Derfor skal du tjekke kataloget ud på de følgende sider og se, om ikke der gemmer sig noget for lige netop dig!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Derfor skal du tjekke kataloget ud på de følgende sider og se, om ikke der gemmer sig noget for lige netop dig!"

Transkript

1

2

3 HAR DU TALENT? Du tænker måske umiddelbart: Talent? Nej, det tror jeg godt nok ikke Hvad skulle det lige være indenfor? Men tænk lige over det. Alt talent starter og slutter med interesse. Du bliver ofte god til dét, du interesserer dig for, fordi du også ofte bruger tid på det, du interesserer dig for. Derfor er et mere relevant spørgsmål nok: HAR DU INTERESSE? Hvad interesserer du dig for, og hvad kunne du tænke dig at blive god (eller bedre) til? Og her præsenterer muligheden sig. På Aalborghus Gymnasium har vi en lang række talenthold - du kan også kalde dem interessehold inden for mange forskellige områder. Her har du mulighed for at dykke ned i en hel masse spændende emner fra science til litteratur til musik til historie til you name it! Fordi holdene har andre rammer end dem, der tilbydes i den daglige undervisning, er der mulighed for, at du kan komme til at arbejde meget mere i dybden og dygtiggøre dig inden for specifikke områder. Du bliver altså en del af et miljø, hvor du kan udfolde din passion fuldt ud, fordi du kommer til at arbejde sammen med (og opbygge venskaber med) andre, der er lige så interesserede i samme emne som dig. Derudover er der også mulighed for at komme på ekskursioner eller rejser, og hvis du er rigtig dygtig til et emne, kan du eventuelt også komme til at konkurrere imod andre med samme interesse i nationale eller internationale konkurrencer. Mulighederne og fordelene er mange. Derfor skal du tjekke kataloget ud på de følgende sider og se, om ikke der gemmer sig noget for lige netop dig! Det er værd at bemærke, at deltager du i et talentforløb, får du ikke fravær for at gå glip af anden undervisning. TALENTUNDERVISNING gør dig nemlig bedre til andre fag også! Det er ren win-win! På de følgende sider finder du de talentforløb og -aktiviteter, vi tilbyder i dette skoleår.

4 SKAM-TALENTFORESTILLING (inklusiv roadtrip) ved Lisbeth Sørensen (LS) og Mette Jellesen (JL) Vi spiller SKAM! I november vælger skolens 1.g/1.hf-elever, hvilket afsnit af SKAM, de vil se på scenen 12. januar januar (i skoletiden) iscenesætter vi så lige præcis dét afsnit med en flok skuespillere/iscenesættere/legekammerater. DU behøver ikke at være super talentfuld på forhånd det skal du nok blive, når vi får fingrene i dig; præcis, som det også var for SKAM-spillerne! TILMELDING: Senest d. 15. november. Vi har ikke brug for 50 spillere, og vi laver ikke en casting, så skynd dig hellere ud af busken og meld dig som medspiller ved at skrive til Lisbeth (LS) eller Mette (JL) på Lectio. HVOR/HVORNÅR: og 16. januar 2018 (i skoletiden!) DEBATKLUB ved Tine Dyssemark (TD) og Louise N. Nielsen (NI) Er du altid tændt på en god diskussion, og vil du gerne blive bedre til at argumentere samt forbedre dit mundtlige engelsk? Så skal du deltage i skolens talentforløb i formel debat, hvor du lærer at argumentere effektivt og strukturere mundtlige præsentationer. Du udvikler analytisk og kritisk tankegang og træner samarbejdsevner. Det er sjovt og giver selvtillid, og ikke mindst giver det højere karakterer til eksamen. Undervisningen består af en blanding af øvelser og workshops samt masser af hygge og godter både på skolen og på Nordkraft, og målet er at deltage i DM i debat på Nordkraft til april. TILMELDING: Skriv til Tine Dyssemark (TD) eller Louise Nørgaard Nielsen (NI) på Lectio for tilmelding eller yderligere info. (Man kan sagtens melde sig til klubben efter forløbet er gået i gang men gerne senest i januar).

5 HVOR/HVORNÅR: Første gang afholdes onsdag d. 20/9 i 4. blok i lokale N117. Vi mødes ca. hver 14. dag i ulige uger. Vi foretrækker torsdage eller tirsdage i 3. eller 4. modul. Vi aftaler nærmere fra gang til gang. GEORG MOHR: MATEMATIKKONKURRENCE ved Nicolai K. Sørensen Georg Mohr er en matematikkonkurrence, der henvender sig til matematikinteresserede elever i gymnasiale uddannelser. Formålet med Georg Mohr-konkurrencen er at stimulere interessen for matematik ved at udfordre de dygtigste elever med opgaver, der i sværhedsgrad ligger ud over det, de møder i den daglige undervisning. Desuden fungerer konkurrencen som et led i udvælgelsen af deltagere til IMO, Den Internationale Matematikolympiade. Vi arbejder med matematiske/logiske problemer, der minder om Georg Mohr-opgaverne. Teori introduceres, hvis der er interesse for det. Kurset henvender sig til alle elever med en interesse for problemløsning inden for matematik. Der kræves ikke noget forhåndskendskab til specifikke emner, så alle kan være med. TILMELDING: Senest d. 15/9. Kontakt Nicolai Krebs Sørensen (NS) over Lectio. HVOR/HVORNÅR: Tirsdage i 4. blok fra d. 19/9. FILOSOFIKLUBBEN TÆNKstationen ved Rasmus Bukhave Holder du af at tænke, gruble over tingenes tilstand, livets mange facetter eller der hvor fortid mødes med nutid og bliver fremtid? Så er TÆNKstationen måske noget for dig?

6 Vi arbejder med filosofiske problemstillinger, filosofiske tekster og tematikker. Første tema til behandling er «Lykke» - Hvordan opnår vi som mennesker et lykkeligt liv? Filosofi klubben TÆNKstationen er lektiefri; vi arbejder med teksterne direkte på holdet. TILMELDING: Skriv til Rasmus Bukhave (RB) på Lectio. Hold øje med beskeder på Lectio eller opslag på Facebook for nærmere information. HVOR/HVORNÅR: Hold øje med beskeder på Lectio eller opslag på Facebook for nærmere information. FORFATTERspire ved Brian Lorenzen (LO) Forfatterspire er en chance for dig, hvis du Har en drøm om at lære at skrive fiktion eller digte Allerede skriver digte, noveller mm. og gerne vil blive bedre Elsker at læse og gerne vil blive en skarpere læser Vi arbejder med det, du brænder for. Gennem fælles skriveøvelser bliver du både bedre til at skrive selv og analysere og fortolke det, du læser i timerne. Vi sigter efter at få besøg af forfattere, tage ud af huset til workshop m.m. og at fremføre vore egne produkter. TILMELDING: Skriv til Brian Lorenzen (LO) eller Dan Tillebæk (DT) over Lectio, eller kontakt en af dine faste lærere inden efterårsferien. Hold øje med invitation til 1. møde. Vi skal være mindst 6 deltagere for at holdet oprettes. HVOR/HVORNÅR: Aktiviteten starter i efteråret og varer resten af skoleåret, og planlægges i fællesskab med deltagerne, så flest muligt kan deltage. Som udgangspunkt 6-8 møder, eller 3-

7 4 længere workshop afhængigt af, hvad vi laver MUSICALBAND ved Jacob Højlund (JH) Det er musicalår på Aalborghus, og vi skal derfor bruge et musicalband med trommer, bas, guitar, klaver, synth, blæs og andet godt, der kan bruges i pop/rock-genren. For at komme med i bandet skal du stille op til en audition i uge 40 eller 41. Du skal være indstillet på at øve torsdag eftermiddag efter skole og afsætte ugen fra januar til musical. TILMELDING: Skriv til Jacob Højlund (JH) på Lectio senest fredag d. 6/10. HVOR/HVORNÅR: Audition uge 40 og 41. Herefter torsdage fra efter efterårsferien til midt januar HISTORIENØRD: VIKINGER bonderøve eller loyal to familia? ved Mine Mølgaard (MI) og Rasmus Bukhave (RB) Hvis du interesserer dig for vikingetiden eller måske bare for historie generelt, så skal du melde dig til denne omgang HistorieNØRD! Vi fordyber os bl.a. i, hvordan arkæologer og historikere arbejder, og mere konkret for vikingetiden skal vi dykke ned i spørgsmål som: Hvem var vikingerne, og hvordan er vi i dag knyttet til deres historie? Kan man kalde Jellingestenen for Danmarks dåbsattest? Var vikingerne fredelige bønder, eller var deres samfund præget af rivalisering mellem de stærkeste familier?

8 TILMELDING: Januar Der kommer nærmere info i klasserne inden. Kontakt Mine Mølgaard (MI) eller Rasmus Bukhave (RB) på Lectio. HVOR/HVORNÅR: Forår Aktiviteterne består af dels 3-4 workshops på skolen og besøg på lokale vikingesites, dels en 2-dages ekskursion til Kongernes Jelling, Dannevirke og Hedeby i Nordtyskland. LÆSEKLUBBEN: PEGASUS ved Rune Hildebrand (HI) og Rasmus Bukhave (RB) Når krybben er tom, bides hestene og det går jo ikke. Fodermestrene fylder på med litteratur, god stemning og kage. Læsehestene mødes i stalden, hvor der under høje vrinsk aftales værker og temaer, der kan behandles i galop, trav eller blot i skridt. Læsehestene arbejdede sidste hesteskoleår med temaet ondskab et forløb der rigtig nok kunne få alle til at stejle i begejstring. I stalden er der plads til alle slags læseheste: fuldblods-, islændere, ponyer, nordbakker eller jyske arbejdsheste. Så sko din indre læsehest, når der indkaldes til første trav i Læseklubben Pegasus. TILMELDING: Hold øje med gymnasiets opslagstavler, Lectio og FB, hvor du kan finde oplysninger om tid og sted. HVOR/HVORNÅR: Læseklubben holder til på Aalborghus få mere info via opslag på Lectio og FB.

9 SKAL VI FRYGTE PUTINS RUSLAND? ved Maj-Britt Agerskov (BA) og Anne Sofie Szulevicz (SZ) Har vi grund til at frygte et stærkt Rusland, eller kan Rusland med Putin i spidsen være en central medspiller i den internationale kamp mod islamisk terror? Er Putin med til at destabilisere Europa, eller har Putin nøglen til en mere fredelig verden? Ruslands rolle i international politik er emnet for denne workshop, og hvis du interesserer dig for international politik, så er denne workshop noget for dig! TILMELDING: Kontakt Maj-Britt Agerskov (BA) eller Anne Sofie Szulevicz (SZ) på Lectio. HVOR/HVORNÅR: Marts SAMFUNDSFAG: Globalisering og moderniseringen af den offentlige sektor ved Agnethe Christiansen (AG) Har du lyst til at fordybe dig i samfundsfag og mere specifikt gennem undervisning på Aalborg Universitet, så er dette forløbet for dig! I tråd med den pædagogiske model på Aalborg Universitet, problemorienteret projektarbejde, vil der i forbindelse med 6 forelæsninger både være gruppearbejde og studenterinddragelse i selve undervisningen. Grupperne bliver dannet på tværs af de forskellige uddannelsesinstitutioner STX og HHX. Diplom: Forudsat tilfredsstillende deltagelse i kursusrækken og gruppearbejdet vil der ved kursets afslutning blive udleveret et diplom som bevis på, at den pågældende studerende har deltaget. TILMELDING: Tilmelding senest den 30. aug til Agnethe Christiansen. Send mail over

10 Lectio med begrundelse for din interesse for at deltage i programmet for talentudvikling i samfundsfag. Skriv også din private mail adresse i mailen.. HVOR/HVORNÅR: Fra 6. september og fremad afholdes 6 kursusgange på AAU. SPROGTALENTERNE ved Mia H. Hamborg (MH) og Karen B. Andersen (KA) Sprognørd er for alle, der har en særlig interesse for sprog. Sammen udnytter vi viden om forskellige sprog til at dykke ned i grammatiske lækkerier. Vi tager udgangspunkt i det, I har lyst til og kan arbejde med både med det skriftlige og mundtlige sprog. Der bliver tid og plads til at træne nogle af de lidt mere avancerede sproglige ting, så der bliver noget at blære sig med i den almindelige undervisning. TILMELDING: Infomøde: 31/ i middagspausen (11:45-12:05). Tilmelding over Lectio til Mia Hamborg (MH) eller Karen Andersen (KA): sidste frist d. 3/ HVOR/HVORNÅR: Aktiviteterne vil ligge på skiftende tidspunkter, som vi aftaler sammen. STUDIEBAND ved Jacob Højlund (JH) Studieband er et tilbud til bands med overvejende Aalborghuselever, der kunne tænke sig, at få indspillet deres musik og få lavet en demo. Det kan være både store og små besætninger. Du kan også komme solo, hvis bandet bare er dig. TILMELDING: Kontakt Jacob Højlund (JH) på Lectio, når du/i er klar til at komme i studie for at indspille en demo. Kan gøres hele skoleåret.

11 HVOR/HVORNÅR: Vi aftaler et tidspunkt. STUDIENØRD ved Jacob Højlund (JH) Studienørd er et tilbud om at arbejde med sangskrivning, at arrangere sange og mixe sange. Det foregår i vores studie, hvor vi indspiller, de ideer der kommer på banen. Du skal ikke nødvendigvis kunne spille et instrument, men du skal have mod på at udtrykke dig musikalsk. Måske har du nogle melodier, sange eller tekster liggende i skuffen allerede, som du kunne tænke dig at få indspillet? TILMELDING: Senest d. 20/9 kontakt Jacob Højlund over Lectio, hvis det har interesse. HVOR/HVORNÅR: Onsdag eftermiddage fra 14 eller 15.30, hvis man har almindelig undervisning i 4. blok. Ca. 15 onsdage fordelt over hele skoleåret. KUNSTspire: On the road - kunst og fotografi! ved Stine Moestrup (MO) Vi tager på en road-trip til storbyen og ser på kunst sammen. Her finder vi inspiration til at arbejde med egne fotografier, som i sidste ende er med i en konkurrence om at ende på skolens væg. Det er en gruppe for alle, der er interesserede i kunst, roadtrips og/eller fotografering. Der er plads til, at vi lader os styre af gode ideer og impulser under vejs - kom endelig og vær med, hvis det lyder som noget for dig!

12 TILMELDING: Tilmeld dig fb-gruppen og følg med i datoer m.m.: RoadtripAalborghus17/18. Eller skriv til Stine Moestrup (MO) på Lectio for info. HVOR/HVORNÅR: De endelige datoer slås op på Lectio, på plakater og på Facebook. KEMISJOV OG KEMISHOW ved Carsten Nordentoft (CN) og Jeppe Byrialsen (BJ) Hvordan laver man et godt kemishow? Til afholdelsen af semifinalen i Unge Forskere skal der præsenteres et flot kemishow her på Aalborghus Gymnasium og det skal du deltage i! Du vil lære at underholde med sjove kommentarer og forsøg, der viser bredden i kemi: Høje brag, gnister, kulde, varme, farver, lyde, forvandling og ild, samt med flotte indslag at vise spændende eksempler på, hvor du møder kemien i din hverdag Du vil lære at færdes og arbejde sikkert i et kemilaboratorium, håndtere glasudstyr, apparatur og materialer, samt arbejde i tryghed med hverdagens kemikalier. Desuden vil du lære teamarbejde og det at performe og formidle naturvidenskabelig viden på en underholdende måde. TILMELDING: Kontakt Carsten Nordentoft, cn@aalborghus.dk eller Jeppe Byrialsen, bj@aalborghus.dk eller over Lectio. HVOR/HVORNÅR: Aftaler vi sammen senere.

13 VOKALGRUPPEN ZUBEATO ved John Mahoney (JO) og Sofie Hust (HU) Vokalgruppen Zubeato er til for at give særligt talentfulde sangere mulighed for at udforske stemmens udtryksmuligheder sammen med andre ligesindede. I løbet af en række intensive øvegange arbejder vi med klang, rytmik, sammensang og udtryk. Vi synger alt fra pop til eksperimenterende klang-numre. Og så optræder vi på og om muligt uden for skolen med vores skønsang. TILMELDING: Infomøde og auditions ca. uge 45 / 46. Hold øje med Lectio og Facebook for nærmere info. HVOR/HVORNÅR: Skiftende tidspunkter samt få weekenddage i udgangspunkt efter undervisning, men sommetider i løbet af skoledagen. FORSKERSPIRE ved Dan Tillebæk (DT) Projekt Forskerspirer giver elever med et stort fagligt overskud, mulighed for at fordybe sig i et selvvalgt emne og udarbejde forslag til et forskningsprojekt. Man kan lave projekter inden for alle fagområder, og der er mange muligheder inden for både humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab og sundhedsvidenskab. TILMELDING:: Dan Tillebæk (DT) over Lectio.

14 UNGE FORSKERE ved Kirsten Neuschild (NE) Unge Forskere Senior er for dig, som laver studieretningsprojekt SRP inden for det naturfaglige område, og endnu ikke er startet på en videregående uddannelse. Projektet skal laves alligevel - hvorfor ikke forsøge at vinde med det? Unge forskere er altså en konkurrence, hvor du dyster med andre ud fra det projekt, du allerede har skrevet. TILMELDING: Kisten Neuschild (NE) over Lectio eller på mail: ne@aalborghus.dk NORDJYLLANDS NATURTALENT ved Dan Tillebæk (DT) Nordjysk Naturtalent er en talentkonkurrence, som hvert år præmierer de bedste naturvidenskabelige studieretningsprojekter skrevet af nordjyske gymnasieelever, inden for kategorierne: fysik, kemi, biologi eller matematik. Man sender altså simpelthen ens SRP ind til en jury, som herefter finder vinderen. KONTAKT: Dan Tillebæk (DT) over Lectio eller på: dt@aalborghus.dk TALENTAKADEMI ved Dan Tillebæk (DT), Merete Søndergaard (SG), Lena Bro (BR) og Jeppe Byrialsen (BJ) Hvis du har lyst til at prøve kræfter med et ambitiøst miljø, som udfordrer din faglighed og giver dig mulighed for at møde andre talentfulde elever, så er talentakademiet måske noget for dig.

15 Nordjyske Gymnasiers talentakademi er en fælles koordineret indsats for talentfulde elever i hele Nordjylland. Målet er at sikre talentfulde elevers trivsel og udvikling samt udfordre dem på et passende niveau og samtidig løfte klassernes niveau generelt. Talentakademiet udbyder deltagelse i tre hovedgrupper, nemlig Sundhed og teknologi, Business og Humaniora. Akademiet retter sig til 2.g og løber over tre semestre (eller halvandet år). Der skal ansøges for at deltage. KONTAKT: Dan Tillebæk (DT) over Lectio eller på: dt@aalborghus.dk Den opdaterede liste over vores aktuelle talentudbud, hvor du kan læse mere om de enkelte aktiviteter, finder du i sektionen Aalborghusliv på vores hjemmeside. Hvis du er interesseret og/eller gerne vil deltage i et talentforløb, henvender du dig til pågældende lærer eller til skolens talentkoordinator. Du kan også holde dig orienteret om aktiviteterne ved at holde øje med beskeder i Lectio og på Facebook, på hjemmesiden i sektionen Aalborghusliv eller til skolens morgensamlinger. Det kan også være, at dine lærere opfordrer dig til at starte i en bestemt talentaktivitet. Talentforløbene afsluttes ved, at du får overrakt et talentbevis. Hvis du har spørgsmål kan du altid henvende dig til skolens talentkoordinator: Uddannelsesleder Dan Tillebæk dt@aalborghus.dk Tlf.nr.:

16

Derfor skal du tjekke kataloget ud på de følgende sider og se, om ikke der gemmer sig noget for lige netop dig!

Derfor skal du tjekke kataloget ud på de følgende sider og se, om ikke der gemmer sig noget for lige netop dig! HAR DU TALENT? Du tænker måske umiddelbart: Talent? Nej, det tror jeg godt nok ikke Hvad skulle det lige være indenfor? Men tænk lige over det. Alt talent starter og slutter med interesse. Du bliver ofte

Læs mere

Derfor skal du tjekke kataloget ud på de følgende sider og se, om ikke der gemmer sig noget for lige netop dig!

Derfor skal du tjekke kataloget ud på de følgende sider og se, om ikke der gemmer sig noget for lige netop dig! Har du talent? Du tænker måske umiddelbart: Talent? Nej, det tror jeg godt nok ikke Hvad skulle det lige være indenfor? Men tænk lige over det. Alt talent starter og slutter med interesse. Du bliver ofte

Læs mere

Talentarbejdet foregår på mange forskellige områder og niveauer og i mange forskellige scenarier. Således kan vores elever:

Talentarbejdet foregår på mange forskellige områder og niveauer og i mange forskellige scenarier. Således kan vores elever: Talentarbejdet og talentudviklingen på Aalborghus Gymnasium er funderet i et ønske om, at hver enkelt elev skal tages alvorligt, udfordres og støttes, så alle får lige muligheder. Derfor har vores elever

Læs mere

Master Class på tværs

Master Class på tværs Master Class på tværs 2016-2017 Er du nysgerrig og har du lyst til at lære noget, der ligger lidt ud over det sædvanlige, så tilbyder skolen MasterClass inden for forskellige emner. MasterClass på tværs

Læs mere

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på

KOM OG MØD OS. - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium. God at blive klog på KOM OG MØD OS - sjove og udfordrende aktiviteter på Herning Gymnasium God at blive klog på HOP IND PÅ STX - og bliv et par dage eller flere... Science Battle 3 Verdenssprogdag 6 Gymnasiematematik 7 Krop

Læs mere

LINJEFAG. Drama & musik Idræt i det fri. Hvad vælger du? Global Perspectives Kommunikation & medier Kunst Science

LINJEFAG. Drama & musik Idræt i det fri. Hvad vælger du? Global Perspectives Kommunikation & medier Kunst Science UDSKOLING LINJEFAG 2 lektioner selvvalgt undervisning hver uge Drama & musik Idræt i det fri Hvad vælger du? Svar på tilmeldingen på ElevIntra Global Perspectives Kommunikation & medier Kunst Science Tid

Læs mere

Talentudvikling på Virum Gymnasium

Talentudvikling på Virum Gymnasium Talentudvikling på Virum Gymnasium 2012-2013 Vil du være VG-talent? Talentbegrebet en definition Ministeriets definition: en person, som er god til noget og har mulighed for at blive en af de bedste, hvis

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen 29.01-02.02 2015 TALENTCAMP AALBORG 2015 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 7. klasse på Klostermarksskolen den 29. januar 2. februar 2015. Du

Læs mere

Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt

Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt natur-, sund- og samfundsvidenskab. Eksklusive workshops,

Læs mere

RG Talent Efterår 2018 Program

RG Talent Efterår 2018 Program RG Talent Efterår 2018 Program Tilmeldingsfrist tirsdag d. 28. august kl. 10 På www.rungsted-gym.dk Start er torsdag d. 6. september -og de næste 4 torsdage. Sidste gang er torsdag d. 4. oktober. RG Talent

Læs mere

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den...

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Hej Elevrådsformanden siger... Hjerteligt velkommen til Nykøbing Katedralskole! At gå fra folkeskolen til stx eller HF er

Læs mere

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den...

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Hej Elevrådsformanden siger... Hjerteligt velkommen til Nykøbing Katedralskole! At gå fra folkeskolen til stx eller HF er

Læs mere

TalentCamp Greve 2014 Greve Privatskole

TalentCamp Greve 2014 Greve Privatskole TalentCamp Greve 2014 Greve Privatskole 2. - 6. oktober 2014 TALENTCAMP GREVE 2014 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 7. klasse på Greve Privatskole den 2. 6. oktober 2014. Du modtager

Læs mere

Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt

Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt natur-, sund- og samfundsvidenskab. Eksklusive workshops,

Læs mere

Nord. Science Akademi. Nysgerrighed, interesse og naturvidenskab. Møde andre elever. Foredrag. Eksperimenter. På tværs af gymnasier

Nord. Science Akademi. Nysgerrighed, interesse og naturvidenskab. Møde andre elever. Foredrag. Eksperimenter. På tværs af gymnasier Find os på Facebook Science Akademi Nord Foredrag Eksperimenter Møde andre elever På tværs af gymnasier Hassers Gymnasium Hasserisvej 300 Postboks 70 9100 Aalborg NysgerrighedinteresseognaturvidenskabNysgerrighedinteresseog

Læs mere

Puljetid. - mere læring for dig. Vi er her for at lære og vi kan li det!

Puljetid. - mere læring for dig. Vi er her for at lære og vi kan li det! Puljetid - mere læring for dig Hvad er puljetid? Som elev på Roskilde Katedralskole har du ud over den almindelige undervisning også puljetid, som svarer til 87 lektioner i løbet af dine tre gymnasieår.

Læs mere

TÅRNBY GYMNASIUM & HF STX

TÅRNBY GYMNASIUM & HF STX 2018 STX 13 VELKOMMEN TIL TG Tårnby Gymnasium & HF er et dejligt sted at være. Skolens godt 900 elever og 125 ansatte bidrager i fællesskab til at skabe den særlige TG-atmosfære, der er på skolen. TG lægger

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus

Sukkertoppen og Vibenhus Sukkertoppen og Vibenhus 2014 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

Teknisk Gymnasium - din uddannelse til fremtiden

Teknisk Gymnasium - din uddannelse til fremtiden Teknisk Gymnasium - din uddannelse til fremtiden US r H T EN janua ÅB ag den 24.i Hillerød tirsd 00-19.00. kl. 16 Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine idéer

Læs mere

HTX. Esnord.dk. Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

HTX. Esnord.dk. Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX Teknisk Gymnasium Hillerød din uddannelse til fremtiden Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine ideer af i praksis?

Læs mere

Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den...

Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Rektors velkomst Vi glæder os til at se dig på Katedralskolen, der som landsdelens største gymnasium og hf giver dig mange

Læs mere

TÅRNBY GYMNASIUM & HF STX

TÅRNBY GYMNASIUM & HF STX 2019 STX 13 VELKOMMEN TIL TG TG er et dejligt sted at være. Det er noget, jeg ofte hører fra skolens elever og ansatte, og man mærker det selv, når man færdes på skolen. Selvom vi er en stor skole med

Læs mere

STUDIESTART BORUPGAARD GYMNASIUM

STUDIESTART BORUPGAARD GYMNASIUM STUDIESTART 2017 BORUPGAARD GYMNASIUM HVORFOR BOAG? HVORFOR STX? Det, der for dig er opgaven lige nu, er at vælge gymnasium. Når du vælger Borupgaard, kommer du til et stort gymnasium med mange muligheder.

Læs mere

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst Information om hf Indhold 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF 2. Introduktionskurset 3. Værkstedsundervisning 4. NF og KS 5. Musik og billedkunst 6. Niveaudeling i matematik og engelsk 7. Idræt

Læs mere

Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt

Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt natur-, sund- og samfundsvidenskab. Eksklusive workshops,

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Talentbroen. Tilmelding: Øvrige spørgsmål kan rettes til:

Talentbroen. Tilmelding: Øvrige spørgsmål kan rettes til: Talentbroen 2014/15 2 Talentbroen Talentbroen Talentbroen henvender sig til talentfulde folkeskoleelever, der søger og har lyst til lidt ekstra faglige udfordringer. Projektet er en del af et regionalt

Læs mere

Orinteringsaften 16. januar 2019

Orinteringsaften 16. januar 2019 Orinteringsaften 16. januar 2019 Hjerteligt velkommen til jer alle, også fra mig. Det er dejligt at se, så af mange af jer har valgt at komme til Aurehøj for at danne jer et indtryk af den skole, vi selv

Læs mere

Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX

Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX Velkommen til orienteringsmøde STX HHX EUD/EUX Tirsdag den 20. januar 2015 kl. 19.30 Orientering om gymnasiets struktur, årets gang og særlige tilbud STX HHX EUD/EUX HG Årets gang Noget særligt 1/2 år

Læs mere

Studieplan 2. år Skoleåret 2015/16 for HH2A

Studieplan 2. år Skoleåret 2015/16 for HH2A Studieplan 2. år Skoleåret 2015/16 for HH2A Indholdsfortegnelse 1. Klassen......3 2. Tilrettelæggelse og koordinering af undervisning på 2. år........4 3. Pædagogiske fokuspunkter... 6 4. Klassens studiemiljø

Læs mere

TALENTCAMP KØBENHAVN 2014

TALENTCAMP KØBENHAVN 2014 Talentcamp København Lyngby Private Skole 30. januar 3. februar 2014 TALENTCAMP KØBENHAVN 2014 Vi afholder skoleårets anden talentcamp på Lyngby Private Skole, København, torsdag den 30. januar til mandag

Læs mere

Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX. Mulernes Legatskole Gillestedvej Odense NØ Tlf

Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX. Mulernes Legatskole Gillestedvej Odense NØ Tlf Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX Mulernes Legatskole Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Tlf. 6610 2642 www.mulerne-gym.dk N GANG MULER ALTID MULER Her er plads til alle, der har evnerne og viljen Selvfølgelig

Læs mere

De femårige gymnasieforløb

De femårige gymnasieforløb GENTOFTE KOMMUNE De femårige gymnasieforløb i Gentofte Kommune Forord I Gentofte Kommune er vi ambitiøse og det er derfor med stor glæde, at vi sender dette tilbud ud til alle 7. klasses elever. Vi kan

Læs mere

Talenttilbud i gymnasiet

Talenttilbud i gymnasiet Talenttilbud i gymnasiet Har du lyst til at blive ekstra udfordret, har du spørgsmål omkring talenttilbud, er du i tvivl om hvorvidt et talenttilbud er noget for dig, eller har du brug for hjælp med en

Læs mere

HTX. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM CAMPUS HELSINGØR EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

HTX. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM CAMPUS HELSINGØR EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS HTX TEKNISK GYMNASIUM CAMPUS HELSINGØR HTX handler ikke bare om at læse en masse teori, det handler også om at bruge teorien til at skabe et produkt. Signe Blomsterberg, HTX 3B Esnord.dk EUD EUX HG HHX

Læs mere

HTX HILLERØD. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS. s. 1

HTX HILLERØD. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS. s. 1 HILLERØD TEKNISK GYMNASIUM Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS s. 1 Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine ideer af i praksis? Har du måske en designer i maven?

Læs mere

Dit talent Din udvikling Din fremtid

Dit talent Din udvikling Din fremtid Dit talent Din udvikling Din fremtid Retorik Psykologi Engelsk Spansk Billedkunst Masterclasses på Egedal Gymnasium og HF 19/20 Velkommen til masterclass Egedal Gymnasium og HF udbyder hvert år forskellige

Læs mere

Skal du med på ATU Midt?

Skal du med på ATU Midt? Skal du med på ATU Midt? Er Akademiet for Talentfulde Unge noget for dig? Vil du lære nyt og udfordre dig selv? Vil du være med til videnskabelse? Vil du prøve kræfter med akademisk analyse? Vil du være

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål.

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål. Må vi præsentere... Horsens Gymnasium Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt sted at være. Vi ved, at hvis vores elever trives på skolen og oplever et godt fællesskab med deres klassekammerater

Læs mere

STX MULERNES LEGATSKOLE. Dit kloge valg. Idræt-B. International. studieretning. studieretning. med 6 ugers ophold i USA

STX MULERNES LEGATSKOLE. Dit kloge valg. Idræt-B. International. studieretning. studieretning. med 6 ugers ophold i USA Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX 2019 International studieretning med 6 ugers ophold i USA Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt Idræt-B studieretning Mulernes Legatskole Gillestedvej 11

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

Studievalg og videregående uddannelse. Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland

Studievalg og videregående uddannelse. Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland Studievalg og videregående uddannelse Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland Hvem er jeg? Charlotte Høygaard Hansen Vejleder, Studievalg Nordjylland Uddannelse: Student Hjørring Gymnasium og HF Cand.mag.

Læs mere

Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid

Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid Roskilde Gymnasium Vejen til din fremtid Vælg Roskilde Gymnasium - vejen til din fremtid Det er vigtigt, at man bruger livet på noget, der giver mening for én selv - på Roskilde Gymnasium får du muligheden

Læs mere

STX MULERNES LEGATSKOLE. Dit kloge valg. Idræt-B. studieretning. Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt

STX MULERNES LEGATSKOLE. Dit kloge valg. Idræt-B. studieretning. Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt Dit kloge valg MULERNES LEGATSKOLE STX Eneste gymnasium i Odense med særligt godkendt Idræt-B studieretning Mulernes Legatskole Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Tlf. 6610 2642 www.mulerne-gym.dk ÉN GANG

Læs mere

1 Kity - 2013 STUDIEPLAN

1 Kity - 2013 STUDIEPLAN 1 Kity - 2013 STUDIEPLAN Indholdsfortegnelse 1. Studieretningens faglige mål og profil... 2 1.1 Studieretningens faglige profil... 2 1.2 Fra elev til studerende - studiekompetencer og studieteknik... 2

Læs mere

HTX CAMPUS HELSINGØR. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM EUD EUX HHX HTX 10 KURSUS. s. 1

HTX CAMPUS HELSINGØR. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM EUD EUX HHX HTX 10 KURSUS. s. 1 CAMPUS HELSINGØR TEKNISK GYMNASIUM Esnord.dk EUD EUX HHX HTX 10 KURSUS s. 1 Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine ideer af i praksis? Har du måske en designer

Læs mere

TalentCamp Bornholm 2014 Rønne Privatskole

TalentCamp Bornholm 2014 Rønne Privatskole TalentCamp Bornholm 2014 Rønne Privatskole 4.-8. april 2014 TALENTCAMP BORNHOLM 2014 Vi afholder forårets TalentCamp på Rønne Privatskole, 4. 8. april. Du modtager denne invitation, fordi din faglærer

Læs mere

Tag din naturvidenskabelige studentereksamen på Københavns Tekniske Gymnasium. HTX-student. HTX-student

Tag din naturvidenskabelige studentereksamen på Københavns Tekniske Gymnasium. HTX-student. HTX-student Tag din naturvidenskabelige studentereksamen på Københavns Tekniske Gymnasium - i Valby elle r på Østerbro HTX-student HTX-student Htx kort og kontant Htx (teknisk gymnasium) er en af de tre muligheder,

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

RG Talent. Ved fuld deltagelse på talentholdet vil alle elever få udleveret et diplom på gennemført Talent Program.

RG Talent. Ved fuld deltagelse på talentholdet vil alle elever få udleveret et diplom på gennemført Talent Program. RG Talent -er et spændende tilbud til alle elever her på Rungsted Gymnasium. Ud fra den overbevisning, at alle har et talent inden for et område, udbyder RG i det kommende år et bredt sammensat kursusprogram,

Læs mere

Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes

Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes Nu skal du vælge! Ku du tænke dig et spændende valgfag? Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes fag? Ku du tænke dig at møde nye kammerater fra de andre afdelinger: Østre,

Læs mere

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen Holstebro Gymnasium og HF Højere forberedelseseksamen hf 2011 Orientering om Uddannelsen Højere forberedelseseksamen på Holstebro Gymnasium og HF Denne brochure giver dig et overblik over hf-uddannelsens

Læs mere

Har du talent? Tilbud til elever med særlige talenter eller særlige interesser

Har du talent? Tilbud til elever med særlige talenter eller særlige interesser Har du talent? Tilbud til elever med særlige talenter eller særlige interesser 2013-2014 Har du talent? Eller en særlig interesse? Som elev/kursist på Fredericia Gymnasium har du mange muligheder for at

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere

TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole

TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole 09. - 12. januar 2015 TALENTCAMP SØNDERJYLLAND 2015 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 8. og 9. klasse på Kolding Realskole den 09. 12.

Læs mere

EUX Landbrug Landmands- og gymnasial uddannelse på 4 år og 1 måned

EUX Landbrug Landmands- og gymnasial uddannelse på 4 år og 1 måned EUX Landbrug Landmands- og gymnasial uddannelse på 4 år og 1 måned - med praktik i udlandet og fokus på innovation i landbruget For dig, der ønsker international erfaring og evnen til at tænke innovativt...

Læs mere

Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber?

Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber? TGK+ Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber? TGK i Aalborg tilbyder nu et overbygningsår for dig, der har gennemført et teater talent forløb. Du kan søge ind, hvis du f.eks. har

Læs mere

Projekt beskrivelse. Indledning. Målgruppeanalyse. Metoder til research. Kampagne indhold

Projekt beskrivelse. Indledning. Målgruppeanalyse. Metoder til research. Kampagne indhold Projekt beskrivelse Indledning Vi vil gerne lave en kampagne hvor vi har RTG som kunde. Målet med kampagnen er at få flere elever på RTG og finde ud af hvilke fordomme der er omkring RTG iblandt vores

Læs mere

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF

Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Velkommen til orienteringsaften 2013 på Svendborg Gymnasium & HF Kravene til de unge er store 95 % af en årgang skal have en ungdomsuddannelse Ungdomsarbejdsløshed Den globale verden STX & HF Fester Kreative

Læs mere

Københavns åbne Gymnasium

Københavns åbne Gymnasium Københavns åbne Gymnasium Info om AT -Almen studieforberedelse Redaktion Nina Jensen Almen studieforberedelse Generel og overordnet beskrivelse. AT er et tværfagligt fag, hvor man undersøger en bestemt

Læs mere

3 årig STX uddannelse

3 årig STX uddannelse 3 årig STX uddannelse Forår 2010 Efter 9. klasse afgangsprøve i: OPTAGELSESKRAV til gymnasiet Fem bundne prøver dansk (mundtlig og skriftlig) matematik (skriftlig) engelsk (mundtlig) fysik (mundtlig) To

Læs mere

Tonede linjer. Hjerting Skole - 8. og 9. årgang

Tonede linjer. Hjerting Skole - 8. og 9. årgang Tonede linjer Hjerting Skole - 8. og 9. årgang 1 Tonede linjer 8. og 9. årgang SÅDAN GØR DU! I kataloget finder du de 7 toninger, som Hjerting skole udbyder for 8. og 9. årgang i skoleåret 2018/19. - Du

Læs mere

Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder. VIA University College

Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder. VIA University College Læreruddannelsen Aarhus med de mange muligheder VIA University College Campus Aarhus C Ceresbyen 24 8000 Aarhus C Tlf.: 87 55 30 00 VIA.DK VIA University College Læreruddannelsen Aarhus Optagelse med andet

Læs mere

Science in Action. en studieretning med Matematik A, Kemi A, Fysik B

Science in Action. en studieretning med Matematik A, Kemi A, Fysik B Science in Action en studieretning med Matematik A, Kemi A, Fysik B Hvem er Science in Action for? Science in Action er for alle med interesse for naturvidenskab, teknik, teknologi og innovation Man behøver

Læs mere

Kære kollega i grundskolen

Kære kollega i grundskolen Kære kollega i grundskolen Velkommen til AG Faglige Workshops 2019/20 for 8.-9. klasse Tværfaglige workshops med sprog Tværfaglige workshops med musik Tværfaglig workshop med dansk Workshop tysk eller

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du modulets relevans

Læs mere

TA FORSKUD PÅ FREMTIDEN. Her kan du gå 100 procent i dybden, det er fantastisk. Forskerspire

TA FORSKUD PÅ FREMTIDEN. Her kan du gå 100 procent i dybden, det er fantastisk. Forskerspire TA FORSKUD PÅ FREMTIDEN Her kan du gå 100 procent i dybden, det er fantastisk. Forskerspire Det, jeg lærer her, kan jeg bruge ligegyldigt hvad, jeg senere skal studere. Forskerspire Redaktion Charlotte

Læs mere

HHX. Esnord.dk. Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS

HHX. Esnord.dk. Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS Handelsgymnasium Helsingør - din uddannelse til fremtiden På HHX giver projektarbejde indsigt i, hvordan man driver virksomhed i det virkelige liv. Mathias Fredsby, HHX3 Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013-2014 Basisrammen: A. Indsatser der skal udvikle undervisningens indhold og form. Gymnasiet: 1. Almen studieforberedelse. Den nye organisering af almen studieforberedelse

Læs mere

Ifølge hhx-bekendtgørelsen, nr. 777 af 26. juni 2013, skal den enkelte skole etablere særlige tilbud til elever med særlige talenter.

Ifølge hhx-bekendtgørelsen, nr. 777 af 26. juni 2013, skal den enkelte skole etablere særlige tilbud til elever med særlige talenter. TALENTPLEJE indledning Ifølge hhx-bekendtgørelsen, nr. 777 af 26. juni 2013, skal den enkelte skole etablere særlige tilbud til elever med særlige talenter. På Det Blå Gymnasium har elever med særlige

Læs mere

Til kommende elever 2013

Til kommende elever 2013 Til kommende elever 2013 Velkommen til Roskilde Gymnasium Faglighed Forskellighed Fællesskab STX Gymnasiet er en 3-årig gymnasial uddannelse, der er studieforberedende og giver adgang til alle videregående

Læs mere

Drømmen om en hurtigere hest skabte ideen til bilen

Drømmen om en hurtigere hest skabte ideen til bilen Drømmen om en hurtigere hest skabte ideen til bilen Nordjyske Nyskabere er en innovationskonkurrence, som handler om at skabe grobund for, at nye ideer kan tage form og blive til virkelighed. Hvad er Nordjyske

Læs mere

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål.

Horsens Gymnasium. ekskursion til udlandet må jeg indrømme, at jeg tog fejl. Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål. Gå på... Horsens Gymnasium Horsens Gymnasium er et godt sted at lære og et godt sted at være. Vi ved, at hvis vores elever trives på skolen og oplever et godt fællesskab med deres klassekammerater og på

Læs mere

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen Holstebro Gymnasium og HF Højere forberedelseseksamen hf 2014 Orientering om Uddannelsen Hf på Holstebro Gymnasium og HF Denne brochure giver dig et overblik over hf-uddannelsens opbygning på Holstebro

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

Talentpleje på Rødovre Gymnasium August 2015-16

Talentpleje på Rødovre Gymnasium August 2015-16 Talentpleje på Rødovre Gymnasium August 2015-16 På Rødovre Gymnasium er der en masse forskellige elever. Det er forskelligt, hvad folk er gode til, og det er forskelligt, hvordan de bedst stimuleres. Derfor

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Nyhedsbrev NYHEDSBREV. Uge 38 2015 18. september 2015

Nyhedsbrev NYHEDSBREV. Uge 38 2015 18. september 2015 Nyhedsbrev NYHEDSBREV Uge 38 2015 18. september 2015 1. Ærgerlig omtale 2. Samtale i skoleåret 2015-16 om trivsel, tid og opgaver 3. AT 4. SRP 5. Skriftligt fravær og skriveværksted 6. Faaborg Rotary Klub

Læs mere

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen Holstebro Gymnasium og HF Højere forberedelseseksamen hf 2016 Orientering om Uddannelsen Højere forberedelseseksamen på Holstebro Gymnasium og HF Denne brochure giver dig et overblik over hf-uddannelsens

Læs mere

Sommerskole. Greve Privatskole

Sommerskole. Greve Privatskole Sommerskole Greve Privatskole 30. juni - 4. juli 2014 SOMMERSKOLE I STORKØBENHAVN TalentCampDK afholder sommerskole i uge 27 på Greve Privatskole. Du modtager denne invitation, fordi din faglærer eller

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2018/19 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 425 nye elever (STX 29 elever/klasse HF 25/klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen

Læs mere

Studievalgsprocessen. Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland

Studievalgsprocessen. Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland Studievalgsprocessen Skole v. NN Vejleder Studievalg Nordjylland Program Studievalgs vejledningsprogram Uddannelsessystemet Dvs erhvervsakademi-, professionsbachelor- & universitetsuddannelser Hvordan

Læs mere

Nye muligheder til de dygtigste

Nye muligheder til de dygtigste Nye muligheder til de dygtigste I Danmark skal vi satse på de dygtigste. Dem som har ekstraordinære evner og drive, og som kan sætte et afgørende aftryk på fremtiden, hvis de får mulighed for at udfolde

Læs mere

Talentrapporten og et eksempel

Talentrapporten og et eksempel rapporten og et eksempel Søren shi@nghf.dk Nørresundby Gymnasium & HF 9. februar 2012 arbejd Foredraget 1 2 3 er der en talentdagsorden? 4 5 6 arbejde arbejd Hvem taler vi om? Den gruppe af elever og børn

Læs mere

Resultatmål 2015/ 16

Resultatmål 2015/ 16 Resultatmål 2015/ 16 Basisrammen Indikator 1: Studenternes resultater. Der foretages en sammenligning af eksamensgennemsnittet generelt, gennemsnittet for de skriftlige eksaminer, for studieretningsprojektet

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

HTX HILLERØD. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS. s. 1

HTX HILLERØD. Esnord.dk TEKNISK GYMNASIUM EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS. s. 1 HILLERØD TEKNISK GYMNASIUM Esnord.dk EUD EUX HG HHX HTX 10 KURSUS s. 1 Tænk langt tænk selv Brænder du for naturvidenskab, og tænder du på at prøve dine ideer af i praksis? Har du måske en designer i maven?

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit.

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfagslinj en Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfag International Sundhed, Natur og Bevægelse Medier og Kommunikation Velkommen til en ny udskoling en ny måde at gå i skole på. Fra skoleåret

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den...

Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Rektors velkomst Vi glæder os til at se dig på Katedralskolen, der som landsdelens største gymnasium og hf giver dig mange

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

BIOLOGI OG SUNDHED BIOLOGI A MATEMATIK B KEMI B

BIOLOGI OG SUNDHED BIOLOGI A MATEMATIK B KEMI B BIOLOGI OG SUNDHED BIOLOGI A MATEMATIK B KEMI B STX - MENNESKET I DEN GLOBALE VERDEN SAMMENHÆNGEN MELLEM MENNESKE OG NATUR Studieretningen sætter fokus på menneskets biologi og sundhed. I biologi og kemi

Læs mere

VALGFAG i Ungdomsskolen

VALGFAG i Ungdomsskolen Tilmelding til Valgfag 2015/16 i Ungdomsskolen Dit navn Din skoles navn Dit klassetrin 1. valgfag 2. valgfag Husk: Din tilmelding skal afleveres på skolens kontor, eller tilmeld dig på www.fusweb.dk 2015/16

Læs mere

PIXI-BOG 1AX 2015-2016

PIXI-BOG 1AX 2015-2016 PIXI-BOG 1AX 2015-2016 INDHOLD: SIDE: ÅRSPLAN I STIKORD 2 AP 3 AT 1 og 2 3-4 LECTIO 5 SRO 6 STUDIETURE 6 TERMINSPRØVER 6 ÅRSPRØVER 6 ÅRSPLAN I STIKORD: Uge 35 Uge 37 Uge 43 Uge 50/51 Uge 4/5 Uge 9/10 Uge

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere