DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl. 18.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl. 18."

Transkript

1 DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen MBN Næstformand Jan Mortensen JM Formand for Turneringsudvalget Marianne Mortensen MM Ungdomsansvarlig Jakob Lyng JL Formand for Pooludvalget Erik Søndergaard ES Kasserer Kent Erichsen KE Formand for Eliteudvalget Martin Jørgensen MJ Repræsentant for Snookerudvalget Thomas Andersen TA Bestyrelsesmedlem Jan Bemmann JB Generalsekretær Niels Nüchel NN Udviklingskonsulent Afbud fra Erik Søndergaard Dagsorden: Pkt.1 Bemærkninger til sidste referat Pkt.2 Orientering fra sekretariatet ved JB Pkt.3 Orientering fra Udviklingskonsulenten ved NN Pkt.4 Opfølgning på Årsmødet i Vissenbjerg Pkt.5 Arbejdsplan og mødeplanlægning for den kommende sæson Pkt.6 Opdatering på strategiaftalen (DIF) Pkt.7 Opdatering på VM 2019 i Randers Pkt.8 Kort orientering fra udvalgene Pkt.9 Eventuelt Pkt.1 Bemærkninger til sidste referat. Der var intet referat fra dagen før årsmødet, idet der primært blev diskuteret emner, der vedrørte selve årsmødet. Pkt.2 Orientering fra sekretariatet Vi har købt et system der omhandler udarbejdelsen af GDPR i form af hjælpeskemaer. Systemet gennemgår alle aspekter af GDPR. I Erik Søndergaards fravær redegjorde JB for regnskabet frem til August. Prognosen siger at vi får et rimeligt overskud i 2018.

2 Turneringssystemet er stort set færdigudviklet. Der mangler dog nogle funktioner, bl.a. kvitteringer for tilmeldinger til Tours. Pkt. 3 Orientering fra Udviklingskonsulenten Der har netop været afholdt uddannelsesweekend med 22 deltagere, hvilket må anses som værende en stor succes. Der arbejdes på en overbygning på klubtræner 2. Billardskolen blev aflyst idet der kun var 10 tilmeldte. Vi inviterer igen til næste år, med en længere tidshorisont, så der bliver en bedre planlægning. Marianne Mortensen vil gerne involveres i planlægningen af næste billardskole. NN og MM taler sammen om succeskriterier for aktiviteten. Det er op af bakke med hensyn til samarbejdet med de planlagte skoleprojekter. Klubberne er for passive imellem de møder NN afholder med dem. Pkt. 4 Opfølgning på Årsmødet i Vissenbjerg Vi evaluerede Årsmødet i Vissenbjerg. Det skal koordineres lidt bedre, og der skal være enighed om, hvem der svarer på indlæggene fra salen. Vi fastlægger på næste års bestyrelsesmøde i april, hvordan vi gør det til årsmødet FBK rejste spørgsmålet om, hvorvidt DDBU skal fortsætte med at afholde temamøder på årsmødet. Kunne det være en ide, at få klubberne mere på banen, i stedet for som nuværende, at det er DDBU der står på podiet? NN foreslog f.eks. workshops med forskellige emner. KE mente, der mangler vidensdeling med klubberne, eller eventuelt fra andre sportsgrene. TA kunne tænke sig, at der kom foredragsholdere ind imellem punkterne på den vedtægtsbestemte dagsordenen. Der er en udfordring i forhold til E-Sport. Et emne, der kan tages op på næste bestyrelsesmøde. Pkt.5 Arbejdsplan og mødeplanlægning for den kommende sæson Næste bestyrelsesmøde afvikles den 26. november via Skype kl Derefter den 21. januar også via Skype. Fysisk møde den 1. april på Nyborg Strand kl. 18. JB sender mødeindkaldelser. Mulighed for digital godkendelse undersøges af JB. FBK har udsendt en plan for bestyrelsens arbejde det kommende år. Vi håber, at snookerudvalget kan stille med en kandidat som formand, i den nærmeste fremtid. Vedr. arrangementer i forhold til DDBU s 90 års jubilæum i 2024, kunne et EM i pool være en mulighed. Tilskud fra DIF vedr. deltagelse i internationale møder som tidligere var på 75% maksimalt 20 t.kr. pr. år er bortfaldet, således at vi selv har den fulde udgift. Dette indebærer at vi er nødt til at prioritere vores tilstedeværelse til disse møder. Pkt.6 Opdatering på strategiaftalen (DIF) Vi bliver målt på resultaterne af vores arbejde med de 3 spor, som vi af DIF er forpligtede til at arbejde med, over en 4 årig periode. Der holdes 2 evalueringsmøder med DIF om året, hvor det første blev holdt i juni, og det næste holdes i december.

3 Til evalueringsmøderne med DIF deltager FBK, JB og NN. Spor 1 - Kvalitet og Rekruttering Niels Nüchel er tovholder på spor 1. Et delmål for 2018 er, at vi skal have udvalgt nogle klubber og nogle skoler, hvor vi skal udarbejde en form for rekrutteringsværktøj i forhold til hvad det er for klubber, og hvad det er for discipliner vi satser på. I forhold til rekrutteringsværktøjet skal vi først og fremmest have lukket aftaler med 5 klubber. Spor 2 Talent & Elitearbejde. Talent og Eliteplanen skulle vedtages i 2. kvartal Planen blev vedtaget på DDBU s årsmøde i juni. Planen er politisk forankret i Eliteudvalget. I planen indgik et ønske om en sportschef som understøttelse af talent og elitearbejdet, i samarbejde med udvalgsformændene. Økonomisk har dette ikke kunnet lade sig gennemføre, hvorfor vi valgte en sportskoordinator indenfor bestyrelsen. På grund af nyt job valgte den udvalgte at melde fra, hvorfor koordinatorrollen er lagt på eliteudvalgets udvalgsformænd, og hvor aktiviteterne besluttes på eliteudvalgsmøderne. Vi skal påbegynde etableringen af talent og elitecentrene i 2018 med 3-bande som det første. De øvrige discipliner såsom 5-kegle/Keglebillard/Pool/Snooker etableres efter planen i FBK er ansvarlig for indgåelse af aftaler med centrene, hvorefter samarbejdet med de forskellige centre varetages af formanden for de forskellige discipliner, og i samarbejde med Eliteudvalget. Hvad skal der ske efter, at aftalerne med klubberne er indgået? Der skal etableres et styregruppesamarbejde imellem klubben og DDBU. Der skal planlægges datoer for disciplin samlinger for talenterne og for eliten i Vi tilstræber 4-5 samlinger i alt for talenterne, og 2-3 samlinger for eliten. Der skal arbejdes med pragmatiske aftaleforhold, hvor klubberne sikres medinddraget i planlægningen og i organiseringen. Eliteudvalget er ansvarlig for udarbejdelsen af en årsrapport over bl.a. resultaterne i de forskellige discipliner, og ligeledes en oversigt over, hvilke spillere der skal satses på i Deadline er 1. december Årsrapporten sendes til DDBU bestyrelsen. Spor 3 Organisationsudvikling FBK har udsendt materiale fra DIF til bestyrelsen omkring kompetenceudvikling. DIF har en forventning om, at specialforbundene der har kompetenceudvikling i deres bestyrelse, som en del i et spor i deres strategiplaner, de arbejder målrettet med HR redskaber indenfor kompetenceudvikling, samt med de punkter DIF gerne ser, at der bliver arbejdet med. FBK har udsendt et kompetenceudviklingsskema til DDBU bestyrelsen, som er relateret til sporarbejdet med organisationsudvikling. Grunden til, at FBK har udsendt

4 et kompetenceudviklingsskema til de øvrige medlemmer af bestyrelsen, handler om, at vi qua arbejdet med strategisporerne er forpligtigede til at arbejde internt i DDBU bestyrelsen med kompetenceudviklingsforhold. Samtidig er vi via strategiarbejdet ligeledes forpligtede til at informere klubber og DIF om, hvor vi befinder os i processen med sporarbejde til strategisk indsats. Da der var flere bestyrelsesmedlemmer, der var i tvivl om, hvordan skemaet skulle udfyldes, tilbød FBK at sende et udfyldt forslag rundt til bestyrelsen som input. FBK understregede, at formålet med skemaet er, at kunne få et overblik over, hvor bestyrelsen har stærke kompetencer, og hvor den har svage ditto. Alle medlemmer af bestyrelsen har som opgave, at returnere skemaet til FBK inden næste BM. Pkt.7 Opdatering på VM 2019 i Randers NN og FBK har netop holdt møde med Randers Kommune. Herefter skal vi holde møder med de 2 klubber i Randers. Primært for at få de to klubber i Randers medinddraget i organiseringen af VM stævnet, og søgt medinddraget i etableringen af samarbejdet med Randers Kommune, set i forhold til de events, der skal afvikles i forbindelse med VM. Randers Kommune kom med mange gode input til disse aktiviteter, såsom filmtrailer, teatersport, noget om ADHD, Fredagsbar, forskningsprojekt med Syddansk Universitet og synliggørelse af eventen i bybilledet. Der er mange praktiske ting til VM i Randers, der skal løses indenfor de næste måneder, og der bliver også behov for medhjælp fra bestyrelsen. Danmark/DDBU stiller selv med dommere til VM stævnet i Randers. Dog vil vi muligvis få en overdommer til dommertruppen, som er CEB godkendt til stævnet. Vi har forespørgsel om man kan blive CEB uddannet dommer. Vi vil undersøge, hvad der kræves for at blive indstillet. Pkt.8 Kort orientering fra udvalgene Turneringsudvalget ved Jan Mortensen: Vi har et problem med at afvikle kampen om 3-4 pladsen i nogle af cupperne. Vi ændrer ikke mere den fastsatte dato for et DM. Vi har modtaget forslag til en handleplan for 5-Kegle, fra Rene Hendriksen. Vi undersøger om der er emner herfra vi kan bruge i udviklingen af disciplinen. Eventuelt kunne vi starte med 5-Kegle, spillet på kegleborde for bredden. Dansk Billard fik en fortrinlig omtale fra 5-Kegle stævnet i Ikast. Hvad angår turneringstilmeldinger for hold har vi en fremgang på 25. Derimod har vi en lille tilbagegang til de individuelle turneringer. Vi mangler 117 licenser i at være på samme niveau som sidste år. Alt tyder på en forbedring i antal af licenser. Budgettet er allerede nået, omsat i antal kroner. Næstformand MBN Simonis Nordic 3 - Cushion 2018 Vi er nu gået ind i den afsluttende fase vedr. afvikling af Nordic 3 - Cushion Deltagerlisten er på plads med 24 spillere fordelt som følger:

5 Danmark: 11 Sverige: 7 Norge: 5 Finland: 1 Pulje lodtrækning og offentliggørelse sker i uge 35. Der arbejdes på at skaffe dommere til lørdag og søndag hvor hovedturneringen spilles. Aftale med Eddy Leppens: MBN har kommunikeret med Eddy Leppens angående et instruktionsforløb i 3-Bande, samt i de klassiske discipliner. Lige nu venter DDBU på, at han vender tilbage med sine forventninger til de økonomiske og organisatoriske rammer for instruktionen. Når det er modtaget, og vi har fået afstemt forventninger og muligheder til samarbejdsforhold, der går vi videre i processen med instruktionsforløb. Sportskoordinatorrollen: Eliteudvalget har på deres møde d haft dette på dagsordenen, og tager på mødet en beslutning, om hvilken model man ønsker at bestyrelsen skal arbejde videre med. Pooludvalget ved Jakob Lyng Pooludvalget er p.t. nedlagt på grund af medlemmernes manglende tid til at håndtere konkrete opgaver. Ønsker mere struktur på træneruddannelsen og ungdomsinstruktionen. EPBF har lovet at igangsætte træneruddannelse. Fremover fordeles DM finalerne over hele landet. 9-Ball er lagt hos Sharks i Aarhus. Scotch Double spilles i Dans Pool Hall og Straight/10-Ball afvikles i Aarhus Snooker & BK. Zibra Sport lægger kanal til streaming fra Pool Tours. Vi kommer på en portal med mange andre sportsgrene, hvor vi rammer flere der er interesserede i Pool. Zibra Sport betaler Koda afgiften. Der kan streames op til 4K hvis vi ønsker det. Eliteudvalget ved Kent Erichsen Udvalget har diskuteret det fælles DM i Vi har talt om økonomi vedr. banket, så vi får en ide om, hvad spillerne selv skal betale. Der skal laves en vejledning på, hvordan vi håndterer resultatformidling fra internationale turneringer. Disse forekommer traditionelt i weekender, hvor personalet har fri. Vi har en interesse og forpligtigelse i, at få denne PR-håndtering på plads, specielt overfor vores sponsorer. Vi burde kunne omsætte mesterskaber til indtægter til DDBU. Der er et ønske om at fordele midler til samlinger, på tværs af disciplinerne, efter indstillinger fra udvalgene. FBK er meget tilfreds med det pressearbejde, som Kent Erichsen Kasper Kristoffersen og Jakob Lyng fik stablet på benene ved EM i

6 Pool, hvor Bahram Lotfy vandt guld i 8-Ball. Det gav omgående bonus i de danske medier. Vi skal overveje, om vi skal beholde vores database over alle danske medier helt ned på lokalt niveau. FBK kontakter en mulighed for på alternativ vis, at skaffe en liste over diverse kontakter. NN har kontaktet Idrætsliv for at få omtale af de mange medaljer vi har vundet i år, men har intet hørt fra dem. Snookerudvalget Martin Søndergaard Det er lykkedes at få afholdt et udvalgsmøde på trods af afbud. MJ og Daniel Jallov fik planlagt den nye sæson, primært på basis af sidste sæsons aktiviteter. Der er ikke ændret i sæsonplanlægning og reglementer. MS undrede sig over, at DM som var budgetteret til nogle få tusinde kroner løb op i et væsentligt højere beløb. JB kigger på regnskabet. Der sendes 2 mand til VM i Myanmar. Omvendt sender vi ingen repræsentant til IBSF mødet. Ungdomsudvalget Marianne Mortensen Alle frivillige trænere fortsætter deres instruktion. Hvad angår klubungdomsledergruppen på FB. Debatten er gået lidt i stå efter en meget aktiv start. Vi fik efter indstilling af DDBU, 3 ungdomsspillere på billardskolen i Spanien. De fik glimrende instruktion, og har masser af stof med hjem. De fik megen ros og er blevet betegnet som uslebne diamanter, med et stort potentiale! Bjørn Mikkel er udtaget til VM i Tyrkiet og MM tager med som leder. Bjørn Mikkel bliver coachet af Jørn Ravnholt før VM. Første ungdomscup er klar til at blive afviklet. Lidt svært med tilmeldingen, skyldes nok den varme sommer. Pkt.9 Eventuelt Fluen har jubilæum primo oktober. FBK ville gerne have deltaget, men er i Cairo til VM i 3-Bande og UMB møde. Kent Erichsen deltager for DDBU. Vi mangler en arrangør til DM i 3-Bande. Vi kontakter en klub for at høre om de vil stille op som arrangør. Vi skal have opdateret vores alkohol politik. Såfremt der skal indføres alkoholtests skal reglerne for dette være krystalklare. Vi er i dialog med DIF for nuværende, og de har givet os grønt lys til at fortsætte. Mødet slut kl Jan Bemmann Generalsekretær DDBU

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde November 2017 via Skype kl

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde November 2017 via Skype kl DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 05-2017 27. November 2017 via Skype kl. 18.00 20.15 Deltagere: Flemming Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION

DEN DANSKE BILLARD UNION DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 02-2019 1. april 2019 på Hotel Nyborg Strand kl. 18.30 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael

Læs mere

DDBU ÅRSMØDE Dansk billards fremtid og udvikling. Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014

DDBU ÅRSMØDE Dansk billards fremtid og udvikling. Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014 DDBU ÅRSMØDE 2016 Dansk billards fremtid og udvikling Oplæg på Temamøde af DDBU formand Flemming B. Knudsen Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014 FORMANDSPERSPEKTIVET Politisk program 2015-2020 DIF DDBU

Læs mere

REFERAT BM Dato: 22. februar 2017 Sted: IH. Tid: 17.30

REFERAT BM Dato: 22. februar 2017 Sted: IH. Tid: 17.30 REFERAT BM 01-2017 Dato: 22. februar 2017 Sted: IH Tid: 17.30 Flemming B. Knudsen Formand (FBK) Kent Erichsen Formand for Eliteudvalget (KE) Per M. Christensen Snooker (PMC) Jan Bemmann Generalsekretær

Læs mere

Nummer 7 August Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland.

Nummer 7 August Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland. Den Danske Billard Union Nummer 7 August 2018 Medalje regn over dansk pool Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland. Bahram Lofty brillerede ved at vinde EM-guld ved

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 6 Juni 2014 DDBU årsmøde 2014 DDBU har afholdt årsmøde lørdag den 14. juni på Hejse Kro. På mødet fremlagde DDBU s bestyrelse en ny strategiplan for de

Læs mere

Resultater/effekt af sporet november 2017

Resultater/effekt af sporet november 2017 STRATEGIAFTALE FOR DEN DANSKE BILLARD UNION 27. NOVEMBER 2017 Den strategiske aftale er baseret på forbundsanalyse, SUMO analyse og de godkendte strategiske spor. Strategiaftale 1-2017 Hvilket strategisk

Læs mere

Niels Nüchel Udviklingskonsulent (NN) Kent Erichsen Suppleant (KE) Tonny Carlsen Suppleant (TC)

Niels Nüchel Udviklingskonsulent (NN) Kent Erichsen Suppleant (KE) Tonny Carlsen Suppleant (TC) Referat fra BM 02-15 Dato: 22. juni Sted: Villa Gulle - Nyborg Tid: 18.30-24.00 Flemming B. Knudsen Formand (FBK) Michael B. Nielsen Næstformand (MBN) Niels Chr. Kjær Kasserer (NCK) Tage Lauridsen Formand

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Nummer 2 Februar DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Nummer 2 Februar DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS Den Danske Billard Union Nummer 2 Februar 2019 Læs om: - DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS - DIF OG DGI'S FORENINGSPULJE - NYT FRA DDBU - POOLCUP 2019 Dialogmøder Den Danske

Læs mere

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 9 November DM 10-ball for juniorer Guld til Andreas Madsen, sølv til Christoffer Lentz, Bronze til Andreas Bønnelykke og Jeppe Thyde Nyt fra DDBU "Billardens dag i Danmark"

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde januar via Skype kl. 19.

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde januar via Skype kl. 19. DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 01-2019 21. januar via Skype kl. 19.00 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen MBN

Læs mere

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union December 2017 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Den Danske Billard Union Juni 2015

Den Danske Billard Union Juni 2015 Den Danske Billard Union Juni 2015 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017 Deltagere: Flemming B. Knudsen, Michael B. Nielsen, Erik Søndergaard, Jan Mortensen, Kent Rifbjerg Erichsen, Marianne Mortensen,

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT BM 02-17 20. april 2017 på Hotel Nyborg Strand Nyborg Kl. 17.45 Deltagere fra bestyrelsen: Flemming B. Knudsen (FBK) Formand

Læs mere

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten DDBU s Strategiplan 2019-2023 Indledning Den Danske Billard Union har fastlagt en visions- og strategiplan for 2019 til 2023, som sammen med DIF Strategiplan

Læs mere

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019.

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019. REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019. DAGSORDEN: 1) Valg af dirigent 2) Valg af mødesekretær 3) Prøvelse af mandater 4) Bestyrelsens beretning til godkendelse 5) Ordensudvalgets

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 4. juni 2016 på Vissenbjerg Storkro. Mødet startede kl

Referat fra DDBU s årsmøde den 4. juni 2016 på Vissenbjerg Storkro. Mødet startede kl Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus. Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent

Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus. Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent SG takkede for valget og konstaterede at mødet var indvarslet lovligt

Læs mere

Synlighed DBBU s strategiplan

Synlighed DBBU s strategiplan Synlighed DBBU s strategiplan Den Danske Billard Union 1 Hvor befinder billardsporten sig om 5 10 år? For at DDBU skal fremstå stærkere og mere moderne, er det nødvendigt, at der arbejdes målrettet med

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

---------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------- DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Referat fra Bestyrelsesmøde 01-2014 19. Februar 2014 Kl. 17.30 i Idrættens Hus Deltagere fra bestyrelsen: Mikael Toft (MT) Formand

Læs mere

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT PÅ VISSENBJERG STORKRO DEN 2. JUNI ) Bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT PÅ VISSENBJERG STORKRO DEN 2. JUNI ) Bestyrelsens beretning til godkendelse Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOV 2017 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOV 2017 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 3 April 2019 Den danske mester Charlotte Sørensen, BC Holbæk, sølv til Susanne M. Vennersdorf, Viborg BK, bronze til Marianne Andersen, Hvalsø BF og Charlotte Koefoed, Vordingborg

Læs mere

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Bilag 1 DDBU Talent- og Elitecentre Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Formål DDBU Talent- og Elitecentre etableres i en sammenhæng mellem DIF Strategiplanen 2018-2021 (Spor 2) og

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U Udviklingskonsulenten

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U Udviklingskonsulenten Den Danske Billard Union Nummer 4 Maj 2019 Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U-21 Læs om: - Nyt Fra UMB - Nyt omkring VM i 3 Bande - Uddannelsesweekend - Nyt fra DDBU - Udviklingskonsulenten

Læs mere

Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016. Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber

Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016. Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber Den Danske Billard Union Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016 Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber DELTAG I REGIONALE STÆVNER OG LANDSSTÆVNE STÆVNERNE ARRANGERES AF

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde februar via Skype kl

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde februar via Skype kl DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 01-2018 19. februar via Skype kl. 18.00 20.15 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 05-2013 8 og 9. November 2013 Scandic Hotel -Hvidovre Deltagere fra bestyrelsen: Mikael Toft (MT) Formand

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag.

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag. Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Ny formand og nye visioner for dansk billard

Ny formand og nye visioner for dansk billard Ny formand og nye visioner for dansk billard Jeg vil indlede denne artikel med at takke for valget og takke for tilliden, da jeg på Årsmødet d. 6. juni 2015 blev valgt af forsamlingen til ny formand for

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20.

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20. N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 1 Januar 2015 Nyt fra DDBU Regionalmøder Møderne afholdes følgende steder: Mandag den 19. jan 2015 kl. 18.00 20.00 Tirsdag den 20. jan. 2015 kl. 18.00 20.00

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Bilag 2. Samarbejdsaftale imellem DDBU og Talent- og Elitecenter Grøndal om etablering og støtte

Bilag 2. Samarbejdsaftale imellem DDBU og Talent- og Elitecenter Grøndal om etablering og støtte Bilag 2 Samarbejdsaftale imellem DDBU og Talent- og Elitecenter Grøndal om etablering og støtte Talent- og Elitecenter i 3-bande carambole Billardklubben Grøndal og Den Danske Billard Union Billardklubben

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK

Nyhedsbrev fra DDBU. Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 10 November 2013 Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK Som et nyt tiltag har Ikast BK og DDBU afprøvet et koncept med at afvikle en kombination

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

TURNERINGSAFVIKLING POOL

TURNERINGSAFVIKLING POOL DEN DANSKE BILLARD UNION TURNERINGSAFVIKLING POOL Sæson 2016-2017 1. AFVIKLING AF MESTERSKABER 2. AFVIKLING AF DANSK POOL TOUR 3. SHOT-CLOCK & TIMEOUT. 4. DISTANCER 5. RANGLISTER. 6. RATING. 7. SEEDNING.

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL Deltagere: Jan Mortensen TU-leder og repr. for eliteudvalget (JM) Jan Winther (JW) Sv. Aage Hansen (SVH) Jan Bemmann (JB) Karsten Jørgensen (KJ)

Læs mere

Årsmøde EM Sølv. EM Bronze. 2 x EM guld + VM bronze. EM guld

Årsmøde EM Sølv. EM Bronze. 2 x EM guld + VM bronze. EM guld Årsmøde 2019 EM Sølv EM Bronze 2 x EM guld + VM bronze EM guld Til samtlige klubber, DDBU`s bestyrelse, revisorer, udvalg og Æresmedlemmer Brøndby den 12. april 2019 I forbindelse med DDBU s årsmøde indbydes

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU s Årsmøde

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU s Årsmøde N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 5 Juni 2015 DDBU s Årsmøde Flemming B. Knudsen fra KBK/BNV blev i dag valgt som ny formand for Den Danske Billard Union på årsmødet i Idrættens Hus. Flemming

Læs mere

Den Danske Billard Union

Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Den Danske Billard Union indbyder hermed til 3-Bande Carambole Tour med DM kvalifikation

Den Danske Billard Union indbyder hermed til 3-Bande Carambole Tour med DM kvalifikation Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 16. januar kl. 17.30 Sted: IKC Idrættens Hus - Brøndby Deltagere: Bestyrelsen + Tina Jensen Afbud: Tina og Camilla referent Marianne Ipsen, IKC 1. Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Danske mesterskaber 2015

Danske mesterskaber 2015 Danske mesterskaber 2015 10 Ball Mænd Osted BK 05-12-2015 1. Daniel Kandi ABK 31 2. Kasper Kristoffersen Ikast BK 3. Martin Brackenbury Randers Pool Club 3. Bahram Lotfy Herlev IF Pool Club 8- Ball Mænd

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 2013-2014 KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE

DANMARKSMESTERSKAB 2013-2014 KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 11 December2013 Nyt fra DDBU Regionalmøder i 2014 Fyraften-/regionalmøder: 28. januar 2014 Aars BK 29. Januar 2014 BK Frem, Kolding 12. februar 2014 Sakskøbing

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Årets spiller: Bahram Lotfy, Herlev PC

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Årets spiller: Bahram Lotfy, Herlev PC Den Danske Billard Union Nummer 5 Juni 2019 Årets spiller: Bahram Lotfy, Herlev PC Læs om: - Ny formand for DDBU - UMB/PBA konflikten - VM 3 bande i Randers - Årsmødet 2019 - Billardens Uddannelsesweekend

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. juni 2016, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Leif Meitilberg (LM), Karsten Jørgensen (KJ), Alf Jakobsen (AJ), og Louise (LP) Michael Sølling (MRS),

Læs mere

Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626

Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626 Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219 Kontonr.456-52-27365

Læs mere

Danske mesterskaber 2017

Danske mesterskaber 2017 Danske mesterskaber 2017 10 Ball Mænd 1. Andreas Madsen Herlev Pool Club 2. Bahram Lotfy Herlev Pool Club 3. Andreas S. Bønnelykke Herlev Pool Club 3. Jesper Schmidt Dans Pool Hall 8- Ball Mænd 1. Kasper

Læs mere

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat - HB 03 Lørdag 26. marts 2012 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere: Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Anders Poulsen, DBF-Nordjylland Arne Jensen, Københavns Badminton

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. SEPT 2017 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. SEPT 2017 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat Elite- og talentudvalg

Referat Elite- og talentudvalg Referat Elite- og talentudvalg TID: Mandag den 17. juni 2019 17.00 20.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson (LA), Jakob Buch Østergaard (JBØ), Kim Laurberg

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Afbud: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Mandag den 20. august 2018-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

DDBU Talent- og Elitestrategiplan: Mission: Vision: Den Danske Billard Union ønsker på talent- og eliteområdet:

DDBU Talent- og Elitestrategiplan: Mission: Vision: Den Danske Billard Union ønsker på talent- og eliteområdet: Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro.

Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro. Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro. Den afgående formand Mikael Toft åbnede årsmødet, og mindedes de billardkammerater der afgik ved døden i den afvigte sæson. Specielt blev æresmedlem

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Sted: Referat HB -møde 13.oktober 2018.

Sted: Referat HB -møde 13.oktober 2018. Sted: Trinity Hotel & Konference Center Gl. Færgevej 30 7000 Fredericia Tidspunkt: 09.00-16.00 Deltagere: Søren Holmgård Knudsen - SKH Peter Julius Ingtoft - PJI Ann Oxfeldt Olsen - AOO Søren Herlev Jørgensen-

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 17. juni kl i Idrættens Hus i Brøndby.

Referat fra DDBU s årsmøde den 17. juni kl i Idrættens Hus i Brøndby. Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 16. FEBRUAR 2018 I ODENSE. Angående forslag som ønskes behandlet på TU udvalgsmødet d. 25. nov

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 16. FEBRUAR 2018 I ODENSE. Angående forslag som ønskes behandlet på TU udvalgsmødet d. 25. nov Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Æresmedlem i Den Danske Billard Union Launy Grøndahl døde mandag den 31. marts. Launy blev 80 år. Ære være hans minde

Nyhedsbrev fra DDBU. Æresmedlem i Den Danske Billard Union Launy Grøndahl døde mandag den 31. marts. Launy blev 80 år. Ære være hans minde N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 3 April 2014 Nyt fra DDBU Æresmedlem i Den Danske Billard Union Launy Grøndahl døde mandag den 31. marts VEJBY VINDER JBM-LIGAEN I HØJDRAMA- TISK FINALE

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 27. Januar 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere