Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose



Relaterede dokumenter
"Mød dig selv"-metoden

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I Rejser på BIKE CAMP PÅ

Et vigtigt valg! Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start. FONDEN TAGKÆRGAARD Et behandlingstilbud til unge i misbrug

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Hvordan gør de professionelle?

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE

Et tilbud der passer. Sammen kan vi give kroniske patienter et skræddersyet forløb

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000

Fleksibel barselsorlov. Til forældre

Venskaber der gør en forskel for livet

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Guide: Sådan tackler du stress

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn.

Gør forskellen. Vil du gøre en forskel og bruge dine talenter til fordel for udsatte børn og unge? Så er det dig, Ungdommens Røde Kors søger.

Risikerer jeg at brænde ud TEST

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

Tag dig nu sammen, skat

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Venskaber der. gør en forskel. for livet

Vi arbejder meget resultat af undersøgelse

VI ARBEJDER FOR DEM DER ÅBNER VERDEN

Refleksionskema Den dybere mening

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid.

Det var godt, I kom!

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er.

Transkript:

Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Ansøg om at komme med Forberedelserne til Cykelnerven 2015 er i fuld gang. Men du kan stadigvæk nå at ansøge om at køre med. I 2014 var vi ca. 60 ryttere afsted, og i 2015 har vi plads til 150. Efterspørgslen er stor, så det gælder om at være hurtig. Ruten for Tour de France 2015 er allerede offentliggjort, og alt tyder på, at det afgørende slag kommer til at udspille sig i løbets allersidste dage, hvor feltet rammer Alperne - og ikke mindst den mytiske top Alpe d Huez. Derfor er det også i Alperne, at Cykelnerven 2015 kommer til at foregå. Udfyld formularen på vores hjemmeside eller send en mail til Mette Hjulmand Leonhard- Hjorth på mhj@scleroseforeningen.dk - Så kontakter vi dig! Find os her www.cykelnerven.dk facebook.dk/cykelnerven Instagram: @cykelnerven #cykelnerven CYKELNERVEN er Scleroseforeningens årligt tilbagevende event for dig, som elsker at cykle og søger den ultimative sportslige udfordring på to hjul. Med Cykelnerven får du tre fantastiske, begivenhedsrige og benhårde dage på cykel i Alperne. Vi tager afsted onsdag den 17. juni 2015 og kommer hjem igen søndag den 21. juni 2015. Cykling i de højeste bjerge er den ultimative oplevelse for de fleste cykelentusiaster. Når du kører på et hold, som har opbygget et stærkt bånd gennem mange træningsture og andre aktiviteter, giver en ekstra dimension. I spektakulære og barske omgivelser med græsklædte skråninger og hårnålesving, der skærer sig igennem forrevne klippemassiver, får du mulighed for at teste dig selv og din egen grænse på nogle af de legendariske toppe, der er blevet udødeliggjort af mere end 100 års Tour de France-historie.

Cykelnerven udspringer af kærligheden til bjergcykling. Og vores ambition er hvert år at byde på nye, spændende udfordringer, der gør det sjovt at vende tilbage. Det er ikke fordi, vi bilder os ind, at vi kan sidde med i Tour de France-feltet. Og vi har heller ikke nogen målsætning om at køre i gult på Champs-Élysées i Paris. Men vi synes alligevel, at det kunne være sjovt at snyde Contador og co. og være først over de afgørende bjerge på den aktuelle Tour de France-rute. Få uger inden rytterne selv dyster på dem. Da Tour-ruten for 2015 blev offentliggjort, var Dennis Ritter ikke i tvivl: Alperne kommer til at afgøre løbet. Og kronen på værket bliver næstsidste etape, kongeetapen med mål på legendariske Alpe d Huez. Vi VIL køre dér, hvor det er allermest spændende, så naturligvis er det også i Alperne, at Cykelnerven slår til. Vi er i øjeblikket i gang med at sammensætte den bedst mulige rute, men det ligger altså allerede nu fast, at Cykelnerven 2015 kommer til at foregå med udgangspunkt i Tour ens afgørende Alpeetaper. Du er i trygge hænder Prisen for deltagelsen i 2015 er 7.999 kr. Scleroseforeningen ønsker ikke at tjene på denne pris, og beløbet dækker derfor udelukkende turens omkostninger. Til gengæld forpligter du dig til at fundraise til fordel for forskning i sclerose. Støtten kan komme fra én eller flere sponsorer, og målsætningen er minimum 15.000 kr. i gennemsnit pr. fundraiser. Det er samtidig også det beløb, en virksomhed skal støtte med for at få sit logo på Cykelnervens cykeltrøjer. Vi er klar over, at det er forskelligt hvilke forudsætninger, man har for at fundraise. Derfor lægger vi vægt på, at fundraisingen er en kollektiv indsats, hvor det i sidste ende er det samlede resultat, der tæller. Ønsker du ikke selv at cykle med, men sidder i en virksomhed, der godt kunne tænke sig at sponsorere én eller flere ryttere, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os. Bjergcykling er en krævende sport, hvor sikkerheden skal være i top. Derfor samarbejder Scleroseforeningen med en af de mest erfarne arrangører på området, nemlig udviklingskonsulent Jens Kasler fra Danmarks Cykle Union. Jens Kasler har i mere end 15 år arrangeret cykelrejser i hele verden, og han derfor kender også Tour de Francebjergene bedre end de fleste. Når du kører med i Cykelnerven kan du derfor forvente et topprofessionelt og veltilrettelagt arrangement, hvor forplejning, servicebiler, guider og det hele fungerer optimalt.

Ligesom i 2014 har roerne fra Guldfireren ved OL i Atlanta i 1996 sagt ja til at være ambassadører for Cykelnerven. Niels Laulund: Som roer i Guldfireren er du superegoist, og nu vil jeg da gerne betale lidt tilbage. Og hvis vi kan bruge Guldfirerens brand på en god sag som den her, så er jeg med. Thomas Poulsen: Jeg har været med til at vinde meget inden for roningen, og der ligger en stor indsats bag de sejre. Nu kan jeg måske ved en forholdsvis lille indsats være med til at blive brugt i en god sags tjeneste. Så det synes jeg er fint. Victor Feddersen: Jeg har ikke selv haft sclerose tæt på, men jeg har en nabo, som har sygdommen, og jeg er meget glad for at vi på den her måde kan hjælpe særligt fordi vi kan gøre det som det gamle Guldfirer-hold. Eskild Ebbesen: Vi har støttet forskellige projekter og patientforeninger, og sclerose er en særlig sygdom, hvor der i høj grad er brug for hjælp og støtte. Selv om cykling i høj grad er en individuel sport, så er fælles oplevelser og fælles indsats nøgleord i Cykelnerven. Som deltager bliver du en del af et hold, som samarbejder både når det gælder træning, forberedelse og lokalisering af de sponsorer, som sikrer det økonomiske grundlag for deltagelsen. Du bliver tilknyttet et hold med egen holdkaptajn i Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Odense eller København. I løbet af foråret afholder vi træningsture for hele Team Cykelnerven med udfordrende bakke- og bjergkørsel, der giver dig mulighed for at finpudse teknikken og mærke dagsformen. Du gør en forskel for mennesker med sclerose Hver dag rammes i gennemsnit to danskere af sclerose. De fleste er unge, som er godt i gang med deres uddannelse eller er ved at stifte familie. Nogle kan fortsætte deres tilværelse næsten uændret i mange år, mens andre invalideres efter kort tid. Usikkerheden er altid sygdommens følgesvend. Når du deltager i Cykelnerven, giver du scleroseforskningen en hånd. Forskerne gør hvad de kan, og de har heldigvis fundet behandlinger, som dæmper sclerosens symptomer. Men skal sclerosens mange gåder løses ordentligt kræver det mange penge til forskning, og derfor gør du en forskel, når du deltager i Cykelnerven.