Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+50 2014"

Transkript

1 Åbent omkring jul. SFO har åbent de dage op til jul, hvor skolen har lukket, vi har åbent mellem jul og nytår samt fredag den 2. januar. Alle dage fra til 17.00, fredage dog Man skal som altid- hverken til- eller framelde sig. Man kommer hvis man har brug for det! Ring på , hvis du er i tvivl om noget og hvis du vil komme sent en dag for om vi ikke er på tur.. Omvendt julekalender. Her i december deltager skolen i en aktivitet der hedder omvendt julekalender. Bag initiativet står organisationen SOS Børnebyerne, der har som hovedaktivitet at hjælpe forældreløse børn verdenen over. SFO har 2 fadderskaber gennem denne organisation, hvor vi hvert år har en indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til disse 2 fadderskaber. Denne indsamlingsuge er i øvrigt i uge 3 i 2015, så den vil I høre mere om straks i det nye år! Den omvendte julekalender handler om at give fremfor at få! Vi har derfor fået tilsendt en indsamlingsbøsse, hvor børnene kan give et lille bidrag (vi anbefaler max. 20 kr.) og herudover har vi opfordret børnene til at medbringe 1 stk. legetøj de vil give til indsamlingen. indbringer vil gå til de 2 børn vi er faddere for. Hver morgen, lige efter den fælles morgensang i Indegården, åbner vi en ny låge i den omvendte julekalender. Her er der så en lille videoklip på 2-3 minutter om det at være barn i en SOS Børneby i forskellige lande verdenen over. Flere af klasserne, bl.a. 2. årgang, har lavet et lille hæfte, hvor børnene arbejder med spørgsmål om det land vi lige har set noget fra. Igen et lille eksempel på, at vi med små (men sikre!) skridt her i A-huset arbejder på at realisere skolereformen og dets intentioner om en mere varieret skoledag og at man integrerer læring på tværs af skole og SFO. Vores indsamlingsbøsse er allerede ved at være godt tung. Mange børn har fundet 1 stk. legetøj frem de vil give til indsamlingen, men der er bestemt plads til flere!! Dette legetøj vil vi så holde en auktion over i vores indsamlingsuge i uge 3. De penge dette Rester. Det er altid dejligt med rester. Menuen til 2. klassernes overnatning var Franske Hotdog -og her havde vi en del

2 pølser i overskud. De blev brændt af ude ved bålet en dag Og så kun der varmes pølser i den helt store stil. De fleste børn siger ikke nej tak til en pølse.. ligesom rigtige mænd heller ikke gør det! Og der skal snittes en pind til at have pølserne på. Men først skulle de varmes/ristes over bålet. Og det kræver at der er gang i bålet, hvilket da der klart er her. Og til et bål skal der brænde, så godt vi har nogle stærke og friske drenge.

3 Lige noget for enhver rigtig dreng og enhver rigtig mand!! Imens andre børn hygger sig. Overnatning 2B og 2C. Så har alle tre 2. klasser haft deres overnatning i SFO. Vi har skrevet om 2A s overnatning, som var den første, og her kommer der lidt om overnatning fra 2B og 2C. Så er der klar til spisning og kø for at få Der hjælpes med at gøre klar til aftensmad, det må være fra 2B s overnatning den 14. november Der hygges og spises ved bordene.

4 Mere hygge og spisning ved bordene Nogle af legene var med ballonner og de skulle jo lige pustes op først Popcorn i lange baner. Dog først efter vi havde spist!!... Og så er der gang i leg med balloner. Vi havde tilrettelagt lidt lege og aktiviteter i løbet af aftenen, men også sørget for, at børnene kunne hygge sig og det kunne de som man kan se Vist noget med at ballonerne er bundet til foden og så skal man trampe de andre i stykker.

5 Og her en konkurrence om at spise snørrebånd hurtigst. Og så sov de lige pludselig!!... Mere soveri. Stor koncentration om at blive færdig først Herefter fri leg og hygge. Nu er de sørme vågne håber ikke det skyldtes syv-sover-ri, men at de blot er vågnet (tidligt!) næste morgen.

6 Her er det drenge der sover. Og så morgenmad sammen med, hvor forældrene havde gjort det klart og måske blev man hentet af både far, mor og søskende eller kun af en af dem! Og pludselig er de også vågne. Gang i hygge, sang og spisning under morgenmaden. Er de ved at pumpe den op eller klemme luft ud af den store luftmadras??... Så er der ankomst receptionisten står klar til at checke gæsterne ind..

7 Det ligner til forveksling den sidste klasse der overnattede, 2C, så mon ikke det også er det!!! Og hjælp til borddækningen fik vi også. Og ja, det var svært og hårdt for mange forældre at skulle aflevere deres søde barn og undvære det helt til næste morgen, men de fleste tog det pænt. Og der skulle igen pustes balloner op.. Også her fik vi hjælp i køkkenet til af forberede aftensmaden igen franske hot dogs og med gulerod- og agurkstave til Og også tid til hygge

8 Hvis man ellers kan kalde det hygge håber ikke det gjorde ondt!!... Jeg tror faktisk at alle vovede sig ind og faktisk var ALLE børn der fra 2C den eneste klasse, hvor samtlige børn deltog. Flot gået 2C.. Og lige en fælles leg for alle inden spisning; på skift (hvis man turde) skulle man danse en lille solo inde i rundkredsen. Her et mix mellem islandsk folkedans og hip-hop.. Og så snart klar til maden. Og modet steg faktisk for hver omgang vi tog..

9 Og så blev der spist vi havde beregnet 2 stk. pr. barn og det havde så rigeligt slået til ved 2A og 2B de sidste 2 fredage, men 2C var også seje her; de holdt normeringen; 2 pr. barn. En spiste hvis 4; vi røber naturligvis ikke hvem! Men det var 4 var det ikke Anton?? Vi er også klar og sultene.. Og så var der frivillige bryde kampe på madrasserne Og de to franske klovne var klar til at servere de tyske hot dogs Mere af det.

10 Og pigerne vil også være med.. Bagefter var der hygge med popcorn og juice. Og Kasper fortalte MEGET spændende historier fra sin barndom censuren forbyder at bringe det her så I må spørge jeres børn (2C) Og så en sjov ballon leg man skulle hele tiden sørge for at skyde ballonerne op i luften; når musikken standsede skulle man hurtig sikre sig en ballon fik man ikke en var man ude her var det godt at være 1,86 høj, men er uretfærdig dommer snuppede en sikker sejr fra mig!!! Og vupti så var det morgen og der spilles på ipad mens der ventes på morgenmad. Lige lidt mere ballon-stop-leg.. Og et par søde piger der lige er stået op..

11 JuleÅbentHus. I uge 49 havde vi JuleÅbentHus over 3 aftener for hhv. 0, 1. og 2. årgang. Ca. 600 gæster deltog og fra pålidelig side har jeg hørt at det har været afviklet i mere end 25 år; så det må siges at være en tradition. Vi bringer her lidt reportage fra de 3 dage: Tingene til juleklipperiet er stillet frem Børnene hygger sig og venter på at far og mor dukker op.. Og de første gæster dukker op og går straks i gang med at lave kreative ting. Og de travle SFO nisser er ved at gøre klar til det store rykind Prøv lige at se, hvor koncentreret mor ser ud.

12 Mere koncentration om det kreative. Der snakkes, hygges og klippes ved bordene Der laves dekorationer. Der klippes og klistres.. Se det flotte resultat Og hvem har vi her; jo det er da Lene K. En af vores pædagoger som har 1 års orlov og som vi forventer vender tilbage omkring maj måned 2015.

13 Søskende i gang med at lave hver deres dekoration. Og flere dekorationer. Og et par kreative piger i gang med glimmer tusser håber ikke Lisbeth K. kan se at det er hendes kateter i 0B de bruger. Så er vi kommer til bords De foldes, klippes og klistres. Hov hov, det er mig der tager billedener her!

14 Og så blev der sagt værsgod til de første borde Så er alle ved at have fundet en plads!... Efter spisningen kunne børnene lege inde i 3 klasselokaler her tegnelokalet Og SFO nisserne synger for på julesangen det er overnissen med den store ske Og her lokalet med biler Og der blev sat mad frem..

15 . Og med lego.. Og til sidst ris-ala-manda Og et lokale med ipads. Og så er vi vist ved en ny dag. Disse aktiviteter betød, at der var/er rimeligt roligt ude ved bordene i Indegården, så man kunne hygge sig og snakke der. Særligt forældre med større børn nævnte, hvor dejligt det var at vi har sørget for disse legemuligheder, fordi de kunne huske hvor meget støj der var for år tilbage.. Der laves dekorationer.

16 Hygge ved bordene. Og børnene kunne hente pebernødder og brunkager og gerne i en lille kop!! Og nogle større søskende som hygger sig med nogle ipads. Hjælp de har efterladt mig helt alene her med al oprydningen Og her er den mest centrale person for hele JuleÅbentHus; Gitte som står i midten. Det er hende der står for al madlavning.

17 Og børnene synger for på julesangen inden vi skal spise. Og der spises ved bordene.. Og hygges. Og det veldækkende julebord står klar. Og spises.. Og så går starten..

18 Og når børnene havde spist kunne de løbe ind i de tre klasser; her det med ipads Børn der hygger sig og venter på at far og mor dukker op. Og tegnelokalet. Og mulighed for at få saftevand. Så er vi vist ved en ny dag der klippes og klistres ved bordene

19 Og pebernødder m.v. og vi drøfter hvert år, om der skal sættes max/begrænsning på, hvor mange de må tage! Vi ender altid på reglen om, at de må tage så mange som I vil være bekendt de tager! Og endnu flere. Og prøv lige at se dette kreative resultat. Travlhed ved gløg boden.. Hygge og sysler ved bordene. Og flere der er ved at lave dekorationer

20 Ja, der er mange kreative talenter blandt forældrene.. se blot her. Og sikken en stor guirlande de har lavet og den kom ind på det store juletræ flot. Der hygges og jules.. Og lige før vi skulle spise, kom der mange ind og ville lave dekorationer super dejligt. Det lå måske også lidt skjult i Aktivitetsrummet. Mere af det.. Og så spises der igen,.

21 Her ved den røde sofa. Flere tegninger børn piger.. Spisning og hygge ved bordene. Og også pæn tilslutning inde ved ipads. Og børn der er færdige med at spise og er i gang inde i tegnelokalet.. Og her var der drenge..

22 Og også nogle i bil- og lego lokalet.. Og her slutter dækningen af dette års JuleÅbentHus. En stor tak til alle familier fordi I kom og gjorde det til tre dejlige aftener. Og så fik jeg ikke taget billede af noget ret vigtigt; de brave forældre der den sidste aften, torsdag aften, hjalp med at rydde borde og stole til side. Det går så hurtigt og nemt når man lige gør det fælles; så stor tak for det! Her er vi til træning nede i hallen så vi kan få øvet lidt til dagen. Julefodbold. Sidste år deltog vi for første gang i det store julefodboldstævne i Galten (Klank hallerne). Her havde vi 2 hold med. Nu har stævnet lavet en egentlig børnerække og i år stiller vi med ikke mindre end fire hold. Stor tak til de børn og forældre der har meldt sig! Holdene øver allerede kampråb en meget vigtig ting vi har i øvrigt været drillet lidt af at skolen har nogle valgfag i bl.a. håndbold, som gør at det er svært for os at få tider i hallen. Og det er ikke kun råb; det er også bevægelserne der skal indøves

23 Og et af de andre hold ville ikke stå tilbage.. Og dette er vist også lego... Drengedag 2C. Pia, som en skolepædagog, inde i 2C, har gennem en periode lavet en række særlige aktiviteter for drengene i 2C. Drengene er efter aftale med forældrene- blevet her lidt længere i SFO nogle bestemte dage, hvor de så har lavet forskellige aktiviteter. Målet har været at øge samarbejdet og trivslen mellem drengene. Her graver de kanaler rundt i sandet en dag de havde regnet meget. Her leger de med lego.. Mere af det.

24 Stillerum. Da vi startede med funktionsopdelingen i SFO den 1. januar 2014, altså for snart 1 år siden, var vi ret enige om, at der ville være et behov for lave et stillerum. Altså et rum, man som barn kan søge ind i, hen til, hvis man syntes det er for vildt, højt og hurtigt i SFO en i øvrigt. Det er dermed et rum vi prioritere højt ved som hovedregel at der altid er en voksen tilstede. Stillerummet er placeret i den gamle 0C klasse ude ved hovedindgangen. Her lidt foto derfra: Ditto her.. Udeværksted. I 2014 fik vi også etableret vores Udeværksted; også et tiltag som der er blevet taget rigtig godt imod hos både børn og voksne. Der tegnes og hygges og gives masage!... Der hygges i Udeværkstedet vi har også brugt det til at lave julegaver Ups, hvor mange kan jeg balancere med??

25 Det kan f.eks. være skakbordet som her. Man kan også låne stylter i Udeværkstedet. Det er også meget populært, selvom årstiden ikke altid lige er til det. Livet i SFO. Vi bringer tit indslag fra de større arrangementer her i Nyhedsbrevet. I denne udgave bl.a. fra JuleÅbentHus og overnatningerne på 2. årgang. Dermed kan man få det indtryk, at det er alt det der sker i SFO. Og det er det ikke. Langt fra endda. Vi satser faktisk rigtig rigtig meget på de daglige aktiviteter og muligheder. Dels at nogle voksne laver nogle aktiviteter f.eks. i hal/gymnastiksal, kreativt værksted, stillerum, medieland, cafeen m.v. og dels ved at vi skaber en masse steder/muligheder for at børn selv kan organisere sig og lege f.eks. aktivitetsrummet, Indegården, fodboldbanen, skoven, mooncar, tarzanbane m.v. Vi husker bare mest at tage foto af arrangementerne og kanp så tit af det almindelige daglige, men utrolig vigtige liv i SFO en. Hygge ved brød, frugt og grønt. Nogle af de mange spil vi har..

26 Leg i Indegården, hvor bryde og slåskampe på de blå måtter fylder meget her tager de sig dog vist en lille lur. Mere af det.. Pet-Shop legetøjet inde i 0B.. Legen nede i byen i kælderen. Ny studerende. Vi har fået en ny pædagog studerende her fra 1. december Hun hedder Hacer og skal være her til udgangen af maj måned Hun vil primært været tilknyttet 1. årgang i skolen og så SFO efter skole og hendes vejleder er Amira. Hun har lavet en lille præsentation af sig selv. Den er her: Kære forældre Jeg hedder Hacer og jeg er pædagogstuderende her på Gyvelhøjskolen hvor det er min 2. praktikperiode og skal være her til maj Jeg er 28 år gammel og er oprindeligt fra Tyrkiet, men er født og opvokset i Danmark. Jeg blev udlært som salgsassistent i sko, læder og specialer i Inden jeg valgte at starte på denne pædagoguddann elsen, har jeg arbejdet som pædagogmedhj ælper på en SFO i Brabrand i ca. 3 år og fik min interesse der.

27 Jeg er fuld i gang med min praktik og glæder mig til at kendes jeres børn. Jeg tog også lige et foto af Hacer til JuleÅbentHus, så kan se at hun også har kreative evner Glemt tøj. Vi har fortsat ganske store mængder glemt tøj. Og der kommer hele tiden mere til. Så kig godt ude på de hvide borde ude langs indgangen til SFO; måske du kan finde noget som DIT barn har glemt. Der er mange virkelig fine, og givet dyre, sager.. Brug af hjelm. Der er opstået tvivl om, hvorvidt børnene må bruge cykelhjelm eller lignende når de løber på rulleskøjter, skateboard m.v. oppe hos os. Derfor vil jeg gerne opsummere reglerne her: Vi beder IKKE børnene tage hjelme på. Dem der rådgiver omkring sikkerhed i skoler, institutioner og legepladser og lignende anbefaler at børn ikke anvender hjelm, da de sjældent kun leger den ene leg (f.eks. køre løbehjul), men næsten altid kombinerer det med andre lege f.eks. i klatretårnet, den lille skov vi har m.v. Og ud fra en samlet vurdering er det eksperternes anbefaling, at risikoen for alvorlige ulykker er mindst ved ikke at anvende hjelme. Omvendt er særligt løbehjuls dillen så stor lige nu og de kan løbe så stærkt ned at vores flisearealer, at vi godt forstår, hvis forældre gerne ser at deres barn anvender hjelm til det. Og har barnet hjelm med og bruger det får de lov til det. Så det er altså noget man selv skal aftale med sit barn. 1B. Kasper, som er skolepædagog inde i 1B, lavede for nogle dage siden en lille sjov øvelse med børnene. De blev bedt om at tænke over, hvad de godt kunne tænke sig mere af, men samtidig, hvad de så ville ofre/undvære for det. Det gav bl.a. følgende sjove og tankevækkende ideer: Færre/mindre af Flere/mere af Legetøj Tøj Computer til far Kattemad Ipad Snot papir Isdessert Ipad Blyanter Tøj Tøj Mors bøger Mad for det er vigtigt i livet Ny computer Computer til mig Menneske mad Mig selv Skoletaske Dukke til mig Dukke til mig Flere penge Mad mor køber nemlig for meget tøj Bøger Kjoler til mig

28 Praktiske oplysninger: Kontakt os: Vi har fælles telefon for hele SFO, så uanset hvilken årgang dit barn går i skal du bruge det nummer. Telefonen er bemandet i morgenåbning og SFO om eftermiddagen: SFO mobil/sms: Mail: sfofritterhojen@skanderborg.dk Skal du have fat SFO leder Ole Drøgemüller kan det ske på: Mail: ole.drogemuller@skanderborg.dk Sende børn: Vi sender børn til fritidsaktiviteter, men det kræver I har informeret os om det via Tabulex. OBS:På dage, hvor vi har arrangementer (f.eks. OL, fastelavn, karneval m.v. sender vi IKKE børn). Disse dage skal I som udgangspunkt selv sørge for at hente! Åbningstider: til i morgenåbning og fra skoleslut til om eftermiddagen, dog ferdage. Ferier: I skoleferierne har vi åbent fra til 17.00, fredage dog Man skal IKKE melde hverken fra eller til i ferierne. Vi er her og vi har en bemanding på i forhold til det antal børn vi erfaringsmæssigt ved der kommer. Så man møder bare frem! Lukkedage: Vi har ingen lukkedage. Vi kan dog finde på at være sammen med f.eks. Skovbyskolens SFO i ferierne, men så er der personale tilstede fra vores SFO. Og vi gør det ikke for at spare, men alene for at give et bedre og sjovere tilbud!! Sygdom: Man behøver ikke give besked til SFO når barnet er sygt.

29

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Uge 42. Så er efterårsferien ved at være ovre. Dette Nyhedsbrev laves nemlig fredag i efterårsferien! så en god uge er ved at være godt brugt. Som altid så kører vi helt uden tilog framelding til vores

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015 2015. Så er vi tilbage og allerede godt i gang med det nye år. Og efter en dejlig lang juleferie er der fart på fra starten. Vi har indsamlingsuge allerede i næste uge (3), der er arrangement for 2. klasserne

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014 Sofaer. Vi kunne godt bruge 3-4 sofaer ned til vores Medieland. Vi vil gerne have brugte sofaer, så hvis nogle af jer overvejer at køre sofaen på Genbrugspladsen, eller som det skal hedder fremover Værdipladsen,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge OL 2014. Så er dette års OL overstået. Torsdag den 11. september gik vi til Skovby for at dyste i det traditionsrige OL mod Skråvejen (SFO på Skovbyskolen), Herskind SFO, Låsby SFO og 3. klasserne fra

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Åbent i julen. SFO holder åbent den 23. december og den 27. december. Vi har åbent fra 06.30 til 16.00. Den 30. december holder vi flytte dag og har derfor ikke åbent. Spørgsmål eller andet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra SFO Vinterferie. Vi holder sædvanen tro åbent når skolen holder ferielukket. Således også i uge 7, hvor der vil være åbent fra 06.30 til 16.00 for de børn der har brug for pasning. Bemærk vi lukker

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 39+40 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 39+40 2014 Uge 42. Så nærmer efterårsferien sig med raske skridt. Og børnene har fri fra skole i en hel uge. SFO har sædvanen tro åbent hele ugen; fra 06.15 til 17.00, fredag dog 16.30. Og som altid så ER vi der

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2012 Fælles info Personale nyt. Vores nuværende souschef i SFO, Ulla Nielsen, stopper hos os med udgangen af 2012. Det er bestemt ikke med vores gode vilje at hun gør det; men hun rykker teltpælene op her i

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012 Fælles info Ny vikar. Vi har fået en ny vikar i huset. Ja helt ny er hun nu ikke, idet hun har mange års erfaring som pædagog som det fremgår af hendes præsentation nedenfor. Man må sige hun lever op til

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO!

Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45. Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Forældremøde i SFO Onsdag den 25. marts 2015 i SFO 16.00 17.45 Der er pasning af jeres barn under mødet også for søskende der ikke går i SFO! Der er udsendt nærmere indbydelse til mødet på Intra, hvor

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010 Fælles info Åbningstider i julen. Skolebestyrelsen har netop behandlet og vedtaget et oplæg fra SFO om åbning i ferier, bl.a. nu her mellem jul og nytår. Vi er efterhånden ved at være den sidste institution

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Bedsteforældredage. Så er syntes vi- nogle vellykkede bedsteforældredage afviklet. Vi håber jeres børn og jeres forældre syntes det samme; og hils dem endelig og sig tak for

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54

MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54 MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54 TLF.NR.: 59656705/51200794 VELKOMMEN I MIT HJEM. Jeg hedder Susanne Kristiansen og jeg er født i 1965. Jeg er uddannet fritidspædagog i 1987. I 2013 har jeg

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Robusthed. Alle ansatte her på skolen har været afsted til et foredrag/kursus om robusthed. Samtidig er alle jer forældre blevet tilbudt at deltage i et foredrag om emnet;

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL:

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL: Fælles info Her foto fra øvningen af OL: OL. Torsdag den 12. september skal vi igen igen til det årlige OL! Det foregår på Skovbyskolen og her skal vi dyste mod andre SFO ere fra bl.a. Herskind, Skovby

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015 Kristihimmelfartsferie. I den kommende uge (20) er der kun 3 skoledage. Så er der Kristihimmelfartsdag om torsdagen. Fredag har vi åbent i SFO. Sædvanen tro uden tilmelding; dem der har brug for det kommer.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 33-34 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 33-34 2014 Velkommen tilbage. Så er vi i fuld gang igen. SFO og skole er i fuld sving igen. En særlig velkomst skal lyde til alle jer nye børn og forældre! Vi har set jer og mødt jer flere gange i foråret; nu er

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Meddelelser Ny struktur. Vi syntes selv vi er kommet godt fra land med vores nye struktur. Vi er som sagt gået fra at være årgangsopdelte til at være funktionsopdelte, således at børnene må færdes over

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Velkommen til Uglestuen, som du skal starte på d.

Velkommen til Uglestuen, som du skal starte på d. KÆRE Velkommen til Uglestuen, som du skal starte på d. vi glæder os til at være sammen med dig og vi håber vi får et godt samarbejde med din mor og far. Her er din stue, den hedder UGLESTUEN. Side 1 De

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Sfo v/ Virum Skole Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Velkommen til Virum Skoles Sfo Med denne pjece ønsker vi børn og forældre velkommen til vores skolefritidsordning. Vi håber,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011 Fælles info Ugens klumme. I dette Nyhedsbrev starter der et lille nyt tiltag; Ugens klumme. Her vil jeg skrive lidt om stort og småt, løst og fast. Der kan være ting der rører sig centralt i kommunen,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012 Fælles info Uge 42. Der er vinterferie i uge 42, men SFO har som altid åbent når der er skoleferie! Vi åbner 06.30, men LUKKER kl. 16.00. Der er igen som altid- ingen til eller fra melding. Dem der har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014 Børnekulturdag. Vi er begyndt at øve til Børnekulturdagen, som afvikles onsdag den 28. maj. Øve sangen, øve trommer og øve stylter. Vi går fra Gyvelhøjskolen kl. 14.00 i optog mod Bytoften. Vi er klædt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen:

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: I vores gruppe er vi 5 dagplejer, Kit, Marianne, Lotte, Anja og Annette P. Vi har tilsammen 20 børn i alderen 0-3 år. Lige nu har vi rigtig mange nye små, som

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Gallamiddag Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Maj BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Børnerapport 3 Juni 2007 Opdragelse 2007 En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Kære medlem af Børne- og Ungepanelet Her er den tredje børnerapport fra Børnerådet til dig. Rapporten handler

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013 Fælles info Indsamling. Så er indsamlingsugen vel overstået. Der var en dejlig opbakning fra børn og forældre til ugen og det er vi naturligvis glade for. Tak for det! Indsamlingsugen har ligesom 2 hovedformål.

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra 0. årgang Om mandagen er der bål og mulighed for at snitte pinde. Det er der mange, der nyder at være med til. Vi er begyndt at gå i gymnastiksalen nogle eftermiddage, hvor der er mulighed for

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2011. rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2011. rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene.

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. VELKOMMEN TIL KOMETEN Herskindskolen s SFO, for børnene i 0. - 2.kl ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. Tlf. 29 11 88 81 Kometen (Sirius,

Læs mere

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Nedenstående er skrevet til Jer som er interesseret i

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Velkommen til Annemariegården!

Velkommen til Annemariegården! Velkommen til Annemariegården! Annemariegården er en integreret institution med ca. 175 børn i alderen 0-10 år. Vi har tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, samt et funktionsopdelt fritidshjem

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Afslutningsfest for 2. klasserne. I går torsdag den 21. juni- holdt vi afslutning

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2012 Fælles info Studerende. Vi har fast studerende fra pædagogseminarierne. Vi syntes man som arbejdsplads har pligt til at deltage i uddannelsen af de kommende personer indenfor ens eget fag! Ud over at have

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen.

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. 1. Søvnløs Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. Jeg havde en mærkelig uro i mig - lidt kvalme og lidt ondt i maven. Det havde jeg

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011 Fælles info Vinterferie. Vi har sædvanen tro åben i SFO når der er skoleferie. Dog lidt reduceret i åbningstiden: Alle dage: 07.00 16.00 Tilmelding ikke nødvendig, men vær der inden kl. 09.00, da vi måske

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

velkommen til sfo børnebakken

velkommen til sfo børnebakken velkommen til sfo børnebakken Sakskøbing skoles sfo SFO Børnebakken Parkvej 31 B 4990 Sakskøbing 2 SFO Børnebakken byder velkommen til jer og jeres barn I denne folder vil vi give oplysninger om institutionens

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere