Eksklusivt tilbud fra din Pro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eksklusivt tilbud fra din Pro"

Transkript

1 Eksklusivt tilbud fra din Pro I samarbejde med The Mental Scorecard Academy, er vi 4 PGA-proer der tilbyder dig 6 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du kommer til at arbejde med en kombination af den mentale og den tekniske side af din golf. Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang. Det handler om at have det sjovt, finde ind til din egen natur og dermed det spil og den mentale tilgang til spillet, som gør at du udnytter dit potentiale fuldt ud. Mens du glæder dig over udviklingen i din mentale og tekniske tilgang til spillet, kan du se frem til at spille om: 3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf.

2 Kære golfer, Hvad med 6 dage, hvor du kan arbejde intensivt med at forbedre og nyde dit golfspil? Ingen er i tvivl om, at det mentale betyder utroligt meget, ikke alene for din score, men også for din glæde ved spillet; så hvorfor acceptere højere scores og mindre glæde end der er potentiale til i din teknik og din personlighed. Du kender den tilstand hvor det bare kører, hvor det mentale og det fysiske går op i en højere enhed, hvor du er fuldstændig nærværende og gode slag resulterer i endnu flere gode slag. Det er oplevelsen af denne tilstand, der gør at du elsker golf. I dette program giver jeg dig en teknisk og coachen dig en mental værktøjskasse, fyldt med redskaber, som kan hjælpe dig til ind i Zonen, der hvor de gode slag, den intense oplevelse og store glæde ligger. Glæd dig til 6 dage, hvor du og dit golfspil er i centrum. Vi starter med at fokusere på dig og dine muligheder inden du ankommer. Proen tager billeder af dit sving og din coach har resultaterne af dine test, som viser din mentale approach til spillet. Vi har forberedt os grundigt og er klar til at give dig en stor golfoplevelse. Alle forsøg viser at man, med det mentale scorekort, opnår et lavere handicap og en større glæde ved sin golf. Vi slutter de spændende og lærerige dage af med at spille om 3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf. Præmien går til den deltager der opnår de største mentale og tekniske fremskridt i sin tilgang til spillet.

3 Hvordan Før programmet sættes i gang: Skal du udfylde to forskellige test. En hvor vi profilerer din mentale tilgang til spillet og en hvor vi fokuserer på din personlighed, specielt med henblik på din præstationsorienterede tilgang til spillet. Det sker over internettet en uges tid før programmet starter. Den første dag på Akademiet vil du få en grundig feedback på disse profiler under hensyntagen til dine ambitioner, styrker og svagheder. Konklusionerne danner basis for den mentale træning du skal gennemføre ude på golfbanen. Før programmet sættes i gang skal du også møde din Pro, som vil checke dit sving og forberede de tekniske øvelser, som du skal arbejde med i løbet af de 5 dage. I løbet af programmet: Vil du udvikle din egen mentale og tekniske værktøjskasse, med metoder der kan hjælpe dig til at finde dit mentale sweet spot. Den mentale tilstand hvor du udvikler din teknik og udnytter dine ressourcer og dit potentiale fuldt ud. Dit udbytte: For den konkurrence-orienterede amatør, er det programmet som føre til et lavere handicap og en større glæde ved spillet. For den mere sociale og udviklingsorienterede golfer, er det programmet der giver en ny, spændende og overraskende indfaldsvinkel til din personlige udvikling on and of the course. o Samt uanset om du nu synes det er vigtigt eller ej et lavere handicap og en større glæde ved spillet.

4 Forløbet Første dag: Inden den første dag, får du 2 password som du skal bruge for at udfylde de 2 nævnte test. Vi starter om eftermiddagen med en overordnet introduktion til konceptet bag det mentale scorekort og aktiviteterne de næste 6 dage. Herefter kommer de individuelle samtaler omkring testresultaterne og udarbejdelsen af de mentale øvelser, som du skal bruge på golfbanen. Anden dag: Starter med teknisk træning om formiddagen. Her vil din pro, identificere det element i dit sving, som er det vigtigste for dig at arbejde med, for at forbedre din score. På den mentale side vil du få støtte til den denne træning af nogle mentale tanke- og visualiseringsværktøjer, som kan gøre indlæringen mere effektiv. Derefter spiller du 18-huller, hvor du arbejder med de givne øvelser. Efter runden følger vi op på dagens læring og udvikling, og afslutter med samvær og After Golf aktiviteter. Tredje dag: Teknisk træning om formiddagen, samt opfølgning og tilpasning af den tekniske og mentale træning, så øvelserne passer 100% til din type, dit temperament og dit spil. Herefter spiller du igen 18 huller. Sidst på dagen følger vi op på de 2 runders læring og udvikling og afslutter igen med samvær og After Golf aktiviteter. Fjerde dag: Som dag 3. Femte dag: Dette er dagen hvor du på egen hånd har mulighed for at afprøve alt hvad du har lært. Nu skal der spilles konkurrencegolf, hvor der virkelig sættes noget på højkant, så du kan få afprøvet dine nye færdigheder under pres. Vinderen får 3-dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer inklusive fri golf. Sjette dag: Denne dag er åben. Hvad vi bruger den til afhænger af hvordan de forudgående dage forløb. Hvem er vi? Se hvem vi proer er på sidste side. Kan du ikke deltage på et af de hold din foretrukne pro er med på, kan du roligt melde dig alligevel, vi arbejder sammen, udveksler video og anden information, så en for dig ukendt træner ikke starter fra bar bund. Men hvem den mentale coach Finn Havaleschka og hvad er The Mental Scorecard Academy?

5 The Mental Scorecard Academy Det Mentale Scorekort Akademi, er dedikeret til at hjælpe golfere og atleter, på alle niveauer, til at finde deres Mentale Sweet Spot. Den mentale tilstand hvor de performer bedst. Finn Havaleschka har mere end 25 års erfaring i lederudvikling og mental træning. Han taler ikke psykologisk mumble bumble eller dybdepsykologi, men giver dig en praktisk indsigt i den mentale del af spillet og nogle praktiske mentale værktøjer, som hjælper dig til et bedre spil, lavere scores og en større glæde ved spillet. Værktøjerne og metoderne anvendes bl.a. i samarbejde med Ulrik Wilbæk og de danske landsholdsspillere og tilskrives en del af årsagen til landsholdets succes. F.eks. EM-guldet i Se for en dybere orientering om Akademiet og dets aktiviteter, samt Golfavisens vurdering af værdien af den mentale træning 4 af dens medarbejdere oplevede på Akademiet i begyndelsen af juli. Fysisk består akademiet af en villa der er indrettet med henblik på undervisning, feedback samtaler, diskussioner og After Golf. Du bor på resortet s hotel, som ligger 500m fra Akademiet, mens alle aktiviteter foregår på akademiet og på golfbanen.

6 Hvad er After Golf? After Golf er et sted, en stemning en tilstand hvor vi hygger os, har det sjovt, slapper af, mens vi lader underbevidstheden suge dagens indtryk og læring til sig. Til After Golf er Akademiet altid Din vært. I Akademiet er der gode bøger om golf, golfere og golfens historie. Der er stor-skærm med golfkanaler. Vi har altid den lokale vin på lager og isterninger klar til din G&T. Specielt har haven fået mange rosende ord med på vejen. Designet lidt i Zen stil, med mange rolige og fredsfyldte pladser, altid med noget der fanger øjnene og får dem til at hvile. Der er internet og et kontor, som du kan benytte, hvis der skulle komme noget uopsætteligt. Og husk; til After Golf er du vor gæst. Her skrives intet på værelset Udsigten til Pyrenæerne er formidabel. Vi trænere og The Mental Scorecard Academy ønsker dig velkommen, Christian Nielsen Gyldensteen Golf Claus Valter Stensballegaard Golf Peter Arnt Krøyer Lyngbygaard Golf Morten Christensen Århus Golf Club Finn Havaleschka The Mental Scorecard Academy

7 Rent praktisk Pris: 6 dages med intensiv teknisk og mental træning. 2 instruktører (en PGApro og en mental coach). 7 nætters ophold på hotel i dobbeltværelse med halvpension. Rejse, transport, green fee, 6 runder golf: kr per person. Tillæg for ophold i enkeltværelse. Maksimum antal deltagere: 8. Rejse: Vi flyver med Ryan Air til Girona fra Billund. Sted: TorreMirona Golf & Spa Resort, Navata, Girona. Se: Workshop Ud fra: Hjem fra: PGA-Pro nr. 1 Billund kl Mandag d. 5. oktober Girona Mandag d. 12. oktober Christian Nielsen, Gyldensteen Golf 2 Billund kl Tirsdag d. 3. november Tirsdag d.10. november Christian Nielsen Gyldensteen Golf 3 Billund kl Tirsdag d. 24. november Tirsdag d. 1. december Claus Valter Stensballegaard Golf 4 Billund kl Tirsdag d. 8. december Tirsdag d. 15. december Morten Christensen Århus Golf Club 5 Billund kl Tirsdag d. 19. januar Tirsdag d. 26. januar Morten Christensen Århus Golf Club 6 Billund kl Tirsdag d. 2. februar Tirsdag d. 9. februar Peter Krøyer Lyngbygaard Golf 7 Billund kl Tirsdag d. 16. februar Tirsdag d. 23. februar Claus Valter Stensballegaard Golf 8 Billund kl ? Tirsdag d. 2. marts Tirsdag d. 9. marts 9 Billund kl Tirsdag d. 16. marts Tirsdag d. 23. marts Peter Krøyer Lyngbygaard Golf 10 Billund kl.? Tirsdag d. 13. april Girona kl.? Tirsdag d. 20. april? Ret til ændringer i hvilken pro der varetager den tekniske træning forbeholdes. Nyd din golf, nyd naturen, væn dig til at blive forkælet. Få det optimale ud af dit talent og din tid med golfen. Giv dig selv en kæmpe oplevelse. Tilmeld dig nu hos din træner eller via på garuda@torremirona.net.

8 Stensballegaard Golf Bygaden 70, 8700 Horsens Tlf.: Claus Valter Gyldensteen Golf Kristianslundsvej Bogense Tlf.: Christian Nielsen Aarhus Golf Club Ny Moesgaardvej Højbjerg Mobil: Morten E. Christensen Lyngbygaard Golf Club Lyngbygaardvej Brabrand Mobil: Peter Krøyer Lad os hjælpe dig til at få det optimale ud af dit potentiale og give dig en værktøjskasse fuld af muligheder for at realisere dine mål. Information og Bookning. Mail: Hos en af ovennævnte PGA-trænere eller direkte hos Akademiets leder: Finn Havaleschka Kontor: Mobil:

3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf.

3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf. The Mental Scorecard Academy, tilbyder dig 5 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du kommer til at arbejde med den mentale side af din golf. Det er ferie, udvikling og seriøs

Læs mere

Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang.

Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang. The Mental Scorecard Academy, tilbyder dig 5 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du primært kommer til at arbejde med den mentale del af din golf. Det er ferie, udvikling og

Læs mere

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Blot 2½ time i luften og du er sikker på godt golfvejr og en udviklende golfoplevelse. Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Vore workshops har kun et formål: at give dig

Læs mere

Golf og Lederudvikling! Programmer

Golf og Lederudvikling! Programmer Golf og Lederudvikling! Programmer Indhold Mental Træning for Golfere 3 Lederudvikling på Golfbanen 4 Sælgerudvikling på golfbanen 5 Forretningsudvikling og teambuilding 6 Kundepleje - klientdag 7 2 Mental

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Golf og Lederudvikling!

Golf og Lederudvikling! Golf og Lederudvikling! Golf og Lederudvikling! Kan man lære om ledelse på en golfbane eller er det blot en undskyldning for en god dag væk fra kontoret? Ja, ja, ja meget endda! En forudsætning for at

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB PROGRAM TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB 25.000 I PRÆMIESUM! - PRO ERNE DYSTER OM PENGE- PRÆMIER KELLERS PARK GOLF CLUB & COMWELL KELLERS PARK En eksklusiv Pro/Am golfrunde med pro er /

Læs mere

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN Opstillingsmetoden er et unikt redskab, der er blevet integreret i Nordahl Coaching ApS til mønsterbrud for unge og voksne dels ved individuelle

Læs mere

REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING

REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING MODUL 6: BRAND YOU! 4 5 OKTOBER 2011 PROGRAM 1 BRAND YOU!: REG X træning, 4. 5. oktober 2011, Marselis Hotel, Aarhus Baggrund: På Brand YOU! modulet fokuserer vi på DIN

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Mental Udviklingstrappe Modul 2

Mental Udviklingstrappe Modul 2 Mental Udviklingstrappe Modul 2 Dansk Atletik Forbund Aarhus 30.01.13 Mental udviklingstrappe Den generelle basis Modul 1. - Mental træning i atletik ca. 2½-3 timer. Introduktion til begrebet mental styrke,

Læs mere

Sælgerudvikling på Golfbanen!

Sælgerudvikling på Golfbanen! Sælgerudvikling på Golfbanen! Sælgerudvikling på Golfbanen Kan man blive en bedre sælger ved at gå rundt og slå til en bold på en golfbane? Ja, selvfølgelig kan man det endda meget bedre! Udgangspunktet

Læs mere

Personprofiler - et værktøj til personlig udvikling. Personlig udvikling Team udvikling Leder udviklng

Personprofiler - et værktøj til personlig udvikling. Personlig udvikling Team udvikling Leder udviklng Personprofiler - et værktøj til personlig udvikling Personlig udvikling Team udvikling Leder udviklng Kursuscentret Fakta om GARUDA: GARUDA er Skandinaviens største udbyder af egne samtaleværktøjer. Vi

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Mental Træning og om at Score

Mental Træning og om at Score Mental Træning og om at Score Af Finn Havaleschka Mental Træning og om at Score. Finn Havaleschka, Garuda Research Institute. Dit Mentale Scorekort Det mentale scorekort handler ikke om at score det andet

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Kære Golfer, Jeg ønsker dig fremgang og fornøjelse med din golf. Finn Havaleschka

Kære Golfer, Jeg ønsker dig fremgang og fornøjelse med din golf. Finn Havaleschka En Introduktion Kære Golfer, Vi ved alle, at det ikke kun er din fysik og dit tekniske niveau, der bestemmer hvor langt du kan nå med din golf. Det handler i lige så høj grad om din evne til at spille

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

Introduktion til det Mentale Scorekort

Introduktion til det Mentale Scorekort Introduktion til det Mentale Scorekort Finn Havaleschka Garuda Research Institute & The Mental Scorecard Academy Indhold Inden du går i gang - Udsagn og råd om mental træning Hvordan laver du pre-shot

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 26.+27.+28. april 2016 Intensivt certificering-kursus Max. 10 deltagere Motivation Factor Job & Education er for dig, der Målgruppe Arbejder med ledige,

Læs mere

Introduktion til ledelse

Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Bliv parat til at tage lederrollen Nye ledere kan med fordel starte her Med de basale personlige og faglige ledelseskompetencer kommer du godt fra start

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kurser for efteråret 2013 Kære frivillige Velkommen til PTU s kursuskatalog for efteråret 2013. Vi tilbyder igen en række spændende kurser for alle vores dygtige

Læs mere

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre.

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre. KURSUS Igennem mange år har Bob Moores energiøvelser og meditationer været til stor glæde for mennesker i deres psykologiske og spirituelle udvikling. Det energiarbejde, som han udfoldede og videregav

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Bliv uddannet i Motivation Factor Job & Education og få viden og metoder, der hjælper mennesker til at komme i mål med et job eller en uddannelse

Læs mere

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Race og træningscamp på Mallorca Vi har været så heldige at få 50 startpladser på Ironman 70.3 på Mallorca. Det er præmiereåret, og der er lagt op til et af de bedste

Læs mere

Klik på linket for at se videoen med Rory McIlroy: www.youtube.com/watch?v=rqmdisgjry8

Klik på linket for at se videoen med Rory McIlroy: www.youtube.com/watch?v=rqmdisgjry8 Jesper O. Sørensen Cheftræner Helsingør Golf Club www.josgolf.dk info@josgolf.dk Tlf. 40 20 59 59 Side 1 af 5 Den Komplette Golfer Hvis Du vil være god til golf, skal du tænke sporten som en helårssport.

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

PRÆSENTATIONSTEKNIK ET KURSUS I SAMARBEJDE MED. Dit budskab skal gøre en forskel

PRÆSENTATIONSTEKNIK ET KURSUS I SAMARBEJDE MED. Dit budskab skal gøre en forskel PRÆSENTATIONSTEKNIK ET KURSUS I SAMARBEJDE MED Dit budskab skal gøre en forskel PRÆSENTATIONSTEKNIK På kurset Dit budskab skal gøre en forskel lærer du at forberede, strukturere og præsentere et emne med

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

SPANIENSTUR Så kom Spaniensturen på plads og vi kan love alle en fantastisk oplevelse.

SPANIENSTUR Så kom Spaniensturen på plads og vi kan love alle en fantastisk oplevelse. SPANIENSTUR 2012 Så kom Spaniensturen på plads og vi kan love alle en fantastisk oplevelse. Turen foregår fra søndag den. 30. Sep. til torsdag den. 4. Okt. Hotellet er det samme som sidste år. ( www.aiguablava.com)

Læs mere

DEN STORE GOLFREJSE - SKG

DEN STORE GOLFREJSE - SKG Schloss Lüdersburg 2.-5. august 2018 Så er chancen her for at komme på årets bustur Det bliver en tur, hvor det sociale er klart det vigtigste. Dertil kommer så de lækre omgivelser, suveræne golfbaner

Læs mere

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

BLIV BEDRE TIL GOLF PROJEKT

BLIV BEDRE TIL GOLF PROJEKT PROJEKT BLIV BEDRE TIL GOLF FORMÅL Projektet Bliv bedre til golf er et helhedsorienteret intuitivt udviklingsprogram for golfspillere i aldersgruppen 7-15 år. Vi tilbyder et effektivt program, der er målrettet

Læs mere

Nyd faciliteterne & den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg & gå hele runden på Benniksgaard Golf Course, Alssund Golfklub & Nordborg

Nyd faciliteterne & den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg & gå hele runden på Benniksgaard Golf Course, Alssund Golfklub & Nordborg g o l f o g h øj s k o l e t i d t i l g o l f u g e k u r s e r 2013 Nyd faciliteterne & den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg & gå hele runden på Benniksgaard Golf Course, Alssund Golfklub

Læs mere

Fredag den 19. juni 2009 ****

Fredag den 19. juni 2009 **** Marienlyst Cup Pro/Am 2009 Fredag den 19. juni 2009 **** Hotel & Casino Marienlyst A/S Ndr. Strandvej 2 DK 3000 Helsingør Tel.: +45 4921 4000 Fax: +45 4921 4900 E-mail: hotel@marienlyst.dk www.marienlyst.dk

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

STYRKEBASEREDE UDVIKLINGSSAMTALER

STYRKEBASEREDE UDVIKLINGSSAMTALER STYRKEBASEREDE UDVIKLINGSSAMTALER Vejledning til lederen INDHOLDS- FORTEGNELSE Strukturen for samtalen: Samtalehjulet 7 Sådan får du succes med samtalen 8 Før samtalen 8 Under samtalen 9 Efter samtalen

Læs mere

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Teknologisk Institut Taastrup 20. april 2009 Teknologisk Institut

Læs mere

Mindfulness skab resultater i balance

Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Bring din organisation til balance og bedre bundlinje gennem en fokuseret indsats på dig selv og din lederrolle. Balance, trivsel

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige forår 2013

Kursuskatalog for frivillige forår 2013 Kursuskatalog for frivillige forår 2013 Velkommen til kursusåret 2013! Kære frivillige Som noget nyt er vi i PTU begyndt at udbyde kurser til alle vores frivillige. Det er derfor Husk at os oplyse en glæde

Læs mere

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere

Læs mere

STYRKEBASEREDE UDVIKLINGSSAMTALER

STYRKEBASEREDE UDVIKLINGSSAMTALER STYRKEBASEREDE UDVIKLINGSSAMTALER Vejledning til lederen INDHOLDS- FORTEGNELSE Strukturen for samtalen: Samtalehjulet 7 Sådan får du succes med samtalen 8 Før samtalen 8 Under samtalen 9 Efter samtalen

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner!

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! 16.11 23.11.2018 Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! Tag med Golfbreaks på en fantastisk lækker forkælelsesgolfrejse hvor der bliver mulighed for at se masser af golf og kvinderne

Læs mere

WEBINAR 5 TRIN I PILATES, der styrker dit helbred

WEBINAR 5 TRIN I PILATES, der styrker dit helbred WEBINAR 5 TRIN I PILATES, der styrker dit helbred ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG Side 1 Mange accepterer at have ondt i ryggen, som om det er en naturlig ting at have. Det BØR det ikke være. Vores krop er

Læs mere

Det stabile grundsving

Det stabile grundsving Det stabile grundsving Tag dit grundsving til nye niveauer 01. Indhold Dette er et intensivt kursus forløb med fokus på grundsvinget til jern og kølleslag. Afhængigt af hvordan du sammensætter forløbet

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

AKTIV KULINARISK FERIE i en autentisk spansk finca i bjergene

AKTIV KULINARISK FERIE i en autentisk spansk finca i bjergene AKTIV KULINARISK FERIE i en autentisk spansk finca i bjergene Afslapning Ro & tæt på naturen Yoga massage løb bjergvandring kokkeskole spansk kultur gourmet mad personlig træner personlig kok OVERSIGT

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2018 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2017 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2011 26. juni 2. juli Kære kunstinteresserede - kære venner Så er det nu du skal tage en hurtig beslutning, hvis du vil med til Færøerne. Vi gentager nemlig sidste års succes og arrangerer

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

2 Sørg for en vis højde og drøjde for mange er det nok nemmere med drøjden end højden

2 Sørg for en vis højde og drøjde for mange er det nok nemmere med drøjden end højden TANKER OM TRÆNINGS-KULTUR OG GOLFSKOLEN Hvordan bliver man en god spiller: 1 Begynd før du er fyldt 12. 2 Sørg for en vis højde og drøjde for mange er det nok nemmere med drøjden end højden 3 Få styr på

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

Endnu et spændende og jomfruligt år ligger foran os

Endnu et spændende og jomfruligt år ligger foran os Endnu et spændende og jomfruligt år ligger foran os Benyt det til at udvikle dine relationer, skabe grobund for øget vækst og få samtidig en masse nye oplevelser JANUAR 2016 Et aktivt år starter med nye

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

Nyd faciliteterne og den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg og gå hele runden på Benniksgaard Golfcenter.

Nyd faciliteterne og den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg og gå hele runden på Benniksgaard Golfcenter. g o l f o g h øj s k o l e t i d t i l g o l f u g e k u r s e r 2011 Nyd faciliteterne og den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg og gå hele runden på Golfcenter. Idrætshøjskolen i Sønderborg

Læs mere

Efterår 2011 For studerende

Efterår 2011 For studerende Efterår 2011 Studentervæksthus arhus ktivitetskatalog efterår 2011 For studerende U RHUS UNIVERSITET >S Kære studerende Dette aktivitetskatalog er meget mere end 6 sider med information om tider og steder.

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Kom og mød resten af Verden I Hjørring, Danmark * Enestående international atmosfære. * Sportslig udfordring. * Sociale oplevelser og erfaringer. * Kulturel

Læs mere

DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018

DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018 TRÆNERKURSUS DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018 Instruktører: Simon Sørensen, Niels Christian Pedersen, Bjørn Sommer og Jesper

Læs mere

Kære læser Konceptet potentiale" distractions performance Potential Distractions Performance

Kære læser Konceptet potentiale distractions performance Potential Distractions Performance Kære læser I dette skriv, vil vi forklare vores tanker bag, og opsætningen for vores juniorprogram. Vi vil forklarer, hvorfor vi sætter træningen sammen som vi gør, og hvilke ting der er afgørende for

Læs mere

WORKSHOP. SKAB BALANCE i dit liv MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG. Side 1

WORKSHOP. SKAB BALANCE i dit liv MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG. Side 1 WORKSHOP SKAB BALANCE i dit liv MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG Side 1 Skab balance i dit liv med pilates Jeg ser rigtig mange mennesker, som lever med evig stress. De har vænnet sig til det. De

Læs mere

Indledning Denne vejledning er skrevet til dig, der er forælder til en talentfuld golfspiller. Som forælder spiller du en vigtig rolle for dit barns

Indledning Denne vejledning er skrevet til dig, der er forælder til en talentfuld golfspiller. Som forælder spiller du en vigtig rolle for dit barns Forældrevejledning Dansk Golf Union 02/2014 Indledning Denne vejledning er skrevet til dig, der er forælder til en talentfuld golfspiller. Som forælder spiller du en vigtig rolle for dit barns trivsel,

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Program for FamilieCamp den 5. - 7. december 2014 Sandvejen 40, Ulvshale, Stege

Program for FamilieCamp den 5. - 7. december 2014 Sandvejen 40, Ulvshale, Stege Program for FamilieCamp den 5. - 7. december 2014 Sandvejen 40, Ulvshale, Stege Fredag d. 5. december Kl. 14,00 15.00: I ankommer og bliver budt hjertelig velkommen af hele Team Kidz Academy. I får udleveret

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker du bedre resultater

Læs mere

VELKOMMEN TIL HIMMERLAND

VELKOMMEN TIL HIMMERLAND BUSINESS CLUB VELKOMMEN TIL HIMMERLAND Mark Bering En kombination af professionelle indlæg og fantastiske events i selskab med over 100 virksomhedsejere er et godt udgangspunkt for netværk på tværs af

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre

DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre PGA of Denmark Foreningen PGA, Professionel Golfers Association, blev stiftet i England i 1901. I 1971 kom PGA til Danmark i kraft

Læs mere

DRIVE business- & eventprogram 2015

DRIVE business- & eventprogram 2015 DRIVE business- & eventprogram 2015 DRIVE business byder i 2015 bl.a. på: DRIVE business Et eksklusivt netværk af 40-50 positive og engagerede ledere i spændende virksomheder i Danmark Et professionelt

Læs mere

Han kan lære dig at blive en bedre golfspiller

Han kan lære dig at blive en bedre golfspiller 4 Mental træning Han kan lære dig at blive en bedre golfspiller GOLFavisen sætter fokus på den mentale side af golfen: Du skal have en ekstra kølle, den mentale, med i baggen. Den er ligeså vigtig som

Læs mere

NATIONALE TEST ELEVPLANER EVALUERINGSKULTUR TEAMSAMARBEJDE

NATIONALE TEST ELEVPLANER EVALUERINGSKULTUR TEAMSAMARBEJDE Sæt evaluering på dagsordenen Invitation til inspirationsseminar april 2010 NATIONALE TEST ELEVPLANER EVALUERINGSKULTUR TEAMSAMARBEJDE Få ideer til arbejdet med evaluering i praksis Savner du inspiration

Læs mere

Om forfatteren og bogen

Om forfatteren og bogen Om forfatteren og bogen Jeg er født i 1973 og er uddannet cand.merc. Jeg har siden 1995 arbejdet med blandt andet revision, regnskab og økonomistyring. Jeg er pt. ansat som Business Controller i en mellemstor

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere