FIND THE TRUTH. Informationsmateriale til onlinekurset med start Ved Fiola Martabolette Natasha Stecher

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FIND THE TRUTH. Informationsmateriale til onlinekurset med start Ved Fiola Martabolette Natasha Stecher"

Transkript

1 FIND THE TRUTH Informationsmateriale til onlinekurset med start Ved Fiola Martabolette Natasha Stecher

2 1 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale Hvis du drømmer om at finde ind til sandheden i dit liv, realisere dit potentiale og gå efter det, der gør dig lykkelig, så deltag i mit 10 ugers e-kursus FIND THE TRUTH. Forløbet begynder mandag den 21. august 2017 og slutter den 29. oktober Når du har tilmeldt dig, modtager du invitation til en lukket facebook-gruppe FIND THE TRUTH, introduktionsbrev og mail seks mandage med øvelser, tekst og opgaver til de 6 moduler, som vi arbejder med undervejs på kurset. Det er altid sværest at skulle forandre sig, hvis man kun har sig selv at skulle forholde sig til. Ved at skulle arbejde sammen med andre og i en gruppe, får du både mulighed for at styrke din egen forpligtelse, ligesom du får et refleksionsrum, der kan give nye perspektiver om, hvem du er og hvad du vil. Det er nemlig langt lettere at forholde sig til sig selv og den situation, du står i, når du præsenterer, hvor du står. Det giver dig en mulighed for at forholde dig til dig selv udefra. Du går fra at være opslugt af din situation og måske fanget i følelserne omkring den, til at kunne forstå din situation mere objektivt og blive mere klar på, hvad det er, du kan gøre for at handle på nye måder og kvalificere den måde, du betragter din situation på. Jeg håber virkelig, at du har lyst til at tilmelde dig forløbet og engagere dig i det omfang, du har mulighed for det undervejs. Alting begynder med det første skridt, og vi kan meget mere, end vi aner men det kræver, at vi tager det første skridt. Skriv til mig, hvis du har brug for at vide mere om forløbet på mail mb@stecherinsti.com eller skriv en kommentar på facebook. Jeg vil glæde mig til at møde dig online i vores facebook-gruppe og vil gøre mig ypperste for, at du finder ind til sandheden om, hvem du er og hvad du vil med dit liv. Rigtig god fornøjelse! Kærlig hilsen Martabolette

3 2 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale Find sandheden, realisér dit potentiale og gå efter det, der gør dig lykkelig og det du i virkeligheden er skabt til at gøre. Hvis du ikke kender dig selv, vil du ikke vide, hvad du skal gøre for at skabe det liv, du drømmer om. Når vi lever vores eget liv, og gør det, der er let for os, vil vi automatisk tiltrække mere af det, ligesom vores naturlige kilde bare bliver større og større. Vores liv bliver mere meningsfuldt, og vi begynder at bringe os selv i spil på helt nye måder uden at tænke på, om vi kan eller ej. Vi gør det bare, fordi vi ved, hvor vi skal hen og følger energien. Mit eget arbejde er blevet omsat til idéer, koncepter, workshops, forløb, konferencer og seminarer, hvor jeg bringer de inspirationer, den viden og erfaring i spil, som jeg har fået undervejs. Dette forløb FIND THE TRUTH er essensen af alle mine anstrengelser, og jeg vil gøre mit ypperste for, at du finder din vej og realiserer dit potentiale ved at finde sandheden i dit liv. Reserver en plads på forløbet her!

4 3 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale FORLØBET ER FOR DIG, DER... Du kan ikke tænke dig til forandringer i dit liv. Du kan ved at undersøge hvem du er og gerne vil være forholde dig til, hvad du så kan gøre. Det er handlingen, der rummer forvandlingen, fordi det er her, vi får en fornemmelse for, hvordan vi virker og hvad der virker. - Drømmer om, at finde ind til hvem du i virkeligheden er og leve efter dine egne værdier. - Tør at gå efter det, du drømmer om og brænder for. - Ønsker at blive mere klar på, hvem du er og hvad du i virkeligheden kan blive til. - Har lyst til at leve et liv, hvor du kan tjene penge på det, der er let for dig og realisere dit potentiale. - Brænder for at komme mere i spil og blive forløst. - Har et ønske om at ville være med til at forandre dit liv og leve mere helt og fuldt. Så vil jeg gerne invitere dig med ud på en rejse, der kan være med til at forvandle dit liv. På mit 10 ugers online forløb Find The Truth kan du arbejde med, hvem du er, hvad du kan og vil og transformere dit liv gennem de små skridts lov. Du kan ikke tænke dig til forandringer i dit liv. Du kan ved at undersøge hvem du er og gerne vil være forholde dig til, hvad du så kan gøre. Det er handlingen, der rummer forvandlingen, fordi det er her, vi får en fornemmelse for, hvordan vi virker og hvad der virker. Men vi kan ikke handle på noget med kvalitet og kraft, hvis ikke vi har energi på det. Derfor er det essentielt at finde ind til, hvad det du har energi på er også der, hvor din handlekraft er størst og stærkest. - Tænker ofte på, hvordan du bliver tilfreds og fyldt op af dit liv. - Gerne vil omsætte det menneske, du er og det du kan og vil til konkrete værdiskabende handlinger. På forløbet kommer du igennem 6 moduler, der har en sammenhæng i forhold til, at du finder sandheden om dig selv og energien til at kunne handle på det efter de små skridts lov.

5 4 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale DETTE FÅR DU VED AT DELTAGE PÅ FORLØBET - Du får løbende adgang til 6 moduler med konkrete opgaver og en præsentation af modulets indhold eller elementer heraf enten som lydfil eller video, hvor jeg giver input til, hvordan du kan arbejde med modulet. - Du får adgang til en lukket facebook-gruppe med ligesindede, hvor du kan dele dine oplevel- ser og får konkret feedback af mig på, hvordan du finder sandheden om dig selv og går efter det, du drømmer om og brænder for. Gruppen kører i 10 uger fra opstart. - Du modtager min vejledning, rådgivning og sparring direkte på konkrete spørgsmål, som du skriver på den lukkede facebook-gruppe. - Du modtager gratis min e-bog Bare gør det! (værdi kr. 99,-). - Du får en frivillig makker, du kan sparre med undervejs i forløbet, som du kan bruge mere direkte og personligt til at få udfoldet dine muligheder og dit felt. - Du modtager en personprofil med en udvidet rapport, der giver dig et indblik i dine præferen- cer for den måde, du agerer på. Profilen er fra E-stimate.dk (værdi kr. 599,-). Du får link til en præsentation af profilen på video.

6 5 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale Sådan foregår det Hvad skal du gøre? Du tilmelder dig og betaler forløbet og får tilsendt en introduktion til forløbet. Seks mandage modtager du mail med ugens opgaver, øvelser og tekst. Hvordan foregår det? Du får et nyt modul sendt pr. mail hver uge, som du kan arbejde med. Alle videoer bliver uploadet i facebookgruppen, og dem kan du se eller lytte til, når det passer dig uanset, om du er på ferie, arbejder i udlandet eller sidder i sommerhuset. Det eneste, det kræver er, at du har adgang til en Internetforbindelse via din pc. Hvornår begynder det? Næste forløb begynder d. 21. august 2017 kl (kursusperiode ). Hvad koster det? Prisen for early-bird forløbet er kr ,00 mens det efter 1. august 2016 og for erhverv koster kr ,00. Earlybird er kun for private og ikke private virksomheder eller offentlige organisationer. De betaler pr. deltager plus moms.

7 6 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale MODUL 1: Find ud af hvem du er og bliv den du gerne vil være På det første modul arbejder du med din kerne at finde ind til det, der er din grundlæggende essens i livet. Det, der styrer vores handlinger og adfærd, er det, der ligger bag disse. Derfor er det essentielt at have en bevidsthed om dine værdier og finde frem til, hvad der er afgørende for dig i dit liv. For det, der er vigtigt for os, er også der, hvor vi har vores energi. Og det vi har energi på, afspejler der, hvor vores handlekraft og evne til at gå ud i verden er størst. Det er her, du finder ud af, hvad der er dine præferencer for at handle og hvordan du bedst går ud i verden og bringer dig selv i spil. Det gør vi via en personprofil fra E-stimate Interpersonel, som du får et link til at udfylde og modtager pr. mail. Vi arbejder med spørgsmål som: - Hvad driver dig? - Hvad er dine grundlæggende værdier? - Hvad er vigtigt for dig i dit liv? - Hvad er meningen med dit liv?

8 7 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale MODUL 2: Find ind til kernen af dine talenter På andet modul arbejder vi med at finde ind til kernen af dine talenter. Det er de talenter, der er naturlige for dig, som driver dig og som du ikke kan lade være med at bringe i spil. For det er også oftest her, at vores kilde til at kunne realisere vores potentiale ligger. På første modul fik du indsigt i din personlighed mens vi på andet modul vil se på, hvordan du bringer disse i spil i et fagligt felt. For uanset om vi har samme baggrund, uddannelse, erfaring, osv., så er det, der adskiller os, den tilgang og måde vi gør tingene på. Når du kender din tilgang, vil du også kunne udvikle og skabe noget, der er ganske unikt. Vi arbejder med spørgsmål som: - Hvad er du rigtig god til? - Hvad elsker du at lave? - Hvad er dine talenter?

9 8 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale MODUL 3: Find retningen som du skal gå efter På tredje modul arbejder vi med at finde retningen i dit liv med afsæt i, hvem du er og hvad du kan. Retningen er der, hvor du skal undersøge dine muligheder og kvalificere disse med henblik på at kunne vælge og undersøge hvilke, du skal fokusere på og sætte handling bag. Vores retning i livet afspejler vores visioner altså det, vi virkelig drømmer om og brænder for. Når vi går efter vores drømme, vil energien og lysten til at kunne handle på dem også være langt større. Retningen vil afspejle den intention, du går ud i verden med. Din intention afgør, om du ved, hvad du vil. Vi arbejder med spørgsmål som: - Hvad drømmer du om? - Hvad brænder du for? - Hvad kalder dit liv på?

10 9 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale MODUL 4: Forpligt dig selv og undersøg hvor energien er På fjerde modul skal du til at forpligte dig selv til også at ville realisere dit potentiale og finder ind til, hvad der ligger bag det at kunne handle på tingene. Hvis du fx er bange for, hvad der kommer til at ske, eller hvis du på anden vis har en indre modstand på at gå efter det, du virkeligheden drømmer om og brænder så, kan det være svært at forpligte dig selv. Det betyder, at du har en indre længsel, som du ikke handler på. Du arbejder med de små skridts lov, afprøver og undersøger dine muligheder for at blive klogere og for at kvalificere dit indre drive og commitment til også at gå efter tingene. Vi arbejder med spørgsmål som: - Hvad er din største frygt? - Hvad er det værste, der kan ske? - Hvem bestemmer i dit liv?

11 10 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale MODUL 5: Beskriv vejen og følg de små skridts lov På femte modul begynder du at kunne få øje på dine næste bedste skridt og afprøver i større stil, hvordan du kan handle på dine egne muligheder. Du kortlægger vejen og får øje på, hvilken retning du skal gå og hvad det er, der åbner dine døre. Der er fokus på drivkraften i handlingen med afsæt i den energi, som giver dig mod og lyst til også at sætte handling bag dine drømme. Du vil få et overblik over, hvordan du bruger din tid og hvilke skridt, der er med til at skabe forvandling i dit liv. Du skal sprede din energi med afsæt i det, du drømmer om og brænder for. Vi arbejder med spørgsmål som: - Hvad er dit næste bedste skridt? - Hvad er det mindste, du kan gøre? - Hvad er det vigtigste, du kan gøre?

12 11 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale MODUL 6: Skab resultater og nyd det På sjette modul får vi fat i, hvad der er essensen, når du skaber og lever i dit livs flow. Du arbejder med, hvordan du fastholder dit fokus på at skabe dig det liv, du drømmer om og får mulighed for at eksperimentere og få feedback på dette i fire efterfølgende uger i den lukkede online facebook-gruppe. Vi arbejder med spørgsmål som: - Hvordan holder du fast i dig selv? - Hvad kalder dit liv på nu? - Hvad er det vigtigste? Ja tak, reservér en plads på forløbet til mig

13 12 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale Det siger tidligere deltagere på FIND THE TRUTH Jeg kan varmt anbefale FIND THE TRUTH. Jeg vil gerne erkende, at jeg som udgangspunkt var lidt skeptisk i forhold til, at det var et e-kursus, da jeg er sådan skruet sammen, at relation og mødet med andre typisk er det, der nærer mig og min proces. Jeg må dog erkende, at kurset har fordybet mig ganske anderledes end jeg ellers kender til fra andre kurser. Hvis jeg skal sætte ord på, hvad kurset har betydet for mig: Jeg har kunnet holde fast i at fokusere på min proces for at komme i en autentisk kontakt til min retning i mit liv en balance mellem job og fritid, hvor jeg har hjertet med i mine valg og beslutninger. Jeg har fået super relevant sparring fra Martabolette. Hun har en fantastisk evne til at stille skarpt og være enorm præcis i forhold til den retning, jeg har valgt at gå, at stille relevante og reflekterende spørgsmål til min proces. Kurset har bragt mig i en dyb kontakt med, hvem jeg er, og hvilke kompetencer og styrker jeg har. Kurset har givet mig et billede af, at jeg har noget væsentligt at byde på, løftet min selvtillid og min selvværdsfølelse og ikke mindst gjort mig i stand til at sætte handling på mine styrker og kompetencer. Jeg kan varmt anbefale dig, der har behov for at blive tydelig på din egen retning og komme et skridt dybere med, hvad du kan og vil med dit liv. Jane Tolstrup Christensen, selvstændig stress coach, mindfulness instruktør og underviser (Hold 2, FIND THE TRUTH). FIND THE TRUTH har givet mig et fordybelsesrum, hvor jeg kan møde mig selv og mine kompetencer på en ny måde. De spændende opgaver og den givende gruppeproces har fået mig til at træde i karakter og gør, at jeg nu træder ud i verden med større autenticitet og energi på den vej, der er min. Martabolette har fået mig til at tro på, at der altid vil være sten at træde på, bare man begynder at gå. Pernille Nørlund Christensen, selvstændig coach NLP master practitioner (Hold 2, FIND THE TRUTH).

14 13 FIND THE TRUTH - Informationsmateriale Det var spændende at arbejde med modulerne. Konkret har jeg fået fokus på mine muligheder. Det gav stof til mange refleksioner. Det har givet mig en større sikkerhed til at være den, jeg er. Det var også en øjenåbner, da mit sind blev nævnt, at du kunne vende det til noget positivt. Jeg har altid forbandet det at være så åben og følsom. Det er som om, at det gør mig stærkere, at se det som en ressource. Jeg synes, at det er vildt inspirerende at høre omkring de andre deltagere. Jeg er ikke låst fast, hverken i mit arbejdsliv eller privat. Der er plads til forandring, og måske forbedring. Jeg har en stor følelse af ro. Det er ren nydelse. Skal langt tilbage i mit liv, for at genkende den følelse. Jeg er blevet mere åben, og nysgerrig på andre mennesker. Der er mange oplevelser, der blot venter på mig. Det har været afgørende for mig, at det var en lukket gruppe. Karen Mølskov, 59 år, pædagog, Aalborg (Hold 1, FIND THE TRUTH) Fik få måneder efter nyt drømmejob. FIND THE TRUTH har været en stor øjenåbner og en spændende oplevelsesrejse for mig. Martabolette stiller de helt store spørgsmål i livet og har fået mig til at se helt nye sider af mig selv og veje, jeg aldrig selv ville have fået øje på selv. Hun arbejder intuitivt og utraditionelt både med en individuelt men også i gruppen. Jeg kan KUN anbefale FIND THE TRUTH på det varmeste, det er det mest interessante kursus, jeg længe har været på. Tak til Martabolette. Charlotte Schultz, designer, Samsø (Hold 1, FIND THE TRUTH) Er i gang med at manifestere sit dreamboard med bl.a. butik på Samsø, FIND THE TRUTH er et meget spændende forløb, hvor jeg personligt er blevet klogere på styrkesider ved mig selv, som jeg ikke var opmærksom på før. Og klogere på, hvordan jeg kan sætte disse sider i spil. Men mest af alt er det revolutionerende fedt, at forløbet har hjulpet mig med at afklare, hvad det er, der giver mig energi. Hvad der driver mig, og hvordan jeg mærker og lytter til den energi. Forløbet er inddelt i velgennemtænkte faser, som guider så fint fra afklaring af, hvem du er, hvad du er passioneret omkring til, hvordan du konkret handler på det og realiserer det. Martabolette er en inspirerende og fremragende sparringspartner og guider gennem hele forløbet. Jeg anbefaler på det varmeste forløbet FIND THE TRUTH. Liv Gro Jensen, udviklingskonsulent, Aarhus (Hold 1, FIND THE TRUTH) Er i gang med at manifestere noget helt nyt i sit liv efter forløbet.

FIND THE TRUTH stecherinsti.com

FIND THE TRUTH stecherinsti.com FIND THE TRUTH 3 FIND THE TRUTH stecherinsti.com Drømmer du om at finde ind til sandheden i dit liv, realisere dit potentiale og gå efter det, der gør dig lykkelig og giver glæde, så deltag i mit 10 ugers

Læs mere

FIND THE TRUTH stecherinsti.com

FIND THE TRUTH stecherinsti.com FIND THE TRUTH 3 FIND THE TRUTH Drømmer du om at finde ind til sandheden i dit liv, realisere dit potentiale og gå efter det, der gør dig lykkelig og giver glæde, så deltag i mit 10 ugers e-kursus FIND

Læs mere

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box SAND BOX 3 SAND BOX stecherinsti.com/sand-box Vil du gerne omsætte viden til værdi, og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, som du brænder for, så deltag i mit 10 ugers

Læs mere

SANDBOX

SANDBOX 04.03.2019-12.05.2019 3 Vil du gerne omsætte viden til værdi - og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, der giver mening for dig, så deltag i mit 10 ugers e-kursus Sandbox.

Læs mere

SANDBOX

SANDBOX SANDBOX 01.10.2018 09.12.2018 3 SANDBOX stecherinsti.com/sandbox Vil du gerne omsætte viden til værdi - og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, som du brænder for, så

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

SANDBOX Modul 4: Vil du det?

SANDBOX Modul 4: Vil du det? SANDBOX Modul 4: Vil du det? Profound commitment to a dream does not confine or constrain: it liberates. Even a difficult, winding path can lead to your goal if you follow it to the end. Paulo Coelho 3

Læs mere

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Microsoft Yi Baiti Ny Nordisk Kvindecirkel 2018 2019 VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Der sker noget ganske særligt, når kvinder mødes i en cirkel. Cirklen kan rumme stor glæde, og den kan transformere stor

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Opnå mindre stress og bedre resultater med mentaltræning Styr dine tanker, så de ikke styrer dig Vi befinder os i en verden, hvor næsten alt drejer sig

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE 2 0 1 6 F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE Ingen og intet behøver at stagnere i modstand og frustration FREE LOVING OPEN WISE Vil

Læs mere

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager?

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager? Dig som underviser Dig som underviser Få gennemslagskraft og større bevidsthed om din egen undervisningsstil Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil Med udgangspunkt i en DISC-profil

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Leading Energy & Essence Practitioner

Leading Energy & Essence Practitioner LEV DRØMMEN LEEP Leading Energy & Essence Practitioner GØR DRØM TIL VIRKELIGHED LEEP er et intensivt 8 måneders forløb, hvor du finder ind til kerne af hvem du er, hvad du drømmer om og hvordan du lever

Læs mere

Dette forløb er for dig, som ønsker at kunne udtrykke dig med ro, overbevisning og autenticitet med det rette budskab.

Dette forløb er for dig, som ønsker at kunne udtrykke dig med ro, overbevisning og autenticitet med det rette budskab. Personlig Power Find ro og brænd igennem med autenticitet og gennemslagskraft Vil du gerne brænde igennem og opnå autenticitet og gennemslagskraft uden at gå på kompromis med din integritet? Og vil du

Læs mere

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Kender du det, du har en rigtig god idé, til noget du gerne vil lave, men får det aldrig rigtigt gjort? Sandsynligheden for at du svarer JA til spørgsmålet,

Læs mere

Mindfulness skab resultater i balance

Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Bring din organisation til balance og bedre bundlinje gennem en fokuseret indsats på dig selv og din lederrolle. Balance, trivsel

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Vil du være pædagogisk mindfulness pioner på din arbejdsplads - og i dit eget liv i 2013? Pædagogisk Superstjerne Program - for dig, der brænder for at gøre en forskel og ønsker et (arbejds-)liv, funderet

Læs mere

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende De fleste mennesker oplever det en eller flere gange i løbet

Læs mere

Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d

Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d Velkommen )l workshoppen Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d Cand. negot. og Coach Mor )l Sebas)an og Oliver Gi= med Morten Specialist i stresshåndtering siden

Læs mere

Øvelser Modul 1 Del 1

Øvelser Modul 1 Del 1 Øvelser Modul 1 Del 1 1. Skriv alle dine selvsaboterende mønstre ned (alt det du med din logik ved er dårligt for dig) 2. Hvilke følelsesmæssige dele af dig bliver ikke opfyldt? (kærlighed, leg og glæde,

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv?

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv? 2006 Autentisk lederskab Moderne lederskab handler i dag ligeså meget om, hvem du er, som hvad du har opnået. Vi mener, at medarbejdere motiveres af ledere, der tør være sig selv i rollen som leder. Det

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Sådan finder du vejen til dit nye job

Sådan finder du vejen til dit nye job Sådan finder du vejen til dit nye job Mange mennesker går på arbejde dag ud og dag ind uden at have hjertet med sig, men fordi at de siger til sig selv at de skal tjene pengene til at betale regningerne

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Aktionslæringskonsulent uddannelse

Aktionslæringskonsulent uddannelse Aktionslæringskonsulent uddannelse Strategisk Aktionslæring - når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen gennem praksis Strategisk aktionslæring - når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen

Læs mere

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet Erogi Manifestet Erogi Manifestet Vi oplever erogi som livskraft Vi har modet til at sige ja Vi er tro overfor os selv Vi elsker, når vi dyrker sex Vi er tilgængelige Vi gør os umage Vi har hemmeligheder

Læs mere

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU IKIGAI Kom et skridt nærmere på dit livsformål ROOM FOR YOU Sådan kommer du et skridt nærmere dit livsformål. Livsformål ligger mig meget på sinde. Jeg føler meget stærkt, at jeg selv har fundet mit eget

Læs mere

AKTIONSLÆRINGSFORLØB

AKTIONSLÆRINGSFORLØB AKTIONSLÆRINGSFORLØB UDVIKLING AF FRITIDS- OG UNGDOMSPÆDAGOGISK PRAKSIS KLARHED OVER PROJEKTETS FORMÅL & PRÆMISSER. ETABLERING AF REFLEKSIVE RUM UNDERVEJS. KVALIFICERING OG VIDEREUDVIKLING AF FRITIDS-

Læs mere

Hvil i dig selv og opnå bedre resultater

Hvil i dig selv og opnå bedre resultater Hvil i dig selv og opnå bedre resultater Autenticitet og integritet Lederne Nordsjælland 6. Juni 2012 - Rikke Hartmann-Bossen Hvor vil du hen med dit Lederskab? Workshop nr. 2: Hvil i dig selv og opnå

Læs mere

ugepraksis et billede på dit liv

ugepraksis et billede på dit liv Daisy Løvendahl Personlig rådgiver ugepraksis et billede på dit liv www.daisylovendahl.dk #1. En guide til refleksion og handling Om ugepraksissen Denne ugepraksis er resultatet af megen refleksion og

Læs mere

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d.

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Velkommen )l onlineforedraget Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Cand. negot. og Coach Mor )l Sebas)an og Oliver Gi< med Morten Specialist i stresshåndtering siden

Læs mere

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokkos bjerge og ørken Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer eller er selvstændige.

Læs mere

Udkast til Ungdomspolitik

Udkast til Ungdomspolitik Udkast til Ungdomspolitik Baggrund Ungdomspolitikken er en del af Den Sammenhængende Børnepolitik i Skanderborg Kommune og skal derfor ses i sammenhæng med Den bedste start på livet og Fremtidens Skole.

Læs mere

Guide for studerende Mentorordningen på Biologisk Institut

Guide for studerende Mentorordningen på Biologisk Institut Guide for studerende Mentorordningen på Biologisk Institut 1 Kære studerende! Du sidder nu med en Guide for studerende, som gerne skulle give dig et godt overblik over, og forståelse af, mentorordningen

Læs mere

for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU:

for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU: unik uddannelse for unge for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU: s At brænde igennem s at træffe bevidste valg

Læs mere

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi 10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi -følg guiden trin for trin og kom i mål 1. Find ud af, hvor du befinder dig At kende sit udgangspunkt er en vigtig forudsætning for at igangsætte en succesfuld

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Invitation til SUNDHEDSDAG Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Kunne du tænke dig en hel dag med forkælelse og tid til dig selv, sund

Læs mere

Tænd din ildsjæl. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.dk

Tænd din ildsjæl. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.dk Tænd din ildsjæl Et kursus om teenagecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med unge Generator foredrag, kurser og konferencer www.foredragogkonferencer.dk Tænd din ildsjæl På kurset

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Ungdomspolitik. Baggrund. En levende politik

Ungdomspolitik. Baggrund. En levende politik Ungdomspolitik Baggrund Ungdomspolitikken er en del af Den Sammenhængende Børnepolitik i Skanderborg Kommune og skal derfor ses i sammenhæng med Den bedste start på livet og Fremtidens Skole. I udarbejdelsen

Læs mere

Formand, Majbrit Berlau

Formand, Majbrit Berlau Formand, Majbrit Berlau Fokus på klubberne Stærke klubfællesskaber Nyt? Nej men vigtigt Kl. 11.00 11.35 Hvorfor skal vi styrke vores fællesskaber? Kl. 11.00 11.35 Fagbevægelsen er udfordret på styrken

Læs mere

Personligt lederskab Workshop for kvinder i Marokkos bjerge og ørken 30. september 7. oktober 2017

Personligt lederskab Workshop for kvinder i Marokkos bjerge og ørken 30. september 7. oktober 2017 Personligt lederskab Workshop for kvinder i Marokkos bjerge og ørken 30. september 7. oktober 2017 Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer

Læs mere

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015 Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015 Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer eller er selvstændige.

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre KVINFOs MENTOR NETVÆRK KVINFOs MENTOR NETVÆRK åbner døre mentee Alle burde have en mentor! Sådan lyder rådet fra mentee Scholastique Nyiragwanesa. Scholastique har været i et mentorforløb med Britta i

Læs mere

Fortællinger og praksisværktøjer

Fortællinger og praksisværktøjer fordi forandring og forvandling handler om at se, hvad et andet menneske kan blive og ikke kun, hvad det er lige nu Et mentorkursus for dig, der vil skabe inklusion Fortællinger og praksisværktøjer - der

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Ledelse og Kommunikation. møde den 13. marts 2018 kl

Uddannelsesudvalget for Ledelse og Kommunikation. møde den 13. marts 2018 kl Uddannelsesudvalget for Ledelse og Kommunikation møde den 13. marts 2018 kl. 15.00-16.30 Mødelokale CS-6.29 Mødeleder: JLS Mødesekretær: CAPA Deltagere: Irina, Anja, Margrethe, Marianne, Annette, Jørgen,

Læs mere

Skal elever tilpasses skolen eller omvendt?

Skal elever tilpasses skolen eller omvendt? Skal elever tilpasses skolen eller omvendt? Kan man tale om at der findes stærke og svage elever? Eller handler det i højere grad om hvordan de undervisningsrammer vi tilbyder eleven er til fordel for

Læs mere

Udgivet af Susan Schvartz Larsen

Udgivet af Susan Schvartz Larsen Udgivet af Susan Schvartz Larsen Kære læser Først en lille introduktion til, hvordan du kan bruge Dagenes tekster. Dine tanker styrer alt i dig det er den helt korte version. Den lange kan du få på et

Læs mere

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN Opstillingsmetoden er et unikt redskab, der er blevet integreret i Nordahl Coaching ApS til mønsterbrud for unge og voksne dels ved individuelle

Læs mere

MasterCoach uddannelsen Modulopbygning

MasterCoach uddannelsen Modulopbygning MasterCoach uddannelsen Modulopbygning Modul 1: Livsformål og Enneagrammet På MasterCoach uddannelsens første modul bliver du introduceret til F.R.E.D. dit første skridt på din MasterCoach-rejse. F.R.E.D.

Læs mere

LÆRING DER SÆTTER SPOR

LÆRING DER SÆTTER SPOR LÆRING DER SÆTTER SPOR Faglighed Relationer Bevægelse Kreativitet - Initiativ Min drømmeskole - tegnet af Viktor, 3.A. VISION FOR SKOLEN PÅ NYELANDSVEJ LÆRING DER SÆTTER SPOR Vi er stolte af den kvalitet

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself * Oplever du, at det nogen gange kan være svært at mærke, hvad du virkelig har lyst til? * Har du en velfungerende forretning, men

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

Find 38 indsatsområder

Find 38 indsatsområder Mini-ebogen: Find 38 indsatsområder Personlig udvikling Arbejde & uddannelse Forhold til andre Bolig & miljø Sundhed & velvære Fritid & hobbyer Kærlighed & sex Penge & økonomi Side 1/5 Hvorfor ønsker folk

Læs mere

Livet giver dig chancer hver dag

Livet giver dig chancer hver dag Gnisten som guide I de momenter, hvor du lykkes at være dig selv, kommer helheden. Hvis du på dit livs rejse får nogle af de glimt igen og igen, begynder det at blive mere meningsfyldt at leve. Når gnisten

Læs mere

SOUL BODY FUSION. Hver tirsdag aften i marts kl. 21.00-21.30

SOUL BODY FUSION. Hver tirsdag aften i marts kl. 21.00-21.30 SOUL BODY FUSION Hver tirsdag aften i marts kl. 21.00-21.30 Velkommen til dig, der skal være med til Soul Body Fusion de 5 tirsdage i marts. Jeg har lavet denne manual så du sammen med den tilhørerende

Læs mere

Logbog. -På vej mod Recovery-orienteret Rehabilitering. Efterår 2015

Logbog. -På vej mod Recovery-orienteret Rehabilitering. Efterår 2015 Logbog -På vej mod Recovery-orienteret Rehabilitering Efterår 2015 Aarhus Kommune Socialforvaltningen Det Sociale Akademi Socialpsykiatri og Udsatte Voksne Velkommen til Basisuddannelsen - på vej mod Recovery-orienteret

Læs mere

Samtaler i udvikling. Både ledere og medarbejdere sætter pris på at selve samtalen finder sted, men ikke altid den måde, den finder sted på.

Samtaler i udvikling. Både ledere og medarbejdere sætter pris på at selve samtalen finder sted, men ikke altid den måde, den finder sted på. Samtaler i udvikling Dette er et uddrag fra bogen Samtaler i udvikling. Kapitlet giver en praktisk anvisning til samtaler med medarbejdere og teams, hvor der anvendes løsningsfokuserede spørgsmål og inspiration

Læs mere

UDVIKLING LÆRING COACHING

UDVIKLING LÆRING COACHING BJ UDVIKLING LÆRING COACHING Eksempler på kurser Kursus nr. 0100 Kursus nr. 0200 Kursus nr. 0300 Kursus nr. 0400 Kursus nr. 0500 Kursus nr. 0600 Kursus nr. 0700 Kursus nr. 0800 Kursus nr. 0900 Kursus nr.

Læs mere

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG Overblik - tydelighed - begejstring TÆND DIT LEDERLYS kobler ledelsesredskaber og løsninger på dine konkrete udfordringer som leder gennem læring, rådgivning

Læs mere

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv There is no passion to be found playing small - in settling for a life that is less than the one you are capable of living. - Nelson Mandela Introduktion

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

Hold kursen mod målet

Hold kursen mod målet Hold kursen mod målet Personligt mentorforløb hos Moving YOU 1 TÆNK / REFLEKTER Vurder spørgsmål og opgaver ifht. dig og din aktuelle situation. LIGHT udgave 2 Værdigrundlag BESVAR OPGAVER Svar spontant

Læs mere

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget.

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Mindfulness kursus en mere mindful hverdag - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Kære læser I materialet kan du læse om kurset i Gentofte

Læs mere

Mentor er et medlem, der tilbyder sin viden, indsigt og erfaringer indenfor ledelse til en leder-mentee

Mentor er et medlem, der tilbyder sin viden, indsigt og erfaringer indenfor ledelse til en leder-mentee Mentor Mentor er et medlem, der tilbyder sin viden, indsigt og erfaringer indenfor ledelse til en leder-mentee Som mentor skal du have lyst til at sparre, vejlede, rådgive, udfordre og inspirere med henblik

Læs mere

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv There is no passion to be found playing small - in settling for a life that is less than the one you are capable of living. - Nelson Mandela Introduktion

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI INDHOLD Side 4: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side

Læs mere

HERNING ER VORES KULTURPOLITIK

HERNING ER VORES KULTURPOLITIK HERNING ER VORES KULTURPOLITIK KULTUR HVER DAG Vi er omgivet af kultur hver eneste dag. Hvad enten du lægger mærke til det eller ej, bidrager kulturen til at give indhold og sammenhold i hverdagen. Med

Læs mere

- i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE ONLINE

- i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE ONLINE - i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE ONLINE - i det som du brænder for Nu har du mulighed for få din egen underviser værktøjskasse lige til at bruge - her på nettet! Konsulent firmaet

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

Velkommen TAG DEL. Hjertelig velkommen på TAGDEL.dk. vores samfund

Velkommen TAG DEL. Hjertelig velkommen på TAGDEL.dk. vores samfund Velkommen TAG DEL 6 gode råd til, hvordan I kan få mere ud af at bruge TAG DEL til at involvere jeres omverden Hjertelig velkommen på TAGDEL.dk Der er allerede mange, der har oprettet en profil og er begyndt

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk - handler om at få eller beholde den fulde appetit på livet. At udleve sit fulde potentiale. Her er værktøjer til at tage det første skridt

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

Velkommen 3l Inspira3onsforedrag

Velkommen 3l Inspira3onsforedrag Velkommen 3l Inspira3onsforedrag Business in Balance 2016 Inspira(onsforedrag om Business in Balance konceptet, 10. december 2016 Cand. negot. og Coach Mor 3l Sebas3an og Oliver GiD med Morten Specialist

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK. Børne- og ungepolitik

BØRNE- OG UNGEPOLITIK. Børne- og ungepolitik Børne- og ungepolitik 2018-2022 1 Indledning Formålet med Rebild Kommunes Børne- og Ungepolitik er, at alle børn og unge skal have et godt liv, hvor de opbygger de kompetencer, der efterspørges i fremtidens

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK UDKAST. Børne- og ungepolitik

BØRNE- OG UNGEPOLITIK UDKAST. Børne- og ungepolitik 2018-2022 Børne- og ungepolitik 1 Indledning Formålet med Rebild Kommunes Børne- og Ungepolitik er, at alle børn og unge skal have et godt liv, hvor de opbygger de kompetencer, der efterspørges i fremtidens

Læs mere

KÆRE UNGDOM HER ER IVÆRK SÆTTERNE IVÆRKSÆTTERNE PROJEKTLEDERFORLØB FOR UNGE I NÆSTVED MOD TIL AT SKABE - PLADS TIL AT DRØMME

KÆRE UNGDOM HER ER IVÆRK SÆTTERNE IVÆRKSÆTTERNE PROJEKTLEDERFORLØB FOR UNGE I NÆSTVED MOD TIL AT SKABE - PLADS TIL AT DRØMME KÆRE UNGDOM PROJEKTLEDERFORLØB FOR UNGE I NÆSTVED IVAERK.NAESTVEDUNG.NU TENNA WENG PEDERSEN Projektkoordinator tlf.: 21 48 81 36 / twped@naestved.dk CLAUS M. PEDERSEN Afdelingsleder tlf.: 41 18 58 40 /

Læs mere

Eksklusivt tilbud fra din Pro

Eksklusivt tilbud fra din Pro Eksklusivt tilbud fra din Pro I samarbejde med The Mental Scorecard Academy, er vi 4 PGA-proer der tilbyder dig 6 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du kommer til at arbejde

Læs mere

Enneagrammet. På kurset arbejder du med: Bedre kommunikation og stærkere relationer. Lær om de 9 Enneagramtyper, og find din personprofil

Enneagrammet. På kurset arbejder du med: Bedre kommunikation og stærkere relationer. Lær om de 9 Enneagramtyper, og find din personprofil Enneagrammet Enneagrammet Øget selvindsigt, bedre relationer og forbedret samarbejde Bedre kommunikation og stærkere relationer Med Enneagrammet kan du opnå større indsigt i dine egne og andres måder at

Læs mere

Det er ikke altid chefens skyld

Det er ikke altid chefens skyld Det er ikke chefen, børnene eller økonomien, der stresser dig. Det er dine tanker om chefen, børnene og økonomien, der stresser dig. Det ser måske ud som om, det er verden uden for os selv, som skaber

Læs mere

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv Susan Nielsen Med sjælen som coach vejen til dit drømmeliv Tænker du nogle gange: Der må være noget mere? Længes du indimellem efter noget større? Prøver du at fastholde de glimt af jubel og lykke, som

Læs mere

Børn og unge former fremtiden

Børn og unge former fremtiden Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune Høringsmateriale, godkendt af Børne- og Undervisningsudvalget 20. marts 2018 1 Indhold Indledning... 3 VISION... 4 Børn og unge

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere