Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur"

Transkript

1 Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Venneforeningen gav højt belagt smørrebrød.

2

3 Kære læsere. Solskin kan man altid finde Solskin om bord Sol, sol kom igen, ja er det da ikke ganske utroligt som sommeren indtil nu, har fået hentet nogle tabte timer fra sidste år. Jeg er stor tilhænger, så længe det ikke bliver mere lunt end nu, og måske er det derfor det er så nemt, at være glad for livet. Glad blev jeg bestemt også da Syrenen stod for en dejlig fælles maddag her i maj måned. Jeg nåede heldigvis at komme med omkring bordet, og fandt en ledig plads overfor Gerner. Nåh, det ser godt ud, sagde jeg. Ja, sagde Gerner, Vi er godt nok meget hernede i festsalen. Jahhh, sagde jeg og trak lidt på det, for jeg forstod ikke helt hvor han ville hen med det. Det er godt! Vi kan bestemt ikke klage. Hold da op, hvor bliver der sørget godt for os, sagde Gerner så, og jeg blev bare så uendelig glad. Det var helt tydeligt, som det kom fra hjertet, og vi er mange der er klar over, at hvis ikke Gerner mente det, ja så var det ikke blevet sagt. Der er rigtig mange medarbejdere her, som har andel i den udtalelse, og det var sørme et skulderklap der ville noget. Tak til dig Gerner. Det er gode ord, at gå sommerferien i møde med. Før sommerferien starter for alvor, har vi dog en mængde oplevelser som forhåbentlig også bliver gode. Vi kan nyde dejlig dansk sommermad til Valdemarsdagen, vi har en bådtur i Skælskør, en stigegolf festival, en have-grilldag, en tur til Lundforlund præstegård og sørme også en snarlig 1 års fødselsdag her i huset I den anden ende af skalaen, skal vi også takke af med René, som går på efterløn her midt i juni. Jeg har heldigvis fået en god aftale i stand med René, som gerne vil hjælpe som frivillig, når vi ind imellem har behov for det. Alle beboere og medarbejdere kan takke af med René, når vi holder en fælles afslutning i festsalen den 19. juni. -Allerede den 23. har vi glæde af René igen, hvor han har sagt ja til at være med til Sankt Hans aften, bl.a. for at hjælpe ved bålet. Mange varme solhilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! -Undersøgelser har vist, at det faktisk er sjældent, at kvindelige bilister kører forkert. -De undersøger bare mulighederne for alternative ruter. Hørt på kontoret: - Hvor uheldig kan man være??? -Når man endelig kommer til tiden, så har chefen sovet over sig. Hvor herligt udbryder fruen ved morgenbordet. Jeg vejer nu ét kilo mindre end i går aftes! Nåå, svarer manden. men du har jo heller ikke sminket dig endnu Hørt i klasseværelset: -Er der nogen, som kan forklare mig, hvorfor vi kalder vores sprog for Modersmålet? spørger læreren. -Kan det ikke være fordi, ens far ikke har så meget at skulle have sagt, svarer lille Per Pigen: -Kurt, du lovede, at vi to skulle giftes til sommer! Ungersvenden: Johhhh, men der har jo ikke rigtig været nogen sommer i år Køkkentips: -Husk nu at krydre flæskestegen, for ellers smager den jo hverken af fugl eller fisk! Han lovede, at han ville følge hende til verdens ende. -Det ville han også have gjort, men så flyttede hun til Skagen Sig ikke at danske mænd kun tænker på sig selv! -I går så jeg for eksempel en mand, som trofast stod i øsende regnvejr, for at holde paraplyen over sin kone. - Meeeeen, hun havde vist heller aldrig prøvet at skifte hjul før I Politiradioen hørtes en stemme: - Kalder vogn 27. Kør hen til springvandet på torvepladsen. Der er en nøgen kvinde, som bader i det. - ALLE andre vogne bliver bare på deres rute!!!

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 27. Juni Tillykke til maj måneds vinder: Nina Ovesen - Liljen. -Gevinsten er udleveret!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 4. juni: Tove Winkler (1931) Violen 28. juni: Krista Hansen (1930) - Violen 28. juni: Egon Seerup (1933) Syrenen VELKOMMEN TIL: Tove Birgit Moesgaard Jørgensen Violen. -Nye beboere i midlertidige boliger. Mange kom forbi ved Toves 25 års jubilæum.

7 GUDSTJENESTER I JUNI: Onsdag den 6. juni kl i Udsigten v/lisbeth Ravn Bolin. Onsdag den 20. juni kl i Udsigten - v/lars B. Hansen. Vi drikker kaffe efter gudstjenesten. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER: Onsdag den 12. juni. Tirsdag den 26. juni. NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Betina Bach, SSH, som er ansat hos Liljen fra den 1. juni. Henriette Haagensen, SSH er ansat om natten fra den 1. juni. FARVEL OG GOD VIND TIL: Lykke Brix, som har søgt nye udfordringer, og starter i hjemmeplejen den 1.juni. René Prebendorf, som går på efterløn og har sidste arbejdsdag den 19. juni. TILLYKKE TIL: Tove Mejdahl SSA som kan fejre 25 års jubilæum fredag den 1. juni. Annonceret reception blev holdt onsdag den 30. maj se mere andet sted i bladet.

8 Formand: Lone Steensgaard Grønlandsvej Korsør Tlf.: Sekretær: Lise Pedersen Søkongevej Slagelse tommylisep@gmail.com tlf.: Kasser: Niels Andersen Byvangen Slagelse Tlf.: René Steensgaard Grønlandsvej Korsør reneoglone@godmail.dk Tlf.: Jimmy Kagstrup Sandagergårdsvej Slagelse jimmkag@hotmail.com Tlf.: Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. Medarbejderrepræsentant: Heidi Olsen hmols@slagelse.dk tlf.: Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

9 BOCCIA Hver mandag kl i Udsigten. Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær. - Alle er velkomne. SJOV MOTION: Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi har en samarbejdsaftale med Sørby IF, som overordnet står for Sjov Motion. Det er Annie, som står for den ugentlige motion sammen med vores frivillige Elin Persson. - Vær opmærksom på, at Sjov Motion holder sommerferie i perioden fra den 18. juni 13. august. -Begge dage incl. VEL MØDT.

10 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 15. maj 2018 kl i festsalen. Ordstyrer: Heidi G. Referent: Hanne. o Vi startede med opfølgning på punkter fra cafémødet i marts, hvor vi havde aftalt at planlægge en eftermiddag hos Violen, hvor beboerne gerne vil lære hinanden bedre at kende. Heidi G og Hanne deltager denne eftermiddag som bliver fredag den 25. maj fra kl o Vi snakkede også om turene til København, Knuthenborg og Odense Zoo. Heidi er tæt på at have datoer klar til tilmeldinger. o Vedrørende havedagen den 3. juni, har Hanne snakket menu med nogle beboere hos Syrenen. Forslaget lyder på Spareribs og grillpølser med grøn salat, hjemmelavet kold og varm kartoffelsalat og pølsebrød. På mødet var der opbakning til menuen. o Christian fra Slagelse Cykle Ring har kontaktet os, for at høre om alt var forløbet tilfredsstillende ved cykelløbet i april. Vi har fremsagt ønsket om at få flyttet højtaleranlæg/speaker fra bygningerne, og det ville de meget gerne imødekomme ved næste løb, som tænkes planlagt om to år. Planlægning af Hashøjfest: Velkomst ved trompetere fra garderhusarregimentet. Æble-jordbær-rabarberkager til kaffen. Tilbud om ansigtsmaling for alle v/heidi G og Charlotte. Hestevognskørsel. Clan Rose Pipes & Drums til underholdning eftermiddag. Helstegt pattegris med tilbehør, evt. fra flere leverandører. Musik hele dagen v/thopper. Softice til dessert. Evt.: Heidi fortalte at hun er ved at planlægge en sejltur på Skælskør fjord og også en ferietur. Der kommer tilmeldinger inden længe.

11 Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Leif sagde tak for sidst. Han syntes det var hyggeligt at deltage i vores fælles spisning, og var glad for den opbakning, som blev vist fra de deltagende familiemedlemmer der kom for at være med til at give høringssvar på værdighedspolitikken. Leif opfordrer til deltagelse i sejlturen fra Skælskør, og han fortæller i den forbindelse om det ny renoverede Skælskør Plejecenter som ventes at åbne den 12. juni. Ældrerådet har arbejdet i det stille henover foråret, men er ved at planlægge nogle arrangementer for resten af året. Kommende Cafémøder: Tirsdag den 19. juni 2018, kl Fra Helle Elvig, natarbejdende medarbejder, har vi modtaget: Man kan ikke sidde 5 min. uden at der straks ligger et stort tungt dyr og spinder i skødet

12 Irma på køretur ud over landet En skøn dag i foråret kørte Irma og jeg en tur ud over landet. Irma havde et stort ønske om at bruge et af sine klip til en tur i bussen, så efter frokost kørte vi afsted i vores bus. Irma ville gerne omkring Sørbymagle og omegn, hvor hun har boet tidligere. Vi kunne desværre ikke komme længere ud mod skoven end selve Sørby p.g.a. et større vejarbejde på landevejen. Derfor kørte vi ind i en lille skov, som Irma havde udset sig på vejen derhen. Her kunne vi se, hvordan træerne var sprunget ud, og Irma fortalte historien om hendes liv ved skoven, hvilket tydeligt vakte dejlige minder frem hos Irma. Tak for en dejlig køretur, som vi blev enige om at gentage en anden dag. Forårshilsner Charlotte

13 På tur til gede fest Torsdag den 3. maj kl , var Orla, Rita, Tulle, Aase, Bitten, Willy, Edith, Irma og Ib, nede i Flakkebjerg, for at se at gederne blev lukket på græs. Alle 9 geder var meget glade for at blive lukket ud og de sprang hurtig ned i den anden ende til det lange græs. Da gederne var lukket ud, blev der serveret kaffe, kage, is og en lille en til ganen. Aftenhyggerier: Med venlig hilsen Tove og René Loke gider ikke være alene hjemme når mor skal til møde på arbejde, så han tager med og hygger sig med bl.a. Torben. Først så de filmen Blå Mænd og spiste chokolade inde hos Torben, og så bankede Loke Torben i kortspillet Fisk Helle Elvig.

14 Rehabilitering hos Liljen: Christian har givet tilladelse til at følgende billeder må komme i bjergbyposten. Som en del af hans genoptræning, satte jeg ham i gang med at lave agurkesalat. Hilsen Maibrit.

15 En dejlig solskinsskovtur til Klarskovgård i Korsørlystskov. Fredag den 4. maj var Aase, Niels K., Finn, Willy, Irma, Ragnhild, Keld, Helen og Charlotte på en dejlig skovtur. Vi satte kursen mod Korsør ved 14 tiden i det flotteste vejr høj sol samtidig med en helt sommerlig temperatur. Det har vi jo ventet på længe, derfor var det fantastisk at kunne trille afsted i dette dejlige vejr, og der var en rigtig god stemning i bussen. Vi ankom til græsområdet ved Sommerlyst, her parkerede vi bussen og blev hurtigt enige om, at dér ville vi gerne drikke kaffen og nyde kagen. Vi holdt tæt på et borde- og bænkesæt, som vi satte os ved. Stedet vakte minder for flere, så der blev fortalt mange historier fra de gode gamle dage samt fældet en enkelt glædeståre. Sommerlyst stammer helt tilbage fra Skoven tog sig ud fra sin bedste side og dannede de perfekte rammer for vores skovtur. Tusind tak. - Vi gentager den vellykkede skovtur en anden dag. Skovturshilsen Charlotte.

16 Karrebæksminde tur En dejlig onsdag eftermiddag, kørte bussen en smut til Karrebæksminde. Egon og Flemming var med Heidi Gran. De ville gerne ud i det blå og samtidig vise Kanalkroen frem. Turen var smuk, vejret var godt og humøret højt. Vi ankom til en dejlig havn med smuk udsigt, og kanalkroen var heldigvis åben, dog ikke til spisning før senere. Så måtte vi starte med en tår koldt. Vi talte om Karrebæksminde og Enø og alle de smukke steder dernede. Så skete det, at vi kunne bestille mad, og sikke det smagte. Så dejligt og lækkert. Vi nød det i fulde drag og turen gik derefter hjemad. Hilsen Heidi G

17 Fredags fisk på Syrenen Der havde været lidt snak om forskellige fisk hos Syrenen, og vi endte ud med at planlægge et fiskebord en dejlig fredag. Ib og Heidi kørte til Skælskør og fandt fiskebutikken. Der var mange gode sager, og munden løb i vand. Vi købte fiskedeller, røget makrel og røget ål. Men et fiskebord dur jo ikke uden en god gammel ost, så vi måtte til Vemmelev efter en gammel en. Den var så gammel at den næsten løb efter os.

18 Heidi Olsen havde dækket et fint bord i mellemtiden, og vi nød alle de gode sager, med grin og hygge og glade maver. En dejlig aften, som vi gerne gør en anden gang. Hilsen Heidi G.

19 Herreklub Vi prøvede at stable en herreklub på benene, og mødtes en onsdag eftermiddag ved Smilehullet. - Egon, Flemming, Niels (ven af huset) og Heidi G. Vi snakkede lidt frem og tilbage omkring gode ideer og forslag. Vi blev enige om, at fordi de herrer i forvejen mødes og spiller billard og kort mandag og fredag (andre er velkomne). Så laver vi ikke som sådan en herreklub, men finder af og til på nogle gode oplevelser ude i verden og tager på nogle ture, som også vil være åben for andre. Vi talte om Kultur caféen Ludvig i Sorø, hvor der er live musik og bar, samt Broby skole. Vi snakkede også om der var mulighed for tilgang til et værksted, hvis man en gang imellem kunne reparere eller ordne ting i huset. Et godt møde, med gode ideer og stemning.

20 Frokost med Venneforeningen Det var en dejlig solrig dag, da Venneforeningen havde inviteret til frokost med højtbelagt smørrebrød nede i Festsale. Da vi ankom til Festsalen sad Ruth - spillemand og spillede velkendte melodier for os. - En dejlig måde at blive budt velkommen på. Vi fik sat os ned ved de veldækkede borde, og der var meget godt at vælge imellem på de fyldte fade. Til dessert var der frisk frugt bestående af vandmelon, jordbær samt vindruer. Vi sluttede det vellykkede arrangement af med kaffe og dertil småkager. Alt imens vi nød det lækre smørrebrød havde vi udsigt til det flotte og frodige drivhus, som står flot med ca forskellige planter/grøntsager. Mange tak til Venneforeningen for det flotte arrangement. Solrig hilsen Charlotte.

21 Toves 25 års jubilæum den 30. maj Solen skinnede fra en skyfri himmel på denne dejlige onsdag, hvor vi fejrede Toves 25 års jubilæum, her i huset. Flaget var hejst og vajede flot med den blå himmel som baggrund. Tove havde valgt at blive overrasket med et arrangement. Heidi Gran havde stået overordnet for denne fantastiske dag, hvor der var dækket fint op med en flot buffet på terrassen udenfor festsalen. Her blev vi budt velkommen med et køligt glas rød eller hvid mousserende vin. Buffeten var tilberedt af Heidi G. og Jeanette i fællesskab. De havde haft lidt at se til og fremtryllet bl.a. lækre lakseruller, cocktailpølser i baconsvøb, fyldte champignon, cherrytomater med mozzarella ost og oliven. Til den søde tand var der afslutningsvis friske jordbær og friskbagte kokosmakroner med kaffe og te.

22 Til denne hyggelige reception kom Toves familie, venner samt tidligere kolleger. Derud over var der naturligvis også en del beboere og kollegaer. Der blev budt hjerteligt velkommen på vegne af Levehjemmet, og Hanne fulgte efterfølgende op med en meget personlig tale. Her hørte vi nærmere om de år som Tove har været ansat her og om de forskellige tillidserhverv, som Tove har haft. Samt alle de ting, som Tove bidrager med og har gjort igennem de 25 år. Endnu engang hjertelig tillykke Tove fra Levehjemmet. Charlotte

23

24 Musholm 2018 Kære beboere. Vi er ved at arrangere en ferietur til Musholm, evt. sidst i august eller i september, og har brug for at høre, hvor mange der gerne vil med. Prisen vil være omkring kr for to overnatninger. -Der er mulighed for eneværelse mod egenbetaling. Mange hilsner Charlotte, Heidi O. og Heidi G.

25 Bådrundfart Torsdag den 21. juni kl Vi håber på godt vejr, når vi inden længe tager en tur med båden i Skælskør. Vi sejler kl. 14 og vi kan gøre brug af i alt 6 pladser. Sejlturen varer omkring halvanden time, og koster 95 kr. Det er først til mølle og tilmelding inden den 10. juni. Mange hilsner Heidi G

26 Sommermøde i Lundforlund Præstegård. Onsdag den 13. juni kl kommer Arnes Busser og henter os. Vi skal til sommermøde i Lundforlund, hvor ledvogterne spiller god musik, imens vi nyder kaffe og kage, og ikke mindst godt selskab. Skriv jer på hos pigerne så vi ved hvor mange der skal med, vi glæder os

27 Valdermars dag fredag den 15. juni. Den 15. juni er det valdemarsdag (indført 1912 ved Cirk.Nr / ) for at mindes den dag i 1219, hvor Dannebrog ifølge myten faldt ned fra himlen i Estland. I den anledning er der fællesspisning i festsalen kl. 12 Menu: Stegt fladfisk med NYE danske kartofler / persille sovs Nye Danske Jordbær med fløde / mælk Hanne har sikkert søgt spritfabrikkerne om den obligatoriske snaps Så håber vi alle ses til en hyggelig middag i festsalen kl Hilsen Violen.

28

29 Vel mødt til Stigegolffestival i Levehjemmet Onsdag d. 20.juni kl , hvor vi sammen med de andre plejeog aktivitetscentre i kommunen, dyster om den helt store guldmedalje Program: Kl Velkomst ved idrætskonsulent Bente Nørgaard og formand for pårørendegruppen Sonja Mikkelsen. Kl Stigegolfkonkurrence. Kl Kagemand, kaffe og fællessang. Ved kaffen uddeles medaljer til de 3 bedste spillere. Husk at tilmelde dig til denne festlige eftermiddag, hvor vi er ude eller inde alt efter vejret. Hilsen Charlotte.

30 Sankt Hans aften i Bjergbyparken for beboere og familier FREDAG DEN 23. JUNI 2017 KL Vi starter med spisning i festsalen og på menuen er: Ribbensteg med kartofler, brun sovs og hjemmelavet agurkesalat. Til dessert: Jordbær med fløde. Drikkevarer til maden: Vin, øl og vand. Pris pr. voksen gæst incl. drikkevarer til maden: 75.-kr. Pris pr. barn u/15 år incl. drikkevarer til maden: 50.-kr. Vi har en forventning om, at man som gæst hjælper, hvor der er behov for det Ca. Kl holder Carsten Jørgensen båltale for os, hvorefter bålet tændes og heksen sendes til Bloksbjerg. Venneforeningen har tombola og sælger kaffe, kage, øl & vand ved bålpladsen. Støt dem endelig! Vi håber at se dig og din familie. De bedste hilsner fra Bjergbyparken. Tilmelding afleveres i Bjergbyparken senest fredag den 15.juni Navn: Antal voksne: Antal børn: Betalt kr. Kvittering:

31 Kære beboere og kolleger i Bjergbyparken! I anledning af at Liljen har 1 års fødselsdag, vil det glæde os alle fra Liljen, at se jer til en hyggelig sammenkomst i: Festsalen, mandag den 2. juli fra kl til kl.17.00! Vi vil skabe lidt forsamlingshus-stemning, hvor vi byder på kaffe, lagkage, portvin/kirsebærvin samt lidt andre godter. Frederiksens Festmusik kommer og spiller op til en svingom! Sol og sommerhilsner Liljepigerne

32 Odense ZOO Onsdag den 4. juli kl Så er det tid til en tur over og hilse på familien. Vi kører fra morgenstunden og der er forplejning med hele dagen. Så tag med på en god oplevelse, med højt humør og solskin Pris 250 kr. for beboere 350 kr. for familiemedlemmer og andre. Tilmelding til Heidi Gran senest 28 juni.

33 Fyraftenssang hos Mai & Kurt Igen i år har Mai & Kurt sammen med korpigerne et stort ønske om at se os til fyraftenssang tirsdag den 3.juli kl Vi kører derover i Bjergbyparkens bus, og hygger os i teltet i haven, hvor Mai spiller og korpigerne synger for os. Der vil være et lille traktement med tørt og vådt til ganen. Vi forventer, at det varer omkring et par timer. - Tilmeldingsseddel bliver hængt op i husene. Hilsen Hanne. Kom til Grill aften tirsdag den 17.juli kl med Venneforeningen, hvor vi vil lave noget dejlig mad på grillen. Du kan forvente grillet kylling og pølser med kold kartoffelsalat, pastasalat, salat og pølsebrød. Bagefter en is til dessert. Vi byder på øl, sodavand samt vin til maden. For beboerne er det hele naturligvis gratis. Pris for medlemmer af Venneforeningen 50 kr. Pris for ikke medlemmer af Venneforeningen 100 kr. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 11. juli MED VENLIG SOMMER HILSEN FRA VENNEFORENINGEN PÅ LEVEHJEMMET

34 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

35 Det sker i juni 2018: Fredag 1. juni. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Søndag 3. juni. Eftermiddag: Have- og grilldag Mandag 4. juni. Formiddag: Boccia i Udsigten Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Onsdag 6. juni. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Fredag 8. juni. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med købmandsvogn. Mandag 11. maj. Formiddag: Boccia i Udsigten Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten - sommerferieafslutning Tirsdag 12. juni. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Onsdag 13. juni. Eftermiddag: Sommermøde i Lundforlund 13.15

36 Torsdag 14. juni. Formiddag: Købmanden holder åbent Dagplejere og børn er i huset. Fredag 15. juni. Middag: Valdemarsdag i Festsalen Mandag 18. juni. Formiddag: Boccia i Udsigten Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 19. juni. Middag: Afskedsmiddag for René i Festsalen Eftermiddag: Cafémøde i Festsalen Onsdag 20. juni. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Eftermiddag: Stigegolf Festival Torsdag 21. juni. Eftermiddag: Bådtur i Skælskør Fredag 22. juni. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med købmandsvogn. Lørdag 23. juni. Aften: Sankt Hans middag Båltale og Sankt Hans bål Venneforeningen har tombola og sælger kaffe, kage, øl og vand på bålpladsen. Vi opfordrer til at I støtter Venneforeningen til gavn for beboerne!

37 Mandag 25. juni. Formiddag: Boccia i Udsigten Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 26. juni. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Dorte Sko i Udsigten Onsdag 27. juni. Formiddag: Musik & Bevægelse hos Syrenen Eftermiddag: Torsdag 28. juni. Formiddag: Købmanden holder åbent Dagplejere og børn er i huset. Fredag 29. juni Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 2. juli. Formiddag: Boccia i Udsigten Eftermiddag: Billard i Smilehullet Liljen holder 1 års fødselsdag i Festsalen

38 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Keld Taaning, Virksomhedsleder : Sygeplejerske, Lisbeth : Sygeplejerske, Winni : Liljen direkte : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit. Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige

Læs mere

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot.

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. En munter flok på tur i Odense ZOO. Kære læsere. Her forleden dag var jeg ude og gå en tur med Ragnhild på de nærved liggende veje og stier. Da Ragnhild ikke har noget

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet.

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Vi ser billeder til Åbent Hus. Kære læsere. Dagen i dag startede med et hvidt tæppe overalt derude. Vinden er kold og ikke specielt forårsagtig, men ikke desto

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp.

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. En glad eftermiddag til Åbent Hus! Kære læsere. Det er jo ikke hver måned, at der bliver fejret en 100 års fødselsdag. Det er såmænd heller

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Stokkemarke Plejecenter

Stokkemarke Plejecenter Stokkemarke Plejecenter Nyhedsbrev til borger og pårørende JULI - 2016 Emne Generelle tiltag i Ældre og Sundhed Fokus på borgersikkerhed Information Ældre & Sundhed er stolte over at være akkrediteret

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

ARENDSE NYT August September 2018

ARENDSE NYT August September 2018 ARENDSE NYT August September 2018 Indholdsfortegnelse August september 2018 Forside Indholdsfortegnelse Ferie Invitation Fødselsdage Referat af Beboermøde Vi har en vinder Konkurrence Tur til Gitte s have

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Irma på vej i skoven på en dejlig forårsdag. Ingrid og Orla får en hyggelig snak.

Irma på vej i skoven på en dejlig forårsdag. Ingrid og Orla får en hyggelig snak. Irma på vej i skoven på en dejlig forårsdag. Ingrid og Orla får en hyggelig snak. Kære læsere. Det er sommer, det er sol, og det er søndag. Ja, sådan sang jo Lille Per så skønt engang, og det meste passer

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8.

Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Dejlig med skoleagurker af egen avl. August nr. 8. Oversigt over aktiviteter i august: Tirsdag d. 1.8 Torsdag d. 3.8 Tirsdag d. 8.8 Torsdag d. 10.8 Tirsdag d. 15.8 Torsdag d. 17.8 Tirsdag d. 22.8 Torsdag

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen Lillebælt OL med alternative discipliner Vi har afholdt mini-ol, hvor der blev dystet i mange forskellige discipliner. Både gejst og underholdningsværdi var stor, og kampen om medaljer var intens. OL har

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge.

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Kære læsere. Så kan vi allerede byde velkommen til årets første forårsmåned, også selvom det umiddelbart føles mere vinterligt, hvis man stikker

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling

Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ragnhild og Lotte nyder turen i hestevognen og Hashøjfesten. Kære læsere. Så viser kalenderen årets første efterårsmåned, som jo også er årets

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Kl Tøj - Expressen i Café oasen

Kl Tøj - Expressen i Café oasen Hovergården April 2019 Dato Tid Arrangement Uge 14 Fredag d. 5/4 Kl. 10.00-12.00 Tøj - Expressen i Café oasen Fredag d. 5/4 Kl. 10.45 Spilledag Uge 15 Mandag d. 8/4 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 9/4 Kl. 10.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Skøn Halloweenfest med venskabsklassen. Kære læsere. Så blev uret sat en time tilbage, og dagen kan så begynde lidt før. Det synes jeg er

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

H E L E N E N Y T. Juni 2017

H E L E N E N Y T. Juni 2017 H E L E N E N Y T Juni 2017 En pragtfuld tur til Zoologisk Have tirsdag 25. maj 2017 HELENE NYT Juni 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100 København Ø Ansvarshavende:

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017

Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017 Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017 De glade deltagere Øresund rundt, besøger den fantastiske smukke park i Sofiero Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere