AKTIVITETSPLAN 2018 for Dansk Rakkerpak og Faster Cool

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AKTIVITETSPLAN 2018 for Dansk Rakkerpak og Faster Cool"

Transkript

1 1 AKTIVITETSPLAN 2018 for Dansk Rakkerpak og Faster Cool Schwansen Sänger Knaben i teatersalen. Foto: Niels Grønne KULTURSUPPE 21. oktober, Nyproduktioner: Life is good en tragikomisk gadeteaterforestilling for voksne og børn fra 6 år. Premiere primo maj. Af og med: Peter Kløft og Claudio Levati. Instruktør. Niels Grønne. Scenograf. Christian Q. Clausen. Forestillingen skal spille i Næstved og forhåbentligt også i en håndfuld andre byer i kommunen, samt turnere i det ganske land og spille på bl.a. Bornholms Internationale Gadeteaterfestival og PASSAGE i Helsingør/Helsingborg samt i udlandet på FETA Festival i Gdansk, Polen. Den skal formentlig også til Spanien og er selvfølgeligt også i programmet til STREET CUT Næstveds internationale gadeteaterfestival. Mirakulinas fantastiske fodbad - indendørs forestilling for de 1 ½ - 6 årige og deres voksne. Premiere medio september. Medvirkende: Camille í Dali plus en dukkefører/skuespiller m/k. Instruktør: Niels Grønne. Forfattere: Camille í Dali & Niels Grønne. Scenografi: Christian Q. Clausen og Camille í Dali.

2 2 Dukker, musik og lyddesign: Camille í Dali. Animation Jonas Wagner. Forestillingen skal i 2018 spille i vores teatersal for institutioner plus turnere lidt. Forestillingen vil være på vores repertoire flere år frem. Andre forestillinger på repertoiret: Camille í Dali, Regnbuebillen og Mariehøne. Foto René Kongsgaard Regnbuebillen for 1 ½ til 6 årige og deres voksne, premiere 1. marts Regnbuebillen premiere marts For de 1 ½ 6 årige og deres voksne. Forfattere: Camille í Dali og Niels Grønne. Instruktion Niels Grønne. Scenografi: Annika Nilsson og Camille í Dali. Dukker: Camille í Dali og Maria Hinz- Berg. Musik og lyddesign: Camille í Dali. Animation: Jonas Wagner og Tone Tarding. Medvirkende: Camille í Dali og en tekniker.

3 3 Forestillingen medvirke på Aprilfestival og skal turnere rundt i landet samt spille for et familiepublikum i vores teatersal. Sherlock Holmes og dronnings kronjuveler co-produktion med Teatret Fair Play, egnsteater i Holbæk. Premiere juni For voksne og børn fra 6 år eller som skoleforestilling fra 4. klasse. Medvirkende: Niels Grønne, Robert Parr, Niels Peter Kløft og Karen Duelund Guastavino. Instruktør: Alex Byrne, Forfatter: Niels Grønne og holdet. Scenograf: Christian Q. Clausen Komponist: Karen Duelund Guastavino. Dramaturg: Jane Rasch. Kostumer: Helle Birkholm Forestillingen skal spille på Aprilfestival, turnere indendørs på skoler i efteråret 2108 og i Næstved spille i vores teatersal i Wauw - ordningen for skoleelever samt medvirke til Børneteaterbrunch. Petruskas Julehjerte, premiere For børn fra 2-8 årige og deres voksne. Forfattere: Camille í Dali og Niels Grønne. Instruktør: Niels Grønne. Dukker, scenografi, lyddesign og musik: Camille í Dali. Scenografisk konsulent: Christian Q. Clausen. Medvirkende: Camille í Dali og en tekniker. Forestillingen skal turnere rundt i landet bl.a. på Vensyssels Egnsteater og spille i vores teatersal for et familiepublikum. Skøre Strømere, premiere For alle. Koncept: Grønne & Kløft. Scenografi, kostumer og rekvisitter: Malene Bjelke, Annika Nilsson og Christian Q. Clausen. Medvirkende: Niels Grønne, Peter Kløft m.fl. Forestillingen skal turnere og medvirke bl.a. på PASSAGE i Helsingør/Helsingborg og på Bornholms Internationale Gadeteaterfestival og spille i Næstved - bl.a. på Næstveds Børnekulturfestival og på STREET CUT. Psycho Street cut, premiere juni For voksne og børn fra 6 år eller som skoleforestilling fra 4. klasse. Idé og koncept: Grønne & Kløft. Manuskript: Niels Grønne og holdet. Medvirkende: Susanne Bonde, Jesper Pedersen, Thomas Dinesen og Peter Kløft Instruktør: Niels Grønne. Dramaturg: Jane Rasch. Komponist: Thomas Dinesen. Scenograf: Christian Q. Clausen. Kostumedesign: Malene Bjelke.

4 4 Forestillingen skal turnere en håndfuld gange, spille i vores teatersal for et familiepublikum samt medvirke til Børneteaterbrunch samt spille på Grønland. Hønes første æg, premiere 2011, For børn fra 1 ½ - 6 år og deres voksne. Forfattere: Camille í Dali og Niels Grønne. Instruktør: Niels Grønne. Dukker, musik, lyddesign og scenografi: Camille í Dali. Scenografisk konsulent: Christian Q. Clausen. Medvirkende: Camille í Dali. Forestillingen skal turnere samt formentlig spille på Børnekulturfestivalen. Rickshaw, premiere For voksne og børn fra 6 år. Idé & koncept og manus: Grønne & Kløft. Instruktion: Torkild Lindebjerg. Scenograf: Christian Q. Clausen. Medvirkende. Niels Grønne og Peter Kløft. Skal spille en håndfuld gange på turné og måske lidt i kommunen. Er endvidere en del af Hodja i Danmark et program hvor der spilles på på flygtninge og - asylcentre Niels Grønne, Rob Parr og Karen Guastavino Duelund. Foto Søren K. Kløft. Sherlock Holmes og dronningens kronjuveler. Premiere medio juni 2017.

5 5 Gæstespil: Liget og Lottokuponen af Syddjurs Egnsteater. For mennesker fra 10 år. Instruktion og manuskriptbearbejdelse: Niels Grønne Manuskript: Hege Tokle Scenografi: Christian Q. Clausen Medvirkende: Kenneth Andersson, Susanne bonde og Søren Møller Pedersen Denne forestilling er ikke en Dansk Rakkerpak produktion. Niels Grønne er lejesvend, men forestillingen produceres hovedsageligt i Næstved og vil selvfølgeligt blive rakkerpaksk. Forestillingen skal spille 5 10 gange i vores teatersal for skoleelever, gymnasieelever og for et familiepublikum. Andre aktiviteter i teatersalen: Kultursuppe. For voksne og store børn. Konceptet blev udviklet i Først serverer Dansk Rakkerpaks kultursuppecrew en uforskammet god gang suppe og bagefter er der show med forskellige gæsteoptrædende. Forestillingen spiller i teatersalen 6 gange fordelt over sæsonen. Vi vil også undersøge muligheden for at rykke ud af huset med konceptet og spille andre steder! Faster Cool fester. For børn og deres voksne. I 2017 afholdt vi Faster Cools Juletræsfest i samarbejde med Mærk Næstved med Kabaret, julemand, orkester, gaver m.m. Det håber vi at gøre igen i 2018 og vi påtænker endvidere at lave en fastelavnsfest. Festerne foregår i teatersalen. Kulturnat Vi vil igen i 2018 invitere børn og voksne ind i teatersalen, til suppe, teater og musik i ægte forsamlingshusstemning. Faster Cools julevinduer Årets vinduesudstilling ved teatret afsløres ved en lille ceremoni. Børneteaterbrunch. Vi fortsætter samarbejdet med Næstved Teater og Grønnegades Kaserne Kulturcenter omkring børneteaterbrunch, hvor der 6 gange i løbet af året på

6 6 den første søndag i måneden først spilles teater i salen og derefter indtages brunch i foyeen til Det Ny Ridehus. Wauw i teatersalen Wauw er navnet på den kommunale indkøbsordning af teater for aldersgruppen 2 12 år. I 2018 regner vi med at der spillers ca. 54 forestillinger i vores teatersal over ca. 25 dage. Niels Peter Kløft som undvegen tugthuskandidat. Foto: Kulturcenteret. STREET CUT 2017, Gågaden Næstved. Næstved Teater i teatersalen: I 2018 vil Næstved Teater udover Børneteaterbrunch - forestillingerne spille ca. 15 forestillinger i vores sal. De fleste for børn/familier, men derudover også en lille håndfuld smalle voksenforestillinger. Kulturcenteret i teatersalen: I det omfang det er muligt kan Kulturcenteret benytte teatersalen i forbindelse med musikarrangementer, konferencer og lignende. Realistisk set vil det kun ske et par gange i løbet af året, da vores sal næsten hele tiden er i brug!

7 7 Børnekulturfestival i teatersalen: Børnekulturfestivalen råder over vores sal i uge 20. Talentskolen i teatersalen: Talentskolen ville gerne have været i vores sal en uge i januar og i uge 20, men vi måtte desværre sige nej til begge dele. I 2017 var Talentskolen i vores sal i 4 uger fordelt på 3 perioder. Udlån af teatersalen: I 2017 lånte vi vores sal ud et par gange til bl.a. Paulo Nanis Teater fra Vordingborg og til Ulla Bandulas Congobongo Band i forbindelse med en videotrailer. Det vil vi bestemt gøre igen hvis det er muligt. Kamchàtka fra Barcelona på Axeltorv. Foto: Søren Kristoffer Kløft STREET CUT, 2017 Næstveds internationale gadeteaterfestival STREET CUT Næstveds Internationale gadeteaterfestival: I weekenden august arrangerer vi i samarbejde med kulturcenteret 2. udgave af STREET CUT. I 2017 programmet blev der afviklet 13 forestillinger. Vi håber at komme op på ca. 20 forestillinger i 2018, men det afhænger af finansieringen. Både Dansk Rakkerpak og Kulturcenteret skyder penge i festivalen, men der skal også hentes midler ind udefra.

8 8 Vi håber at kunne afvikle en lille håndfuld forestillinger i større byer i kommunen og vil finde samarbejdspartnere lokalt! Samarbejder: Vi vil i Næstved fortsætte de gode samarbejder med Kulturcenteret, børnekulturkonsulenten, Næstved Teater, Talentskolen, Ungdomsskolen og Kultur Aktion Næstved i Derudover skal vi afholde møder med en række andre aktører. Vi har også lovet at yde konsulent bistand i forhold til Steffen Sommerstedts (Teater Aspendos) videreudvikling af hans kropsmaske Odin og Sleipner som red forrest i maskefestivalens store parade. Vi vil fortsætte møderækken med regionens andre egnsteatre: Masken i Nykøbing Falster, Nørregade Teatret i Maribo og Cantabile 2 i Vordingborg. Vi regner også med at invitere alle øvrige teatre i Næstved og omegn samt tilstødende kommuner til en kop kaffe og vil introducere ideen om måske i 2019 sammen at skabe Næstved Kabareten. Vi vil igen samarbejde med Bornholms Internationale Gadeteaterfestival og PASSAGE i Helsingør/Helsingborg omkring indkøb af internationale teatergrupper til STREET CUT. POP UPS: Vi har planer om udføre en håndfuld Pop up - forestillinger i Næstved og omegn i løbet af året. Det kan være en udrykning med Skøre strømere, men det kan også være noget helt nyt! Andre aktiviteter: Deltagelse på Aprilfestival 2018 på Syddjurs og på Horsens Teaterfestival. Begge er præsentationsfestivaller, hvor der desuden debatter, foredrag, internationale gæstespil og er mulighed for at netværke. Deltagelse på årets Egnsteaterkonference. Møder i TIO Teatrenes Interesse Organisation Møder i Assitej international børneteaterorganisation.

9 9 Besøg på international teaterfestival for at søge inspiration og eventuelle forestillinger til STREET CUT Borgmester Carsten Rasmussen, Camille í Dali og Klaus Eusebius Jakobsen VALGFLÆSK i Teatersalen 20. november Foto: René Kongsgaard Specielt fokusområde i 2018: Vi vil specielt have fokus på at komme mere ud i kommunen i 2018 og finde gode samarbejdspartnere lokalt. Med venlig hilsen Niels Grønne Kunstnerisk leder Dansk Rakkerpak Næstveds internationale egnsteater

Opgørelse over antal forestillinger, andre aktiviteter, besøgende m.v.

Opgørelse over antal forestillinger, andre aktiviteter, besøgende m.v. Opgørelse over antal forestillinger, andre aktiviteter, besøgende m.v. Scenekunstneriske forestillinger, opførelser og publikum Produktion/forestilling (titel) Antal opførelser Lokale Turné Antal publikum

Læs mere

ÅRSRAPPORT Christian Adelhorst Rossil og Camille í Dali i Mirakolinas Fodbad. (Fotograf: Ditte Valente)

ÅRSRAPPORT Christian Adelhorst Rossil og Camille í Dali i Mirakolinas Fodbad. (Fotograf: Ditte Valente) ÅRSRAPPORT 2018 Christian Adelhorst Rossil og Camille í Dali i Mirakolinas Fodbad. (Fotograf: Ditte Valente) Indholdsfortegnelse Institutionsoplysninger... 2 Ledelsesberetning... 3-13 Ledelsespåtegning

Læs mere

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. EVALUERING AF EGNSTEATRE I DANMARK Dansk Rakkerpak

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. EVALUERING AF EGNSTEATRE I DANMARK Dansk Rakkerpak Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst EVALUERING AF EGNSTEATRE I DANMARK Dansk Rakkerpak Steen Nørgaard Juni 2019 INDHOLD 1 Indledning... 1 2 Resumé af konklusioner og anbefalinger... 2

Læs mere

TEATEROPLEVELSER FOR BØRN OG UNGE 1½ - 17 ÅR. Velkommen til Børneteater

TEATEROPLEVELSER FOR BØRN OG UNGE 1½ - 17 ÅR. Velkommen til Børneteater TEATEROPLEVELSER FOR BØRN OG UNGE 1½ - 17 ÅR Velkommen til Børneteater 2018 n 2019 Tilmelding børn Tilmelding voksenteater se side 2 Udfyldes med blokbogstaver og sendes til: Næstved Teater, Fodbygårdsvej

Læs mere

Kunstnerisk aktivitetsplan 17/20. Livsduelighed - bliv den bedste udgave af dig selv

Kunstnerisk aktivitetsplan 17/20. Livsduelighed - bliv den bedste udgave af dig selv Kunstnerisk aktivitetsplan 17/20 Livsduelighed - bliv den bedste udgave af dig selv Livsduelighed - Bliv den bedste udgave af dig selv Februar 2016 Sæson 2016/2017 Efterår 2016 (Brugerbetaling) 13. og

Læs mere

WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE

WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE 2019 2020 WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE Pris 25 kr. pr. barn pr. forestilling. Kære dagplejere og pædagoger i Næstved Kommune. Så er

Læs mere

Skematisk oversigt: Projekter tildelt puljemidler

Skematisk oversigt: Projekter tildelt puljemidler Opdateret sidste gang 26. marts Inspirationslaboratorium Talentakademi folkemusisk og rytmisk linje Artcore Iceland Dance Company I forbindelse med Lys Over Lolland Attraktive Byrum Koncert v. Rejseladen

Læs mere

Egnsteateraftale vedr. teatret Dansk Rakkerpak

Egnsteateraftale vedr. teatret Dansk Rakkerpak Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk Egnsteateraftale vedr. teatret Dansk Rakkerpak 1. Aftaleparter Dansk Rakkerpak (herefter

Læs mere

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: /

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: / Vision for Parkteatret som egnsteater i Frederikssund kommune. Parkteatrets vision er at være et egnsteater, der producerer forestillinger og projekter, der inddrager borgerne i Frederikssund Kommune,

Læs mere

Musicalperformer. Uddannet skuespiller

Musicalperformer. Uddannet skuespiller Scenekunst Status oversigt over eksisterende tilbud til børn / unge Kommune Aktivitet/ Navn: Alderstrin: Fagligt niveau / undervisningskompetencer: Næstved Musik- og Kulturskole, 12-15 år Uddannet skuespiller/

Læs mere

Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det

Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det kunstneriske amatørarbejde og det professionelle teaterarbejde.

Læs mere

Orientering til kommuner og egnsteatre Kulturstyrelsen

Orientering til kommuner og egnsteatre Kulturstyrelsen Orientering til kommuner og egnsteatre Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 Købe Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 10. november

Læs mere

Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba

Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba Med støtte fra Interkulturelt Center og Statens Kunstfond var ASSITEJ Danmark i april 2015 vært for fem cubanske scenekunstneres

Læs mere

WaUWTID&STED. 2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE

WaUWTID&STED. 2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE 2018 2019 WaUWTID&STED 2 år -0. klasse PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE Næssi finder hjem TEATRET ASPENDOS VARIGHED: CA. 35 MINUTTER MÅLGRUPPE: 2-3 ÅR Dato MåneD spillested tidspunkt 17 sepember

Læs mere

REFERAT. DAGSORDEN Sagsfremstilling nr.:

REFERAT. DAGSORDEN Sagsfremstilling nr.: 6. marts 2013 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 31 Mødedato: 28. februar 2013 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 5 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund

Læs mere

Egnsteateraftale mellem. Næstved Kommune 30. juni 2016 og omhandler Næstved Kommunes

Egnsteateraftale mellem. Næstved Kommune 30. juni 2016 og omhandler Næstved Kommunes juni 2009 af teaterlov (Teaterloven). om egnsteatre (Egnsteaterbekendtgørelsen), hjemlet i lovbekendtgørelse nr. 780 af den 23. Nærværende aftale er indgået i henhold til bekendtgørelse nr. 1404 af den

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget

Fritids- og Kulturudvalget Ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Daniel Donoso (F), Ekrem Günbulut (A), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Merete Scheelsbeck

Læs mere

GROWOP! F E S T I V A L

GROWOP! F E S T I V A L GROWOP! F E S T I V A L 2 0 1 9 HERNING C. H. PEDERSEN & E. ALFELTS MUSEUM 24/9 KL. 10.00 OG 11.30 IKAST-BRANDE KUNSTPAKHUSET 25/9 KL. 10.00 OG 11.30 HOLSTEBRO HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM 26/9 KL. 10.00 OG 11.30

Læs mere

-0. klasse. WaUW2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE

-0. klasse. WaUW2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE 2018 2019-0. klasse WaUW2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE PRAGTFULD SCENEKUNST FOR BØRN I DAGINSTITUIONER, WaUWDAGPLEJE OG SKOLE Kære børn og voksne Så står endnu en ny sæson med fantasiske

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE

Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Aprilfestival teater for små & store 10.-17. april 2016 INFORMATION TIL TEATERKONTAKTLÆRERE, SERVICELEDERE OG SKOLE-/DAGINSTITUTIONSLEDERE Hvad er Teatercentrum? Et kompetencecenter under Kulturministeriet

Læs mere

Program for Horsens Juleby 2010

Program for Horsens Juleby 2010 Program for Horsens Juleby 2010 Søndag d. 28. november Kl. 09.30-16.00-16.00 Kl. 13.00 Postmand Pers Juleshow på 1. sal i Kl. 14.30 Julemanden ledsaget af børnekoret Cantica ankommer til Horsens inderhavn.

Læs mere

Partnerskab mellem Mungo Park og Frederikshavn Kommune Handleplan 2007-2009

Partnerskab mellem Mungo Park og Frederikshavn Kommune Handleplan 2007-2009 Partnerskab mellem Mungo Park og Frederikshavn Kommune Handleplan 2007-2009 Partnerskabet mellem Mungo Park og Frederikshavn Kommune blev indgået i april 2007. Denne handleplan beskriver aktiviteterne

Læs mere

Egnsteateraftale

Egnsteateraftale UDKAST Egnsteateraftale 2015-16 Mellem Randers Kommune og Randers EgnsTeater indgås egnsteateraftale for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2016. Aftalen er indgået i henhold til bekendtgørelse om

Læs mere

KULTURREGION STORSTRØM

KULTURREGION STORSTRØM Bilag til pkt. 2 DPS 10. december Skematisk oversigt over støttede projekter i Kulturregion Storstrøm Projekt Tildelt midler Tildelt midler Projektperiode Aktørfelt Inspirationslaboratorium Kr. 78 000

Læs mere

DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET. Heksen Børne-og dukketeaterværksted, København Janne Kjærsgaard

DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET. Heksen Børne-og dukketeaterværksted, København Janne Kjærsgaard DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET Fredag 3.10.08 kl. 15.00-17.00 Lørdag 4.10.08 Kl. 14.00-16.00 Søndag 5.10.08 Dukkemager og spiller, scenograf og forfatter Morten Grue RECEPTION LUKKET ARRANGEMENT

Læs mere

Egnsteateraftale mellem. Næstved Kommune 30. juni 2016 og omhandler Næstved Kommunes

Egnsteateraftale mellem. Næstved Kommune 30. juni 2016 og omhandler Næstved Kommunes juni 2009 af teaterlov (Teaterloven). om egnsteatre (Egnsteaterbekendtgørelsen), hjemlet i lovbekendtgørelse nr. 780 af den 23. Nærværende aftale er indgået i henhold til bekendtgørelse nr. 1404 af den

Læs mere

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø Nr. 215 september2017 1 Nyt fra kassereren Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget 9 5471 Søndersø 91 25 45 67 mads456.dk@gmail.com Udmeldelser: Anny Bak Rettelser/ændringer: Ingen Benny Pedersen

Læs mere

ÅBENT UDBUD. Frist for at indgive tilbud: 10. januar 2016. Udbudsmateriale Egnsteater i Næstved Kommune

ÅBENT UDBUD. Frist for at indgive tilbud: 10. januar 2016. Udbudsmateriale Egnsteater i Næstved Kommune ÅBENT UDBUD Frist for at indgive tilbud: 10. januar 2016 Udbudsmateriale Egnsteater i Næstved Kommune KONTAKTINFORMATION Udbuddet varetages af Center for Kultur og Borgerservice i Næstved Kommune. Tilbud

Læs mere

TEATRET FAIR PLAY Rapport for sæson 2015/2016

TEATRET FAIR PLAY Rapport for sæson 2015/2016 TEATRET FAIR PLAY Rapport for sæson 2015/2016 1. Indledning Sæson 2015/2016 var Teatret Fair Plays sjette hele sæson som egnsteater i Holbæk Kommune udover egnsteater-tilskuddet herfra har vi modtaget

Læs mere

Budget 2018/2019 DRIFTSRESULTAT INDEN TILSKUD

Budget 2018/2019 DRIFTSRESULTAT INDEN TILSKUD MUNGO PARK I ALLERØD I budgettet kan enkelte poster være påvirket af øreafrundinger INDTÆGTER 2017/2018 Resultat 2016-2017 Resultat 2015-2016 1. Billetindtægter aftenrepertoire, inkl. gæstespil 4.210.560

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Lørdag den 30. august 2014 kl. 12.00-17.30 byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Denne dag vil børn og voksne få mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv... Hvidovre Teaterforening

Læs mere

Teater for børn i daginstitutioner, dagpleje og indskoling i Næstved Kommune VORT EGET TEATER TID&STED

Teater for børn i daginstitutioner, dagpleje og indskoling i Næstved Kommune VORT EGET TEATER TID&STED Teater for børn i daginstitutioner, dagpleje og indskoling i Næstved Kommune VORT EGET TEATER 2016. 2017 TID&STED VELKOMMEN I VORT EGET TEATER Efter end tilmeldingsdeadline står det tydeligt at Næstved

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid er brændt, men det stopper ikke teatrets planlagte forestilling. Nu åbner NOMA på Kunsthal Charlottenborg i en forlænget periode fra den 31. januar 28.

Læs mere

I dette nummer i hovedtræk:

I dette nummer i hovedtræk: Oktober 2015 I dette nummer i hovedtræk: KAT-revy Fremtiden i KAT Flugten Facebook Foto: Emil Andresen Inge Napora i gang med at male børneansigter under Kirsebærfestivalen 2015 Tilrettelæggelse: Aleksandra

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn eller barnebarn Vær med i Teatergruppens traditionsrige

Læs mere

TID&STED. WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE

TID&STED. WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE 2018 2019 TID&STED skole WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE Mirakolinas fodbad FASTER COOL VARIGHED: 30 MINUTTER MÅLGRUPPE: 4 ÅR - 0. KLASSE Dato Måned Spillested Tidspunkt 29 oktober Fuglebjerghallen,

Læs mere

Visuel Identitet til Teater MAKværk

Visuel Identitet til Teater MAKværk Teater til Teater Teater 2 teater teater v æ r k 2 Teater 3 3 Teater 4 4 Teater 5 5 Teater Præsenterer BEVAR MIG VEL NU MED 3D LYD!!! 14.-21. September 2012 på Bellahøj køb billetter på billetnet Koncept

Læs mere

Nr. 88 November 2001

Nr. 88 November 2001 Nr. 88 November 2001 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe Kan det virkelig passe, at der ikke skal serveres mad til næste forestilling???? Der er ikke tilmeldt nogle hjælpere. Er det en

Læs mere

Arrangementer for børn. Sommer

Arrangementer for børn. Sommer Arrangementer for børn Sommer 2017 ine :L Co l e lag T g er nb r ho Sommerbogen 2017 Læs 5 og få én gratis... Fra fre 16. juni - lør 26. august Læs 5 bøger og anmeld dem, så får du en gratis bog. Få mere

Læs mere

AARHUS TEATER I AARHUS

AARHUS TEATER I AARHUS FAKTA ARK AARHUS TEATER I AARHUS 2017 "Tanken med vores bidrag til Kulturhovedstadåret har været at skabe en vifte af forskellige forestillinger, der tager temaet Rethink for pålydende. Med Erasmus Montanus

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Mandag den 19. september 2016 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Kastrupgårdsamlingen Einer Lyduch, Elise Andersen,

Læs mere

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 INFO NYT Juni 2019 Fredensborg Ny Kunstforening Vi fejrer 10 år i Fredensborg 12.-17. oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 30. juni kl. 14-16.30. Den store portrætkonkurrence Læs

Læs mere

Fjerritslev & Omegns Jagtforening

Fjerritslev & Omegns Jagtforening Fjerritslev & Omegns Jagtforening Tennisvej 18, 9690 Fjerritslev Telefon 2085-3243 E-mail fjerritslevjagtforening@gmail.com Hjemmeside www.fjerritslevjagtforening.dk Medlemsblad 2018 I dette blad kan du

Læs mere

2015> 2016 PREMIERE 21. NOVEMBER 2015>BORGERSCENEN. Kalaallit Aalborgimiittut

2015> 2016 PREMIERE 21. NOVEMBER 2015>BORGERSCENEN. Kalaallit Aalborgimiittut 2015> 2016 PREMIERE 21. NOVEMBER 2015>BORGERSCENEN Kalaallit Aalborgimiittut Kalaallit Aalborgimiittut BORGERSCENEN Spilleperiode: 21. november 15. december 2015 Forestillingen varer 1 time og 20 min.

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE for elever fra 6. kl. LINEDANSEREN - om at forfølge en drøm SPILLEPERIODE: 25. FEBRUAR - 9. MARTS

UNDERVISNINGSMATERIALE for elever fra 6. kl. LINEDANSEREN - om at forfølge en drøm SPILLEPERIODE: 25. FEBRUAR - 9. MARTS UNDERVISNINGSMATERIALE for elever fra 6. kl. LINEDANSEREN - om at forfølge en drøm SPILLEPERIODE: 25. FEBRUAR - 9. MARTS Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Teater Nordkrafts PR-afd. Copyright Teater

Læs mere

Egnsteateraftale vedr. Randers EgnsTeater

Egnsteateraftale vedr. Randers EgnsTeater Egnsteateraftale vedr. Randers EgnsTeater 2017-20 1. Aftaleparter Randers EgnsTeater og Randers Kommune, Favrskov Kommune og Lemvig Kommune. 2. Aftaleperiode 01.01.2017 31.12.2020 3. Lovgrundlag Egnsteateraftalen

Læs mere

DRIFTSRESULTAT INDEN TILSKUD

DRIFTSRESULTAT INDEN TILSKUD MUNGO PARK I ALLERØD I budgettet kan enkelte poster være påvirket af øreafrundinger INDTÆGTER 17/18 2016-2017 Resultat 2015-2016 1. Billetindtægter aftenrepertoire, inkl. gæstespil 4.112.640 4.318.272

Læs mere

SWOP 16 -- international festival for dans for børn og unge

SWOP 16 -- international festival for dans for børn og unge STRATEGSTRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2016 Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan vores værdier vil udfolde sig i konkrete aktiviteter i 2016. AABEN DANS VÆRDIGRUNDLAG: 1. Aaben Dans

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Børne Teater. c n. i Syddjurs. teater. Program Bforår 2012 ørne. kompag niet. n Syddjurs Egnsteater

Børne Teater. c n. i Syddjurs. teater. Program Bforår 2012 ørne. kompag niet. n Syddjurs Egnsteater Program Bforår 2012 ørne Børne Teater c n D i Syddjurs z Teaterkompagniet Syddjurs Egnsteater i samarbejde med Syddjurs Teaterforening, Børnebibliotekerne i Syddjurs, KomBi Børneteater og Kulturministeriet

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

INSPIRATIONSMATERIALE

INSPIRATIONSMATERIALE INSPIRATIONSMATERIALE KÆRE VOKSEN Tusind tak fordi du har lyst og mod på at arbejde videre med jeres teateroplevelse derhjemme i institutionen eller stuen. På de næste par sider kommer vi med vores bud

Læs mere

PROGRAM DECEMBER

PROGRAM DECEMBER PROGRAM 2-16. DECEMBER WWW.LANDSBYLABORATORIET.DK SEAHORSES - MYTER OG HALMBALLER LANDSBY LABORATORIET IDOM-RÅSTED - WWW.LANDSBYLABORATORIET.DK - FIND OS PÅ 14 dages kulturelt festfyrværkeri på industrihavnen

Læs mere

Økonomiudvalget. Tillægsreferat. Dato: Tirsdag den 9. oktober Mødetid: 17:00-20:00

Økonomiudvalget. Tillægsreferat. Dato: Tirsdag den 9. oktober Mødetid: 17:00-20:00 Tillægsreferat Dato: Tirsdag den Mødetid: 17:00-20:00 Mødelokale: Mødelokale B105 Medlemmer: Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Hugo Hammel (A), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier (O), Michael

Læs mere

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over:

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over: KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT Principper for valg af små storbyteatre 2021-2024 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt

Læs mere

WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE

WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE 2019 2020 WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE Kære lærere i Næstved Kommune. Så er det blevet tid til at præsentere programmet for næste sæson

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Et bud på egnsteateraktiviter for den fireårig periode 2017-2020. Cantabile 2 Vordingborgs egnsteater. November 2015

Et bud på egnsteateraktiviter for den fireårig periode 2017-2020. Cantabile 2 Vordingborgs egnsteater. November 2015 Et bud på egnsteateraktiviter for den fireårig periode 2017-2020. Cantabile 2 Vordingborgs egnsteater. November 2015 PRÆMIS Cantabile 2 har været egnsteater i Vordingborg Kommune siden 1990. Igennem disse

Læs mere

Projektet kort fortalt:

Projektet kort fortalt: Projektet kort fortalt: I maj 2018 opsætter Musikteater Næstved en ny og opdateret version af den prisbelønnede Broadway-musical LEGALLY BLONDE, med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock 14. november 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 12 28. oktober 2014 Tidspunkt: Kl. 8.45 16.30 Kl. 11.00: Møde med Niels Græsholm (børn og unge) Kl. 16.00: Møde med Mute

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store 19.-26. april 2015. Information til teaterkontaktlærere, pædagoger og serviceledere

Aprilfestival teater for små & store 19.-26. april 2015. Information til teaterkontaktlærere, pædagoger og serviceledere Aprilfestival teater for små & store 19.-26. april 2015 Information til teaterkontaktlærere, pædagoger og serviceledere Hvad er Teatercentrum? Et kompetencecenter under Kulturministeriet Arbejder for synliggørelse

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. NOTAT 03-09-2015 Principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt kultur- og teaterliv, som tilgodeser byens forskellige befolkningsgrupper

Læs mere

Spilleperiode 6/11-13/12

Spilleperiode 6/11-13/12 Spilleperiode 6/11-13/12 Program.indd 1 20-10-2014 22:39:04 FORMANDENs KLUMME Vi var til DM i revy... Vores sidste forestilling Revy 2014 Det er ikke lutter lagkage, blev i al beskedenhed en stor succes.

Læs mere

Politimesterskab i Halvmarathon 2009

Politimesterskab i Halvmarathon 2009 Politimesterskab i Halvmarathon 2009 21,1 km 1 Torben Klose Odense PI 01:18:02 55 2 Jens Kirkegård Sørensen Kolding PI 01:20:23 9 3 Carsten Straszek Nordjyllands PI 01:23:16 20 4 Hans Jørgen Bach Nordjyllands

Læs mere

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2011. Venlig hilsen. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2011. Efter generalforsamlingen forsatte vi i bestyrelsen vores arbejde, hvor vi måtte fordele de opgaver, som Ingelise og Pia havde før. Maj/juni: Vores sommerstykke Jorden rundt på 80 dage

Læs mere

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred 9/11 2012 Formål At unge i alderen 12-19 år fra Odsherred opsætter en årligt tilbagevendende

Læs mere

Teatret Svalegangens vision og strategi for

Teatret Svalegangens vision og strategi for Teatret Svalegangens vision og strategi for 2019-2029 MISSION Teatret Svalegangen sætter tidens tanker og følelser i bevægelse HVORFOR? Vi tror på at kunst, der reflekterer og debatterer vores samtid nedbryder

Læs mere

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 PROGRAM EFTERÅR 2005 DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst/

Læs mere

FILMUGE PÅ SKOLEN - KORTFILM - ET OVERBLIK

FILMUGE PÅ SKOLEN - KORTFILM - ET OVERBLIK FILMUGE PÅ SKOLEN - KORTFILM - ET OVERBLIK Overordnet forløb En måned før En uge før Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uden filmfolk Uden filmfolk Uden filmfolk Lærerkursus (5 timer) Elevinspirationskursus

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019

VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019 VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019 Samtidig med, at en ny aftale med Aalborg Kommune træder i kraft pr. 1.1.2016, sker der væsentlige ændringer på Det Hem lige Teater. Teatrets grundlægger og mangeårige kunstneriske

Læs mere

2013> 2014. PREMIERE 21. november 2013>borgerscenen. Romeo og Julie lever!

2013> 2014. PREMIERE 21. november 2013>borgerscenen. Romeo og Julie lever! 2013> 2014 PREMIERE 21. november 2013>borgerscenen Romeo og Julie lever! romeo og julie lever! Instruktion og bearbejdelse: Minna Johansson Scenografi: Johanne Eggert Lysdesign: Andrew Tristram Lyddesign:

Læs mere

Grafisk design. Den Fynske Opera, forestilling

Grafisk design. Den Fynske Opera, forestilling Grafisk design Den Fynske Opera, forestilling KUNDE DEN FYNSKE OPERA Opgave: Hæfte og plakater af forestilling Opgaven indeholder: Kreativ opsætning Billeder Design linje Den Fynske Opera får lavet plakater

Læs mere

Årsrapport for 2015 Grønnegades kaserne Kulturcenter

Årsrapport for 2015 Grønnegades kaserne Kulturcenter Årsrapport for 2015 Grønnegades kaserne Kulturcenter Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2.1. Det økonomiske resultat indenfor selvforvaltning...3 2.2. Redegørelse for det økonomiske resultat...3 3.

Læs mere

Københavns Digitale Teater

Københavns Digitale Teater Skal København blive den første by i verden, som slutter sig til et lands nationale digitale teater? Sammenfattet ansøgning om årligt tilskud pålydende kr. 300.000,- årligt i perioden 2013-17 til opstart,

Læs mere

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær,

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, 15m 1 190,20 5 14-54048 Thomas Jensen Frejlev-Vantore

Læs mere

Ringe Sø Marathon Halvmarathon0313 2013-03-16. www.42laps.com 2013-03-16

Ringe Sø Marathon Halvmarathon0313 2013-03-16. www.42laps.com 2013-03-16 1 Jonathan Dahl / Nislevgård / 00:19:05 Nislevgård00:19:48 00:20:30 00:20:07 00:20:13 00:00:33 01:40:18 (00:47) 2 Peder Balle 00:20:16 00:21:37 00:21:35 00:21:08 00:21:09 00:01:42 01:47:30 (00:50) 3 Martin

Læs mere

Kørselsdato : TETR0842

Kørselsdato : TETR0842 Lista Körsven Segerrikaste Bana (P - Bornholms Trav Licens på alla banor Amatör Pedersen Laura (Bh) BM Christoffersen Kenn (Bh) B Gommans John (Bh) B Møller Ole (Bh) B Mikkelsen John (Bh) B Hjort Kim (Bh)

Læs mere

Kørselsdato : TETR0842

Kørselsdato : TETR0842 Lista Körsven Segerrikaste Bana (P - Bornholms Trav Licens på alla banor Amatör Mikkelsen John (Bh) B Gommans John (Bh) B Lind-Holm Stefan (Bh) B Hjort Kim (Bh) B Pedersen Laura (Bh) BM Petersen Mads (Bh)

Læs mere

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup -

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup - Arena Nord 1 Fredag Vagt 1 Vagt 2 Bemærkninger Kl. 11.00-14.00 Mette Lambertsen Trine Andersen Kl. 14.45-18.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 18.15-21.15 Mette Lambertsen Trine Andersen Lørdag Vagt 1 Vagt 2

Læs mere

TEAM TEATRET. Sæsonberetning 2012/2013. Dokumentaristen

TEAM TEATRET. Sæsonberetning 2012/2013. Dokumentaristen TEAM TEATRET Sæsonberetning 2012/2013 Dokumentaristen Oktober 2013 GRUNDØKONOMI Ifølge foreliggende egnsteateraftale mellem Herning kommune og Team Teatret modtog teatret i sæson 2012/2013 kr. 6.190.751

Læs mere

Teater Rio Rose VERDENSRUM. - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve. Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade

Teater Rio Rose VERDENSRUM. - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve. Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade Pressemeddelelse Februar 2011 Teater Rio Rose VERDENSRUM - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade Snart er Teater Rio Rose

Læs mere

Resultatberetning for 2015

Resultatberetning for 2015 beretning for KOMEDIEHUSET Indhold Brand...3 Mission...3 Vision...3 beretning for...4 Opgørelse over implementeringsgraden af Strategiske mål for...6 Nøgletal...7 Forsidefoto: Levende billeder på Fængslet

Læs mere

Holbæk Dramacollege En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det

Holbæk Dramacollege En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det Holbæk Dramacollege En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det kunstneriske amatørarbejde og det professionelle teaterarbejde.

Læs mere

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Abonnementer for private og institutioner 13//14 Abonnement 1 (2-4 år) 120 kr. pr. stk. jeg skal nok finde den skab besat Af æbler Abonnement 2 (4-6 år) 120

Læs mere

Festival 2009 teater for børn & unge Ballerup Kommune 19.-26. april En talsymfoni i syv satser

Festival 2009 teater for børn & unge Ballerup Kommune 19.-26. april En talsymfoni i syv satser Festival 2009 teater for børn & unge Ballerup Kommune 19.-26. april En talsymfoni i syv satser Denne samling tal med tilhørende tekst danner tilsammen et billede af Festival 2009. Måske ikke det komplette

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Teaterkompagniet Syddjurs Egnsteater 2010

Teaterkompagniet Syddjurs Egnsteater 2010 Teaterkompagniet SyddjursEgnsteater 2010 KultureltfyrtårnogHELESyddjurs egnsteater I2010harviiTeaterkompagniet SyddjursEgnsteaterudbyggetvoresambitioner omatværeetkultureltfyrtårnisyddjurs idenneombæringmedtreinitiativeri

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

CV for Asterions Hus Teatret stiftes Robin Hood produceres Lille Klaus og Store Klaus produceres

CV for Asterions Hus Teatret stiftes Robin Hood produceres Lille Klaus og Store Klaus produceres CV for Asterions Hus 2003 Teatret stiftes Robin Hood produceres Lille Klaus og Store Klaus produceres 2003/2004 Hundens Magt produceres) Iliaden produceres foråret 40 forestillinger på turne i DK: Robin

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VORT EGET TEATER. Tid & Sted Teater for børn i daginstitutioner, dagpleje og indskoling i Næstved Kommune

VORT EGET TEATER. Tid & Sted Teater for børn i daginstitutioner, dagpleje og indskoling i Næstved Kommune VORT EGET TEATER Tid & Sted -16 Teater for børn i daginstitutioner, dagpleje og indskoling i Næstved Kommune TID & STED Tak for de mange tilmeldinger vi har fået til forestillingerne i efteråret og vinteren

Læs mere

2018 naestvedrevyen.dk

2018 naestvedrevyen.dk 2018 Velkommen Kære Gæst! Det er os en glæde, at byde velkommen til endnu en omgang sjov og ballade, satire og skæve vinkler på året der gik. Det er bestemt ikke altid tingene går, som alle håber og forventer

Læs mere

Kørselsdato : TETR0842

Kørselsdato : TETR0842 Lista Körsven Segerrikaste Bana (P - Bornholms Trav Licens på alla banor Amatör Lind-Holm Stefan (Bh) B Hansen Niels Kristian (Bh) B Jensen Martin Sjøholm (Bh) B Mikkelsen John (Bh) B Pedersen Laura (Bh)

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

TEATRET FAIR PLAY Rapport for sæson 2014/2015

TEATRET FAIR PLAY Rapport for sæson 2014/2015 TEATRET FAIR PLAY Rapport for sæson 2014/2015 1. Indledning Sæson 2014/2015 var Teatret Fair Plays femte hele sæson som egnsteater i Holbæk Kommune udover egnsteater-tilskuddet herfra har vi modtaget direkte

Læs mere