Kristensen Partners III A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kristensen Partners III A/S"

Transkript

1 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 1 af 11 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 4. maj 2016 kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport med ledelsesberetning, og godkendelse af årsrapporten samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab 3. Valg af bestyrelsesmedlemmer 4. Bemyndigelse til køb af egne aktier 5. Valg af revisor 6. Eventuelt Selskabets bestyrelsesformand, Henning Frost Studsgaard bød velkommen til generalforsamlingen og meddelte, at bestyrelsen på et forudgående møde havde udpeget direktør Tage Benjaminsen som dirigent for generalforsamlingen. Tage Benjaminsen er medlem af selskabets bestyrelse. Dirigenten takkede for valget og anførte, at generalforsamlingen skal afholdes i selskabets hjemstedskommune og i så god tid, at den reviderede og godkendte årsrapport kan indsendes til Erhvervsstyrelsen forud for fristen for indsendelse, og at indkaldelse til generalforsamling i henhold til vedtægternes 5.1. sker ved brev til aktionærerne, hvis aktiebesiddelser er noteret i aktiebogen. Indkaldelse er udsendt med brev af 19. april 2016, generalforsamlingen afholdes i Aalborg, og årsrapport kan nå Erhvervsstyrelsen inden udløbet af fristen, den 31. maj Dirigenten kunne herefter konstatere, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Ad 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Selskabets bestyrelsesformand, Henning Frost Studsgaard afgav beretning om selskabets virksomhed i Han anførte bl.a. med udgangspunkt i den skriftlige beretning. Hovedbegivenheder i 2015: Struktureret proces og konkrete forhandlinger om salg af selskabets ejendomme primært i samarbejde med Kristensen Invest Fem ejendomme refinansieret i 2015 med i alt DKK 86,8 mio. Renten er gået ned fra 4,4 % til 3,6 % Investeringsstrategi: Pr. 31. december 2015 er der investeret for DKK 576,0 mio. i ejendomme Ejendommene er erhvervet af datterselskaber til Kristensen Partners III A/S Ingen ejendomme er erhvervet i 2015 Der er i perioden anvendt i alt DKK 14,0 mio. til køb af egne aktier Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

2 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 2 af 11 Finansieringsstrategi: Amortiseret restgæld pr. 31. december 2015 udgør DKK 341,7 mio., hvortil kommer dagsværdi af renteswap på DKK - 1,6 mio. Den aktuelle belåningsprocent er gennemsnitlig 59% Typisk løbetid 5-7 år, primært fastforrentet Lån optages udelukkende i EUR Driftsstrategi: Optimering af løbende drift og værdier gennem aktivt management. Det sker ved anvendelse af forretningsplaner, tilpasning af lejemål, og hvorledes ejendommene anvendes Ejendomsadministration og optimering af lejeindtægter Management af ejendommene varetages iflg. aftale af Kristensen Fund & Asset Management A/S Fokusområder for 2016: Der er fokus på salg, driftsoptimering og afvikling af ejendomsporteføljen. Udvikling af ejendommene i Göttingen og Pforzheim Afvikling af Kristensen Partners III A/S Dirigenten stillede herefter formandens beretning til debat og kunne konstatere, at der ikke var kommentarer eller spørgsmål hertil. Herefter kunne dirigenten konstatere, at beretningen var godkendt. Direktør Kent Hoeg Sørensen, som medlem af direktionen i Kristensen Partners III A/S orienterede om Salg af ejendomsporteføljen: Kent Hoeg Sørensen anførte bl.a., at salgsprocessen havde været lang. Salget af ejendommene var bl.a. besværliggjort af, at lejeindtægterne var faldet siden køb af ejendommene. Faldet havde udgjort 7%. Til gengæld var der en stigning i salgsværdien, idet ejendommene var købt til faktor 12,7, men nu kunne sælges til ca. faktor 14. Han anførte, at der i april 2016 var indgået aftale med schweiziske Corestate om salg af 15 af selskabets 17 ejendomme. De tilbageværende to ejendomme beholdes indtil videre. Göttingen bibeholdes p.g.a. hovedlejerens insolvensbehandling. Ligeledes bibeholdes ejendommen i Pforzheim p.g.a. ombygning af ejendommen. Om selve salget til Corestate anførtes: Der er indgået notarkontrakt med Corestate i april 2016: o 15 ejendomme for DKK 412,4 mio., svarende til knap 14 gange lejen Closing planlagt til den 30. juni 2016 o Ved betaling i perioden juli 3% forrentning af salgssum + lejeindtægt o Ved betaling efter 15. juli 9% forrentning af salgssum + lejeindtægt Der tilbageholdes DKK 10 mio. i købesummen i 18 måneder til sikkerhed for garantier Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

3 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 3 af 11 Der er mulighed for prisforhøjelse før closing: o Prisforhøjelse knytter sig til udlejning af syv lejemål o Prisforhøjelse udgør årsleje x faktor 7 Der er mulighed for prisforhøjelse efter closing: o Det knytter sig til opnåelse af højere leje i Oldenburg-ejendommen o Hvis årslejen overstiger DKK , kapitaliseres dette med faktor 16 Der kan ske prisreduktion før closing: o Såfremt en erhvervslejer fraflytter, reduceres salgssummen med årslejen x faktor 7 o Såfremt en erhvervslejer er tre måneder i restance, reduceres salgssummen med årsleje x faktor 7 Kontrakten kan annulleres før closing: o Såfremt en hovedlejer bliver taget under insolvens behandling o Såfremt fem hovedlejere er to måneder i restance. Om ejendommen i Göttingen anførtes: Ejendommen indgår ikke i salget til Corestate, idet Steilmann SE, som er moderselskab til hovedlejer i bygningen, blev den 23. marts 2016 taget under insolvensbehandling. Steilmann har 14 egne butikker, over ansatte og gik på børsen i november 2015 Den foreløbige insolvensbehandling løber frem til ultimo maj April og maj huslejen er betalt af insolvensforvalter Vi er orienteret om, at der foregår dialog med potentielle købere Om ejendommen i Pforzheim anførtes: Ejendommen er sat ind i beregningerne med en forventet salgspris på TEUR 9.700, men kan eventuelt sælges for TEUR , når byens planer om en modernisering ud mod gågaden er endeligt vedtaget og godkendt. Denne godkendelse indebærer bl.a., at C & A skal fraflytte en mindre bygning, som skal rives ned. Det forhandles der med C&A om. Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

4 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 4 af 11 Dirigenten stillede herefter Kent Hoeg Sørensens indlæg til debat og gjorde opmærksom på, at der ikke skulle stemmes herom. Der kom kommentarer til Kent Hoeg Sørensens indlæg. Steffen Madsen spurgte om, hvorfor ejendommene skulle sælges, når resultatet ikke blev bedre, end det var tilfældet. Kent Hoeg Sørensen oplyste, at opgaven jo var at sælge ejendommene til den bedst opnåelige pris. Forinden salget til Corestate var salgsprisen blevet checket hos to ejendomsmæglere, som begge kunne oplyse, at Kristensen Partners III A/S havde opnået markedsprisen. Steffen Madsen spurgte herefter, om det ikke ville være bedre at beholde ejendomsporteføljen mere langvarigt, i stedet for at sælge. Kent Hoeg Sørensen oplyste, at strøgejendomme med retailhandel ville komme til at opleve en sværere tid fremover. Der ville blive stigende tab og større lejereduktioner, bl.a. på grund af stigende internethandel. Og det vil påvirke prisen på ejendomme negativt. Endeligt spurgte Steffen Madsen om, hvor sikkert det ville være, at investorerne opnår kurs 24,3. Kent Hoeg Sørensen oplyste, at Kristensen Partners III A/S tror på Göttingen og Pforzheim, og de indsatte priser. Med dette konstaterede dirigenten, at der ikke forelå yderligere spørgsmål og kommentarer, og at indlægget om salg herefter var taget til efterretning af generalforsamlingen. Ad 2. Fremlæggelse af årsrapport med ledelsesberetning, og godkendelse af årsrapporten samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab Økonomidirektør Hans Peter Larsen, Kristensen Properties A/S gennemgik hovedtal fra selskabets årsrapport for Gennemgangen tog udgangspunkt i følgende: 1. Koncernoversigt/opdeling af aktiviteter 2. Moderselskabets kapitalandele 3. Resultat 4. Balance Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

5 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 5 af Godkendelse af årsrapporten samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab 6. Opdaterede forventninger Ekstraordinært udbytte Koncernoversigt/opdeling af aktiviteter Der redegjordes for koncernoversigten med moderselskabet Kristensen Partners III A/S, som har syv datterselskaber, der for tos vedkommende ejes med 93,9%, og for de resterende fem ejes med 94%. Samtlige 17 ejendomme forventes solgt. Derfor er drift og balance for ejendomme/datterselskaber i henhold til IFRS klassificeret som hhv. ophørende aktiviteter samt aktiver bestemt for salg/forpligtelser vedr. aktiver bestemt for salg. Med dette er moderselskabet klassificeret som fortsættende aktiviteter. 2. Moderselskabets kapitalandele. Som det fremgår af selskabets årsrapport er moderselskabets kapital lavere end koncernegenkapitalen. Dette skyldes, at datterselskaberne Kristensen City-Immobilien I AG og Kristensen City-Immobilen III GmbH udviser en egenkapital, der i alt er TDKK lavere end de bogførte kostpriser. Moderselskabets kapitalandele og dermed moderselskabets egenkapital er derfor nedskrevet tilsvarende pr. 31. december På koncernniveau elimineres disse nedskrivninger. 3. Koncernresultat Koncernresultatet for 2015 fremkommer som følger: Lejeindtægten er realiseret med TDKK , mod budgetteret TDKK , eller TDKK 643 lavere end budgettet. Driftsomkostninger er realiseret med i alt TDKK 7.659, mod budgetteret TDKK 5.535, svarende til et merforbrug på TDKK 2.124, der særligt kan henføres til vedligeholdelsesomkostninger med et merforbrug i forhold til budget på TDKK 1.094, og til et merforbrug på TDDK i forhold til budget for ejendomsdrift. Ligeledes er regulering til dagsværdi af SWAP realiseret TDKK 317 lavere end budget med TDKK Til gengæld er regulering til dagsværdi af ejendomme realiseret med TDKK , mod budgetteret TDDK 0. Selskabsadministration er bl.a. på grund af de igangværende salgsforhandlinger realiseret højere end budgettet TDDK 3.883, og overskridelsen udgør TDKK 560, og posten er således realiseret med TDKK Finansielle omkostninger er realiseret nogenlunde som budget med en beskeden besparelse på TDKK 48, og er realiseret med TDKK Det samlede resultat før skat udgør herefter TDKK , mod budget TDKK , eller svarende til en merindkomst på TDKK Som følge af det forøgede resultat før skat, udgør skatten i alt TDKK 5.108, mod budgetteret TDKK 3.431, eller en merskat på TDKK Periodens resultat udgør herefter TDKK , mod budget TDKK , eller en merindkomst i forhold til budget på TDKK Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

6 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 6 af Balance Aktiver pr. 31. december 2015: Investeringsejendomme udgør TDKK , tilgodehavender i alt TDKK og likvide beholdninger TDKK , således at aktiverne i alt udgør TDKK Egenkapital pr. 31. december 2015 Egenkapitalen udgør pr. 31. december 2015 TDKK Den er siden 1. januar 2015 steget fra TDKK , og er sammensat: Periodens resultat TDKK Udbetalte udbytter TDKK , udbytte egne aktier TDKK 36, likvidation Hannover TDDK 148 og valutakursregulering TDKK 50. Egenkapitalen er sammensat som følger: Aktiekapital TDKK Overkursfond/reserver TDKK Overført resultat TDKK Udbytte TDKK TDKK Minoritetsinteresser TDKK Egenkapital i alt TDKK Forpligtelser pr. 31. december 2015 udgør i alt TDKK , der sammensætter sig med optagne prioritetslån, netto TDKK , udskudt skat TDKK 3.697, afsatte skyldige poster TDKK og anden gæld TDKK Ikke balanceførte poster udgør i alt TDKK 6.142, der er renteswap vedr. City III og City IV (Pforzheim) med i alt TDKK og fastkurslån i City II (Neumünster), City IV (Lemgo) og City V med i alt TDKK Godkendelse af årsrapport samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab Årsrapporten er forsynet med revisionspåtegning uden anmærkning. Bestyrelsen indstiller, at årsrapporten godkendes, og at årets resultat overføres til næste år. Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

7 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 7 af 11 Dirigenten kunne herefter konstatere, at der ikke forelå kommentarer eller spørgsmål hertil. Årsrapporten for 2015 anses hermed for godkendt, og det er ligeledes godkendt, at årets resultat overføres til næste år. 6. Opdaterede forventninger 2016 Hans Peter Larsen orienterede herefter om ændringer i forventninger til driftsbudgettet for 2016 i forhold til den trykte årsrapport, idet handelen med Corestate var gennemført efter, at årsrapporten var færdiggjort. Det oprindelige årsbudget for 2016 var opgjort til TDKK , men ville med handelen af de 15 ejendomme pr. 30. juni 2016 nu blive ændret som følger: Førtidsindfrielse af lån TDKK Førtidsindfrielse af renteswap TDKK Hensættelse EUR 1 mio. sikkerhedsstillelse TDKK mdr. mindre drift TDKK I alt TDKK Det opdaterede budget for 2016 udviser herefter et resultat på TDKK Ekstraordinært udbytte 2016 Hans Peter Larsen orienterede herefter om ekstraordinært udbytte for 2016, som følge af salget til Corestate af de 15 ejendomme. Den samlede udlodning til aktionærerne som følge heraf udgør i alt TDKK , eller DKK 13,44 pr. aktie. Hans Peter Larsen meddelte, at tallene om udbytte var foreløbige. Endelige tal og tilbud vil fremkomme i august måned. Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

8 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 8 af 11 Kristensen Properties A/S er indstillet på at erhverve aktier i Kristensen Partners III A/S fra investorerne, således at udbyttebeskatning, hvor aktuelt, kan undgås for aktionærerne. En aktionær, som holder aktierne i et selskab, skal betale udbytteskat 22% af det modtagne udbytte, medmindre selskabet har fremførbare underskud, hvori udbyttet kan modregnes. En aktionær, som besidder aktierne personligt skal betale en noget højere skat, medmindre aktierne er en del af en pensionsordning. Der er således forskellige beskatningsforhold, som gør sig gældende, afhængig af ejerens øvrige skattemæssige situation og ejerforholdet. Kristensen Partners III A/S opfordrer aktionærer til at søge skattemæssig rådgivning hos egen rådgiver. Tidsplanen for gennemførelse af dette ekstraordinære udbytte er som følger: Købstilbud på aktier: Aktiernes købesum er afhængig af den faktiske udvikling i Kristensen Partners III A/S, og svarer til de fremtidige udbyttebetalinger på de solgte aktier tilbagediskonteret med 2,5 %. Købesummen med tillæg af renter betales i takt med, at der udbetales udbytte fra Kristensen Partners III A/S. Købet vil blive reguleret i to aftaler: Aktieoverdragelsesaftale Gældsbrev, idet ikke hele købesummen betales ved overdragelse, Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

9 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 9 af 11 Eksempel på aktieoverdragelsesaftale: Salgssum: DKK 24,11 pr. solgt aktie +/- regulering af købesummen Regulering af købesummen: Der reguleres for: Endelige salgssummer for ejendommene i forhold til bogførte værdier pr. 31. december Endelig salgssum Oldenburg I i forhold til foreløbige salgssum på EUR 1 mio. Træk på garantier stillet for salg af ejendomme. Omkostninger til ombygning, udlejning, salg og drift af selskabet, herunder omkostninger til indfrielse af gæld og øvrige forpligtelser. Overdragelsestidspunkt: september 2016 Eksempel på gældsbrev: Hovedstol: DKK 24,11 pr. solgt aktie +/- regulering af købesummen. Udløb: 1. september 2019 Rente: 2,5 % p.a. Ydelse: Ydelse svarer til den forholdsmæssige del af udbyttet fra Kristensen Partners III A/S, der ville have været til de solgte aktier. Første ydelse er på DKK 13,25 og erlægges i september/oktober Regulering til hovedstol: Der reguleres for: Salgssummer ejendomme i forhold til bogførte værdier pr. 31. december 2017 Oldenburg I i forhold til den foreløbige salgssum på EUR 1 mio. Træk på garantier stillet for salg af ejendomme. Omkostninger til ombygning, udlejning, salg og drift af selskabet, herunder omkostninger til indfrielse af gæld og øvrige forpligtelser. Kent Hoeg Sørensen anførte under debatten, at købstilbuddet bl.a. skal sikre, at alle aktionærer stilles ens, både de, som sælger, og de, som ikke sælger. John Damkier spurgte, om man ikke kunne sælge Göttingen og Pforzheim nu, og således udlodde mere. Kent Hoeg Sørensen svarede, at selskabet ville udlodde så meget som muligt så hurtigt som muligt. Der foreligger endnu ikke købstilbud på Göttingen, og planerne for Pforzheim skulle være mere fremskredne, forinden et salg kunne finde sted. Ligeledes mente John Damkier, at der evt. kunne være mulighed for, at Skat ville kunne give skattenedsættelse i forhold til anskaffelsessummen for aktierne ved udbytteudlodning. Selskabet ville søge dette afklaret. Dirigenten kunne herefter konstatere, at debatten om det ekstraordinære udbytte og købstilbuddet kunne anses afsluttet på generalforsamlingen. Selskabet ville senere vende tilbage med et egentligt tilbud og opdatering om udlodning. Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

10 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 10 af 11 Ad 3. Valg af bestyrelsesmedlemmer I henhold til selskabets vedtægter, 3.1. er hele bestyrelsen på valg på den årlige ordinære generalforsamling. På bestyrelsesmøde forud for generalforsamlingen har bestyrelsen enstemmigt vedtaget at foreslå valg af følgende bestyrelsesmedlemmer. Alle er villige til at modtage genvalg. Reg. revisor Henning Frost Studsgaard Direktør Henrik Østenkjær Lind Direktør Niels Jørgen Frank Direktør Tage Benjaminsen På et efterfølgende bestyrelsesmøde vil bestyrelsen, hvis valgt, pege på Henning Studsgaard som formand. Dirigenten forespurgte herefter, om der på generalforsamlingen kunne annonceres yderligere kandidater til bestyrelsen, og i benægtende fald, om bestyrelsens indstilling kunne godkendes af generalforsamlingen. Der forelå ikke yderligere kandidater til valg til bestyrelsen, og der forelå ej heller tilkendegivelse om afstemning, og dirigenten kunne herefter konstatere, at generalforsamlingen havde taget bestyrelsens indstilling til efterretning, og at bestyrelsesmedlemmerne Henning Studsgaard, Henrik Lind, Niels Jørgen Frank og Tage Benjaminsen er valgt til bestyrelsen for en periode på et år. Ad 4. Bemyndigelse til køb af egne aktier. Bestyrelsen søger tidligere år generalforsamlingens tilslutning til, at bestyrelsen i en periode på 5 år kan erhverve egne aktier. Købskursen må maksimalt udgøre indre værdi. Dirigenten kunne meddele, at bestyrelsen søgte denne bemyndigelse, men at der for tiden ikke forelå beslutning om, at bemyndigelsen i givet fald ville blive udnyttet. Generalforsamlingen tog bestyrelsens indstilling til efterretning. Ad 5. Valg af revisor Bestyrelsen indstiller, at PricewaterhouseCoopers, statsautoriseret Revisionspartnerselskab genvælges som selskabets revisor. Idet der ikke forelå andre forslag, kunne dirigenten konstatere, at PricewaterhouseCoopers, statsautoriseret Revisionspartnerselskab er genvalgt som revisor. Ad 6. Eventuelt. Der forelå fra generalforsamlingen ingen punkter under eventuelt. Dirigenten opsummerede generalforsamlingens forløb, idet bestyrelsens beretning og årsrapporten 2015 var blevet godkendt. På grund af salget til Corestate var forventningerne til 2016 ændret til TDKK 669. Generalforsamlingen tog beretning om salg til Corestate til efterretning. Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

11 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 11 af 11 Ligeledes tog generalforsamlingen den foreløbige beretning om ekstraordinært udbytte og evt. salg af aktier til Kristensen Properties A/S til efterretning. Selskabets bestyrelse blev genvalgt for et år, bemyndigelse til køb af egne aktier blev fornyet og PricewaterhouseCoopers, statsautoriseret Revisionspartnerselskab blev genvalgt som revisor. Dirigenten afsluttede herefter generalforsamlingen, og takkede for god ro og orden. Tage Benjaminsen, dirigent Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

12 Kristensen Partners III A/S Generalforsamling 4. maj 2016

13 Dirigent Bestyrelsen har valgt: Tage Benjaminsen

14 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport med ledelsesberetning og godkendelse af årsrapporten samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab 3. Valg af bestyrelsesmedlemmer 4. Bemyndigelse til køb af egne aktier 5. Valg af revisor 6. Eventuelt

15 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Præsenteres af: Bestyrelsesformand Henning Frost Studsgaard Direktør Kent Hoeg Sørensen

16 Årets hovedbegivenheder i 2015 Struktureret proces og konkrete forhandlinger for salg af selskabets ejendomme primært i samarbejde med Kristensen Invest. Fem ejendomme er blevet refinansieret af samme banker med DKK 86,8 mio. renten er gået fra 4,4% til 3,6%.

17 Investeringsstrategi Der er pr. 31. december 2015 investeret DKK 576 mio. i ejendomme. Ejendommene er erhvervet af datterselskaberne i Kristensen Partners III A/S. Ingen ejendomme erhvervet i Der er anvendt i alt DKK 14 mio. til køb af egne aktier: År DKK mio , , , ,3 Der er ført en struktureret salgsproces af hele ejendomsporteføljen.

18 Finansieringsstrategi Amortiseret restgæld pr. 31. december 2015 udgør DKK 341,7 mio. Dagsværdi renteswap udgør DKK -1,6 mio. Den aktuelle belåningsprocent (LTV) er gennemsnitlig på 59%. Løbetid fem til syv år, primært fastforrentet. Valuta udelukkende i EUR. 40% 5% 13% 23% 19% aug-16 dec-16 mar-19 År DKK mio , , , ,7 I alt 342,1 jun-21 jan-31

19 Driftsstrategi Optimering af løbende drift og værdier gennem aktivt management - forretningsplaner, tilpasning af lejemål og anvendelse m.m. Ejendomsadministration og optimering af lejeindtægter. Varetages iflg. aftale af Kristensen Fund & Asset Management A/S.

20 Fokusområder i 2016 Salg, driftsoptimering og afvikling af ejendomsporteføljen. Udvikling af ejendommene i Göttingen og Pforzheim. Afvikling af Kristensen Partners III A/S.

21 Salg af ejendomsportefølje Præsenteres af: Direktør Kent Hoeg Sørensen

22 Salg af ejendomsportefølje TOTAL OBS: Pforzheim = Kenstone vurdering Beløb TEUR Leje Værdi Faktor Køb ,7 Salg ,9 Ændring -7% 2% 10%

23 Salg af ejendomsportefølje April 2016 blev der indgået aftale med schweiziske Corestate om køb af 15 af selskabets 17 ejendomme Tilbageværende to ejendomme: Ejendom i Göttingen beholdes pga. hovedlejers rekonstruktion Ejendom i Pforzheim beholdes pga. ombygning af ejendom

24 Salg af ejendomsportefølje til Corestate Signing af handel i april 2016 med Corestate 15 ejendomme for DKK 412,4 mio., svarende til ca. 14 gange lejen. Closing planlagt til den 30. juni 2016 Ved betaling fra den juli 3% forrentning af salgssum + lejeindtægt Ved betaling fra den 15. juli 9% forrentning af salgssum + lejeindtægt Tilbageholdt købesum DKK 10 mio. i 18 mdr. fra closing som sikkerhed for garantier Mulighed for prisforhøjelse før closing Udlejning af syv lejemål årsleje x faktor 7 Mulighed for prisforhøjelse efter closing Højere leje ved Oldenburg ejendom årsleje over DKK x faktor 16 Mulighed for prisreduktion før closing Erhvervslejer fraflytter årsleje x faktor 7 Erhvervslejer tre måneder i restance årsleje x faktor 7 Mulighed for annullering af kontrakt før closing En hovedlejer bliver taget under insolvensbehandling Fem hovedlejere er to måneder i restance

25 Göttingen Beløb TEUR Leje Værdi Faktor Køb ,9 Salg ,2 Ændring 2% 11% 10%

26 Göttingen Den 23. marts 2016 blev Steilmann SE taget under insolvensbehandling Moderselskab for hovedlejer i Göttingen Butikker i 14 lande Over ansatte Gik på børsen i november 2015 Foreløbig insolvensbehandling løber frem til ultimo maj 2016 April & maj-leje er betalt af insolvensforvalter Dialog med potentielle købere pågår

27 Pforzheim OBS: Salg = Kenstone vurdering Beløb TEUR Leje Værdi Faktor Køb ,5 Salg ,2 Ændring 0% 5% 5%

28 Pforzheim

29 Eksempel på udlodninger Forudsætning: Ikke solgte ejendomme sælges til bogførte værdier Der trækkes ikke på garantier TDKK Corestate * Göttingen Pforzheim Øvrige I alt aktiver Salgssummer Omkostninger og indfrielse af gæld Netto likviditet Garantier og reserver Likviditet til udlodning Udlodning pr. aktie DKK 13,44 2,53 3,71 4,64 24,32 Afkast (IRR) 1,65% *) Salgsaftale indgået. For de to øvrige ejendomme er der ikke indgået aftaler om salg Generelt er der tale om foreløbige beløb.

30 Afkast (IRR) 3,00% 2,50% 2,00% IRR 1,50% 1,00% 0,50% 0,00% Ejendomsværdier Mio DKK Ejendomsværdi DKK 578 mio. svarer til, at ikke solgte ejendomme sælges til bogførte værdier, og der ikke trækkes på garantier

31 2. Fremlæggelse af årsrapport med ledelsesberetning og godkendelse af årsrapporten samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab Præsenteres af: Økonomidirektør Hans Peter Larsen

32 Årsrapport Koncernoversigt / opdeling af aktiviteter 2. Moderselskabets kapitalandele 3. Resultat 4. Balance 5. Godkendelse af årsrapporten samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab 6. Opdateret forventninger Ekstraordinært udbytte 2016

33 Koncern oversigt

34 Opdeling af aktiviteter Resultatet moderselskab og koncern Ophørende aktiviteter Samtlige 17 ejendomme forventes solgt. Driften og balancen for ejendommene / datterselskaberne er iht. IFRS henført som hhv. Ophørende aktiviteter samt Aktiver bestemt for salg / Forpligtelser vedr. aktiver bestemt for salg. Fortsættende aktiviteter Moderselskabet er henført som fortsættende aktiviteter. (Beløb i DKK 1.000) Moderselskab Koncern R E S U L T A T Resultat ophørende aktiviteter Ejendomsadministration Finansielle omkostninger Selskabsskat Resultat fortsættende aktiviteter Årets resultat

35 Moderselskabets kapitalandele TDKK City I City II City III City IV City V Göttingen De bogførte værdier for selskaberne Kristensen City-Immobilien I og III er pr. 31. december 2015 i alt TDKK lavere end de bogførte kostpriser. Derfor er moderselskabets kapitalandele for disse to selskaber nedskrevet tilsvarende pr. 31. december Moderselskabets kapitalandele elimineres på koncernniveau.

36 Koncernregnskab - Resultat 2015 (Beløb i DKK 1.000) Realiseret Budget 2015 R E S U L T A T Lejeindtægt Vedligeholdelsesomkostninger Ejendomsadministration Ejendomsdrift Driftsomkostninger Resultat af ejendommenes drift Regulering til dagsværdi, renteswap Regulering til dagsværdi, ejendomme Bruttoresultat Selskabsadministration Resultat af primær drift Finansielle omkostninger, netto Resultat før skat Skat Periodens resultat

37 Resultat 2015, budgetafvigelser TDKK BUDGET Værdireg. Swap Værdireg. ejendomme Lejeindtægter Vedligehold Ejendomsadmin. Ejendomsdrift Selskabsadmin. Finansielle poster Skat RESULTAT 26

38 Aktiver pr. 31. december 2015 (Beløb i DKK 1.000) Investeringsejendomme Langfristede aktiver Neumünster 2% Bad Oeynhausen 3% Ludwigsburg 3% Waltrop 3% Oldenburg 1 2% Herne 1% Göttingen 16% Tilgodehavender Likvide beholdninger Langfristede aktiver Aktiver i alt Hagen 5% Lemgo 4% Delmenhorst 4% Aschaffenburg 13% Oldenburg 2 5% Georgsmarienhütte 6% Pforzheim 13% Schwandorf 6% Limburg 6% Straubing 8% 27

39 Egenkapital pr. 31. december 2015 (Beløb i DKK 1.000) Aktiekapital Overkursfond / reserver Overført resultat Udbytte Minoritetsinteresser Egenkapital i alt Udvikling egenkapital 2015 DKK Egenkapital primo Periodens resultat Udbytte Udbytte, egne aktier 36 Likvidation Hannover, minoritetsandel -148 Valutakursregulering 50 Egenkapital ultimo

40 Forpligtelser pr. 31. december 2015 (Beløb i DKK 1.000) Realiseret Optagne prioritetslån (restgæld) Låneomkostninger -407 Optagne prioritetslån (amort.) Udskudt skat, netto Langfristede forpligtelser i alt Ikke i balancen: DKK Rente-swap: City III og IV (Pforzheim) Fastkurslån: City II (Neumünster), City IV (Lemgo) og City V Samlet forpligtelse Afsatte skyldige poster Anden gæld Kortfristede forpligtelser i alt Forpligtelser i alt

41 Gæld pr. 31. december 2015 (Beløb i DKK 1.000) Realiseret Restgæld pr. 31. december 2015 DKK Forfald Optagne lån (restgæld) Låneomkostninger -407 Langfristede passiver % 13% 19% 40% aug-16 dec-16 mar-19 23% jun-21 jan-31 Göttingen aug 16 Bad Oeynhausen mar 19 Hagen mar 19 Herne mar 19 Limburg mar 19 Ludwigsburg mar 19 Oldenburg 1 - Waltrop mar 19 Delmenhorst jan 31 Georgsmarienhütte jun 21 Neumünster dec 16 Aschaffenburg jun 21 Oldenburg jun 21 Lemgo dec 16 Pforzheim jun 21 Schwandorf dec 16 Straubing dec 16 I alt

42 Den uafhængige revisors erklæringer

43 Godkendelse af årsrapporten samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab

44 Driftsbudget 2016, opdateret TDKK Budget 2016 jf. årsrapport Salg af 15 ejendomme pr Førtidsindfrielse lån Førtidsindfrielse renteswap Hensættelse EUR 1 mio. sikkerhedsstillelse mdr. mindre drift Opdateret budget

45 Ekstraordinært udbytte 2016 Forventet ekstraordinært udbytte som følge af salg til Corestate på TDKK , svarende til DKK 13,44 pr. aktie TDKK Salgssummer ejendomme Indfrielse af gæld Tilbageholdt købesum Coreestate Omkostninger til salg og drift Göttingen og Pforzheim mm Kapital bundet i ejendommene, mm Reserve til evt. ombygning og garantier Likvide beholdninger Til udlodning Heraf 6%-ejers andel Til aktionærerne i Kristensen Partners III A/S

46 Ekstraordinært udbytte 2016 Aug/Sep 2016 Beslutning, på ekstraordinær generalforsamling Sep/Okt 2016 Udbetaling A/S ApS Privat Udbytte beskatning Skat 22%, dog afhængig af øvrige forhold Udbytte beskatning Skat 27% (pensionsdepot 0%), afhængig af øvrige forhold Kan udgås såfremt aktier sælges

47 Købstilbud på aktier Aktiernes købesum er afhængig af den faktiske udvikling i Kristensen Partners III A/S, og svarer til de fremtidige udbyttebetalinger på de solgte aktier tilbagediskonteret med 2,5%. Købesummen med tillæg af renter betales i takt med, der udbetales udbytte fra Kristensen Partners III A/S. Salget reguleres i to aftaler: Aktieoverdragelsesaftale. Gældsbrev, da ikke hele købesummen betales ved overdragelse.

48 Købstilbud på aktier Aktieoverdragelsesaftale (eksempel) Salgssum: DKK 24,11 pr. solgt aktie +/- regulering til købesummen Regulering til købesummen: Der reguleres for: Endelige salgssummer for ejendommene i forhold til bogførte værdier pr. 31. december Endelig salgssum Oldenburg I i forhold til den foreløbige salgssum på EUR 1 mio. Træk på garantier stillet for salg af ejendomme. Omkostninger til ombygning, udlejning, salg og drift af selskabet, herunder omkostninger til indfrielse af gæld og øvrige forpligtelser. Overdragelsestidspunkt: September 2016.

49 Købstilbud på aktier Gældsbrev (eksempel) Hovedstol: DKK 24,11 pr. solgt aktie +/- regulering til købesummen. Udløb: 1. september Rente: 2,5% p.a. Ydelse: Ydelse svarer til den forholdsmæssige del af udbyttet fra Kristensen Partners III A/S, der ville have været til de solgte aktier. Første ydelse er på DKK 13,25 pr. aktie og erlægges i september/oktober Regulering til hovedstol: Der reguleres for: Salgssummer ejendomme i forhold til bogførte værdier pr. 31. december Oldenburg I i forhold til den foreløbige salgssum på EUR 1 mio. Træk på garantier stillet for salg af ejendomme. Omkostninger til ombygning, udlejning, salg og drift af selskabet, herunder omkostninger til indfrielse af gæld og øvrige forpligtelser.

50 3. Valg af bestyrelsesmedlemmer Forslag: Reg. revisor Henning Frost Studsgaard Direktør Henrik Østenkjær Lind Direktør Niels Jørgen Frank Direktør Tage Benjaminsen

51 4. Køb af egne aktier Generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til i en periode på fem år at lade selskabet erhverve egne aktier for en samlet værdi af maksimalt 10% af selskabets aktiekapital. Købskursen må maksimalt være indre værdi.

52 5. Valg af revisor Bestyrelsen indstiller, at PricewaterhouseCoopers, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab genvælges som selskabets revisor.

53 6. Eventuelt

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S tirsdag den 9. maj 2017, kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 2. maj 2018 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S 13. maj 2015 Investormeddelelse nr. 45 Side 1 af 5 Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 12. maj 2015, kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Dagsorden i følge vedtægterne:

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S 8. maj 2013 Investormeddelelse nr. 30 Side 1 af 4 Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 8. maj 2013 kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Dagsorden i følge vedtægterne:

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S 15. maj 2014 Investormeddelelse nr. 39 Side 1 af 4 Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 14. maj 2014 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Dagsorden i følge vedtægterne:

Læs mere

BERLIN III A/S Generalforsamling 14. oktober 2011

BERLIN III A/S Generalforsamling 14. oktober 2011 BERLIN III A/S Generalforsamling 14. oktober 2011 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse 3. Beslutning om anvendelse

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2017 blev behandlet og godkendt.

Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2017 blev behandlet og godkendt. Side 1 af 20 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2017 Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2017 blev behandlet

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 29. april 2014 Fondsbørsmeddelelse nr. 128 Side 1 af 19 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse. År 2012, den 29. oktober kl. 13:00, afholdtes ordinær generalforsamling i Berlin High End A/S, CVR nr. 29195692, hos Nielsen Nørager Advokatpartnerselskab, Frederiksberggade 16, 1459 København K. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2018 blev behandlet og godkendt.

Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2018 blev behandlet og godkendt. Side 1 af 20 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport blev behandlet og godkendt.

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 21. april 2015 Fondsbørsmeddelelse nr. 138 Side 1 af 17 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7 Hoved- og nøgletal Hovedtal (t.kr.) 2006 2005 2005 Resultatopgørelse Resultat af udlejning 251 74 897 Avance ved salg af lejligheder

Læs mere

VICTOR INTERNATIONAL A/S

VICTOR INTERNATIONAL A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Meddelelse nr. 2015/04 27. april 2015 4 sider inkl. denne Fondsbørsmeddelelse nr. 4-2015 Referat af ordinær generalforsamling i Victor International

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 5. april 2018 Fondsbørsmeddelelse nr. 170 Side 1 af 18 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 21. april 2016 Fondsbørsmeddelelse nr. 150 Side 1 af 18 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 6. april 2017 Fondsbørsmeddelelse nr. 159 Side 1 af 17 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 23. oktober 2018

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 23. oktober 2018 Velkommen Ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. oktober 2018 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

NOLSØE GRUPPEN A/S. Årsrapport 1. oktober december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

NOLSØE GRUPPEN A/S. Årsrapport 1. oktober december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den NOLSØE GRUPPEN A/S Årsrapport 1. oktober 2011-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/04/2013 Bjarne Bruun Sørensen Dirigent Side 2 af 13

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

DANSKE SHARE INVEST III ApS

DANSKE SHARE INVEST III ApS DANSKE SHARE INVEST III ApS Værkmestergade 25, 14 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/05/2016

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 24. oktober 2017

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 24. oktober 2017 Velkommen Ordinær generalforsamling Tirsdag den 24. oktober 2017 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder godkendelse

Læs mere

SANCHEZ MOGENSEN HOLDING ApS

SANCHEZ MOGENSEN HOLDING ApS SANCHEZ MOGENSEN HOLDING ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2015 Jens Rye-Andersen Dirigent (Urevideret)

Læs mere

Generalforsamling Scandinavian Properties A/S. 29. april 2011

Generalforsamling Scandinavian Properties A/S. 29. april 2011 Generalforsamling Scandinavian Properties A/S 29. april 2011 1 Dagsorden a) Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år b) Fremlæggelse af revideret årsrapport til godkendelse og

Læs mere

Ordinær generalforsamling, d. 29. april 2019

Ordinær generalforsamling, d. 29. april 2019 Ordinær generalforsamling, d. 29. april 2019 Dagsorden til ordinær generalforsamling 1. Bestyrelsens beretning om selskabets forhold i 2018 2. Fremlæggelse af årsrapport samt eventuelt koncernregnskab

Læs mere

Ejendomsselskabet Herlev Hovedgade 125 ApS. CVR-nr Årsrapport. 1. januar december 2017

Ejendomsselskabet Herlev Hovedgade 125 ApS. CVR-nr Årsrapport. 1. januar december 2017 Ejendomsselskabet Herlev Hovedgade 125 ApS CVR-nr. 34 20 34 07 Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Havnegade 39 1058 København K Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S

Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S CVR-nr. 12 01 16 28 Årsrapport 2013/14 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25. november 20 14 dirigent Jan Leth

Læs mere

Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S

Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S Ejendomsselskabet Rosengården af Skalborg A/S c/o Lønberg & Leth Christensen Advokatfirma, 1263 København K CVR-nr. 12 01 16 28 Årsrapport 2014/15 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013 Hovedkvarter: Sydvestvej 21 DK-2600 Glostrup Telefon:+45 7025 2223 Telefax:+45 7025 0223 Bank: Danske Bank CVR.Nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

KRISTENSEN PARTNERS III A/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR

KRISTENSEN PARTNERS III A/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR KRISTENSEN PARTNERS III A/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR. 31 05 38 38 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 2015 Påtegninger Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors erklæringer 5 Moderselskabsoplysninger 7 Ledelsesberetning

Læs mere

Velkommen til V l e k l o k m o men e n ti t l i G n e e n r e al a f l o f r o sam a li l ng g i Prim i e e O f O f f i f c i e c e A /S

Velkommen til V l e k l o k m o men e n ti t l i G n e e n r e al a f l o f r o sam a li l ng g i Prim i e e O f O f f i f c i e c e A /S Velkommen til Velkommen til Generalforsamling i Prime Office A/S Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning v/bestyrelsesformand Flemming Lindeløv. 3. Fremlæggelse af årsregnskab

Læs mere

P.O.K. Holding ApS CVR-nr

P.O.K. Holding ApS CVR-nr P.O.K. Holding ApS CVR-nr. 21 27 62 35 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20. februar 2014. Per Oddershede Kanstrup Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

10. DECEMBER 2011 A/S

10. DECEMBER 2011 A/S 10. DECEMBER 2011 A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/04/2015 Ibbi Kaas Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

CAMOLA HOLDING ApS. Røde Banke Fredericia. Årsrapport 1. januar december 2015

CAMOLA HOLDING ApS. Røde Banke Fredericia. Årsrapport 1. januar december 2015 CAMOLA HOLDING ApS Røde Banke 99 7000 Fredericia Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2016 Erling Christensen

Læs mere

PLS 1 ApS. Busbjergvej Bjerringbro. Årsrapport 1. oktober september 2016

PLS 1 ApS. Busbjergvej Bjerringbro. Årsrapport 1. oktober september 2016 PLS 1 ApS Busbjergvej 85 8850 Bjerringbro Årsrapport 1. oktober 2015-30. september 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/02/2017 Peter Lykke Sørensen

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 14. maj 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 112 Side 1 af 26 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Selskabet er et holdingselskab uden ansatte medarbejdere. Royal Scandinavia A/S afhændede dattervirksomheder med egentlig aktivitet i 2012 og 2013.

Selskabet er et holdingselskab uden ansatte medarbejdere. Royal Scandinavia A/S afhændede dattervirksomheder med egentlig aktivitet i 2012 og 2013. LEDELSESBERETNING Aktivitet Selskabet er et holdingselskab uden ansatte medarbejdere. Royal Scandinavia A/S afhændede dattervirksomheder med egentlig aktivitet i 2012 og 2013. Årets resultat, der udviser

Læs mere

MESBALLE EJENDOM ApS. Kantorparken Risskov. Årsrapport 1. juli juni 2018

MESBALLE EJENDOM ApS. Kantorparken Risskov. Årsrapport 1. juli juni 2018 MESBALLE EJENDOM ApS Kantorparken 35 8240 Risskov Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/10/2018 Anders Hjortshøj Dirigent

Læs mere

NORDSTRAND HUSE ApS. H.C. Lumbyes Gade København Ø. Årsrapport 1. januar december 2017

NORDSTRAND HUSE ApS. H.C. Lumbyes Gade København Ø. Årsrapport 1. januar december 2017 NORDSTRAND HUSE ApS H.C. Lumbyes Gade 51 2100 København Ø Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Jesper

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato:

Generalforsamlingsprotokollat Dato: Generalforsamlingsprotokollat Dato: 24-05-2013 Den 24. maj 2013, klokken 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling i (CVR nr.3338 6095) på selskabets adresse, 1.sal,. Den ordinære generalforsamling havde

Læs mere

PEST ApS Mammen Byvej 32, Mammen, 8850 Bjerringbro

PEST ApS Mammen Byvej 32, Mammen, 8850 Bjerringbro Agerlandsvej 1 8800 Viborg Tlf. 86 62 92 22 Fax 86 62 93 75 E-mail: uw@uw.dk Netværk:RevisorGruppen Danmark PEST ApS Mammen Byvej 32, Mammen, 8850 Bjerringbro CVR-nr. 33 95 47 51 Årsrapport 1. januar -

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø Danmark SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015 Årsrapport for 2014 Bestyrelse og direktion har

Læs mere

Aage og Johanne Louis- Hansen ApS. Årsrapport for 2015

Aage og Johanne Louis- Hansen ApS. Årsrapport for 2015 Aage og Johanne Louis- Hansen ApS GL. Strandvej 22A, 2990 Nivå Årsrapport for 2015 (regnskabsår 17/4-30/9) CVR-nr. 36 71 78 82 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til direktør Kent Hoeg Sørensen eller controller Christian Holmgreen (tel ).

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til direktør Kent Hoeg Sørensen eller controller Christian Holmgreen (tel ). 9. april 2015 Investormeddelelse nr. 43 Side 1 af 1 Årsrapport for 2014 Bestyrelsen for Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor selskabets årsrapport for regnskabsåret 2014

Læs mere

PS Holding Viborg ApS CVR-nr

PS Holding Viborg ApS CVR-nr Agerlandsvej 1 8800 Viborg Tlf. 86 62 92 22 Fax 86 62 93 75 E-mail: uw@uw.dk Netværk:RevisorGruppen Danmark PS Holding Viborg ApS CVR-nr. 31 59 89 23 Årsrapport 1. oktober 2013-30. september 2014 Årsrapporten

Læs mere

Esbjerg Ugeavis Fond Årsrapport for 2013

Esbjerg Ugeavis Fond Årsrapport for 2013 Esbjerg Ugeavis Fond Årsrapport for 2013 CVR-nr. 77 44 45 13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 9 /5 2014 Holger Refslund Dirigent Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

WAGNER HOLDING AALBORG 2 ApS

WAGNER HOLDING AALBORG 2 ApS WAGNER HOLDING AALBORG 2 ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/03/2015 Sven Wagner Pedersen Dirigent Side

Læs mere

Investeringsselskabet af 19/ ApS. Årsrapport 2011/12. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling.

Investeringsselskabet af 19/ ApS. Årsrapport 2011/12. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Englandsgade 25 Postboks 200 5100 Odense C Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø A.J. Aamund A/S Fruebjergvej 3, 2100 København Ø CVR-nr. 11 80 15 36 Årsrapport 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10. maj 2016. Hans Christoffersen

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

VEDTÆGTER NRW II A/S

VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er NRW II A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Gentofte Kommune. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

FISKER+ UDLEJNING ApS

FISKER+ UDLEJNING ApS FISKER+ UDLEJNING ApS Årsrapport 4. december 2012-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/05/2014 Anders Fisker Jørgensen Dirigent Side 2

Læs mere

COVIDIEN VII (DENMARK) ApS

COVIDIEN VII (DENMARK) ApS COVIDIEN VII (DENMARK) ApS Arne Jacobsens Allé 17, 7 2300 København S Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/03/2016

Læs mere

FAMILIEN ANDRÈS ApS Årsrapport for 2013/14

FAMILIEN ANDRÈS ApS Årsrapport for 2013/14 FAMILIEN ANDRÈS ApS Årsrapport for 2013/14 (regnskabsår 1/4-31/3) CVR-nr. 33 25 04 36 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 4 /7 2014 Jøren Andrés Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Chr. Olesen Finans ApS. Årsrapport for 2015/16

Chr. Olesen Finans ApS. Årsrapport for 2015/16 Chr. Olesen Finans ApS Fjerritslevvej 9, Aggersund, 9670 Løgstør Årsrapport for 2015/16 (regnskabsår 1/5-30/4) CVR-nr. 28 33 23 19 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr. 67 10 52 14 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18. september 2013. Grete Wiemann Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

GEONA DK A/S. Farverhus Aabenraa. Årsrapport 1. juli juni 2015

GEONA DK A/S. Farverhus Aabenraa. Årsrapport 1. juli juni 2015 GEONA DK A/S Farverhus 27 6200 Aabenraa Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/10/2015 Flemming Bøgsted Dirigent Side

Læs mere

CRUISE I A/S. Sundkrogsgade København Ø. Årsrapport 1. januar december 2015

CRUISE I A/S. Sundkrogsgade København Ø. Årsrapport 1. januar december 2015 CRUISE I A/S Sundkrogsgade 7 2100 København Ø Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/05/2016 Palle Nordahl Dirigent

Læs mere

PLS 1 ApS. Busbjergvej Bjerringbro. Årsrapport 1. oktober september 2015

PLS 1 ApS. Busbjergvej Bjerringbro. Årsrapport 1. oktober september 2015 PLS 1 ApS Busbjergvej 85 8850 Bjerringbro Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/02/2016 Peter Lykke Sørensen

Læs mere

KBS HOLDING HEDENSTED ApS

KBS HOLDING HEDENSTED ApS KBS HOLDING HEDENSTED ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13/12/2013 Kenneth Sørensen Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk:

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk: Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. halvår 2011

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. halvår 2011 Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

B 73 INVEST ApS. Rosenbakken Grenaa. Årsrapport 1. januar december 2015

B 73 INVEST ApS. Rosenbakken Grenaa. Årsrapport 1. januar december 2015 B 73 INVEST ApS Rosenbakken 17 8500 Grenaa Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/05/2016 Mogens Nitschke Dirigent

Læs mere

ASL 4 INVEST ApS. OBS: Dette er et udkast af årsrapporten. For at færdiggøre indberetningen til EogS skal du gøre følgende:

ASL 4 INVEST ApS. OBS: Dette er et udkast af årsrapporten. For at færdiggøre indberetningen til EogS skal du gøre følgende: OBS: Dette er et udkast af årsrapporten. For at færdiggøre indberetningen til EogS skal du gøre følgende: 1. 2. 3. Først afslutte indtastningen af årsrapporten. Det gør du på den sidste side under punktet

Læs mere

ABCD KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads København Ø

ABCD KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads København Ø KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Amerika Plads 38 2100 København Ø Telefon 70 70 77 60 www.kpmg.dk CVR-nr. 25 57 81 98 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Jan Hammer Holding ApS. Årsrapport for 2012

Jan Hammer Holding ApS. Årsrapport for 2012 Jan Hammer Holding ApS Hagelskærvej 9, 7400 Herning CVR-nr. 26 60 09 44 Årsrapport for 2012 11. regnskabsår Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Core Bolig IV Investorkommanditaktieselskab. Årsrapport for 2015

Core Bolig IV Investorkommanditaktieselskab. Årsrapport for 2015 Core Bolig IV Investorkommanditaktieselskab nr. 6 Skoubogade 1, 2., 1158 København Årsrapport for 2015 CVR-nr. 36 41 13 41 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 1 af 12 Delårsrapport for 1. halvår 2017 Victoria Properties A/S i venteposition før ny aktivitet igangsættes. Perioderegnskabet i overskrifter Koncernen realiserede et resultat før skat på DKK -0,5 mio.

Læs mere

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg Årsrapport 2012 M. Sørensen Holding ApS Dyrehavevej 24 2930 Klampenborg CVR nr. 28866992 Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, 2. 6700 Esbjerg Fremlagt og

Læs mere

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 Holdingselsk Grangaard A 7300 Jelling 35875379 HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/2 2015 APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 25. oktober 2016 kl Velkommen

Ordinær Generalforsamling 25. oktober 2016 kl Velkommen Ordinær Generalforsamling 25. oktober 2016 kl. 11.00 Velkommen Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder godkendelse

Læs mere

REKA Byudvikling ApS Reesens Vej Varde CVR-nr Årsrapport

REKA Byudvikling ApS Reesens Vej Varde CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk REKA Byudvikling ApS Reesens Vej 2 6800 Varde

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

AKTIE & VALUTAINVEST ApS

AKTIE & VALUTAINVEST ApS AKTIE & VALUTAINVEST ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/03/2014 Michael Greisholm Dirigent Side 2 af 14

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes:

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes: Til aktionærer i Aalborg, den 4. maj 2019 Indkaldelse til Generalforsamling i Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i, der afholdes: Torsdag, den 20. maj 2019 klokken 9:00 Generalforsamlingen

Læs mere

Ejendomsselskabet Nordtyskland 1. 3. kvartal 2013 og budget 2014

Ejendomsselskabet Nordtyskland 1. 3. kvartal 2013 og budget 2014 1. 3. kvartal og budget 2014 Regnskabsrapport for 1. 3. kvartal Det ordinære overskud for perioden er 7,9 mio. EUR, hvilket er det samme som det budgetterede. Lejeindtægterne er 29,3 mio. EUR, hvilket

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2018 31. marts 2019 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

DT BOLIG ØRBÆKSVEJ ApS

DT BOLIG ØRBÆKSVEJ ApS DT BOLIG ØRBÆKSVEJ ApS Smakkegårdsvej 217 2820 Gentofte Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/01/2018 David Tranberg

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

A/S REVISION HATTING REGISTRERET REVISIONSSELSKAB

A/S REVISION HATTING REGISTRERET REVISIONSSELSKAB A/S REVISION HATTING REGISTRERET REVISIONSSELSKAB Storegade 37 8700 Horsens Årsrapport 1. maj 2015-30. april 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/09/2016

Læs mere

GEONA DK A/S. Farverhus Aabenraa. Årsrapport 1. juli juni 2016

GEONA DK A/S. Farverhus Aabenraa. Årsrapport 1. juli juni 2016 GEONA DK A/S Farverhus 27 6200 Aabenraa Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/11/2016 Flemming Bøgsted Dirigent Side

Læs mere

Kochsvej 30 ApS. Paradisåsen Holte. CVR-nr Årsrapport for 2017

Kochsvej 30 ApS. Paradisåsen Holte. CVR-nr Årsrapport for 2017 Kochsvej 30 ApS Paradisåsen 4 2840 Holte CVR-nr. 37 57 40 90 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25. april 2018 Thomas Lindberg dirigent

Læs mere

Udlodnings- og tilbagekøbsprogram samt afholdelse af ekstraordinær generalforsamling

Udlodnings- og tilbagekøbsprogram samt afholdelse af ekstraordinær generalforsamling Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Elektronisk fremsendelse Fondsbørsmeddelelse 04/2007 Silkeborg, den 6. februar 2007 Udlodnings- og tilbagekøbsprogram samt afholdelse af ekstraordinær

Læs mere

MG Holding Jebjerg ApS CVR-nr

MG Holding Jebjerg ApS CVR-nr Agerlandsvej 1 8800 Viborg Tlf. 86 62 92 22 Fax 86 62 93 75 E-mail: uw@uw.dk Netværk:RevisorGruppen Danmark MG Holding Jebjerg ApS CVR-nr. 34 72 32 73 Årsrapport 12. oktober - 31. december 2012 Årsrapporten

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR. 32662498 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Varme A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SESKABETS FORMÅL

Læs mere

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52 Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Service-Løn A/S Bugattivej 8, 7100 Vejle Årsrapport for 2011 CVR-nr. 10 01 64 52 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2016

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2016 Side 1 af 27 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2016 Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2016 blev behandlet

Læs mere

GRIFFIN BONDS II NRW A/S

GRIFFIN BONDS II NRW A/S GRIFFIN BONDS II NRW A/S HALVÅRSRAPPORT 2006/2007 BONDS II NRW A/S Indholdsfortegnelse Halvårsrapport 31. december 2006 2 Resultatopgørelse for perioden 1. juli 2006-31. december 2006 3 Balance 31. december

Læs mere

SETHI EJENDOMME III ApS

SETHI EJENDOMME III ApS SETHI EJENDOMME III ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05/2014 Faisel Sethi Dirigent Side 2 af 11 Indhold

Læs mere

Christiansgården Holding P/S

Christiansgården Holding P/S c/o Lægernes Pensionskasse Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg CVR-nr. 30523768 Årsrapport for 2014 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

NORDRE PAKHUSVEJ 1 BYG ApS

NORDRE PAKHUSVEJ 1 BYG ApS NORDRE PAKHUSVEJ 1 BYG ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/06/2014 Per Frost Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

CEMAT A/S EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. 24. oktober 2016

CEMAT A/S EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. 24. oktober 2016 CEMAT A/S EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 24. oktober 2016 Kort introduktion af Abdelmottaleb Doulan Adm. direktør for Cemat A/S og Cemat'70 (og Topsil Semiconductors Sp Z. O.O., Poland) 2 Balance aktiver

Læs mere

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

VESTERGAARD VVS ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den VESTERGAARD VVS ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2013 Niels Knud Vestergaard Dirigent Side 2 af 11

Læs mere