DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde januar via Skype kl. 19.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde januar via Skype kl. 19."

Transkript

1 DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde januar via Skype kl Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen MBN Næstformand Jan Mortensen JM Formand for Turneringsudvalget Marianne Mortensen MM Ungdomsansvarlig Jakob Lyng JL Formand for Pooludvalget Erik Søndergaard ES Kasserer Kent Erichsen KE Formand for Eliteudvalget Martin Søndergaard MS Repræsentant for Snookerudvalget Thomas Andersen TA Bestyrelsesmedlem Jan Bemmann JB Generalsekretær Niels Nüchel NN Udviklingskonsulent Dagsorden: 1. Bemærkninger til seneste BM referat 2. Orientering fra DDBU Sekretariat ved JB 3. Orientering fra Udviklingskonsulenten ved NN 4. Orientering fra Formanden ved FBK 5. Orientering fra Kassereren ved ES 6. Orientering fra Næstformanden ved MBN 7. Orientering fra Turneringsudvalget ved JM 8. Orientering fra Pooludvalget ved JL 9. Orientering fra Eliteudvalget ved KE 10. Orientering fra Ungdomsudvalget ved MM 11. Orientering fra Snookerudvalget ved MS 12. Eventuelt

2 Ad. Punkt 1: Der var ingen kommentarer til sidste referat. Ad. Punkt 2: Der mangler en del klubber endnu i forbindelse med medlemsregistreringen. Vi udsender rykkere den 22. januar, til de omtalte klubber. Stort set alle tilmeldinger til Brandenburg er på plads. 5-kegler mangler endnu, fordi udtagelse først finder sted efter den 9. februar. Jeg har sat farvekoder på budgetoversigten for bedre overblik. Der er igen mangel på tilmeldinger til dialogmøderne. Solsiden og Ikast bliver formentlig aflyst. Hvad angår årsmødet skal vi have styr på eventuelle ændringer i bestyrelsen. Næstformanden Kassereren Eliteudvalgsformanden og bestyrelsesmedlemmet er alle på valg. Der om tvivl om 2 personer som skal melde tilbage senest med udgangen af februar. Ad. Punkt 3: Skriftlig rapport fra NN: Randers: Mødet afholdt i Randers BK. Deltagere fra de to klubber, Jesper fra kommunen + NN Jesper brugte indledningsvis tid på at forklare om Læringscenter Randers. Han havde følgende punkter: 1. kvalificere i folkeskolen 2. promoverer idrætten 3. inspirere lærere/pædagoger Hvor giver det mening? a. alder b. niveau c. tidspunkt Det blev besluttet, at foråret skulle bruges til at prøve forskellige modeller af, omkring folkeskolen og ungdoms/fritidsklubber Der blev diskuteret meget omkring forventninger til hinanden. Randers BK Beslutningen blev, at Jesper tager kontakt til 3 skoler, som alle ligger tæt på Randers BK. Han undersøger hvilke muligheder der er, for at få oprettet et forløb med 6. klasser, fra disse tre skoler Randers BK stiller med et korps på 3-4 instruktører. Jesper har bolden, og vender tilbage til Johnny + NN Randers PC Jesper finder en person i ungdomsskolen som kan være kontaktperson Jesper vender tilbage til Rene + NN Undervisningen i keglebillard tager fysisk udgangspunkt i Randers BK s lokaler Undervisningen i pool kan kombineres med undervisning i ungdomsskolen og i

3 klubbens lokaler PS: Randers er blevet visionskommune i Bevæg dig for livet Jesper bliver koordinator og kontaktperson. Styregruppemøde den 29-1 Møde med journalist den 29-1 Ny klub i Frederikssund: Klubben har store problemer med udlejer. Har hjulpet klubben langt, men nu er det juridisk hjælp de har brug for. Nr. Åby: Har pt. ingen lokaler pga. Skimmelsvamp. Var blevet lovet nye lokaler af kommunen. Dette er endnu ikke gået igennem. Har møde med klubben inden for den næste uge. Billardens Uge: To klubber har meldt tilbage: 1. Søndersø 2. Fredericia Regionsmøder: 28-1 Kolding 6 klubber 9 deltagere 29-1 Nr. Sundby 2 klubber 30-1 Ikast 2 klubber 4-2 Nykøbing F 5 klubber 5-2 Brøndby 7 klubber 6-2 Bristol 6 klubber Poolcup: Forventede regionsfinaler: Osted Odense Århus Ålborg Eventmaker uddannelse: 1 modul 31-1 til modul 4-3 til modul 8-4 til 9-4 Århus Pool og Snooker: Er vært for Regionsfinale Giver håb om opstart af ungdomsarbejde Bristol: Har åbenbart fået gang i samarbejde med en privatskole.

4 Billardskole: Der udarbejdes et program/invitation sammen med Marianne Uddannelsesweekend: Der afholdes møde med de tre instruktører inden en ny invitation udsendes Kommentarer: Møde afholdt for 1 uge siden med de 2 Randers klubber, og kommunens breddeidræts konsulent omkring skole samarbejde. Begge klubber er meget villige til at stille op til dette projekt. Randers BK kan udføre undervisningen i egne lokaler, hvorimod Randers Pool Club, bedre kan tage rundt på fritidsklubberne, hvor der findes pool borde. Der bliver udfærdiget invitation og program til billardskolen, der afholdes i slutningen af sommerferien. Med hensyn til uddannelsesweekenden holdes et møde mellem de 3 instruktører og NN, hvor der skal planeres en klubtræner 3, som overbygning til de allerede eksisterende niveauer. NN jagter flere skoleprojekter, men oplever generelt en meget svag respons fra klubberne, på skriftlige og personlige henvendelser. Ad. Punkt 4: 1. Angående orientering til bestyrelsesmødet HUSK at det vil være en stor hjælp for Jan Bemmann, hvis man sender nogle orienteringspunkter ud inden mødeafviklingen. Jan Bemmann bruger en hel del tid på at lave referatet. Bestyrelsesmedlemmerne må gerne sende noget skriftligt info orientering til Jan Bemmann/bestyrelsen - inden på mandag. Det kniber lidt med dette til planlagte Skype møder. 2. Dialogmøderne i januar og februar. Dags dato ser det ret sløjt ud med tilmeldingerne til de planlagte 6 DDBU Dialogmøder. Det er få klubber, som har tilmeldt sig. Vi må måske aflyse flere planlagte dialogmøder. Hanne Rasmussen har sendt mig en forespørgsel på minimum antal klubber repræsenteret ved dialogmøderne. Jeg har svaret hende, at min holdning er minimum 6 klubber repræsenteret ved hvert dialogmøde før vi gennemfører set i relief til, hvor mange DDBU ressourcer vi bruger på hvert møde. Jan Mortensen og Flemming B. Knudsen er politikerne fra DDBU bestyrelsen, som deltager på de 6 planlagte regionale dialogmøder. Hanne Rasmussen sender en rykker ud til klubberne sidst i denne uge. Tilmeldingsfrist er i starten af næste uge.

5 3. VM organiseringen Jan Bemmann og jeg, vi har brug for at vide fra DDBU bestyrelsen, hvor mange bestyrelsesmedlemmer, der kan være aktivt med i VM dagene i Randers, og i organiseringen af VM stævnet. Jeg ved, at nogle har planlagt ferie, for at være med i VM ugen. Jan Bemmann, Niels Nüchel og Hanne Rasmussen, de er på ved VM stævnet med forskellige opgaver. Ligesom formand og næstformand er på hele ugen. Jan Mortensen Kenneth Erichsen Erik Søndergaard og Marianne Mortensen har også tilbudt deres assistance ved VM. I relation til VM arrangementet, der kunne det være ønskeligt, hvis nogle bestyrelsesmedlemmer kunne medvirke til at tage medansvar for bl.a. dommerkoordinering, turneringsafvikling og frivillig koordinering. Der er mange opgaver i en VM organisationsplan, der skal løses, hvis vi skal lave et godt VM stævne i Randers. Jan Bemmann og Niels Nuchel vil have mange organisatoriske opgaver til VM planlægningen. Jan Bemmann og jeg mødes tirsdag i uge 7, for det næste DDBU statusmøde til VM organiseringen. Niels Nuchel har møde med de 2 Randers klubber i uge 3. I slutningen af januar har vi et nyt statusmøde med Randers Kommune og Sport Event Denmark i Randers, hvor vi samler op på aftaler, organisering, tidsplan og handletiltag. Jan Bemmann og jeg, vi har et møde med folk fra en TV kanal d. 6. februar, hvor jeg håber, at vi kan afslutte et længerevarende dialogforløb omkring TV samarbejde til VM, og her indgå en konkret aftale. Jeg vil gerne have TV aftalen til VM på plads nu, da DDBU har brug for en snarlig klarhed omhandlende TV forholdet. Ligesom DDBU har brug for en flermåneder periode til at praktisk arbejde med at skaffe mulige sponsorindtægter fra interessenter relateret til en TV aftale. Niels Nuchel er tovholder på arbejdet med en VM Eventplan for år 2019, som jeg regner med, at DDBU har endelig på plads indenfor få uger. Kommunikationsmæssigt og PR mæssigt til VM arrangementet, der vil DDBU i 2019 løbende informere omkring nogle VM forhold på forskellige interne og eksterne kommunikationsplatforme. Det være sig f.eks. logo og plakatforhold, dommerforhold, eventannouncer, TV forhold, eventtiltag, billetforhold, pressesamarbejde o.a. En bred vifte af kommunikations- og informationsforhold.

6 4. DIF Initiativpuljen DIF bestyrelsen har i begyndelse af januar 2019 udsendt en skrivelse til specialforbundene, hvor der informeres omkring temaer for 2019 ansøgning til DIF Initiativpuljen. DIF temaer for 2019 er: Samfundsmæssig ansvar, tværidrætsligt samarbejde og innovation og implementering af nye motionstilbud. DDBU har derudover mulighed for at søge initiativpuljen, med afsæt i egne idéer og projekttiltag. Niels Nüchel og jeg, vi har kort talt sammen omkring puljeansøgning, og vi taler sammen igen i uge 4. Hvis nogle i bestyrelsen har en god idé til puljeansøgning, eller til et udviklingsprojekt til puljeansøgning, bring den venligst videre til Niels Nüchel eller formanden. 5. DIF Strategiaftale Implementeringen af Talent- og Elitecentre De disciplinansvarlige skal nu i gang med at planlægge instruktionssamlinger for 2019 i Talent- og Elitecentrene. Ligesom styregruppe møder skal planlægges af disciplinansvarlige. Disciplinansvarlige, Eliteudvalgsformand og Ungdomsudvalgsformand skal koordinere samlinger. 3-bande og 5-kegler er på plads med samarbejdsaftaler med Vejle BK og Ikast BK. Der er givet datoforslag til Vejle BK for nogle samlinger i 2019 af den 3-bande ansvarlige i DDBU (MBN), som bestyrelsen i Vejle BK vender tilbage på her i januar. Pool (Keglebillard) er ikke helt på plads endnu, og jeg talte med Bristol Odense ved Vejle DM og har aftalt en snak med Bristol Odense efter Vejle DM, så vi snarlig har samarbejdsforholdet helt på plads. Derefter kontakter jeg Jakob Lyng (Pool) og Keglebillard ansvarlig. Jeg regner med, at lige ringe rundt til de disciplinansvarlige i uge 4 og uge 5, således at vi får afstemt sammen. Hvad angår etableringen af Snooker Talent- og Elitecenter, der har Martin Søndergaard og jeg talt sammen omkring dette. Snookerudvalget vil komme med et udspil til mig, og så tager vi den derfra. Hvad angår brug af sportspsykolog til sportslig udviklingsarbejde, der sender man som disciplinansvarlig/udvalg en motiveret og begrundet ansøgning til FU/Eliteudvalgsformand, som derefter behandler og bevilger mulige timer hos sportspsykolog efter en prioriteret rækkefølge. Er der nogle spørgsmål til dette, lad os tage det på Skype mødet eller kontakt mig efter bestyrelsesmødet.

7 6. DDBU Strategiaftale Der er udsendt forslag til bestyrelsen omkring en DDBU Strategiplan Det er en opfølgningsplan på DDBU Strategiplan , som indeholder 5 strategiske indsatsområder. Strategiplanen er ambitiøs, og skal ses sammen med DIF Strategiaftale Det vil være krævende og udfordrende for DDBU bestyrelsen, at have 8 strategiske indsatsområder i gang i de kommende år. Der skal laves en naturlig opfølgning på den gamle DDBU strategiplan, men måske kun med 2-3 indsatsområder. Alle bestyrelsesmedlemmer anmodes om en tilbagemelding før mødet eller på mødet på mandag, hvilke indsatsområder man ser relevante i en DDBU Strategiplan FU vil herefter arbejde videre med tilbagemeldingerne, og tilpasse en ny DDBU Strategiaftale i forhold til den modtagne feed back fra DDBU bestyrelsen. 7. Kompetenceudvikling Der er sendt et notat ud fra formanden, som opfølgning på fremsendelse og bearbejdelse af kompetenceskemaerne. FU har fokus på områder, der skal styrkes til kompetenceudvikling. 8. DIF årsmøde Der er DIF årsmøde lørdag d. 4. maj Samme dag er der CEB generalforsamling i Brandenburg, Tyskland, hvor DDBU er repræsenteret ved formanden og næstformanden. Erik Søndergaard vil være DDBU repræsentant ved DIF årsmøde. Thomas Andersen deltager som medlem i Aktivkommitéen, og vi har derfor mulighed for at være repræsenteret af to DDBU bestyrelsesmedlemmer ved DIF s årsmøde. 9. Nordic Billiard Council Sverige har informeret NBC om, at man påtager sig at arrangere NM i 3-bande i Efter planen, i Stockholm og på 4 borde. Det svenske forbund vil gerne arrangere NM for kvinder på samme tidspunkt, og vil gerne have en tilbagemelding fra de nordiske forbund på, hvordan vi ser på det. Sverige arrangerer det næste møde i NBC enten som fysisk møde eller som Skype møde. Hvis det bliver et fysisk møde i Stockholm muligvis lørdag d. 30 marts 2019, der har FU truffet en beslutning om, at DDBU deltager med en politiker formanden.

8 10. Rekruttering af ny generalsekretær Der er udsendt notat omkring tidsplan m.m. til rekrutteringen af ny generalsekretær. Ansættelsesudvalget består af FU medlemmerne, Hanne Rasmussen og Niels Nüchel. Ansættelsesprocessen styres af FU. 11. Brandenburg Fra bestyrelsen deltager formand og næstformand fra torsdag den 2. maj til søndag den 5. maj. Begge deltager i CEB-mødet den 4. maj. Eliteudvalgsformanden er i Brandenburg fra onsdag den 1. maj til søndag den 5. maj. Ungdomslederen deltager fra den 24. april til den 5. maj. Formanden for turneringsudvalget og Hanne er i Brandenburg fra den 24. april til den 1. maj og Jan Bemmann fra den 25. april til den 29, april. 12. DM i Vejle 3-Bande Til næste DM i 3-bande bør der udarbejdes en trænings oversigt for fredag morgen i indbydelsen. Samme sted skal det tydeligt fremgå hvad reglerne er for videreseedning fra puljekampene og endelig skal reglerne for omkampe også tydeliggøres. Ad. Punkt 5: Er enig i det fremlagte budget specielt vedrørende en nedbringelse af egenkapitalen til omkring 700 t.kr. Det er ikke meningen at vi skal puge penge sammen men vi skal i stedet bruge penge til aktiviteter til gavn for billardsporten. Vi skal have mere fokus på sammenhængen i vores midler i forhold til de besluttede aktiviteter. Ad. Punkt 6: Flg. spillere er udtaget Brandenburg det er kun 5 kegle spillere der mangler: 3 Bande 2 mandshold: Hold 1: Thomas Andersen - Dion Nelin Reserve Tonny Carlsen Hold 2: Tonny Carlsen - Brian Zola Hansen Reserve Lars Dunch 3 Bande individuelt: 1. Tonny Carlsen 2. Thomas Andersen 3. Dion Nelin 4. Brian Zola Hansen 5. Lars Dunch

9 3 Bande Ladies: Marianne Mortensen Biathlon Ungdom: Hold 1: Bjørn Jensen - Lukas Mortensen Hold 2: Mikkel Jensen Oliver Pind 3 Bande U21: 1. Mikkel Jensen 2. Bjørn Jensen 3. Lukas Mortensen 3 Bande U17: 1. Lukas Mortensen Libre U17: 1. Casper Østergård Cadre 71/2: 1. Anders Henriksen Cadre 47/2: 1. Anders Henriksen Flg. DDBU-ledere ønsker at være tilstede på flg. datoer: torsdag d onsdag d Jan Mortensen + Hanne Rasmussen torsdag d søndag d Marianne Mortensen fredag d mandag d Jan Bemmann onsdag d søndag d Kent Rifbjerg torsdag d søndag d Flemming Busk Knudsen + Michael B Nielsen. DDBU og Tonny Carlsen har indgået en aftale om 3 Bande samling for talenter på DIF-trappen: Bjørn Jensen Mikkel Jensen Lukas Mortensen samt Michael Carlsen. Der er aftalt 3 samlinger i 2019: 1. Lørdag + søndag i uge Lørdag + Søndag i uge Samling i efteråret bliver fastlagt senere I spørgsmålet om veste mener JB, at vi skulle kunne dække behovet. Kan blive et problem hvis der er mange der skal bruge de helt små størrelser. Ad. Punkt 7: Peter Lund er stoppet som koordinator i Øst og er erstattet med Johnny Mogensen. Der er solgt 47 licenser mere i 2018 end i VM i 5-kegle blev afholdt i Schweiz. Det blev en 3 plads i puljen hvilket medførte en sværere seedning videre til kvartfinalen. FBK forespørger og stiller forslag om at turneringsudvalget udvides med en 3-bande spiller.

10 Ad. Punkt 8: 2019 byder på mange opgaver for pool spillerne februar er der Nordisk Mesterskaber i 10-ball. Danmark har 6 herrespillere og to U/19 spillere med. Jeg har besluttet, at give Mickey Krause tilskud til at spille alle Euro Tours i år. Derudover har jeg også givet Christoffer Lentz tilsagn om en smule støtte. De to spillere er absolutte talenter, der vil vinde mange medaljer til Danmark de næste 20 år. Støtten er med de sædvanlige betingelser om tilbagebetaling af 50% hvis de vinder pengepræmier. Derudover arbejder jeg på, og tilsagn fra 2 klubber, om at Mickey skal spille Bundesliga fra efteråret. Bahram Lotfy spiller US Open I Las Vegas, som han selv betaler. Derefter er der EM i Italien. Jeg regner med at der skal 3 herrespillere afsted. Ungdoms EM (U19 og U17) afholdes i juli/august og det er endnu usikkert hvor mange der skal afsted. Jeg har snakket med spillere, og er i gang med at lave nogle trænings og turneringsbetingelse for udtagelse. Mickey er blevet for gammel, så der er reelt kun tre spillere der kan komme på tale. Senior EM afholdes i august. De seneste par år har resultaterne været mere end skuffende, så udtagelse bliver betydelig skærpet i år. Og endnu usikkert om DDBU yder tilskud. Vi sender et hold til NM i Pool i næste uge. Inkluderet på holdet er 2 U/19 spillere som er informeret om at der skal præsteres ved NM, såfremt man skal udtages til EM. På eliteniveau generelt går det yderst tilfredsstillende med en elite på 6-7 spillere der er jævnbyrdige. Vi holder DM i 9-ball i Sharks som er et kommercielt spillested. Der er allerede bannere udenfor spillestedet, og hele DM streames. Vi savner svar fra DIF på hvorfor de indstillinger vi har indsendt vedr. unge talenter, og også opmærksomhed omkring et europamesterskab ved den store idrætsgalla ikke blev omtalt. Vi må endnu engang desværre konstatere, at så længe vi ikke er en olympisk disciplin, vil vi ikke få den opmærksomhed, som vi bør være berettiget til. Vi har udsendt en pressemeddelelse til 22 interessenter i forbindelse med DM i 9-ball kun én åbnede informationen. Ad Punkt 9: Det er meget tilfredsstillende som formand for Eliteudvalget, at kunne konstatere en øget tilmelding til vores Danske Mesterskaber. Kvaliteten er stigende i og med at flere topspillere igen vil udtages til de internationale turneringer. I både Pool 9-Ball og Snooker afvikles nogle mesterskaber som åbne stævner. Vi har i begge segmenter hårdt brug for flere ungdomsspillere således at fødekæden sikres. Vi sender et stort hold til Brandenburg. Det er ekstremt vigtigt, at vi fordeler opgaven med at rapportere til pressen i Danmark i form af billeder og pressemeddelelser. Rapporter fra spillestedet skal sendes 1 time efter hændelsen. NN rundsender skabeloner til udfyldelse af pressemeddelelser. FBK retter henvendelse til en journalist vedr. pressearbejde. Marianne spørger om, hvorfor eliteudvalget ikke sender så mange ungdomsspilere afsted som muligt (til Brandenburg) når vi nu mangler flere af dem? Det er et forkert

11 sted at spare. KE påpeger, at der er 1 af 2 kriterier der skal være opfyldt: Erfaring og/eller medaljechance. ES påpeger at der skal være sammenhæng med økonomi og sportsligt niveau. TA mener at vores niveau i biathlon kunne være til medaljer. Tours deltagelse for ungdommen, kunne være et godt sted at få skaffet sig erfaring om vi kan gøre noget på økonomien for ungdommen vedr. tours det er op til KE TA og JM at finde ud af. Martin Søndergaard vil gerne vide hvordan vi prioriterer deltagelse til større internationale turneringer, i forhold til erfaring og medaljechancer. I f.eks. 3-bande skal vi stille op til EM og opnå et godt resultat for at få kvalifikation til VM. Men spørgsmålet går også på om vi uanset hvad, skal være repræsenteret til f.eks. et EM eller spare på pengene. Der er divergerende opfattelse af dette spørgsmål. JL, FBK og ES mener at det sportslige element tæller højt. Der er i princippet kun 3 turneringer for snookerspillerne. Er det det økonomiske sportslige eller repræsentative område der tæller højest? Spørgsmålet vil blive behandlet i snookerudvalget. JL mener ikke at vi skal stille op for enhver pris. Der hvor vi har forpligtigelser er i de nordiske mesterskaber hvor vi er tildelt et antal spillere i forvejen. Ad Punkt 10: Nyt fra ungdomslederen: Frivillig instruktion: Den frivillige ungdomsinstruktion kører stadig fint, dog med lidt ændringer Fri carambole elite ved Anders Henriksen: Casper Østergaard Fri carambole begynder (leder efter frivillig) 3-bande instruktion ved Tonny Carlsen: Lukas Mortensen 3-bande instr.lars Dunch: (starter op igen efter slutspillet) Mikkel Jensen, Bjørn Jensen 5-kegle instruktion ved Thomas Andersen: Oliver Pind, Jonas Søndergaard 5-kegle instruktion ved Orla Skjoldbjerg: (pause) Andreas Høgh, Lukas Mortensen Keglebillard ved Johnny Hansen: Ny gruppe: Malthe Dahlberg, Næstved Daniel Kristiansen, Vissenbjerg Cian Henningsen, Bristol Odense Sebastian Duchwaider, Ikast Kyle Ampuan, Esbjerg

12 Mary Halskov Petersen, Sorana Peter Eisvang, Sorana Mentaltræning: Jeg er i kontakt med et nyt bud på en mentaltræner, Personen er bl.a. uddannet psykoterapeut og har spillet billard i mange år. Til dagligt driver han et kursuscenter. Jeg kender denne person ret godt fra mine sidste år i Århus pool og billard, men forventer ikke at han tilbyder sit arbejde frivilligt, men kan håbe på at få en fin pris. Hvordan er økonomien omkring mentaltræning? Ungdomsturneringerne: Ungdomscupperne ser ud til at være lidt på vej op i antal igen. Ungdomsrækkerne er desværre ikke særlig efterspurgte. Junior Tours: Vi har fået opstartet Junior Tours i 3-bande og 5-kegler. Det ser ud som om at turneringen virker efter hensigten, spillerne tager kampene meget seriøst, og vi har i ungdomsudvalget fået et lidt større grundlag, til at hjælpe os selv, med at indstille de bedste spillere, når der skal deltagere til internationale turneringer. Ungdomsudvalget har valgt at indstille følgende spillere til EM: Disciplin: U17 3-bande U17 Fri carambole U21 5-kegler Deltager: Lukas Mortensen Casper Østergaard Lukas Mortensen U21 5-kegler Nr. 2 udtages 9/2 U21 5-kegler U21 5-kegler U21 Biathlon 3-bande Nr. 3 udtages 9/2 ( betaler selv) Nr. 4 udtages 9/2 ( betaler selv) Hold 1 5-kegler Lukas Mortensen Bjørn Jensen U21 Biathlon Hold 2 5-kegler (udtages 9/2) (betaler selv) 3-bande Mikkel Jensen ( betaler selv) U21 3-bande Mikkel Jensen U21 3-bande Bjørn Jensen U21 3-bande Lukas Mortensen ( betaler selv) Ungdomsspillerne skal spille i Brandenburg fra d. 26/4 Kl og frem til d. 2/5 og jeg vil være tilstede under alle deres kampe.

13 Ad Punkt 11: Til NM i Snooker vandt Daniel Kandi det nordiske mesterskab, og i det hele taget betragter MS mesterskabet som vellykket, når man kigger på den totale præstation af holdet. Den tidligere formand for snookerudvalget, Per Micki Christensen er tilbage, og er optaget i snookerudvalget. Snooker er gået over til indbetaling og tilmelding via NemTilmeld. Der har været lidt småproblemer i forbindelse med verifikation af betalingskort via NemId. Snooker er begyndt at bruge CueScore som iflg. MS både indeholder ting som Snooker kan bruge, men også har nogle ting som snooker ikke umiddelbart anser for hensigtsmæssige. Men det ender formentlig med at hele turneringsafviklingen på et tidspunkt, overgår helt til CueScore. Der udspandt sig herefter en længere debat vedr. systemet, som givet kan anvendes til flere turneringsformer, og har den store fordel at det kører online. Ad Punkt 12: Ingen indlæg Mødet slut kl Med venlig hilsen Jan Bemmann

DEN DANSKE BILLARD UNION

DEN DANSKE BILLARD UNION DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 02-2019 1. april 2019 på Hotel Nyborg Strand kl. 18.30 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde November 2017 via Skype kl

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde November 2017 via Skype kl DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 05-2017 27. November 2017 via Skype kl. 18.00 20.15 Deltagere: Flemming Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Nummer 2 Februar DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Nummer 2 Februar DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS Den Danske Billard Union Nummer 2 Februar 2019 Læs om: - DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS - DIF OG DGI'S FORENINGSPULJE - NYT FRA DDBU - POOLCUP 2019 Dialogmøder Den Danske

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl. 18.

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl. 18. DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 04-2018 27. August Hotel Nyborg Strand kl. 18.00 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

Nummer 7 August Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland.

Nummer 7 August Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland. Den Danske Billard Union Nummer 7 August 2018 Medalje regn over dansk pool Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland. Bahram Lofty brillerede ved at vinde EM-guld ved

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 6 Juni 2014 DDBU årsmøde 2014 DDBU har afholdt årsmøde lørdag den 14. juni på Hejse Kro. På mødet fremlagde DDBU s bestyrelse en ny strategiplan for de

Læs mere

REFERAT BM Dato: 22. februar 2017 Sted: IH. Tid: 17.30

REFERAT BM Dato: 22. februar 2017 Sted: IH. Tid: 17.30 REFERAT BM 01-2017 Dato: 22. februar 2017 Sted: IH Tid: 17.30 Flemming B. Knudsen Formand (FBK) Kent Erichsen Formand for Eliteudvalget (KE) Per M. Christensen Snooker (PMC) Jan Bemmann Generalsekretær

Læs mere

Danske mesterskaber 2017

Danske mesterskaber 2017 Danske mesterskaber 2017 10 Ball Mænd 1. Andreas Madsen Herlev Pool Club 2. Bahram Lotfy Herlev Pool Club 3. Andreas S. Bønnelykke Herlev Pool Club 3. Jesper Schmidt Dans Pool Hall 8- Ball Mænd 1. Kasper

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde februar via Skype kl

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde februar via Skype kl DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 01-2018 19. februar via Skype kl. 18.00 20.15 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017 Deltagere: Flemming B. Knudsen, Michael B. Nielsen, Erik Søndergaard, Jan Mortensen, Kent Rifbjerg Erichsen, Marianne Mortensen,

Læs mere

DDBU ÅRSMØDE Dansk billards fremtid og udvikling. Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014

DDBU ÅRSMØDE Dansk billards fremtid og udvikling. Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014 DDBU ÅRSMØDE 2016 Dansk billards fremtid og udvikling Oplæg på Temamøde af DDBU formand Flemming B. Knudsen Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014 FORMANDSPERSPEKTIVET Politisk program 2015-2020 DIF DDBU

Læs mere

Danske mesterskaber 2015

Danske mesterskaber 2015 Danske mesterskaber 2015 10 Ball Mænd Osted BK 05-12-2015 1. Daniel Kandi ABK 31 2. Kasper Kristoffersen Ikast BK 3. Martin Brackenbury Randers Pool Club 3. Bahram Lotfy Herlev IF Pool Club 8- Ball Mænd

Læs mere

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 9 November DM 10-ball for juniorer Guld til Andreas Madsen, sølv til Christoffer Lentz, Bronze til Andreas Bønnelykke og Jeppe Thyde Nyt fra DDBU "Billardens dag i Danmark"

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT BM 02-17 20. april 2017 på Hotel Nyborg Strand Nyborg Kl. 17.45 Deltagere fra bestyrelsen: Flemming B. Knudsen (FBK) Formand

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 3 April 2019 Den danske mester Charlotte Sørensen, BC Holbæk, sølv til Susanne M. Vennersdorf, Viborg BK, bronze til Marianne Andersen, Hvalsø BF og Charlotte Koefoed, Vordingborg

Læs mere

Niels Nüchel Udviklingskonsulent (NN) Kent Erichsen Suppleant (KE) Tonny Carlsen Suppleant (TC)

Niels Nüchel Udviklingskonsulent (NN) Kent Erichsen Suppleant (KE) Tonny Carlsen Suppleant (TC) Referat fra BM 02-15 Dato: 22. juni Sted: Villa Gulle - Nyborg Tid: 18.30-24.00 Flemming B. Knudsen Formand (FBK) Michael B. Nielsen Næstformand (MBN) Niels Chr. Kjær Kasserer (NCK) Tage Lauridsen Formand

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOV 2017 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOV 2017 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union December 2017 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag.

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag. Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten DDBU s Strategiplan 2019-2023 Indledning Den Danske Billard Union har fastlagt en visions- og strategiplan for 2019 til 2023, som sammen med DIF Strategiplan

Læs mere

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Bilag 1 DDBU Talent- og Elitecentre Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Formål DDBU Talent- og Elitecentre etableres i en sammenhæng mellem DIF Strategiplanen 2018-2021 (Spor 2) og

Læs mere

Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016. Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber

Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016. Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber Den Danske Billard Union Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016 Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber DELTAG I REGIONALE STÆVNER OG LANDSSTÆVNE STÆVNERNE ARRANGERES AF

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20.

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20. N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 1 Januar 2015 Nyt fra DDBU Regionalmøder Møderne afholdes følgende steder: Mandag den 19. jan 2015 kl. 18.00 20.00 Tirsdag den 20. jan. 2015 kl. 18.00 20.00

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL Deltagere: Jan Mortensen TU-leder og repr. for eliteudvalget (JM) Jan Winther (JW) Sv. Aage Hansen (SVH) Jan Bemmann (JB) Karsten Jørgensen (KJ)

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 2013-2014 KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE

DANMARKSMESTERSKAB 2013-2014 KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Den Danske Billard Union Juni 2015

Den Danske Billard Union Juni 2015 Den Danske Billard Union Juni 2015 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Den Danske Billard Union indbyder hermed til 3-Bande Carambole Tour med DM kvalifikation

Den Danske Billard Union indbyder hermed til 3-Bande Carambole Tour med DM kvalifikation Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Resultater/effekt af sporet november 2017

Resultater/effekt af sporet november 2017 STRATEGIAFTALE FOR DEN DANSKE BILLARD UNION 27. NOVEMBER 2017 Den strategiske aftale er baseret på forbundsanalyse, SUMO analyse og de godkendte strategiske spor. Strategiaftale 1-2017 Hvilket strategisk

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 4. juni 2016 på Vissenbjerg Storkro. Mødet startede kl

Referat fra DDBU s årsmøde den 4. juni 2016 på Vissenbjerg Storkro. Mødet startede kl Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus. Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent

Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus. Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent SG takkede for valget og konstaterede at mødet var indvarslet lovligt

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U Udviklingskonsulenten

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U Udviklingskonsulenten Den Danske Billard Union Nummer 4 Maj 2019 Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U-21 Læs om: - Nyt Fra UMB - Nyt omkring VM i 3 Bande - Uddannelsesweekend - Nyt fra DDBU - Udviklingskonsulenten

Læs mere

---------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------- DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Referat fra Bestyrelsesmøde 01-2014 19. Februar 2014 Kl. 17.30 i Idrættens Hus Deltagere fra bestyrelsen: Mikael Toft (MT) Formand

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 04. SEPTEMBER 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 04. SEPTEMBER 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Årsmøde EM Sølv. EM Bronze. 2 x EM guld + VM bronze. EM guld

Årsmøde EM Sølv. EM Bronze. 2 x EM guld + VM bronze. EM guld Årsmøde 2019 EM Sølv EM Bronze 2 x EM guld + VM bronze EM guld Til samtlige klubber, DDBU`s bestyrelse, revisorer, udvalg og Æresmedlemmer Brøndby den 12. april 2019 I forbindelse med DDBU s årsmøde indbydes

Læs mere

Ny formand og nye visioner for dansk billard

Ny formand og nye visioner for dansk billard Ny formand og nye visioner for dansk billard Jeg vil indlede denne artikel med at takke for valget og takke for tilliden, da jeg på Årsmødet d. 6. juni 2015 blev valgt af forsamlingen til ny formand for

Læs mere

Nyhedsbrev. Den Danske Billard Union. Mickey Krause vinder Inkpro Dansk Pool Tour afdeling 3. Ny nordisk mester i 3-bande.

Nyhedsbrev. Den Danske Billard Union. Mickey Krause vinder Inkpro Dansk Pool Tour afdeling 3. Ny nordisk mester i 3-bande. Nyhedsbrev Den Danske Billard Union Nummer 8 Ny nordisk mester i 3-bande. Lars Dunch fra BK Grøndal er ny Nordisk Mester i 3bande carambole. Lars vandt i finalen 40-17 over Brian Knudsen. Medaljefordelingen:

Læs mere

Bilag 2. Samarbejdsaftale imellem DDBU og Talent- og Elitecenter Grøndal om etablering og støtte

Bilag 2. Samarbejdsaftale imellem DDBU og Talent- og Elitecenter Grøndal om etablering og støtte Bilag 2 Samarbejdsaftale imellem DDBU og Talent- og Elitecenter Grøndal om etablering og støtte Talent- og Elitecenter i 3-bande carambole Billardklubben Grøndal og Den Danske Billard Union Billardklubben

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 05-2013 8 og 9. November 2013 Scandic Hotel -Hvidovre Deltagere fra bestyrelsen: Mikael Toft (MT) Formand

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 12. SEPTEMBER 2014 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 12. SEPTEMBER 2014 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Projekt Indledning: Projektbeskrivelse af Projekt 2019

Projekt Indledning: Projektbeskrivelse af Projekt 2019 Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE

DANMARKSMESTERSKAB KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK

Nyhedsbrev fra DDBU. Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 10 November 2013 Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK Som et nyt tiltag har Ikast BK og DDBU afprøvet et koncept med at afvikle en kombination

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 26. NOV I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 26. NOV I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Synlighed DBBU s strategiplan

Synlighed DBBU s strategiplan Synlighed DBBU s strategiplan Den Danske Billard Union 1 Hvor befinder billardsporten sig om 5 10 år? For at DDBU skal fremstå stærkere og mere moderne, er det nødvendigt, at der arbejdes målrettet med

Læs mere

Nyhedsbrev. Logo for VM i Randers Læs om: Den Danske Billard Union. Nye skoleprojekter Udviklingskonsulenten Nyt fra klubberne

Nyhedsbrev. Logo for VM i Randers Læs om: Den Danske Billard Union. Nye skoleprojekter Udviklingskonsulenten Nyt fra klubberne Den Danske Billard Union Nummer 11 December 2018 Logo for VM i Randers 2019 Læs om: DIF/DGI foreningspuljen Medlemsregistrering Visionskommuner Billardens Uge Nye skoleprojekter Udviklingskonsulenten Nyt

Læs mere

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626

Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626 Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43262626 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219 Kontonr.456-52-27365

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019.

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019. REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019. DAGSORDEN: 1) Valg af dirigent 2) Valg af mødesekretær 3) Prøvelse af mandater 4) Bestyrelsens beretning til godkendelse 5) Ordensudvalgets

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Mandag den 20. august 2018-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Danmarksmesterskab International 5-kegle. 22.-23. marts 2014. DM 5-kegle 2013/14

Danmarksmesterskab International 5-kegle. 22.-23. marts 2014. DM 5-kegle 2013/14 Danmarksmesterskab International 5-kegle b ka.5 Int le -keg Danm ark s me st er s 22.-23. marts 2014 DM 5-kegle IKAST BI L 2013/14 K RD LUB LA Tjen penge til din klub! Som medlem af Club Søgaard får din

Læs mere

Officielle godkendte rekorder i Den Danske Billard Union

Officielle godkendte rekorder i Den Danske Billard Union Officielle godkendte rekorder i Den Danske Billard Union Fra og med sæson 1999-2000 vil der være mulighed for at forbedre eller tangere de officielle danske rekorder i alle nedenstående discipliner, i

Læs mere

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT PÅ VISSENBJERG STORKRO DEN 2. JUNI ) Bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT PÅ VISSENBJERG STORKRO DEN 2. JUNI ) Bestyrelsens beretning til godkendelse Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Kraftcentre i dansk billard

Nyhedsbrev fra DDBU. Kraftcentre i dansk billard N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 7 September 2012 Kraftcentre i dansk billard DDBU har indgået/vil indgå et samarbejde med en række billardklubber rundt omkring i landet. Det er meningen

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 11 December2013 Nyt fra DDBU Regionalmøder i 2014 Fyraften-/regionalmøder: 28. januar 2014 Aars BK 29. Januar 2014 BK Frem, Kolding 12. februar 2014 Sakskøbing

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Skolebillardturnering. Nyt fra DDBU KORT UDDRAG FRA TURNERINGSUDVALGSMØDET DEN 21. FEBRUAR 2015

Nyhedsbrev fra DDBU. Skolebillardturnering. Nyt fra DDBU KORT UDDRAG FRA TURNERINGSUDVALGSMØDET DEN 21. FEBRUAR 2015 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 2 Marts 2014 KORT UDDRAG FRA TURNERINGSUDVALGSMØDET DEN 21. FEBRUAR 2015 Totalseedning til fremtidige DM. For at undgå diverse diskussioner omkring regional

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 09. MARTS 2019 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 09. MARTS 2019 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 16. FEBRUAR 2018 I ODENSE. Angående forslag som ønskes behandlet på TU udvalgsmødet d. 25. nov

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 16. FEBRUAR 2018 I ODENSE. Angående forslag som ønskes behandlet på TU udvalgsmødet d. 25. nov Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU s Årsmøde

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU s Årsmøde N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 5 Juni 2015 DDBU s Årsmøde Flemming B. Knudsen fra KBK/BNV blev i dag valgt som ny formand for Den Danske Billard Union på årsmødet i Idrættens Hus. Flemming

Læs mere

Nummer 10 December 2016

Nummer 10 December 2016 Den Danske Billard Union Nummer 10 December 2016 Esbjerg BC satser på ungdommen To gange om ugen indbyder klubben til ungdomstræning. Karsten står for træningen mens Lars tager sig af kontakten til skoler

Læs mere

Den Danske Billard Union

Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Æresmedlem i Den Danske Billard Union Launy Grøndahl døde mandag den 31. marts. Launy blev 80 år. Ære være hans minde

Nyhedsbrev fra DDBU. Æresmedlem i Den Danske Billard Union Launy Grøndahl døde mandag den 31. marts. Launy blev 80 år. Ære være hans minde N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 3 April 2014 Nyt fra DDBU Æresmedlem i Den Danske Billard Union Launy Grøndahl døde mandag den 31. marts VEJBY VINDER JBM-LIGAEN I HØJDRAMA- TISK FINALE

Læs mere

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden

DAGSORDEN: FH oplæste dagsordenen, og gik videre til punkt 1. ADD: 1 Referat fra sidste møde. Intet. ADD: 2 Orientering fra formanden Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 2. august 2009 Nyborg Borgerforening ********************************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Allan Stender

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOVEMBER 2018 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOVEMBER 2018 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat Elite- og talentudvalg

Referat Elite- og talentudvalg Referat Elite- og talentudvalg TID: Mandag den 17. juni 2019 17.00 20.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson (LA), Jakob Buch Østergaard (JBØ), Kim Laurberg

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 12. FEBRUAR 2016 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 12. FEBRUAR 2016 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Officielle godkendte rekorder i Den Danske Billard Union

Officielle godkendte rekorder i Den Danske Billard Union Officielle godkendte rekorder i Den Danske Billard Union Fra og med sæson 1999-2000 vil der være mulighed for at forbedre eller tangere de officielle danske rekorder i alle nedenstående discipliner, i

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 09. MAJ 2017 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 09. MAJ 2017 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2013 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2013 I BRISTOL REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2013 I BRISTOL Deltagere: Jan Mortensen TU-leder og repr. for eliteudvalget (JM) Jan Bemmann (JB) Peter Lund (PL) Sv. Aage Hansen (SVH) Karsten Jørgensen (KJ)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

DDBU Talent- og Elitestrategiplan: Mission: Vision: Den Danske Billard Union ønsker på talent- og eliteområdet:

DDBU Talent- og Elitestrategiplan: Mission: Vision: Den Danske Billard Union ønsker på talent- og eliteområdet: Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nummer 1 Januar 2016. Billard i verdensklasse i Grøndal Multicenter! Verdens- og Europamesteren Torbjørn Blomdahl i Danmark

Nummer 1 Januar 2016. Billard i verdensklasse i Grøndal Multicenter! Verdens- og Europamesteren Torbjørn Blomdahl i Danmark Den Danske Billard Union Nummer 1 Januar 2016 Billard i verdensklasse i Grøndal Multicenter! Verdens- og Europamesteren Torbjørn Blomdahl i Danmark Den Danske Billard Union og Billard Kraftcenterklub KBK/BNV

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Brøndby den 27. november 2014 Journal nr. 2160-14 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Deltagere: Troels

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

INDIVIDUEL KEGLEBILLARD KLASSE D 1. RUNDE

INDIVIDUEL KEGLEBILLARD KLASSE D 1. RUNDE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. SEPT 2017 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. SEPT 2017 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev. Junior Pool Event 2 i Hellerup Fritidsklub. Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. Junior Pool Event 2 i Hellerup Fritidsklub. Den Danske Billard Union Nyhedsbrev Den Danske Billard Union Nummer 9 November 2017 Junior Pool Event 2 i Hellerup Fritidsklub Junior Pool Event 2 For første gang var Hellerup Fritidsklub vært for en poolturnering. 28 børn deltog,

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Årets spiller: Bahram Lotfy, Herlev PC

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Årets spiller: Bahram Lotfy, Herlev PC Den Danske Billard Union Nummer 5 Juni 2019 Årets spiller: Bahram Lotfy, Herlev PC Læs om: - Ny formand for DDBU - UMB/PBA konflikten - VM 3 bande i Randers - Årsmødet 2019 - Billardens Uddannelsesweekend

Læs mere

TURNERINGSAFVIKLING POOL

TURNERINGSAFVIKLING POOL DEN DANSKE BILLARD UNION TURNERINGSAFVIKLING POOL Sæson 2016-2017 1. AFVIKLING AF MESTERSKABER 2. AFVIKLING AF DANSK POOL TOUR 3. SHOT-CLOCK & TIMEOUT. 4. DISTANCER 5. RANGLISTER. 6. RATING. 7. SEEDNING.

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Indlæg vedr. skolereformen

Nyhedsbrev fra DDBU. Indlæg vedr. skolereformen N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 7 Oktober 2014 Indlæg vedr. skolereformen Analyse af mulighederne og udfordringerne for samarbejde imellem folkeskoler, fritidsordninger og billardklubber,

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro.

Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro. Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro. Den afgående formand Mikael Toft åbnede årsmødet, og mindedes de billardkammerater der afgik ved døden i den afvigte sæson. Specielt blev æresmedlem

Læs mere