2007

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2007"

Transkript

1 Foto: Elese Vinæs august september oktober november

2 Kære alle Velkommen til efterårsprogrammet for sæsonen , som ikke alene er Fotoklubben Negativs 30 års jubilæumssæson, men som i billedmæssig forstand også på andre områder bliver en travl tid. Jeps venner. Fotoklubben Negativ har nu nået den alder, hvor man får peberbøsser og må påhøre spydigheder, hvis man stadig hævder sin ret til en smule personlig frihed. Det lader den sig forhå-bentlig ikke slå ud af. Der er jo som bekendt stadig kun én ting, der er værre end at blive gammel. Det er ikke at blive det. Vi fejrer fødselsdagen med en censureret udstilling, som vi holder i Farver Hammers Gård. Alle klubbens medlemmer vil kunne indlevere billeder til bedømmelse, men udstillingen bliver som sagt censureret, så der er ikke nogen garanti for, at man får billeder med. Se nærmere under programmet for den 26. september. Efteråret 2007 bliver i det hele taget en travl tid for billed-magere. Der afvikles således to internationale saloner sådan nærmest lige rundt om hjørnet. Den første er 7th Malmö International Exhibi-tion of Photographic Art, som er en rent digital salon, og den anden er den særdeles velkendte The Golden. Der udsendes deltagerformularer (på nysprog entry-forms) til begge udstillinger sammen med dette program, og kassereren har ved-taget, at klubben betaler deltagergebyret for medlemmerne. Så her er chancen for at få noget for kontingentet! Derudover vil der være arrangementer i Region Nord regi herunder som noget nyt et digitalt fotorally og Frederikssund Foto-klub byder vanen tro også op til rally. Og sidst, men absolut ikke mindst, kan Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) i år fejre sit 50-årsjubilæum, og det vil utvivlsomt blive gjort på behørig vis på landsmødet den oktober.

3 Program for efterårssæsonen 2007 Onsdag den 29. august Vi begynder sæsonen i det lidt småfilosofiske hjørne og med et lidt retorisk spørgsmål, for ja, selvfølgelig har du en holdning til billeder. Det har alle, men er du bevidst om den? Hvorfor er et billede godt eller skidt eller ligegyldigt eller ækelt for dig, mens naboen måske synes det modsatte? Vores medlem Else Vinæs, som i det daglige er specialist i undervisning af vanskelige elever så er I advaret vil med al sin pæ-dagogiske formåen forsøge at guide os gennem det udefinerbare mine-felt, det hedder holdninger og disses tilblivelse og bearbejdelse. Til dette brug skal du medbringe mindst fire billeder, som ikke behøver at være egentlige konkurrencebilleder, og som godt kan være hentet fra fotobøger eller kataloger. Bare du selv kan lide dem. Og bare rolig. Meningen er ikke, at vi skal have vores billed-syn harmoniseret. Meningen er, at vi skal have det udviklet. Søndag den 2. september Så er det igen blevet første søndag i september, og Frederikssund Fotoklub byder atter engang op til det traditionsrige Fotorally. Denne gang er det det 42. rally i rækken, og vi opfordrer selvsagt alle til at deltage. Se mere om rallyet på Frederikssund Fotoklubs hjemmeside på adressen Mødetid og sted er kl på Elværket, som ligger lige ved Frederikssund kirke med deraf følgende mulighed for hjælp fra oven. Bedømmelsen af rallyet finder sted på Elværket den 18. oktober. Et fotorally består af løsningen af to bundne opgaver inden for et bestemt tidsrum.

4 Onsdag den 12. september Vi har fået nye naboer, nemlig Lejre Fotoklub. Dem vil vi gerne hilse pænt på, og de på os, og det gør vi ved at vise vores by frem medbringende kameraer, stativer og passende lyskilder. Der er ganske mange spændende kringelkroge, som dem fra Lejre nok aldrig har opdaget og dem fra Roskilde næppe heller. Lamper/lygter til male-med-lys vil være oplagt at medbringe. Efter aftenfotograferingen er der almindelig råhygge med Lejrefolkene i klublokalet. Denne aften afleverer vi også en skrækkelig masse billeder. For det første afleverer vi billeder til 7th Malmö International Exhibition of Photographic Art, som er en rent digital salon. Se nærmere om de tekniske detaljer på den deltagerformular, der udsendes sammen med dette program. Billederne afleveres i klubben på en CD, og så sørger vi for at få dem videresendt samlet. Man er selv ansvarlig for, at de mangfoldige tekniske forskrifter er overholdt til punkt & prikke. Husk at klubben betaler deltagergebyret, så du har alt at vinde og kun en CD til at par kroner at tabe. Dernæst afleverer vi billeder til Region Nords første papirbilledkonkurrence. Der kan afleveres to billeder monochrome og farve er i én kategori. Gebyr 15 kr. pr. stk. De indleverede billeder må ikke tidligere have deltaget i en Region Nord-konkurrence. Bedømmelsen arrangeres af Torstorp Fotoklub og finder sted den 28. november på Torstorp skole

5 Onsdag den 26. september I dag er det klubbens fødselsdag hurra, hurra, hurraaaaaaaaa den sikkert sig en gave får som den har ønsket sig i år med dajli choko-la-a-de og kaaaaaage til! Nej, det er nu ikke helt rigtigt. Klubbens officielle fødselsdag er den 1. september, men det passede ikke rigtigt ind i programlægningen, så vi udskyder fejringen til den 26. september. (Spøg til side. Den egentlige årsag er, at vi i Fotoklubben Negativ er nogle uforbederlige royalister. Den 26. september var HM kong Chr. X s fødselsdag!) Vi fejrer begivenhederne med lidt pølsebord og et par flasker fødselsdagsvin m.v. og almindelig fødselsdagshygge. Som en del af fødselsdagshyggen afleverer vi billeder til Fotoklubben Negativs censurerede jubilæumsudstilling, som vil blive vist i Farver Hammers gård i perioden 19. oktober til 1. november. Der kan afleveres op til fire billeder i valgfri størrelse. De indleverede billeder vil blive bedømt af en kvalificeret jury, som hentes uden for klubbens egne rækker. Der er således ikke nogen garanti for, at man får sine billeder med på udstillingen. Deltagerformular vedlægges dette program. Billeder kan indleveres uden ramme, men de antagne billeder skal vises indrammet på udstillingen (ikke nødvendigvis med glas). Antagne billeder kan prissættes med henblik på evt. salg. Derudover er der hverken præmier eller medaljer kun æren. For at vi på forhånd kan vide, hvor mange lagkager Ulla skal bage, bedes man senest en uge i forvejen tilmelde sig til Erik ( ) eller Frank ( ).

6 Lørdag den 30. september Region Nord vil som noget nyt prøve et rent digitalt fotorally. Desvær-re foreligger de nærmere detaljer i skrivende sommerferiestund endnu ikke, men ideen er, at man ikke får mulighed for at gå hjem og redigere sine billeder selv. Billederne skal optages i JPG, og de skal afleveres ved rallyets afslutning. Tid og sted er i skrivende stund ikke oplyst, men rallyet skal arrangeres af Rebæk Søpark Fotoklub, så det bliver nok et sted på Rød- eller Hvidovre-egnen. Rallyet vil blive bedømt mandag den 12. november. I får nærmere oplysninger, når de engang foreligger. Weekend en den oktober Så er en af årets fotografiske højtider oprundet, nemlig afholdelsen af Selskabet for Dansk Fotografi s landsmøde, som denne gang arrangeres af fotoklubben Downstairs i København. Hvis det var muligt for besty-relsen at diktere mødepligt for medlemmerne til et arrangement i løbet af et år, ville det uden diskussion blive dette. Landsmødet i år er samtidig markeringen af SDF s 50-årsjubilæum, og Downstairs fyrer et program af, som ikke alene er om-fattende, men som også ser endog særdeles lovende ud. Se nærmere i Dansk Fotografi nr. 4, juli 2007, og/eller på Tilmeldingsfristen er den 30. august 2007, og vi opfordrer selvsagt alle og hermed menes ALLE til at deltage i aktiviteterne. Onsdag den 10. oktober Det er i visse kredse tilsyneladende blevet stærkt upopulært at være kreativ, i hvert fald hvis man skal tro en række af de debatindlæg, der i foråret er blevet bragt i Dansk Fotografi. Men sådan er det heldigvis ikke hos os. Vi er aldeles ligeglade med, hvordan et billede er blevet til. Det er resultatet, der tæller. Det er ikke den tekniske proces, der ligger bag.

7 Fotoklubben Negativ bidrager glad og gerne til tidens moral-ske fordærv, hvor digitale kreativister producerer resultater, som det med den gamle mørkekammerteknik ville være nærmest umuligt at opnå. Hesten forsvandt også ud af landbruget, da traktoren blev opfundet, og sådan bevæger verden sig stadig. Vi vil denne aften forsøge at lege med nogle af de mere kreative muligheder i Photoshop. Dem er der mange af, og der gælder kun én regel: Brug dem med fornuft! Alle er naturligvis velkomne, men en passende grad af for-trolighed med Photoshop-programmets grundlæggende funktioner vil være nødvendig. Der vil ikke være tid til at gennemgå disse. Vi skal også denne aften aflevere billeder til efterårssæsonens klubkonkurrence. Reglerne er de sædvanlige: Der kan afleveres op til fire billeder (monochrome og/eller farve) i det traditionelle for-mat 30x40 cm. Torsdag den 18. oktober Det er blevet dommedag for Frederikssund Fotorally. Bedømmelsen finder sted på Elværket i Frederikssund, og det foregår på det traditio-nelle tidspunkt kl Fredag den 19. oktober Klubbens udstillingsudvalg vil med vanlig fast hånd indforskrive de medlemmer, der har fået billeder antaget på jubilæumsudstillingen, til at komme og hænge dem op. Tidspunktet meddeles senere. Udstillingsudvalget vil i forvejen have udarbejdet en ophængningsplan, og den vil blive fulgt.

8 Lørdag den 20. oktober Så er vi nået til ferniseringen på en forhåbentlig flot og spændende 30 års jubilæumsudstilling. Udstillingen er åben fra kl til kl. 14. Klubben vil, som det hører sig til, byde på et glas godt øl og en håndfuld peanuts og/eller bugles, og gæsterne vil også vanen tro kunne få overstået dele af deres julegaveindkøb. Lørdag den 20. og søndag den 21. oktober Ved et stærkt uheldig sammentræf har vore venner i Malmø valgt at åbne deres 7th Malmö International Exhibition of Photographic Art samme dag, som vi åbner vores jubilæumsudstilling. Æv bæv, men sådan er det nu engang. Det er dog ikke værre, end at 7. Malmø også vises om søn-dagen, så der vil være god mulighed for at nå begge dele. Tidspunkt og adresse for forevisningerne kendes i skrivende stund ikke, men det skal I nok blive erkyndiget om senere. Onsdag den 24. oktober Hvor galt kan det gå, når man melder sig ud af Fotoklubben Negativ? Ja det kan gå aldeles rivende galt! Se bare på vores beklageligvis tidligere medlem Mette Hjorth Michelsen. Ikke nok med, at hun skiftede fotografiet ud med maleri og andre former for ufotografisk billedmageri. Det endte faktisk med, at hele lageret af fotografi gik tabt under en flytning. (Heraf kan man lære, at man bør indskrænke sit flytteri til det hensigtsmæssige. Måske stavnsbåndet burde genindføres.) Mette tog i sin tid alle både i og uden for klubben med storm med sine meget usædvanlige og meget kropslige billeder. Bl.a. scorede hun en guldmedalje på The Golden første gang, hun sendte billeder til noget som helst.

9 Siden har hun desværre fået andre ideer. Senest har vi set hende i forbindelse med projektet Maskinkraft kunst og historie i dialog, der bl.a. afvikles på Museet for Samtidskunst. Se mere om Mette og hendes arbejde på Denne aften afleverer vi også billeder til sæsonens anden næsten lokale internationale fotobegivenhed, nemlig The Golden. The Golden er stadig en papirbilledudstilling, og man kan denne gang vinde intet mindre end en Canon 400D. Der kan deltages i en gruelig masse kategorier, og det kan man læse nærmere om i den deltagerformular, der udsendes sammen med dette program. Igen har kassereren vist sig fra sin medgørlige side og ganske uden protest vedtaget, at klubben betaler deltagergebyret for medlemmerne. Så her er atter en enestående chance for at få valuta for kontingentkronerne. The Golden åbner den 5. januar 2008 i Næstved. Onsdag den 7. november Så er det atter blevet tid til bedømmelse af klubkonkurrence, og vi skal høre, hvad den kyndige dommer har fået ud af vores frembringelser. Denne aften afleverer vi også billeder til Region Nords digi-talkonkurrence. Der kan afleveres to billeder i JPG og med pixeldimen-sioner max på den lange led og 768 på den korte. Billederne af-leveres på en CD. Gebyr 15 kr. pr. stk. Bedømmelsen arrangeres af Glostrup Fotoklub og foregår den 24. januar 2008.

10 Mandag den 12. november Det er blevet tid for bedømmelsen af Region Nords digitale fotorally. Vi er i skrivende stund uden oplysninger om tid og sted, men kl et sted på Hvidovre-egnen er næppe noget dårligt gæt Resultatet af Den Censurerede 2007 To af klubbens medlemmer fik billeder antaget på dette års udgave af Den Censurerede. Det drejer sig om følgende: Henrik Wissing: Gunnar Pedersen: Sommerfugl Svenske Huse Resultatet af Den Nationale 2007 På Den Nationale fik følgende medlemmer antaget billeder: Farvepapir: Henrik Wissing: A Foggy Day Henrik Wissing: Ventetid Jes Lyngsie: Oma Peter Gjevert Petersen: Savværk A Peter Gjevert Petersen: Skagen 1 Monochrome: Bjarne Juhl Hansen: Fun at Festival Bjarne Juhl Hansen: Three Sleeping Men Bjarne Juhl Hansen: Par i hængekøjer Peter Gjevert Petersen: Gl. Carlsberg 1 Peter Gjevert Petersen: Bilejer Vi siger til lykke til alle, der har fået billeder antaget på de to udstillin-ger. Udstillingerne vises i forbindelse med SDF s landsmøde i week-enden oktober i København.

11 Programmet, dets udseende og dets lægning Som I forhåbentlig har bemærket, er vi gået fra fotokopimaskinens tidsalder over til noget, der tager sig lidt pænere ud. Vi har fået farve-billeder på for- og bagside, og i det hele taget skulle vores lille sag gerne have fået et løft. Det vigtigste er dog stadig ikke, hvad der er uden på programmet, men hvad der er inden i det, og det er der kun ca. 50, der kan bestemme, nemlig klubbens medlemmer. Den gamle programredaktør skal ikke lægge skjul på, at planlægningen af efterårsprogrammet ikke var nogen entydigt munter affære. Fremmødet på planlægningsaftenen og dermed opbakningen fra medlemmernes side var nærmest ikke eksisterende, og kun ankomsten af et par (lovligt) forsinkede medlemmer afholdt den gamle programre-daktør fra at dreje om på hælen og gå hjem. Sådan plejer det ikke at være, og det er forhåbentlig ikke en tendens, der vil brede sig. Den gamle programredaktør havde engang en diskussion med et medlem, der nu har forladt os. Den pågældende lod ganske util-sløret forstå, at han kom for at blive underholdt, og ikke for at bidrage med noget. Underholdningen viste sig så desværre ikke at leve op til forventningerne, og den pågældende valgte at melde sig ud. Det er naturligvis fair nok at forlade butikken, hvis ens for-ventninger ikke er blevet indfriet, men man kunne jo også vælge den modsatte tilgangsvinkel, nemlig at sætte sit eget præg på klubben. Negativs måde at lægge programmer på ved at lægge det i hænderne på medlemmerne er temmelig usædvanlig. Systemet har kørt siden vistnok 1990, men en helt nødvendig forudsætning er, at medlemmerne også bakker det op.

12 Foto: Claus Kirkeberg Fotoklubben NEGATIV Vestergade 17, bagest tv. 1.sal Mødedag: Hveranden onsdag kl Formand: Erik Jørgensen Lynghøjen 69 Svogerslev 4000 Roskilde Tlf:

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2012 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Peter Johansen Velkommen til efterårsprogrammet for sæsonen 2012-2013, som er Fotoklubben Negativs 35 års jubilæumssæson. Kære alle Jeps

Læs mere

august september oktober november 2008

august september oktober november 2008 august september oktober november 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Ebbe Eriksen Kære alle! Velkommen til efterårssæsonen 2008. I finder forhåbentlig programmet tilfredsstillende. Hvis ikke,

Læs mere

november december januar

november december januar november december januar 2007 februar marts 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Birte Saxtorph Velkommen til vintersæsonen 2007-2008 Hermed Fotoklubben Negativs program for denne vinters aktiviteter.

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2010 www.fotoklubnegativ.dk peter Johansen Velkommen til efterårssæsonen 2010 Der er intet nyt under solen, hvad programlægningen angår. Som sædvanlig har en gruppe på

Læs mere

marts april maj juni 2008

marts april maj juni 2008 marts april maj juni 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Peter Gjevert Petersen Velkommen til nye tider Kære alle Velkommen til nye tider, som begynder NU. Ikke nok med at det snart bliver forår.

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2009 www.fotoklubnegativ.dk Christian Lacoppidan Kære alle! Velkommen til efterårssæsonen 2009. Vi ses Kl. 19,00 Fra forskellig side er vores mødetidspunkt blevet kritiseret

Læs mere

april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby

april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby Velkommen til forårssæsonen 2009! Forårsprogramudvalget har virkelig været oppe på dupperne, og ønskerne og forslagene har været mange. Her

Læs mere

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen marts april maj juni 2010 www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen Velkommen til forårssæsonen 2010 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings Forbunds

Læs mere

2010 januar februar marts

2010 januar februar marts december 2010 januar februar marts 2011 www.fotoklubnegativ.dk Ole Sønderby Velkommen til vintersæsonen 2010-2011 Der er intet nyt under solen, hvad programlægningen angår. Som sædvanlig har en gruppe

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

2009 januar februar marts

2009 januar februar marts november december 2009 januar februar marts 2010 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til vintersæsonen 2009-2010 Her er så Fotoklubben Negativs aktiviteter. Sæsonens programudvalgsmøde var

Læs mere

september oktober november december

september oktober november december september oktober november december 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Gunnar Pedersen Nyt program - ny plan - ny fotoklub Så er vi startet op med et nyt program i vores fotoklub. Meget er ændret, og vi

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2013 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Christian G. Larsen Kære alle Velkommen til efterårsprogrammet 2013, hvor vi bl.a. skal stifte bekendtskab med Ebbe 2 s tålmodige elskerinde

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2011 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til efterårssæsonen 2011 Same procedure as last year, James! som det lyder i den velbekendte nytårssketch, gælder

Læs mere

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe november december 2012 januar februar marts 2013 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe Velkommen til vinterprogrammet for sæsonen 2012-2013. Kære alle Vi håber, at programmet falder i medlemmernes smag.

Læs mere

Efterårssæsonåbning i Momento

Efterårssæsonåbning i Momento Efterårssæsonåbning i Momento 1 VELKOMMEN Praktisk info BILLEDER - fra Jan, Anne, Bo ÅRSAFSLUTNINGSKONKURRENCE VELKOMMEN - og i særlig grad til de nye prospects : Vibeke, Mo, Bjarne, Søren,Thomas, Lars

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 2. Juni 2016 Fotorally 2016 Ole Klintebæk Dommeren på Fotorally 2016 viste sig at være vores egen Lars Bräuner, der også var den, der havde valgt

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub 0 En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer

Læs mere

Centrets Computerklub Solrød

Centrets Computerklub Solrød Centrets Computerklub Solrød Medlemsbrev - juni 2009 Kære medlem! Computerklubben har den glæde at kunne præsentere efterårets program. Computerklubben udmærker sig ved både at være en hobbygruppe og gennem

Læs mere

april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann

april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann Velkommen til forårssæsonen 2011 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg i arbejde, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem.

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. NR. 3, 2016 NYHEDSBREV Nr. 1, 222014- Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. Vores udstilling er lige om hjørnet, så det er nu, vi skal se at blive færdige

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen december 2008 januar februar marts 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen Velkommen til vintersæsonen 2008-2009 Her er så Fotoklubben NEGATIVs program for denne vinters aktiviteter. Sæsonens

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

marts april maj juni Foto: Preben Munter

marts april maj juni  Foto: Preben Munter 2013 marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Preben Munter Velkommen til forårsprogrammet 2013. hvor vi kommer til at kigge ud over kommunegrænsen. Kære alle Dette forår skyder vores medlem Svend

Læs mere

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence!

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! EFTERÅRSFERIE PÅ HASLEV MUSEUM 12-18. oktober 2015 Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! GRATIS ADGANG Se mere inde i folderen PROGRAM FOR HASLEV MUSEUMS

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

april maj juni Sten Carlsen

april maj juni  Sten Carlsen april maj juni 2012 www.fotoklubnegativ.dk Sten Carlsen Velkommen til forårssæsonen 2012 Kære alle! Når dette program kommer på gaden, er klubben blevet forynget med en ny formand og en ny sekretær, nemlig

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

www.lyngbyfotoklub.dk

www.lyngbyfotoklub.dk Lyngby Fotoklub Virum skole, Parcelvej 169, indgang C, Lokale K 19, 2830 Virum - Giro 1 38 22 92 Postadresse: Formand: Lars Bundesen, 45 85 14 18 e-mail: lars.bundesen@vip.cybercity.dk September 2011 6.,

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold Indhold Velkommen... 2 Klubbens historie... 2 Vedtægter... 2 Bestyrelsen:... 2 Hus regler... 3 Din rolle som medlem... 3 Årshjulet... 3 Månedskonkurrencer:... 4 Foto ture:... 4 Foredrag:... 4 Arrangementer:...

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET Arrangementer Efterår 2015 BLIV SYNLIG PÅ INTERNETTET BESØG HOS FØTEX NYBORG PERSONLIG EFFEKTIVITET FACEBOOK BESØG HOS TRIOPLAST Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007

GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007 GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007 Dette regelsæt bygger på tidligere regelsæt for Fælles Fynske, men er udformet, så det overholder de krav, der følger med en SDF-godkendelse. SDF har givet

Læs mere

25 års Jubilæumsudstilling. Velkommen til Motiv 2013

25 års Jubilæumsudstilling. Velkommen til Motiv 2013 25 års Jubilæumsudstilling Velkommen til Motiv 2013 Danmark 1980 Postgården i Købmagergade, København DE DANSKE MOTIVSAMLERE (Tilsluttet Danmarks Filatelist Forbund) 1 2 Velkommen til Motiv 2013 v/jørgen

Læs mere

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden:

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: www.afa-foto.dk Århus den 11/4/2016 Referat af ordinær generalforsamling i AFA 2016. Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

September-Oktober 2009

September-Oktober 2009 September-Oktober 2009 Så er sommerlejr og sommerferie overstået, og vi er startet op på den nye sæson med en fantastisk opstart. Foran os ligger en masse onsdage med eventyr for store og små. Se alle

Læs mere

Sommeraktiviteter for 25. gang

Sommeraktiviteter for 25. gang Sommeraktiviteter for 25. gang En weekend uden ipads og smartphones for børn i Odder Kommune lyder næsten usandsynligt. Men det var realiteterne for børnene på Hou Skole, som traditionen tro netop har

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

2014 www.fotoklubnegativ.dk

2014 www.fotoklubnegativ.dk december 2013 januar februar marts 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Ebbe Eriksen Velkommen til vintersæsonen 2013-2014. Kære alle Programmet er denne gang blevet til på en lidt anden måde, end vi plejer.

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014

dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014 dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014 (Billedudvalget 05.maj 2014, opdateret 01. juli 2014, opdateret 20. januar 2015) Vi har hermed fornøjelsen at invitere medlemmer af dff/dansk Fotografisk

Læs mere

RISHØJ BOLDKLUB byder velkommen til

RISHØJ BOLDKLUB byder velkommen til RISHØJ BOLDKLUB byder velkommen til 9. 10. & 11. februar RISHØJ IDRÆTSCENTER, SKOLEVEJ 7, 4600 KØGE Hovedsponsor KØBENHAVNSVEJ 108, 4600 KØGE TLF.: 56 65 60 46 Fodbold skal først og fremmest skabe glæde,

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af.

I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af. I år har vi 40 års jubilæum, hvilket vi er rigtig stolte af. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med 298 hold, og hvor der skal spilles rigtig

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Hvad skal vi med fotoklubber?

Hvad skal vi med fotoklubber? Hvad skal vi med fotoklubber? Det spørgsmål har jeg tænkt over i et stykke tid.tanker jeg gerne vil dele med dig. Spørgsmålet hvad skal vi med fotoklubber? er sat igang af en lang række faktorer og samtaler

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Herning Herning Volley Cup 2010 Den 16. 18. April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Det er med stor fornøjelse, at vi i Politiets Idrætsforening

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Å r g a n g N r. 5 - A u g u s t

Å r g a n g N r. 5 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 5 - A u g u s t 2 0 11 Et forrygende forår Et forår og en sommer som var spækket med aktiviteter og gode oplevelser. Vi var her og der og næsten alle vegne. får lyst

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer.

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer. Kære alle. Hermed forsøger vi os med endnu en udgave af Rynkenyt. Alle I beboere og pårørende må meget gerne sende artikler, billeder eller andet til os, så vi kan få lidt til bladet. Nu er sommeren snart

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Censuringen Vandtårnet, Hollands Gaard 30, Nykøbing F. Onsdag d. 7. september Kl. 10:00 17:00

Censuringen Vandtårnet, Hollands Gaard 30, Nykøbing F. Onsdag d. 7. september Kl. 10:00 17:00 KUNST og LYD Sydhavsøernes Censurerede Efterårsudstilling (SCE) er en kunstudstilling, hvor alle har mulighed for at indsende værker og få dem vurderet af professionelle udøvende kunstnere. De censurerede

Læs mere

Program for klubaftener m.m.

Program for klubaftener m.m. Program for klubaftener m.m. Fredag 15/08-2016 Region Nord Foto RNF Papir 1 Upload start mandag d. 15/8-16 Sidste indlevering mandag d. 19/9-16 Onsdag 17/08-2016 Vi lege med gratis programmet FastStone

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

Hver autor må højst deltage med 4 billeder (uanset medlemskab af flere klubber) i hver kategori.

Hver autor må højst deltage med 4 billeder (uanset medlemskab af flere klubber) i hver kategori. 2019 SDF godkendelse 2019/02 1 Deltagerbetingelser Enhver fotoklub/gruppe, hjemmehørende i det jyske område, kan indsende billeder til Jyske Mesterskaber på nærværende betingelser. Deltagelsen er ikke

Læs mere

Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02

Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02 Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02 1 Deltagerbetingelser Enhver fotoklub/gruppe, hjemmehørende i det jyske område, kan indsende billeder til Jyske Mesterskaber på nærværende betingelser.

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Undervisningsmateriale 0.-4. klasse Lidt om Museum Ovartaci Museum Ovartaci er et lidt anderledes kunstmuseum, fordi kunsten her er lavet af kunstnere,

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen)

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) Cup 2018 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) ØAH hallen & Skovsgård hallen 16. 18. februar 2018 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2018 for 10. år i træk.

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Aktivitetsudvalget orienterer

Aktivitetsudvalget orienterer Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Januar, 2017 Her kommer, lidt forsinket, månedsbrevet for januar. Det har været en travl måned for kassereren (der også står for

Læs mere

Program for klubaftener m.m. Fredag 15/

Program for klubaftener m.m. Fredag 15/ Program for klubaftener m.m. Fredag 15/08-2016 Onsdag 17/08-2016 Onsdag 24/08-2016 Lørdag 27/08-2016 Onsdag 31/08-2016 Region Nord Foto RNF Papir 1 Upload start mandag d. 15/8-16 Sidste indlevering mandag

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs.

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs. Ugebrev Nr. 33, skoleåret 2013-14. 4. maj 2014 Uge 18 var helliget elevernes synopseskrivning forud for de mundtlige prøver i juni. Dansk, engelsk og tysk benytter sig af den prøveform, hvor eleverne ud

Læs mere