Generalforsamling Vejle Skytteforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling Vejle Skytteforening"

Transkript

1 Generalforsamling Vejle Skytteforening Onsdag d. 28. februar 2018 REFERAT Generalforsamling nr. 156 for Vejle Skytteforening. Deltagere (antal): Valg af dirigent: Kai Baagø. Der er ingen indvendinger ifh til indvarsling og generalforsamlingen er derfor stemmeberettiget. Ingen andre forslag til dagsorden. 2. Valg af protokolfører, samt 2 stemmetællere: Protokolfører: Michael Jakobsen Stemmetællere: Uffe og Karen. 3. Aflæggelse af beretninger: Formandens v. Kirsten Meldgaard Hansen Bestyrelsen har i det forgangne år afholdt 9 møder. Ved medlemsregistreringen i slutningen af januar havde vi i alt 193 medlemmer, en fremgang på 8 i forhold til sidste år. Vores aktuelle medlemstal er på 149 medlemmer. Dette siger lidt om, hvor mange der kommer ind i løbet af et år, og som ikke fornyer deres medlemskab. Den aktuelle fordeling af medlemmer er: 12 Hivo 4 Pistol børn / unge 86 Pistol voksne 19 Riffel børn / unge 28 Riffel voksne Lidt om hvad der er sket i VSF i det forgangne år: Vi starter lige med en trist begivenhed. I begyndelsen af oktober blev foreningen og ikke mindst Hivo ramt af et dødsfald. Søren Munk Kvist afgik ved døden efter kort tids sygdom. Søren er og vil fortsat være savnet, både som medlem i foreningen, og som formand for Hivo skytterne. Æret være Sørens minde.

2 I juni måned trak Henrik Mølgaard Jensen sig fra bestyrelsen på grund af manglende tid. Som suppleant indtrådte Uffe Borch Hansen i bestyrelsen. D. 23. marts holdt Vejle kommune Sportsgalla i musikteatret, her blev Vejle kommunes idrætspriser overrakt. Hele 13 skytter fra Vejle skytteforening havde gjort sig fortjent til at modtage idrætsprisen, for mesterskaber vundet i Det var riffelskytterne Nicklas Kildehøj, Silas Kildehøj, Ida Larsen, Emma Larsen, August Møller og Jan Ryholl. Fra pistolskytterne var det Jens Jørn Ravn, Frederik Larsen, Jonas Hansen og Frank Fougner, Gert Nielsen, John Walker, Knud Erik Müller og undertegnede. Jeg kan i øvrigt fortælle, at vi i år har indstillet 8 skytter fra VSF til modtagelse af Vejle kommunes idrætspris. Desuden er Stine Holtze Nielsen indstillet til prisen som årets sportsnavn, og hun er kommet i blandt de 3 nominerede. Det kommer til at foregå d. 12. april, igen i Musikteatret. Gratis billetter kan som sædvanlig hentes på Vejle kommunes hjemmeside, hvis man har lyst til at overvære showet. Vi har haft forskellige arrangementer i løbet af året. Idræt i dagtimerne har som de plejer, været her 2 dage i foråret og 2 dage i efteråret, dette er de meget glade for. Vi har haft en del event skydninger, som polterabend og lignende. Og så har vi deltaget i Skole DM i Skydning, som er en landsdækkende turnering for 5. klasser. Vi har haft 2 klasser fra Sct. Norbert skole, i alt 50 elever som prøvede kræfter med riffelskydning. En rigtig god oplevelse, både for eleverne og for instruktørerne. Der har deltaget 150 hold i konkurrencen fra vores landsdel, her gik de 20 bedste hold videre til en landsdelsfinale. Det bedste hold vi havde på banen blev nr. 34, så de gik ikke videre. Men jeg tænker, at det var et flot resultat, også i betragtning af, at det var udelukkende pistolskytter, som var på banen som instruktører. I juni måned fik vi foretaget et tilsyn af baner og våbenopbevaring af politiet, efter dette tilsyn blev vi pålagt at øge alarmdækningen både i klublokalerne indendørs og i klubhuset udendørs. Ligesom vores opbevaring af rifler ikke var under godkendte forhold. Her endte vi med at anskaffe nye og godkendte våbenskabe til indendørs banerne og en ny boksdør til klubhuset, da den heller ikke levede op til kravene længere. I slutningen af september stillede 6 stærke mænd op, til at slæbe de nye våbenskabe ned ad trapperne, og fik dem monteret i det lille rum. Det var virkelig et knokkelarbejde af højeste format, tusind tak til Jer, for denne indsats. I september blev jeg kontaktet at Tommy Haun fra DGI. Der var et par ildsjæle, som var flyttet til området, og som ønskede at få skabt kontakt med en skytteforening som havde lyst og interesse i at starte en afdeling med Biatlon, og det har vi her i Vejle. Så når vi om ikke så længe starter op på udendørs sæsonen, vil man også kunne dyrke Biatlon i Vejle Skytteforening.

3 Flemming Lohmann Mikkelsen, som er en af de 2 ildsjæle, er til stede her i aften, og han vil senere fortælle lidt mere om deres tanker og ideer. I slutningen af december kom den ventede våbenbekendtgørelse, som er et led i den bandepakke regeringen har lavet. Det er noget, som har stor betydning for skytteforeningerne landet over. Alle medlemmer over 15 år, som ikke er skv godkendt, skal godkendes på en skv6 ved politiet for at kunne låne og skyde med tilladelseskrævende våben i foreningen. For nye medlemmer, vil det være tilladt at prøve 3 gange, hvorefter medlemskab skal tegnes og skv6 skal ansøges. Det er tilladt at skyde i ansøgningsperioden, når man har dokumenteret, at ansøgningen er sendt. Foreningen skal føre en Logbog over alle medlemmer, som låner disse våben. Det skal være med oplysning om navn, adresse og fødselsdato, og skytten skal fremvise legitimation, så vi sikrer at oplysningerne er korrekte. Alle skv6 godkendelser skal være på plads senest d. 1. juli, det er i fuld gang, så det er bare om at få det bragt i orden. Det er det enkelte medlem som selv har ansvaret, men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe, hvis der er behov for det. Proceduren omkring logbogen skal være klar til 1. april. Vi har lavet et system til dette, der mangler lige lidt tastearbejde inden vi er helt klar. Men det bliver vi i løbet af de næste par uger, og så starter vi op med denne del. I midten af januar inviterede idrætsledelsen i landsdelen til en foreningsaften i DGI huset, hvor det netop var våbenbekendtgørelsen som var til debat. Her deltog 88 personer, hvoraf de 9 var her fra Vejle skytteforening, så jeg vil mene, at vi er klædt godt på til opgaven. Der kan også læses meget mere om det på DGI s hjemmeside. Mandags klubben kører stadig super godt, hvor både riffel- og pistolskytter mødes om formiddagen til kaffe, snak og skydning. En særlig tak til John, for at åbne banerne mandag efter mandag. Vores hjemmeside kører super fint, Tusind tak til Lars for arbejdet med at holde den så levende. Husk nu at bruge den, det er jo os der skal komme med indholdet. Hvad I gerne vil have med på siden, sender I bare til mig så formidler jeg det videre til Lars. Her til sidst, men absolut ikke mindst og vel vidende, at det er en gentagelse fra sidste år vil jeg gerne rette en stor tak til bestyrelsen for et godt og spændende samarbejde i det forgangne år. En stor tak til alle Jer, som hjælper med stort og småt i foreningen. En særlig tak til Tordenskjolds soldater, I gør en uvurderlig forskel, og der er stadig plads til flere i den lille hær. Hvis vi altid gør det, vi altid har gjort, vil vi også altid få de samme resultater

4 Lad dette være en opfordring til alle medlemmer, hvis I får eller har nogle gode ideer til nye tiltag i Vejle Skytteforening, så kom endelig frem i lyset med dem. Der er ingen kommentar fra forsamlingen til årsberetningen. Riffelsektionen v. Olaf Jensen I 2017 har vi deltaget i mange turneringer både på Cal.22 og luft. Hjemmebane turneringen under DSU åben klasse blev det til en 1 plads. Holdet deltog derefter i DM i Randers hvor det blev til en 4 plads. Individuel blev Jan Ryholl nr. 5. Ved EM i Maribor i Slovenien har Nicklas Kildehøj og Stine Nielsen fra den 6-12 marts deltaget på 10 m luft. I herrejunior blev Nicklas nr.28 og individuelt fik Stine en sølv medalje i dame klassen og for hold blev det til en bronzemedalje. Den individuelle puljefinale for de 8 bedste skytter i hver klasse blev afholdt på BPI baner i Pjedsted. I finalen på Cal. 22 blev Silas Kildehøj nr.2 og fik sølvmedalje. I voksen åben blev Jan Ryholl nr. 3 og fik bronzemedalje Michael Jacobsen nr.4. I senior blev Olaf Kurth Jensen nr.4. I finalen på luft blev Kristoffer Grønning nr.7 i junior klassen. I voksen åben blev Jan nr. 1 og fik guldmedalje og Michael nr.5 I senior blev Ida Salvesen nr.5. Olaf nr. 6 og Niels Chr. Svendsen nr.7. Puljefinalen for hold blev afholdt i forbindelse med LDM i Vingsted på både cal.22 og luft. Børneholdet blev nr. 6 juniorholdet nr.1 åbenklasse nr.2 og senior nr.4. I Hold konkurrencen på luft blev åben klasse nr.2 og junior nr.23. Individuel på cal.22 blev Jeppe Jensen nr. 1 i ung stilling, Lars S. Pedersen nr. 1.i voksen åben. På luft blev Emma M Larsen nr1. i børneklassen, Ida M Larsen nr. 2 i juniorklassen, Jeppe Jensen nr. 1 i ung stilling 2, Anders Kildehøj nr.1 voksen stilling 2, Ida Salvesen nr.4 i senior 1, og Michael nr. 3 i voksen åben. Jyllandsstævnet på cal.22 og luft blev afholdt hos BPI i Pjedsted på cal.22 blev det til sekundære placeringer. På luft voksen stilling Anders Kildehøj nr.3. voksen åben Michael Jacobsen nr.1 og i senior2 Olaf Kurth Jensen nr.3. DM for ungdom blev afholdt i Vingsted marts vi var repræsenteret med juniorholdet der havde kvalificeret sig direkte til DM efter at have vundet LDM finalen. Individuelt blev det kun til sekundære placeringer. DM for senior blev ligeledes afholdt i Vingsted 31 marts 02 april foreningsholdet på cal.22 blev nr.17 og på luft blev holdet nr.5. Individuel blev det kun til sekundære placeringer. Ved Dansk Skytte Unions 10m DM på luft i Lind blev Vejle skytteforenings åben klassehold nr. 6. Individuel blev Jan Ryholl nr.4. Nicklas Kildehøj blev Dansk Mester i Herrejunior og Stine Nielsen nr. 4 i dame klassen.

5 Nicklas har deltaget i VM for herrejunior i Soul. Vore eget stævne 50 m stævne blev afholdt fra 25-27maj det blev til 88 skydninger hvilket var meget utilfredsstillende med så få skydninger over 3 dage. Kommentar Michael Jakobsen: Måske vi skulle overveje, at vi flytter vores stævne, da det falder sammen med Jelling Musikfestival. Ved hold LDM i Honum blev børneholdet nr.1 åben klasse nr.1 og senior nr.3. Alle holdene kvalificerede sig til DM i Vingsted. Ved den individuelle puljefinale på 50 m i Honum fik Peter Tørslev en bronzemedalje. Ved DM i Vingsted for ungdom deltog 9 skytter, det blev dog kun til sekundære placeringer. Ved DM i Vingsted for voksne her fik Niels Ladegaard en bronzemedalje i åben klasse 2. Referat taget til efterretning! Pistolsektionen v. Kirsten Hansen Vi kan igen se tilbage på et godt og aktivt år i pistol-sektionen. Året 2017 startede traditionen tro, med afholdelse af stævne på 10 og 15m. i januar, her blev afviklet 77 skydninger. Et godt stævne fordelt over 3 dage. I juli afholdt vi vores sommerstævne. Det blev til 142 skydninger, fordelt over 4 dage, en tilbagegang på 36 skydninger. Det bunder blandt andet i, at der i samme weekend blev afholdt EM, som der var en del skytter som foretrak at deltage i. Stævnet forløb rigtigt godt, og der var igen god opbakning til grill lørdag aften. Der har i årets løb været deltagelse i diverse stævner og mesterskaber: Ved DM i DGI på 15m. deltog vi med 30 skydninger. Ved DM i Dansk skytte union på 10 og 15 meter deltog vi med 11 skydninger. Ved DM i DGI på 25 meter deltog vi med 21 skydninger Ved DM i Dansk skytte union på 25 og 50 meter deltog vi med 9 skydninger Ved DM i terrænskydning deltog vi med 59 skydninger Det er da blevet til nogle danske mestre i forbindelse med ovenstående mesterskaber: På 50 meter fripistol vandt Frederik Larsen det danske mesterskab, og sammen med Jonas Hansen og Frank Fougner, tog de også mesterskabet for hold. Jens Jørn Ravn var med til at vinde Nordisk mesterskab for hold på 10m luftpistol. Laurits Herløv og John Walker var på holdet som vandt DM i sekundskydning. Ud over de nævnte mesterskaber har der været rigtig mange resultater, som hørte under kategorien, lige ved og næsten.

6 Vi har deltaget i de sædvanlige turneringer, både i puljeturnering under DGI og Danmarksturnering under Dansk Skytte Union. Puljefinale på 15m standard og luftpistol: Blev afholdt på vores baner d. 4. februar. På std. Var vi repræsenteret med 2 skytter, og på luft med 6 skytter I forbindelse med puljeturneringen på 25 meter, blev finalerne også afholdt på vores baner. Her var vi repræsenteret med 4 skytter. Ved Danmarksturneringen på 10m. luftpistol deltog vi med 2 hold, og vores førstehold vandt turneringen i 1. division. Også i Danmarksturneringen på 15m. fripistol, havde vi et hold med, som vandt 1. division. Karen Hansen har stadig godt gang i elite træningen på 10m. luftpistol, de træner hver uge året rundt. Det er helt fantastisk, som der stadig er aktivitet på banerne til træningsaftenerne, både i sommer og vintersæsonen. Og ikke mindst en kæmpe opbakning og hjælp, når der ved sæsonskift skal flyttes mellem indendørs og udendørs aktiviteter. Jeg vil her til slut gerne rette en stor tak til alle kassevagter, banevagter og instruktører for at hjælpe til i pistolsektionen, Jeres indsats betyder enormt meget for at det hele fungerer, og det gør det jo det er tydeligt, ellers ville der sikkert ikke komme så mange på banerne. Referat taget til efterretning! HIVO v. Kirsten Hansen HIVO starter året med 14 medlemmer, men i dag er vi 11 medlemmer. Vi har deltaget i Jyske Mesterskaber i Randers i marts måned med 6 skytter. Tre af skytterne kom i to finaler og det blev til 5. plads i luft åben klasse. 2. og 3. plads i salon åben klasse. Vi har deltaget i 50m sommerturnering i Næstved og Århus i juni og august måned med 3 skytter. Alle tre skytter kom i finalen og det blev til.. 2., 3. og 5. plads i 50m åben klasse. DM/FM/LTM blev afholdt i Vejle Skytteforening / HIVO klublokaler den april Der var deltagelse af 50 skytter + hjælpere fra 9 klubber fra hele landet. Det blev afviklet med 81 skydninger + 7 finale skydninger.

7 Vi deltog med 11 skytter. 6 skytter kom i finalerne og det blev til 2. og 7. plads i luft åben klasse. 2., 3., 6. og 7. plads i salon åben klasse. 2., 3. og 4. plads i luft SH1 liggende. Holdskydning blev det til en 4. og 5. plads af 10 hold. Lørdag afsluttet vi med 70 person til en fælles spisning. Mvh. HIVO skydning. Referat taget til efterretning! 4. Forelæggelse og godkendelse af det reviderede regnskab Regnskab fremlægges ved Marietta Kjeldsen. Regnskab vedlagt som bilag. Ingen kommentar til regnskabet. Der er stemt og regnskabet er godkendt. 5. Behandling af indkomne forslag Oplæg vedr. Biatlon v. Flemming Lohmann Mikkelsen: Flemming fortæller sin og hustruens passion for Biatlon deltog 2 skytter faktisk i skiskydning fra Vejle Skytteforening. Flemming og Anne Mai vil gerne skabe denne nye forening der forhåbentligt kan tiltrække nye medlemmer til denne nye idrætsgren i Vejle Skytteforening. DGI er villige til at udlåne rifler til opstarten. Det er ikke planen i opstarten, at børn kan være deltagende. Men på sigt skal børnene gerne indlemmes i Biatlon. Flemming ser frem til at komme i foreningen når udesæsonen startes op. Spørgsmål: Hvor langt skal der løbes John Walker? Der løbes på den lange, 4 runder af 1500 meter. Den korte er 3 runder. Spørgsmål: Har man riflen på ryggen, når man løber? Nej! Riflerne bliver på banen.

8 Hvordan er skydningen? Der skydes med salonriffel. På faldmål med 45 mm på liggende. Og 100 mm hul ved stående. Hvor mange aktive i Europa? Der er stor forskel ifh til vinter og sommer. Flemming har ikke noget konkret tal. Flemming håber på deltagelse fra både triatlon og den nye politiskole. Uddeling af årspokaler for 2016 v. Kirsten: For riffel: 9 har stemt. Med 6 stemmer tilgår pokalen Ida Salvesen for at yde en stor indsats. For pistol: 12 har stemt. Med 4 stemmer tilgår pokalen Kirsten Meldgaard Hansen. 6. Fastsættelse af kontingent Forslag fra bestyrelsen, kontingent uændret. Ingen andre forslag. Forslaget er godkendt. 7. Valg af formand: På valg er Kirsten Meldgaard Hansen. Ingen andre forslag. Kirsten er valgt. 8. Valg af bestyrelse: På valg for riffelsektionen: Jens Chr. Larsen, modtager ikke genvalg. Michael foreslår Anders Kildehøj til bestyrelsen. Andres Kildehøj modtager gerne valg og er derfor valgt til bestyrelsen. På valg for pistolsektionen:

9 Benny Jensen, modtager ikke genvalg Uffe Borch Hansen, modtager ikke genvalg Kirsten Hansen foreslår: Brian Holm og Allan Daugaard. Ingen andre forslag. Brian Holm og Allan Daugaard er valgt. Suppleanter: På valg er: Bo Laursen: Modtager genvalg og valgt. Uffe Borch Hansen: Modtager genvalg og valgt. Revisor: Bo Laursen: Modtager genvalg og valgt: Revisor suppleant: Kai Baagø: Modtager genvalg og valgt. 9. Eventuelt: Kirsten: På sidste års generalforsamling, ændrede vi lidt på kriterierne for optagelse af æresmedlemmer i Vejle skytteforening. Det blev til at have deltaget i bestyrelsesarbejde i minimum 6 år, blev ændret til, at der skal ydes en ekstraordinær indsats for foreningen i en længere årrække. På den baggrund, er det en fornøjelse at bestyrelsen har truffet det valg at udnævne 2 nye æresmedlemmer. De har begge ydet en enorm stor indsats for foreningen igennem rigtig mange år, og gør det stadig uge efter uge. De nyudnævnte æresmedlemmer er Ida Salvesen og John Walker. Kai Baagø: Vil gerne have klarlagt lidt omkring skv6. Den er til brug af våben i vores egen forening og skal derved godkendes af politiet. Kirsten: Man får en hilsen fra politiet omkring godkendelsen. Og Jeg får også besked om godkendelsen. Jesper: Jeg repræsentere en anden forening, kommer her og har mit eget våben med. Skal jeg have en skv 6 til denne forening? Kirsten svarer. Ja! Der skal ligge en skv6 godkendelse til den forening, som man kommer i dagligt. Ved stævner! Her er man gæst og godkendt i anden forening. Det kan man gøre 6 gange i løbet af et år i foreningen. Skal gæster registreres i logbog ved stævner? Nej siger Kirsten.

10 Bo: Jeg tror, at gæster bliver registreret via resultatlister. Derfor mener jeg ikke gæster skal registreres ved stævner. Godkendelsen skv6 gælder 5 år. Spørgsmål til bestyrelsen fra Ib. Kan pedellen spørges, om det er muligt at få ryddet sne ned af trapperne? Kirsten: takker for fremmødet. En stor tak til de afgående medlemmer i bestyrelsen, og hjertelig velkommende til de nye bestyrelsesmedlemmer. Tak til dirigenten for god styring af forsamlingen. Generalforsamlingen afsluttes kl Referat: Michael Gram Jakobsen Dirigent: Kai Baagø

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 23. februar 2017 REFERAT Generalforsamling nr. 155 for Vejle Skytteforening. Deltagere (antal): 24 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 25. februar 2016 REFERAT Generalforsamling nr. 154 for Vejle Skytteforening. Deltagere (antal): 42 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 19. februar 2015 REFERAT Generalforsamling nr. 153 for Vejle Skytteforening. 36 Deltagere 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter.

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. En meget travl og udbytterig vintersæson For Boddum Ydby Skytteforening er med de nyligt overståede Danske mesterskaber på cal. 22 og

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

Resultatliste Fra Vejle Åben 2008

Resultatliste Fra Vejle Åben 2008 Resultatliste Fra Vejle Åben 2008 Vi vil her fra Vejle skytteforening ønske alle vindere et stort tillykke med resultatet, uanset hvilken placering det rakte til, så er alle vindere. Vi vil takke for den

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Danmarks Mesterskab. 15 meter pistol

Danmarks Mesterskab. 15 meter pistol Danmarks Mesterskab 15 meter pistol 2019 Afviklet i Skytterneshus Aarhus I samarbejde med DSB/ASF DM 15 meter pistol Deltagelse 15 meter Standardpistol Individuel Hold U13-1 1 Herre hold 8 U13-2 2 Senior

Læs mere

Danmarks Mesterskab. 15 meter pistol

Danmarks Mesterskab. 15 meter pistol Danmarks Mesterskab 5 meter pistol 09 Afviklet i Skytterneshus Aarhus I samarbejde med DSB/ASF DM 5 meter pistol Deltagelse 5 meter Standardpistol Individuel Hold U3- Herre hold 8 U3- Senior hold 5 U5-

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Foreningens Vedtægter. Skytteklubben DSB/ASF

Foreningens Vedtægter. Skytteklubben DSB/ASF Foreningens Vedtægter Skytteklubben DSB/ASF Sidste ændring: 23. 4. 2016 Indholdsfortegnelse 0.1 1 - Identifikation af foreningen.......................... 3 0.2 3 - Tilhørsforhold.................................

Læs mere

Resultatliste Vejle Stævnet 2019

Resultatliste Vejle Stævnet 2019 Resultatliste Vejle Stævnet 2019 Standardpistol, 25m - Klasse V1H1 1 19707 Jan Dovolil Viborg Skytteforening 557/97 2 105238 Mikkel Ranneberg Års Skytteforening 552/87 3 33998 Allan Gejl Grindsted Pistolklub

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Mandag den 20. august 2018-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne

Skytteforeningen Kimbrerne Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 16. marts 2016. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/11 200/14 400/25 2 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle Stævne 15m 2015

RESULTATLISTE Vejle Stævne 15m 2015 28-11-2015 13:24:05 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Vejle Stævne 15m 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456 Vejle Skytteforening 200/18 200/13 400/31 2 101490 Christoffer

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

RESULTATLISTE BPI Åben 15m 2016

RESULTATLISTE BPI Åben 15m 2016 Side 1 af 8 30-10-2016 14:10:21 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE BPI Åben 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/14 200/11 400/25 2

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2011 - Vind 7.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

10 M LUFTPISTOL DANSK MESTERSKAB 2011 RESULTATLISTE

10 M LUFTPISTOL DANSK MESTERSKAB 2011 RESULTATLISTE 10 M LUFTPISTOL DANSK MESTERSKAB 2011 RESULTATLISTE De Danske Mesterskaber 10 m Luftpistol 2011 UNGDOM 1A 1 2275 Nicklas Krog Tingsted 90 91 95 276 GULD UNGDOM 2A 1 1882 Lars Johannesen Hesselager 69 85

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent. Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014 Punkt Emne 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Optælling af tilmeldte foreninger/ delegerede

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Referat af generalforsamling i Roskilde Skytteforening. Mandag den 11. februar 2013 kl. 19.00

Referat af generalforsamling i Roskilde Skytteforening. Mandag den 11. februar 2013 kl. 19.00 Referat af generalforsamling i. Mandag den 11. februar 2013 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt på skydebanen med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra formanden 3. Fremlæggelse

Læs mere

STANDARD PISTOL. Resultatliste Vejlestævnet Pistol 2015-23 til 26 juli JUN KL. 1 KL. 2 KL. 3 ÅBEN VET. SKYTTENR.

STANDARD PISTOL. Resultatliste Vejlestævnet Pistol 2015-23 til 26 juli JUN KL. 1 KL. 2 KL. 3 ÅBEN VET. SKYTTENR. Resultatliste Vejlestævnet Pistol 2015-23 til 26 juli SKYTTENR. STANDARD PISTOL JUN 1 88511 Christian Laursen DSB/ASF 135 119 107 361 KL. 1 1 81265 Torben Breiner Hem Skf. 191 185 170 546 2 80796 Pia Villemoes

Læs mere

Kirke Hyllinge Skytteforening

Kirke Hyllinge Skytteforening Kirke Hyllinge Skytteforening 4. november 2013 Referat af generalforsamlingen 1. november 2013 1. Velkomst Bent bød velkommen til de 35 fremmødte medlemmer. 2. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Kjeld

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne

Skytteforeningen Kimbrerne Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 18. marts 2015. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På

Læs mere

RESULTATLISTE Vejlestævne 2017

RESULTATLISTE Vejlestævne 2017 23-07-2017 15:04:11 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Vejlestævne 2017 Standardpistol, 25m. - Klasse JUN 1 96493 Jon Ø. Spanggaard 06-093 Haderup Skytteforening 508/81 Standardpistol, 25m. - Klasse UNG

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

RESULTATLISTE Vejlestævne 15m 2016

RESULTATLISTE Vejlestævne 15m 2016 26-11-2016 12:58:32 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Vejlestævne 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/15 200/10 400/25 2 119066 Niki

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Side 1 af 8 16-01-2017 17:05:38 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær og Geværterræn

Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær og Geværterræn Resultatliste fra: Landsstævnet i Holbæk 2009 Gevær og Geværterræn Renskrevet og Redigeret af: Benny Lykke Set med DDS Østjyllands Øjne Så blev Landsstævnet 2009 skudt i gang, man startede med Pistol og

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 27. Januar 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND 1 FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND Jeg må desværre indlede min beretning med at informere Jer om, at vi i år bliver nødt til at indkalde til en ekstraordinær

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND. Danske Politimesterskaber i Skydning ARRANGØR: KOLDING OG VEJLE PI. den 6. og 7. oktober 2015

DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND. Danske Politimesterskaber i Skydning ARRANGØR: KOLDING OG VEJLE PI. den 6. og 7. oktober 2015 DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND Danske Politimesterskaber i Skydning den 6. og 7. oktober 2015 ARRANGØR: KOLDING OG VEJLE PI Velkommen til de danske politimesterskaber i skydning Så er det igen tid til de årlige

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Vedtægter for Stenløseskytteforening

Vedtægter for Stenløseskytteforening Vedtægter 2018 Vedtægter for Stenløseskytteforening Indhold Indhold... 1 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilknytning... 1 4. Medlemmer og kontingent... 1 5. Generalforsamling... 2 6. Ekstraordinær

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon Dalgas Stævnet Et stævne med mange muligheder 5-6 og 7. september 25-50-200-300m Terræn og Biatlon 2 50-200-300m og 300m NM 50 meter riffel Skydetider: Fredag kl. 17.00-21.00 Lørdag kl. 09.00-13.30 Søndag

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Resultatliste Vejle Stævne 2018

Resultatliste Vejle Stævne 2018 Resultatliste Vejle Stævne 2018 Standardpistol, 25m - Klasse BK 1 118403 Nicklas Daugaard Vejle Skytteforening 513/87 Standardpistol, 25m - Klasse JUN 1 132186 Phillip Bang Billund-Vorbasse 370/47 Standardpistol,

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Torsdag den 27. maj 2016-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne

Skytteforeningen Kimbrerne Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2018 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere