FORFATTERNE ombord på Fylla

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORFATTERNE ombord på Fylla"

Transkript

1

2 FORFATTERNE ombord på Fylla Bodil Steensen-Leth Cand.Phil. i engelsk Litteraturanmelder på Jyllands-Posten Godsejerfrue på Steensgård, debuterede i 1984 med novellesamlingen Pandæmonien og andre fortællinger. Siden er det blevet til adskillige romaner, noveller og fortællinger, en del af dem med historisk indhold. Jesper Wung-Sung Jesper Wung-Sung dissekerer i sit forfatterskab de forskellige faser af den mandlige tilværelse med humor og fintfølende realisme. Wung-Sung har siden debuten 1998 med novellesamlingen To ryk og en aflevering skrevet adskillige romaner, børne- og ungdomsbøger. Den 15. april 2011 modtager Jesper Wung-Sung Kulturministeriets forfatterpris for ungdomsbogen Kopierne. Bjarne Bekker Journalist og forfatter. Bekker har udgivet 28 publikationer og bøger, heriblandt Øhavets Historier, Svendborg Historier og senest bogen Skipper om Fultonskipper Mogens Frohn Nielsen. Karsten Hermansen Tilknyttet Marstal Søfartsmuseum, Ph.d. i historie, organist og forfatter. Har bl.a. udgivet bøgerne Kongeblod og fyrstedømme, Kirken, kongen og enevælden og er medforfatter til bogen Vi sejlede bare.

3 MANDAG D. 9. MAJ Kl ca Sørøveren fra de syv verdenshave besøg børnebiblioteket og mød den musikalske pirat Oplev en koncert med leg, bevægelse og spændende historier, når børnebiblioteket får besøg af Morten Nyholm Mosgaard den musikalske sørøver. For børn fra 3 til 6 år. Gratis entré kontakt biblioteket for reservation af billetter. Tidspunkt: Kl ca Sted: Børnebiblioteket på Marstal Bibliotek. Kl SFO-børn laver flaskeposter Flaskeposterne søsættes på sejlturen onsdag d. 11/5. Sted: Faaborg Bibliotek. I bibliotekets åbningstid Fotoskattejagt... hvor du på havnen skal fotografere forskellige motiver med din mobiltelefon eller dit digitale kamera. Vi laver skattekortet, og du finder skatten. Lodtrækning om gode bogpræmier. Sted: Faaborg Bibliotek.

4 MANDAG D. 9. MAJ Kl ca Sejltur på Skonnerten Fylla med den lokale SFO Tag med kammeraterne og besætningen på eventyr i øhavet. Det bliver en tur med skumsprøjt og skrøner fra verdenshavene, hvor børn og pædagoger lærer noget om gamle træskibe og matrosernes arbejde ombord. Dette arrangement er for indbudte SFO er. Sted: Ved Maritimt Center på havnen i Svendborg. kl ca Forfatteraften med Karsten Hermansen på Skonnerten Fylla Tag på togt i det sydfynske øhav med litteratur, sømandsviser og servering ombord. Mød Karsten Hermansen, der læser op af sin nyskrevne novelle Mønten og fortæller om at hente inspiration i det maritime og øhavet. Under sejladsen serveres skipperlabskovs, og der er et musikalsk indslag ombord. Pris: 100 kr. inkl. spisning og en øl/vand kontakt biblioteket for reservation af billetter. Sted: Ved Maritimt Center på havnen i Svendborg.

5 TIRSDAG D. 10. MAJ Kl ca Sørøveren fra de syv verdenshave besøg børnebiblioteket og mød den musikalske pirat Oplev en koncert med leg, bevægelse og spændende historier, når børnebiblioteket får besøg af Morten Nyholm Mosgaard den musikalske sørøver. For børn fra 3 til 6 år. Gratis entré kontakt biblioteket for reservation af billetter. Sted: Børnebiblioteket på Faaborg Bibliotek. Kl Historiefortælling Camilla Vibholm Kjeldsen fortæller en nyskrevet historie om to drenge på de syv verdenshave. Camilla Vibholm Kjeldsen blev i 2010 optaget på Brønderslev Forfatterskole, har bidraget med en novelle til novellesamlingen "Hoftevrik for begyndere" og er bosat på Ærø. Sted: Børnebiblioteket på Marstal Bibliotek.

6 TIRSDAG D. 10. MAJ I bibliotekets åbningstid Fotoskattejagt... hvor du på havnen skal fotografere forskellige motiver med din mobiltelefon eller dit digitale kamera. Vi laver skattekortet, og du finder skatten. Lodtrækning om gode bogpræmier. Sted: Faaborg Bibliotek. Kl ca Sejltur på Skonnerten Fylla med den lokale SFO Tag med kammeraterne og besætningen på eventyr i øhavet. Det bliver en tur med skumsprøjt og skrøner fra verdenshavene, hvor børn og pædagoger lærer noget om gamle træskibe og matrosernes arbejde ombord. Dette arrangement er for indbudte SFO er. For børn fra 6 til 10 år. Sted: Ved Det Gamle Pakhus på havnen i Rudkøbing. Kl ca Forfatteraften med Bjarne Bekker på Skonnerten Fylla Tag på togt i det sydfynske øhav med litteratur, sømandsviser og servering ombord. Mød Bjarne Bekker, der læser op af sin nyskrevne novelle Vi er børn af sol og sommer og fortæller om at hente inspiration i det maritime og øhavet. Under sejladsen serveres skipperlabskovs, og der er et musikalsk indslag ombord. Pris: 100 kr. inkl. spisning og en øl/vand. kontakt biblioteket for reservation af billetter. Sted: Ved Det Gamle Pakhus på havnen i Rudkøbing.

7 ONSDAG D. 11. MAJ Kl ca Sørøveren fra de syv verdenshave besøg børnebiblioteket og mød den musikalske pirat Oplev en koncert med leg, bevægelse og spændende historier, når børnebiblioteket får besøg af Morten Nyholm Mosgaard den musikalske sørøver. For børn fra 3 til 6 år. Gratis entré kontakt biblioteket for reservation af billetter. Sted: Børnebiblioteket på Svendborg Bibliotek. Kl Historiefortælling Camilla Vibholm Kjeldsen fortæller en nyskrevet historie om to drenge på de syv verdenshave. Camilla Vibholm Kjeldsen blev i 2010 optaget på Brønderslev Forfatterskole, har bidraget med en novelle til novellesamlingen "Hoftevrik for begyndere" og er bosat på Ærø. Sted: Børnebiblioteket på Ærøskøbing Bibliotek. I bibliotekets åbningstid Fotoskattejagt... hvor du på havnen skal fotografere forskellige motiver med din mobiltelefon eller dit digitale kamera. Vi laver skattekortet, og du finder skatten. Lodtrækning om gode bogpræmier. Sted: Faaborg Bibliotek.

8 ONSDAG D. 11. MAJ Kl ca Sejltur på Skonnerten Fylla med den lokale SFO Tag med kammeraterne og besætningen på eventyr i øhavet. Det bliver en tur med skumsprøjt og skrøner fra verdenshavene, hvor børn og pædagoger lærer noget om gamle træskibe og matrosernes arbejde ombord. Dette arrangement er for indbudte SFO er. For børn fra 6 til 10 år. Sted: Bag Havnekontoret på Faaborg Havn. Kl ca Forfatteraften med Bodil Steensen-Leth på Skonnerten Fylla Tag på togt i det sydfynske øhav med litteratur, sømandsviser og servering ombord. Mød Bodil Steensen-Leth, der læser op af sin nyskrevne novelle Havet og hedebølgen og fortæller om at hente inspiration i det maritime og øhavet. Under sejladsen serveres skipperlabskovs, og der er et musikalsk indslag ombord. På kajen synger Faaborg Korklang os i den rette stemning. Pris: 100 kr. inkl. spisning og en øl/vand kontakt biblioteket for reservation af billetter. Sted: Bag Havnekontoret på Faaborg Havn.

9 TORSDAG D. 12. MAJ Kl ca Sørøveren fra de syv verdenshave besøg børnebiblioteket og mød den musikalske pirat Oplev en koncert med leg, bevægelse og spændende historier, når børnebiblioteket får besøg af Morten Nyholm Mosgaard den musikalske sørøver. For børn fra 3 til 6 år. Gratis entré kontakt biblioteket for reservation af billetter. Sted: Børnebiblioteket på Langeland Bibliotek. I bibliotekets åbningstid Fotoskattejagt... hvor du på havnen skal fotografere forskellige motiver med din mobiltelefon eller dit digitale kamera. Vi laver skattekortet og du finder skatten. Lodtrækning om gode bogpræmier. Sted: Faaborg Bibliotek. Kl ca Sejltur på Skonnerten Fylla med den lokale SFO Tag med kammeraterne og besætningen på eventyr i øhavet. Det bliver en tur med skumsprøjt og skrøner fra verdenshavene, hvor børn og pædagoger lærer noget om gamle træskibe og matrosernes arbejde ombord. Dette arrangement er for indbudte SFO er. For børn fra 6 til 10 år. Sted: Havnen i Ærøskøbing.

10 TORSDAG D. 12. MAJ Kl Historier fra havet Kom og hør historier fra havet. Bent Hansen, fra Odense Fortællekreds, fortæller historier fra de syv verdenshave. For børn fra 6 til 10 år. Sted: Faaborg Bibliotek. Kl ca Forfatteraften med Jesper Wung-Sung på Skonnerten Fylla Tag på togt i det sydfynske øhav med litteratur, sømandsviser og servering ombord. Mød Jesper Wung-Sung der læser op af sin nyskrevne novelle Indtil døden os splitter ad og fortæller om at hente inspiration i det maritime og øhavet. Under sejladsen serveres skipperlabskovs, og der er et musikalsk indslag ombord. Pris: 100 kr. inkl. spisning og en øl/vand kontakt biblioteket for reservation af billetter. Sted: Havnen i Ærøskøbing.

11 UDSTILLINGER Faaborg Bibliotek Flaskeskibe lavet af Poul Bertelsen, Faaborg, kan ses i bibliotekets glasmontre, hele maj måned. Træsskibs Sammenslutningen udstiller fotostater af gamle, bevaringsværdige sejlskibe, hele maj måned. Langeland Bibliotek Udstilling af maritime bøger, maj. Faaborg: Fra mandag d. 11. april. Svendborg - Langeland - Ærø: Fra tirsdag d. 26 april. Husk varmt tøj til sejlturene! Event Sydfyn har ydet tilskud og bidraget til planlægningen af Maritime fortællinger. Event Sydfyn er et samarbejde mellem de sydfynske kommuner - Faaborg-Midtfyn Kommune, Langeland Kommune, Svendborg Kommune og Ærø Kommune - omkring udvikling og tiltrækning af events.

12 Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne Faaborg Bibliotek Herregårdscentret, 5600 Faaborg Tlf Svendborg Bibliotek Svinget 1, 5700 Svendborg Tlf Langeland Bibliotek Østerport 5-7, 5900 Rudkøbing Tlf Ærø Folkebibliotek Ærøskøbing Bibliotek Søndergade 16, 5970 Ærøskøbing Tlf Marstal bibliotek Skolegade 26, 5960 Marstal Tlf

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Dagsorden. bestyrelsesmøde i SUS torsdag den 23. juni kl. 13.30-16.00. Abildvej 5, 2. Svendborg.

Dagsorden. bestyrelsesmøde i SUS torsdag den 23. juni kl. 13.30-16.00. Abildvej 5, 2. Svendborg. Dagsorden bestyrelsesmøde i SUS torsdag den 23. juni kl. 13.30-16.00 Abildvej 5, 2. Svendborg. 1. Virksomhedsoverdragelse af SUS I/S til Udvikling Fyn (Bilag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8) 2. Regnskab 2010

Læs mere

Entré: Gratis - billetter fås fra d. 10. august.

Entré: Gratis - billetter fås fra d. 10. august. KULTURNAT - dans mellem reolerne Fredag d. 6. august kl. 20-22 Igen i år er der spændende dansemusik på Kulturnatten denne gang med det fantastiske dansk-cubanske salsaorkester Cocoson - så vel mødt i

Læs mere

Program for besøg den maj 2018 Katrien An Heirman fra UNESCO

Program for besøg den maj 2018 Katrien An Heirman fra UNESCO Mandag den 14. maj Geolog Søren Skibsted, Mogens Lind Jørgensen fra Svendborg Kommune (natur), Torbjørn Tarp og Søren Lisby fra Naturturisme I/S Besøg Ærø kl. 9 13.15 Kl. 8.15 9.00 Kl. 9.00 9.15 Kl. 9.15

Læs mere

Torsdag 1.juni - Hadsund havn

Torsdag 1.juni - Hadsund havn Torsdag 1.juni - Hadsund havn Hele dagen: kl. 9.00 14.30: kl. 15.00 17.00: kl. 15.00 og 17.00: kl. 16.30 19.00: kl. 17.00: kl. 17.00 22.00: Skibe ankommer til havnen Aktiviteter på Legeskibet for Skoleklasser

Læs mere

Program for Horsens Juleby 2010

Program for Horsens Juleby 2010 Program for Horsens Juleby 2010 Søndag d. 28. november Kl. 09.30-16.00-16.00 Kl. 13.00 Postmand Pers Juleshow på 1. sal i Kl. 14.30 Julemanden ledsaget af børnekoret Cantica ankommer til Horsens inderhavn.

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2016

LILLA DAN Togtplan 2016 ! LILLA DAN Togtplan 2016 Hvad med en anderledes og aktiv ferie? Oplev det danske ørige eller den svenske skærgård ombord på skonnerten Lilla Dan. 65 års aktiv drift for J. Lauritzen A/S! Rederiet J. Lauritzen

Læs mere

På havnen ventede en modtagelseskomite på os anført af Lise Brogaard.

På havnen ventede en modtagelseskomite på os anført af Lise Brogaard. 1 Tirsdag, den 4. august 2009 var der rigtig mange datastuefolk med færgen på vej til Marstal - målet for vores sommerudflugt. På færgen hyggede vi os sammen med kaffe og rundstykker og en tur på dækket

Læs mere

Læs For Mig G R E V E M O D E L K O M M U N E U N D E R D A N M A R K L Æ S E R. Sussi Nyled Heinrichson, LÆS FOR MIG

Læs For Mig G R E V E M O D E L K O M M U N E U N D E R D A N M A R K L Æ S E R. Sussi Nyled Heinrichson, LÆS FOR MIG Læs For Mig G R E V E M O D E L K O M M U N E U N D E R D A N M A R K L Æ S E R Idé Højtlæsning vækker børns interesse for skønlitteratur og styrker egen lyst til at læse En børnebogsforfatter skriver

Læs mere

EFTERÅR 2010 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2010 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2010 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 Historiens Hus står bag en række arrangementer i efteråret 2010. Nærmere oplysninger om de enkelte arrangementer vil løbende blive vist på

Læs mere

Rapport til Fylla Fonden vedr. driften af Skonnerten Fylla

Rapport til Fylla Fonden vedr. driften af Skonnerten Fylla Rapport til Fylla Fonden vedr. driften af Skonnerten Fylla Rapport til Fylla Fonden fra Rederiet Fylla, marts 2012 Side 1 af 12 Rederiet Fylla Marts 2012 Indholdsfortegnelse Forord 3 1. Overordnet om sæsonen

Læs mere

Litteraturarrangementer

Litteraturarrangementer Litteraturarrangementer Bibliotekerne i Varde Kommune Januar april 2013 www.vardebib.dk Varde Bibliotek Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Januar Menneskeliv og muligheder, kærlighed og kunst Ølgod Bibliotek

Læs mere

Program. Mandag d. 29. maj

Program. Mandag d. 29. maj Program Mandag d. 29. maj Børneyoga Kom og få et lille pusterum med sjove yogaøvelser Alder: 7+ år Arden Bibliotek kl. 16.30-17.30 Tilmelding på biblioteket Arrangør: Mariagerfjord Bibliotekerne Klaverkoncert

Læs mere

invitation TO THE POSSIBLE

invitation TO THE POSSIBLE invitation TO THE POSSIBLE Interkulturel litteraturuge på Overgaden Den 23.-26. november 2010 Program Tirsdag Kl. 13.00-15.00 Værkstedet bliver ledet af digteren Adil Erdem, som både vil underholde med

Læs mere

Hovergården Oktober 2018

Hovergården Oktober 2018 Hovergården Oktober 2018 Erindringsdans Hovergården starter igen i år, op med erindringsdans. Det vil være Onsdage i Oktober og November. Med opstart Onsdag d.3 Oktober kl. 11.00. Efter dans tilbydes der

Læs mere

Hvorfor Augustenborg?

Hvorfor Augustenborg? Hvorfor Augustenborg? Arrangementer i november 2011 Brovold Nu kan Augustenborgs tidlige historie skrives om v. Susanne Østergaard Susanne Østergaard uddannet arkæolog fra Århus Universitet/Moesgaard kommer

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2018

LILLA DAN Togtplan 2018 LILLA DAN Togtplan 2018 Oplev de danske farvande ombord på skonnerten Lilla Dan - eller deltag på kapsejladserne Fyn Rundt og Limfjorden Rundt 67 års aktiv drift for J. Lauritzen A/S! Rederiet J. Lauritzen

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2019

LILLA DAN Togtplan 2019 LILLA DAN Togtplan 2019 Oplev igen den svenske skærgård og de danske farvande ombord på skonnerten Lilla Dan - eller deltag på en af kapsejladserne Rumregatta, Fyn Rundt og Limfjorden Rundt 68 års aktiv

Læs mere

Torsdag 1.juni - Hadsund havn

Torsdag 1.juni - Hadsund havn Torsdag 1.juni - Hadsund havn Hele dagen: kl. 9.00 14.30: kl. 15.00 17.00: kl. 15.00 og 17.00: kl. 16.30 19.00: kl. 17.00: kl. 17.00 22.00: Skibe ankommer til havnen Aktiviteter på Legeskibet for Skoleklasser

Læs mere

TORSDAGSVANDRERNE

TORSDAGSVANDRERNE Er du mellem 55 og 75 år og er du frisk på at give din hjerne og dit hjerte en udfordring? Så tilmeld dig til et sjovt, sundt og lærerigt forløb på biblioteket. Sammen med projektet Hold Hjernen Frisk

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

for børn og unge med handicap

for børn og unge med handicap *KZK\KTZ_XROMKHOHROUZKQ for børn og unge med handicap Er biblioteket også for handicappede? Naturligvis. Biblioteket er for alle. Også handicappede har brug for kulturelle oplevelser. Oplevelser de desværre

Læs mere

Kultur i bevægelse historien undervejs

Kultur i bevægelse historien undervejs Kultur i bevægelse historien undervejs Det fynske eventyr Det royale Fyn Event: Syddansk Musikfestival. En musikalsk og kulinarisk rejse Rute: De kongeliges spor på Fyn Uhyggen på Fyn Event: Metalkoncert

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2015

LILLA DAN Togtplan 2015 ! LILLA DAN Togtplan 2015 Hvad med en anderledes og aktiv ferie? Oplev det danske ørige eller den svenske skærgård ombord på skonnerten Lilla Dan. 64 års aktiv drift for J. Lauritzen A/S! Rederiet J. Lauritzen

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

I 2009 er vores samling på ca. 23.000 titler. Vi har bøger for både børn, unge og voksne.

I 2009 er vores samling på ca. 23.000 titler. Vi har bøger for både børn, unge og voksne. Velkommen til Nota #Nota INGEN KØ OG DU BEHOLDER BOGEN Nota er et nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder. Når du er meldt ind som bruger på Nota, kan du bestille lydbøger, e-bøger, bøger

Læs mere

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg Februar 2015 Vores næste arrangement er et møde med forfatteren Susanne Clod Petersen Mandag den 22. februar kl. 19.00-21 på Humlebæk Bibliotek Susanne Clod Petersen

Læs mere

Ny vin på gammelt træskib på historisk sejlads lægger til

Ny vin på gammelt træskib på historisk sejlads lægger til Ny vin på gammelt træskib på historisk sejlads lægger til SKIBET er en såkaldt galease, det vil sige det har to master, hvor den agterste er kortere end stormasten. Var det omvendt, ville SKIBET være en

Læs mere

Årsberetning. Rapport til Fylla Fonden vedr. driften af skonnerten Fylla

Årsberetning. Rapport til Fylla Fonden vedr. driften af skonnerten Fylla Årsberetning 2012 Rapport til Fylla Fonden vedr. driften af skonnerten Fylla Rederiet Fylla Ærøskøbing Havn 6 5970 Ærøskøbing 62521222 www.skonnertenfylla.dk Indhold 1. Overordnet om sæsonen 2012... 2

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

NY STÆRK FORENING GODT FRA LAND

NY STÆRK FORENING GODT FRA LAND NY STÆRK FORENING GODT FRA LAND NÅR HISTORIE OG VISIONER MØDES I DET SYDFYNSKE ØHAV! NOSTALGISK NYTÆNKNING MED BREDE PERSPEKTIVER FOR FAABORG OG DET SYDFYNSKE ØHAV! Faaborg får igen sin egen skonnert og

Læs mere

Når historie og visioner mødes i det sydfynske øhav!

Når historie og visioner mødes i det sydfynske øhav! Når historie og visioner mødes i det sydfynske øhav! Nostalgisk nytænkning med brede perspektiver for Faaborg og det sydfynske øhav! Faaborg får igen sin egen skonnert og åbner samtidig en fast maritim

Læs mere

Biblioteket Arrangementer for børn. Sommer 2018

Biblioteket Arrangementer for børn. Sommer 2018 Biblioteket Arrangementer for børn Sommer 2018 Sommerbogen 2018 Læs 5 bøger og anmeld dem, så får du en gratis bog. Få mere at vide på vores hjemmeside eller kom ind og hent Sommerbogsfolderen på biblioteket.

Læs mere

aktiviteter i efterårsferien

aktiviteter i efterårsferien aktiviteter i efterårsferien 2014 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i løbet af ferien. Du

Læs mere

REAL TALK HER ER MIT LIV! NORDAGERSKOLEN. Motivation, engagement og begejstring

REAL TALK HER ER MIT LIV! NORDAGERSKOLEN. Motivation, engagement og begejstring REAL TALK HER ER MIT LIV! NORDAGERSKOLEN Motivation, engagement og begejstring 03 04 05 06 Hvad er Real Talk Praktiske oplysninger Real Talk Real People 07 Real Life Hvad er Real Talk? Nordagerskolen åbner

Læs mere

Årsplan for 7. klasse Skoleåret 2014/2015 efterår Fag: Dansk

Årsplan for 7. klasse Skoleåret 2014/2015 efterår Fag: Dansk Årsplan for 7. klasse Skoleåret 2014/2015 efterår Fag: Dansk Ugeplan - dag Emne/tema/projekt Mål & Arbejdsformer Aug 33 Mandag start Velkommen i 7. kl. Årsplan introduceres, mål, indhold og visioner for

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

SKOLEN & BIBLIOTEKET. En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne

SKOLEN & BIBLIOTEKET. En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne SKOLEN & BIBLIOTEKET En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne Bibliotekets tilbud til skolerne Mariagerfjord Bibliotekerne tilbyder anderledes undervisningstilbud Mariagerfjord

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

kys frøen Hvem kan deltage Alle

kys frøen Hvem kan deltage Alle kys frøen OG KOM TÆTTERE PÅ NATUREN Velkommen til oplevelsescentrene Kys Frøen, Find Haletudsen og Kram Krabben i Det Sydfynske Øhav. De giver ingen eventyrgaranti, men du risikerer at finde en skat og

Læs mere

PROGRAM BIBLIOTEKERNES STANDE 2018

PROGRAM BIBLIOTEKERNES STANDE 2018 TORSDAG 14.00-14.30 Bogcafé Om gotiske romaner og fortællinger, Lis Friis Bøgh og Kirsten Carlsen, Thisted Bibliotek. 15.15-15.30 Litteraturinspiration fra Litteratursiden.dk. Kirstine Grøngaard, Brønderslev

Læs mere

Bibliotekarernes Internatkursus den 05. 06. marts 2015 på Kursuscenter Brogaarden, Middelfart

Bibliotekarernes Internatkursus den 05. 06. marts 2015 på Kursuscenter Brogaarden, Middelfart Bibliotekarernes Internatkursus den 05. 06. marts 2015 på Kursuscenter Brogaarden, Middelfart Torsdag den 5. marts 2015: 10.00 Ankomst, kaffe og brød 10.30 Vi drøfter to bøger Glenn Ringtved En god dreng

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013 Kurser for voksne Forår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Også denne sæson tilbyder Sønderborg en række kurser, der henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold

Læs mere

Danmarks Museum For Lystsejlads

Danmarks Museum For Lystsejlads Danmarks Museum For Lystsejlads MARITIMT KULTURCENTER PÅ SVENDBORG HAVN 2 OPLÆG TIL ETABLERING AF ET MARITIMT KULTURHUS PÅ FREDERIKSØEN INTRO Siden lukningen af Svendborg Værft i 2001 er der tænkt mange

Læs mere

Demensuger i Odder marts 2018

Demensuger i Odder marts 2018 Demensuger i Odder 7.-24. marts 2018 Vi vil gerne for 3. gang invitere alle i Odder til demensuger. Ugerne arrangeres i et stærkt samarbejde på tværs af Odder bibliotek, Ældresagen, Alzheimerforeningen

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

Foreningen NORDEN, Midtfyn

Foreningen NORDEN, Midtfyn Foreningen NORDEN, Midtfyn NORDEN, Årslev og NORDEN, Midtfyn fusionerede i foråret 2015 med en fælles bestyrelse og et spændende program for 2015-16 med aktiviteter i begge områder. Vi håber, at I vil

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

Årsberetning. Rapport til Fylla Fonden og Undervisningsministeriet vedr. driften af skonnerten Fylla

Årsberetning. Rapport til Fylla Fonden og Undervisningsministeriet vedr. driften af skonnerten Fylla Årsberetning 2014 Rapport til Fylla Fonden og Undervisningsministeriet vedr. driften af skonnerten Fylla Rederiet Fylla Ærøskøbing Havn 4a 5970 Ærøskøbing 62521222 www.skonnertenfylla.dk 1 Indhold 1. Rederiet

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Litteraturdag på Hjallerup Skole

Litteraturdag på Hjallerup Skole INDHOLD Tirsdag den 15. september sætter Hjallerup Skole fokus på litteratur og læsning. Alle elever får i løbet af dagen mulighed for at møde litteraturen på egen hånd, sammen med andre elever og i selskab

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Søren Larsen Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

5 DANSKE FORFATTERE FORTÆLLER OM ET MØDE DER HAR GJORT INDTRYK

5 DANSKE FORFATTERE FORTÆLLER OM ET MØDE DER HAR GJORT INDTRYK 5 DANSKE FORFATTERE FORTÆLLER OM ET MØDE DER HAR GJORT INDTRYK Hanne Bistrup Karen Zimsen Jens Blendstrup Henning Kirk Else Berenth Tisvilde Højskole MANDAG DEN 7. ONSDAG DEN 9. maj 2018 1 Velkommen til

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2017

LILLA DAN Togtplan 2017 ! LILLA DAN Togtplan 2017 Hvad med en anderledes og aktiv ferie? Oplev den norske og svenske skærgård ombord på skonnerten Lilla Dan - eller deltag på kapsejladserne med 35 og 30 års jubilæum for Fyn Rundt

Læs mere

FORÅR 2018 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2018 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2018 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 25.1. Torsdagsmik Formiddagsforedrag med kaffe og rundstykker. Emnet for foredraget vil blive bragt i vores nyhedsbrev og på www.historienshus.dk

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Program for børnefestival Fredag den 13.10

Program for børnefestival Fredag den 13.10 Kl. 6-18 Kl. 8-16 Program for børnefestival 2017 Paddle Bornholm Hele ugen Fredag den 13.10 Havkajak med Paddle Bornholm i efterårsferien. 2-3 er pr. hold. Tag en tur i havkajak med en makker. Du prøver

Læs mere

VHM Kalender. Januar Februar Marts April. Museumsgade 3 DK-9800 Hjørring 96241050 www.vhm.dk

VHM Kalender. Januar Februar Marts April. Museumsgade 3 DK-9800 Hjørring 96241050 www.vhm.dk 2015 VHM Kalender Januar Februar Marts April Vendsyssel Historiske Museum Museumsgade 3 DK-9800 Hjørring 96241050 www.vhm.dk JANUAR Lørdag den 3. januar Lørdagsåbent på Historisk Arkiv Benyt dig af muligheden

Læs mere

Paketten - mellem Holbæk og Refshaleøen En anderledes dimension til fortællingen om råvarer, mad og mennesker - kystliv, skibe og søfart Januar

Paketten - mellem Holbæk og Refshaleøen En anderledes dimension til fortællingen om råvarer, mad og mennesker - kystliv, skibe og søfart Januar Paketten - mellem Holbæk og Refshaleøen En anderledes dimension til fortællingen om råvarer, mad og mennesker - kystliv, skibe og søfart Januar 2019 1 Idéen, ruten og målsætningen I sommeren 2019 er det

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60.

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60. KULTURKALENDER AUGUST 2014 Det sker i Brøndby Fredag den 8. august kl. 17.00 Åbning af Global Village 2014 - feat. Kaare Norge Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60. Kulturkalender August 2014

Læs mere

0-6 års katalog. Ringsted Biblioteks. tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017

0-6 års katalog. Ringsted Biblioteks. tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017 0-6 års katalog Ringsted Biblioteks tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017 Kære børneinstitution og dagplejer. Ringsted Bibliotek har lavet et 0-6 års katalog over de aktiviteter, I kan benytte

Læs mere

Tids- og Handleplan 2012-2013 Friluftsprojekter i de blå områder som følge af friluftspris, Danmarks Friluftskommune 2012

Tids- og Handleplan 2012-2013 Friluftsprojekter i de blå områder som følge af friluftspris, Danmarks Friluftskommune 2012 Tids- og Handleplan 2012-2013 Friluftsprojekter i de blå områder som følge af friluftspris, Danmarks Friluftskommune 2012 Dato Måned August 2012 13 Friluftsrådet bekendtgør, at Svendborg Kommune er valgt

Læs mere

NYHEDSBREV. Medlemsmiddag. - i foreningen i Bogforumsweekenden

NYHEDSBREV. Medlemsmiddag. - i foreningen i Bogforumsweekenden NYHEDSBREV Autorkontoen Autorkontoen er åben for ansøgning. Frist for ansøgning er onsdag den 13. november 2013 kl. 12. Ansøgning sker elektronisk via dette link www.efond.dk/dff Kriterierne for ansøgning

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Årsplan Dansk/Emne 6. Klasse 2010-2011. Periode Emne & NB Udførelse/Materialer Formål/mål/Evaluering Uge 32 1.skoledag onsdag +intro Gul fredag Uge 33

Årsplan Dansk/Emne 6. Klasse 2010-2011. Periode Emne & NB Udførelse/Materialer Formål/mål/Evaluering Uge 32 1.skoledag onsdag +intro Gul fredag Uge 33 Uge 32 1.skoledag onsdag +intro Gul fredag Uge 33 Emneuge Gul Klåge Åge Denne emneuge sætter fokus på hvordan man lære på mange forskellige måder. Børnene prøver kræfter med forskellige værksteder i emneugen.

Læs mere

Nyhedsbrev. Skovhuset

Nyhedsbrev. Skovhuset Nyhedsbrev Skovhuset Januar 2014 Velkommen og godt nytår. Velkommen til de nye ansigter et overblik: Gurli, er begyndt på Troldestuen og bliver tilknyttet Lilleteamet. Gurli var her i efteråret som rotationsvikar

Læs mere

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskemaet mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Der kan max. vedhæftes ét bilag til ansøgningen Titel på projektet Kragetær i kor Beløb,

Læs mere

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods.

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods. PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden. Debat og fortælling ved museumsdirektør Erland Porsmose, Østfyns Museer. Fortælling om perioden 1250 1413, dengang Nyborg Slot var regeringssæde

Læs mere

Regnskab for AA Region Syd

Regnskab for AA Region Syd Regnskab for AA Region Syd 2014 Indtægter: Hattepenge... 146.435,60 Indtægter i alt... 146.435,60 Udgifter: Hoved Service Kontoret (HSK)... 98.000,00 Servicekonference... 13.080,00 Møder... 2.281,00 Syder

Læs mere

Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne. Sæby Januar 2016

Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne. Sæby Januar 2016 Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne Sæby Januar 2016 Fredag 1. januar kl. 13.30: Hvert år mødes familie og venner til den traditionelle Hjertemarch på Hjertestien. Turen er enten ca. 3 km eller ca.

Læs mere

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM Mandag d.15. april - Lørdag d. 20. april. 2013 Foto: Livstræet af NORLYS FOTO Jubilæumsskrift i anledning af Billund Centrets 40 års jubilæum Jørgen

Læs mere

Oplevelser for hele familien i vinterferien

Oplevelser for hele familien i vinterferien Find alle oplevelser på oplev.odense.dk Oplevelser for hele familien i vinterferien Side 2 Besøg Vandkongens Dukkeværksted Side 3 Eventyrligt mange tog Side 4 Kamelen kom til sidst Side 5 Voksenfri Zone

Læs mere

AKTIVITETS- KALENDER BEMÆRK! Arrangementer 1. januar til 30. april 2015

AKTIVITETS- KALENDER BEMÆRK! Arrangementer 1. januar til 30. april 2015 BEMÆRK! Indlæg til næste Aktivitetskalender for perioden 1. maj - 31. august 2015 bedes fremsendt senest 1. april 2015 til: Plejecentret Louiselund Louiselund 9 2970 Hørsholm Att. Dan Poulsen E-mail: DPO@horsholm.dk

Læs mere

GRÆNSER. Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015

GRÆNSER. Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015 GRÆNSER Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015 Jaruplund Højskole I samarbejde med Litteratour og Dansk Forfatterforening Tør du krydse grænsen og udfordre

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Alle dage til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Torsdag den 1. oktober 2015 kl. 14.00 Teglholmsgade 1. Hege Fuglsang underholder med Edith Piaf Sange

Torsdag den 1. oktober 2015 kl. 14.00 Teglholmsgade 1. Hege Fuglsang underholder med Edith Piaf Sange Kære alle Tele-Otium medlemmer Hermed vort nye program med spændende arrangementer vi glæder os til at præsentere for jer. Den 25.-27. august sommertur til sydfyn. Se vedlagte program. Velkommen til efterårssæsonen

Læs mere

Høring - praksisplan for fysioterapi

Høring - praksisplan for fysioterapi Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens Sundhedsområdet Dette udkast sendes nu i høring hos de 22 kommuner, Sundhedsstyrelsen, Region Syddanmark, Kiropraktorkredsforeningen, Danske Patienter og samtlige

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

MEDLEMSBLADET ORANGE VIOLET RØD GRØN BLÅ GUL

MEDLEMSBLADET ORANGE VIOLET RØD GRØN BLÅ GUL MEDLEMSBLADET ORANGE VIOLET GRØN RØD BLÅ GUL ORANGE JULEGAVE-IDÉ Vi har den helt rigtige julegave til den, der har alting, - nemlig et medlemskab af vor venneforening. Gaven omfatter: 1 Medlemskab af foreningen

Læs mere

At være ordblind er ingen hindring

At være ordblind er ingen hindring At være ordblind er ingen hindring HF & VUC FYN sætter i uge 40 fokus på ordblindhed som del af Den Internationale Ordblindeuge. HF & VUC FYN sætter i uge 40 fokus på ordblindhed, når vi markerer Den Internationale

Læs mere

Program Blå Kant Festival søndag d. 29. maj fra kl

Program Blå Kant Festival søndag d. 29. maj fra kl Side 1 Program Blå Kant Festival søndag d. 29. maj fra kl. 10-16. På dagen vil der være skuespillere på ti spots, der genopliver Svendborg Havns historie hele vejen fra Den Runde Lystbådehavn til Østre

Læs mere

Borgmestergården. Håndværk og købmandsliv i renæssancen. Tilbud til skoler

Borgmestergården. Håndværk og købmandsliv i renæssancen. Tilbud til skoler Borgmestergården Håndværk og købmandsliv i renæssancen Tilbud til skoler Borgmestergården Borgmestergården i Nyborg byder på en fortælling om købmandsliv i renæssancen, om de danske købstæder, om søfart

Læs mere

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 14. februar 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Kristian la Cour du hører lidt

Læs mere

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyhedsbrev for den 11.02.13. Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyheder Ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev Vi har langt om længe fået vores nye hjemmeside op at køre. På hjemmesiden er det muligt at læse

Læs mere

Junior. A-klassen 2009/10. Undervisningsplan for uge: 14-16 Emne: Dansk med udgangspunkt i HC Andersens Store Claus og Lille Claus

Junior. A-klassen 2009/10. Undervisningsplan for uge: 14-16 Emne: Dansk med udgangspunkt i HC Andersens Store Claus og Lille Claus Undervisningsplan for uge: 14-16 Emne: Dansk med udgangspunkt i HC Andersens Store Claus og Lille Claus Fælles mål: Store Claus og Lille Claus: Undervisningen skal lede frem mod, at eleverne tilegner sig

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

ÆBLEFESTIVAL I ASSENS

ÆBLEFESTIVAL I ASSENS OPLEVELSER I EFTERÅRSFERIEN WWW.VISITASSENS.DK ÆBLEFESTIVAL I ASSENS KOMMUNE Hjerteforeningen skyder festivalen igang med gåtur onsdag den 10. oktober kl. 10:00 fra P-pladsen ved Strandmølledammen. Festivalen

Læs mere

SOMMERHØJSKOLE LOF. De krydsede dit spor juni 2018 Haslev Folkebibliotek. Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien).

SOMMERHØJSKOLE LOF. De krydsede dit spor juni 2018 Haslev Folkebibliotek. Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien). SOMMERHØJSKOLE LOF 11. 15. juni 2018 Haslev Folkebibliotek Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien). De krydsede dit spor Egeskov 1 Mandag d. 11. juni 09.00 Velkomst v. Jens Thøsing Andersen Morgenkaffe

Læs mere

Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen Kenneth Bøgh Andersen Kenneth er født d. 29 november 1976, han blev født i Henne og nu bord han i Valby. Han er en dansk børne- og ungdomsforfatter. Hans første bog er Nidhugs Slaver. Han skrev den i 10

Læs mere

Nr. 4 november 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Nr. 4 november 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 4 november 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere