Eksklusivt tilbud fra din Pro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eksklusivt tilbud fra din Pro"

Transkript

1 Eksklusivt tilbud fra din Pro I samarbejde med The Mental Scorecard Academy, er vi 4 PGA-proer der tilbyder dig 6 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du kommer til at arbejde med en kombination af den mentale og den tekniske side af din golf. Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang. Det handler om at have det sjovt, finde ind til din egen natur og dermed det spil og den mentale tilgang til spillet, som gør at du udnytter dit potentiale fuldt ud. Mens du glæder dig over udviklingen i din mentale og tekniske tilgang til spillet, kan du se frem til at spille om: 3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf.

2 Kære golfer, Hvad med 6 dage, hvor du kan arbejde intensivt med at forbedre og nyde dit golfspil? Ingen er i tvivl om, at det mentale betyder utroligt meget, ikke alene for din score, men også for din glæde ved spillet; så hvorfor acceptere højere scores og mindre glæde end der er potentiale til i din teknik og din personlighed. Du kender den tilstand hvor det bare kører, hvor det mentale og det fysiske går op i en højere enhed, hvor du er fuldstændig nærværende og gode slag resulterer i endnu flere gode slag. Det er oplevelsen af denne tilstand, der gør at du elsker golf. I dette program giver jeg dig en teknisk og coachen dig en mental værktøjskasse, fyldt med redskaber, som kan hjælpe dig til ind i Zonen, der hvor de gode slag, den intense oplevelse og store glæde ligger. Glæd dig til 6 dage, hvor du og dit golfspil er i centrum. Vi starter med at fokusere på dig og dine muligheder inden du ankommer. Proen tager billeder af dit sving og din coach har resultaterne af dine test, som viser din mentale approach til spillet. Vi har forberedt os grundigt og er klar til at give dig en stor golfoplevelse. Alle forsøg viser at man, med det mentale scorekort, opnår et lavere handicap og en større glæde ved sin golf. Vi slutter de spændende og lærerige dage af med at spille om 3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf. Præmien går til den deltager der opnår de største mentale og tekniske fremskridt i sin tilgang til spillet.

3 Hvordan Før programmet sættes i gang: Skal du udfylde to forskellige test. En hvor vi profilerer din mentale tilgang til spillet og en hvor vi fokuserer på din personlighed, specielt med henblik på din præstationsorienterede tilgang til spillet. Det sker over internettet en uges tid før programmet starter. Den første dag på Akademiet vil du få en grundig feedback på disse profiler under hensyntagen til dine ambitioner, styrker og svagheder. Konklusionerne danner basis for den mentale træning du skal gennemføre ude på golfbanen. Før programmet sættes i gang skal du også møde din Pro, som vil checke dit sving og forberede de tekniske øvelser, som du skal arbejde med i løbet af de 5 dage. I løbet af programmet: Vil du udvikle din egen mentale og tekniske værktøjskasse, med metoder der kan hjælpe dig til at finde dit mentale sweet spot. Den mentale tilstand hvor du udvikler din teknik og udnytter dine ressourcer og dit potentiale fuldt ud. Dit udbytte: For den konkurrence-orienterede amatør, er det programmet som føre til et lavere handicap og en større glæde ved spillet. For den mere sociale og udviklingsorienterede golfer, er det programmet der giver en ny, spændende og overraskende indfaldsvinkel til din personlige udvikling on and of the course. o Samt uanset om du nu synes det er vigtigt eller ej et lavere handicap og en større glæde ved spillet.

4 Forløbet Første dag: Inden den første dag, får du 2 password som du skal bruge for at udfylde de 2 nævnte test. Vi starter om eftermiddagen med en overordnet introduktion til konceptet bag det mentale scorekort og aktiviteterne de næste 6 dage. Herefter kommer de individuelle samtaler omkring testresultaterne og udarbejdelsen af de mentale øvelser, som du skal bruge på golfbanen. Anden dag: Starter med teknisk træning om formiddagen. Her vil din pro, identificere det element i dit sving, som er det vigtigste for dig at arbejde med, for at forbedre din score. På den mentale side vil du få støtte til den denne træning af nogle mentale tanke- og visualiseringsværktøjer, som kan gøre indlæringen mere effektiv. Derefter spiller du 18-huller, hvor du arbejder med de givne øvelser. Efter runden følger vi op på dagens læring og udvikling, og afslutter med samvær og After Golf aktiviteter. Tredje dag: Teknisk træning om formiddagen, samt opfølgning og tilpasning af den tekniske og mentale træning, så øvelserne passer 100% til din type, dit temperament og dit spil. Herefter spiller du igen 18 huller. Sidst på dagen følger vi op på de 2 runders læring og udvikling og afslutter igen med samvær og After Golf aktiviteter. Fjerde dag: Som dag 3. Femte dag: Dette er dagen hvor du på egen hånd har mulighed for at afprøve alt hvad du har lært. Nu skal der spilles konkurrencegolf, hvor der virkelig sættes noget på højkant, så du kan få afprøvet dine nye færdigheder under pres. Vinderen får 3-dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer inklusive fri golf. Sjette dag: Denne dag er åben. Hvad vi bruger den til afhænger af hvordan de forudgående dage forløb. Hvem er vi? Se hvem vi proer er på sidste side. Kan du ikke deltage på et af de hold din foretrukne pro er med på, kan du roligt melde dig alligevel, vi arbejder sammen, udveksler video og anden information, så en for dig ukendt træner ikke starter fra bar bund. Men hvem den mentale coach Finn Havaleschka og hvad er The Mental Scorecard Academy?

5 The Mental Scorecard Academy Det Mentale Scorekort Akademi, er dedikeret til at hjælpe golfere og atleter, på alle niveauer, til at finde deres Mentale Sweet Spot. Den mentale tilstand hvor de performer bedst. Finn Havaleschka har mere end 25 års erfaring i lederudvikling og mental træning. Han taler ikke psykologisk mumble bumble eller dybdepsykologi, men giver dig en praktisk indsigt i den mentale del af spillet og nogle praktiske mentale værktøjer, som hjælper dig til et bedre spil, lavere scores og en større glæde ved spillet. Værktøjerne og metoderne anvendes bl.a. i samarbejde med Ulrik Wilbæk og de danske landsholdsspillere og tilskrives en del af årsagen til landsholdets succes. F.eks. EM-guldet i Se for en dybere orientering om Akademiet og dets aktiviteter, samt Golfavisens vurdering af værdien af den mentale træning 4 af dens medarbejdere oplevede på Akademiet i begyndelsen af juli. Fysisk består akademiet af en villa der er indrettet med henblik på undervisning, feedback samtaler, diskussioner og After Golf. Du bor på resortet s hotel, som ligger 500m fra Akademiet, mens alle aktiviteter foregår på akademiet og på golfbanen.

6 Hvad er After Golf? After Golf er et sted, en stemning en tilstand hvor vi hygger os, har det sjovt, slapper af, mens vi lader underbevidstheden suge dagens indtryk og læring til sig. Til After Golf er Akademiet altid Din vært. I Akademiet er der gode bøger om golf, golfere og golfens historie. Der er stor-skærm med golfkanaler. Vi har altid den lokale vin på lager og isterninger klar til din G&T. Specielt har haven fået mange rosende ord med på vejen. Designet lidt i Zen stil, med mange rolige og fredsfyldte pladser, altid med noget der fanger øjnene og får dem til at hvile. Der er internet og et kontor, som du kan benytte, hvis der skulle komme noget uopsætteligt. Og husk; til After Golf er du vor gæst. Her skrives intet på værelset Udsigten til Pyrenæerne er formidabel. Vi trænere og The Mental Scorecard Academy ønsker dig velkommen, Christian Nielsen Gyldensteen Golf Claus Valter Stensballegaard Golf Peter Arnt Krøyer Lyngbygaard Golf Morten Christensen Århus Golf Club Finn Havaleschka The Mental Scorecard Academy

7 Rent praktisk Pris: 6 dages med intensiv teknisk og mental træning. 2 instruktører (en PGApro og en mental coach). 7 nætters ophold på hotel i dobbeltværelse med halvpension. Rejse, transport, green fee, 6 runder golf: kr per person. Tillæg for ophold i enkeltværelse. Maksimum antal deltagere: 8. Rejse: Vi flyver med Ryan Air til Girona fra Billund. Sted: TorreMirona Golf & Spa Resort, Navata, Girona. Se: Workshop Ud fra: Hjem fra: PGA-Pro nr. 1 Billund kl Mandag d. 5. oktober Girona Mandag d. 12. oktober Christian Nielsen, Gyldensteen Golf 2 Billund kl Tirsdag d. 3. november Tirsdag d.10. november Christian Nielsen Gyldensteen Golf 3 Billund kl Tirsdag d. 24. november Tirsdag d. 1. december Claus Valter Stensballegaard Golf 4 Billund kl Tirsdag d. 8. december Tirsdag d. 15. december Morten Christensen Århus Golf Club 5 Billund kl Tirsdag d. 19. januar Tirsdag d. 26. januar Morten Christensen Århus Golf Club 6 Billund kl Tirsdag d. 2. februar Tirsdag d. 9. februar Peter Krøyer Lyngbygaard Golf 7 Billund kl Tirsdag d. 16. februar Tirsdag d. 23. februar Claus Valter Stensballegaard Golf 8 Billund kl ? Tirsdag d. 2. marts Tirsdag d. 9. marts 9 Billund kl Tirsdag d. 16. marts Tirsdag d. 23. marts Peter Krøyer Lyngbygaard Golf 10 Billund kl.? Tirsdag d. 13. april Girona kl.? Tirsdag d. 20. april? Ret til ændringer i hvilken pro der varetager den tekniske træning forbeholdes. Nyd din golf, nyd naturen, væn dig til at blive forkælet. Få det optimale ud af dit talent og din tid med golfen. Giv dig selv en kæmpe oplevelse. Tilmeld dig nu hos din træner eller via på

8 Stensballegaard Golf Bygaden 70, 8700 Horsens Tlf.: Claus Valter Gyldensteen Golf Kristianslundsvej Bogense Tlf.: Christian Nielsen Aarhus Golf Club Ny Moesgaardvej Højbjerg Mobil: Morten E. Christensen Lyngbygaard Golf Club Lyngbygaardvej Brabrand Mobil: Peter Krøyer Lad os hjælpe dig til at få det optimale ud af dit potentiale og give dig en værktøjskasse fuld af muligheder for at realisere dine mål. Information og Bookning. Mail: Hos en af ovennævnte PGA-trænere eller direkte hos Akademiets leder: Finn Havaleschka Kontor: Mobil:

Kære Golfer, Jeg ønsker dig fremgang og fornøjelse med din golf. Finn Havaleschka

Kære Golfer, Jeg ønsker dig fremgang og fornøjelse med din golf. Finn Havaleschka En Introduktion Kære Golfer, Vi ved alle, at det ikke kun er din fysik og dit tekniske niveau, der bestemmer hvor langt du kan nå med din golf. Det handler i lige så høj grad om din evne til at spille

Læs mere

Introduktion til det Mentale Scorekort

Introduktion til det Mentale Scorekort Introduktion til det Mentale Scorekort Finn Havaleschka Garuda Research Institute & The Mental Scorecard Academy Indhold Inden du går i gang - Udsagn og råd om mental træning Hvordan laver du pre-shot

Læs mere

BLIV BEDRE TIL GOLF PROJEKT

BLIV BEDRE TIL GOLF PROJEKT PROJEKT BLIV BEDRE TIL GOLF FORMÅL Projektet Bliv bedre til golf er et helhedsorienteret intuitivt udviklingsprogram for golfspillere i aldersgruppen 7-15 år. Vi tilbyder et effektivt program, der er målrettet

Læs mere

Introduktion til ledelse

Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Bliv parat til at tage lederrollen Nye ledere kan med fordel starte her Med de basale personlige og faglige ledelseskompetencer kommer du godt fra start

Læs mere

Garuda har netop lanceret et nyt koncept,

Garuda har netop lanceret et nyt koncept, Årgang 4, Nummer 3 Oktober 2000 TEMA: Personprofiler via Internettet Garuda har netop lanceret et nyt koncept, Garuda Applicant System (GAS), der gør det muligt at udfylde Garudas PersonProfiler via Internettet.

Læs mere

Score-coach.dk Forbered dig på en fantastisk rejse! - Et kursus for dig, der tager din person udvikling seriøs og forventer suveræn kvalitet.

Score-coach.dk Forbered dig på en fantastisk rejse! - Et kursus for dig, der tager din person udvikling seriøs og forventer suveræn kvalitet. Score-coach.dk Forbered dig på en fantastisk rejse! - Et kursus for dig, der tager din person udvikling seriøs og forventer suveræn kvalitet. Komplet kursusforløb - En positiv investering i dig selv! Fordele

Læs mere

Pjece til forældre. Lyst til at lære. - Sådan lærer dit barn

Pjece til forældre. Lyst til at lære. - Sådan lærer dit barn Pjece til forældre Lyst til at lære - Sådan lærer dit barn Kære forælder Udgivet af: Aarhus Kommune Børn og Unge Pædagogisk Afdeling Udgivet: Første udgave, januar 2011 Copyright: Aarhus Kommune Børn og

Læs mere

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED Læs her i folderen om de muligheder du har som bruger med ledsageordningen hos Bruger - Hjælper Formidlingen DET ER DINE ØNSKER, DER TÆLLER Er du mellem 12

Læs mere

15. 1. 2011 2011 2 6 8 11 VIKING

15. 1. 2011 2011 2 6 8 11 VIKING Årgang 15. Nr. 1. September 2011 GarudaNyt Danmark mangler iværksættere! Prototypen på den gode forretningschef KompetenceProfil til kvindelige forskere Garudas kurser i efteråret 2011 Læs mere side 2

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

MANNAZ UPDATE. Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da

MANNAZ UPDATE. Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da MANNAZ UPDATE Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da Motivation og produktivitet. Kender du rækkefølgen? Vidensmedarbejderen anno 2014 sætter sine

Læs mere

INNOVATIVE AKTIVITETER. For produktivitet i møder og undervisningssituationer. Af PS4 A/S

INNOVATIVE AKTIVITETER. For produktivitet i møder og undervisningssituationer. Af PS4 A/S INNOVATIVE AKTIVITETER For produktivitet i møder og undervisningssituationer Af PS4 A/S Indhold Indhold... 1 Forord... 2 1. Introduktion... 3 2. 2 sande og 1 falsk... 5 3. Accept og respekt... 6 4. Aktiv

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

NYHEDSBREV. Team Consult Development. Team Consult Development og The Leadership Company har indgået et associeret partnerskab

NYHEDSBREV. Team Consult Development. Team Consult Development og The Leadership Company har indgået et associeret partnerskab og The Leadership Company har indgået et associeret partnerskab The Leadership Company er ét af de førende konsulentfirmaer inden for forretningsudvikling og ledelses coaching. TLC har stor succes nationalt

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Mindjuice s Coachuddannelse

Mindjuice s Coachuddannelse Mindjuice s Coachuddannelse Mindjuice s Coachuddannelse er opstået ud af mange års erfaring med coaching kombineret med et voksende commitment om at skabe ekstraordinære coaches. Med ekstraordinær mener

Læs mere

Power of Mindfulness Toscana. 14-21 april 2015.

Power of Mindfulness Toscana. 14-21 april 2015. Power of Mindfulness Toscana. 14-21 april 2015. Efter en uge i Toscana, hvor du har trænet Mindfulness hver dag og nydt naturen, stedet, maden og livet, vil du komme hjem med fornyet ro, energi og overskud.

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Club 222 Udviklingsplan 2012

Club 222 Udviklingsplan 2012 Club 222 Udviklingsplan 2012 Indholdsfortegnelse Kolofon 2 Institutionsprofil 2 Forord.. 3 Baggrund for planen... 3 Evaluering af 2011 fokus.5 Afsnit 1 Plan for udviklingen af det børnepædagogiske arbejde...

Læs mere

NYHEDSBREV. Team Consult Development

NYHEDSBREV. Team Consult Development NYHEDSBREV 14. JUNI 2010 Du må selv være den forandring, du ønsker at opleve i verden! Citat: M. Gandhi Nogle gange har vi brug for et lille eller et stort skub andre gange klarer vi det selv på arbejdspladsen

Læs mere

God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk.

God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk. God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk. Retorisk Akademi Du kan sikkert jeres strategier - men kan du kommunikere dem? Retorisk

Læs mere

Mental Træning og om at Score

Mental Træning og om at Score Mental Træning og om at Score Af Finn Havaleschka Mental Træning og om at Score. Finn Havaleschka, Garuda Research Institute. Dit Mentale Scorekort Det mentale scorekort handler ikke om at score det andet

Læs mere

værdier - kompetencer - potentialer - kommunikation præsentation - troværdighed - integritet - personlighed kurser 2013 / 2014

værdier - kompetencer - potentialer - kommunikation præsentation - troværdighed - integritet - personlighed kurser 2013 / 2014 ValueLab værdier kompetencer potentialer kommunikation præsentation troværdighed integritet personlighed troværdig kommunikation kurser 2013 / 2014 ValueLab Hareskovvej 19 DK 4400 Kalundborg T: 23 10 44

Læs mere

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk!

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset formandsuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt.

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. Bestyrelsens årsberetning for året 2011. Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet

Læs mere

MANNAZ UPDATE. Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com

MANNAZ UPDATE. Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com MANNAZ UPDATE Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com Lederudvikling hos Mannaz Vejen til succes går gennem ny viden og nye kompetencer. Hos Mannaz udbyder vi lederforløb,

Læs mere

Gode kollegiale samtaler

Gode kollegiale samtaler TEMA Stress Værktøj 4 Der støtter og udvikler 1 Indhold Introduktion Formålene med dette værktøj Før I går i gang Hvordan kommer I i gang Processen trin for trin Redskab 1: Tre typer af samtaler Tre typer

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Årgang 2010 Nummer 1 Februar Frederikssund Golfklub Klubbladet Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Nummer 1 Årgang 2010 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side... 3 Info

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Juni Tema: Regionen hvad er nu det for en størrelse I dette nummer: Formandens ord Invitation afdelingsaften Referat: hvad vil det sige at være effektiv? Tema: Regionen hvad er nu det

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere