Referat Udvalget for Erhverv & Turisme tirsdag den 6. marts Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Udvalget for Erhverv & Turisme tirsdag den 6. marts Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev"

Transkript

1 Referat tirsdag den 6. marts 2018 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

2 Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden ET - Orientering - marts ET - Temadrøftelse - Erhvervsindsats Alle fagudvalg - Fagudvalgenes prioriteringer i ET - Værdiskabelse i den lokale erhvervsfremme ET - Frigivelse af midler til bredbåndsindsats ET - Henvendelse fra Nationalparken vedr. Partnerskabsprogram ET - Roskilde Dyrskue ET - Eventuelt...17

3 Side 1 1. ET - Godkendelse af dagsorden Sagsnr.: Resumé: Indstilling: Beslutningskompetence: Beslutning den : Godkendt Sagsfremstilling: Administrationens vurdering: Handicappolitik: Økonomi og finansiering:

4 Side 2 2. ET - Orientering - marts Sagsnr.: 17/14823 Resumé: A. Fishing Zealand magasinet Se vedlagte artikel om Restaurant Herthadalen, der vil blive bragt i kommende nummer af Fishing Zealand magasinet. B. Visit Lejre turistmagasin 2018 Efter Udvalgets drøftelse på sidste udvalgsmøde har administrationen undersøgt mulighederne for at forøge indtægterne bl.a. via annonceindtægter. Det har vist sig muligt bl.a. med en forøgelse af kostprisen pr. annonce. Arbejdet med magasinet er nu igangsat. Levering forventes til påske. C. Det årlige dialogmøde mellem Lejre Kommune, FORS og lokale bygge- og anlægsvirksomheder Det årlige dialogmøde afholdes torsdag den 19. april fra kl i Osted Hallen. På mødet vil Lejre Kommune orientere om kommende udbud indenfor bygge- og anlægsområdet. Endvidere vil FORS deltage og fortælle om deres udbud og opgaver for Efterfølgende vil deltagerne få mulighed for at gå i dialog med Lejre Kommunes bygherrerådgivere og repræsentanter fra FORS. D. Indstillede LAG-projekter Til årets første ansøgningsrunde til LAG-midler var der 24 ansøgninger. Bestyrelsen for LAG-Midtnordvestsjælland har indstillet 12 ansøgninger til tilskud hos Erhvervsstyrelsen. Fra Lejre Kommune er følgende ansøgninger indstillet til tilskud: Lejre Micropølsemageri Nordens Frøhave Futureland E. Erhvervschef Jobprofil og stillingsannonce er vedlagt til orientering. F. Besøg v. Thomas Mahler, projektleder Fjordlandet G. Mobil- og bredbåndsløsninger Kommunaldirektøren giver en orientering om status for udbud af mobil- og bredbåndsløsninger. H. Status servicemål 2017 Sagsbehandlingstiderne for 2017 er opgjort for de fire kvartaler. Opgørelsen viser den gennemsnitlige sagsbehandlingstid. Sagsbehandlingstiderne beregnes i henhold til servicemålaftalen mellem Regeringen og KL for de sager, der er omfattet af aftalen. For øvrige sager regnes fra fyldestgørende materiale er modtaget til afgørelse er truffet. Opgørelsen viser, at sagsbehandlingstiderne for de fleste områder ligger indenfor de fastsatte servicemål. I løbet af 2017 har sagsbehandlingstiden på byggesager med enfamiliehuse samt sager med beskyttelseslinjer og fredninger i de sidste tre kvartaler ligget over servicemålet. Der er for disse sagskategorier arbejdet fokuseret med nedbringelse af sagsbehandlingstiden, og det er forventningen, at målsætningerne vil være overholdt fra og med 2. kvartal Opgørelsen dækker kun en mindre del af administrationens sagsbehandling inden for bygge-, landbrug- og miljøområdet. Alle opgørelser over sagsbehandlingstider offentliggøres på Lejre Kommunes hjemmeside.

5 Side 3 Indstilling: Beslutningskompetence: Beslutning den : Taget til orientering Sagsfremstilling: Administrationens vurdering: Handicappolitik: Økonomi og finansiering: Bilag: 1. Vs: Artikel om Lejre Kommune til FZ-magasinet - Bindesession i Skoven 2. VS: Lidt sødt til ganen, en god kop kaffe, lækre grillpølser, spændende kulturoplevelser og et sug i maven til de modige - årets første 2,6 mio. kr. fra LAG Midt-Nordvestsjælland er uddelt Pressemeddelelse LAG Midt- Nordvestsjælland.pdf 3. Jobprofil erhvervschef Lejre Kommune - endelig udgave[2].docx 4. Jobannonce, erhvervschef, Lejre Kommune - endelig[1].docx 5. Statistik 4. kvartal 2017 CTM.pdf

6 Side 4 3. ET - Temadrøftelse - Erhvervsindsats Sagsnr.: 18/2029 Resumé: har besluttet at arbejde tematisk med erhvervsindsatsen som et led i de politiske drøftelser i Kommunalbestyrelsen om mål og årsplaner for 2018 og frem. Administrationen har forberedt mundtlige oplæg om rammevilkår for erhvervsudvikling m.v. Indstilling: Koncerndirektionen indstiller: 1. at udvalget drøfter fokuspunkter for erhvervsindsatsen. Beslutningskompetence: Beslutning den : Drøftet Sagsfremstilling: Kommunalbestyrelsen har i 2017 vedtaget en erhvervsstrategi gældende for årene Erhvervsstrategien er vedlagt som bilag sammen med årsplan for Der er løbende i 2017 og tidligere år indsamlet viden om rammevilkår for erhvervsudviklingen. Dels i form af erhvervsklimaanalyser, vækstvilkår, brugertilfredshedsanalyser, servicemål for myndighedsbehandling og overholdelse af disse m.v. Herudover har udvalget i sine drøftelser haft fokus på tiltrækning af nye virksomheder, herunder erhvervsjord. Og udvalget har sat fokus på udbud og indkøb med vedtagelsen af udbuds- og indkøbspolitikken, herunder på hvordan kommunen køber ind på bygge- og anlægsområdet, der er en af de kommunale, erhvervsmæssige styrkepositioner. Under dette punkt holder administrationen korte oplæg, der tjener som vidensgrundlag for udvalgets deltagelse i de politiske drøftelser om de vigtigste mål for den kommende periode. Oplæggene vil berøre: Tiltrækning af nye virksomheder, herunder rammevilkår (kommuneplan) og vækstvilkår i øvrigt Erhvervsklimaet Dansk Industri og Dansk Byggeri samt Lejre Kommunes egne målinger Myndighedsbehandlingen og servicen Udbud og indkøb, særligt på hele ejendoms- og anlægsområdet Administrationens vurdering: Drøftelsen er et led i udvalgets forberedelse af Kommunalbestyrelsens drøftelser om politiske mål og prioriteringer for de næste par år, og af årsplan Handicappolitik:

7 Side 5 Sagen indeholder ikke særlige handicappolitiske perspektiver. Økonomi og finansiering: Sagen har ingen økonomiske konsekvenser for nuværende. Bilag: 1. Endelig Aarsplan 2017.docx 2. Erhvervstrategi for Lejre Kommune pdf 3. Lejre - Værdi-placering_kategorier.docx 4. Lejre - Værdi-placering.docx 5. Kommuneark_Lejre.pdf 6. PM Roskilde Køge Bugt 2017.pdf 7. TekniskBaggrundsnotat.pdf 8. Kommunalperformance.pdf _v1_Vækstvilkår 2017 Lejre_UDKAST juli.pdf.pdf

8 Side 6 4. Alle fagudvalg - Fagudvalgenes prioriteringer i Sagsnr.: 18/2285 Resumé: På temamødet den 27. februar påbegyndte Kommunalbestyrelsen sine drøftelser af, hvad der er de vigtigste prioriteringer og mål i perioden og de næste par år. Temamødet er et led i en ændret proces for fagudvalgenes årsplaner, hvor der sikres flere og bredere politiske drøftelser i Kommunalbestyrelsen, inden årsplanerne lægges fast. Med afsæt i temamødet drøfter alle fagudvalg på nærværende møde hvad de politiske drøftelser og direktionens oplæg den 27. februar giver anledning til i forhold til udvalgets prioriteringer i Udvalget forbereder på den baggrund et oplæg, som holdes for de øvrige medlemmer af Kommunalbestyrelsen på temamødet den 22. marts. For baggrundsmateriale henvises til temamødet den 27. februar, se Politikerportalen under kommunalbestyrelsen KB temamøder. Indstilling: Koncerndirektionen indstiller: 1. at udvalget drøfter, hvad temamødet den 27. februar giver anledning til i forhold til udvalgets prioriteringer i at udvalget forbereder et oplæg herom til temamødet den 22. marts. Beslutningskompetence: Fagudvalgene Beslutning den : Indstillingerne tiltrådt Martin Stokholm deltog ikke under punktets behandling Beslutning Udvalget for Børn & Ungdom den : Ad 1) Drøftet Ad 2) Tiltrådt Beslutning Udvalget for Teknik & Miljø den : Udsættes til et ekstraordinært møde som afholdes den 14. marts kl Sagsfremstilling: Under denne sag drøfter udvalget, hvad Kommunalbestyrelsens temamøde den 27. februar giver anledning til i forhold til udvalgets arbejde i perioden Udvalget forbereder i den forbindelse et oplæg af 10 max 10 minutters varighed, som udvalget holder for den øvrige kommunalbestyrelse den 22. marts, og som videreformidler udvalgets drøftelser til resten af Kommunalbestyrelsen. Drøftelserne både i fagudvalgene og i Kommunalbestyrelsen er et led at Kommunalbestyrelsen prioriterer de vigtigste mål for perioden, og for de næste par år. Dette sker med afsæt i Kerneopgaverne besluttet af Kommunalbestyrelsen og Kernevelfærdsudvalgets arbejde i øvrigt, og med Vores Sted for øje.

9 Side 7 Det er sigtet, at drøftelserne i foråret 2018 føder over i budgetproces , og om muligt en budgetaftale, som alle partier kan stå bag. Forinden da, i maj og juni måned, fastlægger hvert udvalg sin årsplan (forstået som de vigtigste indsatser der skal bidrage til at Kommunalbestyrelsens mål for perioden nås) for Kommunalbestyrelsen godkender årsplanerne på sit sidste møde inden sommerferien. Administrationens vurdering: Intet at bemærke Handicappolitik: Sagen indeholder ikke særlige handicappolitiske perspektiver. Økonomi og finansiering: Intet at bemærke

10 Side 8 5. ET - Værdiskabelse i den lokale erhvervsfremme Sagsnr.: 18/2060 Resumé: Der orienteres i sagen om resultaterne af den effektmåling af den lokale erhvervsfremme, som KL har tilbudt til alle kommuner og som Lejre Kommune har tilsluttet sig. Indstilling: Koncerndirektionen indstiller: 1. at udvalget tager orienteringen til efterretning. Beslutningskompetence: Kommunalbestyrelsen Beslutning den : Indstillingen anbefales. Martin Stokholm deltog ikke under behandlingen af punktet. Sagsfremstilling: Kommunalbestyrelsen udtrykte ultimo 2017 ønske om at tilslutte sig KL s tilbud om effektmåling af den lokale erhvervsfremme sammen med 14 andre kommuner. Formålet med effektmålingen er at undersøge vejledte virksomheders vurdering af værdien af den lokale erhvervsservice. Endvidere søger effektmålingen at afdække, hvordan de lokale erhvervsserviceydelser påvirker kompetencer, forretningsgrundlag og konkurrenceevne blandt brugerne. Lokale virksomheder, som har været i et egentligt forløb hos Lejre Erhvervsservice fra 2015 juni 2017, er indgået i analysen. Iværksættere og virksomheder, som kun har henvendt sig med en enkelt problemstilling, indgår ikke i analysen, ligesom henvendelser, som ikke har haft med etablerings- eller virksomhedsvejledning at gøre, heller ikke indgår. På denne baggrund er der identificeret 31 forløb med lokale virksomheder, som indgår i analysen. Hovedkonklusionerne på analysen er: Virksomhedernes vurdering af den lokale erhvervsservicefunktion er mere positiv end i analysens sammenligningskommuner Mere end 90 % af brugerne har fået styrket deres kompetencer og forretningsgrundlag især indenfor strategi og forretningskoncept. Det er flere brugere end i sammenligningskommuner. 93 % af brugerne af erhvervsservicefunktionen i Lejre Kommune angiver, at de får forbedret adgang til andre aktører. I sammenligningskommunerne er andelen 67 %. Samlet set erklærer 71 % af brugerne i Lejre Kommune sig helt enige i, at de er tilfredse med den vejledning og sparring, som de modtager i den lokale erhvervsservice. I

11 Side 9 sammenligningskommunerne erklærer 57 % sig enige i udsagnet. Overlevelsesraten blandt iværksættere er højere i Lejre end i resten af landet Lejre har relativt mange højproduktive virksomheder og få lavproduktive virksomheder Hele rapporten er vedhæftet som bilag, hvor alle resultaterne fremgår. Administrationens vurdering: Intet at bemærke Handicappolitik: Sagen indeholder ikke særlige handicappolitiske perspektiver. Økonomi og finansiering: Udgiften til analysen udgjorde kr., hvilket blev afholdt i Bilag: 1. Kommunerapport Lejre inkl. førstartere.pdf

12 Side ET - Frigivelse af midler til bredbåndsindsats Sagsnr.: 14/11648 Resumé: Kommunalbestyrelsen afsatte i budget et budget på i alt 7 mio. kr. til indsatsen for forbedret mobil og bredbåndsdækning i Lejre Kommune. Der er tidligere frigivet 0,8 mio. kr. heraf, og der er nu som følge af aktivitetsniveauet, herunder tilskud fra den statslige bredbåndspulje til to private projekter i Lejre Kommune, behov for at få frigjort midler til de fortsatte indsatser i I alt anmodes om frigivelse af 1,7 mio. kr. I sagen redegøres for hvad pengene skal bruges til. Indstilling: Koncerndirektionen indstiller: 1. at der meddeles anlægsbevilling på udgift kr. til anlægsprojekt 168 Net-dækning landsbyer 2. at anlægsbevillingen finansieres af det i budgettet for 2018 afsatte rådighedsbeløb på kr. til Net-dækning landsbyer. Beslutningskompetence: Kommunalbestyrelsen Beslutning den : Indstillingen anbefales. Martin Stokholm deltog ikke under behandling af punktet. Sagsfremstilling: Kommunalbestyrelsen har tidligere besluttet at igangsætte en indsats for at forbedre mobil- og bredbåndsdækningen i Lejre Kommune. I denne forbindelse er det besluttet at afsætte 7 mio. kr. i perioden Heraf er det frigivet 0,8 mio. kr., og der er nu behov for at få frigivet yderligere 1,7 mio. kr. til indsatser i Der henvises til afsnittet Økonomi for nærmere oplysninger. Nedenfor gives en kort status på den støtte, som to private ansøgninger til den statslige bredbåndspulje udløser fra Lejre Kommune: I 2016 lancerede Regeringen en statslig bredbåndspulje, som kan søges af sammenslutninger af virksomheder og borgere med aktuelle bredbåndsforbindelser under 10 Mbit download og 2 Mbit upload. Ansøgninger til puljen blev vurderet ud fra et pointsystem med følgende kriterier: Tilslutningsprocenten ved adgang til maksimalt 10 Mbit /2 Mbit (hvor stor en del af borger og virksomheder i det pågældende område er med i ansøgningen) vægtning 25 % Tilslutningsprocent ved adgang til maksimalt 5 Mbit / 1 Mbit (vægtning 25 %) Projektets størrelse (hvor mange adresser er med i alt) vægtning 20 % Totalprisen per tilslutning (vægtning 10 %)

13 Side 11 Andel af egenbetaling (vægtning 20 %) I Lejre Kommune besluttede Kommunalbestyrelsen på sit møde den 31. oktober 2016, at støtte lokale ansøgninger med 2000 kr. per adresse, hvilket nedbragte totalprisen per tilslutning, og derved forøgede chancerne for at opnå støtte fra bredbåndspuljen. Selvom 7 sammenslutninger af borgere og virksomheder annoncerede projekter til bredbåndspuljen, lykkedes det ikke for nogen af ansøgningerne at opnå støtte. På denne baggrund besluttede kommunalbestyrelsen den 27. februar 2017, at hæve det kommunale tilskud til 5000 kr. per adresse til ansøgningsrunden i efteråret To lokale ansøgninger med i alt 211 husstande, har nu opnået tilsagn fra den statslige bredbåndspulje. Lejre Kommune skal betale tilskuddet direkte til de vindende leverandører for bredbåndspuljen. Energistyrelsen har ikke angivet en ensartet betalingsplan for tilskuddet, men har oplyst at de som udgangspunkt ikke betaler de store leverandører før projektet er fuldstændig fuldført, mens de små leverandører vil komme til at kræve løbende betalinger. Comflex vandt projektet med 147 adresser (Rye, Jenslev og opland), hvilket udgør kr. af tilskuddet. TDC vandt projektet med 64 adresser (Avlsmosevænget og Skullerupvej Fibernet), hvilket udgør kr. Projekterne opstarter i juni 2018, mens de forventes færdiggjort i december Energistyrelsen har oplyst at de ikke forventer, at skulle betale TDC før projekterne er færdiggjort, mens at Comflex formentlig vil kræve ratebetalinger. Administrationens vurdering: Der er behov for at frigive midler til at kunne gennemføre de planlagte indsatser i 2018, se under afsnittet Økonomi og finansiering. Handicappolitik: Sagen indeholder ikke særlige handicappolitiske perspektiver. Økonomi og finansiering: Kommunalbestyrelsen har tidligere afsat et rådighedsbeløb på i alt 7 mio. kr. i perioden 2016 til 2019 til en indsats for forbedret mobil og bredbåndsdækning i Lejre Kommune. Aktuelt er der af rådighedsbeløbet givet en anlægsbevilling på i alt 0,8 mio. kr., og der er ved udgangen af 2017 brugt i alt 0,6 mio. kr. til indsats for forbedret mobil og bredbåndsdækning i Lejre Kommune. I 2018 forventes der afholdt udgifter for 1,9 mio. kr., og der er derfor brug for der gives en anlægsbevilling på yderligere 1,7 mio. kr. Fv. Anlægsudgifter 2018 og behov for anlægsbevilling: kr. Anlægsbevilling Afholdte anlægsudgifter Rest anlægsbevilling 214 Fv. Anlægsudgifter 2018

14 Side kr. Tilskud til Bredbåndspuljen Mobil- og bredbåndskoordinator (fortsat fra 2017) 184 Gennemførelse af kommunalt udbud (fortsat fra 2017) 167 Juridisk og teknisk konsulentydelser 500 Fv. Anlægsudgifter 2018 i alt Behov for yderligere anlægsbevilling Oprundet 1,7

15 Side ET - Henvendelse fra Nationalparken vedr. Partnerskabsprogram Sagsnr.: 18/1966 Resumé: Nationalpark Skjoldungernes Land har henvendt sig til Visit Lejre med et tilbud om at Visit Lejre kan blive en del af nationalparkens partnerskabsprogram. Nationalparken anser Visit Lejre som en central aktør i området og en vigtig samarbejdspartner, og håber derfor at Visit Lejre har lyst til at blive formidlingspartner. Indstilling: Koncerndirektionen indstiller: 1. at Udvalget godkender, at Visit Lejre bliver en del af nationalparkens partnerskabsprogram. Beslutningskompetence: Beslutning den : Indstillingen tiltrådt. Martin Stokholm deltog ikke under punktets behandling. Sagsfremstilling: Udviklingen af Nationalpark Skjoldungernes Land er båret af samarbejde og inddragelse af de omgivende lokalsamfund. Bestyrelsen for Nationalpark Skjoldungernes Land ønsker at udvikle samarbejdet med de institutioner, virksomheder og organisationer, der har sin fysiske beliggenhed i eller omkring nationalparken, gennem en fælles identitet og tilhørsforhold til nationalparken. Som et led i denne udvikling vil Nationalpark Skjoldungernes land indgå partnerskab med lokale virksomheder, institutioner. Formålet er lokal forankring og bred formidling af natur- og kulturværdierne i nationalparken til fordel for både partnerne og Nationalpark Skjoldungernes Land. Partnerskabet vil blive tildelt på baggrund af, at: organisationens formidling vedrører Nationalpark Skjoldungernes Land og understøtter nationalparkens formål og målsætninger organisationen forpligter sig til at indgå i det formidlingssamarbejde som Nationalpark Skjoldungernes Land tilbyder herunder samarbejde med andre partnere organisationen vil benytte og deltage aktivt i de aktiviteter og tilbud som Nationalpark Skjoldungernes Land stiller til rådighed organisationen vil formidle viden om Nationalpark Skjoldungernes Land og omtale den på egen web Som formidlingspartner får Visit Lejre:

16 Side 14 Retten til brug af Nationalpark Skjoldungernes Lands logo til formidlings- og markedsføringsmateriale Løbende kursustilbud om både kultur- og naturformidling og vidensopbygning om nationalparken En partnerskabspakke med merchandise efter eget ønske, f.eks. flag, pins, klistermærker Levering af foldere, kort og informationsmateriale om Nationalpark Skjoldungernes Land Synlighed på nationalparkens hjemmeside Læs mere i vedhæftede brev og beskrivelse af Partnerskabsprogrammet. Administrationens vurdering: Administrationen vurderer, at Visit Lejre allerede opfylder alle krav fra nationalparken, samt at det vil være en fordel for Visit Lejre at kunne bruge nationalparkens logo. Administrationen vurderer også, at Visit Lejre har en interesse i et fortsat tæt samarbejde med nationalparken vedr. formidling til turister. Handicappolitik: Sagen har ingen umiddelbare handicappolitiske konsekvenser. Økonomi og finansiering: Der er ingen økonomiske konsekvenser forbundet ved at være en del af nationalparkens partnerskabsprogram. Bilag: 1. Partnerskabsprogram - beskrivelse og retningslinjer pdf 2. Brev til formidlingsinsitutioner.docx

17 Side ET - Roskilde Dyrskue Sagsnr.: 15/6158 Resumé: besluttede på sit møde 9. januar 2018, at administrationen skulle undersøge priser og muligheder vedr. kommunens eventuelle deltagelse i årets Dyrskue nærmere. Indstilling: Koncerndirektionen indstiller: 1. at beslutter at Lejre Kommuner deltager i Roskilde Dyrskue 2018 med Lejre gårdbutik Beslutningskompetence: Beslutning den : Indstillingen tiltrådt. Martin Stokholm deltog ikke under punktets behandling. Sagsfremstilling: Roskilde Dyrskue er Danmarks største dyrskue med omkring betalende gæster hvert år. Hovedsageligt børnefamilier fra byerne på Sjælland og byerne omkring København. Dyrskuet har til formål, at sikre forståelsen af moderne landbrugsproduktion. Derfor kan gæster opleve alt fra landbrugsudstillinger til hesteshow, madværksteder og madboder. Dyrskuet finder sted på Dyrskuepladsen i Roskilde. I år afholdes dyrskuet fra juni Spisekammeret er en del af Dyrskuet. Her er der især fokus på lokal madproduktion, godt håndværk samt stande, der skaber oplevelser for publikum. I Spisekammeret kan producenter sælge deres produkter, fortælle produkthistorier og se kunderne i øjnene. Læs mere om Spisekammeret her: På Livsstilsdagene 2017 deltog Lejre Kommune med Lejre gårdbutik. Gårdbutikken præsenterede og solgte produkter fra Lejre Kommune. Formålet med gårdbutikken er at præsentere Lejre Kommune, som et attraktivt sted at bo og besøge. Derfor skal gårdbutikken præsentere Lejre Kommunes seværdigheder især indenfor fødevarer og kulturhistorie og give de besøgende lyst til at vende tilbage. Lejre Kommune har mulighed for at præsentere Lejre gårdbutik på årets Dyrskue som en del af Spisekammeret. I lighed med Livsstilsdagene kan Lejre Kommune få en stand i Spisekammeret til Lejre gårdbutik. Alternativt kan Lejre Kommune påtage sig en kommunikerende, rolle hvor lokale producenter gøres opmærksomme på muligheden. Prisliste er vedlagt som bilag. Læs mere her:

18 Side 16 Administrationens vurdering: Lokal fødevareproduktion med stedbundne kvaliteter kan præsentere Lejre Kommune, som et attraktivt sted at bo og besøge. Lokal fødevareproduktion har branding værdi, hvilket kommuner som Bornholms Regionskommune og Odsherred også bruger aktivt i deres eksterne kommunikation. Derfor giver det mening for Lejre Kommune, at præsentere Lejre Gårdbutik til events som Ledreborg Livsstilsdage og Roskilde Dyrskue. Lejre Kommune har opbygget et godt samarbejde med arrangørerne bag Ledreborg Livsstilsdage og kommunens bod er placeret centralt i hjertet af Ledreborg lige ved Slotsladen. Lejre Kommune er blevet tilbudt en god placering på Roskilde Dyrskue i området Spisekammeret. Samlet er det administrationens anbefaling af Lejre Kommune deltager, og at deltagelsen herefter evalueres. Handicappolitik: Sagen indeholder ikke særlige handicappolitiske perspektiver. Økonomi og finansiering: Lejre Kommune kan udvikle og organisere Lejre gårdbutik for et samlet budget på kr. Dette kan lade sig gøre, idet nogle materialer fra Livsstilsdagene kan genbruges på Dyrskuet. Hertil kommer medarbejdertimer. Udgiften finansieres fra udvalgets pulje. Retningslinjer og priser kan findes her:

19 Side ET - Eventuelt Sagsnr.: Resumé: Indstilling: Beslutningskompetence: Beslutning den : Intet Sagsfremstilling: Administrationens vurdering: Handicappolitik: Økonomi og finansiering:

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 11. januar 2016. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 11. januar 2016. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 11. januar 2016 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orienteringssager Januar...2 3. ET - Drøftelse vedr. Turistinformation

Læs mere

Dagsorden Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 30. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Dagsorden Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 30. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Dagsorden mandag den 30. januar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orienteringssager - Februar...2 3. ET - Kommunalt

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme tirsdag den 9. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme tirsdag den 9. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat tirsdag den 9. januar 2018 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Valg af formand...2 3. ET - Valg af næstformand...4

Læs mere

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT REFERAT Sted: Tap & Bar, Ledreborg Allé 28 i Lejre. Dato: Tirsdag den 10. april 2018 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Grethe Saabye (C) Julie Hermind (F) Martin Stokholm (A) Flemming Damgaard

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 8. januar 2018 Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - januar...2 3. KF - Valg af formand...3

Læs mere

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT REFERAT Sted: Magni ApS, Ledreborg Allé 22, 4000 Roskilde Dato: Torsdag den 7. juni 2018 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Grethe Saabye (C) (Formand) Julie Hermind (F) (Medlem) Martin

Læs mere

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 8. januar Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 8. januar Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 8. januar 2018 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. TM - Godkendelse af dagsorden...1 2. TM - Orientering - Januar...2 3. TM - Valg af formand...3

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 3. april Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 3. april Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 3. april 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orienteringssager - April...2 3. ET - Temadrøftelse

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme tirsdag den 30. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme tirsdag den 30. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat tirsdag den 30. januar 2018 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orientering - februar...2 3. ET - Temadrøftelse

Læs mere

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT REFERAT Sted: Gershøj Kro, Gershøj Havnevej 14, Kirke Hyllinge Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 20:00 Medlemmer: Grethe Saabye (C) (Formand) Julie Hermind (F) (Medlem) Martin Stokholm

Læs mere

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 26. marts 2012 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Firkløverskolens fremtidige placering...2 3. ØU - Udlejning og bebyggelse

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Kl. 16:00 Egholm Slot, Trehøjevej 45, 4070 kr. Hyllinge. Afbud: Connie B. Jensen (A) Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1

Læs mere

Referat Kernevelfærdsudvalget tirsdag den 3. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Kernevelfærdsudvalget tirsdag den 3. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat tirsdag den 3. januar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. 17,4 - Godkendelse af dagsorden...1 2. 17,4 - Valg af næstformand...2 3. 17,4 - Introduktion

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 14. maj 2014. Kl. 15:30 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 14. maj 2014. Kl. 15:30 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 14. maj 2014 Kl. 15:30 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Kunstgræsbane i Hvalsø - Frigivelse af midler...2 3. KF - Eventuelt...5

Læs mere

Lejre Kommune Side 1. Økonomiudvalget

Lejre Kommune Side 1. Økonomiudvalget 06-09-2016 Side 1 ØU - Der findes et sted hvor vi er fælles om kerneopgaverne Sagsnr.: 16/10671 Afbud: Lena Holm Jensen Resumé: er den 18. januar og den 21. juni 2016 forelagt status på arbejdet med Vores

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 7. oktober 2015

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 7. oktober 2015 Referat onsdag den 7. oktober 2015 Kl. 18:00 i Mødelokale 4, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - Oktober...2 3. KF - Temadrøftelse - Børnekulturhus...4

Læs mere

Sagsfremstilling: Nedenfor beskrives de vigtigste mål og indsatser som udvalget forventes at arbejde med i 2015. Beskrivelsen tager udgangspunkt i:

Sagsfremstilling: Nedenfor beskrives de vigtigste mål og indsatser som udvalget forventes at arbejde med i 2015. Beskrivelsen tager udgangspunkt i: 04-02-2015 Side 1 TM - Fokus 2014-2015 og årsplan for 2015 Sagsnr.: 15/972 Resumé: I denne sagsfremstilling forelægges udvalget en oversigt over de vigtigste mål og indsatser, som udvalget - og administrationen

Læs mere

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Dato: Tirsdag den 29. januar 2019 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Grethe Saabye (C) (Formand) Birger Prahl (F) (Medlem) Martin Stokholm

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 29. november 2012

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 29. november 2012 Referat torsdag den 29. november 2012 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager - december...2 3. JA - Samarbejdsaftale

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 3. november 2010 Referat onsdag den 3. november 2010 Kl. 16:00 Egholm Slot, Trehøjevej 45, 4070 kr. Hyllinge. Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse...2 3. KF - Orientering...3 4.

Læs mere

Partnerskabsprogram for Nationalpark Skjoldungernes Land

Partnerskabsprogram for Nationalpark Skjoldungernes Land 2017 Partnerskabsprogram for Nationalpark Skjoldungernes Land Udviklingen af Nationalpark Skjoldungernes Land er i høj grad båret af samarbejde og inddragelse af de omgivende lokalsamfund. Som et led i

Læs mere

Referat Kommunalbestyrelsen tirsdag den 9. juni 2015

Referat Kommunalbestyrelsen tirsdag den 9. juni 2015 Referat tirsdag den 9. juni 2015 Kl. 20:30 i Multisalen, Hvalsø Hallen, Skolevej 5, 4330 Hvalsø Carsten Helles Rasmussen (V) Flemming Damgaard Larsen (V) Grethe Nørtoft Saabye (C) Henning Nielsen (V) Ivan

Læs mere

Dagsorden Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 20. januar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Dagsorden Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 20. januar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Dagsorden mandag den 20. januar 2014 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Valg af formand...2 3. JA - valg af næstformand...3 4. JA - Orientering

Læs mere

ANALYSE AF BREDBÅNDSPULJEN 2016 I REGION NORDJYLLAND BEDRE BREDBÅND I NORDJYLLAND

ANALYSE AF BREDBÅNDSPULJEN 2016 I REGION NORDJYLLAND BEDRE BREDBÅND I NORDJYLLAND 9. MARTS 2017 ANALYSE AF BREDBÅNDSPULJEN 2016 I REGION NORDJYLLAND BEDRE BREDBÅND I NORDJYLLAND Thomas Kampmann og Mette Freja Hansen REGION NORDJYLLAND Indhold Summary... 2 Målsætning... 3 Ansøgningsrunden

Læs mere

Referat Kernevelfærdsudvalget tirsdag den 4. april 2017

Referat Kernevelfærdsudvalget tirsdag den 4. april 2017 Referat tirsdag den 4. april 2017 Kl. 16:30 i Kantinen rådhuset i Allerslev Afbud: Lars Holten (LEUF) Ole Blickfeldt (O) Søren Kræmer (Foreningslivet) Villy Hauritz (F) Indholdsfortegnelse 1. 17,4 - Godkendelse

Læs mere

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014 Referat tirsdag den 24. juni 2014 Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Udbud af kommunalt ejet jord...2 3. Person - ØU - Ansættelse af ny

Læs mere

Erhvervsudvalget. Tillægsreferat. Dato 05. marts 2015. Mødetidspunkt 16:00 Sluttidspunkt 17:30. Lokale 1, Vordingborg Rådhus

Erhvervsudvalget. Tillægsreferat. Dato 05. marts 2015. Mødetidspunkt 16:00 Sluttidspunkt 17:30. Lokale 1, Vordingborg Rådhus Erhvervsudvalget Tillægsreferat Dato 05. marts 2015 Mødetidspunkt 16:00 Sluttidspunkt 17:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 1, Vordingborg Rådhus Asger Diness Andersen, Laura Sø, Thorbjørn Kolbo, Mikael

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, Rådhuset Allerslev Dato: Torsdag den 11. oktober 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat Økonomiudvalget onsdag den 30. august Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Økonomiudvalget onsdag den 30. august Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat onsdag den 30. august 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Budget 2018, 1. behandling...2 30-08-2017 Side

Læs mere

Referat Kommunalbestyrelsen torsdag den 5. oktober 2017

Referat Kommunalbestyrelsen torsdag den 5. oktober 2017 Referat torsdag den 5. oktober 2017 Kl. 18:00 i Rådssalen, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Afbud: Christian Plank (F) Erik Falkenberg (O) Lulle Zahle (Løsgænger) Ole Møller (F) Indholdsfortegnelse 1. KB Godkendelse

Læs mere

Referat Kernevelfærdsudvalget onsdag den 17. januar 2018

Referat Kernevelfærdsudvalget onsdag den 17. januar 2018 Referat onsdag den 17. januar 2018 Kl. 16:30 i Kantinen, Allerslev Rådhus Afbud: Christina Knudsen (Områdebestyrelse, dagtilbud) Kristina Garth Grüner (Skolebestyrelsen) Lars Holten (LEUF) Michael Beck

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017 Referat Udvalget for Kultur & Fritid og mandag den 6. februar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Afbud: Henning Nielsen (V) Tina Mandrup (V) Indholdsfortegnelse 1. BU KF - Godkendelse

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 27. september 2012

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 27. september 2012 Referat torsdag den 27. september 2012 Kl. 8:30 i Mødelokale 2, Allerslev Laila Torp Madsen (V) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. 2 q 2012... 2 3. Anskaffelse af to nye vandtankvogne

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 10. august 2015

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 10. august 2015 Referat mandag den 10. august 2015 Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager - august...2 3. JA - Dialogtema: Sygedagpengereformens

Læs mere

Økonomiudvalget DAGSORDEN

Økonomiudvalget DAGSORDEN DAGSORDEN Sted: Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Dato: Onsdag den 30. oktober 2019 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 19:00 Medlemmer: Carsten Rasmussen (A) (Formand) Mikael Ralf Larsen (F) (Medlem)

Læs mere

Referat Økonomiudvalget mandag den 14. december 2015

Referat Økonomiudvalget mandag den 14. december 2015 Referat mandag den 14. december 2015 Kl. 16:30 i Mødelokale 5, Allerslev Afbud: Carsten Rasmussen (A) Ole Blickfeldt (O) Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Driftsøkonomisk

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 15. august Kl. 16:00 i Mødelokale 4, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 15. august Kl. 16:00 i Mødelokale 4, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat tirsdag den 15. august 2017 Kl. 16:00 i Mødelokale 4, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Revidering af udbudsmateriale Lejrevej 15 A-G...2

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015 Referat torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 20. september 2010. Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Lejre

Referat Udvalget for Teknik & Miljø mandag den 20. september 2010. Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Lejre Referat mandag den 20. september 2010 Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. TM - Godkendelse af dagsorden...1 2. TM - Til orientering...2 3. TM - Cykelsti Kr. Sonnerup - Dyvelslyst...3

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Undervisningsudvalget

Undervisningsudvalget Side 1 af 8 Undervisningsudvalget Dagsorden med beslutninger Møde nr. 7 Mødested : Mødelokale 1 Mødetidspunkt : torsdag den 14. august 2008 kl. 14:00 Fraværende : INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBEN DAGSORDEN Nr.

Læs mere

Referat Kommunalbestyrelsen torsdag den 9. oktober Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev

Referat Kommunalbestyrelsen torsdag den 9. oktober Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev Referat torsdag den 9. oktober 2014 Kl. 18:00 i Rådssalen, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KB - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - 2. behandling af budget 2015-2018...2 09-10-2014 Side 1 1. KB - Godkendelse

Læs mere

Høringsnotat over udkast til vejledning til ansøgere af bredbåndspuljen

Høringsnotat over udkast til vejledning til ansøgere af bredbåndspuljen Høringsnotat over udkast til vejledning til ansøgere af bredbåndspuljen Kontor/afdeling Center for Tele Dato 28. juni 2016 J nr. 2016-6571 Energistyrelsen har i perioden fra den 31. maj 2016 til og med

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. april 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. april 2009 Referat fra møde i onsdag den 22. april 2009 Mødet fandt sted hos Missionsforbundets Børn og Unge, Missionskirken, Hovedvejen 219, Osted, kl. 19.00. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Åben Referat Dato: Mandag den 8. januar 2018 Tidspunkt: 15:30 Sted: Seglet Hillerød Kommune Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed / 08-01-2018 Sagsoversigt: 1. Valg

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015 Referat torsdag den 4. juni 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Mette Touborg (SF) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - juni 2015... 2 3. Udrykningsstatistik...

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 15 TORSDAG DEN 24. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 24. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 2. oktober 2017

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 2. oktober 2017 Referat mandag den 2. oktober 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Julie Hermind (F) Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orienteringssager - Oktober...2

Læs mere

Referat Kernevelfærdsudvalget tirsdag den 8. august Kl. 16:30 i RA - Kantinen Rådhuset Allerslev

Referat Kernevelfærdsudvalget tirsdag den 8. august Kl. 16:30 i RA - Kantinen Rådhuset Allerslev Referat tirsdag den 8. august 2017 Kl. 16:30 i RA - Kantinen Rådhuset Allerslev Indholdsfortegnelse 1. - Godkendelse af dagsorden...1 2. - Lejre Kommunes Kerneopgaver...2 3. - Ministerbesøg...8 08-08-2017

Læs mere

Nationalpark Skjoldungernes Land. Lodsejerforeningens generalforsamling 20. marts

Nationalpark Skjoldungernes Land. Lodsejerforeningens generalforsamling 20. marts Nationalpark Skjoldungernes Land Lodsejerforeningens generalforsamling 20. marts Indhold Nationalpark Skjoldungernes Land lidt status Projekteksempler Partnerskabsprogram - hvad tilbydes en partner med

Læs mere

Børne- og Skoleudvalg

Børne- og Skoleudvalg REFERAT Børne- og Skoleudvalg Møde nr.: Mødedato: 27. juni 2012 Fraværende: Mødetid: 17.00 Mødested: Mødelokale 1 Øvrige bemærkninger: Tommy Lund Christensen (Deltog ikke i mødet fra kl. 18.45) Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 3. februar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Hvalsø

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 3. februar 2014. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Hvalsø Referat mandag den 3. februar 2014 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orientering februar 2014...2 3. ET - Introduktion for...4 4. ET - Overblik

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 20. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Hvalsø

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 20. januar Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Hvalsø Referat mandag den 20. januar 2014 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orientering...2 3. ET - Valg af formand...3 4. ET - Valg af næstformand...4

Læs mere

Referat Kommunalbestyrelsen torsdag den 7. september 2017

Referat Kommunalbestyrelsen torsdag den 7. september 2017 Referat torsdag den 7. september 2017 Kl. 18:00 i Rådssalen, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Afbud: Christian Plank (F) Erik Falkenberg (O) Ole Møller (F) Indholdsfortegnelse 1. KB - Spørgetid...1 2. KB -

Læs mere

Målsætning Indsats Evaluering Status Stevns Kommune vil hvert år forbedre eller som minimum fastholde sine rammevilkår

Målsætning Indsats Evaluering Status Stevns Kommune vil hvert år forbedre eller som minimum fastholde sine rammevilkår BILAG 3. EVALUERINGEN AF ERHVERVSPOLITIKKENS MÅLSÆTNINGER Målsætning Indsats Evaluering Status Stevns Kommune vil hvert år forbedre eller som minimum fastholde sine rammevilkår At der i Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009 Referat fra møde i onsdag den 20. maj 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Osted/Lejre Skytteforening i klublokalet, Lejrevej 1, 4320 Lejre. Gert Rosenkrantz Fuglsang Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse

Læs mere

Notat. Vedr. Fælles Nordjysk projekt om udbredelse af bredbånd i Nordjylland

Notat. Vedr. Fælles Nordjysk projekt om udbredelse af bredbånd i Nordjylland Notat Direktionen Journalnr: 88.20.08-P20-1-14 Ref.: Lars Peter Schou Dato: 13-02-2014 Vedr. Fælles Nordjysk projekt om udbredelse af bredbånd i Nordjylland De nordjyske kommuner er med forbehold for politisk

Læs mere

Tilskud fra bredbåndspuljen 2018

Tilskud fra bredbåndspuljen 2018 Tilskud fra bredbåndspuljen 2018 Informationsmøder i Nykøbing Falster (13/6), Hjørring (18/6), Viborg (19/6), Odense (20/6), Sorø (25/6), Mørke (26/6), Hillerød (27/6) og Sdr. Omme (28/6) Dagens program

Læs mere

8. Landdistriktsudvalget Anlæg

8. Landdistriktsudvalget Anlæg 8. Landdistriktsudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 8. Landdistriktsudvalget Skattefinansieret anlæg Pulje til indsats mod dårlige boliger... 3 Pulje til byfornyelsesprojekter... 4 Forsøgsprojekt Hald...

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 1. december 2014

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 1. december 2014 Referat mandag den 1. december 2014 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orientering - December 2014...2 3. ET - Fjordsamarbejde - Mellemkommunalt

Læs mere

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010 Referat tirsdag den 2. november 2010 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Bemærk at tidspunktet for mødet er rykket til kl. 18.00. Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...1 2. BU - Orientering...2

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 18-12-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:41 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Økonomiudvalget, 18-12-2008

Læs mere

Lejre Kommune. ØU - Landsbyudvalg: Vedtagelse af kommissorium. Kommunalbestyrelsen. Resumé: Indstilling: Beslutningskompetence:

Lejre Kommune. ØU - Landsbyudvalg: Vedtagelse af kommissorium. Kommunalbestyrelsen. Resumé: Indstilling: Beslutningskompetence: 28-05-2019 18:00 Side 1 ØU - Landsbyudvalg: Vedtagelse af kommissorium Sagsnr.: 18/12216 Resumé: besluttede i forbindelse med vedtagelsen af styrelsesvedtægten i januar 2018, at der skal nedsættes et ad

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012 Referat torsdag den 26. april 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Godkendelse af erhvervsstrategi 'Aalborg bygger bro'

Godkendelse af erhvervsstrategi 'Aalborg bygger bro' Punkt 3. Godkendelse af erhvervsstrategi 2019-2022 - 'Aalborg bygger bro' 2018-085541 Magistraten indstiller, at byrådet godkender Erhvervsstrategi 2019-2022. Lasse P. N. Olsen kan ikke anbefale indstillingen

Læs mere

Udvalget for Job & Arbejdsmarked REFERAT

Udvalget for Job & Arbejdsmarked REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 1, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Dato: Onsdag den 30. januar 2019 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Christian Plank (F) (Formand) Martin Stokholm (A) (Medlem) Bjørn Lykke

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007 Referat fra møde i onsdag den 22. august 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden den 22.08.2007.... 3 2. FOU - Efterretningssager 22.08.07....

Læs mere

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S.

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S. Referat Lokaludvalget 's møde Onsdag den 13-03-2019 Kl. 16:00 Munkestræde, Klosterplads 8a Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen,

Læs mere

Evaluering af bredbåndspuljen Opsamling

Evaluering af bredbåndspuljen Opsamling Evaluering af bredbåndspuljen 2016-2017 Opsamling 2. marts 2018 1. Baggrund Bredbåndspuljen er en del af den politiske aftale om Vækst og udvikling i hele Danmark, som Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal

Læs mere

Inspirationsaften 2013 Erhverv og vækst i Lejre Kommune. Onsdag den 2. oktober 2013

Inspirationsaften 2013 Erhverv og vækst i Lejre Kommune. Onsdag den 2. oktober 2013 Inspirationsaften 2013 Erhverv og vækst i Lejre Kommune Onsdag den 2. oktober 2013 Program 17.00-17.15 Vision for vækst og erhverv i Lejre her er strategien hvor skal vi hen v. borgmester Mette Touborg

Læs mere

Dagsorden Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 8. oktober 2014. Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Dagsorden Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 8. oktober 2014. Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev Dagsorden onsdag den 8. oktober 2014 Kl. 18:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - Oktober 2014...2 3. KF - Ansøgning om fritagelse

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked tirsdag den 4. juni 2013. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked tirsdag den 4. juni 2013. Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Referat tirsdag den 4. juni 2013 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orientering i juni...2 3. JA - Dialogtema, styrkelse af virksomhedskontakten

Læs mere

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014

Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014 Referat Økonomiudvalget tirsdag den 24. juni 2014 Kl. 16:15 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Udbud af kommunalt ejet jord...2 3. Person - ØU -

Læs mere

[UDKAST 22. februar 2018] Overblik over budgetprocessen i 2018

[UDKAST 22. februar 2018] Overblik over budgetprocessen i 2018 [UDKAST 22. februar 2018] Overblik over budgetprocessen i 2018 Indhold Budgetprocessen i 2018... 3 Fase 1: Forberedelse og budgetprocedure... 4 Fase 2: Fagudvalgenes budgetproces Nye ønsker og forslag

Læs mere

Bilag 2B: Oplæg til beslutning om fælles udbud af bredbånd i Nordjylland

Bilag 2B: Oplæg til beslutning om fælles udbud af bredbånd i Nordjylland Bilag 2B: Oplæg til beslutning om fælles udbud af bredbånd i Nordjylland Formål, Baggrund og Indhold: Beslutningsoplægget skal give et godt, velunderbygget og solidt grundlag for en beslutning hos de nordjyske

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE MELLEM VORDINGBORG KOMMUNE OG VORDINGBORG ERHVERV A/S 2016-2018

SAMARBEJDSAFTALE MELLEM VORDINGBORG KOMMUNE OG VORDINGBORG ERHVERV A/S 2016-2018 SAMARBEJDSAFTALE MELLEM VORDINGBORG KOMMUNE OG VORDINGBORG ERHVERV A/S 2016-2018 Aftalens parter Vordingborg Kommune Vordingborg Erhverv A/S Valdemarsgade 43 Marienbergvej 132, st. 4760 Vordingborg 4760

Læs mere

Referat Økonomiudvalget mandag den 28. august Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Økonomiudvalget mandag den 28. august Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 28. august 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Forventet Regnskab 2017-2, 1. behandling...2 28-08-2017

Læs mere

Bredbånd Skive Kommune. Den 28. juni 2017

Bredbånd Skive Kommune. Den 28. juni 2017 Bredbånd Skive Kommune Den 28. juni 2017 Vi ved ikke hvad vi bruger nettet til om 5-10 år Dagsorden Bredbåndsdækningen i Skive Kommune 15 min Bredbånd via kabelnettet, mobilnettet og gennem luften! Fordele

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 30. januar 2014

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 30. januar 2014 Referat torsdag den 30. januar 2014 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 4. marts 2015 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00 Medlemmer:

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 20.06.13 kl. 16:30 i mødelokale 1 Medlemmer: Hans Barlach (C) Brian Hemmingsen (A) Battal Kücükavci (F) Gert Poul Christensen (O) Ikke til stede: Lars Kilhof

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 24-11-2015 Tirsdag 24.11.2015 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Erhvervsstrategi tema detailhandel

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 5. oktober 2015. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 5. oktober 2015. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 5. oktober 2015 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orientering - Oktober...2 3. ET - Finansiering af drift af Bookingsystem

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 7. november 2011

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 7. november 2011 Referat mandag den 7. november 2011 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA - Tema, Beskæftigelsesindsatser

Læs mere

Referat Økonomiudvalget torsdag den 9. oktober 2014

Referat Økonomiudvalget torsdag den 9. oktober 2014 Referat torsdag den 9. oktober 2014 Kl. 16:45 i Mødelokale 2, Allerslev Afbud: Carsten Rasmussen (A) Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Beredskab...2 Lejre Kommune 09-10-2014

Læs mere

Notat om model for tildeling af tilskud fra bredbåndspuljen

Notat om model for tildeling af tilskud fra bredbåndspuljen Notat om model for tildeling af tilskud fra bredbåndspuljen Dato 14. marts 2016 Kontor i departementet KKT Udgangspunktet er, at bredbåndspuljen skal være efterspørgselsdrevet og teknologineutral. Tildelingen

Læs mere

Vedhæftet sagen er en række bilag, der uddyber indhold og forudsætninger i budget

Vedhæftet sagen er en række bilag, der uddyber indhold og forudsætninger i budget 05102017 Side 1 ØU 2. behandling af budget 20182021 Sagsnr.: 17/18 Resumé: 1. behandlede 7. september 2017 budgetforslag 20182021 og godkendte, at budgetforslaget oversendes til s 2. behandling med de

Læs mere

Samarbejde om ny turismestruktur og markedsføring

Samarbejde om ny turismestruktur og markedsføring 1 of 5 Samarbejde om ny turismestruktur og markedsføring Sagsnr.: 15/33576 Sagen afgøres i: Byrådet Resumé Den politiske styregruppe i Business Region Aarhus godkendte på møde den 2. maj 2014 kommissorium

Læs mere

Referat Kernevelfærdsudvalget tirsdag den 10. oktober 2017

Referat Kernevelfærdsudvalget tirsdag den 10. oktober 2017 Referat tirsdag den 10. oktober 2017 Kl. 16:30 i RA - Kantinen Rådhuset Allerslev Afbud: Jan Vedel Heine (I) Lars Holten (LEUF) Line Jacobsen (V) Mikael Ralf Larsen (F) Ole Blickfeldt (O) Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat Økonomiudvalget mandag den 24. april Kl. 16:30 i Mødelokale 1 og 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Økonomiudvalget mandag den 24. april Kl. 16:30 i Mødelokale 1 og 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 24. april 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 1 og 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Forventet Regnskab 2017-1, 1. behandling...2

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte til lokale projekter og arrangementer fra Nationalpark Vadehavet

Vejledning til ansøgning om støtte til lokale projekter og arrangementer fra Nationalpark Vadehavet Marts 2017 Vejledning til ansøgning om støtte til lokale projekter og arrangementer fra Nationalpark Vadehavet Indledning Nationalpark Vadehavet yder støtte i form af mindre beløb* til ikke-kommercielle

Læs mere

Referat fra møde i Udvalget for Børn & Ungdom onsdag den 13. januar 2010. Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre

Referat fra møde i Udvalget for Børn & Ungdom onsdag den 13. januar 2010. Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre Referat fra møde i onsdag den 13. januar 2010 Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...3 2. BU - Valg af næstformand...4 3. ØU - Udvalgets mødeplan

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 2. februar 2015. Kl. 16:30 i European Freeze Dry, Karlebyvej 81, Kr. Hyllinge

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 2. februar 2015. Kl. 16:30 i European Freeze Dry, Karlebyvej 81, Kr. Hyllinge Referat mandag den 2. februar 2015 Kl. 16:30 i European Freeze Dry, Karlebyvej 81, Kr. Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orientering - Februar...2 3. ET - Foreningen

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 31 ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 26. november 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen Tessa Gjødesen

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 2. december Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 2. december Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Referat mandag den 2. december 2013 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Tidsplan for brugerundersøgelse af borgernes møde med rehabiliteringsteamet...2

Læs mere

Drøftelse - Høring af Erhvervsstrategi Aalborg bygger bro.

Drøftelse - Høring af Erhvervsstrategi Aalborg bygger bro. Punkt 6. Drøftelse - Høring af Erhvervsstrategi 2019-2022 Aalborg bygger bro. 2018-088099 Magistraten fremsender til s drøftelse, høring af Erhvervsstrategi 2019-2022 - "Aalborg bygger bro". kl. 08.30

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 17:25 Mødested: Rådhuset, mødelokale

Læs mere