Løsning af problemer med udskriftskvalitet



Relaterede dokumenter
hp psc1310 series all-in-one

HP Officejet 4630 e-all-in-one series

SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION

HP PSC 1600 All-in-One series. Brugervejlednin

Kom nemt i gang med. TRE fra ScanDis A/S

Kursus i ViTre pakken fra ScanDis A/S. Hvordan, med ViTre Kursus - Del 1. Dette materiale udleveres ved arrangementer afholdt af ScanDis A/S

Kom nemt i gang med ViTre pakken fra ScanDis A/S

R4C44. EPSON er et registreret varemærke, og EPSON Stylus er et varemærke under SEIKO EPSON CORPORATION.

Quick Start KNFB Reader ios app

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent]

Manuel opsætning af trådløse højttalere/subwoofere med BeoLab Transmitter 1

GVD Antenneforening - Internet Gør-Det-Selv Guide

SÅDAN BRUGER DU SMS OG MMS

Webinar: Få svar på alle dine spørgsmål

Hvordan laver man en automatisk Indholdsfortegnelse i Word?

Vejledning om sammenhængen. Post og e-boks til erhverv samt hvilke muligheder det giver for synkronisering

Bestilling af udtræk på Fælles Indbetalingskort

Tilslutning af computeren til et fjernsyn

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Gode råd til den motiverede ansøgning

sådan gør du... [meld dig ledig]

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Næsgaard MOBILE Tid. Næsgaard MOBILE Tid. Login. Registrering

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken

Manual til Roskilde Kommune Betalingskort

Dansk Forkert tilslutning vil ugyldiggøre garantien.

QUICK START GUIDE TIL ARBEJDE MED PUNKTFORMATER.

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Transkript:

1 Det udskrevne er for lyst, eller udskrevne billeder eller tegn har tomme områder eller udfald. Kontroller, at du bruger det anbefalede papir eller andet medie. Brug medier fra en ny pakke. Se Retningslinjer for medier. Kontroller, at du har valgt den rigtige indstilling for Papirtype for det medie, du benytter. Angiv Tonersværtn.gr. til 4 i Farvemenu. Rens LED-enhederne. Se Rengøring af LED-enhederne. Hvis du mener, at en tonerkassette snart mangler toner, skal du fjerne den relevante kassette og ryste den forsigtigt frem og tilbage for at fordele toneren jævnt. Indsæt kassetten igen, og forsøg at udskrive jobbet på ny. Udskift tonerkassetten, der svarer til farven på siden, som er for lys eller ikke er til stede i de tomme områder. Se Udskiftning af tonerkassetter. Udskift fotofremkalderne. Hvis det kun er den sorte udskrift, der virker lys, skal du kun udskifte den sorte fotofremkalder. Hvis én af farverne udskriver for lyst, skal du udskifte alle tre farvefotofremkaldere. Se Udskiftning af fotofremkalder.

2 Der er farvede streger, striber eller udtværede områder på den udskrevne side, eller udskriften virker uskarp eller uren. Der er tonerpletter på siden. Rens LED-enhederne. Se Rengøring af LED-enhederne. Fjern den påvirkede tonerkassette, og ryst den forsigtigt frem og tilbage for at fordele toneren jævnt. Indsæt kassetten igen, og forsøg at udskrive jobbet på ny. Se Udskiftning af tonerkassetter. Udskift tonerkassetten, der svarer til farven på stregerne, striberne eller udtværingerne på siden. Se Udskiftning af tonerkassetter. Udskift fotofremkalderne. Hvis det kun er den sorte udskrift, der virker lys, skal du kun udskifte den sorte fotofremkalder. Hvis én af farverne udskriver for lyst, skal du udskifte alle tre farvefotofremkaldere. Se Udskiftning af fotofremkalder. Udskift olie-coating-rullen. Se Bestilling af forbrugsstoffer.

3 Toneren dækker sidens baggrund. Kontroller, at den påvirkede tonerkassette er korrekt installeret. Siden har 100% dækning af én farve. Udskift fotofremkalderne. Hvis siden er sort, skal du kun udskifte den sorte fotofremkalder. Hvis siden har en anden farve, skal du udskifte alle tre farvefotofremkaldere. Se Udskiftning af fotofremkalder.

4 Der er lyse streger eller striber på den udskrevne side. Siden er tom, eller én af farverne mangler. Rens LED-enhederne. Se Rengøring af LED-enhederne. Fjern tonerkassetten, der svarer til farven på stregerne eller striberne og ryst den forsigtigt frem og tilbage for at fordele toneren jævnt. Indsæt tonerkassetten igen, og forsøg at udskrive jobbet igen. Udskift fotofremkalderne. Hvis problemet kun opstår, når du udskriver sort, skal du kun udskifte den sorte fotofremkalder. Hvis problemet opstår, når du udskriver med én af farverne, skal du udskifte alle tre farvefotofremkaldere. Se Udskiftning af fotofremkalder. Udskift tonerkassetten, der svarer til farven på stregerne eller striberne på siden. Se Udskiftning af tonerkassetter. Udskift tonerkassetten, der svarer til den manglende farve på siden. Se Udskiftning af tonerkassetter.

5 Toneren er udtværet eller kan gnides af siden. Kontroller, at du bruger det anbefalede papir eller andet medie. I Card Stock & Label Guide finder du flere oplysninger. Kontroller, at du har valgt den rigtige indstilling for Papirtype for det medie, du benytter. Du skal måske udskifte fuseren. Se Udskiftning af fuserenheden. Udskrevet materiale, der leveres pr. post, ankommer med konturbilleder eller spejlbilleder af tekst, der er synlig på siden. Når udskrevet materiale forberedes til forsendelse: Brug 90 g/m 2 papir. Undgå groft papir, og vælg papir med en blødhed fra 100 til 150 Sheffield-punkter. Fold arkene med teksten udad. Mål konvolutter, eller brug forstemplede frimærker. Anbring konvolutter i skuffer, og aflever dem på postkontoret. Læg ikke konvolutterne i postkasser.

6 Kvaliteten af udskrevne transparenter er ikke tilfredsstillende. Kvaliteten af de udskrevne billeder er for dårlig. Kontroller, at du bruger anbefalede Lexmark-transparenter. Se Transparenter. Kontroller, at du har lagt transparenterne korrekt i. Se Ilægning af transparenter. Når du udskriver transparenter, skal Papirtype altid indstilles til Transparent. Se Papirtype. Indstil menupunktet Farvekorrektion til Levende. Se Farvekorrektion. Undgå at afsætte fingeraftryk på transparenter før udskrivning. Angiv Tonersværtn.gr. til 4 i Farvemenu.

7 Der ses et hvidt hul mellem farveudfyldninger. Sluk printeren, og tænd den igen. Printeren kalibrerer fotofremkalderne og drivmekanismen, hvilket muligvis forbedrer registrering. Se Udskriftsjust., hvis du vil have yderligere oplysninger. Farver udskrives ikke som forventet. Kontroller, at du har valgt de rigtige indstillinger for Farvekorrektion og Udskriftstilst. til det job, du udskriver. I Farvemenu finder du flere oplysninger.