Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot."

Transkript

1 Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. En munter flok på tur i Odense ZOO.

2

3 Kære læsere. Her forleden dag var jeg ude og gå en tur med Ragnhild på de nærved liggende veje og stier. Da Ragnhild ikke har noget syn, fik vi i stedet sludret en masse om det, som vi mødte på vores vej. En lille pære, som var faldet af træet blev samlet op og mærket på. Et æble blev duftet til smagt på og var så godt, at det blev spist. Blade som allerede er knastørre og visne blev også mærket på og talt om. Den smule vind der var derude, blev nydt i fulde drag, og alt i alt var det en skøn lille tur, som vi håber begge to, at vi kan få mange flere af. Noget andet der bliver nydt i fulde drag her i huset, er den kølige søde væske, som kan tappes fra slush ice maskinen for tiden. Det har været usædvanligt varmt, og temmelig vigtigt at få godt med væske hver dag. Sommeren og ferietiden er stadig aktuel, men det er dog ikke alt og alle, der ligger stille af den årsag. For os i Bjergbyparken har sommeren bragt en ny centersygeplejerske, og der er en lille præsentation af selvsamme Lajla inde i bladet. -Herfra lyder et velkommen til, jeg håber du bliver glad for at være en del af Levehjemmet. Ja, og når jeg skriver glad for at være en del af Levehjemmet kommer jeg sådan til at smile. De sidste par dage, har jeg besøgt Rita og hendes kat Flopper, der bor hos Rosen. Det har været rigtig hyggeligt, og jeg glæder mig allerede til næste nummer af Bjergby Posten, hvor jeg har fået lov til at skrive en dejlig historie om Rita. Jeg kan også fortælle, at Sjov Motion skulle starte op den 20. august efter sommerferien. Det har vi nu valgt at rykke til mandag den 27. august, fordi Boligadministrationen har inviteret alle beboere til afdelingsmøde mandag den 20. august kl Der er uddelt invitationer i alle postkasser. Det er nu også lykkedes at uddele indbydelser til Hashøjfesten i hele byen. Jeg tror vi må sige, at når det nu ikke var en drillenisse, så var det nok varmen, som havde spillet mig et lille puds. Tak til Niels og Mogens for at hjælpe mig på en svedende varm fredag, og tak til Tina for lån af scooteren. -Håber vi ses til festen Mange varme sommerhilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Har du hørt, at Olsens bror er kommet flyvende helt fra Singapore? - Hold da op! Så må han da være noget træt i armene Jobannonce: Søges: Energisk ung mand til at vaske bestik og to serveringsdamer Gæsten: -Tjener, denne hummer har kun én klo! Tjeneren: -Måske den har været i kamp. Gæsten: -Vil de så ikke være så venlig, at bringe mig vinderen Imellem blondiner her i sommervarmen: -Behold du hellere frakken på søde Gitte. Der stod jo i invitationen, at vi skal have det store kolde bord! Sikke du gjorde øjne til den kønne pige henne på perronen, hva Kurt? -Mener du hende med de blå øjne og flotte ben i den noget korte gule kjole? -Ja! -Nej, hende så jeg overhovedet ikke -Nå, havde teaterstykket så en lykkelig slutning? -Ja, alle var temmelig glade, da det var forbi Den friske fyr: Er det dig, der har sådan en henrivende søster? Pigen: Nej, det er min søster, der har én. På bænken: Ole, ved du hvorfor der er så mange frisører på Bornholm? Ole: Næhh. - Det er fordi det er en klippeø Den gamle gnier lå for døden og spurgte præsten: Tror De jeg kommer i himlen, hvis jeg skænker til kirkens restaurering? Præsten: -Jeg kan jo ikke helt garantere noget, men jeg synes da, at De skal gøre forsøget Petersen.

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 29. august Tillykke til juli måneds vinder: Aase Andersen - Violen. -Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 12. august: Kjeld Olsen (1929) Syrenen 24. august: Rosa Madsen (1937) - Syrenen 27. august: Niels Kr. Nielsen (1953) Rosen 30. august: Rita Petersen (1939) - Rosen VELKOMMEN TIL: Anna Vilhelmine Christiansen - Syrenen -Nye beboere i midlertidige boliger. BJERGBYPARKEN HAR MISTET: Helge Richard Nielsen - Violen. Sigrid Jørgensen Rosen.

7 GUDSTJENESTER I AUGUST: Onsdag den 1. august kl i Udsigten v/jesper B. Christensen. Onsdag den 15. august kl i Udsigten - v/marianne Müssen. Onsdag den 29. august kl i Udsigten v/lars B. Hansen. Vi drikker kaffe efter gudstjenesten. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER: Onsdag den 7. august. Tirsdag den 21. august. NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Lajla Stockfleth, ansat som Centersygeplejerske. Hermed en lille præsentation: - Jeg hedder Lajla og er 47 år gammel, uddannet sygeplejerske. Har bl.a. været ansat på medicinsk afd., Slagelse Sygehus, og SOS vikar. - Er tiltrådt d. 15. juli 2018 som Centersygeplejerske med delegerede ledelsesopgaver. - Jeg vil have en del adm. opgaver, give Keld en hjælpende hånd, men vil også kunne ses i plejen. - Jeg er at finde på kontoret ved siden af Keld, og døren er altid åben.. - Jeg er glad for at være her og ser frem til et godt samarbejde med alle - Holder ferie i uge Hilsen Lajla.

8 Formand: Lone Steensgaard Grønlandsvej Korsør Tlf.: Sekretær: Lise Pedersen Søkongevej Slagelse tommylisep@gmail.com tlf.: Kasser: Niels Andersen Byvangen Slagelse Tlf.: René Steensgaard Grønlandsvej Korsør renelone@godmail.dk Tlf.: Jimmy Kagstrup Sandagergårdsvej Slagelse jimmkag@hotmail.com Tlf.: Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. Medarbejderrepræsentant: Heidi Olsen hmols@slagelse.dk tlf.: Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

9 BOCCIA ELLER STIGEGOLF Mandag kl Alt efter vind, vejr og lyst, tager vi en dyst hvor to hold kæmper om æren. Nogle dage har vi mest lyst til boccia, og andre dage spiller vi stigegolf i haven Kom og få en hyggelig time. - Alle er velkomne. SJOV MOTION: - Vær opmærksom på, at Sjov Motion holder sommerferie i perioden fra den 18. juni 20. august. -Begge dage incl.

10 Liljen 1 år den 2. juli: Dette blev fejret med prompt og pragt på dagen. De første midlertidige boliger hos Liljen blev nemlig taget i brug efter ombygning og renovering for præcis et år siden. Siden da er antallet af boliger steget støt, og hvis der er noget vi er rigtig gode til her i huset, så er det at finde en anledning til at holde en fest. Derfor havde Liljen inviteret til 1 års fødselsdag fra kl Her blev vi budt på dejlige hjemmelavede fødselsdagsboller med smør. Og en stor flot lagkage dekoreret med nye danske jordbær og med flødeskum imellem lagene.

11 Alt i mens vi nød den dejlige lagkage og de lækre fødselsdagsboller, blev vi underholdt af Tom Frederiksen fra Glumsø. Han spillede på sit medbragte orgel. Det var et meget velkendt og bredt repertoire, som gav en skøn anledning til en svingom midt på gulvet. Flere lod sig inspirere til en dans. En dejlig eftermiddag i herligt selskab. Tak for en skøn eftermiddag. Med stor hilsen Charlotte

12 Fyraftenssang hos Mai og Kurt den 3. juli. I år var vi atter blevet invitereret hjem til Mai og Kurt til en meget hyggelig eftermiddag med sommersang. Niels A., Ragnhild, Edith, Aase, Willy, Torben, Hanne og Charlotte ankom på flot solskinsdag til deres hjem i de dejlige landlige omgivelser på toppen af bakken. Vi blev kørt dertil af Arne i hans bus, da vores egen bus var på værksted. Der var sat et meget stort og rummeligt telt op, som vi skulle sidde i. Denne dag var der atter fyret op for solen og dens herlige varme. Mai havde også inviteret korpigerne samt naboerne fra nær og fjern. Så teltet blev hurtigt fyldt op med glade mennesker. Vi fik alle udleveret en Højskolesangbog, som vi frit kunne vælge sange ud fra. Her skulle vi synge nogle sange, som vi selv holdt meget af. Mai sad ved sit klaver og spillede til. Korpigerne sang flerstemmigt til de forskellige sange, så det var en sand fornøjelse. Det var sød musik for ørerne.

13 Da vi var nået halvt igennem, var der dækket op udenfor teltet med saft, chips og fintskårne grøntsagsstænger. Lige hvad der var brug for på en lun eftermiddag, hvor vi rigtig fik luftet vores sangstemmer. Korpigerne holdt en lille koncert for os, der var mødt op. Og ingen tvivl om de var dygtige, de har jo også en god læremester i Mai. Efter anden del af eftermiddagen havde vi alle nået at vælge en sang fra sangbogen, som vi hver især holdt af. Deriblandt også Skulle gammel venskab rent forgå. Tak for en meget hyggelig fyraftenssang. Med stor sommerhilsen Charlotte

14 Odense zoo En dejlig sommer dag blev det tid til en tur til Zoo. Vi glædede os og sprang nærmest op i bussen alle damer, mænd og et par enkelte børn. Stemningen var i top og snart var vi afsted. Knas og sprøde vindruer kom snart ned af midtergangen, og ned på mad og drikke gik vi ikke undervejs. Vel ankommet en times tid senere, blev vi sat af lige foran indgangen og snart var vi inde og opleve. Lige indenfor stod en sød Zoo pige med pels og kranier fra forskellige dyr. Spændende at se og opleve. Dernæst gik vejen gennem kænguruerne og videre ned til kameler og aber. Hvilket bedre sted til en frokost? Lige ved familiemedlemmerne.

15 Vi fik medbragt smørrebrød og en kold øl eller vand. Det smagte som altid dejligt. Dernæst en kop kaffe og så var vi også klar til den store tur. Den bød på løver, giraffer, Zebraer og mange flere dyr. Slutteligt fik vi en dejlig is ved bondegårds afdelingen og der blev grinet og sludret så tiden fløj. Arne (buschauffør) stod klar med bus ved indgangen.dog fik vi et meget fint tilbud for nogle. Vi fik helt ekseptionelt lov til at komme ind og holde slager. Der var dog nogle af os, der måtte blive og holde skansen, ikke at det havde noget med slagerne at gøre. Lettere trætte men med dejligt humør, gik turen hjemad. Vi fik tømt sliklager og vindruerne. Tak for jer der var med, nogle første gang og andre gengangere. Det er så dejligt at opleve med jer alle og nydelse hele vejen rundt. Dejligt at familiemedlemmer, kollegaer og gæster også vil deltage. TAK Sommerhilsen Heidi Gran

16 EGESKOV SLOT En onsdag over middag, drog vi på en for nogen, ret spontan tur til Egeskov slot. Det ligger jo ikke langt væk, der er blot den kære bro imellem os. Torben, Orla, Edith, Aase, Gregers, Charlotte og Heidi. Da vi ankom mødtes vi med Kit, Torbens datter, så hyggeligt. Vi mødte et dejligt syn af en kæmpe legeplads, fuld af legende børn, det så så skønt ud. Blomsterne var smukke, dog var der nogle af dem der tørstede lidt. Kit fortalte en spændende fakta. På grund af tørken i sommer, pumper de vand fra de små vandløb over i voldgraven. Problemet er nemlig at hvis voldgraven tømmes, eller der kommer luft til fundamentet, så styrter det sammen slottet. Det må jo siges at være en vigtig ting at have styr på! Kit havde fundet et dejligt spisested til os og det bød på alt fra salat til wiener schnitzel og lasagne. Vi nød frokosten på Café Rigborg. Det var med ægte italiensk stemning og både kok og personale var italienere.

17 Derefter måtte vi ud og se lidt mere af haven. Slottet var smukt. Gregers faldt også over nogle fint klippede træer, helt firkantet var de. Vi var ikke nået langt før den italienske isbod dukkede op. Så et lille holdt med gode is og smuk udsigt. Snart var der også god musik, da der skulle være koncert om aftenen. Foden trippede i takt og en svag brise ramte vores kinder. Torben og Kit tog turen igennem årstids haverne, vi andre tog den lige vej, da afstandene var lidt lange. Vi var enige om det var en dejlig tur og en dejlig dag. Slutteligt tog nogle et kig i kiosken, mens andre nød udsigten på et par bænke. Hjem gik turen over Storebælt og vi landede lige til spisetid, se det er jo ikke så tosset Mange hilsner fra Heidi Gran

18 Stigegolf med stor succes Mandag den 9. juli startede vi op med Stigegolf om mandagen, efter efterspørgsel fra beboerne. Så derfor lagde vi ud med Stigegolf i mandags. Og til stor succes hos de spillende beboere. De kom svævende fra nær og fjern og spillede med stor lyst, så det var en sand lyst at være vidne til. Der blev spillet med stor lyst og gejst. Inden vi sluttede var der bred enighed om at det måtte gentages meget snart igen. Så mandag den 16. juli er der atter Stigegolf. Til jer der ikke helt har styr på Stigegolf og tænker: Hvad er det egentlig? Ja, så kan jeg kort fortalt ridse op, at det handler om at kaste to sammenhængende golfkugler op på et stativ bestående at 3 ribber. Rammer man den øverste ribbe, scorer man 1 point; den midterste ribbe giver 2 point og den nederste ribbe giver hele 3 point. Den sidste ribbe er sværest at ramme, derfor giver den flest point at ramme. Der var 9 ivrige spillere tilstede, som gav sig fuldt ud. Der blev scoret alt fra 9-15 point. Hvilket er et flot udgangspunkt, når det ikke er det spil, vi har trænet mest her i huset. Så jeg håber at flere spillere er blevet nysgerrige på spillet og derfor møder op når der spilles på mandag. Se evt. bagerst i Bjergby Posten i kalenderen. Vel mødt jo flere jo bedre. Med stor Stigegolf hilsen Pia og Charlotte

19 Venneforeningens grillaften. Der var hyggeligt samvær på programmet, da Venneforeningen havde inviteret til grillaften her i juli. Der var fyldt godt op i festsalen, og mange har efterfølgende givet udtryk for, at både maden og selskabet var i ganske høj klasse.

20

21 Hashøjfest i Bjergbyparken Fredag den 17.august 2018 Kl Vi glæder os til at slå dørene op for endnu en Hashøjfest i Levehjemmet! Festen bliver blæst til start med hjælp fra trompetere fra Garderhusarregimentet, før Keld byder os alle velkommen. Gode hjælpere vil henover eftermiddagen sørge for, at der er kaffe og kage i teltet, hvor Thopper vil spille dejlig musik. Han får ind imellem god opbakning af vores gode veninde og hjælper Elin, som har lovet at tage sin harmonika med også. Udendørs vil Mikkelsens hestevogne køre ture hele eftermiddagen, og alle der har lyst, kan komme med en tur byen rundt. Vi håber vejret igen er med os, -og får vi lyst til en kølig softice, kan den hentes i teltet i løbet af dagen. Der er også hoppeborg for de yngre deltagere og midt på eftermiddagen er der festlig folkedans på pladsen. Venneforeningen sælger både medlemskaber og lotteri. Overskuddet går til at glæde beboerne med, så I må endelig huske at støtte det rigtig gode arbejde. Når sulten for alvor melder sig, har Kolberg Kød lovet at stå klar med helstegt pattegris og en masse dejligt tilbehør, og baren holder åbent for salg af øl, vand og vin. Tilmeldingsfristen er den 7. august, og det koster pr. person over 15 år. Medbring endelig masser af godt humør. Jeg glæder mig til vi ses. Venlig hilsen Keld Taaning.

22 Høstfest Mandag den 24. september Det vil glæde Levehjemmet Bjergbyparken meget, at se beboere, familiemedlemmer samt medarbejdere til høstfest. Traditionen tro er der gudstjeneste i Gerlev kirke Kl Ved tilmeldelse er kørslen gratis, der bliver sørget for transport både ud og hjem. Festen starter Kl i festsalen i Levehjemmet Bjergbyparken. Menu: Maden bliver i år leveret lokalt af Slotsbjergby Forsamlingshus: Hovedret: Gammeldags oksesteg med krølfedt, perleløg, timianstegte gulerødder, tyttebærsyltetøj, hvide kartofler og skysovs. Dessert: Fransk chokoladekage med karamelcreme og friske frugter. Hertil: Øl, vand og vin. Pris for hele denne herlighed: 200 kr. pr. voksen og 75 kr. pr. barn u/15 år Kl: kommer Frederiksen musik & underholder os, og senere kommer der en lille overraskelse. Venneforeningen står for kinesisk lotteri ved festen,- overskuddet går til glæde og hygge for beboerne i Levehjemmet. Absolut sidste chance for tilmelding er den 10. september, til medarbejderne i syrenhuset.

23 Det sker i august 2018: Onsdag 1. august. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 2. august. Eftermiddag: Dagplejere og børn er i huset. Fredag 3. august. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med købmandsvogn. Mandag 6. august. Formiddag: Boccia eller stigegolf Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 7. august. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Eftermiddag: Cafémøde i festsalen Onsdag 8. august. Formiddag: Musik & Bevægelse hos Rosen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 9. august. Formiddag: Købmanden holder åbent Dagplejere og børn er i huset. Fredag 10. august. Formiddag: Tøjstativet sælger herre- og dametøj i Udsigten.

24 Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 13. august. Formiddag: Boccia eller stigegolf Eftermiddag: Billard i Smilehullet Onsdag 15. august. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 16. august. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Købmanden holder åbent Fredag 17. august. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Hashøjfest Mandag 20. august. Formiddag: Boccia eller stigegolf Eftermiddag: Billard i Smilehullet Afdelingsmøde i festsalen med Boligadministrationen Tirsdag 21. august. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Onsdag 22. august. Formiddag: Musik & Bevægelse hos Syrenen Eftermiddag: Mai synger hos Violen

25 Torsdag 23. august. Formiddag: Købmanden holder åbent Dagplejere og børn er i huset. Fredag 24. august Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 27. august. Formiddag: Boccia eller stigegolf Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Onsdag 29. august. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Eftermiddag: Mai holder ferie. Torsdag 30. august. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Fredag 31. august. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Heidi O. kommer rundt med købmandsvognen.

26 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Keld Taaning, Virksomhedsleder : Centersygeplejerske, Lajla : Sygeplejerske, Lisbeth : Sygeplejerske, Winni : Liljen direkte : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling

Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ragnhild og Lotte nyder turen i hestevognen og Hashøjfesten. Kære læsere. Så viser kalenderen årets første efterårsmåned, som jo også er årets

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit. Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen Lillebælt OL med alternative discipliner Vi har afholdt mini-ol, hvor der blev dystet i mange forskellige discipliner. Både gejst og underholdningsværdi var stor, og kampen om medaljer var intens. OL har

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp.

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. En glad eftermiddag til Åbent Hus! Kære læsere. Det er jo ikke hver måned, at der bliver fejret en 100 års fødselsdag. Det er såmænd heller

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Venneforeningen gav højt belagt smørrebrød. Kære læsere. Solskin kan man altid finde Solskin om bord Sol, sol kom igen, ja er det da ikke ganske utroligt

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 Låstrup 2018 Engtramper Kroen tilbyder Tirsdag: VM feberen racer i byfestteltet. Der vises landskamp mellem Danmark og Frankrig kl. 1600. Engtramperkroen kører spottilbud

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Skøn Halloweenfest med venskabsklassen. Kære læsere. Så blev uret sat en time tilbage, og dagen kan så begynde lidt før. Det synes jeg er

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

2. søndag efter Helligtrekonger

2. søndag efter Helligtrekonger 2. søndag efter Helligtrekonger Salmevalg 355: Gud har fra evighed givet sin Søn os til Herre 448: Fyldt af glæde 441: Alle mine kilder skal være hos dig 369: Du som gir os liv og gør os glade 29: Spænd

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Marts 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Martsvioler Foråret nærmer sig og dermed også vores mulighed for at være i glasarkaden. Vi er så heldige at vi har dette beskyttede

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN juni 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017

Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017 Husavis Hvalsø Ældrecenter Juli 2017 De glade deltagere Øresund rundt, besøger den fantastiske smukke park i Sofiero Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

Kl Tøj - Expressen i Café oasen

Kl Tøj - Expressen i Café oasen Hovergården April 2019 Dato Tid Arrangement Uge 14 Fredag d. 5/4 Kl. 10.00-12.00 Tøj - Expressen i Café oasen Fredag d. 5/4 Kl. 10.45 Spilledag Uge 15 Mandag d. 8/4 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 9/4 Kl. 10.00

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge.

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Kære læsere. Så kan vi allerede byde velkommen til årets første forårsmåned, også selvom det umiddelbart føles mere vinterligt, hvis man stikker

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere