Velkommen til KVM-Conheat A/S.



Relaterede dokumenter
Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Leverandør til sundhedssektoren siden Siger det vi gør...

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Der er noget, vi skal, og der er noget, vi vil!

Software Architect Software Architect

Fremtiden er lige om hjørnet. Skal vi følges? energi til livet

A GREAT PLACE TO WORK

innovationsfonden.dk

GØR DET BEDRE SOM NY LEDER. Et dialogværktøj til afklaring og udvikling

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

God selskabsskik»følg eller forklar«

We move it all... så hvad kan vi gøre for jer...? E3-Spedition E3 Gruppen AS Tlf.: mail:

En mand & hans chipskartofler

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000

Finance Controller Finance Controller

Leasing giver frihed også økonomisk

En møbelhandlers testamente

MISSION, VISION OG FORRETNINGSIDÉ

LÆRING DER SÆTTER SPOR

Der er så meget, vi ikke kan...

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE!

UNIFIED NETWORK. vækst gennem indsigt

Så bliv udvikler hos os!

Vi vil være bedre Skolepolitik

RER IATO D A R EL N PA

MILJØ CSR MANG- FOLDIGHED

Transkript:

Vi er til for Dem!

En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten som KVM i 1975 har grundideen bag firmaet været fjernvarme. Allerede dengang som nu tror vi på, at fjernvarme er fremtidens energikilde. Den skåner miljøet og er samtidig en økonomisk og indeklimamæssig gevinst for forbrugerne. Vores stringente fokus på udvikling og produktion af skræddersyede fjernvarmestationer og biogasløsninger har skabt en arbejdsplads, hvor medarbejderne ved, hvad det handler om, og tager et medansvar for at levere et produkt vi kan stå inde for. Til tiden, hver gang. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere en virksomhed, hvor medarbejdernes trivsel, arbejdsglæde og dedikation gør, at vi kan levere fjernvarme- og biogasløsninger, som af vores kunder opleves som de bedste på de europæiske markeder. Det er naturligvis udfordrende, og derfor er der ingen sprogbarrierer i KVM-Conheat. Vi kommunikerer i skrift og tale - på tysk og engelsk hver dag. CEO, Jette Nielsen Vores fokus har også haft den positive effekt, at vi i 1998 blev en del af Metro Therm gruppen Nordeuropas største producent af varmtvandsbeholdere og i 2003 samlet blev en del af det børsnoterede selskab Nibe Industrier AB. Velkommen til KVM-Conheat A/S. Den positive spiral Siden den første spiral-rørveksler blev produceret i 1975 er det stille og roligt gået fremad. Bl.a. blev KVM-Conheat i 2008 kåret som Gazellevirksomhed indenfor fjernvarmebranchen i Danmark. Forudsætningen er høj vækst 4 på hinanden følgende regnskabsår i træk. Vi er bl.a. medlem af AGFW. gazelle 2008

Sikker kvalitet Omhu Hos KVM sætter vi en ære i at gøre tingene ordentligt. Det smitter af på vores omgangstone, på vores valg af underleverandører, materialer og komponenter og ikke mindst på vores produktion. Kun ved at gøre sig umage kan man sikre en høj og ensartet kvalitet. Denne omhu, der altid har været vores varemærke, sikrer kontinuerlig og problemfri varmeforsyning til de europæiske forbrugere, der har vores fjernvarmestationer installeret. År efter år. Vores medarbejdere har omhu i hele produktionsprocessen. Uanset om det drejer sig om en større ordre i serieproduktion eller en avanceret specialløsning til et stort sygehus. Alle medarbejdere sikrer, at de har gjort deres bedste og at deres arbejde lever op til vores høje interne kvalitetskrav, inden de leverer videre til næste kollega i produktionsprocessen. Dokumenteret kvalitet. Som supplement til vores egne kvalitetsmål har vi siden 1996 opnået certificeringer inden for de førende kvalitetsnormer. Vores godkendelser bliver løbende auditeret og revideret, og alle medarbejdere kender f.eks. vores ISO 9001 kvalitetshåndbog til fingerspidserne og handler ud fra denne. Intet overladt til tilfældighederne Det kræver omhu og præcision at udvikle, bygge og færdiggøre en krævende specialløsning fra bunden af.

Sikkerhed for varme Partnere I Danmark har vi udtrykket; Skomager bliv ved din læst. Derfor koncentrerer vi os udelukkende om at producere fjernvarmestationer og biogasanlæg. Idriftsættelse og service overlader vi trygt til vores dygtige og loyale samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgte ud fra kriterier som dedikation, kompetencer, fleksibilitet og udstrakt service. I bl.a. Tyskland betyder de stærke partnerrelationer at vi har landsdækkende 24/7-service på vores produkter.

NU OG I FREMTIDEN Forskning og udvikling miljøvenlige og energibesparende anlæg, lave produktionsomkostningertinuitet og stærke partnerskaber, skaber vi stærke relatio- Gennem vores unikke kvalitetsprodukter, pålidelighed, konner. Disse relationer vil vi styrke i årene, der kommer. disse brisante krav i det 21. århundrede imødekommer vores højt kvalificerede medarbejdere. Hver dag. Vi har det mål at blive den foretrukne leverandør og samarbejdspartner. Gennem rettidig omhu, flid, kvalitet, innovation Vi producerer til vore kunders fordel og efterkommer deres ønsker og krav. Samtidig med, vi opfylder de respekdelse af partnerskaber med dygtige samarbejdspartnere. og leveringssikkerhed. Og gennem konsolidering og udvitive krav, normer, forskrifter og bestemmelser i de enkelte lande. KVM-Conheat byder velkommen til fremtidigt samarbejde. Vi er til for Dem! Derfor videreudvikler og optimerer vi både produkter såvel som arbejdsprocesser. Kontinuerligt.

KVM-Conheat A/S Industrivej 6 DK-5492 Vissenbjerg Tel. +45 6447 3100 Fax +45 6447 3130 info@kvm-conheat.dk www.kvm-conheat.dk 03/09 www.lindegaard.dk