KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 2 - december 2008/januar/februar Hvad skal man tro?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 2 - december 2008/januar/februar Hvad skal man tro?"

Transkript

1 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 2 - december 2008/januar/februar 2009 Hvad skal man tro? (ved Christian Høg, formand for Hornborg menighedsråd) Hvis du er i tvivl, så har du allerede en grund til at besøge vores kirke en lille times tid søndag formiddag. Og her kommer 10 bud på undskyldninger, man kan bruge for at gå i kirke: 1. for at høre om det, man tvivler på 2. få luftet sangstemmen 3. slippe ud af den daglige trummerum 4. nyde at ingen kræver noget af dig i en times tid 5. få noget andet at tænke på 6. mulighed for at spare penge 7. være med til at holde liv i vores kirke 8. støtte et godt arbejdsklima for de ansatte 9. sikre selvstændighed i vores sogn 10. kunne gå hjem i søndagsstemning ad 1. Du skal ikke tro, du skal vide, sagde min skolelærer. Men det er da en start at finde ud af, hvad man tvivler på, så man kan vide, hvad man skal tro. I mødet med andre religioner er det ret vigtigt, at vi ved, hvad vi selv er rundet af, så vi ikke lige lader os rende over ende. Kan det passe, at vores folkekirke er grundlaget for, at danskerne kan kåres som verdens lykkeligste folk? ad 2. Rigtigt mange kan lide at synge. Det oplevede vi ved årets høstgudstjeneste. Kirken var fuld (der var barnedåb og kor og minikonfirmander deltog), så der var mange ikke særligt kirkevandte. Men som der blev sunget. Nogle få holdt stand og lod ikke sangglæden løbe af med sig; godt klaret! Det lagde dog ikke en dæmper på resten, så kirken blev fuld af sang. Man kan blive helt høj af det. Nogle gange forestiller jeg mig, at man f.eks. 1 gang hver anden måned kunne lave en sanggudstjeneste, og så møder vi op allesammen, og så synger vi, så vi er helt høje, når vi går hjem.

2 ad 3. Kom hviledagen i hu, står der skrevet. Og det er helt sikkert mentalt sundt, at have en dag om ugen, som man reserverer til andet end afguden Mammon. Dette er helt uafhængigt af, om man er religiøs eller ej. At så mange som muligt så holder hviledag på samme ugedag, må være det mest praktiske. Og heldigvis har vi stadig søndagen, som er lidt fredet. ad 4. Er man kommet i kirke, og har fået sat sig ind på bænken, er der ingen, der kræver noget af en. Ja lige bortset fra at man skal rejse sig en gang imellem (bare gør som de andre). Der er ikke en gang krav om, at man skal høre efter. Eller synge med! Der er simpelthen helle i en times tid. Og hvis svigermor har meldt sin ankomst søndag formiddag, kan det være nødvendigt med sådan en times helle. ad 5. Hvad er det, kristendommen siger om vores liv? Det var for at få dette spørgsmål belyst, at jeg begyndte at gå mere regelmæssigt i kirke. Og det sker så heldigvis, at præsten får læst eller sagt noget, som man synes, kan belyse meningen med vores liv. Efterhånden bliver det spændende at høre flere udlægninger af den samme tekst, for der kan være lang vej helt rundt om en tekst. Og måske en dag kan også jeg finde ud af, hvordan syndernes forladelse hænger sammen med, at figentræet, der ikke bærer frugt, skal hugges om. ad 6. Pengene spares ved, at man ikke behøver at tage til Indien, for at en guru skal få en til at meditere. Det kan man fint gøre i kirken. Jeg kalder det bare at falde ind i sig selv. Et eller andet fra en salme, eller noget præsten siger, kan blive dagens mantra, som får tanken til at flyve. Og sjovt nok er det aldrig trivialiteter, som at huske på at skifte olie på bilen eller tilsvarende, som tanken flyver med. Derimod er det som regel noget, der har betydning i relationerne til andre mennesker. ad 7. Tilskyndelsen til at gå i kirke kan også simpelthen være, at man synes, at kirken er en kulturel institution, som man gerne vil bevare. Og dette kan man vise ved at aflægge et besøg en gang imellem. At man så kan gå hen og blive lidt afhængig af det, er en risiko, man må tage med. ad 8. Dette kunne lyde som et meget lidt egoistisk punkt. Men i det mindste for menighedsrådet som arbejdsgiver er det kun hjælp til selvhjælp. Føler vores ansatte, at der er opbakning og interesse for deres arbejde, bliver der automatisk et rart klima i kirken, og det smitter af på indsatsen: Nyd vores dygtige organists orgelspil. Glæd dig over vores kirkesangers klare sang. Og netop nu på kirkegården se ikke grandækning men granpyntning, det er små kunstværker. ad 9. Overalt i samfundet er løsnet, at der skal spares. Der er også meget snak om besparelser indenfor folkekirken. Sammenlægninger af sogne er meget oppe i tiden. Der luftes også tanker om central ansættelse af alt personale i et provsti. Så kan de ansatte sendes ud

3 fra et centralt sted (f.eks. Hedensted), og man kan have professionelle folk til personaleledelse. Det tror man (folk på bjerget) vil give en besparelse! Så længe vi har en god kirkegang, vil vi være meget modstandsdygtige overfor sådanne tiltag. ad 10. For mig er det bedst at komme til en kl. 9 gudstjeneste. Så er der bagefter et godt stykke formiddag til at nyde søndagsstemningen med et rundstykke, en kop kaffe og avisen. Og jeg føler ikke en gang, at jeg behøver at have dårlig samvittighed over ikke at foretage mig noget praktisk. Det sker endda, at jeg hører højmessen i radioen for der at høre, hvordan dagens præst udlægger den tekst, som jeg lige har hørt vores egen præst udlægge. Men det er jo nok på grænsen af det nørdede, så det fortæller jeg ikke til nogen. Men det er søndagsstemning. Nyt fra menighedsrådene En valgperiode går på hæld. Til Jytte Svejstrup, Kaj Hansen og Holger Madsen, som har valgt at stoppe, skal der lyde en tak for den måde, I hver især har sat jeres spor på menighedsrådsarbejdet. Til opstillingsmødet i september kunne vi glæde os over, at 10 personer ønskede at stille op til Hvirring menighedsråd. Vi skal desværre kun være 6 medlemmer. Indvalgt blev Christina Ørskov og Per B. Frederiksen. Velkommen til jer. Vi ser frem til samarbejdet. De resterende 4 har sagt ja til at være suppleanter, så vi glæder os over at være så flot dækket ind i vores sogn. Venlig hilsen Else Marie Henriksen Formand Hvirring menighedsråd (ved hjbi) Den 4. september 2008 blev der som allerede nævnt holdt orienterings- og opstillingsmøde i Hvirring præstegårds konfirmandstue. Her enedes de fremmødte om at opstille en liste til menighedsrådsvalget den 11. november. Listen kom til at rumme følgende: Lone Sørensen, Else Marie Henriksen, Aase Vestergaard, Erik Gjøl Rasmussen, Christina Ørskov, Per Buur Frederiksen, Jette Skiffard, Grete Sevelsted Pedersen, Lillian Andersen og Ellen Thomsen. Da fristen løb ud for aflevering af lister var der kun kommet denne ene liste. De 6 første er således valgt til det nye menighedsråd, der begynder sit virke her den 1. december 2008 og 4 år frem. De 4 sidste er suppleanter. Tirsdag den 7. oktober konstituerede det nye menighedsråd sig på følgende vis. Formand: Else Marie Henriksen Næstformand: Lone Sørensen Kirkeværge: Lone Sørensen Kasserer uden for rådet: Dorthe Seiger Sekretær: Christina Ørskov Kontaktperson: Per Buur Frederiksen Bygningskyndig: Allan Hinrichsen Kirkegårdsudvalget: Aase Vestergaard, Per Buur Frederiksen og Erik Gjøl Rasmussen. Præstegårdsudvalget: Christian Ørskov og Aase Vestergaard. Valgbestyrelsen: Else Marie Henriksen (formand), Erik Gjøl Rasmussen og Hans-Jørgen B. Iversen. Aktivitetsudvalget: Lone Sørensen, Per Buur Frederiksen og Lone Sørensen.

4 Sogneudflugtsudvalg 2009: Else Marie Henriksen, Aase Vestergaard og Hans- Jørgen B. Iversen. Hornborg menighedsråd Den 9. september 2008 blev der afholdt orienterings- og opstillingsmøde i Hvirring præstegårds konfirmandstue. Her enedes de fremmødte om at opstille en liste til menighedsrådsvalget den 11. november. Listen kom til at rumme følgende: Christian Høg, Birgit Daugård Johannes Sommer Bodil Jedig Grethe Jensen Hans Peter Møller Da fristen udløb for aflevering af lister var der kun kommet denne ene liste. De 5 første er således valgt til det nye menighedsråd, der begynder sit virke her den 1. december 2008 og 4 år frem. Hans Peter Møller er suppleant. Onsdag den 8. oktober konstituerede det nye menighedsråd sig på følgende vis. Formand: Christian Høg Næstformand: Johannes Sommer Kirkeværge: Birgit Daugård Kasserer uden for rådet: Dorthe Seiger Sekretær: Bodil Jedig Kontaktperson: Birgit Daugård Bygningskyndig: Torben Andersen Kirkegårdsudvalget: Christian Høg, Johannes Sommer, Grethe Jensen Præstegårdsudvalget: Grethe Jensen og Bodil Jedig Valgbestyrelsen: Johannes Sommer, Christian Høg og Hans-Jørgen B. Iversen Aktivitetsudvalget: Birgit Daugård og Grethe Jensen Sogneudflugtsudvalg 2009: Grethe Jensen og Bodil Jedig. Årets gang på kirkegården. I skrivende stund falder bladene fra træerne og de melder om nattefrost så efteråret med det arbejde det medfører er vi i fuld gang med, vi har taget sommerblomster op vi river blade i en uendelighed og er i fuld gang med grandækningen. Vi har i oktober inde i kirken fået nye numre og teksttavler lavet af J. skilte i Boring og uden på kirken har vi fået lavet nogle utætheder i tårnets tag og fået lagt låg på skorstenen så fugle og andre dyr ikke kan komme den vej ind i kirken. Vi i har på graverkontoret få en PC. Så den største opgave har været at få alt lagt ind på den lige fra alle de begravede alle debitorer, alle legater og ikke mindst alle aftaler på alle gravsteder. Vi er næsten færdige og det skulle herefter blive noget nemmere. Vi vil herfra personalet på kirkegården ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Med venlig hilsen graver Svend Rasmussen. Arrangementer Ved gudstjenesten søndag den 30. november kl i Hornborg kirke vil kirkekoret gå Lucia. Torsdag den 11. december kl synger vi julen ind i Hvirring kirke. Her medvirker Flemmingspejderne med Luciaoptog og sang, Hvirring og Hornborg kirkekor samt nogle af årets konfirmander.

5 Julemusikgudstjeneste: Hvirring kirke Søndag d. 30. november kl med Birgitte Damgaard. Det er med stor glæde, at vi igen i år får besøg af lærer Birgitte Damgaard, Rask Mølle, som med sin dejlige fortolkninger af nogle af julens dejligste salmer og sange vil synge for os under gudstjenesten. Bagefter er der sædvanen tro julehyggesamvær i præstegården, hvor alle er velkomne. Julekoncert I Hornborg kirke med Rytmekoret Tirsdag 2 december kl. 19,00 Igen i år er er det Rytmekoret fra Uldum, under ledelse af Pernille Raagaard, der kommer og synger julen ind. Efter gudstjenesten vil det sanglige samvær fortsætte i Hornborg forsamlingshus med kaffe / te og kage. Nytårsaftensdag Vi byder det nye år velkommen med gudstjeneste i Hornborg kirke kl og i Hvirring kirke kl Sangaften Onsdag den 22. januar kl Igen i år vil organist, kirkesanger og sognepræst stå for denne sangaften, der indleder årets sogneaftener. Emnet vil være: Sorg og glæde. Komponistaften I Hvirring kirke og præstegård. Onsdag den 18. februar kl I år er det Niels W. Gade, som vores dygtige organist, Hanne, vil fortælle om. Hanna Howhü Houmøller vil synge nogle af komponistens værker for os. Vi begynder i kirken Kirkelige handlinger Hvirring kirke Døbte 10. august: Victoria Rosenmeier Bjelgart, Hvirring og Ida Wohlert, Honum 17. august: Naia Vorre Hejgaard Miszewski, Hvirring 24. august: Augusta Nordheim Poulsen, København 14. september: Jonas Aagaard Jaenicke, Hvirring 12. oktober: Magnus Volsmann Lange, Hjortsvang, Victoria Sonja Hansen, Flemming og Frida Petrine Thyregod Geertsen, Rask Mølle 19. oktober: Nicolaj Lundager Ør, Kodallund Viede: 18. oktober: Charlotte Kjærgård og Lars Kjelgård Terkilsen, Tørring Begravede: 16. august: Britta Tidemann Nielsen, Klaks Mølle 26. september: Inger Møller Thomsen, Rask Mølle 18. oktober: Henry Georg Schmidt, Rask Mølle Hornborg kirke Døbte: 17. august: Esben Sommer Engell Friis, V. Ørum, Daniel Grønvall Hansen, Hornborg 14. september: Freja Nymark Jensen, Kalhave 5. oktober: Nikolaj Kristian Holm Fuglsbjerg, Åle 19. oktober: Camilla Schytte Hjortshøj Maarup, Hornborg, Oskar Nørgaard, Uldum og Anton Nørgaard, Uldum

6 Forrest fra venstre: Maria Thomsen, Catrine Hansen, Celine Buch Jensen, Malene Bang Andersen, Maja Sommer Mikkelsen, Kristina Jensen, Katrine Bjerrum Falkenberg, Sabrina Alberte Nielsen, Anne Mette Hasselstrøm Johansen, Maria Kjærgaard og Pia Cecilie Enevoldsen. Bagerst fra venstre: Markus Kristen Holbo Rasmussen, Jacob Kjærgaard, Andreas Bukdahl Pedersen, Rasmus Bech Christensen, Asger Væver, Mads Kronborg Leth, Kristian Laurberg Duborg, Magnus Mejer Nielsen, Steffen Juul Kudsk og Tobias Munkholm Nielsen

7 Sognepræst: Hans-Jørgen Bæk Iversen, Hvirringvej 66, Hvirring, 8762 Flemming, Tlf Jeg har ingen fast træffetid. Mandag er fridag. Medarbejderne: Hvirring kirke Graver: Svend Rasmussen Hvirringvej 34, Hvirring, 8762 Flemming, Tlf , priv.: Gravermedhj.: Heidi Poulsen Gartnervænget 3, 8763 Rask Mølle. Tlf Gravermedhj.: Marna Rasmussen Hvirringvej 34, Hvirring, 8762 Flemming. Tlf Hornborg kirke Graver: Lone Højsgaard; Hybenvej 19, 8763 Rask Mølle Tlf Adresser Menighedsrådene Hvirring sogn: Formand: Else Marie Henriksen Skolebakken 5, 8763 Rask Mølle Tlf Kirkeværge: Lone Sørensen Nørregade 2, 7171 Uldum Tlf Hornborg sogn Formand: Christian Høg Flemmingvej 14, 8762 Flemming Tlf Kirkeværge: Birgit Daugård Hornborg Møllevej 11, 8762 Flemming, Tlf * * * Kasserer for begge råd: Dorthe Seiger, Mekuvej 34, 7171 Uldum, Tlf Kirkesanger ved begge kirker samt gravermedhj i Hornborg: Diana Viuff, Teglværksvej 9, 7160 Tørring, Tlf Organist ved begge kirker: Hanne Nørtoft Rasmussen, Rådvedvej 75, 8700 Horsens, Tlf Hjemmeside Man kan besøge Hvirring og Horn-borg Kirkers hjemmeside på :

8 Gudstjenester i Hvirring og Hornborg kirker 7. december (2.s. i advent) Hornborg: december (Julesøndag) Hvirring: M.D. 01. februar (Sidste s.e.h.3 k.) 14. december (3.s. i advent) Hvirring: Ingen Hornborg: december (Nytårsaften) Hvirring: 16.00* Hornborg: 14.30* 08. februar (Septuagesima) Hvirring: M.D. 21. december (4.s. i advent) Hvirring: M.D. 04. januar (Hellig 3 k.s.) 15. februar (Seksagesima) Hvirring: Ingen Hornborg: M.D. 24. december (Juleaften) Hvirring: 16.00* Hornborg: 14.30* 25. december (Juledag) * Hornborg: 09.00* 26. december (2. juledag) Hvirring: Ingen Hornborg: 10.30* 11. januar (1.s.e.h.3 k.) Hvirring: Hornborg: januar (2.s.e.h.3 k.) Hornborg: januar (3.s.e.h.3 k.) Hvirring: Ingen Hornborg: februar (Fastelavn) Hvirring: Hornborg: marts (1.s. i fasten) Hornborg: marts (2.s. i fasten) Hvirring: MD M.D.: Sognepræst Mogens Dalsgaard, Uldum, Tlf Kirkebilen kan bestilles til alle gudstjenester og arrangementer i kirken og præstegården. Ring senest kl dagen før gudstjenesten /arrangementet til Tørring Taxa, tlf * Indsamlinger: Julens indsamling går til Børnesagens Fællesråd. Nytårsaften samles ind til Det Danske Bibelselskab. Grafisk Hus - tlf

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 2 december/januar/februar 2006/2007 Årets gang på kirkegården ved graver Svend Rasmussen, Hvirring kirke Nu hvor vinteren nærmer sig er vi ved afslutningen

Læs mere

Hvirring-Hornborg Kirkekor

Hvirring-Hornborg Kirkekor KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 1 - September/Oktober/November 2007 Hvirring-Hornborg Kirkekor Hvirring-Hornborg Kirkekor Koret er nu klar til en ny sæson og er for alle børn og unge mellem

Læs mere

Friluftsgudstjeneste 2007

Friluftsgudstjeneste 2007 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 2 - December 2007 Januar/Februar 2008 Friluftsgudstjeneste 2007 Hvad laver et menighedsråd? Er det et stort arbejde at sidde i Hornborg menighedsråd? Nej,

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar Hornborg kirke set fra nordsøst

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar Hornborg kirke set fra nordsøst KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 2 december 2009 / januar / februar 2010 Hornborg kirke set fra nordsøst Advent Den første søndag i advent. Det er en ganske særlig søndag. Det er den søndag,

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 4 juni / juli / august 2013 Sogneudflugt for Hvirring og Hornborg sogne Tirsdag den 18. juni samlet afgang fra Hvirring kirke kl. 9.30. I år går turen til

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 1 - September/oktober/november 2008 Kurt Ravn Julekoncert Onsdag den 26. November kl.? I hvirring kirke Kurt Ravn er ikke kun en stor skuespiller men også

Læs mere

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl

KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 1. august/september/oktober 2006 Lene Siel I Hvirring kirke Torsdag den 30. november 2006 kl. 19.00 Hvirring-Hornborg kirkekor Kirkekoret er netop begyndt

Læs mere

KIRKE. Babysalmesang BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010

KIRKE. Babysalmesang BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 1 september/oktober/november 2010 Babysalmesang Babysalmesang i Hvirring kirke - kom og syng med dit lille barn. Til efteråret indbyder Hvirring og Hornborg

Læs mere

En adventshilsen KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013

En adventshilsen KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 2 december 2012 januar/februar 2013 En adventshilsen Et kirkeår går på hæld. En valgperiode for vort menighedsråd går på hæld. Det vil ofte betyde opbrud

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 26 nr. 4 - Juni/juli/august I anledning af, at der skal være

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 26 nr. 4 - Juni/juli/august I anledning af, at der skal være KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 4 - Juni/juli/august 2008 I anledning af, at der skal være valg til menighedsrådet den 11. november 2008 indkalder Hvirring menighedsråd til et orienterings-

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 3 marts / april / maj 2013

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 32 nr. 3 marts / april / maj 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 32 nr. 3 marts / april / maj 2013 Som blomster alle står i flor, som skoven grønnes, kornet gror ved vårens kræfter milde, så blomstrer alt i Jesu navn og bærer

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Er det virkelig sandt?

Er det virkelig sandt? KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 1 December 2010 - Januar/februar 2011 Er det virkelig sandt? I Buenos Aires har verdens første religiøse temapark Tierra Santa set dagens lys. I den syv hektar

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 35 nr. 1 september / oktober / november 2015 Hilsen fra den nye vikar Marie-Louise Lieberoth Wadum er gået på barselsorlov, og jeg er tiltrådt som vikar. Jeg ser

Læs mere

Høsten KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012

Høsten KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 31 nr. 1 september oktober november 2012 Høsten Når du sidder med dette kirkeblad i hån den er høsten sikkert for længst forbi. Nu ved vi, hvordan vejret blev i

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 30 nr. 3 marts april maj 2012 Englene i Hvirring kirke Igen i år var Hvirring kirke fuld af engle. I hver af kirkens væglampetter fløj der en lille engel hver med

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 4 juni/juli/august 2011 Babysalmesang i Hvirring kirke Hvad er det nu for noget? Det der babysalmesang! Sidder man bare og synger salmer for sit lille barn?

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

KIRKE. BLADET for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 4 - juni/juli/august 2009. Fra Paris til Hvirring

KIRKE. BLADET for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 4 - juni/juli/august 2009. Fra Paris til Hvirring KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 4 - juni/juli/august 2009 Fra Paris til Hvirring ved Christina Ørskov og Per Buur Frederiksen, medlemmer af Hvirring menighedsråd Det er ikke fordi Paris

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 30 nr. 2 December 2011 Januar / Februar 2012 Arrangementer Babysalmesang vi fortsætter successen! Efter nu tre sæsoner med Babysalmesang i Hvirring kirke, fortsætter

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 1 september/oktober/november 2009

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 1 september/oktober/november 2009 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 1 september/oktober/november 2009 Om forsiden Når man kommer ind i Hornborg kirkes våbenhus er det første man nok får øje på de mange farvestrålen de billeder,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. Juni september 2013 2. årgang Nr. 2

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. Juni september 2013 2. årgang Nr. 2 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet Juni september 2013 2. årgang Nr. 2 Gudstjenesteliste Hem Hindborg Dølby Præst 9/6 19.30 10.15 Rydal 16/6 10.15 B Rydal 23/6 10.15 B Rydal 30/6 9.00 Birgitte kjær

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 1 september / oktober / november 2013 Billedet på forsiden viser klokkenisten spille på kong Frederik den IX s klokkespil i Løgumkloster. Klokkespillet i

Læs mere

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm.

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm. Valgbestyrelsen har meddelt, at de personer, der er opført på vedlagte liste, er valgt til menighedsrådet for Mørdrup Sogn. Det først valgte medlem af det nye menighedsråd har ved brev og mail af 4. november

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

AS-KLAKRING-JUELSMINDE

AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2015, Januar, Februar 2016 AS-KLAKRING-JUELSMINDE Det sker... Ny maleriudstilling i Kirkebakkehuset Frem til midt i januar udstiller Gerda Blåbjerg. Vi kender jo alle Gerda Blåbjergs

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 4 juni/juli/august Julekoncert i Hvirring kirke med Jette Torp

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 4 juni/juli/august Julekoncert i Hvirring kirke med Jette Torp KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 4 juni/juli/august 2010 Julekoncert i Hvirring kirke med Jette Torp onsdag den 24. november kl. 19.00 (Læs mere i næste nummer af kirkebladet eller gå ind

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 25. fra. Bov og Holbøl sogne. September 2011.. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne.

Nyhedsbrev nr. 25. fra. Bov og Holbøl sogne. September 2011.. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne. Sogneaftener 2010 i Bov og sogne Nyhedsbrev nr. 25 fra Bov og sogne September 2011.. Bov og sogne Præster, organister og aktivitetsudvalg i begge sogne Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og sogne. Bov d.

Læs mere

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling KIRKEBLADET Fausing Auning Ø. Alling V. Alling Skoledag i Vester Alling Advent, jul og nytår Konfirmandgudstjeneste Indvielse af graver-faciliteter i Øster Alling December 2013 - Februar 2014 5. årgang

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 3 marts/april/maj 2010

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 28 nr. 3 marts/april/maj 2010 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 28 nr. 3 marts/april/maj 2010 Konfirmation 2010 følgende forventes konfirmeret i Hornborg og Hvirring kirker i år. Hornborg Kirke den 30. april 10.30 Anne-Mette

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 3 - marts/april/maj 2009

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 27 nr. 3 - marts/april/maj 2009 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 27 nr. 3 - marts/april/maj 2009 Børnegudstjeneste onsdag den 11. marts kl. 17.30 18.00. Børnegudstjenesten vil rette sig mod børn fra ca. 3 til ca. 9 år, ældre børn

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Resultat sæson

Resultat sæson Resultat sæson 2002-2003 17/10-02 - 6/3-03 (10 spillerunder i Hvirring) 1. Bjarne Stormborg 10555 2. Henning Nielsen 5470 3. Inger Kristensen 5255 4. Grethe Nielsen 4705 5. Mogens Larsen 4635 6. Jørn Petersen

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00

Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00 AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December, Januar, Februar 2015 Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00 meget blandet program med julens sange og salmer, både de kendte,

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 32-36

Møde: Den: Blad nr.: 32-36 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Anmeldt forfald: Onsdag den 18.11.2015 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Eva Anker, Ole Daugaard, Lars-Peter Melchiorsen, Aase Daugaard, Tove Haugaard,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY. Januar - Februar - Marts - April 2015. Foto: Alsted Kirke

KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY. Januar - Februar - Marts - April 2015. Foto: Alsted Kirke Januar Februar Marts April 2015 KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY Inde i bladet: Præstens side 2 Glimt fra sognene 3 Indsamling i kirkerne 4 Menighedsrådsmøder 5 Adresser 7 Foto: Alsted Kirke Præstens

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg KIRKEBLADET 53. ÅRGANG NR. 2 KIRKEBLADET NAUR MENIGHEDSRÅD 2016-2020 Kenn Nørgaard Rasmussen formand præstegårds- og kirkehusudvalg Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3 - årgang 26 Juni Juli August 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3 - årgang 26 Juni Juli August 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3 - årgang 26 Juni Juli August 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst pr. 1/6-2016: Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen. Tlf. 97 99 30 45 Menighedsrådet: Øsløs Sogn: Tove

Læs mere

Der indkaldes til konstituerende menighedsrådsmøde tirsdag den 27.11.2012 kl. 19.00

Der indkaldes til konstituerende menighedsrådsmøde tirsdag den 27.11.2012 kl. 19.00 Der indkaldes til konstituerende menighedsrådsmøde tirsdag den 27.11.2012 kl. 19.00 i Skibet kirkehus. Til stede: Medlemmer af Menighedsrådet: Anne Kragh Hans Cordius Birthe Lind Poul-Jørn Linnebjerg Christina

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

Referat af Menighedsrådsmøde.

Referat af Menighedsrådsmøde. Referat af Menighedsrådsmøde. Dato: onsdag d. 7 oktober 2015 kl. 19,00 Sted: Konfirmandstuen Vestermarievej 41. 3700 Rønne Afbud: Ingen. Gæster:4 fremmødt. Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden (er

Læs mere

KOMMUNEMESTERSKABER FOR MOTIONISTER I SYDDJURS OG NORDDJURS SØNDAG DEN 5 FEBRUAR KL. 10 GRENAA BADMINTON KLUB SKOLEBAKKEN GRENAA

KOMMUNEMESTERSKABER FOR MOTIONISTER I SYDDJURS OG NORDDJURS SØNDAG DEN 5 FEBRUAR KL. 10 GRENAA BADMINTON KLUB SKOLEBAKKEN GRENAA KOMMUNEMESTERSKABER FOR MOTIONISTER I SYDDJURS OG NORDDJURS SØNDAG DEN 5 FEBRUAR KL. 10 GRENAA BADMINTON KLUB SKOLEBAKKEN 20 8500 GRENAA VORES CAFE BANE 7 VIL VÆRE ÅBEN UNDER HELE STÆVNET DER SERVERES

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2018-2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/12 1. s. i advent 10.30 MP 19.00 MP Lucia 9/12 2. s. i advent 15.30 MP Lucia 16/12 3. s. i advent 9.00 MP 23/12 4.

Læs mere

BESLUTNING. 1. Dagsordenen. 2. Kandidaters Valgbarhed 2.1 Afgørelse om kandidaternes valgbarhed jf. valgloven 3 stk. 1 og menighedsrådsloven 6, stk.

BESLUTNING. 1. Dagsordenen. 2. Kandidaters Valgbarhed 2.1 Afgørelse om kandidaternes valgbarhed jf. valgloven 3 stk. 1 og menighedsrådsloven 6, stk. Blad nr. 349 Indkaldelse til konstituerende menighedsrådsmøde torsdag den 17. november 2016 klokken 19.00 i Sognehuset. Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen, Bente Normann Rasmussen, Bjarne Bro,

Læs mere

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række.

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 37. årgang Nr. 15 Oktober - November - December 2015 Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Sådan sagde den fornyligt afdøde Niels Henrik Arendt,

Læs mere

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. November februar 2013/14 2. årgang Nr. 4

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. November februar 2013/14 2. årgang Nr. 4 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet November februar 2013/14 2. årgang Nr. 4 Gudstjenesteliste Dato Hem Hindborg Dølby Tjenestegørende præst 8/12 10.15 Rydal (afslutn. m. minikonf.) 15/12 10.15 Rydal

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Referat af ordinært menighedsrådsmøde Torsdag den 5. november 2015 kl. 19.30 i Kirkehuset

Referat af ordinært menighedsrådsmøde Torsdag den 5. november 2015 kl. 19.30 i Kirkehuset Haslev Menighedsråd -menighedsrådet Referat af ordinært menighedsrådsmøde Torsdag den 5. november 2015 kl. 19.30 i Kirkehuset Dagsorden: Afbud fra: Bodil Madsen, Stedfortræder: Lone Saraksen Lise Klemmed

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

KIRKE. Hellig Tre Konger BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 26 nr. 3 - Marts/april/maj 2008

KIRKE. Hellig Tre Konger BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 26 nr. 3 - Marts/april/maj 2008 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 26 nr. 3 - Marts/april/maj Hellig Tre Konger Følgende forventes konfirmeret i - Bededag den 18. april. Kl. 10.30 Kamilla Meline Andersen Skovhusvej 16, Hornborg

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE

Kirkebladet INDHOLD. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE December 2014 - Januar - Februar 2015 36. årgang nr. 198 Jeg glemmer aldrig den klokkeklang, der fyldte julen derhjemme, mens sneen lå over mark og vang, og nordenvinden

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Kirkebladet Nr. 1-25. årg. December 2014 - Januar - Februar 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 1-25. årg. December 2014 - Januar - Februar 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 1-25. årg. December 2014 - Januar - Februar 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Forleden gik min vej

Forleden gik min vej KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 29 nr. 3 marts/april/maj 2011 Forleden gik min vej Forleden gik min vej tilfældigt forbi kirken, netop som Gudstjenesten var sluttet. Da min kone havde deltaget

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2013, Januar, Februar 2014 Nyt fra menighedsrådet Indvielse af Kirkebakkehuset Når dette kirkeblad udkommer, er ombygningen af Kirkebakkehuset (forhåbentlig)

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst: Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen, Kragholmvej 8, 7742 Vesløs, tlf. 97 99 30 45, email:

Læs mere

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx)

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx) Christen Christensen Skov (13 Mar 1844-13 sep 1907) Kristian Johan C. Skov (f. 3 Dec 1869) g. 10 sep 1869 Petrine Pedersen (6 Apr 1849-1 Apr 1932) Lene Christensen Skov (14 Okt 1871-31 Jan 1933) g. Ukendt

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 3. september, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD. Bryndum Vester Nebel kirker

Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD. Bryndum Vester Nebel kirker Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD Bryndum Vester Nebel kirker Gudstjenester i Bryndum og Vester Nebel kirker i december, januar, februar og marts Søndag den 7. december 2. s. i advent Bryndum Kirke kl. 10:30

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn. 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn. 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3 Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Orienterings- og opstillingsmøde Den 13. november er der valg til alle landets menighedsråd,

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebakke.

Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebakke. KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 33 nr. 2 december 2013 / januar / februar 2014 Fra årets friluftsgudstjeneste på Boring kirkebakke. Babysalmesang - vi fortsætter successen! Efter nu 5 sæsoner med

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen,

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Kirkebladet Nr årg. Sept. - Okt. - Nov Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr årg. Sept. - Okt. - Nov Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-20. årg. Sept. - Okt. - Nov. 2010 Øsløs Vesløs Arup Sogne 2 Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk Menighedsrådet:

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Kirsten Engmark, Ryan Faurby, Lone G. Kristensen, Arne D. Rasmussen, Ruth Sandbak,

Læs mere

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014

KIRKE BLADET. for Hvirring-Hornborg. Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014 KIRKE BLADET for Hvirring-Hornborg Årg. 34 nr. 1 september / oktober / november 2014 Ny præst i Hvirring og Hornborg sogne Det var med stor glæde, at jeg den 25. juni modtog nyheden om, at jeg er blevet

Læs mere