Referat af ordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub 1921 torsdag den 23. februar 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub 1921 torsdag den 23. februar 2017"

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub 1921 torsdag den 23. februar 2017 Dagsorden for den ordinære generalforsamling er følgende: 1) Valg af dirigent 2) Aflæggelse af beretning a) Formanden aflægger beretning b) Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse c) Afdelingsformændene aflægger beretning d) Eventuelle andre udvalg aflægger beretning i) Forældreforeningen ii) 100 årsjubilæumsudvalget iii) Orientering om status fra Lyngby Boldklub A/S 3) Behandling af indkomne forslag a) Der er ikke indkommet nogen forslag 4) Valg af hovedbestyrelse, jf. 8 Hovedbestyrelsen indstiller følgende : Nicolai Tofte Holm formand (ikke på valg) Mogens Lundsberg næstformand (på valg ønsker genvalg) Jan Lottrup Jonasson kasserer (på valg ønsker genvalg) Mats W. Hansen sekretær (ikke på valg) Magnus Gary (ønsker genvalg) Jesper Clausen (ønsker genvalg) Hans L. Hansen (ønsker genvalg) Lars Castenschiold (ønsker genvalg) Nicolai Høgenhav Hoffmann (ønsker valg som suppleant) Forældreforeningens formand Josephine af Rosenborg er derudover født medlem af bestyrelsen 5) Valg af revisorer, jf. 10 (ikke på valg) 6) Eventuelt

2 Referat af ordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub 1921 torsdag den 23. februar 2017 Generalforsamlingen startede med et minuts stilhed for: Janni Rosendal, Franz Füchsel og Steen Johansen. 1) Valg af dirigent Dennis Holm Pedersen blev valgt som dirigent og kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2) Aflæggelse af beretning a) Formanden aflægger beretning Der har været et godt samarbejde i bestyrelsen, og der har ikke været de store udfordringer det sidste år. Der er sket en klar fremgang over de sidste par år, og der er også kommet godt styr på økonomien, så fokus i endnu større grad kan rettes mod klubbens udvikling. Dette betyder blandt andet, der i øjeblikket er fokus på ungsenior, pigefodbolden og et sportsligt udvalg. Der har desuden været et godt samarbejde med A/S i det daglige. Vi sætter fortsat kr. til side hvert år frem til vores 100 års-jubilæum. Der er derudover nedsat et udvalg, som kan begynde at undersøge, hvordan jubilæet kan fejres. Dette præsenteres senere. Foreningslivet er i øjeblikket under pres fra omverdenen. Dette gælder eksempelvis skoler, som forventer, vi kan hjælpe med idrætsundervisningen. Dette giver en udfordring, da vi er baseret på frivillig arbejdskraft. Vi har kunnet imødekomme forventningerne i et vist omfang, da vi har et set up med flere ansatte. Dette set up betyder desværre også, der er mange nye medlemmer, som forventer, de kan kræve mere, end en forening normalt kan levere. Claus Frank-Nielsen har valgt at opsige sin stilling i løbet af Vi er glade for den måde, Claus har håndteret det på. Der har været god tid til at finde den rigtige afløser. Bestyrelsen nedsatte et ansættelsesudvalg, som har haft møder med stort set alle cheftrænere samt andre nøglepersoner, for at skabe rammerne for, hvad en ny person skulle ansættes til. Den sportslige leder har blandt andet til opgave at skabe rammerne for, hvordan alle de frivillige selv kan løse diverse udfordringer i hverdagen. Steen Gleie er ansat pr. 1. januar. Vi skal ikke til at revolutionere børnefodbolden, men skal derimod til at have nye fokuspunkter, herunder ungdomsfodbolden. Nicolai takkede til sidst administrationen, som er med til at løse mange opgaver i hverdagen. iii) Orientering om status fra Lyngby Boldklub A/S Torben Jensen A/S oplever, der er et godt dagligt samarbejde med Mange forstår ikke helt, hvad der foregår i A/S. Siden HF har overtaget A/S, har Dennis Poulsen været direktør, frem til han desværre blev syg i august. Dennis har været en god direktør i klubben. I dag er der en midlertidig direktør, og klubben ledes til daglig af en ledelsesgruppe, hvilket fungerer rigtig godt.

3 Det har været et år, hvor A/S og HF har været meget i medierne. HF er i gang med en fase, hvor klubben skal sælges til nogen, som kan hjælpe med at føre klubben videre. HF har brugt ca. 40 millioner siden de overtog klubben. Der er nu kommet styr på de indre linjer, så klubben er klar til at blive overtaget. Der er i øjeblikket forhandlinger med investorer fra udlandet. Der er mange henvendelser, blandt andet fra Kina, Dubai, USA, England, Østrig mv. HF håber at finde den rigtige køber inden sommer. Klubben skal sælges til nogen, der har stor viden omkring talentudvikling og lignende. HF kapitaliserer klubben i øjeblikket, så en ny ejer ikke skal komme flere penge i klubben til at starte med. Der er penge i klubben til , men der vil løbende blive tilført penge. På spillersiden er der skabt et godt hold, hvilket tabellen viser. Klubben har ikke købt nogle af de seneste spillere, da alle har været transferfrie. Der er eksempelvis spillere i klubben, som kunne få flere penge andre steder, men foretrækker at spille i Lyngby. David Nielsen er god til at skabe positiv energi. Derudover har han været god til at finde ud af, hvilke personer der skal være omkring ham. Derfor er der en god stab omkring holdet. Spørgsmål: Har man ændret strategi i forhold til tidligere, hvor man ønskede, klubben skulle have en bred ejerkreds? Svar: Det er korrekt, der er ændret strategi. Årsagen er, der ikke var stor nok tilslutning til at købe sig ind i klubben på daværende tidspunkt. Spørgsmål: Der har tidligere været meldt en del ud omkring BPP (Business Partner Projekt), men det hører man ikke så meget om mere. Svar: BPP findes stadigvæk, men er ændret en lille smule. Det må konstateres, der har været indgået aftaler med partnere, som LB A/S ikke har kunne leve op til. Dette førte til stor utilfredshed, og der skulle derfor ryddes op. Koncepten er stadig levende. Spørgsmål: Hvad er det DBU ikke forstår omkring A/S? Svar: DBU har blandt andet stillet spørgsmål ved, hvorfor der kan tilføres kapital til A/S, når HF har haft dårlige regnskaber. HF har dårlige regnskaber, da de har valgt at sætte alle deres aktiver til 0, da det er svært at vurdere, hvilken værdi eksempelvis LB A/S har. HF får dog mange penge ind i øjeblikket, hvilket er årsagen til, at der LB A/S kan tilføres kapital. Det afholdes løbende møder med DBU. Spørgsmål: Hvad er strategien bag løbende kapitaltilførsel i stedet for én stor? Svar: Så er der løbende opmærksomhed omkring, at HF har penge, og klubben får opmærksomhed. Spørgsmål: Er pengene sat af hos HF? Svar: Ja, det er de. Kommentar: det virker til at strategien begynder at virke. iv) Sportslig leder Steen Gleie aflægger beretning Steen præsenterede kort sig selv, hvor han blandt andet fortalte, han kommer fra et koordinatorjob i DBU omkring U17/U19 landsholdene.

4 Steen fortalte herefter om sine første indtryk af klubben, hvor der er rigtig mange frivillige og mange aktive spillere. Derudover er der en god organisation, så vi kan have gang i mange ting af gangen. Her og nu skal der blandt andet fokuseres på, hvordan vi kan skabe et godt miljø for ungdomsspillerne, så de også bliver og spiller seniorfodbold i klubben. Derudover vil vi gerne prioritere pigefodbolden lidt mere. Vi skal i første omgang se, om vi kan få flere pigespillere til klubben. Herudover skal der sættes nogle ord på den gennemgående spilfilosofi i klubben, da mange træner og agerer ud fra den, men den er ikke skrevet ned. Slutteligt viste Steen en liste med mulige projekter på længere sigt, som pt. blot er tanker/ forestillinger om, hvad der kan ske. Dette gælder eksempelvis et udvidet skolesamarbejde, trænerakademi, fodbold fitness mv. Kommentar: der er lavet en test som viser, børn præsterer bedre i skolen, hvis de også er aktive med eksempelvis fodbold. b) Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse Regnskab Det har været et godt regnskabsår. Der har været en lille stigning i kontingentindtægter, og kommunetilskuddet er mod forventning ikke faldet. Sponsortilskud, tipsmidler og elitetilskud er faldet, hvilket blandt andet skyldes, A/S har taget mere over til sig. Lønudgifterne er faldet, da nogle trænere har givet afkald på tidligere optjent godtgørelse. Der har været større udgifter til rekvisitter og materialer. Dette er et bevidst valg. Der er ikke brugt så mange penge på kurser, som vi gerne ville. Spørgsmål: Hvor stor en ejerandel har 1921 i A/S Svar: Ejerandel på 1,7 % pr. 30/6 /2106 = aktier. Ejerandelen bliver mindre for hver kapitalindsprøjtning. Der er ikke nogen mellemværende fra 2015 og 2016 mellem A/S og Regnskabet blev godkendt. Budgettet Der er budgetteret med mindre end Blandt andet regner vi med at få mindre fra Skat og kommunen, men samtidig er der flyttet mere ungdomselite over i A/S. Der vil være øgede trænerudgifter, da vi ikke igen kan forvente, at nogle trænere giver afkald på deres godtgørelse. Derudover er det prioriteret at bruge lidt flere penge på tilskud til ture, stævner og lignende. Herunder også trænerkurser. Der er budgetteret med et underskud på kr., da vi har haft et større overskud end forventet i år og gerne vil have pengene tilbage til medlemmerne. Der er ikke budgetteret med kontingentstigninger i 2017.

5 c) Afdelingsformændene aflægger beretning - pigeafdelingen v Magnus Gary Ambitionerne for pigeafdelingen Lyngby Boldklub er en forening, der skal tilbyde fodbold bredt i Lyngby-Taarbæk kommune. Dette indebærer, at vi vil have et tilbud til piger og kvinder, som ønsker at spille fodbold. LB1921 vil gerne tilbyde et seriøst trænings- og kamptilbud for de piger, som gerne måtte ønske dette. Dette tilbud indeholder høj kvalitet i træningen og et differentieret tilbud til pigerne og kvinderne. Langsigtet mål for pigeafdelingen Holdene skal have seriøs træning, og der skal være et tilbud for piger og kvinder, der gerne vil konkurrere, men også gerne et tilbud til de piger, for hvem fodbold skal være et samlingspunkt og give mulighed for at kunne være aktive og dyrke motion. Det anses for vigtigt, at de ældste piger i ungdomsafdelingen kan knyttes til seniorafdelingen og få et tilbud om træning hos kvindesenior. Kvindesenior skal være en blanding af spillere fra egne rækker og spillere fra f.eks. uddannelsesinstitutioner i området. Det er vigtigt, at spillerne i de respektive årgange lærer respekt for andre årgange og kan træne både op og ned i årgangene, uden at trygheden mistes. - Seniorafdelingen v Daniel Folman Daniel har været i klubben ca. 11 år og har været træner i 5 år. Der er en dynamisk seniorafdeling, hvor vi har to hold. Vi har valgt at bruge begrebet konkurrencehold, hvilket medfører nogle krav til spillerne. Ca. 45 spillere vi kunne godt være flere, men har desværre ikke faciliteterne til at tage flere ind. Vi ser frem til det kommende ungseniorprojekt. Det er så småt startet op sidste år med blandet succes. - Oldboysforeningen v Peter Packness 120 aktive medlemmer, som spiller hele året rundt. Der findes 9 hold under Oldboysforeningen. Ca spillere til hver lørdagstræning. Andre aktiviteter er blandt andet at stå i Ulvedalene. Det er derfor muligt at søge tilskud til aktiviteter. Det er dog en forudsætning, man også selv bidrager til aktiviteten. I 2016 har der ikke været særlig stor søgning. Der er søgt fra fire grupper allerede i år, hvor der er givet tilskud for i alt ca kr. d) Eventuelle andre udvalg aflægger beretning i) Forældreforeningen Der findes en forældrebod til Superligakampene, hvor der forsøges at skabe lidt indtægt, som kan bruges til at støtte i klubben. Der kan godt bruges lidt mere hjælp. ii) 100 årsjubilæumsudvalget Jakob Jermiin og Kim Rolsted

6 Der er etableret en selvudnævnt arbejdsgruppe efter sidste generalforsamling. Målet med arbejdsgruppen er at hjælpe til, vi kan afholde århundredets bedste jubilæumsarrangement, som med LB1921 i spidsen favner kommunen og lokalsamfundet. Alle er velkommen til at deltage i arbejdsgruppen og kan komme i kontakt med gruppen via kontakt@lb100.dk. Derudover var der en kort gennemgang af, hvordan året 2021 kan se. Dette indebærer både festlige indslag, kommunale aktiviteter, fodboldrelaterede aktiviteter og meget andet. Gruppen er fortsat i gang med idegenerering. 3) Behandling af indkomne forslag a) Der er ikke indkommet nogen forslag 4) Valg af hovedbestyrelse, jf. 8 Hovedbestyrelsen indstiller følgende: Nicolai Tofte Holm formand (ikke på valg) Mogens Lundsberg næstformand (på valg ønsker genvalg) - genvalgt Jan Lottrup Jonasson kasserer (på valg ønsker genvalg) - genvalgt Mats W. Hansen sekretær (ikke på valg) Magnus Gary (ønsker genvalg) - genvalgt Jesper Clausen (ønsker genvalg) - genvalgt Hans L. Hansen (ønsker genvalg) - genvalgt Lars Castenschiold (ønsker genvalg) - genvalgt Nicolai Høgenhav Hoffmann (ønsker valg som suppleant) - valgt Forældreforeningens formand Josephine af Rosenborg er derudover født medlem af bestyrelsen 5) Valg af revisorer, jf. 10 (ikke på valg) 6) Eventuelt Der var ikke noget under eventuelt.

7 Dette dokument er underskrevet af nedenstående parter, der med deres underskrift har bekræftet dokumentets indhold samt alle datoer i dokumentet. Dennis Anton Holm Pedersen Dirigent Mats Werner Hansen Sekretær Underskrevet med privat NemID PID: Tidspunkt for underskrift: kl.: 08:23:33 Underskrevet med privat NemID PID: Tidspunkt for underskrift: kl.: 02:02:10 Nicolai Tofte Holm Formand Underskrevet med privat NemID PID: Tidspunkt for underskrift: kl.: 09:32:37 Dette dokument er underskrevet med esignatur. Dokumentet er forseglet og tidsstemplet af uvildig og betroet tredjepart. Indlejret i dokumentet er det originale aftaledokument og et signeret dataobjekt for hver underskriver. Det signerede dataobjekt indeholder en matematisk hashværdi beregnet på det originale aftaledokument, så det altid kan påvises, at det er lige netop dette dokument der er underskrevet. Der er dermed altid mulighed for at validere originaliteten og gyldigheden af underskrifterne og disse kan altid løftes som bevisførelse. Signaturen er OCES-certificeret og overholder derfor alle offentlige anbefalinger og lovgivninger for digitale signaturer. Med esignaturs OCES - certificerede løsning sikres det, at alle danske og europæiske lovgivninger bliver overholdt i forhold til personfølsomme oplysninger og gyldige digitale signaturer. Ønsker du mere information om digitale dokumenter underskrevet med esignatur, kan du besøge vores videnscenter på

Referat af ordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub tirsdag den 23. februar 2016

Referat af ordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub tirsdag den 23. februar 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub tirsdag den 23. februar 2016 Dagsorden: Dagsorden for den ordinære generalforsamling er følgende: 1) Valg af dirigent 2) a) b) c) d) e) Formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i A/B Nørrebrogade 108 Som blev afholdt i fælleslokalet, Nørrebrogade 108. Torsdag, den 27. april 2017, kl. 18.00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Sponsoraftale. Ventetider i region Nordjylland. 1. Parter. Mellem AbbVie A/S. AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden )

Sponsoraftale. Ventetider i region Nordjylland. 1. Parter. Mellem AbbVie A/S. AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden ) Sponsoraftale Ventetider i region Nordjylland 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Psoriasisforeningen Blekinge Boulevard

Læs mere

En Chance til Lasse. Regnskab for indsamling til "En Chance til Lasse" Indsamlingregnskab 1. marts februar 2017

En Chance til Lasse. Regnskab for indsamling til En Chance til Lasse Indsamlingregnskab 1. marts februar 2017 Regnskab for indsamling til "En Chance til Lasse" Indsamlingregnskab 1. marts 2016-28 februar 2017 J.nr.: 16-920-01332 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger: Regnskabspåtegning 2 Den uafliængige revisors

Læs mere

Donationskontrakt. Parter Mellem AbbVie A/S Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden ) medundertegnede

Donationskontrakt. Parter Mellem AbbVie A/S Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden ) medundertegnede Donationskontrakt Parter Mellem AbbVie A/S Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Odense Universitetshospital Hæmatologisk afdeling X Kløvervænget 19, opgang

Læs mere

Sponsoraftale Deltagelse i HCV Seminar i Paris

Sponsoraftale Deltagelse i HCV Seminar i Paris Sponsoraftale Deltagelse i HCV Seminar i Paris 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Brugernes Akademi Enghave Plads 6, 3.tv.

Læs mere

Sponsoraftale Facebook-kampagne om HS

Sponsoraftale Facebook-kampagne om HS Sponsoraftale Facebook-kampagne om HS 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Patientforeningen HS Danmark Holmevej 24 2860

Læs mere

Sponsoraftale: Færdiggørelse af engelsk version af EHSF-folder

Sponsoraftale: Færdiggørelse af engelsk version af EHSF-folder Sponsoraftale: Færdiggørelse af engelsk version af EHSF-folder 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Patientforeningen HS

Læs mere

Sponsorsaftale. HS-awareness-aktiviteter Parter. Mellem AbbVie A/S. AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden )

Sponsorsaftale. HS-awareness-aktiviteter Parter. Mellem AbbVie A/S. AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden ) Sponsorsaftale HS-awareness-aktiviteter 2017 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Patientforeningen HS Danmark Holmevej

Læs mere

Donationskontrakt De Autoimmune på Folkemødet 2017

Donationskontrakt De Autoimmune på Folkemødet 2017 Parter Mellem (herefter kaldet Virksomheden ) Donationskontrakt De Autoimmune på Folkemødet 2017 medundertegnede De Autoimmune v/ Colitis-Crohn Foreningen Klingenberg 15 5000 Odense C Foreningen for Rygsøjlegigt

Læs mere

Sponsoraftale: SoMe-aktivering af SeSymptomerne.dk

Sponsoraftale: SoMe-aktivering af SeSymptomerne.dk Sponsoraftale: SoMe-aktivering af SeSymptomerne.dk 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) medundertegnede De Autoimmune v/ Colitis-Crohn Foreningen

Læs mere

Sponsoraftale Test for HCV ved Udsatte Legene 2017

Sponsoraftale Test for HCV ved Udsatte Legene 2017 Sponsoraftale Test for HCV ved Udsatte Legene 2017 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Brugernes Akademi Enghave Plads

Læs mere

Sponsoraftale Lancering af EHSF-patientfolderen

Sponsoraftale Lancering af EHSF-patientfolderen Sponsoraftale Lancering af EHSF-patientfolderen 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø herefter kaldet Virkso hede og medundertegnede Patientforeningen HS Danmark Holmevej 24

Læs mere

REVISIONSFIRMAET SVEND DØRFFER REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB SMEDEHOLM 13 C, 1. TV HERLEV - TLF CVR.

REVISIONSFIRMAET SVEND DØRFFER REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB SMEDEHOLM 13 C, 1. TV HERLEV - TLF CVR. REVISIONSFIRMAET SVEND DØRFFER REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB SMEDEHOLM 13 C, 1. TV. - 2730 HERLEV - TLF. 43 71 94 18 - CVR. NR 15 65 97 77 ÅRSRAPPORT 2016 Vestegnen Bolig ApS Taastrup Hovedgade 92,

Læs mere

Sponsoraftale Systematisk inddragelse af pårørende

Sponsoraftale Systematisk inddragelse af pårørende Sponsoraftale Systematisk inddragelse af pårørende 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Pårørende i Danmark v/formand Marie

Læs mere

Sponsoraftale s av er Videoprojekt o sy pto er og beha dli g.

Sponsoraftale s av er Videoprojekt o sy pto er og beha dli g. Sponsoraftale Videoprojekt o sy pto er og beha dli g 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø herefter kaldet Virkso hede og medundertegnede Brugernes Akademi Enghave Plads 6,

Læs mere

Sponsoraftale. De Autoimmune 2017 aktiviteter. 1. Parter. Mellem AbbVie A/S. AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden )

Sponsoraftale. De Autoimmune 2017 aktiviteter. 1. Parter. Mellem AbbVie A/S. AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden ) Sponsoraftale De Autoimmune 2017 aktiviteter 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) medundertegnede De Autoimmune v/ Colitis-Crohn Foreningen

Læs mere

BYGGEREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG

BYGGEREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG Ejd. nr. 41451 BYGGEREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 45 26 01 02 Fax 45 26 01 23 www.datea.dk Lokalkontor: Viby Centret 24 8260 Viby J. DATEA AS - et selskab

Læs mere

Sponsoraftale Aktivering del 2

Sponsoraftale Aktivering del 2 Sponsoraftale Aktivering del 2 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) medundertegnede De Autoimmune v/ Colitis-Crohn Foreningen Klingenberg 15

Læs mere

År 2017, 6. april, kl afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej på adressen

År 2017, 6. april, kl afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej på adressen Referat af ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej 20-24 År 2017, 6. april, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej 20-24 på adressen Hellerup Sejlklub - restauranten,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Skolehaven

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Skolehaven Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Skolehaven År 2017, den 23. maj, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Skolehaven på adressen Prøvehallen, porcelænstorvet 4 i multisalen.

Læs mere

Ejerforeningen Rosenoden referat af ekstraordinær generalforsamling

Ejerforeningen Rosenoden referat af ekstraordinær generalforsamling Side 1 af 3 Ejerforeningen Rosenoden referat af ekstraordinær generalforsamling 1. oktober 2015 kl. 19.00-21.00 på adressen Århusgade 103, 2100 København Ø Deltagere: Andre: Antony Ashton, Housing Group

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJEREFORENINGEN KÅLMARKEN. TORSDAG DEN 27. APRIL 2017, kl

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJEREFORENINGEN KÅLMARKEN. TORSDAG DEN 27. APRIL 2017, kl ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJEREFORENINGEN KÅLMARKEN TORSDAG DEN 27. APRIL 2017, kl. 19.00 Afviklet i aulaen

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af Generalforsamling 26. februar 2019

Referat af Generalforsamling 26. februar 2019 Referat af Generalforsamling 26. februar 2019 Dagsorden for Generalforsamlingen i Lyngby Boldklub 1921 Tirsdag den 26-02-2019, kl. 19.00 i Klubhuset på 2. sal med spisning fra kl. 18.15 1) Valg af dirigent

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. REFERAT København, 24. maj 2018 Ejendomsnummer 8-548 E/F Nordlyset ordinær generalforsamling Mødested: Hotel Adina Mødedato: tirsdag den 22. maj 2018 kl. 18.00 Fremmødte: Der var repræsenteret 46 af foreningens

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E

Referat af ordinær generalforsamling i. A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E Referat af ordinær generalforsamling i A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E Der blev den 14. december 2017 afholdt generalforsamling i vaskekælderen under Sankt Hans Gade 9E. 1. Valg af dirigent og referent. DAGSORDEN

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Afholdt tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19:00. Valby Kulturhus, Teatersalen på Valgårdsvej 4. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. REFERAT København, 24. maj 2017 Ejendomsnummer 8-548 E/F Nordlyset ordinær generalforsamling Mødested: Hotel Adina Mødedato: mandag den 22. maj 2017 kl. 18.00 Fremmødte: Der var repræsenteret 45 af foreningens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Tirsdag d. 18. april 2017 kl Husumgade 44 Baghuset

Tirsdag d. 18. april 2017 kl Husumgade 44 Baghuset @datea.dk Side 1 af 6 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt Tirsdag d. 18. april 2017 kl. 19.00 Husumgade 44 Baghuset Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d., kl. 19.00 Repræsenteret på generalforsamlingen var 2001 stemmeberettigede fordelingstal eller 23 lejligheder, heraf 168 i fordelingstal som fuldmagter,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2015, den 21. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København S, med følgende dagsorden.

Læs mere

Holdingselskabet Teak ApS Mjølnervej Åbyhøj. Årsrapport for 15. december december 2016 (Selskabets 1.

Holdingselskabet Teak ApS Mjølnervej Åbyhøj. Årsrapport for 15. december december 2016 (Selskabets 1. Aros statsautoriserede revisorer I/S CVR-nr. 29 69 00 65 Værkmestergade 3, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon 86 270 271 Telefax 86 270 279 E-mail: aros@arosrevision.dk www.arosrevision.dk Holdingselskabet Teak

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup mandag, den 27. april 2015 kl. 18.00 Den 27. april 2015 blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup. Dagsordenen for generalforsamlingen

Læs mere

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Referat fra ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde Gårdlauget Wessels Minde afholdte ordinær generalforsamling onsdag 23. maj 2018, kl. 16:30 i ejerforeningens Wessels Haves selskabslokaler.

Læs mere

! """!!,-$).*.).* /$)**..)('''!"#$%&& Penneo dokumentnøgle: KGKCD-N2CXK-TS7GU-5HP8E-BAHCQ-1P55E

! !!,-$).*.).* /$)**..)('''!#$%&& Penneo dokumentnøgle: KGKCD-N2CXK-TS7GU-5HP8E-BAHCQ-1P55E !!! #$%&'()** #+$%&'()*,-$).*.).* /$)**..)('''!#$%&& ' ()$!()# 00#012#.!#* 33 *+, - 301 #2 01 ) # ' ) 0 ( 5 7 800 70 9 5 0 & * * * *& *' * ) ) 334506 95:* ;1 4$,-$ 0$. 33 5.)'&& *!*)!0*. - 9/5

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. København, 23. april 2019 Ejendomsnummer 8-308 REFERAT E/F Rosendalsgade 15/Slagelsegade 14 ordinær generalforsamling Mødested: Hos Julie Langhoff, Slagelsegade 14, 1. th., 2100 København Ø Mødedato: 4.

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

GENERALFORSAM LINGSREFERAT

GENERALFORSAM LINGSREFERAT 1 / 4 GENERALFORSAM LINGSREFERAT År 2019, tirsdag den 30. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Rentegården. Indkaldelse til generalforsamlingen, der blev afholdt i foreningens

Læs mere

Medlemmerne. Indmeldelsesgebyr og kontingent

Medlemmerne. Indmeldelsesgebyr og kontingent 1 1.1. Klubbens navn er Lyngby Boldklub 1921. Klubben har hjemsted i Lyngby-Taarbæk Kommune, og dens formål er at udbrede kendskab til og færdighed i fodbold og evt. andre idrætsgrene og herigennem fremme

Læs mere

Til andelshaverne i. AB Paludan Müllers Vej 9. Skibby, den 24.03.2015 J.nr. 1053 Initialer: BN/- Vedrørende: Referat af ordinær generalforsamling i

Til andelshaverne i. AB Paludan Müllers Vej 9. Skibby, den 24.03.2015 J.nr. 1053 Initialer: BN/- Vedrørende: Referat af ordinær generalforsamling i Til andelshaverne i AB Paludan Müllers Vej 9 Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Løvenborg

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Løvenborg Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Løvenborg År 2017, den 27. april, kl. 18:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Løvenborg, på adressen Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling E/F TOP-HOUSE REFERAT AF Ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdt: 27. september 2018 Sted: Dagmarsgade 28, aula, 2200 København N Referent: Vibeke Hassel, Boligadministratorerne A/S N y r

Læs mere

AFDELING 402 Holbergshaven

AFDELING 402 Holbergshaven BOLIGKONTORET FREDERICIA Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Fredericia, 20. august 2019 AFDELING 402 Holbergshaven Referat fra ordinært afdelingsmøde 2019 Med henvisning til ovenstående ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde.

Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde. Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde. Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Referat af ordinær generalforsamling 2019 i E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Afholdt mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 Cobblestone, Gammel Køge Landevej 57, 2500 Valby Med følgende dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING NORD Ejendomsadministration ApS Kildebakken 1 2860 Søborg Telefon 39 57 00 20 (10-13) mail@nord-ejd.dk www.nord-ejd.dk CVR-nr: 33 39 05 72 Søborg, den 2. marts 2019 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Side 1 5. marts 2012 Program Præsentation af Ungdomsudvalget Præsentation af strategien Præsentation af aktiviteter 2012 Orientering om udvalg Trænerudviklingssamtaler

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 00697-0001 19.6.2017 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt 25.4.2017 kl. 19.00 Til stede

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) BJØRN NIELSEN 600223 HO SH GENERALFORSAMLINGSREFERAT Mandag den

Læs mere

Et medlem spurgte om kælderrum også kunne tømmes, i forbindelse med at flyttemænd skal afrydde loftet. Bestyrelsen tog dette til efterretning.

Et medlem spurgte om kælderrum også kunne tømmes, i forbindelse med at flyttemænd skal afrydde loftet. Bestyrelsen tog dette til efterretning. REFERAT Aalborg, 11. april 2019 Ejendomsnummer 108-627 E/F Østerport ordinær generalforsamling Mødested: DEAS A/S, Skibbrogade 5, 9000 Aalborg. Mødedato: Onsdag den 20. marts 2019, kl. 19.00 Fremmødte:

Læs mere

GENERALFORSAMLING. DAGSORDEN iht. Vedtægternes 11.10

GENERALFORSAMLING. DAGSORDEN iht. Vedtægternes 11.10 GENERALFORSAMLING Gentofte 2018-02-25 Kære medlem, Hermed ENDELIG dagsorden til ordinær generalforsamling i Jægersborg Boldklub: onsdag d. 28. februar 2018 kl. 20.00 i klublokalerne på C.L. Ibsens Vej

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Visma Addo identifikationsnummer: 478B-477-6C10

Visma Addo identifikationsnummer: 478B-477-6C10 Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING. I A/B DEN GULE BY ONSDAG, DEN 31. MAJ 2017, kl

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING. I A/B DEN GULE BY ONSDAG, DEN 31. MAJ 2017, kl ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B DEN GULE BY ONSDAG, DEN 31. MAJ 2017, kl. 19.00. Repræsenteret på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade april 2017

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade april 2017 Sag nr. 18026/HCF Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade 21 20. april 2017 Den 20. april 2017 blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Skindergade 21 4 medlemmer var repræsenteret

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Dagsorden som følger: A. Valg af dirigent og stemmetællere. B. Bestyrelsens beretning om laugets virksomhed i det forløbne år.

Dagsorden som følger: A. Valg af dirigent og stemmetællere. B. Bestyrelsens beretning om laugets virksomhed i det forløbne år. Kalundborgegnens Antennelaug indkalder til ordinær generalforsamling onsdag den 13. marts 2019 - klokken 19.00 i Kalundborg hallen, Munkesøgade, indgang E. Dagsorden som følger: A. Valg af dirigent og

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere

E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling

E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling Vesterbrogade 12 1620 København V. E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00. På generalforsamlingen var der mødt 49 ejere heraf 21 ved fuldmagt. Der var

Læs mere

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018 E/F Solvej Referat af ordinær generalforsamling 2018 Tirsdag den 25. september 2018 kl. 19.00 blev der holdt ordinær generalforsamling i E/F Solvej i Restaurant Allégade 10, Frederiksberg. For generalforsamlingen

Læs mere

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling.

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. 1. Navn og hjemsted. Afdelingens navn er Ringsted IF s Herrefodboldafdeling. Denne er en underafdeling af Ringsted Idræts Forening

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver.

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver. Til andelshaverne i AB Hallandsgade 3-5A Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11 75

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub

Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub Velkommen til generalforsamling i Haderslev Fodbold Klub Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning for det forløbne år 3. Den sportslige leder aflægger beretning for det forløbne

Læs mere

RIF HERREFODBOLDAFDELING. Love og vedtægter. Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling. Opdateret på generalforsamlingen d. 20.

RIF HERREFODBOLDAFDELING. Love og vedtægter. Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling. Opdateret på generalforsamlingen d. 20. RIF HERREFODBOLDAFDELING Love og vedtægter Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling Opdateret på generalforsamlingen d. 20. august 2018 1 Navn og hjemsted Afdelingens navn er Ringsted IF s Herrefodboldafdeling.

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 20. NOVEMBER 2014

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 20. NOVEMBER 2014 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 20. NOVEMBER 2014 Den 20. november 2014 afholdtes ordinær generalforsamling i Hellerup Finans Holding A/S, CVR.nr. 28313608, ( Selskabet ) med følgende dagsorden:

Læs mere

Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold

Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold 1. Formål og målsætning 1.1 Det er Herlev Idrætsforening (HI) Fodbolds formål at tilbyde alle interesserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der ser

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Ejerforeningen Snaregade 6-6A

Ejerforeningen Snaregade 6-6A Referat fra ordinær generalforsamling den 23. maj 2018 Onsdag den 23. maj 2018, kl. 17:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Snaregade 6-6A med en dagsorden i h.t. vedtægterne.

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere