) J JYSK. apri Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ") J JYSK. apri Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen"

Transkript

1 ) J JYSK -_ ;t#!r~' ENHUGGEREN medlemsblad for S TEN I( L U 8 -, AMATBRGEOlOGISK FORENING AARHUS HEOlEH AF DANSK AHATBRGEOlOGISK UNION 16 argang nr 1 apri total nr 48 SPREDTE INDTRYK FRA GENERALFORSAMLINGEN. Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen i marts. Formandens beretning var ret h0rbar, senere pa m0det kneb det at f0lge med, efterhanden som forvirringen og de indbyrdes samtaler tog til. Af emner kan n~vnes, at mineralrenseren ikke var k0bt, ej heller plansliberen, men det bliver den vistnok. Formanden opfordrede til brug af navneskilte pa m0derne. Naturhistorisk Museum har tilbudt montreplads i forhallen i festugen. Der er indsendt ans0gning om mere plads til v~rkstedet, og Erik har meddelt, at han fra n~ste s~son kun kommer pa v~rkstedet, nar han har lyst. Hans J0rgen Mik- "'-" kelsen t iibad i 0vrigt at hj~lpe med at vedligeholde maskineriet. Kassereren var endnu ikke mflldt,da regnskabet skulle afl~gges, men han kom straks efter, at vi havde genvalgt ham. Anker Svendsen blev sa valgt til sekret~r, men han kom alligevel ikke. Han aflfllseri 0vrigt Doris Valgaard, som ikke.filnskedegenvalg. Og nu synes vi nok, det er pa sin plads at takke Doris for de mange ar, hun trofast har taget sin t0rn i klubben. Det var jo Doris, der skrev, ringede, aftalte, kopierede, f0rte lister, forsendte, arkiverede, rykkede, delte blade og skrivelser rundt, passede slibehold, bflldnye medlemmer velkommen og mange andre ting.

2 2 Bestyrelsessuppleanter blev ~nger Claus~~ og S0ren Bo Andersen. Sinne R0nn Mikkelsen og Kaj Br0sted blev valgt til revisorer, og suppleant blev Hans J0rgen Mikkelsen. Da nu kassereren var kommet, godkendte vi natur1igvis regnskabet. Der var ingen indkomne fors1ag - e11er var der? Et ordsp;nder; om abonnering pa tidsskrifter medf0rte ingenting. Bestyrelsens fors1ag om kontingentforh0jelser blev delvist begravet. Kontingentet for 1991 bliver 80 kr for enlige og 120 kr for par. Men det b0des der for - sa et fors1ag om t11skud til bustur til Nordjylland blev halet fra generalforsamlingens afg0relse over p! bestyrelsens bordo Da redakt0ren sniger sig ud ad bagd0ren, blev der oprettet et redaktionsud- ~ valg bestaende af: Eva Rudolf, Ejnar S0rensen, Dolly Jacobsen og Anny Hildebrandt. Sp0rgsmalet om styring af tidsskrifter b1ev ikke 10st pa m0det, men senere har Grethe Weinkouff pataget sig opgaven. Formanden indbyder til konkurrence om en ny forside til klubbladet. Klubbens mirkoskop havde ikke faet loy til at komme med til generalforsamlingen, men matte p~nt b1ive hjemme i V~rum. Det hele rna alligevel v~re gaet ret p~nt til, for dirigenten takkede da et par gange for god ro og orden, inden vi gik hjem. H.W. TUR MED BUS. Kedeligt, at sp0rgsmalet for eller imod tilskud til den pat~nkte!rlige bustur ikke kom til afstemning blandt medlemmerne p~ generalforsamlingen. Hermed er turen opgivet fra min side! Hanne S0nnichsen ROS TIL RIIS. Betty Riis Jensen meddeler, at det er slut med plastkasser. Nu har hun jo ogsa efterhanden forsynet os alle gennem flere ar. BRAVO. H.W.

3 TEGNEKONKURRENCE. Da vi fra september udtr~der af DAGU, skal vi have ~ndret hovedet pa vort klubblad. Vi opfordrer derfor medlemmerne til at finde tegnes~ttet frem og pr0ve at lave en helt ny forside til STENHUGGEREN. Tegningen skal laves pa et A4 eller AS ark, og kunstv~rket ma ikke signeres - stedet vedl~gges et l0st ark papir med afsenderens navn. Vi vil derefter nummerere begge ark (med samme nummer!). Resultatet af anstrengelserne kan afleveres til et bestyrelsesmedle~ til september- eller senest oktobermedat, De indkomne forslag vil blive h"''''ltop til julem0det, sa vi kan stemme om resultaterne. Der er 2 fl. r0dvin til vinderen og 1 fl. r0dvin til nr 2. LAD OS SA SE ALLE JERES TALENTER. Suus MESSETI PS /20 maj 16/17 juni 7/8 juli 21/22 juli 4/5 august ~ 25/26 august 1/2 sept. 15/16 sept. 22/23 sept. 22/23 sept. 20/21 okt. 3/4 nov. 17/18 nov. 7/9 dec. Sten- og mineralmesse i Egersund. Mineralmesse i Kopparberg. Sten- og mineralmesse i Sardu. Stenmesse i Skagen. Mineralmesse i Langban. Sten- og mineralmesse i Hamar. Ry-messe. Mineral-, smykke- og fossilmesse i Hannover. Sten- og mineralmesse i Moss. Mineral- og fossilmesse Clausthal-Zellerfeld, Harzen. Stenmesse i Randers. Mineral- 09 fossilmesse Forum i K0benhavn. Mineralmesse 1 MUnchen. Hamborg-messe.

4 :; TUR TIL HINGE OG 0ST. L0rdag den 9. juni arrangerer klubben en tur til Hinge og 01st, der begge 11gger ca. 10 km. syd for Randers. I Hinge ligger fabrikken Dansk LECA og i 01st FISO. Begge fabrikkerne ligger ved den stribe af plastisk ler, hvis dannelse startede i slutningen af Pal~oc~n og fortsatte op gennem Eoc~n. Oer er lag af forskellige slags ler, nogle iblandet aske, ~om ikke er s~rligt anvendelige. Af den renere ler fremstilles pa Dansk Leca udelukkende LECA granulat (Light Expanded Clay Aggregate), der hovedsagelig bruges som isoleringsmateriale ved byggeri. FISO fremstiller samrne slags materiale. Det vides. at i hvert fald LECA med sit nuv~rende areal og det, man har fork0bsret til, har materiale til mindst 50 ars forbrug. Det er aftalt med teknisk direkter Seren Tousgaard pa LECA, at vi m0des med ham ved fabrikken kl pr~cis, hvor Tousgaard fort~ller os lidt om starten af den nuv~rende fabrik og fremstillingen af LECA-produkter. Derefter vil der blive en kort rundvisning pa fabrikke~, hvor vi bl.a. vii fa mulighed for et kig ind i "Dantes Helvede" - sadan forestiller jeg mig det hvert fald. Det drejer sig om den store rotereovn, hvor granulatet t0rres og br~ndes ved ca. l1s0oc. Herefter vil vi blive sluppet 10s (pa egen regning og risiko) ; lergraven. Der er tidligere fundet tungspatboller - s~dvanligvis fl~kkede-med masser af dejlige sma tungspatkrystaller indeni. Der er ogsa lejlighedsvis fundet haj~nder. MEN - for der er et men - der graves jo efter ler hele tiden, og hvor bollerne befinder sig, man man ikke vide, sa det g~lder om at v~re optimist. Nar vi har v~ret gennem lergraven og fundet/ikke fundet, hvad vi s0gte, kerer vi over til Randersvej, hvor vi har faet lov til at ga ind FISO's lergrav for at lede efter gips. Der er formentlig ingen af dem, der interesserer sig ~ for at samle mineraler, der ikke har h0rt de begejstrede beskrivelser af de dej]ige gipskrystaller derfra. Men som sagi, her ma man ogsa have optimismen' med, for ved FISO skrabes der ogsa hver dag, og n0jagtig hvor gipsen befinder sig. ved vi ikke. Der er ogsa tidligere i h.t. Schnetler fundet fossiler ved FIBO. Skulle vi ikke finde noget, far vi antagelig alligevel en god dag, det er jo ogsa hyggeligt at medes uden for Aby bibliotek engang imellem. Men HUSK gode gummistevler, der taler at blive temmeligt snavsede, samt praktisk t0j, f.eks. regntej, der kan vaskes bagefter. Skulle det - mod forventning blive s~rkt regnvejr dagen fer eller tidligt om morgenen 9/6, aflyses turen, idet lergravene er som skejtebaner efter regno.

5 , 5 Tilmelding til Eva Rudolf, tlf , senest den 31. maj. Jeg vil sa for- s~ge at koordinere k~rslen. Medetid og sted: Senest kl pa P-pladsen ved Viby Torv (n~rmest kirken). Eva Rudolf DANEKR~. Fra 1. januar 1990 er felgende g~ldende: Den, der i Oanmark finder en botanisk eller zoologisk genstand af fossil eller subfossil oprindelse eller en geologisk genstand af enestaende videnskabelig eller udstillings~ssig v~rdi, skal tilbyde staten genstanden. Genstanden skal afleveres til enten Sotanisk, Geologisk eller Zoologisk Museum i K~benhavn, eller til et andet statsligt eller statsstettet naturvidenskabeligt museum. 0nsker staten at erhverve genstanden, fasts~ttes en godtgerelse til finderen eller den, der besidder genstanden,af Statens Museumsn~vn. Godtgerelsen fasts~ttes under hensyn til genstandens v~rdi og sj~ldenhed samt til den omhu, hvormed finderen har sikret genstanden. Ovenstaende finder man 1 museumslovens 36 b, og sa har vi det begreb, der meget rammende er blevet kaldt "Danekril!".Oet betyder ; praksis, at enestaende fossiler, subfossiler og geologiske fund skal tilbydes relevante museer. til vurdering, fer ejerforholdet kan opklares. Kan vi selv beholde fundet, eller skal staten overtage sjil!ldenheden til forsknings- eller udstillingsbrug Nar folk finder gamle menter hobetal, bronzeekser og lignende, er de sjil!ldent tvivl om, at det drejer sig om sager, som staten har fersteret til - alts! danefa, Men hvad med danekril!et?man aner, at det bliver en vanskelig loy at administrereo Ikke mindst pa grund af det almindelige ukendskab til emnet. Men en ting synes loven at have sat en stopper for: og det er udlil!ndingessystematiske huseren danske geologiske forekomster, der har vil!reten sand guldgrube for professionelle opsamlere. Gid loven ma virke som en prop i hullet. Suus

6 6 CIRKULATION AF TIDSSKRIFTER OG KLUBBLADE: Klubben abonnerer pa en r~kke geo-tidsskrifter, som cirkulerer mellem medlemmer, der er interesserede. Ligeledes far vi klubblade fra de andre stenklubber tilsendt. Har du lyst til at v~re med i kreds10bet, sa tal med: Grethe Weinkouff. tlf Ikke alle tidsskrifterne kommer regel~ssigt. Efter endt cirkulation havner de i klubbens bibliotek, hvor du ogsa kan lane dem ligesom vore b~ger. Der er tale om: VARV NAGS NYT LAPIS DER AUFSCHLUSS FOSSI~IEN dansk. norsk tysk tysk tysk (~ndrer nok navn n~r fremtid) DANEKR~SLYS. Med v~ttelys - blev Niels det store TV-gys. AKTIV FERrE "Guldgravertur i Nordskandinavien" 14-dages bustur i uge med overnatning i hytter og telte. Pa turen bes0ges Skandinaviens eneste aktive guldmine og smeltevzrk, hvor vi f0lger guldets vej fra ramalm til barre. Under et 3-dages ophold i Laplands 0demark vasker vi seiv guid i et af Finiands rigeste guldomrader. Herudover bes0ges spzndende mineralforekomster, hvor vi ga~ pa jagt med hammer og mejsel. Turen ledes af guldekspert og erfaren malmgeolog. Deltagerantal max. 20 pers. Pris kr Afrejse fra K0benhavn s0ndag d. 12. august Tilmelding inden 1. juni Yderligere oplysninger, program og tilmelding: Henvendelse Nils Esser, tit eiier utt. Witt, tit efter kl. 17.

7 STENMESSE I RANDERS. 7 Jyske Stensam1ere formaede 1989 at fa et stenmarked op at sta i Randers. Det b1ev en ubetinget succes med ca bes0gende pa 1 dag. Det viste sig imid- 1ertid, at pladsen var for trang, hvorfor vi har udvidet til en 2 dages stenmesse, men stadigv~k med hovedv~gten pa amat0rudsti11erne, der gerne fortsat ska1 v~re i overta1, hvi1ket vi1 give en mere nuanceret messe. Messen beh0ver absolut he11er ikke ude1ukkende omfatte sten, men ogsa gerne andre bes1~gtede emner, f. eks. rav, horn, ben, skind, porcel~nssmykker, perlearbejde m.v. Tidspunktet viste sig at v~re fortr~ffe1igt, hvorfor vi igen Ar har valgt sidste weekend i efterarsferien: oktober 1990, begge dage fra kl Stedet b1iver U1veh0jha11en i Has1und, en forstad til Randers. Der er tale om en god messeha1 med fine cafeterieforho1d. Bybussen gar til d0ren, og der er kun fa hundrede meter til motorvejen. Hallen er saledes nem at finde for bi- 1ende g~ster. Yder1igere inforrnation om messen b1iver udsendt senere, men noter a11erede nu datoen, 1igesom vi ogsa gerne tager imod ti1meldinger fra udsti11ere. Kontaktpersoner: Jytte Hil1ersborg, Lundbergvej 3, V~rum, 8900 Randers. T1f Hanne S0nnichsen, Agernvej 115, 8330 Beder. T1f Her b1ev der ikke p1ads til et indl~g fra JYSKE STENSAMLERE, men hvis du vil vide noget om dem, kan du kontakte: Jytte, e11er Alis, REDAKTIONSSKIFTE. Sa er tiden inde til at takke l~serne for en omfattende overb~renhed. Har jeg provokeret nog1e i ny og n~, er noget dog opnaet. Tak for interesse og indl~g fra free-1ancerne og a11e andre. Tak for behageligt samarbejde med Grete, Hanne, Dolly, Bente og Eva. L~serne kan tr0ste sig med at v~re de bedste h~nder ved det nye redaktionsudvalg. Held 09 lykke 0nskes for begge parter. Henry Weinkouff

8 <2~ I t-v'?.s;t~~'fn..c/h.1./? PROGRAM FOR JYSK STENKLUB. ;- 8 " Sommer/ef~rAr f/7xe J%_ L0 9/6 TUR til Hinge og 0lst - se n~rmere side 4-5. La 8/9 KLUBM0DE pa Aby Bibliotek. Vi kigger pa sommerens fund. Det traditionelle mode, hvor vi finder ud af, bade hvad de andre 09 vi selv fandt. La 13/10 KLUBM0DE pa Aby Bibliotek. Gemmolog Kirsten Br0dsgArd vil fort~lle om Gronland - stort og smat. La 10/11 KLUBM0DE pa Aby Bibliotek. Forfatteren til "V~rd at vide om forsteninger", geolog Palle Gravesen, holder foredrag om fossiler. La 8/12 KLUBM0DE pa Aby Bibliotek. Det arlige julem0de og lotteriet med det rigtholdige udbud af gevinster. Desuden skal vi kare vinderen af efterarets tegnekonkurrence om forsiden til "StENHUGGEREN", og som tidligere vil Dolly julehygge om os alle. Til m0derne medbringes egen proviant. Fra kl er der abent for handel, bytning, stensnak og sten pa bordet. Klubm0det starter kl 14.30, og foredraget er kl ADRESSER: Formand, Annie Buus, Rugbjergvej 14, Stautrup, 8260 Viby J. Sekret~r, Anker Svendsen, Herredsvej 81, 8210 Arhus V. Erik Jensen, Plutovej 8, 8270 H0jbjerg, medlem af best. tlf J0rgen Borup, Teglgardsvej 27, 8270 H0jbjerg, medlem af best Kasserer, Ingemann Schnetler, Fuglebakken 14, Stevnstrup, 8870 LangA Jysk Stenklub, giro , Fuglebakken 14, Stevnstrup, 8870 Langa. Klubblade fra andre stenklubber bedes sendt til: Grethe Weinkouff, Marselis Boulevard 30, 6. etage, 8000 Arhus C Redaktionsudvalg: Eva Rudolf, Janesvej 5, 8220 Brabrand Ejnar S0rensen, Capellavej 18, 8270 H0jbjerg Dolly Jacobsen, Augustenborggade 19, 8000 Arhus C Anny Hildebrandt, Thorasvej 8, Kysing N~s, 8300 Odder. Bladfordeling Indl~g til n~ste nr skal v~re redaktionsudvalget h~nde senest 6/

/,,~ STENHUGGEREN. medlemsblad. for. AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION. april total nr 45.

/,,~ STENHUGGEREN. medlemsblad. for. AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION. april total nr 45. /,,~ STENHUGGEREN medlemsblad -_ JYSK for STENKLUB AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION 15 argang nr 1 april 1989 total nr 45 SMALANDS TABERG. Qe~ svenske naturfcrsker

Læs mere

STENKlUB STENHUGGEREN J Y S I{ for. medlemsblad. AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION.

STENKlUB STENHUGGEREN J Y S I{ for. medlemsblad. AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION. STENHUGGEREN J Y S I{ medlemsblad for STENKlUB AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION 14 argang nr 1 april 1988 total nr 42 Velkommen DOLLY I redaktionen har vi l~nge savnet

Læs mere

),JYSI< december 1989 total nr 47

),JYSI< december 1989 total nr 47 ),JYSI< STENHUGGEREN medlemsblad for STENI

Læs mere

),JYSK. apr i total nr 39

),JYSK. apr i total nr 39 STENHUGGEREN medlemsblad ),JYSK -_ for STENl

Læs mere

} J J Y S I( MUNCHEN. 27. INTERNATIONALE MINERALMESSE den NOVEMBER 1990.

} J J Y S I( MUNCHEN. 27. INTERNATIONALE MINERALMESSE den NOVEMBER 1990. } J J Y S I( -_ AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION 16 argang nr. 2 august 1990 total nr. 49 MUNCHEN. 27. INTERNATIONALE MINERALMESSE den 17.-18. NOVEMBER 1990. Da Hamburgmessen

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION. 14 argang nr 3.

STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION. 14 argang nr 3. STENHUGGEREN JYSK medlemsblad for STENKLUB AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION 14 argang nr 3 december 1988 total nr 44 BYTTE - BYTTE - BYTTE Vi g0r for lidt ved det her

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 5/2013.-8 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 2. maj 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Dukketøj, sko, hatte m.v. NB. Hvis

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19. Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/2 2016 kl. 19. Antal mødedeltagere inkl. bestyrelsen: 65 Landsformand Steen Kobberø-Hansen deltog i generalforsamlingen. Dagsorden:

Læs mere

I"~ S TE N H UG G ERE N

I~ S TE N H UG G ERE N I"~ S TE N H UG G ERE N rn e d l e rn s b l a d / 1,/ / -_ JYSI< for STENKLUB AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS.MEOLEM AF OANSK AMATDRGEOLOGISK UNION 11 Argang nr 3 Personskifte i bladstaben oktober 1985

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2016

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2016 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen til Generalforsamling 2016 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Erik Mollerup, Court Møller og

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`s seniorklub i Holbæk Ja, så er det igen tid for et lille tilbageblik over seniorenes aktiviteter

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang Fra den årlige generalforsamling. Tallene i regnskabet granskes og kassereren redegør for tingene. Nellemann & Bjørnkær MJK Limfjorden

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

DAGSORDEN. Boesgaard, Finn, Morfar, Jøren, Hedemann. Fraværende: Møde start: 10,45. Mødet slut: 13,51

DAGSORDEN. Boesgaard, Finn, Morfar, Jøren, Hedemann. Fraværende: Møde start: 10,45. Mødet slut: 13,51 DAGSORDEN. 1. Valg af ordstyre og referent. 2. Kassereren fremlægger årsregnskab. 3. Formændenes beretning. 4. Indkommende forslag til behandling og beslutning. 5. Planlægning af årets Træf. 6. Eventuelt.

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland

Hugin og Munin Klubben Midtjylland Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 25 september - december 2012 SILKEBORG KULTURHISTORISKE MUSEUM Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for september,oktober,november,december

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Torsdag d. 22.03.2011 Afholdt på: Hjalleseskolen Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven Erik Peterson blev valgt som dirigent. 2.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 1/2013 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 3. januar 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Det samler jeg også på. NB. Hvis

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling.

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling. REFERAT AF GENERALFORSAMLING 16.MARTS 2014 I DEN DANSKE KLUB Formanden Mónica Riemann bød velkommen. 1. Valg af dirigent! Carl Flemming Jacobsen blev valgt han gennemgik dagsordenen, punkt 6 blev ændret,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Marts 2016-38. årgang

Marts 2016-38. årgang Marts 2016-38. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Jørgen Prip Byagervej 97 8330 Beder Tlf.: 42 13 46 07 Næstformand: Jørn Rasmussen Rådhusgade 82 8300 Odder Tlf.: 40 47 76 47 Mail: jsra82@gmail.dk

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30. i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30. i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30 i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM 2016. (Udflugten til Christiansborg og Flakfortet 2015)

POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM 2016. (Udflugten til Christiansborg og Flakfortet 2015) POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM 2016 (Udflugten til Christiansborg og Flakfortet 2015) 1 TIRSDAG DEN 9. FEBRUAR 2016 KL. 13.00 3F s Mødelokale, Holsted Park 29, 4700 Næstved BILLEDKUNSTNER OG KUNSTPÆDAGOG

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30 Dagsorden Fraværende Referat Ole Hefsgaard med anmeldt forfald 117. Godkendelse af dagsorden 118. Godkendelse af referat fra mødet den 10. september 119. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

I"~ S TEN HUG G ERE N

I~ S TEN HUG G ERE N I"~ S TEN HUG G ERE N medlemsblad II, / 11 Argang nr 1 -~ JYSK ca 23 januar 1985 for STENKLUB AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMATORGEOLOGISK UNION total nr 32 GODT NYTAR! Bladet udkommer

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere