STENKlUB STENHUGGEREN J Y S I{ for. medlemsblad. AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STENKlUB STENHUGGEREN J Y S I{ for. medlemsblad. AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION."

Transkript

1 STENHUGGEREN J Y S I{ medlemsblad for STENKlUB AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION 14 argang nr 1 april 1988 total nr 42 Velkommen DOLLY I redaktionen har vi l~nge savnet en medarbejder, der med en elegant streg kan give STENHUGGEREN et pift opad. Nu er det omsider lykkedes, og vi er sikre pa, at l~serne vil komme til at holde af den streg. Dolly Jacobsen har lovet at f0re blyanten, og det g0r.hun med lige sa sikker en hand, som nar hun svinger stenhammeren eller den store pensel pa stadion i Helsingfors, hvor hun er Andrea~ h0jre hand. Det er ham, der blev landskendt pa TV-sk~rmen i det store show fra Billund. Ellers tilbringer de tiden med at k0re frem og tilbage. Bente, som er st~rkt i fami1ie med de andre, har ogsa en streg med i spillet af og til. Tegningen her til h0jre fort~ller tydeligt, hvilken sten Dolly elsker mest.

2 LANDET RUNDT. 2 Der er nu 20 stenklubber i Danmark, og de fleste af dem har naturligt nok et klubblad - f0rst og fremmest til medlemmernes forn0jelse: Da der foregar en udveksling af bladene mellem de forskellige klubber, er der mulighed for at f0lge med i, hvad de andre besk~ftiger sig med. Det er interessant l~sning, for der foregar en masse sp~ndende ting rundt om i landet. Er du interesseret i at se nogle af disse klubblade, sa pr0ve at tale med sekret~ren om det. Der er artikler om mineraler, fossiler og meget andet, man kan blive klog af. Der er referater fra ture i ind- og udland, hvor der nok kan hentes gode tips. Vi har her plukket nogle sma bidder som smagspr0ver. Talmod;'ghed. TORDENSTENEN, som er medlemsblad for Vestjysk Stenklub, kan man l~se, at de har ventet foran TV-sk~rmen hele vinteren for at opleve Poul fra "det derude" fort~lle om forstenede fisk. Hj~lpen er nu pa vej, for 27/ abner det planlagte molermuseum pa Mors i en gammel landbrugsejendom, og der kan man se forstenede fisk i Bent S0es samling af fossiler. Skarrehagevej 8, Sejerslev. Sa ved de, hvor de har demo Oppe i Vendsyssel sker der en ~ngde ting, og af deres friske blad STENDYNGEN fremgar det, at foreningen har fremstillet navneskilte til alle medlemmerne, for at de bedre kan l~re hinanden at kende. De har for0vrigt haft sten-udstilling i Br0nderslev Kaninavlerforening. Den ved de i~hvor de har. Mens vi er i Vend~vssel, kan vi fort~lle, at den megen regn har sat 8 t0nder land fra PikkerbakKen i Frederikshavn i bev~gelse. Fore10big har jorden flyttet sig 7 meter ned mod hovedvejen, sa de omkringboende sover ikke sa godt i denne tid. Fugtig tur. 35 medlemmer fra Den Fynske Stenklub drog til R0jle Klint i hab om at finde silkespat, fossiler og andre rare ting. Der var imidlertid sa h0jvandet, at de kun fandt vade sokker. D.etmeddeles dog, at drikkevarer og vark taj var i orden, sa det blev en morsom tur. SK~RVEN er altid godt underrettet om gr0nlandske nyheder. Herfra har vi oplysningen om, at Nuumit-forarbejdningen i Nuuk er indstillet. Nu er stensliberne arbejds10se, og rastenene skal s~lges til bl.a. guldsmedene herhjemme.

3 Gevinst hver gang. FLINTEN fra Ribe Stenklub forta!ller, at der kun var 4 til julem0det, sa der blev juleg10g, brunkager, striknisser, gevinster og hjemmelavet konfekt til alle. Derovre skal de i 0vrigt have et klubm0de med en billedhugger om skulp- G turer i marmor og granit. Det er nok ikke sa tosset en ide. 3 Det g0r de ikke igen. Da professor Arne Noe-Nygaard og Schou fra Geologisk Museum var pa visit pa Bornholm, forelskede de sig i en rigtig stor lerjernsten. De Bornholmske Stenvenner tilb0d flux at transportere stenen til K0benhavn pa en lastbil. 9 mand knoklede stenen over'i indk0rslen foran Geologisk Museum. Det kostede klubben 588 kr til fa!rgebilletten, skriver STENTRYK. Frustrerende. I M0ns Amat0rgeologiske Forening er de endnu ikke kommet sig efter chokket fra dengang, Sommerspiret r0g i vandet. RASLESTENEN skriver de, at klubben har faet en stor mineralsam'!ing som gave. Det var jo godt, men nu kan de altsa bare ikke finde ud af, hvor samlingen kan placeres. De star til buksevand. Gemmo-geologiske Forening pa Lolland-Falster har va!ret sa frejdige at kalde deres nye medlemsblad SK~RVEN. Dette har medf0rt diplomatiske forviklinger,da den Fynske Stenklub har brugt det navn pa deres klubblad i 20 ar. Der kan man bare se. Iflg. STENAVISEN fra Sydfyns Stenklub Svendborg har der med stor succes va!ret afholdt slibekursus for 3 hold. Deltagerne var blinde. ~ Ikke spor morsomt. I Sydsja!llands Amat0rgeologiske Forening kniber det abenbart med at drive kontingenter hjem; for i STUFE kan man la!se, at kassereren kan spejle si9 i klubkassens blanke bund. Den k0ber de ikke. Jon Svane var i Kolding for at holde foredrag i Den Syd-0stjyske Stenklub. Her har Ian fortalt dem, at silkespat i virkeligheden er tradet calcit. STENEN har siden forkyndt, at de dernede altsa bare fortsa!tter med at kalde den silkespat. H.W.

4 Annonce 4.LI.,1'\, 1 :".,. '1-""111' (,'k\l-., HEDEGAARD 1\11'1)ln,!' XI'i. )In' STl It{(I.-\1 IF 71 - r»; SSS21':\:\1{ \':\~G - [)l',n:-'iat{l\. TI'1.. 0.,:"TII )\;:\1. Cb,S7 1-1co I,,<TFR\;:\TIONAL., H7 14 0':;,1~t'l 1"-1\ ~II~I K'\I' 1,)'0,"'11\ Mineraler - Fossiler - Konkylier Vi har et stort og stadigt vekslende udvalg af p~ne og sj~ldne mineraler, fossiler og konkylier. Kom og se vort store udstillings-lokale i Faarvang (midt mellem Aarhus og Viborg), abent hverdage efter aftale. Netop hjemkommet: Cinnober-krystaller Og Azurit fra China, gr0n Fluorit fra England, Salmiak, Tschermigit, Bassanit o.m.a. fra Czechoslovakiet - altid noget nyt! STEN pa BORoET I januar udstillede Anker og Claus grundstoffer og sulfider. oet lyder kedeligt, men det var det bestemt ikke. Hanne og Hanne appellerede i februar til vi andre om selv at g~tte pa kvarts, fluorit og calcit. I marts maned var det Ellas tur med fossiler og forstenet tr~ fra Australien. Sten pa bordet forts~tter pa l0rdagsm0derne til efteraret. Sla en sludder af med Hanne S0nnichsen om emnet, gerne pa tlf

5 Jord, bjerg, luft og vand. 5. Disse emner behandles en serie udsendelser pa Sverige TV 1. 5 torsdage kl /3-31/3-14/4-28/4-12/5. Det sker pa Mohs medalje. LAPIS nr star der, at der er foretaget en gen-oppr~gning i kobber af Mohs medalje fra Hvis nogen skulle fa lyst, sa er der ialt 50 stk til salg for 510 0strigske schilling pr stk. Hvis de er der endnu. ~amme blad oplyser, at der udgives et nyt engelsksproget mineralblad: ROCKBOTTOM. UK Journal of Mines and Minerals. Et nyt tidsskrift fra Australien: AUSTRALIAN MINERALOGIST. Besk~ftiger sig ~ mineraler og foreskomster i Australien. Vestjysk Vulkan. Geologerne mener, at der findes en 300 mio. ar gammel vulkan 1 km under Agerb~k i Vestjylland. Den er forl~ngst gaet pa pension. Annonce International Minerals & Gems ~stergade Arhus C, tlf Vi har nu ~bnet en stor stenbutik ~stergade 30, 8000 Arhus C, hvor vi f_rer ting til s~vel minersalsamleren som stensliberen. Oesuden har vi et stort udvalg gaveartikler med eller af sten. Forretningen ligger SaIlings P-hus, og skulle du kigge indo centralt over for kommer du forbi, Mette og Oagfinn

6 6 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 12/ Oer var ea 40 medlemmer m0dt op, og efter at formanden havde orienteret om diverse arrangementer, startede den egentlige generalforsamling med at v~lge Sven S~nniehsen til m0dedirigent. Formanden omtalte i sin beretning de afholdte l0rdagsm0der og ture, herunder sommerens fund, byttem0de i Odense og Hamborgturen. Pa v~rkstedet i Set. Annagades skole er priserne for benyttelsen steget fra 10 kr til 15 kr pr gang. Med studiekredse har det staet s10jt til i det for10bne ar. Oer er kun en, der har k0rt regel~ssigt i vinterens l0b. Det er fossilstudiegruppen. Formanden efterlyste et turudvalg, som eventuelt i forvejen gennemk0rte turene, sa man vidste, hvad man begav sig ud pa. Derudover meddelte formanden sin afgang fra bestyrelsen ved n~ste valg Beretningen godkendtes. Kassereren aflagde derefter regnskabet, der viste et overskud pa 2.218,10 kr. Efter en del sp0rgsmal godkendtes regnskabet. Kassereren Ingemann Sehnetler og sekret~ren Doris Valgaard genvalgtes til bestyrelsen. Selv om de ikke var til stede, genvalgtes Inger Clausen og Anker Svendsen som bestyrelsessuppleanter. Niels Sehjeldal og Kai Br0sted blev atter valgt til revisorer. Sinne R0nn Mikkelsen blev nyvalgt til revisorsuppleant. Under budgetbehandlingen blev der foreslaet kontingentforh0jelse pa 10 kr om aret, men med henvisning til overskuddet, blev bestyrelsens forslag om u~ndret kontingent i 1989 vedtaget. Oet betyder 60 kr for enlige og 90 kr for par. Det f0r omtalte overskud blev af flere foreslaet_ brugt til mikrofon/h0jttaleranl~g i salen, da de darlige lydforhold er et problem for mange. Formanden lovede at unders0ge priserne pa anl~g. Oer var indkommet forslag om, at klubben skulle melde sig ud af DAGU. Det befordrede en debat om nytten af medlemskabet og 0konomien inden for DAGU. En afstemning efter debatten gav et flertal for bevarelse af medlemskabet. Under eventuelt blev det foreslaet at fa gang i studiekredse en gang om maneden mineral- og fossilgrupper pa Aby Bibliotek. Det vil vi gennemf0re. Da Hamburg-messen i ar falder pa dagen for vort s~dvanlige julem0de, vil vi fors0ge at fa dette rykket en uge frem til l0rdagen f0r. (Intet nyt endnu). Doris Valgaard.

7 MESSETIPS april april maj maj juni 2-3 juli 4-10 jul i 9-10 juli 9-10 juli 3-4 sept. ~4-25 sept okt dec. 7 Mineralmesse i Egersund. Nordisk Stenmesse i Tommeruphallen pa Fyn Kolding-klubtur til Saurland. Ravstedhus-tur til Idar Oberstein. Sten- og mineralmesse i Kopparberg Mineral- og smykkemesse i Ylamaa. Mineral- og aktivitetsuge i Evje. Mineralmesse i Evje - Otra Sportshal. Mineralmesse i Malmberget v. Gallivare. Stenmesse i Ry. Mineral- 09 fossilmesse Clausthall-Zellerfeld. Jubil~umsmesse i MUnchen. Hamburgmesse. AFLYSNING Mineralturen til Sverige 29/4-1/5, som Claus Hedegaard har haft et stort arbejde med at tilrettel~gge, er aflyst p.gr. af manglende tilslutning.

8 8 PROGRAM FOR JYSK STENKLUB Sommer L0 23/4 TUR til Sangstrup, Karleby og Sostrup Slot (mineralsamling) kl fra P-pladsen ved musikhuset. S0 29/5 TUR til strand ved Svendborg. Maske finder vi silkespat. Start fra P-pladsen ved musikhuset kl L0 18/6 TUR til Hinge. Kan der findes haj~nder musikhuset kl Start fra P-pladsen ved L010/9 KLUBM0DE pa Aby Bi.bliotekkl Sommerens fund. L0 17/9 TUR til Isen Bjerg i n~rheden af Gludsted. Vi starter fra musikhuset kl og m0der kl naturvejleder Jan Kj~rgaard, som vil fort~lle om hedesletten, istidsaflejringer og israndslinjen. Turen afsluttes i en grusgrav i omradet. Der kan bl.a. findes vindbl~ste sten Tilmelding til Jon Svane. De, der ikke starter fra Arhus, kan fa n~rmere oplysning om m0destedet ved Jon eller Doris. Til m0derne medbringes 'egen proviant. Fra kl er der abent for handel, bytning, stensnak og sten pa bordet. Tilmelding til turene ved Schnetler, hvis intet andet er oplyst. Adresser: Formand, Jon Svane, Skejbyvej 36, 8240 Risskov Sekret~r, Doris Valgaard, Skolevej 2f, 8250 Ega Blade fra andre stenklubber bedes sendt til sekret~ren. Erik Jensen, Plutovej 8, 8270 H0jbjerg, medlem af best J0rgen Borup, Teglgardsvej 27, 8270 H0jbjerg, medlem af best Kasserer, Ingemann Schnetler, Fuglebakken 14, Stevnstrup, 8870 Langa Jysk Stenklub, giro , Fuglebakken 14, Stevnstrup, 8870 Langa Bladfordeling, Hanne Kunde, Korsh0jen 96, 8240 Risskov Bladproduktion, Eva Rudolf, Janesvej 5, 8220 Brabrand Bladillustration, Dolly Jacobsen, Augustenborggade 19, 8000 Arhus C Bladredaktion, Henry Weinkouff, Marselis Boulevard 30, 8000 Arhus C Indl~g til n~ste nr skal v~re redaktionen i h~nde senest 5/ tlf

/,,~ STENHUGGEREN. medlemsblad. for. AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION. april total nr 45.

/,,~ STENHUGGEREN. medlemsblad. for. AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION. april total nr 45. /,,~ STENHUGGEREN medlemsblad -_ JYSK for STENKLUB AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION 15 argang nr 1 april 1989 total nr 45 SMALANDS TABERG. Qe~ svenske naturfcrsker

Læs mere

),JYSK. apr i total nr 39

),JYSK. apr i total nr 39 STENHUGGEREN medlemsblad ),JYSK -_ for STENl

Læs mere

),JYSI< december 1989 total nr 47

),JYSI< december 1989 total nr 47 ),JYSI< STENHUGGEREN medlemsblad for STENI

Læs mere

) J JYSK. apri Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen

) J JYSK. apri Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen ) J JYSK -_ ;t#!r~' ENHUGGEREN medlemsblad for S TEN I( L U 8 -, AMATBRGEOlOGISK FORENING AARHUS HEOlEH AF DANSK AHATBRGEOlOGISK UNION 16 argang nr 1 apri 1 1990 total nr 48 SPREDTE INDTRYK FRA GENERALFORSAMLINGEN.

Læs mere

STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION. 14 argang nr 3.

STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION. 14 argang nr 3. STENHUGGEREN JYSK medlemsblad for STENKLUB AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION 14 argang nr 3 december 1988 total nr 44 BYTTE - BYTTE - BYTTE Vi g0r for lidt ved det her

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

JYSK. ikke noget med bare at samle dem i Aladdins hule. Oftest går det over sten foruden blod, sved og myggestik.

JYSK. ikke noget med bare at samle dem i Aladdins hule. Oftest går det over sten foruden blod, sved og myggestik. /,,~ STENHUGGEREN medlemsblad for JYSK STENKLUB AMATØRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMATØRGEOLOGISK UNION 12 årgang nr 3 december 1986 total nr 38 Ry-messen 1986. Sten- og mineralmesser virker

Læs mere

I"~ S TE N H UG G ERE N

I~ S TE N H UG G ERE N I"~ S TE N H UG G ERE N rn e d l e rn s b l a d / 1,/ / -_ JYSI< for STENKLUB AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS.MEOLEM AF OANSK AMATDRGEOLOGISK UNION 11 Argang nr 3 Personskifte i bladstaben oktober 1985

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

} J J Y S I( MUNCHEN. 27. INTERNATIONALE MINERALMESSE den NOVEMBER 1990.

} J J Y S I( MUNCHEN. 27. INTERNATIONALE MINERALMESSE den NOVEMBER 1990. } J J Y S I( -_ AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION 16 argang nr. 2 august 1990 total nr. 49 MUNCHEN. 27. INTERNATIONALE MINERALMESSE den 17.-18. NOVEMBER 1990. Da Hamburgmessen

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Julemærket 2015 er tegnet af Dronning Margrethe.

Julemærket 2015 er tegnet af Dronning Margrethe. SILKEBORG WWW.SILFI.dk En mand med en god ide. I år er det 150 siden at Ejnar Holdbøl blev født. Og vi har meget at takke ham for. For den ide han fil tilbage i 1903, har børn fortsat glæde af nemlig julemærket.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

AMATHRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF OANSK AMATHRGEOLOGISK UNION. total nr 35. december Argang nr 4

AMATHRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF OANSK AMATHRGEOLOGISK UNION. total nr 35. december Argang nr 4 AMATHRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF OANSK AMATHRGEOLOGISK UNION 11 Argang nr 4 december 1985 total nr 35 Mineraler og kniplinger i Harzen. 28-29/9 1985 Efter at Leo pa et l0rdagsm~de havde fortalt,

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang Fra den årlige generalforsamling. Tallene i regnskabet granskes og kassereren redegør for tingene. Nellemann & Bjørnkær MJK Limfjorden

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 5/2013.-8 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 2. maj 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Dukketøj, sko, hatte m.v. NB. Hvis

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 Referat af Dansk Sociologforenings generalforsamling d. 28. februar 2004 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen April 1999 2 Aktivitetskalender: Til opslagstavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der motionsløb eller gåtur fra Marienlystcentret, vælg 3 km, 5 km, 8 km eller længere rute. 22. 23. 24. April Shat

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR SPORVEJSFUNKTIONÆRENES FRIMÆRKEKLUB ÅRHUS

MEDLEMSBLAD FOR SPORVEJSFUNKTIONÆRENES FRIMÆRKEKLUB ÅRHUS MEDLEMSBLAD FOR SPORVEJSFUNKTIONÆRENES FRIMÆRKEKLUB ÅRHUS At dyrke filateli, er at samle frimærker På den måde DU bedst kan li!! NR. 4. 2015 27. Årgang SPORVEJSFUNKTIONÆRERNES FRIMÆRKEKLUB Marselis Boulevard

Læs mere

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M Februar 2013 Fyns Militærhistoriske Samlings generalforsamling d. 19. februar 2013 på Dannevirke Formanden Johannes Lollesgaard bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Formanden fortsatte med

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

værdi til danmark program

værdi til danmark program værdi til danmark DANSK ENERGIS årsmøde 2011 program værdi til danmark Dagsorden repræsentantskabsmøde Dansk Energi Net kl. 09.30 Dansk Energi ser frem til at byde velkommen til årsmødet 2011. I år markerer

Læs mere

I"~ S TEN HUG G ERE N

I~ S TEN HUG G ERE N I"~ S TEN HUG G ERE N medlemsblad II, / 11 Argang nr 1 -~ JYSK ca 23 januar 1985 for STENKLUB AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMATORGEOLOGISK UNION total nr 32 GODT NYTAR! Bladet udkommer

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007 Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007 Fra turen til Sanderumgård d. 15-6-2007 2007/2 Fredag d. 8 januar var der lokalhistorisk aften i Ferritslev Fritidshus, hvor tidligere borgmester i Årslev kommune

Læs mere

Referat. Seniorklub Rambøll Danmark Øst. Emne Referat fra Generalforsamlingen 2006. Dato og sted 2006-05-27, Virum, Bredevej. Tidspunkt 16:30-18:30

Referat. Seniorklub Rambøll Danmark Øst. Emne Referat fra Generalforsamlingen 2006. Dato og sted 2006-05-27, Virum, Bredevej. Tidspunkt 16:30-18:30 Referat Projekt Seniorklub Rambøll Danmark Øst Emne Referat fra Generalforsamlingen 2006 Dato og sted 2006-05-27, Virum, Bredevej Tidspunkt 16:30-18:30 Møde nr. Referent Filippo Aymo-Boot Rambøll Danmark

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen onsdag den 8. april 2015

Referat fra generalforsamlingen onsdag den 8. april 2015 Seniorforeningen Told & Skat 14. april 2015 Referat fra generalforsamlingen onsdag den 8. april 2015 Generalforsamlingen blev afholdt på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense

Læs mere

Medlem af dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang

Medlem af dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang Medlem af dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang Køkkenet skrider godt fremad og når de våde installationer er overstået, kan vi få lavet det sidste med bordplade, vask e.t.c.

Læs mere

14 Hvor skal vi hen? LØSNINGER & UDSKRIFTER. 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre. Julia: Har du været i Skagen?

14 Hvor skal vi hen? LØSNINGER & UDSKRIFTER. 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre. Julia: Har du været i Skagen? 14 Hvor skal vi hen? 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre Julia: Har du været i Skagen? Luis: Hvor ligger det henne? Julia: Oppe i Nordjylland. Luis: Har du været der? Julia: Næ, men jeg

Læs mere

JYSK. septerrber 1987 total nr 40

JYSK. septerrber 1987 total nr 40 STENHUGGEREN JYSK medlemsblad for STENKLUB AMATØRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMATØRGEOLOGISK UNION 13 årgang nr 2 septerrber 1987 total nr 40 TANKER BLAND!' JORDBÆR ex; UKRUDr. Efter hjemkomstfra

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 e-mail: maarfrim@gmail.com DECEMBER 2014 Adresser, mail adr. tlf.

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Siden Sidst Aktiviteter første halvår 2018:

Siden Sidst Aktiviteter første halvår 2018: Siden Sidst Aktiviteter første halvår 2018: Niels Peter t.v., med sin udstilling postkort fra Grønland på Elbo18 Vi startede 2018 den 10. januar, hvor vi desværre kun var 11 medlemmer, heraf 1 nyt medlem

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016 Læs inde i bladet: REFERAT FRA ÅRETS GENERALFORSAMLING ÅRETS ARRANGEMENTER STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Oplæg til lokale vedtægter

Oplæg til lokale vedtægter Dette oplæg har til hensigt at komme med forslag til et sæt lokale vedtægter. De lokale vedtægter skal præcisere de lokale regler og forhold, som ikke er omfattet af eller nærmere beskrevet i Den Grønne

Læs mere

REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015

REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 2015 Referat GF 020315 REFERAT af S.A.F. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 2. marts 2015 kl. 19.30 i klublokalerne Grønnegade kaserne i Næstved Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning 3) Regnskab 4) Indkomne

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere