ministerium, der tager sig af sundhedsområdet på Færøerne. Heilsumálaráðið ansætter kommunelægerne/de praktiserende læger. Adressen er: Heilsumálaráðið, Eirargarður 2, FO-100 Tórshavn. Tlf: , Fuldmægtig i ministeriet, Margit Stórá, har tlf. nr og mail: margit.stora@hmr.fo B Der sejler færge mellem Danmark og Færøerne. Det forventes, at De tager Deres bil med, da det er nødvendigt at kunne køre rundt til bygderne. Der er også mulighed for transport af bil med fragtbåd, hvis man kommer til Færøerne med fly. Dokumenterede udgifter til transport af bil refunderes. Se nærmere i ansættelsesbrevet om max. udgifter, som kan refunderes. Hvis det undtagelsesvis ikke er muligt for Dem at have egen bil med, laves der aftale om en ordning. Lejebilen bliver leveret til lægen ved ankomst med fuld bensintank. Hvis bilen ikke bliver afleveret igen ved afrejse med fuld tank, får lægen en regning fra Heilsumálaráðið til at dække denne udgift. Bensin til kørsel i forbindelse med arbejde er indregnet i honoraret fra sygekassen. En tunnelsafgift bliver betalt af Heilsumálaráðið, dog to, hvis man vikarierer i Klaksvík. Tunnelsafgifter i forbindelse med vagter bliver refunderet af Meginfelag Sjúkrakassa Føroya (Sygekassernes centralorganisation), Tórshavn. Bolig Kommunen vil være behjælpelig med at finde passende bolig. C Vores elektroniske patientjournal system er COSMIC. COSMIC systemet er væsentligt anderledes i brug end systemer fra Danmark, ikke mindst fordi det er et system, der er fælles for hele sundhedsvæsnet. Systemet indeholder funktionalitet til laboratorium rekvisitioner og svar, elektroniske henvisninger til Landssygehuset og svar på disse, foruden de almindelige funktioner som journalskrivning, recept skrivning, samt kalender booking og udskrivning af regninger. Det er vores opfattelse, at de fleste læger har glæde af undervisning i brugen af Cosmic inden de skal starte i praksis. Vi tilbyder 2 timers ene undervisning til alle kommunelæger/praktiserende læger, hvis dette ønskes. Det er også muligt at undvære undervisningen, og så i stedet få hjælp fra praksispersonalet.

2 Vores undervisningen finder sted i Heilsumálaráðið i Tórshavn, inden for normal arbejdstid (8-16) på hverdage, dog skal det planlægges inden. Det kan gøres ved at maile til Ann Damgaard, system ansvarlig: ann.damgaard@hmr.fo Ved ansættelse, sørger Heilsumálaráðið for, at De får kode/password til Cosmic. F Fly: Der er flyforbindelse til og fra Færøerne flere gange daglig med Atlantic Airways, BilFærgeforbindelse er to gange om ugen om sommeren, afgang fra Hanstholm. Og en gang om ugen om vinteren, afgang fra Esbjerg. Nærmere oplysninger kan fås på hjemmesiden: K Kommunerne kan svare på mange af de praktiske spørgsmål, De eventuelt kunne have til området, bolig eller lignende. Kommunelægerne har en forening, der hedder Kommunulæknafelag Føroya, som også kan give Dem svar på spørgsmål om kommunelægernes arbejdsforhold på Færøerne. Adressen er Kommunulæknafelagið v. Formand Jaspur Petersen, kommunelæge, Tinghúsvegur 70, FO-100 Torshavn, tlf adr.: jaspurpetersen@gmail.com L Lønnen bliver dels udbetalt efter overenskomst imellem Heilsumálaráðið (Sundhedsministeriet Færøerne) og Kommunulæknafelag Føroya (PLO-Færøerne), dels som honorar for profylakse, og dels via betaling fra sygekasserne og patienterne. Lønnen er således afhængig af, hvor meget De har at lave. For at få løn udbetalt skal Heilsumálaráðið have oplysning om, hvilket pengeinstitut og hvilket kontonummer, pengene ønskes sat ind på. Kontoen skal være i et færøsk pengeinstitut. For at kunne oprette en konto i en færøsk bank, skal De have et færøsk p-tal. P-tal svarer til det danske cpr-nummer, men er et selvstændigt nummer, som man skal søge om at få ved at kontakte de færøske skattemyndigheder: TAKS. Det kan de gøre på hjemmeside: ansøgningsblanketten til p-tal ligger på: De kan også ringe til TAKS på tlf.: og bede om at få en ansøgningsblanket. Det kan tage op til to uger at få et p-tal. Derfor er det hensigtsmæssigt at ansøge om dette hurtigst muligt. Derudover skal Heilsumálaráðið have oplysninger om p-tal og færøsk kontonummer. P Den praktiserende læger ansætter og aflønner praksispersonale. Heilsumálaráðið kan være behjælpelig med at anskaffe praksispersonale.

3 S Spørgsmål vedrørende skat må rettes til TAKS på tlf.: Sygekasserne betaler en del af den løn, De får for arbejdet som praktiserende læge, dels som basishonorar og dels som honorar, i henhold til landsoverenskomsten af 1. oktober 2006 om almen lægegerning mellem Meginfelag Sjúkrakassa Føroya (MSF) og Kommunulæknafelagið (KLF)/(PLO). V Visitation af patienter til danske sygehuse kan kun ske fra det færøske sygehusvæsen. Vagter. Der er etableret fælles vagtordning for alle kommunelæger i det centrale område. Den omfatter læger ansat i disse distrikter: Norðoya, Eiði, Runavík, Gøta/Fuglafjørður, Skála, Norðstreymoya, Vága og Suðurstreymoya lægedistrikter. (Se oversigten over lægedistrikter senere i brochuren). Denne vagtordning fungerer efter normal arbejdstid, fra klokken på hverdage, og hele døgnet i weekender samt på helligdage. Visitationen udgår fra Landssygehuset i Torshavn, hvor en vagtlæge, visitator, er stationeret. Om aftenen er der to bagvagter (kørevagter) der efter visitators skøn kan køre ud til patienter på sygebesøg. En i det østre og en i det vestre disktrikt. Om natten er der en bagvagt (kørevagt), der dækker hele området. Vagterne bliver tilrettelagt af en vagtleder, der er almen mediciner. Denne opgave går på skift mellem lægerne, der i denne periode er vagtfri. Fra 1. marts 2007 er det Andor Ellefsen, praktiserende læge i Torshavn, der planlægger vagterne. Har De spørgsmål vedrørende vagter, kan De kontakte Andor Ellefsen på tlf.: eller via mail: andor@kallnet.fo U Kun dokumenterede udgifter, så som rejseudgifter til lægen + bil t/r refunderes. Se nærmere i ansættelsesbrevet om max. udgifter, der kan refunderes.

4 Føroyar Lægedisktrikter på Færøerne: Der er vagtforpligtelse til alle stillinger. Se dog beskrivelse af ny vagtordning overfor.

5 Sandoyar og Suðuroyar lægedistrikter er ikke omfattet af den centrale vagtordning. Norðoyggjar består af 1 lægedistrikt: Norðoya Lægesdisktrikt: Normeret til 4 kommunelægestillinger. Der er 3 konsultationer, alle i samme lægehus i Klaksvík. Befolkingstallet er ca Omfatter kommunerne: Klaksvík, Viðareiði, Hvannasund, Svínoy, Fugloy, Kunoy og Húsar. Distriktet er fordelt på 6 øer, Fugloy, Svínoy, Viðoy, Borðoy, Kunoy og Kallsoy. Klaksvik, som er den største by i disktriktet med ca indbyggere ligger på Borðoy, der kan køres til øerne, Kunoy og Viðoy. Der er færgeforbindelse og helikopterforbindelse til Fugloy, Svínoy og Kallsoy. Der er et lokalsygehus i Klaksvik. Der er undersøisk tunnelforbindelse mellem Borðoy og Eysturoy. Den lokale sygekasse har tlf.: Eysturoy består af 4 lægedistrikter: Fuglafjørður/Gøta lægedisktrikt: Normeret til 2 kommunelægestillinger. Befolkningstallet er ca: Omfatter kommunerne Fuglafjørð, Leirvik, Gøta, Oyndarfjørð. Distriktet ligger på østsiden af Eysturoy. Den ene læge har praksis i Fuglafjørð, den anden i Gøta. Der er broforbindelse mellem Eysturoy og Streymoy. Den lokale sygekasse har tlf: Runavíkar Lægedistrikt: Normeret til 2 kommunelægestillinger. Befolkningstallet er ca: Omfatter kommunerne Nes Sókn og Runavík.

6 Disktriktet ligger på sydøst siden af Eysturoy. Begge læger har praksis i lægehuset beliggende i Runavik. Den lokale sygekasse har tlf: Skála Lægedistrikt: Normeret til 1 kommunelægestilling. Befolkningstallet er ca.: Omfatter kommunerne Elduvík, Sjóvar og Skála. Distriktet ligger på sydvest siden af Eysturoy, dog ligger Elduvík kommune på nordøstsiden af øen. Praksis er beliggende i Skála, dog skal lægen 2 dage om ugen til lægekonsultationen i Strendur (ca. 10 min. Kørsel fra Skála). Den lokale sygekasse har tlf: Eiðis lægedistrikt: Normeret til 2 kommunelægestillinger. Der er kun ansat én læge i distriktet. Befolkningstallet er ca: Omfatter kommunerne på begge sider af fjorden der skiller Eysturoy fra Streymoy, d.v.s. nordvest siden af Eysturoy, og nordøst siden af Streymoy. Grænsen sydefter på Streymoy går ved Kollafjørð. Distriktet er normeret til to stillinger, men er kun besat med én læge. Der er broforbindelse mellem Eysturoy og Streymoy. Lægekonsultationen er beliggende i Eiði. Den lokale sygekasse har tlf: Streymoy består af 2 lægedistrikter: Norðstreymoyar Lægedistrikt: Normeret til 2 kommunelægestillinger. Befolkningstallet er ca: Omfatter kommunerne: Vestmanna, Kollafjørð og Kvívík. Distriktet ligger på vest siden og midt i Streymoy. Den ene læge har praksis i Vestmanna, den anden i Kollafjørð.

7 Den lokale sygekasse har tlf: Suðurstreymoyar Lægedistrikt: Normeret til 9 kommunelægestillinger. Befolkningstallet er ca: Omfatter Torshavns kommune, der foruden byen Torshavn med indbyggere indbefatter alle bygder på syd siden af Streymoy, samt øerne Nólsoy, hest og Koltur. Er er 9 konsultationer, alle beliggende i Torshavn. Den lokale sygekasse har tlf: Sandoy: Sandoyar Lægedistrikt: Normeret til 2 kommunelægestillinger. Befolkningstallet er ca: (På grund af det lave befolkningsantal, ydes forhøjet basishonorar). Lægekonsultationen er beliggende i Sandur. Omfatter alle bygder på Sandoy og desuden øerne Skúvoy og Store Dimon. Den lokale sygekasse har tlf: Lægerne deles om vagterne, (Sandur er endnu ikke med i den centrale vagtordning). Der er bilfærgeforbindelse mellem Streymoy og Sandoy flere gange om dagen. Overfarten tager ca. ½ time. Vágar: Vága Lægedistrikt: Normeret til 2 kommunelægestillinger. Befolkningstallet er ca: Omfatter alle bygder på øen Vagar, desuden øen Mykines. Der er undersøisk forbindelse til Streymoy. Forbindelsen til Mykines er hele året med helikopter og om sommeren tillige med færge. Den lokale sygekasse har tlf:

8 Suðuroy består af to lægedistrikter: Suðuroyar Nordre Lægedistrikt: Normeret til 2 kommunelægestillinger. Befolkningstallet er ca: Omfatter den nordre del af Suðuroy med kommunerne Tvøroyri, Hvalba og Fámjin. Begge læger har praksis i Tvøroyri i umiddelbar nærhed af lokalsygehuset. Der er bilfærgeforbindelse fra Tvøroyri til Torshavn to til tre gange dagligt. Sejlturen tager omkring to timer. Den lokale sygekasse har tlf: Suðuroyar Sydre Lægedistrikt: Normeret til 2 kommunelægestillinger. Befolkningstallet er ca: Omfatter den syder del af Suðuroy med kommunerne: Vág, Sumba, Hov og Porkeri. Begge lægers praksis er i Vági. Der kan køres til alle bygder på øen. Der er 20 min. kørsel til lokalsygehuset. Den lokale sygekasse har tlf: De 4 læger på Suðuroy deles om vagterne.

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Mikladal. Húsar du- vík Saksun. Fuglafjørður. Argir Kirkjubø. Hestur. Sand. Skálavík. Húsavík. Skúvoy. Hvalba. Tvøroyri. Fámjin Hov Porkeri Vágur

Mikladal. Húsar du- vík Saksun. Fuglafjørður. Argir Kirkjubø. Hestur. Sand. Skálavík. Húsavík. Skúvoy. Hvalba. Tvøroyri. Fámjin Hov Porkeri Vágur Mykines 0km 10km 20km 30km Hestur Skopun Mikladal Gjógv Kunoy Eiði Funninfjørður oyndar- Haldórsvík El- Húsar du- vík Saksun Fuglafjørður Sunda Gøta Leirvík Hosvík Skála Vestmanna Streymoy Runavík Kvívík

Læs mere

Færøerne på kryds og tværs

Færøerne på kryds og tværs Færøerne på kryds og tværs Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske færøske øer. I vil få skønne naturoplevelser på sagaøen Sandoy og Øen

Læs mere

Sysler. Færøerne. 492 Færøerne Statistisk Årbog Hosvík Skála Vestmanna Streymoy. FÆRØERNE 0km 10km 20 km 30 km. Sysselgrænse Kommunegrænse

Sysler. Færøerne. 492 Færøerne Statistisk Årbog Hosvík Skála Vestmanna Streymoy. FÆRØERNE 0km 10km 20 km 30 km. Sysselgrænse Kommunegrænse Mykines FÆRØERNE 0km 10km 20 km 30 km Mikladal Viðareiði Fugloy Gjógv Kunoy Eiði Funninfjørður oyndar- Hvannasund Haldórsvík El- svínoy Húsar du- vík Saksun Fuglafjørður Klaksvík Sunda Gøta Leirvík 1 Hosvík

Læs mere

Rapport fra Færøerne 2004. Camilla Andersen, febr. 02 B

Rapport fra Færøerne 2004. Camilla Andersen, febr. 02 B KLINISK UDDANNELSE PÅ LANDSSJUKRAHUSID I THORSHAVN PÅ FÆRØERNE MAJ-JUNI 2004 Forventninger til opholdet I forbindelse med min special praktik havde jeg ønsket at komme til et andet land, for at se hvorledes

Læs mere

Sysler. Færøerne. 492 Færøerne Statistisk Årbog Hosvík Skála Vestmanna Streymoy. FÆRØERNE 0km 10km 20 km 30 km. Sysselgrænse Kommunegrænse

Sysler. Færøerne. 492 Færøerne Statistisk Årbog Hosvík Skála Vestmanna Streymoy. FÆRØERNE 0km 10km 20 km 30 km. Sysselgrænse Kommunegrænse Mykines FÆRØERNE 0km 10km 20 km 30 km Mikladal Viðareiði Fugloy Gjógv Kunoy Eiði Funninfjørður oyndar- Hvannasund Haldórsvík El- svínoy Húsar du- vík Saksun Fuglafjørður Klaksvík Sunda Gøta Leirvík 1 Hosvík

Læs mere

FÆRØERNE RYKKER. Oplev Færøernes forrygende scenerier. >Gå ombord i Sydafrikas dyreliv SIDE 19. >Dyrk Las Vegas overvældende væsen SIDE 14 SIDE 6

FÆRØERNE RYKKER. Oplev Færøernes forrygende scenerier. >Gå ombord i Sydafrikas dyreliv SIDE 19. >Dyrk Las Vegas overvældende væsen SIDE 14 SIDE 6 LØRDAG DEN 19. MAJ 2007 REJSER : OPLEVELSER : BREVKASSE : FRITID : TV/RADIO SIDE 6 RYKKER Oplev Færøernes forrygende scenerier >Gå ombord i Sydafrikas dyreliv SIDE 19 >Dyrk Las Vegas overvældende væsen

Læs mere

FÆRØERNE Island & Grønland

FÆRØERNE Island & Grønland FÆRØERNE Island & Grønland sommer vinter 2016 Din rejsepartner på Færøerne 1 www.atlantic.fo Grønland Island Færøerne Norge Sverige Danmark England 6 5 3 2 1 7 8 10 9 4 11 13 SERVÆRDIGHEDER: 12 1 2 3 4

Læs mere

Færøerne 2009 PAKKEREJSER SOMMERHUSE PRIVAT INDKVARTERING DAGLIGE UDFLUGTER BILLEJE SÆRLIGE ARRANGEMENTER SKOLEREJSER GRUPPEREJSER. www.atlantic.

Færøerne 2009 PAKKEREJSER SOMMERHUSE PRIVAT INDKVARTERING DAGLIGE UDFLUGTER BILLEJE SÆRLIGE ARRANGEMENTER SKOLEREJSER GRUPPEREJSER. www.atlantic. Færøerne 2009 PAKKEREJSER SOMMERHUSE PRIVAT INDKVARTERING DAGLIGE UDFLUGTER BILLEJE SÆRLIGE ARRANGEMENTER SKOLEREJSER GRUPPEREJSER National Geographic Traveler: Verdens mest uspolerede øer Færøerne blev

Læs mere

Færøerne 8 dage og 7 nætter 16. juni til 23. juni 2014 Arrangeret for Ældresagen, Nordfyn (rejsenummer C-34)

Færøerne 8 dage og 7 nætter 16. juni til 23. juni 2014 Arrangeret for Ældresagen, Nordfyn (rejsenummer C-34) Færøerne 8 dage og 7 nætter 16. juni til 23. juni 2014 Arrangeret for Ældresagen, Nordfyn (rejsenummer C-34) Dag 1 / mandag den 16. juni 2014 Afgang fra Billund kl. 13.15 (mødetid 1½ time tidligere) og

Læs mere

SUÐUROY. Tæt på Færøerne

SUÐUROY. Tæt på Færøerne SUÐUROY Tæt på Færøerne DK VELKOMMEN TIL SUÐUROY Færøernes sydligste ø Landskabet på Suðuroy er domineret af dybe fjorde. Foruden øens unikke landskab, byder den på en bred vifte af interessante tilbud,

Læs mere

Edvard Fulgø, for blot at nævne nogle af de mange anerkendte kunstnere, hvis værker hænger i Listaskálin.

Edvard Fulgø, for blot at nævne nogle af de mange anerkendte kunstnere, hvis værker hænger i Listaskálin. TÓRSHAVN Tórshavn er ikke blot en af verdens mindste hovedstæder, den er også en af de mest charmerende. Med sine 20.000 indbyggere er Tórshavn det politiske og kulturelle center på Færøerne. En levende

Læs mere

Rasmus Joensen formand Sláið Ring Maria Kristiansdóttir Nordlek repræsentant Sláið Ring

Rasmus Joensen formand Sláið Ring   Maria Kristiansdóttir Nordlek repræsentant Sláið Ring S TÆ V N E U D VA LG Rasmus Joensen formand Sláið Ring E-mail: sr@sr.fo Maria Kristiansdóttir Nordlek repræsentant Sláið Ring E-mail: trygvi.samuelsen@skulin.fo Trygvi Samuelsen Nordlek repræsentant Sláið

Læs mere

Vandring på Færøerne med guide. guide

Vandring på Færøerne med guide. guide Vandring på Færøerne med 8 dages spændende aktivferie til Færøerne, hvor I på nærmeste hold vil opleve den unikke færørske flora og fauna. Færøerne er er et sandt paradis for naturelskere, og landet egne

Læs mere

Ad andre veje. Færøerne. 27. juni - 3. juli Fugle & Natur. med Søren Sørensen. Scanbird ApS

Ad andre veje. Færøerne. 27. juni - 3. juli Fugle & Natur. med Søren Sørensen. Scanbird ApS Færøerne Ad andre veje 27. juni - 3. juli 2020 Fugle & Natur med Søren Sørensen Scanbird ApS www.scanbird.com Færøerne - ad andre veje Med en overdådig og fuglerig natur i centrum har de atlantiske øer

Læs mere

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Team Island en del af A/S info@ Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Fra Kastrup eller Billund eller lufthavn Rejse nr. F-100 På denne tur er der god tid til at opleve Færøerne bedste steder, i roligt tempo.

Læs mere

Malerejse Færøerne. d. 7. 13. juli d. 3. 9. aug. NYHED Tur til Nordøerne i august - Videroye og Fugloye. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. d. 7. 13. juli d. 3. 9. aug. NYHED Tur til Nordøerne i august - Videroye og Fugloye. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2014 d. 7. 13. juli d. 3. 9. aug. NYHED Tur til Nordøerne i august - Videroye og Fugloye Kære kunstinteresserede - kære venner Er du frisk - tag en hurtig beslutning og tag med til Færøerne.

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

INNLENDISMÁLARÁÐIÐ. Ríkisumboðið Postboks 12 110 Tórshavn. Vegleiðandi fólkaatkvøða um kommunusamanlegging

INNLENDISMÁLARÁÐIÐ. Ríkisumboðið Postboks 12 110 Tórshavn. Vegleiðandi fólkaatkvøða um kommunusamanlegging Ríkisumboðið Postboks 12 110 Tórshavn 30. mars 2012 Mál: 11/00654-46 Málsviðgerð: HiH Vegleiðandi fólkaatkvøða um kommunusamanlegging Sambært kunngerð nr. 26 frá 23. mars 2012 um vegleiðandi fólkaatkvøðu

Læs mere

FÆRØUDVALGET REJSERAPPORT STUDIEREJSE TIL FÆRØERNE

FÆRØUDVALGET REJSERAPPORT STUDIEREJSE TIL FÆRØERNE Færøudvalget 2017-18 FÆU Alm.del Bilag 23 Offentligt FÆRØUDVALGET REJSERAPPORT STUDIEREJSE TIL FÆRØERNE Tid: 9.-13. september 2018 Sted: Færøerne Deltagere: Magni Arge(T), formand, Henrik Brodersen (DF),

Læs mere

Bilag Fortegnelse over valgdistrikterne i Norderøernes Syssel

Bilag Fortegnelse over valgdistrikterne i Norderøernes Syssel Bekendtgørelse nr. 506 af 13. juni 1994 1) og bekendtgørelse nr. 792 af 17. oktober 1997 2) begge om ændring af den fortegnelse over valgdistrikter, der indeholdes i lov om folketingsvalg på Færøerne broytt

Læs mere

Folkateljingin A) Upprunaskjølini Upprit Suðuroy Sandoy Vágar Tórshavn Norðstreym Eysturoy Norðoyggjar Samantalt

Folkateljingin A) Upprunaskjølini Upprit Suðuroy Sandoy Vágar Tórshavn Norðstreym Eysturoy Norðoyggjar Samantalt Folkateljingin 1769 A) Upprunaskjølini Upprit Suðuroy Sandoy Vágar Tórshavn Norðstreym Eysturoy Norðoyggjar Samantalt B) Reinskrivað skjøl Upprit Suðuroy Sandoy Vágar Tórshavn Norðstreym Eysturoy Norðoyggjar

Læs mere

Færøerne - Natur og kultur i Nordatlanten

Færøerne - Natur og kultur i Nordatlanten Færøerne - Natur og kultur i Nordatlanten Varighed: 8 dage Pris fra: DKK 14.970,- Grupperejse med dansk rejseleder Færøerne - Natur og kultur i Nordatlanten Færøerne ligger dramatisk omgivet af det brusende

Læs mere

Færøerne - Natur og kultur i Nordatlanten

Færøerne - Natur og kultur i Nordatlanten Færøerne - Natur og kultur i Nordatlanten Færøerne ligger dramatisk omgivet af det brusende Atlanterhav. Tag med på vandreferie og bliv overvældet af roen i den uspolerede, vilde og rå natur. Varighed:

Læs mere

Opdatering af humlebiernes udbredelse på Færøerne (Hymenoptera, Apoidea, Apiformes) Jensen, Jens-Kjeld; Madsen, Henning Bang

Opdatering af humlebiernes udbredelse på Færøerne (Hymenoptera, Apoidea, Apiformes) Jensen, Jens-Kjeld; Madsen, Henning Bang university of copenhagen Københavns Universitet Opdatering af humlebiernes udbredelse på Færøerne (Hymenoptera, Apoidea, Apiformes) Jensen, Jens-Kjeld; Madsen, Henning Bang Published in: Entomologiske

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2010 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2011 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2008 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Færøerne historie, kunst og natur juni 2017 med erfaren lokal færing som rejseleder (rejse-nummer C-27)

Færøerne historie, kunst og natur juni 2017 med erfaren lokal færing som rejseleder (rejse-nummer C-27) Færøerne historie, kunst og natur 23. 29. juni 2017 med erfaren lokal færing som rejseleder (rejse-nummer C-27) Tag med på en koncentreret rejse til Færøerne, med fokus på historie, kirke og natur. Der

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2009 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Sjældne fugle på Færøerne i 2010 og 2011

Sjældne fugle på Færøerne i 2010 og 2011 Sjældne fugle på Færøerne i 2010 og 2011 Silas K.K. Olofson og Søren Sørensen (With a summary in English: Rare birds in the Faroe Islands in 2010 and 2011) Indledning Introduction Rapporten indeholder

Læs mere

Færøerne kunst og natur

Færøerne kunst og natur info@ Færøerne kunst og natur Rejseleder: K. Torben Rasmussen 25. - 30. maj 2018 Torshavn 6 dage / fra Kastrup Rejse nr. C-29 Turen er arrangeret i samarbejde med Kristeligt Dagblad. Tag med på en koncentreret

Læs mere

Færøerne i selskab med sangerinden Annika Hoydal... med masser af natur og kunst

Færøerne i selskab med sangerinden Annika Hoydal... med masser af natur og kunst Færøerne i selskab med sangerinden Annika Hoydal... med masser af natur og kunst 8 dage / 21.6-28.6. 2013 Arrangeret for Vrå Højskole Rejse nr. C-29 På denne tur til Færøerne kommer du til at opleve alt

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Kender du Færøerne? (niveau 2)

Kender du Færøerne? (niveau 2) Kender du Færøerne? (niveau 2) Føroyar Færøerne består af 18 øer. De største øer hedder Streymoy, Eysturoy, Vágar og Suðuroy. Færøerne ligger i verdensdelen Europa i den nordlige del af Atlanterhavet midt

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2004 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Eventyr på Færøerne og i Island Sommeren 2016

Eventyr på Færøerne og i Island Sommeren 2016 Team Island en del af A/S info@ Eventyr på Færøerne og i Island Sommeren 2016 Fra Billund eller Kastrup lufthavn Rejse nr. F-102 På denne tur vil du få de bedste oplevelser fra både Færøerne og Island,

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2007 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2001 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

OPLEVELSESMAGASIN. Island og Færøerne

OPLEVELSESMAGASIN. Island og Færøerne OPLEVELSESMAGASIN Island og Færøerne Island Færøerne Syd Island... 6 Øst Island... 8 Nordøst Island... 10 Nordvest Island... 12 Vestfjordene... 14 Vest Island... 16 Thorshavn... 20 Kirkjubøur... 22 Kvívík,

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2000 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Aftale med PLO om afregning af honorarer for influenzavaccinationer i 2011 jf. bekendtgørelse om gratis influenzavaccination

Aftale med PLO om afregning af honorarer for influenzavaccinationer i 2011 jf. bekendtgørelse om gratis influenzavaccination REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN c/o Danske Regioner Dampfærgevej 22, Postbox 2593, 2100 København Ø Tlf. 35 29 81 00 RLTN OK-Nyt Praksis nr. 022-11 Aftale med PLO om afregning af honorarer for influenzavaccinationer

Læs mere

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Line Staehelin, læge Lars Ebbe Petersen og læge Christina

Læs mere

Dit næste valg Færøerne

Dit næste valg Færøerne m ø d e r f i r m a r e j s e r k o n f e r e n c e r o p l e v e l s e r Dit næste valg Færøerne ISLAND Tórshavn FÆRØERNE SHETLAND NORGE SKOTLAND ENGLAND DANMARK w w w. g r e e n g at e. f o 2 3 Færøerne

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2003 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2011 26. juni 2. juli Kære kunstinteresserede - kære venner Så er det nu du skal tage en hurtig beslutning, hvis du vil med til Færøerne. Vi gentager nemlig sidste års succes og arrangerer

Læs mere

REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN

REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN c/o Danske Regioner Dampfærgevej 22, Postbox 2593, 2100 København Ø Tlf. 35 29 81 00 RLTN OK-Nyt Praksis nr. 023-10 Aftale med PLO om afregning af honorarer for influenzavaccinationer

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2005 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3

Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3 Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3 Udarbejdet af HR afdelingerne i Sygehus Nord og Sygehus Syd. 1 Indledning Der ydes refusion af lønudgiften

Læs mere

SAMNORDISK PENSIONÄRSKULTUR Tórshavn, Føroyar 3-10 august 2014

SAMNORDISK PENSIONÄRSKULTUR Tórshavn, Føroyar 3-10 august 2014 SAMNORDISK PENSIONÄRSKULTUR Tórshavn, Føroyar 3-10 august 2014 Góðu norðurlendsku vinir, Tórshavn hin 10 December 2013 Tað er okkum ein gleði at bjóða tær til Føroya í samband við Samnordisk Pensionärskultur

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2006 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2017 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

16. juni 2015 på Suðuroy

16. juni 2015 på Suðuroy 16. juni 2015 på Suðuroy Programpunkt Tid og sted Detaljer for programpunktet/besøgsstedet Pools Pressens mødetid og mødested Pressebus Kongeskibet Dannebrog ankommer og lægger til ved Drelnes på den sydlige

Læs mere

Vandreferie på Færøerne inkl. billeje

Vandreferie på Færøerne inkl. billeje Vandreferie på Færøerne inkl. billeje Færøerne er den ultimative destination for naturelskere med hang til vandreture i smuk og uspoleret natur. Her kan man nyde freden og indånde den friske, rene luft.

Læs mere

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning

Rættarhjálp Føroya. Årsberetning Rættarhjálp Føroya Årsberetning For perioden 1. januar - 31. december 2002 ÅRSBERETNING Rættarhjálp Føroya blev etableret den 13.09.1995 og havde første gang åbent den 25. juni 1996. Retshjælpens virksomhed

Læs mere

Færøerne kunst, kirke og natur

Færøerne kunst, kirke og natur Færøerne kunst, kirke og natur Tórshavn 12. 18. maj 2016 med Anders Errboe Fra Kastrup Rejse nr. C-29 NB: denne rejse er udbudt som læserrejse i samarbejde med Kristeligt Dagblad Tag med på en meget koncentreret

Læs mere

Fantastiske Færøerne

Fantastiske Færøerne Fantastiske Færøerne 8. til 15. maj 2014 Sagas og story telling Langt ude i det kviksølvlysende verdenshav ligger et ensomt lille blyfarvet land. Det lille klippeland forholder sig til det store hav omtrent

Læs mere

Færøerne. Blushøjspejderne - Sommerlejr 2013. Information pr. 1. juli 2013 til alle deltagere

Færøerne. Blushøjspejderne - Sommerlejr 2013. Information pr. 1. juli 2013 til alle deltagere Færøerne Blushøjspejderne - Sommerlejr 2013 Information pr. 1. juli 2013 til alle deltagere Kære Blushøjspejder og Færøfarer Nu nærmer den helt store lejroplevelse sig, og det glæder os at kunne sende

Læs mere

VEJLEDNING F O R EFTERUDDANNELSES- OG SUPERVISIONSGRUPPER

VEJLEDNING F O R EFTERUDDANNELSES- OG SUPERVISIONSGRUPPER JUNIOR DGE-GRUPPER NU OGSÅ FOR FASE 2 LÆGER LÆS MERE PÅ SIDE 11! VEJLEDNING F O R EFTERUDDANNELSES- OG SUPERVISIONSGRUPPER DGE I REGION H DECENTRAL GRUPPEBASERET EFTERUDDANNELSE T: 3866 5299 og M: 2360

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Autentiske Færøerne september 2019

Autentiske Færøerne september 2019 Autentiske Færøerne 26. 30.september 2019 Vi tilrettelægger alt, så du kan koncentrere dig om at opleve. Sammen med den lokale rejseleder kommer du tæt på de lokale og kan opleve det autentiske Færøerne

Læs mere

SUNDHEDSDÆKNING. på Region Sjællands mindre øer. Praksisplanudvalget for almen praksis. Side 1

SUNDHEDSDÆKNING. på Region Sjællands mindre øer. Praksisplanudvalget for almen praksis. Side 1 SUNDHEDSDÆKNING på Region Sjællands mindre øer Praksisplanudvalget for almen praksis Side 1 1. Indledning og baggrund Praksisplanudvalget har i planperioden 2014-2018 besluttet at have særlig fokus på

Læs mere

Færøerne. Fem dage på højskole en uge på Færøerne. Et nordatlantisk eventyr med natur, kunst og kultur

Færøerne. Fem dage på højskole en uge på Færøerne. Et nordatlantisk eventyr med natur, kunst og kultur Færøerne Et nordatlantisk eventyr med natur, kunst og kultur Fem dage på højskole en uge på Færøerne Kurset arrangeres i et samarbejde med Nordisk Informationskontor i Sønderjylland/Sydslesvig og For eningen

Læs mere

Færøerne 26/6 1/7. Fugle, Natur, Samfund og Kultur. Det er med stor glæde, at Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Færøerne.

Færøerne 26/6 1/7. Fugle, Natur, Samfund og Kultur. Det er med stor glæde, at Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Færøerne. Færøerne 26/6 1/7 Fugle, Natur, Samfund og Kultur Det er med stor glæde, at Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Færøerne. Denne tur er udarbejdet af Søren Sørensen, som har boet der og besøgt øerne

Læs mere

NOTAT SERVICEMÅL I LÆGEVAGTEN

NOTAT SERVICEMÅL I LÆGEVAGTEN BILAG 3 17. maj 2006/FIJ, tilrettet 6. august 2006 NOTAT SERVICEMÅL I LÆGEVAGTEN 1. (Der foreligger nu et oplæg til lægevagtsordning i Region Syddanmark fra en embedsmands- og lægearbejdsgruppe. I dette

Læs mere

Færøerne NYT I ÅR! En af verdens mest attraktive øgrupper. 8 dage. Mulighed for vandretur på Nólsoy

Færøerne NYT I ÅR! En af verdens mest attraktive øgrupper. 8 dage. Mulighed for vandretur på Nólsoy REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Færøerne En af verdens mest attraktive øgrupper 2015 8 dage NYT I ÅR! Mulighed for vandretur på Nólsoy Fuglefjeld Kongsbondegårde Bygder Udsigter Fyrtårn Kirker Oplev bl.a.

Læs mere

Autentiske Færøerne maj 2018

Autentiske Færøerne maj 2018 Autentiske Færøerne 13. 17.maj 2018 Vi tilrettelægger alt, så du kan koncentrere dig om at opleve. Sammen med den lokale rejseleder kommer du tæt på de lokale og kan opleve det autentiske Færøerne Vi har

Læs mere

Færøudvalgets studietur til Færøerne september 2009

Færøudvalgets studietur til Færøerne september 2009 Færøudvalget 2009-10 FÆU alm. del Bilag 9 Offentligt Færøudvalgets studietur til Færøerne 1.- 4. september 2009 Rejserapport PROGRAM Tirsdag d. 1. september Kl. 08.35: afgang. Kl. 09.50: Kl. 10.15: Kl.

Læs mere

Kulturudvalget. KUU alm. del - Bilag 250 Offentligt. Kulturudvalget. Studierejse til Færøerne

Kulturudvalget. KUU alm. del - Bilag 250 Offentligt. Kulturudvalget. Studierejse til Færøerne Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 250 Offentligt Kulturudvalget Studierejse til Færøerne Den 14. 17. august 2007 Deltagerliste Kulturudvalget: Troels Christensen (V) Flemming Damgaard Larsen (V) Karin

Læs mere

Ferðavinnufelagið og Visit Faroe Islands, april 2013 FÆRØSK TURISME 2012 ÅRSREDEGØRELSE

Ferðavinnufelagið og Visit Faroe Islands, april 2013 FÆRØSK TURISME 2012 ÅRSREDEGØRELSE Ferðavinnufelagið og Visit Faroe Islands, april 2013 FÆRØSK TURISME 2012 ÅRSREDEGØRELSE Indhold Introduktion Færøsk turisme 2012 Appendiks: Færøsk turisme i tal Ferðavinnufelagið er Færøernes brancheforening

Læs mere

Aftale om tilrettelæggelse af lægevagten i Region Sjælland

Aftale om tilrettelæggelse af lægevagten i Region Sjælland Aftale om tilrettelæggelse af lægevagten i Region Sjælland 1. Vagtordningens formål Formålet med denne aftale er at sikre borgerne i Region Sjælland en god og sikker lægebetjening uden for de praktiserende

Læs mere

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing,

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, 4.2. Introduktionsprogram Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, læge Lars Ebbe Pedersen og læge Christina Kaas Løber. At vi

Læs mere

Malerejse Færøerne. 24. 30. juni. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 24. 30. juni. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2012 24. 30. juni Kære kunstinteresserede - kære venner Er du frisk - tag en hurtig beslutning og tag med til Færøerne. Vi gentager nemlig de sidste års succes og arrangerer en 7-dages

Læs mere

Gråspurvens udbredelse og antal på Færøerne set ud fra et metapopulations perspektiv

Gråspurvens udbredelse og antal på Færøerne set ud fra et metapopulations perspektiv BSc Speciale Gråspurvens udbredelse og antal på Færøerne set ud fra et metapopulations perspektiv Kirstin Eliasen & Laura Mary Jacobsen NVDRit 22:12 Heiti / Title Gråspurvens udbredelse og antal på Færøerne

Læs mere

Nordisk arbejdsløshedsforsikringsmøde 2017

Nordisk arbejdsløshedsforsikringsmøde 2017 Nordisk arbejdsløshedsforsikringsmøde 2017 Hvilke udfordringer er der i forhold til arbejdsløshedsforsikring som er påvirket af deleøkonomien og øget digitalisering? Hvilke udfordringer er der i forhold

Læs mere

Vilkår for arbejde i udlandet i forbindelse med tjenesterejse, herunder tilkald

Vilkår for arbejde i udlandet i forbindelse med tjenesterejse, herunder tilkald Lokalaftale nr. 11.D Redigeret 2013 Vilkår for arbejde i udlandet i forbindelse med tjenesterejse, herunder tilkald Lokalaftalens gyldighedsområde følger i enhver henseende Særaftale I i sin helhed. Lokalaftalen

Læs mere

Færøerne juli 2017

Færøerne juli 2017 Færøerne 9. 14. juli 2017 Fugle, Natur, Samfund og Kultur Det er med stor glæde, at Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Færøerne. Denne tur er udarbejdet af Søren Sørensen, som har boet der og besøgt

Læs mere

Nordatlantiske perler - Færøerne & Island

Nordatlantiske perler - Færøerne & Island Nordatlantiske perler - Færøerne & Island På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og Island. Rejsen er skræddersyet således, I både får udflugterne til de større seværdigheder,

Læs mere

Liste over Færøernes fugle

Liste over Færøernes fugle Liste over Færøernes fugle - særligt med henblik på de sjældnere arter Forord Listen omfatter alle arter med spontan forekomst, der er godkendt frem til 1.5 2016. Den bygger på tidligere lister, og specielt

Læs mere

Når vi er på rejse. Se svarene i denne pjece.. Hvordan får jeg dækket mine udlæg? Hvordan må jeg rejse? Hvad med mad og telefonudgifter?

Når vi er på rejse. Se svarene i denne pjece.. Hvordan får jeg dækket mine udlæg? Hvordan må jeg rejse? Hvad med mad og telefonudgifter? Når vi er på rejse Hvordan får jeg dækket mine udlæg? Hvordan må jeg rejse? Hvad med mad og telefonudgifter? Kan jeg tage bilen eller toget? Er der regler for udgifter til overnatning? Se svarene i denne

Læs mere

Rejsebeskrivelse fra turen til Færøerne fra den 31-05 til 07-06-2014.

Rejsebeskrivelse fra turen til Færøerne fra den 31-05 til 07-06-2014. Rejsebeskrivelse fra turen til Færøerne fra den 31-05 til 07-06-2014. For et par år siden var der nogle medlemmer fra klubben der spurgte om jeg kunne tilrettelægge en rejse til Færøerne på motorcykel.

Læs mere

Cirkulære om Protokollat for akademikere i Sundhedsministeriet

Cirkulære om Protokollat for akademikere i Sundhedsministeriet 2.3.4 1993 Cirkulære om Protokollat for akademikere i Sundhedsministeriet 2.3.4 1 CIRKULÆRE OM PROTOKOLLAT FOR AKADEMIKERE I SUNDHEDSMINISTERIET Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation

Læs mere

VEJLEDNING F O R EFTERUDDANNELSES- OG SUPERVISIONSGRUPPER

VEJLEDNING F O R EFTERUDDANNELSES- OG SUPERVISIONSGRUPPER JUNIOR DGE-GRUPPER NU OGSÅ FOR FASE 2 LÆGER LÆS MERE PÅ SIDE 11! VEJLEDNING F O R EFTERUDDANNELSES- OG SUPERVISIONSGRUPPER DGE I REGION H DECENTRAL GRUPPEBASERET EFTERUD- DANNELSE T: 2360 9928 E: DGE@REGIONH.DK

Læs mere

Oversigt over støttemuligheder for praktiserende læger i Region Syddanmark

Oversigt over støttemuligheder for praktiserende læger i Region Syddanmark KVALITETSUDVIKLING OG EFTERUDDANNELSE Oversigt over støttemuligheder for praktiserende læger i Region Syddanmark www.regionsyddanmark.dk/keu-syd KEU syd Støtte fra Kvalitets- og EfteruddannelsesUdvalget

Læs mere

Vejledning for DGE & Supervisions grupper

Vejledning for DGE & Supervisions grupper Vejledning for DGE & Supervisions grupper DGE [Decentral Gruppebaseret Efteruddannelse - Region Hovedstaden] DGE Ø Farimagsgade 5 Opgang S Bygning 24, 1.sal 1014 Kbh K T: 2360 9928 E: dge@regionh.dk W:

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Generelle oplysninger Reguleringsprocent: 0,58 Vederlagsfri fysioterapi: Reguleringsprocent: : 0,58 Lægeordineret ridefysioterapi Reguleringsprocent ridefysioterapi: 0,58 Reguleringsprocent rideskole:

Læs mere

Stamps Færøerne. Nr. 7 Februar 2011. Europa 2011: Skove Blomster To kunst udgivelser ISSN 1603-0036. Foto: Anker Eli Petersen. Plantagen i Tórshavn

Stamps Færøerne. Nr. 7 Februar 2011. Europa 2011: Skove Blomster To kunst udgivelser ISSN 1603-0036. Foto: Anker Eli Petersen. Plantagen i Tórshavn Stamps Færøerne Nr. 7 Februar 2011 ISSN 1603-0036 Plantagen i Tórshavn Foto: Anker Eli Petersen Europa 2011: Skove Blomster To kunst udgivelser FO 708-709 Europa 2011: Skove Prøvetryk Skovvækst på Færøerne

Læs mere

Liste over Færøernes fugle

Liste over Færøernes fugle Liste over Færøernes fugle - særligt med henblik på de sjældnere arter Forord Listen omfatter alle arter med spontan forekomst, der er godkendt frem til 1.5 2016. Den bygger på tidligere lister, og specielt

Læs mere

Liste over Færøernes fugle

Liste over Færøernes fugle Liste over Færøernes fugle - særligt med henblik på de sjældnere arter Forord Listen omfatter alle arter med spontan forekomst, der er godkendt frem til 20.8 2018. Den bygger på tidligere lister, og specielt

Læs mere

Notat om hjemmeplejens betjening af Anholt

Notat om hjemmeplejens betjening af Anholt Norddjurs Kommune 17. oktober 2012 Søs Fuglsang Notat om hjemmeplejens betjening af Anholt Ældreområdet har udarbejdet en kort redegørelse i forhold til serviceniveau og arbejdsvilkår for borgere og medarbejdere

Læs mere

22.04 Lægelige chefer Pr. 1. april 2015

22.04 Lægelige chefer Pr. 1. april 2015 22.04 Lægelige chefer Pr. 1. april 2015 Pr. 01.01.2014 Løntrin Pensionsgivende tillæg Lægelige direktører 53 Aftales lokalt Cheflæger 52 eller 53 Aftales lokalt Andre lægelige chefer i højere 52 Aftales

Læs mere

Desuden kan Tjørnuvik og Saksun anbefales med flot natur,vandfald og fugle.

Desuden kan Tjørnuvik og Saksun anbefales med flot natur,vandfald og fugle. Færøerne: 13-20 juli 2001 Turen til Færøerne var ikke en fugletur, men der blev alligevel tid til mange gode natur og fugleobs. Vi var en gruppe, og klassiske smukke natursteder skulle beses. Vi boede

Læs mere

Overenskomst: Som ledsager aflønnes du efter Overenskomst om løn - og ansættelsesforhold for handicapledsagere som er indgået mellem KL, FOA og 3F.

Overenskomst: Som ledsager aflønnes du efter Overenskomst om løn - og ansættelsesforhold for handicapledsagere som er indgået mellem KL, FOA og 3F. ORIENTERING TIL LEDSAGERE Medarbejder tilgang: Esbjerg Kommune har arbejdsgiver forpligtelsen over for ledsagere under Ledsageordningen. Ledsageren får tilsendt et ansættelsesbrev ca. en uge efter ansættelsessamtalen.

Læs mere

På rejse for TL Gældende fra 1. januar 2015

På rejse for TL Gældende fra 1. januar 2015 På rejse for TL Gældende fra 1. januar 2015 Indhold Side Når du rejser for TL 2 Hvem gælder reglerne for? 2 Generelt 2 Transport 2 Mad og drikke 4 Småfornødenheder 4 Overnatning 4 Telefon 4 Tabt arbejdsfortjeneste

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Generelle oplysninger Reguleringsprocent: 0,53 Vederlagsfri fysioterapi: Reguleringsprocent: : 0,53 Lægeordineret ridefysioterapi Reguleringsprocent ridefysioterapi: 0,53 Reguleringsprocent rideskole:

Læs mere

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND SÅDAN BESTILLER DU - Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) - Bestil online på midttrafikflextur.dk - Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa og handicapkørsel"

Læs mere

NVF - Drift og vedligehold Invitation til årsmødet på Færøerne 1.-3. juni 2015

NVF - Drift og vedligehold Invitation til årsmødet på Færøerne 1.-3. juni 2015 Best of the World 2015 - Readers of National Geograpic Traveler say: The Faroe Islands are No. 1 Sustainable, culturally minded, authentic, superlative, and timely were some of the reasons for our nomination

Læs mere

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. Færøerne. Dit hjertes øer. 2. 13. august 2015 Selve rejsen 6. - 13. august

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. Færøerne. Dit hjertes øer. 2. 13. august 2015 Selve rejsen 6. - 13. august Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord Færøerne Dit hjertes øer 2. 13. august 2015 Selve rejsen 6. - 13. august Med erfarne færøkendere bydes du med på en rejse, hvor vi bevæger os på en En line

Læs mere

Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3

Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3 Regler for udbetaling af tilskud til ansættelse af uddannelseslæge i almen praksis Fase 2 og Fase 3 Retningslinjer for Sygehuse og Praksis i Region Sjælland april 2014 1 Indledning Der ydes refusion af

Læs mere