VÆRD AT VIDE SOM INDSAMLER. Landsindsamling 10. maj 2015



Relaterede dokumenter
Kampagnevejledning - jeg er ny. Kræftens Bekæmpelses landsindsamling Kræftens Bekæmpelse

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR

INDEN MØDET MED MEDLEMS- KONSULENTEN

Alm Brand Bank. Tag os med på råd, når du skal bygge nyt

Hvis man vil have folk til at opføre sig ordentligt, skal man også behandle dem ordentligt

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv.

Et vigtigt valg! Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start. FONDEN TAGKÆRGAARD Et behandlingstilbud til unge i misbrug

En god behandling begynder med en god dialog

Når mor eller far har en rygmarvsskade

Tid for udvikling og uddannelse. TUK - Tillidsvalgte, Udvikling og Kurser

Når dit barn skal lære at læse

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

Det skal I vide, når I planlægger jeres barsel

Når dit barns sag skal behandles i Børn- og Ungeudvalget

Kontor for borger.dk og digital kommunikation - Landgreven 4 - Postboks København K. Tlf digst@digst.dk -

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for klasser

Fokus på det der virker

Lær at tackle jobsøgningsstress 2!

Spørgeskema om psykisk arbejdsmiljø. Her er gjort plads til institutionens/firmaets eget logo og navn

Refleksionskema Den dybere mening

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Landsforeningen af Forsvarsadvokater. Jeg er varetægtsfængslet - hvad sker der nu?

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Rodt, / gult, gront / sprog O M

klar, parat, lej! Vi har gjort det nemt at leje med pa boligmarkedet

Sprogvurdering og sprogstimulering af børn med dansk som andetsprog fra 3 år og indtil skolestart. Forældrepjece

Transkript:

VÆRD AT VIDE SOM INDSAMLER Landsindsamling 10. maj 2015

KÆRE INDSAMLER Tusind tak fordi du har meldt dig som indsamler for SOS Børnebyerne søndag d. 10. maj 2015. Indsamlingen foregår i tidsrummet 10-15. DIT INDSAMLERMATERIALE Du har fået tilsendt eller udleveret følgende materialer: En indsamlingsbøtte med SOS Børnebyernes logo Et kort med din indsamlerrute 100-150 takkefoldere Et indsamlerklistermærke som bevis på, at du samler ind for SOS Børnebyerne Oplysninger om hvordan du afleverer din indsamlingsbøtte.

Foto: Jens Honoré TAK for din støtte til SOS Børnebyerne HJEMME ELLER EJ? EN FOLDER TIL ALLE Alle husstande, du besøger på din rute, skal have en takkefolder. Både der, hvor døren bliver åbnet, og der, hvor der ikke er nogen hjemme. I folderen takker vi for bidrag og fortæller mere om SOS Børnebyernes arbejde. Endelig oplyser vi om alternative støttemuligheder. Derfor er det vigtigt, at du afleverer en folder ved hver husstand/postkasse. HVAD GÅR PENGENE TIL? De penge, vi samler ind, går til SOS Børnebyernes arbejde for forældreløse og udsatte børn. SOS Børnebyerne arbejder i flere end 130 lande for at støtte udsatte familier og hjælpe forældreløse børn. HVORDAN KAN MAN ELLERS STØTTE? Hvis du møder folk, som ikke har kontanter, men som gerne vil give et bidrag, er der også mulighed for det, for eksempel via: M o b i l e P a y SMS www.sosbørnebyerne.dk Netbank/giro Blive SOS-fadder Alle betalingsmulighederne er beskrevet i takkefolderen. HVAD KAN DU SIGE, NÅR DØREN BLIVER ÅBNET? Goddag, jeg kommer fra SOS Børnebyerne. Vi har landsindsamling i dag. Vi samler ind til udsatte og forældreløse børn. Kunne du tænke dig at give et bidrag?

AFLEVERING AF INDSAMLINGSBØTTE Indsamlingsbøtten kan du aflevere i Danske Bank eller Nordea på alle hverdage. Din lokale bank vil sikkert også kunne hjælpe dig. Bemærk, at bankerne ikke er åbne på selve indsamlingsdagen. Og vær opmærksom på, at du ikke kan aflevere til optælling i pengeløse filialer. Pengene sættes ind på SOS Børnebyernes konto i Danske Bank reg.nr. 4183 konto nr. 4140859052. Bed venligst bankpersonalet om at påføre dit indsamlerid på indbetalingen. SPØRGSMÅL / BRUG FOR HJÆLP? Opstår der spørgsmål eller problemer på indsamlingsdagen, kan du ringe ind på hotline 33 73 02 33 Telefonerne er åbne fra kl. 8.00 21.00. HVIS DU IKKE FÅR SAMLET IND Skulle du blive forhindret i at møde op på indsam lings dagen eller af andre årsager ikke gennemfører indsam lingen, beder vi dig sende os en mail på lands indsam ling @sosbornebyerne.dk. Oplys venligst dit indsamlerid i mailen. Bor du i hovedstadsområdet er du meget velkommen at komme ind og aflevere din indsamlingsbøtte hos SOS Børnebyerne, Amerikavej 15C, 2.sal 1756 København V. På indsamlingsdagen har kontoret åbent frem til kl. 21.00. Indsamlingsbøtten skal været afleveret senest 22. maj 2015.